Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

NLO - Kazahstan 02.05.2011.

Sve ih je više - invazija na pomolu?

NLO koji je navodno vidjelo i snimilo barem pet osoba pojavio se u blizini kazahstanskog glavnog grada i zaokupio pažnju prolaznika. No, taj je leteći objekt bio samo jedan od nekoliko njih koji su viđeni tog dana.

Iako je za sada na Youtubeu na raspolaganju samo jedna snimka jednog događaja, svjedočenja o događajima koji su se odigrali 2. svibnja diljem Kazahstana uznemirili su mnoge.

Jedan od svjedoka događaja sa snimke tvrdi: 'Našao sam se tamo oko tri sata popodne, vraćajući se iz posjeta obitelji. Vidio sam NLO i odmah počeo snimati. Ubrzo se još nekoliko prolaznika zaustavilo i izvadilo mobitele kako bi snimili neobični objekt koji je lebdio pored prometnice.'

Istog je dana u gradu Astana nekoliko građana također snimilo NLO: Kuglu koja je polagano letjela nebom i isijavala zrake svjetlosti. U Pavlodaru je pak snimljeno nekoliko NLO-a koji su lebdjeli iznad gradskog trga.

Iako su NLO-i iznad tog područja gotovo uobičajena pojava, učestalost kojom se pojavljuju u zadnje vrijeme i javna mjesta iznad kojih lebde, mnoge navode na zaključak da su se izvanzemaljci, po mnogima jedino vjerodostojno objašnjenje za ove NLO-e, ohrabrili za veliki korak.

Hoće li taj korak biti službena potvrda njihovog postojanja ili se možda spremaju za invaziju, tek treba vidjeti. Do tada možemo gledati još jednu nevjerojatnu snimku 'bliskog susreta':Preneseno sa: http://www.net.hrJedinstvenih posjetitelja:

mod_vvisit_counterDanas183
mod_vvisit_counterJučer373
mod_vvisit_counterOvaj tjedan556
mod_vvisit_counterOvaj mjesec12177
mod_vvisit_counterUkupno od 01.08.2010.4313733

Online:

Trenutno aktivnih Gostiju: 58