Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Izbor izgleda stranice i upute

Upute za korištenje web stranica portala Znanje


Izaberite izgled teme klikom na sliku:

 
Tražilica - služi za brzo pretraživanje svih sadržaja na portalu Znanje. Unesete traženu riječ ili frazu - i stisnete "Enter" na tipkovnici ili ispod tipku "Traži". Možete eksperimentirati sa različitim pojmovima, pa vidite što vam sve izbaci kao rezultate.

Video materijale možete gledati ako imate instaliran Flash plugin za vaš web preglednik. Obično je od Adobe-a, a postoje i drugi.

Tekstove možete izabrati po kategorijama, izlistavaju se svi tekstovi redoslijedom kako su i objavljivani, ali ih možete sortirati po abecedi ili broju klikova ( popularnosti ). Neki dugački tekstovi su podijeljeni na stranice, pa ako se radi o podijeljenom tekstu - imate na vrhu teksta desno gore padajući izbornik kojim lako možete odabirati dijelove teksta koji želite čitati. To je zbog bržeg učitavanja stranice, jer bi inače čitav tekst u komadu mogao zahtijevati dugo čekanje kod učitavanja sa interneta.

Ankete služe za povratnu informaciju o raznim pitanjima koja su dana u anketama. Anketu možete ispuniti ako želite, anonimna je i ne sakuplja bilo kakve Vaše osobne podatke.
 

Puno hvala svima za međusobno dijeljenje i omogućavanje svima da dođu do potrebnih informacija!