Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Skriveni razgovori - audio

U svom prvom izdanju uvodno se bavimo mumijom s čudnom lubanjom pronađenom nedavno u Peruu i pokušavamo razjasniti zašto takve teme sve češće imaju veliku prođu u mainstream medijima gdje su još donedavno bile neprihvatljive ili su se posprdno spominjale eventualno tek u «žutim» rubrikama.

Druga tema je David Icke, povod je skoro gostovanje tog poznatog pisca u Zagrebu 3. prosinca ove godine, a zanimalo nas je koliko je oportuno da David Icke na svojoj web stranici skupo prodaje suvenire i naplaćuje pristup svom webu čitateljima.

Treća je tema banka Goldman Sachs i činjenica da su banke danas moćnije od političara i vlada te da svijetom vladaju beskrupulozni moćnici. Naravno, kako je riječ o opuštenom razgovoru, između te tri dominantne teme bezbroj je potpitanja i vjerujemo da će ovaj novi koncept biti zanimljiv našim vjernim čitateljima. Uskoro web portal Skriveno slavi prvi rođendan, a novom rubrikom želja nam je osigurati čitateljima svoje materijale na jedan pristupačan način, pa da doslovno više ne moraju ni čitati. Pustite play i poslušajte teške teme u jednom laganom, opuštenom izdanju. (Skriveno)


11-11-22 skriveni razgovori by nDuper

 
Jedinstvenih posjetitelja:

mod_vvisit_counterDanas154
mod_vvisit_counterJučer566
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2677
mod_vvisit_counterOvaj mjesec12098
mod_vvisit_counterUkupno od 01.08.2010.4204366

Online:

Trenutno aktivnih Gostiju: 32