Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Illuminati game - igra ili nešto više?


1995 godine je izdana igra "Illuminati the game of conspiracy". Igra je slična monopolu iako kompliciranija. Cilj igre je preuzimanje kontrole nad svjetom.

Igra se sa dvje kocke i kartama. I baš u kartama su prikazane neke zanimljivosti.

Neke karte prikazuju stvari koje su uvjetno rečeno poznate (ili odigrane, recimo to tako) poput karte sa snimanjem spuštanja na mjesec u studiju koje je navodno obavio Stanley Kubrick ili karte sa subliminalnim porukama koje su danas uveliko u opticaju (ako se pogleda vidi se da je na karti subliminalno napisano sex).


No ono što je daleko zanimljivije je da u igri koja je, ponavljam, izdana 1995. postoje i karte sa rušenjem Newyorških tornjeva i napadom na Pentagon !?


Čudno ? Mislim da nije znajuči da su to i na druge načine najavljivali obzirom da oni vole takve "igrice".

Ono što je meni osobno trenutno zanimljivije su neke druge karte a to su "kombinirane katastrofe" i "projektor zemljotresa".


Zašto mi je to privuklo pažnju ?

Tko se još sjeća, 12.1.2010. je Haiti pogodio potres.

Pitanje o njemu bilo je postavljeno u u Kasiopejskim transkriptama od 30.1.2010. i u njima stoji da je umjetno izazvan.

-------------------------

P: Čekala sam da to netko pita, ali nitko neće, pa ću morati ja: Da li je potres u Haitiju izazvan ili je bio potpuno prirodan?

O: (Planceta vrtloži po ploči) IZAZVAN! Kladimo se da ovo niste očekivali, zar ne?!

P: (L) Prijateljski rečeno, nisam. Jer sam već govorila o tome da nije bio izazvan. Jednostavno sam mislila da je to prenapuhana ideja. (smijeh) Dakle, sada ću morati... (Joe) Pa bili su to Rusi koji su to rekli, zar ne?

O: Ne!

P: (Joe) Nisi li rekla da su to Rusi izvjestili? (L) Pitanje koje želim postaviti je sljedeće: Kako oni izazivaju potrese? (Arku) Što misliš, kako oni izazivaju potrese? (Ark) Pa potraži na interentu! (smijeh) Pa da, to je na internetu. Kreirate specijalne valove koji idu u Zemlju i šire se u pravom smjeru... (L) Ne vjerujem u to. Nemaju dosta energije za to. (Joe) Želim znati tko ga je izazvao?

O: SAD.

P: (Joe) Na nivou vlade ili super-tajna bezumnost?

O: Tajna vlada.

P: (L) I kako to oni čine? Da li pomoću neke vrste valova o kojima Ark govori?

O: Blizu. I primjetite da se nitko s njima sada ne prepire!

P: (L) Drugim rječima, ako ste netko tko to može, nitko se neće svađati sa vama. (Ark) Ali glavno pitanje je da li su ga oni namjerno željeli izazvati na području Haitija ili je to bila neka pogreška?

O: Da, obavljali su pripreme.

------------------------------

Dakle, postoji karta "projektor zemljotresa" no puno je zanimljivije ono što u kombinaciji sa njom prikazuje karta "kombinirane katastrofe".

Naime, 11. 3. ove godine je Japan pogodio potres jačine 8.9 po Richteru. Taj događaj je najavljen u Kasiopejskim transkriptama od 05. 10. 1994.

--------------------------------

O: Bit će aktivnosti oko 8.9 : 67 milja od obale Osake; 9.7 : centralni Tokyo.

P: Da li će se sve to dogoditi unutar ove godine?

O: Ne. Unutar 1.6 godina.
---------------------------------------------

Dakle, govori se o potresu od 8,9 Richtera koji se dogodio i o potresu od 9,7 Richtera koji bi trebao pogoditi Tokio.

Kakve to sada ima veze sa illuminati igrom ?

Kao što su na kartama "terroristički napad" i "pentagon" nedvosmisleno prikazani napadi na WTC i Pentagon tako i na karti "kombinirane katastrofe" imamo sliku tornja sa satom koji se ruši a to je nedvosmisleno Wako Clock Tower u Tokiju.


Dakle ako uskoro Tokio pogodi potres od 9.7 Richtera, još jedna karta če biti "odigrana" (potres + tsunami = kombinirana katastrofa).

Nešto više o igri sa još nekim kartama može se pročitati ovdje:

http://www.4dportal.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1339%3Akartaka-igra-illuminati-predvidjela-mnoge-dogaaje&catid=41%3Abizarno&Itemid=99&lang=hr

Kasiopejske transkripte od 30.01.2010.

Kasiopejske transkripte od 05.10.1994.