Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2010-01-30


30.01.2010.

Laura, Ark, Ottershrew, Joe, Andromeda, Belibaste, Nomad, Burma Jones, PoB, Alada, Ailén, Scottie, Psyche


P: (L) [govori drugima u sobi sa prstima na planceti]

O: Dobro je kad ima više ljudi! 5D pozorno promatra.

P: (L) I koga imamo sa nama večeras?

O: Timorone, Cassiopaea.

P: (L) I zašto ste toliko spori večeras?

O: Energija varira.

P: (L) Pa ako energija varira, hoćemo li se moći nositi sa Arkovim pitanjima večeras?

O: Da. Ark zna odgovore, pomoći ćemo mu da im pristupi! Obrati pažnju, Ark!!

P: (Ark) Znam odgovore, pa ih neću morati pitati, točno? (L) Pa rekli su da će ti pomoći da im pristupiš. (Ark) A tako. (L) Dakle, pitaj. (Ark) 1998 [sesija o] Sunčevom kompanjonu (binarni sustav zvijezda). Dakle, pitao sam tada: koliko bi blizu mogao doći, i odgovor je bio: "Udaljenost ovisi o drugim faktorima, kao na primjer orbita koja siječe lokaciju svjedoka". Nemam pojma što to znači. Tko je svjedok?

O: Vi na Zemlji. Zemlja može biti na suprotnoj strani od Sunca u vrijeme kad će (druga binarna zvijezda koja je smeđi patuljak) biti u najbližoj točki.

P: (Ark) Dobro, ja sam svjedok-promatrač. Sad kažete da to ovisi o drugim faktorima kao što je presjecanje. Što ti faktori nisu određeni? Mislim, zar nije već određeno gdje će se Zemlja nalaziti u vrijeme najbližeg prolaza te zvijezde?

O: Ne, radi gravitacijskih faktora iz vanjskih dijelova solarnog sistema.

P: (L) Dakle, to govori da bi se stvari mogle ubrzati ili usporiti? (Ark) Ne razumijem jer su gravitacijski faktori jako određeni (deterministički). Mislim, zar postoje neki gravitacijski faktori koji nam nisu još poznati? Na primjer, crne rupe?

O: Druga tijela koja još znanost sa Zemlje ne poznaje.

P: (Joe) Na primjer gigantski NLO-i! (Ark) Mora tako biti...

O: Tamna...

P: (Ark) Tamna? (Burma Jones) Tamna materija? (Ark) Ne postoji tamna materija. Postoji li tamna materija?

O: Da.

P: (Joe) E, sad si u nevolji! (Ark) Ali za sada, koliko znam, mi smo u mogućnosti predvidjeti orbitu solarnog sistema u galaksiji. I galaksiju prilično dobro poznajemo.

O: Postoje anomalije koje još niste objasnili!

P: (Ark) Dobro. To je neki napredak. Napravio sam neke kalkulacije... (L) Pa zašto ne pitaš koje su to anomalije? (Ark) Gravitacijske anomalije. (L) Pa koje su to? (Ark) Mislim, putanja Pioneer-a je imala anomalije, sve vrste rotirajućih galaksija imaju anomalije... (L) Ali ti si upravo rekao da je to sve moguće predvidjeti. (Ark) Oh, to je moguće predvidjeti više-manje... Mislim, to su male anomalije, a ne velikes. Želim pitati u vezi mojih brojeva koje sam uvrstio u proračun. Pitali smo za te brojeve prije par godina, i izbjegavali ste ih dati, čak ste i priznali da imate dobar razlog zašto ih izbjegavate davati. Kako bilo, napravio sam kalkulacije sa onim što sam mogao - naravno, smeće uđe/smeće izađe, kao što svi znaju. Dakle, stavio sam period od 26 miliona godina. Da li je to otprilike točno?

O: Vrlo blizu je 28.2 milijuna godina.

P: (Ark) Onda sam morao uvrstiti drugi broj koji nam nije rečen. Pitao sam za masu zvijezde kompanjona (binarne zvijezde) i rečeno mi je da je ona "mnogo manja od Sunčeve mase". Dakle, u svoje kalkulacije, stavio sam pola posto ( 0.5% ) mase Sunca. Da li je to otprilike točno?

O: 3.4, bilo bi bliže.

P: (Ark) 3 posto?! A ne pola postot?? To bi značilo da kad ono stigne blizu, uzrokovat će narušavanje poretka solarnog sistema.

O: Svakako!

P: (Ark) Hmm.

O: Tako se već dešavalo u povijesti. Jednostavno provjerite zapise.

P: (Joe) Ono je već uzrokovalo narušavanje poretka u prošlosti? (L) Dakle drugim rječima, možeš pregledati zapise i saznati kakvu je vrstu narušavanja učinilo. Na primjer, vidi geološke zapise, povijesne zapise, arheološke, itd. (Ark) Učinit ću to. Sad, samo još jedno pitanje za provjeru. Izračunao sam iz tih podataka - razliku u masi u odnosu na ono što sam mislio. I ono što smo upravo naučili neće utjecati na te kalkulacije - to ima veze sa narušavanjem poretka - pa sam izračunao ono što mi zovemo najveći polumjer elipse (semi-major axis, prim.prev.) Dakle, tu je binarni sistem (dvije zvijezde), tu je Sunce i tu je njegov kompanjon. I oni se okreću jedno oko drugog. Ali Sunce se pomakne samo malo jer je ono puno teže (ima veliku masu). Dakle, izračunao sam najveći polumjer. To je plošna eliptična orbita. Dakle, onda znamo i najmanji polumjer jer nam je rečeno da je on otprilike kao udaljenost do Plutona. I tako sam dobio najmanju udaljenost (polumjer) i dobio odgovor oko 87000 astronomskih jedinica, što je oko 1.3 svjetlosne godine, kao polumjer te produžene elipse. Da li je tih 1.3 svjetlosne godine više-manje točan odgovor?

O: 1.7

P: (Ark) Dobro. Hvala vam najljepša. Ovo mi je dovoljno za vratiti se na moje kalkulacije i pametno iskoristiti ovo što sam upravo dobio. Ali imam još jedno pitanje... (smijeh) Nevezano... ili možda povezano! Pokušavam napraviti nešto pustolovno povezivanjem kvantne teorije sa gravitacijom. I napravio sam neke kalkulacije ne znajući točno što radim. I napravio sam ih. Došao sam do neke vrste kozmologije koja se naziva "anti-De Sitter" kozmologija. Ali sam zbilja zapeo jer zbilja neznam što bih učinio sljedeće. Možda neki trag, molim?

O: Uzmi svoju gravitaciju i pola od nje pretvori u elektromagnetsko svjetlo (EM light, prim.prev.)

P: (Ark) Hoću. (smijeh) Gotov sam. (L) Ima li to smisla? (Ark) Ne. (Joe) Što je EM svjetlo? Elektromagnetsko svjetlo? (Joe) Morat ćeš ga nekako stvoriti? (Ark) Nekako ću ga stvoriti. (L) Ne želiš li pitati još neko pitanje? (Ark) Ne, imam svoju domaću zadaću. (L) Idemo dalje. Belibaste, hajde pitaj svoje pitanje. (Belibaste) Željeli bi znati koji je postotak psihopata, geografski gledano, na primjer u SAD-u, Izraelu, Engleskoj. (L) U redu, pitajmo jedno po jedno. (Belibaste) USA?

O: 23 posto.

P: (Belibaste) Engleska?

O: 14 posto.

P: (L) To je zato što su svi otišli u Ameriku. (smijeh) (Chu) Izrael?

O: 42 posto.

P: (Belibaste) Francuska?

O: 10 posto.

P: (Burma Jones) Rusija?

O: 17.

P: (Belibaste) Kako je sa siromašnim državama, poput Etiopije?

O: 3.

P: (Joe) To je 75 milijuna ljudi u SAD-u. (Burma Jones) To je dosta psihopata. (Ottershrew) U kojoj državi ih ima najmanje?

O: Samoa.

P: (Belibaste) Koji je postotak u Samoi?

O: 0.6 posto.

P: (Belibaste) U Samoi imamo jaku etničku specifičnost. (L) Neznam ništa o Samoi. (Joe) Mislim da je kod njih isto kao i u Mauru. (PoB) Samo za svaki slučaj, da pitam ima li neke države u kojoj je postotak veći nego u Izraelu?

O: Trenutno ne.

P: (Burma Jones) Dakle, Izrael je najgori za sada. (Belibaste) U prošlosti, da li je bilo države sa većim postotkom?

O: Zemlje Beneluksa.

P: (Andromeda) Kako je u Španjolskoj?

O: 2.6

P: (Chu) Kina?

O: 0.9

P: (Chu) Hm, pa tamo ima zbilja puno ljudi... (Joe) Kad su rekli zemlje Beneluksa, da li su svi iz njih otišli u Englesku?

O: SAD i Južnoafričku Republiku.

P: (Chu) Što je sa Nizozemskom? (L) Ona je dio Beneluksa. (Chu) Ali to je bilo u prošlosti... (L) Oh, misliš u sadašnjosti?

O: Još uvijek visok postotak.

P: (L) Hoćete li nam dati i taj podatak?

O: 13 posto.

P: (Joe) U toj studiji koja je napravljena u vezi istraživanja zašto većina Engleza nema Keltskih gena - oni su svi Anglo-Saksonski - imaju dvije teorije. Jedna je bila...

O: "Anglo-Saksonski" nije propisno, već točnije Germanski.

P: (Joe) Teorija je bila ta da su Anglo-Saksonci ili Germani došli sa padom Rimskog carstva i došli u Veliku Britaniju. I oni koji su ostali osnovali su aparthejd društvo i u osnovi genetski izbacili populaciju domorodaca.

O: Pročitaj njigu kod Laure, ona je najbliža činjenicama.

P: (Joe) Koja je to knjiga? (smijeh) (L) (L) Oppenheimer-ov “The Origins of the British” (Porijeklo Engleza). On je govorio malo drugačije o tim stvarima. Dakle, iduće pitanje. (PoB) Što se desilo sa nigerijskim avionom? Što je uzrokovalo pad?

O: Sabotaža. CIA i društvo.

P: (Joe) Da li su oni namjeravali ubiti nekog? Da li je to bio razlog? Da li je tamo bio netko u avionu koga su htjeli smaknuti?

O: Odvlačenje pažnje, upozorenje i ubojstvo agenata u avionu.

P: (Joe) Agenata koji su pripadali kojoj državi?

O: Francuskoj.

P: (Joe) Bila je tamo žena francuskog ambasadora...

O: Uočite veze između država u idućih par mjeseci.

P: (L) Iduće? (PoB) Još jedno pitanje: početkom ovog mjeseca bilo je nekoliko događaja, 9. i 10.01. oko New Yorka. Na njihovim aerodromima postojali su problemi kod radijskih frekvencija dok je avion prisilno slijetao, a bilo je i drugih čudnih stvari kao npr. gubljenja struje koje je utjecalo na 3 države u Americi. Sve od toga je bilo, kao što je jedan od naših čitatelja primjetio, na Zemljinim magnetskim čvorovima.

O: 4D curenje (bleedthrough, prim.prev.)

P: (L) Pitam se ima li neki NLO veze s time. (Joe) Da li je Obama psihopat?

O: Ne, više je šizoid.

P: (L) Pa to je tip psihopate.

O: Više-manje.

P: (L) Mislim da ga nebi okarakterizirala kao šizoida. Pa... (Joe) Ne vidiš baš puno njegove osobnosti. (L) Na drugu stranu, promatrajući povijest njegovog oca, hmmm... pa da. (Burma Jones) Da, ti ga jedino vidiš pod okriljem kontroliranih okolnosti kad je upravljački sklop oko njega. To je poput glupog pitanja koje smo se jednom pitali, u vezi DMT iskustava Terrance McKenne? (Ark) Što? (L) Mašinu malih patuljaka koju je Terrance McKenna vidio za vrijeme svojih halucinogenih ekskurzija, a i ja sam vidjela nešto slično ali ne pod utjecajem halucinogena. Bila sam jednostavno samo potpuno iscrpljena. Moja teorija bila ta da je su to bile metafore za energiju. (Burma Jones) Mislio sam da su to bile metafore za gledišta uma.

O: Energija je bliže, ali ta energija je također povezana sa svjesti, tj. "kriptogeografsko" biće. (cryptogeographic, prim.prev.)

P: (L) Pa mi znamo nešto o tim kriptogeografskim bićima!

O: Sjećate se "Operatera i Stvari"? (Operators and Things)

P: (L) Jesi li pročitao Operators and Things? (Burma Jones) Jesam. (L) To je bilo JEZIVO! (Burma Jones) Vrlo jezivo. (L) Dakle, kakva je razlika između bića koja sam ja vidjela i živog svjetla koje sam nekoliko puta viđala u nekoliko prilika?

O: Živo svjetlo je upravo to: svjetlo života.

P: (L) Iduće? (Psyche) Imam ja pitanje. Kad smo diskutirali sa I**** u vezi tipova stanica koje su većinom locirane u frontalnom dijelu mozga, izgleda da nitko nezna čemu one služe. Nazivaju ih vretenastim stanicama ili "von Economo neuroni", ako se sjećam imena korektno. Koja je njihova funkcija?

O: Orijentacija svijesti.

P: (Chu) Hmmm. (Andromeda) Dakle, pretpostavljam da bi bilo dobro imati ih mnogo. (Burma Jones) Dakle, da li one služe kao registracijski pult za svijest, da ona shvati kako se održati...

O: Energetski usmjerivači.

P: (Joe) Možemo li imati ih više?

O: Možete.

P: (Joe) Pitam se imaju li te ćelije nešto sa trećim okom, kao ono kad radite (cijevno) disanje i pogledate gore...

O: Blizu, to je više kao "uređaj za udomljavanje".

P: (Joe) Uređaj za udomljavanje za vanzemaljce?

O: Čitač valova. {Kasiopejci su spominjali ljude sa dušom kao “valno-čitajuće svjesne jedinice}

P: (Chu) I**** je govorila da su to velike stanice. Točno? (Psyche) Pa da. Pitala se imaju li one veze sa psihopatijom, kao npr. da manjak tih ćelija...

O: Oh, da.

P: (Andromeda) Hmmm... (Chu) Rekla je da također postoje studije u vezi toga, da ih šizofreničari nemaju baš mnogo. (Psyche) Također su istraživali to i na kitovima. (L) Imam pitanje. Čekala sam da to netko pita, ali nitko neće, pa ću morati ja: Da li je potres u Haitiju izazvan ili je bio potpuno prirodan?

O: (Planceta vrtloži po ploči) IZAZVAN! Kladimo se da ovo niste očekivali, zar ne?!

P: (L) Prijateljski rečeno, nisam. Jer sam već govorila o tome da nije bio izazvan. Jednostavno sam mislila da je to prenapuhana ideja. (smijeh) Dakle, sada ću morati... (Joe) Pa bili su to Rusi koji su to rekli, zar ne?

O: Ne!

P: (Joe) Nisi li rekla da su to Rusi izvjestili? (L) Pitanje koje želim postaviti je sljedeće: Kako oni izazivaju potrese? (Arku) Što misliš, kako oni izazivaju potrese? (Ark) Pa potraži na interentu! (smijeh) Pa da, to je na internetu. Kreirate specijalne valove koji idu u Zemlju i šire se u pravom smjeru... (L) Ne vjerujem u to. Nemaju dosta energije za to. (Joe) Želim znati tko ga je izazvao?

O: SAD.

P: (Joe) Na nivou vlade ili super-tajna bezumnost?

O: Tajna vlada.

P: (L) I kako to oni čine? Da li pomoću neke vrste valova o kojima Ark govori?

O: Blizu. I primjetite da se nitko s njima sada ne prepire!

P: (L) Drugim rječima, ako ste netko tko to može, nitko se neće svađati sa vama. (Ark) Ali glavno pitanje je da li su ga oni namjerno željeli izazvati na području Haitija ili je to bila neka pogreška?

O: Da, obavljali su pripreme.

P: (Andromeda) Dakle, oni su namjerno to napravili Haitiju. (Ark) Ono što bih ja učinio, koristio bih podmnornicu i došao blizu rascjepa, te pojačao signal valova takoreći. Postoje te brazde u oceanu. Dovoljno je potaknuti te ploče u pravom smjeru, pomoću pravih frekvencija i tako izazvati potres.

O: Tako je previše opasno jer bi pulsevi također uništili i podmornicu. Bolje je koristiti trijangularno svemirsko-bazirana oružja.

P: (Belibaste) Zašto su specifično naciljali Haiti?

O: Blizu je Južnoj Americi. Prikladno im je, nafta, drugi faktori imperijalističke prirode.

P: (Andromeda) Da li je to bio kao neki test?

O: Ne.

P: (Burma Jones) Nije test, dakle oni su tu stvar već prije dosta koristili? (Joe) Koristili su to na Space Shuttleu Columbia.

O: Jednom ili dvaput.

P: (Joe) Koristili na Space Shuttle. (Psyche) Zato je Chavez bio toliko siguran. (Ark) Vjerojatno je puno lakše to korisiti za otok nego za kopno... (L) Pa da, jer imate odvojenost koritom oceana i različite slojeve. Nebi bilo previše kontrolirano ako to primjenite u kanjonima na velikom kopnu. (Andromeda) Poput Kalifornije? (Joe) Kad su rekli, "primjetite da se nitko s njima sada ne prepire", da li to znači da je većina nacija na svijetu svjesna da su to namjerno...

O: Da.

P: (Joe) Dobar način da se ljudi ušutkaju.

O: Špijun protiv špijuna.

P: (L) Ima li još netko nešto za pitati? (Nomad) Samo sam želio znati što mi se desilo, čudne stvari prije dvije godine. (L) Budi specifičan. (Nomad) Pa postojala je čudna atmosfera, bio je veliki HAARP vrh u isto vrijeme kad se to desilo. (L) Kada? (Nomad) Čitava stvar sa Z***. Nekako sam poludio.

O: Možeš li reći "ljubavni ugriz"? (Love bite, prim.prev.)

P: (Joe) Kažeš da je bilo sve jako čudno? (Nomad) Pa da, bio je taj HAARP vrhunac. (L) I ti misliš da to ima neke veze s time? Moglo bi imati. (Nomad) Jednostavno me još malo dalje gurnulo preko ruba. (L) I bio si podložan tome. Moglo bi biti. Pa pitaj to, specifično. Da li je to imalo kakve veze sa tim HAARP maksimumom?

O: Malo.

P: (L) Mislim da su jednom rekli - i prilično sam sigurna jer sam kopirala sve te stvari na forum drugi dan - da je HAARP bio većinom korišten za kontrolu u Sjevernoj Americi jer nema dometa za dalje. (Joe) Bila je to frekventna granica, točno? (L) Da. Ali onda, dobili su satelite, dakle... Mislim da si bio izmanipuliran. Ali ti to nisi želio čuti. (Nomad) Bio sam u stanju kad ništa nisam htio čuti. (L) Sjeti se samo kakav si bio u stanju dok ništa nisi htio čuti - i onda se sjeti toga kad opet dođeš u takvo stanje. Još nešto? (Chu) Nešto za Eiriu Eolas (cijevno disanje)? Za forum? Crkvu?

O: Stvari se vrlo lijepo razvijaju. Držite vaše oči i uši spremnim za signale koji će imati ozbiljan efekt.

P: (L) u redu. Dakle, ako postoji nešto što bi išlo u krivo, rekli bi nam sada?

O: Da.

P: (L) Da li IMA nešto što radimo krivo?

O: Ne.

P: (L) Oh, rekli bi nam. Dakle, možemo pretpostaviti "nastavite". Oprezno. Imajte vjere.

O: Pozdrav, doviđenja.

Kraj sesije