Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

NASA skriva tajnu: Galaktički val mijenja Sunčev sistem!
24SI - Pojava koja Sunčevim sistemom širi snažnu energiju poput vala, uočljiva je na svim planetama jer su svi, od Merkura pa do degradiranog Plutona, jednako kao i Zemlja, pogođeni globalnim zatopljenjem i pojavama koje do sada nisu uopće postojale, ili bar ne u tolikoj mjeri.

U potpunoj tajnosti američka svemirska agencija NASA, već duže vrijeme promatra jednu vrlo zanimljivu, nevjerojatnu pojavu, pojavu za koju obični smrtnici uopće ne znaju, a možda ni ne smiju saznati.

Naime, pojava pod nazivom "galaktički val", može utjecati na baš svako živo biće na ovoj planeti, zbog čega NASA smatra da ne treba govoriti o tome, kako se nebi širila panika.

"Galaktički val" putuje iz centra naše galaksije i polako se širi kao vodeni valovi nakon ubačaja kamena. Val kreće iz središta galaksije i prema nekim računicama, "mega val" do Sunčevog sistema dolazi svakih 62000000 godina. Ovu je teoriju potvrdila i dr. Rosine Lallement, čiji studij govori o takozvanim "svemirskim oblacima" koji putuju kroz međuzvjezdani prostor i pri tome prolaze kroz naš Sunčev sistem.

Dr. Lallement je otkrila kako upravo ti "oblaci", odnosno ogromna energija, dolaze točno iz centra naše galaksije i putuju polako prema rubnim dijelovima. Da će se našem Sunčevom sistemu dogoditi nešto "veliko", kako navode autori Atlantide, dokaz su i neuobičajene pojave koje su zadesile razne planete, prenosi javno.hr.

Naime, NASA-ina sonda Messenger snimila je na Merkuru zapanjujuće fotografije koje otkrivaju kako tom planetom bjesne silovite magnetske oluje, velik broj magnetskih tornada nevjerovatne snage. Potvrđuje to i saopćenje, u kojem se navodi kako su se te oluje ekstremno pojačale u zadnje dvije godine, što bi značilo da je i na Merkuru globalno zagrijavanje uzelo maha.

Nadalje, zadnjih tridesetak godina Venerin sjaj povećao se za nevjerojatnih 2500 posto. To znači da se mijenja Venerina atmosfera, planeta proizvodi mnogo više energije, toplija je nego što je bila prije tridesetak godina - također  je pogođena globalnim zagrijavanjem.

Jednako tako, u zadnjih tridesetak godina pojavili su se oblaci na Marsu, kojih nikada prije tamo nije bilo. Temperatura na Marsu također raste, počeo se topiti led na polovima planete, što predstavlja globalno zagrijavanje i te planete.

Na Jupiteru nestaju njegove karakteristične bijele jajolike pjege. Veliki stručnjak na ovom području dr. Phillip Marcus tvrdi da se to događa zbog 18 stupnjeva globalnog zagrijavanja Jupitera. Također se na tom planetu pojavljuju ogromne oluje, mnogo jače nego što su ikada prije bile. Jupiterov mjesec IO u zadnjih tridesetak godina 1000% više sjaji, a mjesec Europa također bilježi veliki porast svog sjaja. Uz to, NASA je poprilično iznenađena i ostalim promjenama na Europi.

Saturnov prsten postaje sve gušći. Na Saturnovim polovima pojavljuju se aurore, kojih nikada prije nije bilo na polovima. Tu je također zabilježeno globalno zagrijavanje planete, odnosno povećanje topline, pogotovo oko Saturnovog ekvatora.

Uran je 1986. godine bila jednolika, bezizražajna planeta. Danas su na planeti mega-velike oluje koje su jasno vidljive Hubbleovim teleskopom, koje izgledaju kao narančaste pjege. Ali to nije sve - na planeti oko južnog pola se pojavljuje nešto slično bijelom prstenu.

Neptun je, gotovo kao i Uran mnogo blistaviji. Bijeli prsteni se i tamo pojavljuju na polovima, a sve to jasno ukazuje na velike promjene ove dvije planete.

I Pluton, koji je degradiran na stupanj patuljaste planete, doživljava ogromne promjene. Fotografije, koje je objavila NASA, pokazuju da je Pluton puno crveniji nego što je bio zadnjih nekoliko desetljeća - čak je 20% više crven nego što je bilo prije.

O promjenama na Zemlji gotovo da ni ne treba govoriti - one su svakom laiku jasno vidljive. Globalno zagrijavanje je također prisutno kao i na svim planetama Sunčevog sistema. Topi se led na polovima, morski nivo je u dramatičnom porastu, povećala se seizmička aktivnost, jednako kao i vulkanska. Temperatura se povećava, haraju "mega oluje", uragani, tajfuni, tornada i sve su te pojave u dramatičnom porastu. Zagrijava se dno Tihog oceana, što jasno ukazuje na zagrijavanje same jezgre planete Zemlje.

Sve su ovo dokazi o tome da se u Sunčevom sistemu događaju dramatične promjene, koje bi mogle imati veliki uticaj na sva živa bića na ovoj planeti. "Galaktički val" tako više ne izgleda kao neka imaginarna pojava, već dobiva izgled vrlo realne pojave, pojave o kojoj jako malo znamo.


Preneseno sa: 24sata


Jack987 komentar: više informacija o glalaksijskom Valu možete pročitati u već odavno objavljenim člancima na portalu Znanje o Svemirskom Valu, Kasiopejcima, denzitetima, itd.