Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Gigantska lubanja pronađena u PeruuJesu li znanstvenici pronašli lubanju vanzemaljskog bića? Misterija gigantske lubanje pronađene u Peruu!

 

Tri znanstvenika antropologa su se složila: OVO NIJE LJUDSKO BIĆE!

Mnoge svjetske tiskovine su nas jučer zapanjile s tekstovima o pronađenom skeletu s gigantskom lubanjom koja nikako ne nalikuje ljudskom. Trebalo nam je 24 sata da provjerimo je li ovaj arheološki nalazak autentičan ili tek novinska patka. S obzirom da je arheološki nalazak autentičan, ovo bi mogla biti arheološka priča godine!
 

Prenosimo članak izdan u Mail Online-u. Na lubanji se nalaze mekani dijelovi kao da se radi o glavi bebe, no u njenim vilicama se također nalaze istaknuti kutnjaci, koji se tek mogu naći kod odraslih osoba. Nakon pregleda skeleta tri neovisna antropologa su zaključila: "Ovo nije ljudsko biće".

Mumificirana produljena lubanja pronađena u Peruu bi konačno mogla dokazati da vanzemaljci postoje. Čudno oblikovana glava, dugačka gotovo 50 centimetara kao i tijelo, u potpunosti je zbunila antropologe. Ovo je jedan od dva ostatka koji su pronađeni u gradu Andahuayalillas-u koji se nalazi u južnoj provinciji Perua koja se zove Quispicanchi.

Skelete je pronašao Renato Davila Riqvelme, koji radi u muzeju Privado Ritos Andinos u Cusco-u u jugoistočnom Peruu.
 

Na lubanji se nalazi mekani dio koji se naziva otvorena fontanela, koja je karakteristična za djecu u prvoj godini života, no ipak ova lubanja ima dva razvijena kutnjaka, koji se mogu vidjeti u odraslih ljudi.

Davila Riquelme je obavijestio medije da su tri antropologa iz Španjolske i Rusije stigli u muzej prošli tjedan kako bi pregledali ostatke i svi su se jednoglasno složili kako ovo nisu ljudski ostaci, te da je skelet potrebno podvrgnuti daljnjim istraživanjima da bi saznali više.

Davila Riquelme je izjavio: „Iako se ovaj zaključak bazira na površnoj analizi, očigledno je da oznake na ovom skeletu ne odgovaraju bilo kojoj etničkoj grupi u svijetu.“

Ostatak očne jabučice u desnoj očnoj šupljini će pomoći odrediti genetiku i DNK ovog ostatka da bi se jednom zauvijek otklonila sumnja je li ovo ljudski ostatak ili nije.

Druga mumija je nepotpuna i visoka je tek 30 centimetara.

Nedostaje joj lice i činilo se da je bila omotana placentom, te je zgrčena u položaj fetusa.
 

Ovi ostaci jako nalikuju na kristalnu lubanju iz posljednjeg filma o Indiana-i Jones-u.
 

Alternativno objašnjenje je da je pitanje o povezivanju glave te da je tako nastao njen produljen izgled, no to ne objašnjava nemoguć sraz između omjera tijela i omjera lubanje te ne objašnjava ostale nepovezanosti s ljudima kao što su suprotnosti između mekanog dijela lubanje i neobično razvijenih zuba.

Više na engleskom jeziku pročitajte: ovdje, ovdje i ovdje.

Članak prenesen sa: http://matrixworld-hr.com/