Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

2012 - Trenutak prosvjetljenja - Cosmic Awareness

Preskoči sadržaj

Sadržaj:

 1. 2012 - Trenutak prosvjetljenja - Cosmic Awareness (trenutno prikazana)
 2. stranica
 3. stranica
 4. stranica
 5. stranica
 6. stranica
 7. stranica
 8. stranica
 9. stranica
 10. stranica
 11. stranica"Cosmic Awareness“ – Kosmička Svijest"
Što očekivati od 21. prosinca 2012. - Trenutka Prosvjetljenja

Više o Zemljinoj rotaciji i tamnim danima.

Pitanje: Hoće li naš planet iskusiti obrtaj svojih smjerova, kao i rotacije u narednim godinama? Hoćemo li kao rezultat toga doživjeti nekoliko dana mraka, jer postoje neki ljudi koji pišu na tu temu. Kada rotacija prestane, dali će se i dalje elektromagnetsko energetsko polje vrtjeti. Dali će biti trenja solarnih vjetrova i zraka i dali će to rezultirati pomračenjem. Možda to objašnjava tri dana tame, kao što je prorečeno iz različitih izvora.

C. A.: Ova svijest je spremna uvesti novo razumijevanje, onoga što će se dogoditi u vrijeme prosvjetljenja, posebno oko prognoziranog datuma 21. prosinca 2012.

U trenutku prosvjetljenja, poravnanja 7 planeta, koje su u prolazu naspram Centralnog Sunca u galaksiji, onog što je u Alcyone Plejadanskom sustavu, u tom trenutku poravnanja 7 planetarnih prolaza, tih planeta, zvijezda, koje će biti u poravnanju, stvaraju izravno prolaz, iz središta planeta na planet Zemlju.

Zemlja se već kreće naprijed prema ovom trenutku poravnanja, prilagođavanjem i unapređenjem mnogih razina svijesti, svoju planetarnu svijest, kao i mnoge svijesti onih ratnika Svjetla i bića koji u ovom trenutku postoje na zemaljskoj razini, a koji su odabrali da u ovo vrijeme dođu na planetu, da pomognu u tom procesu.

Kada se portali otvore tsunami energije će pogoditi vaš planet.

U tom trenutku potpunog usklađivanja, kada se otvori 7 kapija, biti će energetska sila koja će putovati iz središnjeg Sunca, ka planeti Zemlji, ali ta energija iz tih 7 kapija, je ista koja prolazi kroz ljudsku dušu i spušta se u ljudsko tijelo, oslobađajući ljudski oblik, stvarajući na svom putu veći izraz njegova bića.

Otvaranjem tih energetskih portala, koji su veza, kada dođe do usklađivanja sa središnjim suncem, ta sila je u biti ista sila, koja će nositi planetu ka višim frekvencijama, a u to vrijeme će biti kao da je tsunami energija pogodila planetu.

Zbog toga je potrebno uspjeti podignuti svoju svijest do točke, koja će moći primiti nadolazeću energiju, koja će jednostavno doći u „Valu“ i dovesti opredjeljene do nove obale. U vrijeme tih događanja, moguća je pojava straha, kao što je opisano od strane postavljača pitanja, kao što je vrijeme mraka, pomak Sjevernih / Južnih polova, pomicanje i okretaj planete.

Oni koji su na višem stupnju svijesti, na većoj frekvenciji, neće biti uništeni tsunamijem, kozmičkom energijom i novom svijesti koja će zasuti planetu - oni će se „uspeti“ prema „gore“ ili prema naprijed u novo stanje svijesti, što je u suštini nova razina vibracije i frekvencije – novi realitet

Dugo predviđane katastrofalne posljedice.

Oni koji ne postignu viši stupanj svijesti, koji će im omogućiti da „surfaju“ ovim energetskim valom, najviše će osjetiti te utjecaje. U tom trenutku, katastrofalne posljedice, koje su toliko dugo bile predviđane, doista će utjecati na većinu bića na planeti. Mnogi će u to vrijeme ostaviti svoja fizička tijela i fizičku egzistenciju, kroz iskustvo smrti.

To će biti njihov način da se maknu, jer nemaju želju da u ovom dijelu iskuse ono što će doći, kao i oni koji prežive to vrijeme, doživjeti će stvarnost novog fizičkog svijeta, energiju planeta koju je ova Svijest nazvala Planet B.

Oni koji se jednostavno odluče, da sve ostave i ponovno unesu svoj duh u formu, je njihov vlastiti izbor hoće li nastaviti egzistenciju na ovoj Planeti ili Planeti B ili bilo kojoj drugoj dimenziji. Kada se odluče, jer to je izbor na razini duha, koji je relevantan za takvo iskustvo, svaka pojedinačna unutarnja Svijest će odabrati, tj, oni bi tako bili slobodni, da sami odaberu ono što žele učiniti.

Oni koji prežive katastrofalne posljedice, prestankom rotacije vaše planete, njenog pomicanja polova, čak i preko rotirajućeg planeta, naći će se da oni zaista žive u drugoj stvarnosti od one, u kojoj su živjeli do malo-prije

Dolazeći Kozmički Tsunami i Elite na Zemlji.

Sve što ostane nakon Vala će biti smanjeno na većinu osnovnih i primitivnih zajednica. Tu će biti onih koji će anticipirati ovaj događaj, koji će se pripremiti za ovaj događaj, a to su oni, koje ova Svijest naziva Elita u prošlosti. Oni će nastaviti s onima koji će ih služiti i biti će kao stranci u tom novom iskustvu, a i oni mnogi, koji su preživjeli, nastaviti će život na razini najprimitivnijih, na planeti koja nije više što je nekad bila.

To također može biti iskustvo, za one koji žele osjetiti ovaj oblik stvarnosti kozmičkog tsunamija, koji će pogoditi planet u to vrijeme, ali to je samo jedno od iskustava, jer postoje i drugi načini da vaša Suština prođe kroz to iskustvo, ostavljajući svoju fizikalnost, uspinjući se vrhom Vala ka višem stupnju svijesti.

Ta će biti najčišća energija svijesti koja je osvojila ovaj planet, ali će u isto vrijeme imati direktan fizički rezultat, koji bi, za one koji nisu u potpunosti spremni, moglo imati razorne posljedice.

Pitanje: Kako se pripremiti prije predloženog datuma 21. prosinca, ili će to biti "Bang! „Viša Igra“ takva „vrsta stvari“?

C. A.: Svatko će se samostalno izgrađivati. Ova Svijest vam kaže, da vi uvijek imate prvenstvo. Mnoge osobe neće nužno čekati dok ova manifestacija završi. Mnogi će prije proći kroz prirodne cikluse smrti, drugi će se naći u vrtlogu, a treći će ići drugim uzlaznim načinom, a zatim, tu su i oni koji su ostali, i koji će se penjati na drugi način, jer je to njihov izbor. Postoji još mnogo toga, ali ova Svijest ostavlja to za buduće vrijeme.

Pitanje: Hoćete li objasniti, zašto se u Mayanskom kalendaru kaže, da dolazi do naglog zastoja Svijesti u godini 2012?

C. A.: Ova svijest je to objasnila u zadnje vrijeme, ali će opet objasniti, zašto će biti vidljivo, da će doći do naglog zaustoja u to vrijeme. Tu će biti usklađivanje planetarnih tijela, koja će formirati energetske koridore, sa onim znanim - Centralnim Suncem.

Iz Centralnog Sunca će se otvoriti ono što se često naziva "crvotočina", a također će se uskladiti i otvoriti 7 vrtloga kroz koje prolazi duša, kako bi ušla u fizičko postojanje i izašla kroz leđa, u duhovnom obliku.

Poravnanje planetarnih tijela će stvoriti događaj, gdje će se vrijeme, mjereno kroz povijest čovječanstva završiti

Kad se to dogodi, ova poravnanja planetarnih tijela i otvaranje 7 vrtloga, a samim tim i otvaranje crvotočine, taj dan, to poravnanje će stvoriti događaj. Taj događaj je u tome, što ova svijest zove Kozmička energija ili fluks svjetlosti. Energija Centralnog Sunca će proći kroz kapije, stvarajući tsunami svjetlosti, koji će u to vrijeme pogoditi planet i stvoriti veliku pustoš i prevrate. U tom slučaju, završit će se vrijeme i pisane povijesti čovječanstva, a početi će novo vrijeme. To je trenutak koji ova Svjesnost često naziva Točkom Prosvjetljenja.

Oni koji su uspješno stvorili vlastito tjelesno i unutarnje prosvjetljenje, na kome mnogi i danas rade, trenutno će moći, na razini više svijesti, surfati na nevjerojatnom svjetlosnom tsunamiju. Oni koji nisu spremili svoju svijest, koji nisu radili na podizanju svoga bića i kreiranju svjetlosnog tijela, kako bi se jednostavno izuzeli daleko od kaotičnih događanja, a bit će i drugih, koji su po svom izboru, tražili da idu na planet koji će opet biti materijalni eksperiment, eksperiment fizikalnosti i odvojenosti od duha - oni će preći na ono što se naziva Planet B.

Bića koja imaju svoju povišenu svijest i koja su stvorili svoje novo tjelesno stanje, će se naći na Planetu Prosvjetljenja. Mnogi koji se u to vrijeme odluče otići, da igraju druge igre, će kasnije imati izbor drugih dimenzionalnih stvarnosti, bilo na novom Planetu ili Planetu B, ili bilo kojem drugom planetu, jer svijesna duša se ima pravo inkarnirati ili sudjelovati, gdje god ona želi.

To je događaj koji će se dogoditi na taj dan, ili blizu tog datuma, jer još uvijek ima nagađanja, zbog usklađivanja kalendara tijekom povijesti, koji će se pomalo kvalificirati u to vrijeme, ali još uvijek, sam događaj je u tome da će ubrzati proces prosvjetljenja. To je ono što će se dogoditi oko datuma 21. prosinca 2012.

To je jednostavno referentna točka za ono što će da se dogodi, a može se prilično točno predvidjeti, jer postoji mogućnost da pratite planetarna tijela, da vidite gdje su određene veze i kada će se dogoditi, a oni koji se odluče gledati prema naprijed, vidjeti će ova događanja, kako i zašto su označena, zašto ističe rok povijesti kako je naznačeno u kalendaru Maya, kao i u drugim izvorima.

Pitanje: Kako su Maje došle do tog shvatanja, tog znanja i kosmičke budućnosti, na osnovu čega?

C. A: Maje su radile sa svojim multidimenzionalnim bićem, osim vanzemaljaca koji su hodali među njima, koji su im bili veliki učitelji, ali to nisu bili Jehovi vanzemaljci.

To su bili članovi Galaktičke federacije koji su poučavali Maje i pomagali im, da formuliraju svoju znanost i sposobnost, da razumiju vrijeme mnogo točnijim načinom, od onoga što je poznato modernoj znanosti.

Ovi učitelji bili su tu da im pomogne da shvate, da će doći vrijeme kada će prisutna svijest, koja je i danas eksperimentalna, doći do kraja i da će započeti nova faza.

"Fizički Experiment" sada se privodi kraju.

Pitanje: Govorili ste nekoliko puta o fizikalnom eksperimentu. Možete li to pojasniti ili razraditi?

C. A.: Svrha duha, duše, je da imate iskustvo kada ste odvojeni od sebe, od Duha. Dakle, podrazumijeva se da na jedan od načina to učinite, da smanjite, da tako kažemo, htijenja fizičkog tijela. Potrebno je da duša dođe u individualni izraz, a ona dolazi preko Centralnog Sunca, na Alcyoneu, kroz 7 kapija ili portala.

Svaki put kada pojedinac kroz nešto prolazi, duša traži izraz, jer je zgusnuta. Dakle, u vrijeme kada je prošla kroz 7 portala, duša je spremna ući u ljudski oblik, duhovno tijelo je presovano i kondenzirano, do te mjere, da ona zapravo može ući u tjelesnost, u fizičku egzistenciju.

Duša ide kroz koprenu zaborava

Dio eksperimenta je bio, da duša prođe kroz ono što zovete mnogim imenima, ali uglavnom je poznato kao „veo zaborava“, tako da se ne sjećate svoje istinske prirode. Bilo bi jednostavnije iskustvo prikrpiti se uz tjelesnost, s fizičkom materijom, ali dio eksperimenta je da Duša pristupi učenju.

Nekad je to najviše bilo izraženo kroz učenja vjerskih redova i sekti. Stoga su mnogi razumjeli duhovnost u vjerskom smislu, u odnosu na pojedine pojmove, no eksperiment je bio takav, da se zapitate dali postoji povratak ka dubljem razumijevanju i priključak na dublju duhovnu dušu, višedimenzionalnu prirodu svoga bića.

I ako jednom prođete kroz veo zaborava, gdje postoji mogućnost okivanja vjerskim dogmama, kroz strukturirana vjerska uvjerenja, duša ipak može pronaći svoj put natrag u duhovno razumijevanje sebe, čak i kroz prepreke materijalizma i dogmatskog uvjerenja, kroz fizički ka duhovnom fokusu.

Kako bi se osigurao projekat, stvoren je veo zaborava, a cilj eksperimenta je bio pronaći prosvjetljenje, no istina je, to je više kao sjećanje nečije istine i nečijeg pravog bića.

Pitanje: Imao sam vizije, u mom umu, da netko drži lutkarske žice nad svakim pojedincem, jer to im dozvoljava dio fizičkog eksperimenta.

C. A.: Ima na neki način istine u tome. Istina je da vas žicama ne održavaju s viših razina svijesti, nego sa nižih, oni koji drže vlast, koji prevladavaju, koji već razumiju i znaju istinu, i koji već jesu, a žele nanovo porobiti čovječanstvo.

Oni su ti koji drže žice, koji oblikuju svijest, kako održati fizičku stvarnost. Oni su ti koji su stvorili religije, koji je stvorili razne politike, koji su stvorili materijalističke koncepcije života, koji su vas porobili, zarobili, koji su vam stavili žice, na vas koji živite u ovoj fizičkoj stvarnosti.

 

Stranica 1 od 11 Sve stranice

«