Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Što ako...?Što ako…

…na ovoj našoj planeti ljudska bića u jednom ili drugom obliku žive već milione godina, po vremenskim mjerilima karakterističnim samo za 3-ći denzitet i u ciklusima od po približno 309000 g., nakon čijeg završetka postoji mogućnost da se jedan “dio” planete, kao i ljudskih bića koja obitavaju na njoj, preseli u 4-ti denzitet, odnosno sasvim drugu i viši nivo postojanja, dok se drugi dio “vraća na pretpovijesnu Zemlju” i počinje iz početka, a neki možda idu i nadolje prema životinjskom i biljnom carstvu i primarnoj materiji, odnosno, drugom i prvom denzitetu?

…u Svemu Što Jest, postoji 7 nivoa/područja/nivoa postojanja (denziteta) i u svakom od njih obitavaju oni čija je svijest razvijena u stupnju koji odgovara tom denzitetu tj. što ako je stanje/razvojni stupanj nečije svijesti ono što mu određuje u kojem denzitetu će živjeti, odnosno, kvalitet njegovog života?

…smo mi manifestacija “Primarnog Kreatora” koji se na neki način po svojoj prirodi u svemu ovome neutralno ponaša, pa čak i prema onima koji pokušavaju da se predstavljaju kao on, kako bi kontrolirali druge i držali ponizne i poslušne? Recimo da se on samo podjelio na svoje "sastavne dijelove", što smo trenutno mi i sve ostalo, te tako ne može ni predstavljati nekog odvojenog entiteta koji gleda sa strane što se dešava i sudi?

…se ta primarna svijest/energija/kreator samo podjelila na bezbroj manjih "komponenti" “big-bangom” i da je svaki njen djelić ravnopravno dobio sve elemente i potencijale cjeline, te je na njemu samom kako će iskoristiti materijal koji je dobio, odnosno, ima na raspolaganju, za svoju egzistenciju u Svemu Što Jeste?

…u svemu tome postoje dva glavna polariteta koje elementi svijesti mogu imati, kao i treći koji bi se možda mogao nazvati slobodnom voljom, a prva dva bi bile frekvencije Orjentacije samo prema sebi (OPS) i Orjentacije prema drugima (OPD), odnosno energija koja teži konstrikciji (destruktivna energija) i energija koja teži ekspanziji (kreativna energija)?

…smo svi mi tako “nekada davno” krenuli od primarne materije, 1-vog denziteta, pa nakon nekog “vremena” provedenog u tom stanju uspjeli proširiti svoju svijest do nivoa koji nam je omogućio da pređemo na idući “kat”, odnosno biljno i životinjsko carstvo 2-gog denziteta?

…sva stvorenja 2 denziteta imaju jednu tzv. grupnu dušu ali individualnu svijest (mada ne postoji ništa što je 100% individualno), te usljed njenog razvoja odnosno daljim širenjem svijesti jedinki koje tamo obitavaju, neke od njih kad dostignu “kritičnu masu” prelaze na idući kat tj. 3-ći denzitet, u obliku ljudskog bića koje u tom stupnju svog razvoja ima individualnu svijest ali ne i individualnu dušu. (Nakon završetka 2-gog razreda, idemo u treći).

…daljim prirodnim tokom događaja ta ljudska bića, antropoidi ili pre-adamični ljudi (“sinovi čovječji?”) stiču individualnu dušu i u jednom momentu, kada dostignu određeni stupanj razvoja svoje “individualne” svijesti i priliku da uz njenu, kao i pomoć svoje individualne duše, naprave tranziciju na 4 nivo denziteta.

…ljudska bića koja su stekla individualnu dušu, poslije smrti svog tijela idu u 5-ti denzitet, gdje imaju priliku malo se odmoriti, sagledaju što su do tada naučili, što još treba naučiti te se onda opet inkarniraju (većinom) na 3-ći "kat", prethodno se slažući sa svojim “budućim” životom, jer su u stanju da ga odatle manje više sagledaju, prije nego što ga fizički prožive? (Promjena naših tijela bi tu bila nešto slično kao kad mijenjamo odijela - a znamo da nitko ne bi želio nositi cijeli svoj život jedno te isto odjelo).

… u svemu tome postoji i par zakona kojima Sve Što Jeste pokušava održiti svoju ravnotežu, među kojima i tzv. zakon karme, koji moramo imati u vidu prije sljedeće inkarnacije, jer u idućem životu trebamo izbalansirati sve negativno što smo učinili u prethodnim životima? (Univezum prirodno teži – ravnoteži, odnosno balansu).

…tu imamo i jedan problem u vezi toga što nakon rođenja na neki način zaboravimo što smo do tada proživjeli, kao i to koje lekcije trebamo naučiti, te iz tog i nekih drugih razloga imamo tendenciju proživljavati svoj život "u nesvijesti"? Mudrost koju smo stekli u prošlim životima ne stoji nam (našoj ličnosti) na raspolaganju, mada ih je naša duša svjesna, ali naša ličnost nije svjesna nje, čak je skoro izgubila svaki kontakt s njom.

…naša ličnost/personalitet u životu na 3. nivou i naše suštinsko biće – nisu jedno te isto. (Možda zbog toga što je ono prvo “programirano” da ne priznaje ono drugo, mada je ono drugo uvijek prisutno?)

…je vrijeme kakvog ga mi znamo, jedna kategorija karakteristična samo za ovaj naš 3. denzitet i kao takvo ne postoji na drugim nivoima postojanja?

…su prva 3 denziteta po svojoj suštini OPS tipa (Orjentacija Prema Sebi) a kod prelaska u 4-ti denzitet, oni sa individualnom dušom, na osnovu svih svojih iskustava imaju priliku promjeniti i polaritet svoje individualne duše i svrstaju se (svojom slobodnom voljom) na OPD stranu, pa tako bića koja nastanjuju denzitete od 4-6 mogu (generalno) imati jedan od ta dva polariteta, (što ne znači da netko tko generalno ima OPD naboj, ne može imati i neke od elemenata OPS polariteta)?

…se entiteti OPS tipa iz 4-tog denziteta/”kata” hrane onima koji obitavaju na trećem “katu”, isto kao što se oni s trećeg “kata” hrane onima s drugog, itd..?

…je jedna vrsta takvih entiteta (reptoidi/lizard stvorenja/drahomonidi) zaposjela ovaj naš sektor vremena/prostora u onome što bi mi nazivali prošlost, te preuzela totalnu kontrolu nad ovim našim realitetom u cilju osiguranja svoje ishrane?

…smo mi (odnosno približno 50% ljudskih bića koja trenutno žive na ovoj planeti) u jednom momentu već bili dostigli 4-ti nivo (“Raj” ili “Eden”) i proveli tamo određeno “vrijeme”, pa se iz određenog “razloga” vratili nazad na treći? (“sinovi božji”?)

…smo tamo (tu) zatekli one antropoide (odnosno, drugih približno 50% bića koja trenutno žive na ovoj planeti) koji su u tom “vremenu” dostigli svoj stupanj prirodnog razvoja koji im još uvijek nije osigurao individualnu dušu ali im je osiguravao priliku za to”? (“sinovi čovječji”)

…se reptoidi (kad su u 4D), u stvari, hrane samo jednom vrstom (emocionalne) energije koju im mogu osiguravati samo oni od nas koji imaju individualnu dušu?

...oni veoma sofisticiranim metodama redovno otimaju mnoge od nas koji imaju individualnu dušu, te ih koriste za raznorazne eksperimente a između ostalog, njihova tijela i kao hranu, kad borave u 3-ćem denzitetu?

…oni upadom u ovaj sistem vremena/prostora zaustavljaju antropoidnog čovjeka u njegovom prirodnom razvoju te ga počinju koristiti kao jedan od glavnih alata za isisavanje energije iz ljudskih bića sa individualnom dušom i njeno prosljeđivanje u 4D? (antropoidi nisu svjesni te njihove funkcije)

…su oni prethodno tijela koja su koristili oni s individualnom dušom, odnosno, njihovu DNA “skratili” (određenim sofisticiranim tehnikama) sa 12 na 2 lanca?

…su oni onda ovdje instituirali veoma sofisticiran sistem za programiranje uma onih ljudskih bića sa individualnom dušom, kako bi se oni poistovjetili sa antropoidima, razmišljali kao antropoidi, ponašali kao antropoidi i tako "zaboravili" na svoju dušu? (U svemu tome, antropoidi postaju glavni nosioci tog “projekta” jer po svojoj suštini ne mogu kreirati nego samo kopiraju, odnosno slijede zacrtan sistem i uputstva, duhovnost nemaju, mada mogu i to kopirati a čak imaju tendenciju i promovirati ono što su iskopirali, mada često ne mogu razumjeti i suštinu onoga što su prekopirali – download-ali. Zanima ih većinom ambalaža, dok se suštinom i sadržajem rijetko kada bave).

…se u ovoj prastaroj priči upravo o tome govori?:

Našao neko orlovo jaje i stavio ga pod kokoš.

Orlić se izlegao kad i pilići i odrastao je sa njima.

Čitavog života orao je radio isto što i kokoši u dvorištu,

misleći da je jedna od njih.

Kljucao je naokolo u potrazi za bubama i glistama,

Kokodakao je i lepršao krilima, uzdižući se koji pedalj iznad tla.

 

Prošle su godine i orao je ostario.

Jednog dana ugledao je u visini, na vedrom nebu, čudesnu pticu moćnih raširenih krila, kako lebdi na vjetru.

Stari orao je zapanjeno gledao uvis. “Šta je to?” pitao je.

“To je orao, kralj ptica”, rekla mu je jedna kokoš.

“On pripada nebu, dok mi, kokoši, pripadamo zemlji”.

 

I tako je orao umro među kokošima,

ne znajući tko je.

 

…smo se u međuvremenu, što iz razloga našeg programiranja što iz ignorantnosti (koja je je možda takođe jedan od elemenata tog programa) ili nekih drugih razloga, toliko “izmješali” s antropoidima da smo postali po razmišljanju i ponašanju sličniji njima, nego oni nama, te se na kraju krajeva više ne može ni znati tko je tko?

…je sada trenutna razlika između antropoida i duhovnog ljudskog bića samo u potencijalu, tj. ljudsko biće s individualnom dušom –“adamični čovjek”- može se (teoretski) probuditi, i izbjeći iz zamke/kaveza, dok antropod ne može.

…adamičnom čovjeku sada prijeti opasnost da zbog svoje “nesvijesti” izgubi svoju individualnu dušu za koju se već jednom uspio izboriti, te tako "zauzme pravac" nazad prema donjim “katovima”, ili što ako će on zbog lošeg “učenja”, odnosno, neadekvatnog korištenja svog vlastitog uma, morati ponoviti “3-ći razred (traje 309000 godina)?

…su reptoidi istovremeno ovdje već odavno instituirali 3D entitete sa jakim OPS nabojem (iluminati familije), postavljanem članova ovih familija na sva ključna mjesta sistema na ovoj planeti?

…se ti entiteti odlikuju većom količinom reptilskih gena koja osigurava da frekvencija njihovih tijela odgovara takvim tipovima individualnih OPS duša, te da ovi u njihovo ime kreiraju takav sistem života na ovoj planeti u kome će se stalno osiguravati za njih (reptoide) dovoljna količina emocionalne energije – hrane? (To što je u zadnjih 100 godina, u ovim njihovim sistemima, njihovim manipulacijama ratova i osiguravanjem uvjeta za raznorazne katastrofe, život izgubilo 2 milijarde naših pripadnika, samo je jedan od efekata te njihove uprave).

…članovi tih familija danas posjeduju sve važnije medije, banke, izvore energije i rudna bogatstva, obrazovni sistem, farmaceutsku industriju, vojsku i sve važnije pozicije u većini država na ovoj planeti?

…oni po sistemu piramide upravljaju svim događanjima na ovoj planeti na način da oni koji su ugrađeni u tu piramidu, a pogotovo oni na samom njenom dnu, pojma nemaju što se u stvari događa?

…se cijela “zavjera” sastoji u tome što je “uspavani” adamični čovjek hrana entitetima sa gornjeg kata i da se on nikada ne “probudi”, jer ako bi on postao svjestan i prešao na neki od gornjih nivoa, naši “susjedi” OPS polariteta bi ostali bez hrane, te bi se tako njihov opstanak doveo u pitanje . (Oni se iz nekih određenih razloga ne mogu hraniti antropoidima). S obzirom da bi cijela situacija u vezi s tim bila od krucijalne važnosti za ove entitete, oni bi naravno dali sve od sebe da održe svoje "ovce" programiranima što je moguće duže i po bilo kojoj cijeni.

…se uz sve to, skorašnjim dolaskom “velikog vala”, opet približava kraj jednog od ciklusa koji traju 309000 godina, a time i šansa za adamičnog čovjeka da u momentu prelaza denziteta, pređe na gornji kat i tako stekne priliku da izbjegne dalju kontrolu od reptoida?

…je od krucijalne važnosti za reptoide da što više ljudi u ovim momentima “spava” kako ne bi mogli primjetiti promjenu (jer da bi se primjetila “otvorena vrata kaveza” treba biti “budan”)?

…je u njihovom denzitetu “vrijeme” selektivno, te oni mogu manipulirati nama i na taj način što se mogu ubacivati u našu “prošlost”, brisati sve spise i izvore iz kojih bi mi mogli saznati istinu, a istovremeno ostavljati veoma sofisticirane “svete knjige” i instituirati raznorazne religije i sekte, kao glavni nosioc programa za zatvaranje/vezanje (religija – re ligare – ligare = VEZATI) naše svijesti, kao i sve kasnije podjele među nama iz kojih se rađaju sukobi, pa tako i naša emocionalna energija, tj. njihova hrana.

…oni vide iz denziteta u kome se nalaze, našu sadašnjost, prošlost i najvjerovatniju verziju budućnosti (koja ne može biti 100% fiksna), te stalnom interferencijom i zahvatima na pojedinim točkama scenarija, pokušavaju napraviti krajnji ishod najoptimalnijim za njih same. (To bi bilo analogno snimanju jedne sekvence odnosno kadra filma onoliko puta koliko je potrebno, sve dok se režiser ne zadovolji njegovim krajnjim ishodom).

...situaciju komplicira i to što ovaj naš sunčev sistem posjećuje jedna skupina kometa svakih 3600 godina, koji je rezultat prolaska (svakih 27 miliona godina) jedne zvijezde (Brown Dwarf/Nemesis/Vulcan?) koja sa našim suncem čini binarni sistem, kroz Ortov i Kuiperov pojas asteroida, te ih odatle izbija kao čunjeve, i što se rijetko kada dogodi da nekoliko njih pri tome ne udari i u našu planetu te tako izazove kataklizmu?

…je i taj vremenski period interesantan za određena OPS stvorenja (jedan od razloga – oslobađa se ogromna količina emocionalne energije nesvjesnih, isprepadanih i očajnih ljudskih bića adamičnog tipa)?

…oni koji se na vrijeme probude, mogu izbjeći i ovu “neugodnost”, jer eventualnim prelaskom na 4/ti nivo izlaze iz realiteta kojeg ove komete narušavaju?

…je vrijeme za sljedeću pojavu ovih kometa veoma blizu? (oko 2012.g.)

…je jedino što bi moglo biti od suštinske važnosti za adamičnog čovjeka, a to je da poduzme sve što je u njegovoj moći da se odupre kontroli svog uma, probudi se i preuzme kormilo svog broda?

…su to “vrata” kroz koja čovjek samo sam može proći tj. ni na čijoj grbači, niti u naručju bilo kakvog spasitelja?

…je vrijeme za “buđenje” bilo juče, a danas je posljednji čas?

…ti saznaš ovako nešto? Što ćeš učiniti? Da li ćeš ovu informaciju ignorirati ili ćeš ju sam pokušati provjeriti? Takođe, samo vjerovanje u nju, bez razumijevanja njene suštine i "rada" na samom sebi, teško da može pomoći.

Da li ćeš reći to i drugima, s obzirom da je među njima 50% onih koji to ne mogu razumjeti, i otprilike 49% onih koji samo potencijalno mogu, ali su već toliko programirani da su šanse za to veoma male?

Ako su i male - one još uvijek postoje!