Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Pledijski materijalTko su Donosioci Svitanja i koja je njihova uloga?

Donosioci Svitanja su oni koji nose zrake Sunca i donose Svjetlo i Znanje. Oni imaju jednu prastaru organizaciju, jedno prastaro društvo, jednu prastaru spiritualnu povezanost na osnovu koje oni izvršavaju odredjeni posao u izvjesnom zvjezdanom sistemu.


VI STE ČLANOVI OBITELJI SVJETLA, jer inače nebi nikad bili privučeni k ovoj knjizi.

Članovi ove elitne organizacije dolaze na Zemlju u različitim vremenima da bi obavili svoj posao. Ovo se dešava kada je postavljen jedan krug i kad su dogadjaji perfektni za njih da dozvole da se energija iz višeg svemira i energija Zemlje stope unutar njihovog vlastitog bića.

Energije iz svemira uvijek dolaze na Zemlju i energije sa Zemlje se uvijek podižu prema svemiru. Čovječanstvo stvara sveti most izmedju neba i Zemlje koji neki zovu “dugin most”.

Donosioci Svitanja dozvoljavaju tim energijama da se stope, tako da se Svitanje, odnosno SVJETLO probudi u njima. Tako oni onda donesu to Svitanje civilizacijama.

To je tko ste vi.
To je ono sto vi radite.
Vi ste Donosioci Svitanja.

Barbara Marciniak i Wendy Kennedy su duhovni kanali koji komuniciraju sa bićima koja potiču iz viših dimenzija. U stanju laganog transa, imaju moć telepatski uspostaviti kontakt sa bićima iz raznih zvijezdanih sistema. U svom radu, među ostalima, kontaktirale su skupinu iz sistema Plejada, bića 6. denziteta. Ovaj kolektiv se sastoji od oko 2500 individualnih svjesnih bića koja postoje na 9-toj dimenziji i koja se inkarniraju u zvijezde u sazviježđu Plejada. Neke od poruka 9-dimenzionalnog Kolektiva Plejada, čiji original na engleskom možete naći na stranicama Barbare Marciniak i Wendy Kennedy, možete prevedene vidjeti ovdje.

1. dio: Barbara Marciniak - Bringers of the Dawn ( Donosioci Svitanja )
2. dio: Barbara Marciniak - Familiy of Light ( Porodica Svjetlosti )
3. dio: Wendy Kennedy - Poruke iz viših dimenzija


 

Link na Pledijski materijal