Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kozmi─Źki zakoni stvaranja i razaranja

Presko─Źi sadr┼żaj

Sadr┼żaj:

  1. Kozmi─Źki zakoni stvaranja i razaranja (trenutno prikazana)
  2. Poglavlje 11 - 14
  3. Poglavlje 15 - 20
  4. Poglavlje 21 - 24
  5. Poglavlje 25 - Sa┼żetak

Kozmi─Źki Zakoni Stvaranja i Razaranja:

Zašto i Kako će se Svjetski Ekonomski Poredak srušiti u 2011.

Georgi Stankov

 


Preveo: Dra┼żen Kasalo, 2011.
Lektoriranje i pojašnjenja (u zagradama): Jack987

NAPOMENA: na stranicama koje kao predstavljaju autora Georgi Stankov-a ( http://www.stankovuniversallaw.com ) primjetio sam da se o autoru pi┼íe u 3. licu ( autor sam ne pi┼íe o sebi, ve─ç to radi netko drugi, a kako izgleda, "ume─çe" i neke dezinformacije COINTELPRO bande - dezinformiraju─çe bande Mra─Źnih Sila zadu┼żene za spre─Źavanje ┼íirenja vrijednih znanja ljudima ). Pogotovo ono New Age bula┼żnjenje o fotonskom pojasu ( npr. ovdje ), ┼íto je ve─ç vrlo stara dezinformacija, ali se jo┼í uvijek ljudi "pecaju" na sli─Źne stvari jer tek po─Źinju put novih otkri─ça, te nemaju osnovna znanja o tome kako 4D OPS sile manipuliraju ljudima. Kako god, ima tamo i ne┼íto korisnih informacija, pa prosudite sami ┼íto je u redu, a ┼íto je jo┼í jedno New Age baljezganje.

Dakle, kako izgleda, autor je napisao ovu knjigu i u njoj istaknuo vrlo vrijedne koncepte ( koji se, usput, vrlo dobro sla┼żu sa Kasiopejcima, Pledijancima, te Ra materijalom ), a ta saznanja se na ovakve razne na─Źine ko─Źe i dodaju se razne gluposti. ─îitajte otvorenog uma, ali UVIJEK imajte kriti─Źko razmi┼íljanje o svemu!


Predgovor

Ova knjiga je istinski proizvod interneta. Tijekom mojih znanstveno istra┼żiva─Źkih aktivnosti tokom 80-ih godina, koristio sam neke znanstvene "banke podataka", koji bi se mogli smatrati prete─Źom Interneta. Banke podataka su radile prili─Źno nespretno, ulazak u njih je bio ograni─Źen, a usluge su bile vrlo skupe. Ipak, postojanje takvih banaka podataka do┼żivljavalo se u to vrijeme kao prava revolucija u obradi podataka i informacija od strane svih znanstvenika poput mene, koji su zapo─Źeli svojim znanstvenim i istra┼żiva─Źkim aktivnostima u starim knji┼żnicama i gubili puno vremena kretaju─çi se kroz rukom pisane ili tipkane kataloge koji su ponekad bili stari 200-300 godina.

Kada je Internet ┼íiroko uveden 90-ih godina, moja o─Źekivanja su bila vrlo razo─Źaravaju─ça. Kvaliteta ve─çine informacija bila je grozna, nemoralna, u najboljem slu─Źaju, zbunjuju─ça, sa malo znanstvene ili duhovne vrijednosti. Nekoliko znanstvenih ─Źasopisa koji su se po─Źeli objavljivati na internetu bili su skupi kao i papirnate verzije i nisu osiguravali nikakve interaktivne usluge kao ┼íto su neki, poput Google tra┼żilice, kasnije u─Źinili. Ubrzo sam shvatio da je internet zrcalna slika necenzuriranih misli, ideja, vjerovanja, i konfuzije ─Źovje─Źanstva, i kako sam tek naivan morao biti tada i pretpostavio da je me─Ĺu ljudskim bi─çima istinska inteligencija zajedni─Źka vrlina.

Shvatio sam da tradicionalne knji┼żnice, koje su me privukle u ranom djetinjstvu, nisu nikada radile pravu vivisekciju ( istra┼żivanje ) ljudskog mentaliteta, osim najboljih i to uglavnom njegov duhovni dio. Umjesto toga Internet je po─Źeo kao klozet mentalnog izmeta ─Źovje─Źanstva. Ne namjeravam biti preo┼ítar prema ─Źovje─Źanstvu - ja jednostavno vr┼íim nepristrano, objektivno promatranje. Mnogo se je promijenilo od tada, te je pobolj┼íanje u nekim podru─Źjima vi┼íe nego o─Źito. Ali meni jo┼í uvijek nedostaje intelektualne te┼żnje koja ─çe nas u─Źiniti prosvijetljenim bi─çima u ovom mediju.

Kad sam po─Źeo s posljednjim, najintenzivnijom fazom procesa stvaranja svog svjetlosnog tijela u 1999., odlu─Źio sam bojkotirati ovaj novi masovni medij i prebaciti na telepatiju. Vi┼íe nisam mogao podnijeti negativnost, koju je internet emitirao u to vrijeme. Prednost telepatije je da je simultana, ┼ítedi vrijeme, emocionalno je puno intenzivnija od pisane rije─Źi, i uvijek precizna u prijenosu informacije.

Moj bojkot trajao je vi┼íe od deset godina, dok nisam bio pozvan on mojeg "vi┼íeg ja" u jesen 2010., da provjerim najnovije kanalizirane informacije na internetu i u─Źinim analizu mentalnih i duhovnih uvjeta, pod kojima svjetlosni radnici djeluju ┼íirom svijeta. Ovom moram dodati da sam govorio ili koristio nekoliko jezika, uklju─Źuju─çi i bugarski, njema─Źki, engleski, talijanski, francuski, ruski, kao i neke druge slavenske jezike.

Sad, kada se pribli┼żava kraj moje trenutne inkarnacije i mojeg duhovnog ugovora kao utjelovljenog ljudskog bi─ça koji je gotovo ispunjen, definitivno mogu re─çi da je moja glavna misija na Zemlji uvijek bila izrada duboke analize ljudskih intelektualnih dostignu─ça u svim podru─Źjima duhovne aktivnosti, te ocjenjivanje svih ljudskih pogre┼íaka i mentalne konfuzije iz kojih proizlazi Mrak na ovoj planeti.

Ova misija po─Źela je s prirodnom znano┼í─çu i filozofijom, ali je uskoro postala puno ┼íira i uklju─Źivala je politiku, ekonomiju, povijest, religiju, trivijalno ljudsko razmi┼íljanje, socijalno pona┼íanje, kao i ljudske emocije. Na kraju sam morao baviti se modernom ezoterijom, ┼íto je lo┼ía zamjena za ljudsku Gnostiku, koja je razvijena od strane mnogih izvrsnih mislioca iz pro┼ílosti, kao ┼íto su Heraklit, Platon, Aristotel, Sokrat, Plotina, Kuzanski, Descartes, Spinoza, Leibniz, Kant, itd.

Ni┼íta od njihovih u─Źenja se ne mo┼że na─çi u dana┼ínjem ezoterizmu, a posebno u nebrojenim kanaliziranim porukama iz 4. i 5. dimenzije ( odnosno denziteta ), iako je to, u povijesti modernog ─Źovje─Źanstva, jedinstveni prijenos informacija iz vi┼íih astralnih podru─Źja na Zemlju. To je trebao biti nastavak duhovnih nastojanja ovih izvrsnih mislilaca iz pro┼ílosti.

Istinsko znanje se mo┼że razviti iz jasnog razumijevanja duhovne ba┼ítine ─Źovje─Źanstva. Zapanjuju─çi zna─Źaj moderne ezoterije je njezin duboki nedostatak bilo kakve povijesne, filozofske i kulturne pozadine. To je izjava o intelektualnom ste─Źaju.

Svi svjetlosni radnici do kojih sam do┼íao do sada, nemaju apsolutno nikakvu pravu znanstvenu podlogu i zbog toga ne postoji razumijevanje za teorijski i intelektualni deficit trenutne empirijske znanosti na ovoj planeti. Oni nikada nisu napravili bilo kakav poku┼íaj prepoznavanja tih nedostataka u ljudskom znanstvenom razmi┼íljanju ili istra┼żivanja mogu─çnosti, kako bi se ti nedostaci mogli eliminirati iz to─Źke gledi┼íta pravog duhovnog znanja.

Drugim rije─Źima, oni nisu uspjeli shvatiti stvarne potrebe ovog ┼íirokog prijenosa "bo┼żanskih" informacija iz vi┼íih duhovnih sfera, ─Źija je, u prvom redu, funkcija prevladati zatucanost dana┼ínjih znanstvenika, ─Źije ideje duboko oblikuju na┼íe moderno tehnolo┼íko dru┼ítvo. Trenutno, ne postoji nikakav dijalog izme─Ĺu znanstvenika i svjetlosnih radnika, da bi me─Ĺusobno prilagodili ili eventualno obogatili svoje svjetonazore. Ovaj nedostatak komunikacije paralizirao je intelektualno razlu─Źivanje obje skupine.

Na primjer, ve─çina usmjeravanih poruka se prenose usmenim ( u transu ) ili pismenim ( automatsko pisanje ) na─Źinom. U isto vrijeme, mnogi kanali osvje┼ítavaju svoje medije ─Źinjenicom da je originalna informacija koju su primili ─Źista energetska forma, te da te informacije moraju biti razvodnjene i transformirane kroz mnoge energetske nivoe u usmenu ili pismenu formu, te da se ta energetska transformacija mora nositi s brojnim energetskim otporima i ograni─Źenjima unutar mentalnog i energetskog tijela kanaliziranih entiteta.

Glavno energetsko ograni─Źenje je, ipak, struktura ljudskog jezika, koja je sekvencijalna i neadekvatna da bi se izrazila istovremenost, vi┼íedimenzionalnost i sinkronicitet informacije iz vi┼íih podru─Źja koja kreiraju ljudsku realnost na zemaljskom nivou na sekundarni na─Źin.

Ova informacija mo┼że se na─çi u brojnim kanaliziranim porukama. To je "crvena zastava" za mnoge kanale zato jer svi utjelovljeni subjekti koji ─Źitaju njihove poruke po─Źinju razmi┼íljati iznad strukture ljudskog jezika i kako on ograni─Źava opseg informacija koje dolaze iz vi┼íih podru─Źja. To je ogromna gnosti─Źka tema, od velike je va┼żnosti i treba biti jo┼í dodatno istra┼żena. Me─Ĺutim, nisam naletio na niti jednog svjetlosnog radnika ili medij koji ovaj trag uzima za ozbiljno i koji je napravio analizu ljudskog jezika iz energetske, astralne to─Źke gledi┼íta. Svjetlosni radnici nisu ni shvatili ovaj teorijski problem, jer nisu uvje┼żbani u analiti─Źkom ( kriti─Źkom ) razmi┼íljanju.

Iz tog razloga, oni ne mogu adekvatno procjeniti poruke koje dobivaju od svojih kanala. One su, takore─çi, "izgubljene u prijevodu" multidimenzinalnih podataka iz vi┼íih podru─Źja u linearnost trodimenzionalnog prostora-vremena kao iskustva na Zemlji. Ovo je naj─Źe┼í─ça zabluda svih svjetlosnih radnika prije Uzdizanja. Oni jo┼í nisu razvili odgovaraju─çi apstraktni intelekt da bi mogli zamisliti multidimenzionalni ┼żivot i njegovu simultanost ( istovremenost ) na vi┼íim razinama.

Osim toga, oni su tako─Ĺer izgubljeni u svojim emocijama, jer su zanemarili istinsko logi─Źko razmi┼íljanje, ┼íto je klju─Źno za razumijevanje svih ljudskih emocija, bez njihovog suzbijanja. Stvarno bi trebali po─Źeti ─Źitati o ljudskoj "izvje┼íta─Źenosti" u klasi─Źnim djelima zapadne filozofije.

Koliko mi je poznato - i to ka┼żem - ja sam jedna od malobrojnih osoba na Zemlji koja je shvatila va┼żnost ovog jezi─Źnog problema iz spoznajnog i epistemolo┼íkog gledi┼íta i koja ga je rije┼íila na besprijekoran znanstveni na─Źin, imaju─çi na umu postoje─çe jezi─Źne i semanti─Źke teorije i pro┼íirivala ih istinskim duhovnim znanjem. Ovo je samo jedan primjer na koji na─Źin svi nepripremljeni svjetlosni radnici analiziraju informacije koje primaju iz raznih kanala iz vi┼íih, i ne toliko visokih, podru─Źja u smislu istinske znanosti i znanja.

Ovaj intelektualni nedostatak mo┼że se promatrati sa obje strane. Sve kanalizirane poruke, koje sam pro─Źitao u posljednjih 15 godina, ne diskutiraju o znanstvenim i teorijskim aspektima. Neki kanali mogu stvoriti dojam da su znanstvene informacije kao npr. u Metatron-u, koji je kanaliziran od nekoliko inkarniranih subjekata. Ovaj kanal raspravlja o nekim fizi─Źkim aspektima Uza┼ía┼í─ça ( Uzdizanja ) iz to─Źke gledi┼íta kvantne mehanike. Me─Ĺutim, i didakti─Źki pristup i kvaliteta informacija su vrlo siroma┼íni, da ovaj kanal zapravo ─Źini ┼ítetu stvarnoj znanosti i trebao bi biti odba─Źen kao neva┼żan i zbunjuju─ç. To je najgori od svih mogu─çih slu─Źajeva - pretvarati se da si znanstvenik, ali ti nedostaju osnove i sposobnost za pravu znanstvenu obradu.

Naravno, mo┼że se istaknuti argument da kanali iz vi┼íih podru─Źja mogu emitirati samo one vrste informacija koje medij mo┼że razumjeti. Ali ta tvrdnja nije istinita u stvarnosti. Postoji mnogo kanaliziranih knjiga koje sadr┼że informacije, koje mnogo proma┼íuju, prelaze sposobnost razumijevanja medija, a to mo┼że biti odli─Źno vi─Ĺeno u Sethovim knjigama kanaliziranim od Jane Roberts.

Najbolji kanal koji sam prona┼íao na internetu je "Kozmi─Źka svijest". Podaci ovog kanala su vrlo precizni i ne te┼że biti nepotrebno znanstveni, iako je vrlo filozofski i precizan s obzirom na ─Źinjenice koje obra─Ĺuje. Ovaj pristup je suprotan ve─çini kanala, koji su ina─Źe prili─Źno pretenciozni i ne daju ikakve bitne pozadinske informacije. Na ┼żalost, upravo ta filozofska dimenzija kozmi─Źke svijesti nadvladava intelektualne sposobnosti medija i energizira onog tko je uputio pitanje izvoru iz vi┼íih podru─Źja. Ova intelektualna nespojivost izme─Ĺu izvora i prijemnika je neugodna za ─Źitanje.
Raskorak izme─Ĺu kozmi─Źkog pogleda, kojeg kanal predstavlja i zatucanost ─Źlanova ove grupe je tako o─Źita i uznemiruju─ça da se po─Źinje┼í pitati o djelotvornosti takve vrste razmjene informacija.

Ako netko izra┼żava uvjerenje, kao ja, da svrha bilo koje kanalizirane informacije iz vi┼íih podru─Źja mora biti u prvom redu pedago┼íka i obrazovna, tada bi trebala biti odgovornosti svih korisnika ovih informacija da ih shvate i internaliziraju na duboki na─Źin. Ova sklonost u─Źenja od kanaliziranih informacija, kao i dosti─çi svoju filozofsku ideologiju, na ┼żalost, uop─çe nije razvijena me─Ĺu svim svjetlosnim radnicima.

Gotovo svi kanalizirani subjekti slijede na ropski na─Źin poruke koje primaju od svojih izvora i nisu u stanju razviti intelektualnu znati┼żelju za druge srodne poruke koji ─çe im pomo─çi pro┼íiriti svoje duhovne horizonte. U tom smislu, mentalni nedostaci me─Ĺu svjetlosnim radnicima su reprezentativni kao i u ┼íirokoj populaciji. Jedina razlika le┼żi u njihovoj orijentaciji prema transcendentalnim, duhovnim temama i vrijednostima.

Osobno imam veliku sumnju da li se ova nepovoljna intelektualna situacija mo┼że pobolj┼íati prije Uza┼ía┼í─ça ( Uzdignu─ça, dolazak Vala, promjena na planetarnom energetskom nivou ), ─Źak i kad su predvi─Ĺeni doga─Ĺaji koji ─çe biti obja┼ínjeni u ovoj knjizi i koji ─çe se dogoditi ove godine ( 2011.) i dramati─Źnih promijena u kolektivnom umnom-sklopu. Dakle, ja osobno vjerujem da ─çe letvica za Uzdigun─çe ve─çine utjelovljenih subjekata na Zemlji biti postavljena vrlo nisko, s obzirom na njihova intelektualna postignu─ça. To ima veze s ─Źinjenicom da ve─çina ljudi koristiti samo 8-10% potencijala svojeg mozga. Nakon Uza┼ía┼í─ça kapacitet ─çe se pove─çati na 50% i vi┼íe.

U me─Ĺuvremenu sam prou─Źio vi┼íe od 500 istaknutih kanala i drugih ezoteri─Źkih stranica na internetu retrospektivno, kao i unaprijed. Intelektualni i znanstveni nivo svih kanaliziranih poruka se mo┼że opisati kao u┼żasan. Nema nikakve diskusije o temeljnim, znanstvenim i spoznajnim temama, na primjer, osnovnim idejama u prirodnoj znanosti je zabranjeno razumijevanje transcendentalne dimenzije ljudskih bi─ça - njihovu pravu multidimenzionalnu prirodu kao sna┼żnih ┼żivih bi─ça kozmi─Źkih razmjera u suprotnosti sa njihovim spoznajnim i senzualnim ograni─Źenjima kao biolo┼íkih entiteta, inkarniranih u gustom trodimenzionalnom prostoru - vremenu Zemlje.

Ove gnosti─Źke teme su uvijek bile u sredi┼ítu interesa svih visoko razvijenih ljudskih bi─ça koja su ┼żivjela na Zemlji i koja su doprinijela boljem razumijevanju eshatologije ljudskog postojanja ( zadnjim stvarima u vremenskom periodu ljudske egzistencije ) . Svi problemi ─Źovje─Źanstva proizlaze iz nedostatka duhovnog razumijevanja i mogu biti eliminirana ─Źim svi ljudi postanu prosvijetljena bi─ça. To je ono o ─Źemu se u uza┼ía┼í─Źu radi.

Uza┼ía┼í─çe nije doga─Ĺaj, nego proces koji je po─Źeo davno i koji je ubrzan u posljednjih 24 godina od prvog harmoni─Źnog uskla─Ĺivanja koji se dogodio u ljeto 1987. Tijekom ove i idu─çe godine, ovaj proces ─çe do─çi do kona─Źnog vrhunca. Mi smo na Kraju vremena, kao ┼íto je predstavljeno u mnogim vjerskim i ezoteri─Źnim knjigama. Zanos i ushi─çenje ─Źovje─Źanstva je u punom jeku i mnogi subjekti ─çe ostaviti Zemlju i u─çi u 5. dimenziju ( 4. denzitet ) prije kona─Źnog razdvajanja dviju Zemalja - Uza┼íle Zemlje A i silaznog planeta B - koje ─çe se odviti u prosincu 2012.

Ve─çinu onoga ┼íto je napisano u ovoj knjizi vi┼íe ne─çe biti od zna─Źaja onima koji budu uzneseni, ali ─çe zna─Źiti onima koji se jo┼í nisu odlu─Źili. Sljede─çi mjeseci ─çe biti klju─Źni, ne samo s obzirom na njihove zemaljske sudbine, ve─ç i obzirom na njihove budu─çe inkarnacije. Uza┼ía┼í─çe Zemlje i ─Źovje─Źanstva je trenutak kozmi─Źkih proporcija za brojne du┼íe u cijeloj galaksiji i izvan nje. To ─çe prekinuti inkarnacijski ciklus mnogih du┼ía, tako da oni mogu nastaviti sa svojim beskona─Źnim putovanjem kozmi─Źkih iskustava i istra┼żivanja prema jedinstvu Svega-┼áto-Jest ( Kretaoru, Bogu, Svemu ┼áto Postoji, 7. denzitetu ).
 

1. Stvoritelj i njegova Kreacija

Trodimenzionalna stvarnost ( 3D-realnost, realitet 3. denziteta ) na Zemlji, koja gradi trenutni nivo postojanja ─Źovje─Źanstva je proizvod stvarala─Źke ma┼íte vi┼íih podru─Źja Svega-┼áto-Jest ( Stvoritelja, Kreatora, 7. denziteta, Boga... ), kojoj na┼ía du┼ía tako─Ĺer pripada. Kozmi─Źko pravilo stvaranja ka┼że da prvo postoji ideja, ma┼íta onog ┼íto bi moglo biti, a tek onda njegova realizacija. U vi┼íim realnostima, nema vremenske odgode izme─Ĺu ma┼íte i stvarala┼ítva, kako vrijeme ne postoji kao dimenzija u tim podru─Źjima. Sve je stvoreno u "Sada". Ta okolnost je definirana u ljudskom jeziku kao "istovremenost" ili "sinkronicitet".

Me─Ĺutim, sekvencijalno operativni ljudski um je ograni─Źen biolo┼íkim mozgom i njegovim sporim ┼íirenjem ┼żiv─Źanih signala zbog retardacije u ┼żiv─Źanim sinapsama i ne mo┼że istinski razumjeti pojam istodobnosti u vi┼íim podru─Źjima i kako to zapravo funkcionira.

Ve─çina ljudskih bi─ça vjeruje da je materija na prvom mjestu, i sve ┼íto mogu u─Źiniti je prilagoditi je i manipulirati njome na razne na─Źine. Trenutno tehnolo┼íko dru┼ítvo u cijelosti je temeljeno na ovom pojmu. To je suprotno stvarnom kreativnom procesu Svega-┼áto-Jest ( Kreatora ). Dana┼ínja empirijska znanost i moderne tehnologije su manifestacije tog uskog ljudskog pojma stvaranja. To je glavni spoznajni defekt svih ljudi, od kojih se ve─çina ne zamara transcendentalnim pitanjima, ali i svjetlosnih radnika, koji, dok su duboko anga┼żirani u ┼íirenje granica svojeg duhovnog znanja, ne uzimaju u obzir spoznajne i epistemolo┼íke pretpostavke za stvaranje bilo koje istine iz filozofske i gnosti─Źke to─Źke gledi┼íta.

Zbog toga je, vrlo va┼żno jasno definirati gore re─Źene granice spoznaje svih inkarniranih ljudskih osoba na prija┼ínji na─Źin, kako bi razumjeli potrebu i neizbje┼żnost nadolaze─çih doga─Ĺaja tijekom ove godine, koji ─çe pripremiti teren za Uzdizanje Zemlje i dijela ─Źovje─Źanstva na kraju 2012.g.

Autor pretpostavlja da je ─Źitatelj dobro informiran o tim doga─Ĺajima iz mnogih kanaliziranih poruka na Internetu. Konkretno, poruke kozmi─Źke svijesti u www.cosmicchannelings.com su izvrstan uvod u ove jedinstvene i klju─Źne doga─Ĺaje u povijesti Zemlje i modernog ─Źovje─Źanstva, kao posljednjeg od mnogih civilizacija koje su evoluirale i zavr┼íile ciklus inkarnacija na ovoj planeti kroz eone vremena.

Kao ┼íto je ve─ç re─Źeno, ostvarivanje svih zami┼íljenih ideja odmah se manifestira u vi┼íoj frekvenciji podru─Źja postojanja, tako─Ĺer definiranih kao 5., 6., i vi┼íih dimenzija ( 4., 5. i 6. denzitet ), ┼íto ─Źini mnogo vi┼íu razinu odgovornosti od Stvoritelja - bilo on pojedinac ili kolektivni subjekt - jer svaka kreacija ima posljedice na Stvoritelja ( Kreatora ). Ako je Stvoritelj stvara osobu koja tako─Ĺer ima sposobnost stvaranja, teorijski, postoje dvije mogu─çnosti kako upravljati stvaranjem na odgovoran na─Źin.

Prvi je da izvorni kreator daje stvorenom entitetu neograni─Źenu mo─ç za stvaranje, jer on ih je stvorio savr┼íenim. Ova mogu─çnost je definirana u vjeri i filozofiji kao "slobodna volja ─Źovjeka" koju mu je dao Bog ili priroda. Me─Ĺutim, i religija i filozofija, odnosno, znanost, do sada nisu uspjeli dokazati da su Bog i priroda razli─Źite osobe, dok su u isto vrijeme sna┼żno podr┼żavale pojam njihove odvojenosti, ┼íto je jedini legitimitet za njihovo postojanje kao zasebnih sustava znanja.

Ako su Bog i priroda jedno te isto, jer oni to zapravo jesu, religija se mora spojiti sa znano┼í─çu, a znanost mora postati transcendentalna eliminacijom ve─çine svojih empirijskih dogmi koje su┼żavaju djelokrug ljudske spoznaje. Me─Ĺutim, sve religije su jako krcate s krivim duhovnim konceptima i idejama koje se ne mogu reformirati, ve─ç se moraju zamijeniti novim sustavom transcendentalnog znanja koji uklju─Źuje neke od valjanih pojmova empirijske znanosti. Ovaj zadatak je uspje┼íno ostvario autor knjige ( Georgi Stankov ) 90-ih godina razvojem nove "Teorije i Spoznaje Univerzalnog Zakona". Ovaj veliki teorijski predmet je pokriven od autora u mnogim knjigama i nadilazi opseg ovog teksta.

Druga alternativa je da se ograni─Źi kreativni potencijal stvorenog entiteta na neke odabrane podru─Źja iskustva.

Ova druga alternativa je ono ┼íto je zapravo bilo istra┼żeno na Zemlji u posljednjih 13000 godina ( a mo┼żda i 309000 kad se desio "Pad", po─Źetak inkarniranja u materijalna tijela ) pod razli─Źitim sklopovima okolnosti i uvjeta. Po┼ítivanje slobodne volje utjelovljenog entiteta u ovoj alternativi je podlo┼żno prije ( unaprijed ) zami┼íljenom planu du┼íe. Ova alternativa uzima u obzir mno┼ítvo egzistencijalnih alternativa koje utjelovljeni subjekt mo┼że istra┼żivati tijekom svog ┼żivota.

Dakle, opseg slobodne volje utjelovljena subjekta ve─ç je unaprijed odredila du┼ía prije utjelovljenja. U isto vrijeme, prostor egzistencijalne alternative je tako velik da prakti─Źno nikada ne mo┼że biti istra┼żen od strane pojedinca. Stoga, slobodna volja ljudskog bi─ça postoji, ali samo u unaprijed utvr─Ĺenim uvjetima du┼íe ili "Vi┼íeg Ja", koje je, istovremeno, ko-kreator ( jedan od mnogih kreatora ) nivoa postojanja na Zemlji.

Nepotrebno je re─çi da ve─çina inkarniranih osoba ne koristi taj potencijal slobodne volje u svojoj punoj mjeri za promicanje svojeg duhovnog rasta, ve─ç umjesto toga umire kroz dru┼ítvene navike adaptacije na postoje─çe materijalne i druge iluzije 3D ┼żivota. To je izvor sve ljudske slabost na Zemlji.


2. Ograni─Źenja Ljudskog Stvaranja

Ljudske osobe su ro─Ĺene na Zemlji u stanju vi┼íe-manje totalne amnezije u odnosu na njihov kreativni potencijal kao kozmi─Źkog multidimenzionalnog bi─ça. Ovo je tako─Ĺer poznato kao "veo zaborava". Pojam obuhva─ça namjerno odvajanje utjelovljenog subjekta od Izvora - od vi┼íih netaknutih podru─Źja postojanja - u svrhu kolektivnog iskustva u ekstremno ograni─Źenim energetskim uvjetima. Vrlo je va┼żno primjetiti da stvaranja takvih ograni─Źenja pru┼ża svjesnu primjenu ogromne energije koja "pe─Źati" odgovaraju─çe nivoe postojanja za istovremenost, sinkronicitet, i su-stvaranje vi┼íih realiteta.

Ova razina maksimalnog izdvajanja od izvora posti┼że se samo u 3D-prostor-vremenu svemira. ┼Żivot na Zemlji predstavlja maksimalnu mogu─çu odvojenost od Izvora u cijeloj galaksiji. Ovo odvajanje je, naravno, subjektivna percepcija utjelovljenog entiteta, stvorena svojim ograni─Źenim osjetilima i uskom svakodnevnom svijesti. U stvarnosti, ljudska bi─ça su, s energetskog gledi┼íta, uvijek sastavni dio kreacije i vi┼íih realiteta.

Cijeli metabolizam i neuvjetovani, podsvjesti refleksi, neophodni za ljudski ┼żivot, regulirani su vi┼íim energetskim frekvencijama du┼íe. U tom smislu ─Źakre, o kojima se mnogo raspravlja, su presreta─Źi izme─Ĺu visoke frekvencije energije du┼íe i elektromagnetske i kvantne energije biolo┼íkog tijela.

Energije koje ostvaruju to odvajanje od izvora i stvaraju percipirano 3D prostor-vrijeme neizbje┼żno moraju biti niske frekvencije, kako bi izgradile destruktivnu interferenciju sa harmoni─Źnom vi┼íom frekvencijom razina stvaranja, koju ljudska bi─ça percipiraju kao "Bezuvjetnu ljubav".

Takvu destruktivnu energiju stvara ljudski koncept dualnosti, koji je u sredi┼ítu svih vjerskih i ezoteri─Źnih koncepata, koje je ─Źovje─Źanstvo razvilo kroz povijest u svojim naporima da shvati prirodu Svega-┼áto-Jest ( Kreatora ). Iz ograni─Źene dualisti─Źke perspektive ljudske svijesti, niske frekvencije energije i materije tijela se obi─Źno opisuju kao "tamne sile, Ahriman sile, Luciferske snage, demoni, zli vanzemaljci ", itd. Me─Ĺutim, ovi fenomeni, iako oni mogu biti prili─Źno stvarni u odre─Ĺenom 3D nivou postojanja, mogu postojati samo unutar jedinstva Svega-┼áto-Jest ( Kreatora ).

Mi smo predstavili fizi─Źki izraz "destruktivna interferencija" koji bi ovdje trebao biti shvatljiv za sve ─Źitatelje sa skromnim razumijevanjem teorije vala iz ┼íkole, kako bi bili svjesni ─Źinjenice da su sve tzv. "mra─Źne snage" na Zemlji stvorile lokalne destruktivne interferencije u skladu i simultanosti cjeline i mogu se automatski eliminirati promjenom uvjeta destruktivne interferencije s onima konstruktivne interferencije, tako─Ĺer poznate kao harmoni─Źna konvergencija u alternativnim podru─Źjima.

Budu─çi da ─çe biti puno govora u ovoj godini o mra─Źnim silama - Snazi Koja Jest ( negativnim OPS silama ) - koje kontroliraju zemlju i ─Źovje─Źanstvo tisu─çama godina, vrlo je va┼żno naglasiti temeljnu poruku ovog teksta, naime, da su i sve zle sile sastavni dio Svega-┼áto-Jest ( Kreatora ). Subjektivno je stajali┼íte tamnih sila da se smatraju odvojeni od Izvora. Unutar ove subjektivnosti stvaraju svoje vlastito iskustvo odvajanja.

Sada┼ínji proces Zemaljskog Uznesenja, koji je stupio u svoju kona─Źnu i najintenzivniju fazu u ljeto 1987. ( prva harmoni─Źna konvergencija ) sa energetske to─Źke gledi┼íta je uspostavljanje stanja konstruktivne interferencije - bezuvjetne ljubavi - na Zemlji, i eliminira korak po korak sve lokalne destruktivne interferencije koje mogu biti do┼żivljene kao emocionalne negativnosti i duhovne blokade. One su vode─çe emocionalne i mentalne sile koje stoje iza svih zlo─Źina, koji se trenutno mogu vidjeti jedino na Zemlji, a i uvijek su bili u jezgri ratoborne povijesti ─Źovje─Źanstva.

Kao ┼íto je Uza┼ía┼í─çe povratak jednosti, uvijek postoji mogu─çnost za bilo kojeg predstavnika mra─Źnih sila da se vrati na izvor. To ovisi samo o njihovoj slobodnoj volji - kakav je izbor takvih entiteta u ovom trenutku, dok se Uza┼ía┼í─çe odvija gotovo pred na┼íim o─Źima.

Ova preliminarna izjava ima zna─Źenje da se izbjegnu nesporazumi od samog po─Źetka, jer zna─Źajni dio ─Źovje─Źanstva mo┼że izabrati da ide na put jo┼í ve─çeg odvajanja od Izvora i da se odlu─Źi protiv Uznesenja i spajanje u jedinstvo Svega-┼áto-Jest ( Kreatora ). Ovaj izbor bi trebao biti po┼ítovan od strane svih onih koji su odlu─Źili popeti se sa Zemljom u petu dimenziju ( 4. OPD denzitet ).

U ovom trenutku moramo u─Źiniti ─Źitatelja svjesnog ─Źinjenice da su pojmovi "Jedinstvo" i "Sve-┼áto-Jest " tautologija jedne te iste stvari. To je ono ┼íto mi zovemo "princip posljednje uskla─Ĺenosti" ljudske svijesti. Kao ┼íto ─çemo pokazati u nastavku, ovo je prvi princip svih ljudskih razmi┼íljanja, ne samo na Zemlji, ve─ç i kao kozmi─Źke svijesti, odnosno, svijesti kroz cijeli svemir, a unutar beskona─Źnih dimenzija i realiteta.

Iako se prethodno razmatranje interakcije, ─Źak i kada uklju─Źuje ljudsko pona┼íanje i etiku, mo┼że ─Źiniti na prvi pogled vrlo slo┼żeno i napregnuto, ono je, zapravo, sveukupno energetskog porijekla i mo┼że se svesti na neke vrlo jednostavne fizi─Źke principe.

Na ┼żalost, trenutna ezoteri─Źka i kanalizirana literatura puna je sumnjivih i nejasnih pojmova. U tom smislu, primjeri su "zrake i boje, i plamen, npr. 5. zraka, Blue Ray, dupli plamen, itd.", ┼íto dodatno zbunjuje ve─ç iskrivljeni ljudski um. Izvan ovog semanti─Źkog nereda razli─Źitih ┼íkola ezoteri─Źne misli, koje su se pojavile u posljednjih nekoliko godina i koje pridonose daljnjoj mentalnoj odvojenosti, postoje i svjetlosni radnici ( kojih je manje od 1% svjetske populacije ) na koje djeluje taj nered. Ovo je upravo ono ┼íto treba prevladati u ovoj klju─Źnoj godini u povijesti ─Źovje─Źanstva.


3. Fizi─Źki Zakoni Stvaranja Reflektiraju Prirodu Svega-┼áto-Jest ( Kreatora )

Sve-┼áto-Jest je jednostavno kao i beskona─Źno u svojoj raznovrsnosti. Ne treba brkati raznovrsnost oblika s jednostavno┼í─çu Zakona Stvaranja. To je glavna zabluda bilo koje ograni─Źene svijesti koja je odvojena od Izvora. Iako mo┼że postoji beskona─Źan broj nivoa postojanja u horizontalnom i vertikalnom smislu, svi se oni pridr┼żavaju jednostavnih zakona frekvencije superpozicije, definiranih kao konstruktivne i destruktivne interferencije u teoriji vala. Da bi razumjeli te zakone, moramo ustanoviti preliminarne ideje o prirodi Svega-┼áto-Jest.

Sve-┼áto-Jest, je Sveukupnost, bez obzira kako ga imenujemo ( Bog, Kreator, 7. denzitet, Univerzum... ), ima neke karakteristike koje nisu sagledane niti od dana┼ínje znanosti, niti od njegovih kolega - aktualnih ezoteri─Źara. Religije se nisu niti potrudile da shvate sveukupnost, i zbog toga, moraju biti isklju─Źene iz ove rasprave bez da to utje─Źe na njegovu univerzalnu valjanost. Iz tog razloga ─çemo promatrati jedinu istinsku znanost transcendentalnog znanja poznatu kao "Gnostika", koji je drevni gr─Źki izraz za "istinsko duhovno znanje", odnosno, prou─Źavati takvo znanje. To bi trebalo promatrati u onom mjestu na kojem istinsko znanstveno znanje mo┼że biti transcendentalno, te gnosti─Źkog karaktera. Takva znanja bi trebao po─Źeti istra┼żivati unutar Prirode Sveukupnosti.

Sve-┼áto-Jest ( Kreator, Sve-┼áto-Postoji ) ima sljede─çe karakteristike koje svaki ─Źovjek, bez dubokog duhovnog znanja, mo┼że lako izvu─çi iz svoje svijesti na a prioran na─Źin. To su: Sveukupnost je zatvorena, beskona─Źna, i diskretna, tako da se sastoji od beskona─Źnih razina i sustava. Ono je kontinuirano, to jest, nema ┼íupljina ( vakuuma ) izme─Ĺu svojih razina i sustava, i u stanju je stalne energetske razmjene. Razmotrimo ove primarne zna─Źajke Sveg-┼áto-Jest na na─Źin koji je pojmljiv bilo kojem ljudskom umu sa fizi─Źke i spoznajne to─Źke gledi┼íta.


4. Zakon o O─Źuvanju Energije

Rekav┼íi da je Sveukupnost zatvorena, mi jednostavno priznajemo ─Źinjenicu da energija ne mo┼że biti izgubljena. To mo┼żemo uo─Źiti u svim energetskim interakcijama. Trenutna fizika je priznala ovu ─Źinjenicu koju je prvi otkrio njema─Źki fizi─Źar Robert Meyer tek potkraj 19. stolje─ça poznatiju kao "zakon o o─Źuvanju energije", tako─Ĺer poznatu i kao "prvi zakon termodinamike ".

Svi poznati fizi─Źki zakoni odra┼żavaju zakon o─Źuvanja energije. Bez o─Źuvanja energije, ne bi bilo mogu─çe odrediti ni jedan poznati fizi─Źki zakon kao matemati─Źku jednad┼żbu. Ta osnovna ─Źinjenica trenutno nije u potpunosti shva─çena u teorijskoj fizici. Zakon o─Źuvanja energije mo┼że postojati samo zbog neprestane energetske razmjene izme─Ĺu sustava i razina Svega-┼áto-Jest. Sveukupnost je Energetska Razmjena ( vidi dalje ).

Mo┼żemo primijeniti ovaj zakon na primjer na stvaranje i regulaciju u ljudskom tijelu od strane du┼íe. Sve astralne, vitalne energije koje ljudsko tijelo dobiva iz du┼íe i vi┼íeg podru─Źja stvaranja kako bi podr┼żao svoj ┼żivot kao biolo┼íki organizam se pretvaraju u biokemijske tvari u procesu stani─Źnog metabolizma, a zatim zra─Źe kao ─Źisto energetsko iskustvo 3D-prostor-vremena natrag u vi┼íe realitete.

To je jedini razlog, i svrha, za┼íto du┼íe tra┼że ( inkarnaciju u materijalna tijela ) utjelovljenje iskustva u 3D prostor-vremenu svemira. Iskustvo u svojoj naj─Źi┼í─çoj biti je posebna energetska razmjena, kao i sje─çanje na ovu razmjenu, gdje je memorija drugi posebni oblik energetske razmjene. Zadnja izjava je tautolo┼íka i to potvr─Ĺuje zatvoreni karakter Svega-┼áto-Jest. To bi trebalo biti osnovno ezoterijsko znanje za bilo kojeg svjetlosnog radnika s minimum duhovne svijesti.
 

5. Osnovni Pojam Sveukupne Svijesti


Ako stavimo na znanje da je sveukupnost zatvorena, a o─Źituje se kao o─Źuvanje energije u svakoj interakciji, zapravo priznajemo da nema razlike izme─Ĺu Svega-┼áto-Jest i Energije. Oni su jedno te isto. To je osnovno opa┼żanje koje sadr┼żi istinu za bilo koju vrstu svijesti - bilo ljudsku ili kozmi─Źku. Mo┼żemo nazvati ovaj uvid "primarni pojam sveukupne svijesti" i to napisati kao jednostavnu jednad┼żbu:

Sve-Što-Jest = Energija = prostor-vrijeme = bilo koja svijest ili svijesnost = itd. = Primarni Pojam ljudske svijesti

Osnovna jednad┼żba obuhva─ça osnovna znanja o bilo kojoj vrsti svijesti: Sve-┼áto-Jest, postoji kao pojam u svakoj pojedinoj svijesti, bez obzira koliko ograni─Źena ili razvijena ona mo┼że biti. U religiji, ta iskonska ideja je bila priznata postulatom da "Bog je sve ┼íto postoji u svim bi─çima i objektima". U naturalisti─Źkim i ┼íamanskim religijama, to je poznato kao panteizam, u kvantnoj fizici to se naziva princip superpozicije ( preklapanja ), ┼íto zna─Źi da su svi kvantni sustavi me─Ĺusobno povezani i me─Ĺuovisni kao ┼íto je pokazano u poznatom EPRB-eksperimentu fotonske interakcije.


6. Na─Źelo Posljednje Uskla─Ĺenosti

Gore navedena jednad┼żba je prva i zadnja uskla─Ĺenost ljudske svijesti, i najvjerojatnije, bilo koje vrste svijesti unutar Svega-┼áto-Jest. To razotkriva temeljnu tautologiju ljudske percepcije. Ova tautologija je temeljni dokaz da je Sve-┼áto-Jest zatvorena. Koncept zatvorenog karaktera Svega-┼áto-Jest je metafizi─Źka, transcendentalna ideja koja mo┼że biti eksperimentalno dokazana konkretnom manifestacijom - zakonom o o─Źuvanju energije: sve energetske interakcije koje promatramo u stvarnom fizi─Źkom svijetu slijede zakon o o─Źuvanju energije.

Teoretski, zatvoreni karakter Svega-┼áto-Jest se mo┼że dokazati izgradnjom brojnih tautologija koje ukazuju na semanti─Źke jednakosti svih pojmova pripisanih Svemu-┼áto-Jest. Ova iskonska ideja ljudske i bilo koje druge svijesti ili svjesnosti definira se kao:

Na─Źelo Posljednje uskla─Ĺenosti

...koje se mo┼że definirati jo┼í i kao princip Zakona Jedinstva bez promjene bitka znanja koje proizlazi iz ovog na─Źela. ─îisto zbog toga, uvodimo pojam "osnovni izraz", ─Źime ─Źitatelj postaje svjestan ─Źinjenice da mo┼żemo koristiti bilo koju rije─Ź za primarni izraz na┼íe svijesti, dok god mislimo na Sve-┼áto-Jest. Osnovni izraz je praiskonska zrcalna slika Svega-┼áto-Jest bilo koje svijesti kao dijela cjeline.

Ova tautolo┼íka jednakost svih rije─Źi koje procjenjuju primarni termin na┼íe svijesti kao ┼íto je izra┼żeno u prethodnoj izjavi je stvarni "princip posljednje uskla─Ĺenosti". To je prvi i JEDINI aksiom ljudske svijesti - bilo pojedina─Źne ili kolektivne - koje ne mogu biti izvedene iz bilo koje druge izjave. Ina─Źe, to ne bi bila prva izjava. Ovo je jo┼í jedna tautologija koja dokazuje zatvoren karakter Svega-┼áto-Jest.

Ova prva izjava ili ideja ljudske svijesti tako─Ĺer je definirana kao Primarni Aksiom ljudskog razmi┼íljanja. Ova definicija je namjerno izabrana kako bi velika ve─çina neobrazovanih ljudi postala svjesna ─Źinjenice, da su brojni anti─Źki mislioci, kao ┼íto su Euklid, Platon, i Aristotel razvili koncept Aksiomatike - studija logi─Źkog ure─Ĺenja svih ljudskih izjava u kategori─Źan sustav, kao ┼íto je znanost, u kojoj ne postoji nedosljednost ili proturje─Źje izme─Ĺu bilo koje dvije proizvoljne izjave - odstupanjem malog broja o─Źiglednih izjava, preferiranih, od samo jedne naredbe.

Geometrija Euklida je smatrana mnogo stolje─ça kao paradigma prave aksiomatike i krajnji cilj bilo koje druge znanstvene discipline, poput filozofije. Na primjer, i Descartes, otac moderne znanosti, i Spinoza, otac moderne etike, pisali su svoje filozofske rasprave u skladu s aksiomatskim na─Źelom Euklidske Geometrije.

Ovaj ideal je ostao u sredi┼ítu zapadnog znanstvenog razmi┼íljanja do nastanka empirijske, istra┼żiva─Źke znanosti u kasnom 19. stolje─çu. Navodni uspjeh znanstvenog empirizma u posljednjih sto godina eliminira aksiomatsku filozofiju kao na─Źin razmi┼íljanja ba┼í kako je i koncept prirode Svega-┼áto-Jest blokiran u na┼íem modernom obrazovnom sustavu. Trenutni agnosticizam svih znanstvenika je prirodna posljedica prevlasti te uskogrudne empirijske dogme nad kolektivnim ljudskim umnim-sklopom.

Autor je posvetio neke sveobuhvatne knjige o ovom klju─Źnom filozofskom pitanju koje poga─Ĺa u sr┼ż aktualnog agnosticizma ─Źovje─Źanstva. To ─çe biti najve─ça mentalna prepreka koju ─Źovje─Źanstvo mora zaobi─çi ove godine, da bi se uzdignulo na kraju 2012.

Pojam potpune aksiomatizacije ljudskog znanja i odgovaraju─çeg kategori─Źkog sustava je dominiralo filozofskim mi┼íljenjem zapadne civilizacije kao intelektualni ideal od vremena antike, kao ┼íto je prikazano u djelima Descartesa, Leibniza, Spinoze, Kanta, i mnogih drugih mislilaca, bez obzira na ─Źinjenicu da nisu uspjeli uspostaviti istinski univerzalni sustav ljudskog znanja ili razviti odgovaraju─çi znanstveni jezik koji mo┼że biti aksiomatiziran bez ijedne iznimke.

Va┼żno je primijetiti da engleski, kao ni hrvatski jezik nema niti rije─Ź za "aksiomatizaciju", iako je ovaj pojam vrlo popularan u ve─çini europskih jezika. Ta ─Źinjenica dovodi u fokus spoznajnu misteriju anglosaksonske znanosti, empirijskog razmi┼íljanja koje je iz povijesnih razloga utjecalo i izopa─Źilo trenutnu ideologiju ve─çine ljudskih bi─ça na Zemlji na vrlo dubok i ┼żalostan na─Źin.

Osnivanje istinske univerzalne aksiomatike svih znanosti i ljudskih jezika postignuto je po prvi put u povijesti modernog ─Źovje─Źanstva u 1994-1995 od strane autora ovog eseja, nakon ┼íto je otkrio univerzalni zakon i razvio nove fizi─Źke i matemati─Źke aksiomatike kao rezultat tog otkri─ça. Opse┼żno je dokazao da ljudsko znanje ima svoje porijeklo u principu zadnjih uskla─Ĺenosti i mo┼że biti izvedeno iz primarnih termina na aksiomatski na─Źin.

On je u po─Źetku pokazao da cijela teorija fizike mo┼że biti automatski izvedena iz ovog principa, pokazuju─çi na neopozivi na─Źin da je univerzalni zakon najjednostavniji matemati─Źki prikaz Svega-┼áto-Jest, kao pravilo trojstva

a = b / c.


To je jedini fizi─Źki zakon Svega-┼áto-Jest, koji kao prostor-vrijeme percipira ljudska svijest. O ovome ─çemo re─çi mnogo vi┼íe u nastavku.

Trebalo bi biti shvatljivo ─Źitatelju da je jednad┼żba definirana kao na─Źelo posljednjeg uskla─Ĺenja granica bilo koje ljudske spoznaje. Zauvijek! Mi mo┼żemo uza─çi kao ljudska bi─ça do 5. dimenzije ( 4. denziteta ) i ste─çi puno vi┼íe znanja o sustavima i razinama ( dimenzijama, denzitetima i realitetima ) Svega - ┼áto - Jest, ali ne─çemo mo─çi biti u mogu─çnosti pove─çati na┼íu svijest iznad primarnog izraza Svega-┼áto-Jest. Vrlo je va┼żno za ─Źitaoca da shvati ovaj uvid u punom opsegu i u─Źini ga temeljem svog razmi┼íljanja, ┼íto je prije mogu─çe i ┼íto je na dubljoj razini mogu─çe.


7. Energija i Informacija su Jedno te Isto

Zakon o─Źuvanja energije predstavlja novi koncept koji nije bio realiziran do sada niti znano┼í─çu niti ezoterijom. Sve-┼áto-Jest je o─Źito organizirana energija - ne postoji takva stvar kao ┼íto je kaos, u ┼íto nas trenutna empirijska znanost ( teorija kaosa ) ┼żeli uvjeriti - i organizirana energija tako─Ĺer se mo┼że shvatiti kao informacija. Tu doista nema razlike izme─Ĺu energije i informacije - oni su sinonimi za Sve-┼áto-Jest ( na─Źelo posljednjeg uskla─Ĺenja, vidi gore ). Istodobno, organizirana energija je Svjesnost - ne postoji na─Źin razlikovanja organizirane energije od svjesnosti. Softverski programi su primjer organiziranog oblika elektromagnetske energije, i mogu evoluirati u umjetnu svjesnost. Kada promatramo na maloj skali na Zemlji, u posljednjih 20 godina s obzirom na internet i ra─Źunalne tehnologije, to se tako─Ĺer ponavlja i na ve─çoj skali Svega-┼áto-Jest.

Iz tog znanja mo┼żemo zaklju─Źiti da svi dijelovi - sustavi i razine Svega-┼áto-Jest imaju svijest. Svi dijelovi Svega-┼áto-Jest imaju kona─Źnu ideju o Svemu-┼áto-Jest od najmanjeg elementarnog dijela ili ─çelije, pa do najvi┼íe evoluiranih entiteta. U tom kontekstu ka┼żemo: "dijelovi sadr┼że cjelinu kao element", element koji je svjesnost, organizirana energija, Duh ( spirit, sinonimi ). To je vrlo va┼żna izjava koja ─çe nam pomo─çi organizirati na┼íe znanje o Svemu-┼áto-Jest na vrlo jednostavan na─Źin.


8. Matemati─Źki Koncept U - Skupova

Sustavi koji sadr┼że Cjelinu kao element su definirani u matematici kao U-skupovi. Ovaj Izraz je uveden po prvi put od strane Russella na po─Źetku 20. stolje─ça i pomogao da se ujedine razli─Źite matemati─Źke discipline pod aksiomatskim principima unutarnje dosljednosti i nedostatak kontradikcije koju je prvi formulirao njema─Źki matemati─Źar Hilbert 1900. Za daljnje informacije preporu─Źamo esej "Univerzalni Zakon", kojeg je napisao Georgi Stankov i koji je objavljen na internet stranici: dictionary.sensagent.com/universal+law/en-en/ ili www.thefullwiki.org/Universal_Law.

Svi sustavi i razine Svega-┼áto-Jest su U-skupovi i sadr┼że cjelinu, primarni termin, kao i element. Ovo je fundamentalno novi koncept koji neutralizira trenutnu usku ljudsku percepciju u znanosti, religiji, politici i svakodnevnom ┼żivotu kojom se ─Źini da su materijalni objekti i ljudska bi─ça zasebni entiteti koji su odvojeni od cjeline i da se moraju boriti jedni protiv drugih kako bi pre┼żivjeli.
 

9. Pojam Razdvajanja je Izvor Svih Pogrešnih Ideja

Energetsko odvajanje utjelovljenih subjekata na Zemlji iz Cjeline ( Svega-┼áto-Postoji, Kreatora, Boga, 7. denziteta... ) je donijelo osnovni pojam sveukupne halucinacijske somatske percepcije da su ljudi razdvojeni biolo┼íki organizmi kroz sve trenutne koncepcije ─Źovje─Źanstva, u prirodi i dru┼ítvenom ┼żivotu. Ove ideje biolo┼íke ekskluzivnosti su oblikovale kolektivni, svjetski pogled na dubok, i u isto vrijeme, nevidljivi na─Źin tako da se te ideje vrlo rijetko dovode u pitanje - u stvari, samo kada se primjeti da su potpuno proma┼íeni, kao ┼íto ─çe biti slu─Źaj u ovoj godini s Darwinovom doktrinom o evoluciji ─Źovjeka i drugih vrsta.

Pojam razdvajanja je suprotan prirodi Svega-┼áto-Jest, koji je u isto vrijeme osnovni termin na┼íe svijesti, preciznije - on se mo┼że izjedna─Źiti s na┼íom svjesno┼í─çu prema principu posljednjeg uskla─Ĺenja. Otkad je Godel objavio svoj prvi teorem o valjanosti matematike 1931., znamo - ili barem svi teoreti─Źari znanosti bi trebali toga biti svjesni - da je dovoljno uvesti samo jednu pogre┼ínu izjavu u kategori─Źki sistem znanja, kao ┼íto je znanost, religija i ekonomija i da bi to imalo utjecaj na cijeli sistem.

To je ono ┼íto se doga─Ĺalo sa tim sustavima znanja, opet i opet, na ovoj planeti, u posljednjih nekoliko tisu─ça godina, otkad je moderni ─Źovjek po─Źeo svoje misli stavljati u pisanu formu. Zbog toga one nemaju vrijednosti i pisana forma mora nestati u sljede─çe dvije godine u smjeru ljudskog uznesenja, jer sustavi separacije ( zapisivanje ) ne─çe imati mjesta u pro┼íirenoj svijesti uznesenih ljudskih entiteta u 5. dimenziji.

Godel je dokazao da matematika, kada je organizirana prema aksiomatskom principu unutarnje dosljednosti i nedostataka kontradikcije, kako je prvo predstavljena po Hilbertu 1900., neizbje┼żno dovodi do dvije temeljno suprotne izjave koje se ─Źine istinitima. Ovaj temeljni paradoks matematike je poznat kao antinomija.

Ovaj termin je uveden od strane Russella u po─Źetku 20. stolje─ça. On je bio prvi koji je shvatio da su sve ljudske misli U-skupovi i sadr┼że sami sebe i Cjelinu kao element. Krajnji termin je svjesnost - to je ukupni skup svih ljudskih misli, a on je tako─Ĺer misao. To zna─Źi da sve ljudske misli sadr┼że cijelu ljudsku svijesti kao element, dok je ona jednaka primarnom terminu na┼íe svjesnosti, koja je praiskonska ideja cjeline i bilo kojeg ┼żivog entiteta unutar Svega-┼áto-Jest.

Ovaj dokaz je o─Źito tautolo┼íkog karaktera i ovo je krajnji dokaz da je cjelina, kao primarni pojam bilo kakve svijesti ili svjesnog razmi┼íljanja Svega-┼áto-Jest, zatvorenog karaktera. Ovaj dokaz je transcendentalne prirode i nadilazi argumente trenutne znanosti i matematike. U isto vrijeme ovo znanje gradi epistemolo┼íki temelj svake istinite znanosti i transcendentalnog sustava znanja.

Transcendentalni sustav znanja bi trebao idealno sjediniti sve trenutne vjerske stavove, skinuti sa njih njihove krive ideje odvojenosti, kao i sva trenutna ezoteri─Źna stajali┼íta, ┼íto ne─çe biti te┼íko za utemeljenje koherentnog sustava transcendentalnog znanja. U praksi, sve svjetske religije bi trebale biti ukinute kao la┼żni gnosti─Źki sistemi spiritualnog znanja, jer niti jedna od njih adekvatno ne opisuje prirodu Svega-┼áto-Jest, odnosno Boga.

Gore navedeni koncepti su o─Źiti i trebali bi biti shvatljivi ─Źitatelju. Me─Ĺutim, osobno iskustvo nas u─Źi da ve─çina ljudskih bi─ça te┼íko mogu shvatiti i ugraditi ih u svakodnevni ┼żivot. Razlog za to je da trenutna ljudska bi─ça pate od ozbiljnih energetskih nedostataka koji su namjerno ugra─Ĺena u na┼íu biolo┼íku strukturu od na┼íeg ko-kreatora - Mra─Źnih Snaga - kako bi se sprije─Źio gore podr┼żan holisti─Źki pristup. To je ogromna tema koja ide iznad opsega ovog eseja, ali ─çe neizbje┼żno postati sredi┼ínja tema teorijskih sporova u drugoj polovici ove godine, nakon ┼íto neka osnovna otkri─ça budu objavljena ljudima. Na ovom mjestu ─çemo re─çi sljede─çe...

Najistaknutiji energetski kvar inkarniranog ljudskog entiteta na Zemlji je separacija lijeve i desne strane hemisfere mozga u njihovoj neurolo┼íkoj funkciji. Drugi klju─Źni kvar je ograni─Źena iskoristivost od samo 8-10% stvarnog kapaciteta mozga. Postoji jo┼í mnogo kvarova ( npr. kri┼żanje ┼żivaca u potiljku u kralje┼żnici ┼íto omogu─çava ljubomoru ) namjerno umetnutih u energetsku strukturu hromo sapiensa od njegovog geneti─Źkog in┼żenjera - Mra─Źnih Sila  ( Snage Koja Jest, Powers that Be ) - da bi ga odvojila od Izvora, od kojih je najpoznatiji reptilski mozak ( mali mozak u suradnji s medulla oblongatom ).

Reptilski ljudski mozak je vrlo osjetljiv na obrasce straha koji se mogu i umjetno emitirati uz pomo─ç odre─Ĺene napredne tehnologije iz 4. OPS denziteta, odakle su tamne snage do sada u─Źinkovito kontrolirale ─Źovje─Źanstvo. Ova situacija ─çe se dramati─Źno promijeniti ove godine kao rezultat velikih, visokofrekvencijskih valova iz centralnog sunca Galaksije i vi┼íih realiteta, koji ─çe preplaviti na┼í planet s pove─çanim intenzitetom. Takvi obrasci straha su uspje┼íno kori┼íteni od strane tamnih sila, da bi odbacili bilo kakvo kriti─Źko, logi─Źko i nezavisno razmi┼íljanje ljudskih bi─ça.

Ostali istaknuti energetski kvarovi trenutnog ljudskog bi─ça su razdvojenosti tri gornje ─Źakre od tri donje ─Źakre, ─Źetvrtom sr─Źanom ─Źakrom. To je do sada zaustavljalo razvoj Kristove svijesti na Zemlji koja integrira ideju Jedinstva u ljudskom pona┼íanju. Smanjenje ljudske DNK na dvije zavojnice i kori┼ítenje samo malog dijela za pohranjivanje informacija je sljede─çi va┼żan energetski kvar inkarnirane ljudske osobe koja ima ograni─Źenu percepciju kao ┼żivo bi─çe.

Ovdje bi trebali uvidjeti da dana┼ínja bio-znanost nema nikakvu ideju o ovom geneti─Źkom nedostatku ljudske vrste i definira neiskori┼ítenih 95% ljudske DNK kao "junk DNA" ( sme─çe ). Ta ─Źinjenica dovodi u fokus spoznajnu bolest trenutne uskogrudnosti empirijske znanosti s obzirom na njihove objekte prou─Źavanja: kada znanstvenik ne┼íto ne razumije on to degradira kao "junk" ili "Tamna materija" ( za daljnje obja┼ínjenje vidi dolje ).

Va┼żno je naglasiti da je logi─Źko razmi┼íljanje prvo i najva┼żnije kao nezavisno razmi┼íljanje. Upravo ova vrsta razmi┼íljanja je odba─Źena od mra─Źnih sila prije barem 13000 godina, otkad su preuzeli punu kontrolu nad ovom planetom i kreirali modernog ─Źovjeka. To potiskivanje nezavisnog kriti─Źkog razmi┼íljanja ljudi se energetski posti┼że moduliranjem i degradiranjem originalne nezavisne ideje inkarniranog entiteta, koje on dobiva u obliku nadahnu─ça iz svoje du┼íe ( zapravo "pravog" njega koje je inkarnirano u fizi─Źko tijelo ), uspostavom uvjeta destruktivne interferencije, koje je u isto vrijeme uzrok sve ljudske tjeskobe na Zemlji. Takvi strahom poreme─çeni uzorci ljudskog razmi┼íljanja uvijek izbjegavaju logi─Źko i istinito aksiomatsko ure─Ĺenje. Ovo je druga velika tema koja bi trebala biti razra─Ĺena u detalje u posebnoj knjizi.

Me─Ĺutim, budu─çi da je Homo sapiens bio genetski pobolj┼ían od Snaga Svijetla, uva┼żavaju─çi ljudske du┼íe inkarniranih entiteta, koji su dio Izvora, moderni ─Źovjek ima neodvojiv kapacitet da bude svjestan svojih razli─Źitosti povezanih sa Svim-┼áto-Jest, ─Źak i kada je pojam njegove veze s Bogom potkopan tijekom brojnih bolnih inkarnacija na Zemlji, pod velom totalnog zaborava.

Za ljudska bi─ça je re─Źeno da su bo┼żanske iskre. To zna─Źi da svaki ─Źovjek uvijek ima nesmetan pristup Duhu ( Geist, Weltgeist ) Kozmi─Źke Logike, tako─Ĺer poznat kao Logos u Antici ili Nous u neo-platonizmu. Zbog toga, nije slu─Źajnost da Ivanovo evan─Ĺelje po─Źinje rije─Źima "U po─Źetku bija┼íe Logos", a ne "rije─Ź", kao ┼íto je pogre┼íno prevedeno sa gr─Źkog u Bibliji, u gotovo svim modernim jezicima u posljednjih 1600 godina. Logos je tako─Ĺer sinonim za logi─Źno razmi┼íljanje - dakle znanost logike, koja je na po─Źetku bila vrhunac anti─Źke gr─Źke edukacije.

Ova jedna semanti─Źka pogre┼íka u─Źinkovito spre─Źava istinsko razumijevanje prirode Svega-┼áto-Jest za sve kr┼í─çane, kao ┼íto je autor opse┼żno razradio u svojim teorijskim radom "Neo-platonizma i kr┼í─çanstva".

Kao ┼íto je ─Źitatelj mo┼żda ve─ç percipirao, sve sredi┼ínje teme ─Źovje─Źanstva spomenute u ovom eseju do sada, usko su isprepletene i mogu biti ispravno rije┼íene kada se polazi od njihovog zajedni─Źkog epistemolo┼íkog podrijekla - prirode Svega-┼áto-Jest.
 

10. Temeljna Kriza Matematike

Sa┼żmimo su┼ítinu na┼íih prethodnih razgovora. Svi sustavi i razine Svega-┼áto-Jest su U-skupovi i sadr┼że prirodu Cjeline = Izvora = Svega-┼áto-Jest = Boga = itd. ( na─Źelo posljednjeg uskla─Ĺenja ) kao element. Ili, kao ┼íto ─Źesto ─Źitamo u kanaliziranim porukama: ljudska bi─ça su "Bo┼żanske iskre", ┼íto je samo metafora za istinsku prirodu Svega-┼áto-Jest.

Od velike je va┼żnosti shvatiti da je to znanje temeljno za postojanje svih znanosti, po─Źev┼íi od matematike. Ilustrirajmo ovu osnovnu izjavu sljede─çim primjerom iz povijesti matematike, koji je danas gotovo zaboravljen ili namjerno zanemaren od svih teoreti─Źara.

Kada je Godel dokazao da matematika ne mo┼że biti aksiomatizirana sa svojim metodama, kao ┼íto je propagirao Hilbert i mnogi drugi europski matemati─Źari od po─Źetka 20. stolje─ça, ova osnovna disciplina doslovno je potonula u temeljnu krizu. Ova kriza je trajala do 1995, kada je autor otkrio Univerzalni zakon Svega-┼áto-Jest i eliminirana je kao gra─Ĺevina, koja je stvorena u podru─Źju iskrivljene znanstvene svijesti.

Matematika je, ┼íto mo┼żda neki znaju, hermeneuti─Źka disciplina ljudske spoznaje. "Hermeneuti─Źki" zna─Źi da je disciplina koja nema vanjski predmet prou─Źavanja i istra┼żivanja kao ┼íto je primjer sa ostalim empirijskim znanostima, kao ┼íto su fizika i bio-znanosti, iako se vjeruje da jesu, iako je ta percepcija u biti pogre┼ína, kao ┼íto ─çemo pokazati u nastavku.

Matematika se bavi brojevima i drugim relacijskim znakovima koji su apstraktni simboli i koji nemaju vanjskog objekta, ali se mogu eventualno primijeniti na vanjske materijalne predmete, na primjer, da ih se izbroji. Ali ti hermeneuti─Źki simboli su ─Źista platonska ideja ljudskih svijesti. Sve dok je ona istinita, ona postoji neovisno o vanjskom svijetu, ina─Źe ne bi bilo potrebe koristiti matematiku.

To je priznato od strane mnogih kontinentalnih europskih matemati─Źara od preokreta 19. stolje─ça, ali ova rasprava i njene implikacije su gotovo nepoznate kolegama u Engleskoj i SAD-u, iako su, ironi─Źno, Russell i Whitehead, bili ti koji su pokrenuli ovaj spor sa svojim temeljnim teorijskim radom "Principia mathematica" objavljeni 1908-1913.

O ─Źemu se zapravo radi u temeljnoj krizi matematike? Krizu jednostavno potvr─Ĺuje ─Źinjenica da ova hermeneuti─Źka disciplina nije u poziciji da rje┼íava krize sa svojim vlastitim matemati─Źkim sredstvima i doka┼że svoju valjanost u vanjskom svijetu, kao ┼íto je to slu─Źaj, na primjer, s fizikom. Ova disciplina ocjenjuje prirodne zakone koji se mogu eksperimentalno potvrditi u bilo kojem trenutku u prostoru i vremenu, kao i neovisno od promatra─Źa, kao ┼íto je to slu─Źaj, na primjer, s Newtonovim zakonom gravitacije.

Razlog za to je da se svi prirodni zakoni mogu izraziti kao matemati─Źke jednad┼żbe, koje su univerzalne valjanosti. Ovo je stvarni razlog za┼íto se fiziku op─çenito smatra egzaktnom prirodnom znanosti, dok ve─çina drugih znanosti, kao ┼íto su bio-znanosti i ekonomija ne mogu tvrditi sveprisutnu to─Źnost jer se ne mogu matemati─Źki izraziti.

Me─Ĺutim, teorijska fizika nije napravila nikakav napor da nam objasni, kako je mogu─çe da priroda funkcionira prema matematici, jer je ova disciplina relativno mlada intelektualna gra─Ĺevina ljudske civilizacije, dok bi priroda na ovoj planeti trebala biti stara nekoliko milijardi godina, ako pretpostavljamo da je Darwinova znanost o evoluciji to─Źna. Kako je mogu─çe da se a priori stariji fenomen galakti─Źkih dimenzija, kao ┼íto je Priroda, prilago─Ĺava skromnim duhovnim postignu─çima skromne vrste, pod nazivom Homo sapiens, koja nije u stanju ni organizirati svoj dru┼ítveni ┼żivot, bez vje─Źnih ratova i razaranja, iznad svega, sposobno┼í─çu uni┼ítavanja upravo te prirode, uvo─Ĺenjem na mala vrata svoju najnoviju, skromnu matematiku koja nije u mogu─çnosti donijeti niti jedan pouzdani statisti─Źki alat ili dokazati budu─ça predvi─Ĺanja svoje sudbine, kao i nadolaze─çih kozmi─Źkih doga─Ĺaja van svake sumnje?

Da bi obuhvatila taj "dijete-majka paradoks" - dijete, kao Homo sapiens, mijenja bit Majke-prirode - znanstvenici su posezali za raznim nejasnim pojmovima sa┼żetima unutar termina "jakog" i "slabog antropomorfizma", koji je samo jo┼í jedan spomenik njihovoj kolektivnoj imbecilnosti.

Nadalje, teoreti─Źari fizike nisu uzeli u obzir Temeljnu Krizu matematike, dok su je koristile na ekskluzivni na─Źin da bi adekvatno opisali prirodu, tvrde─çi tako da imaju najvi┼íi ─Źin egzaktne znanosti, a ta povlastica bi trebala zapravo biti rezervirana za matematiku.

To su o─Źite primjedbe i argumenti koje bi bilo koji ljudski subjekt s skromnim sposobnostima logi─Źkog razmi┼íljanja trebao napraviti i na─çi pravi odgovor, prije nego ┼íto se odlu─Źi po─çi na studij takvih epistemologo─Źno neutemeljenih znanosti. A gdje su pravi teoreti─Źari koji ─Źine takve zapa┼żanja? Ako nisu na Zemlji, oni ─çe se sigurno na─çi na novoj 5-dimenzionalnoj Zemlji ( 4. denzitetu ), jer takva ─çe biti nova transcendentalna fizika kozmi─Źkog stvaranja.

Kako znanstvenici mogu ispravno razumjeti prirodu Svega-┼áto-Jest, ako se uop─çe ne trude dokazati valjanost svojeg najboljeg i jedinstvenog alata za istra┼żivanje - matematike - i rije┼íiti svoju Temeljnu krizu? Da li je bilo takvih nastojanja da se rije┼íi taj problem u pro┼ílosti? Odgovor je definitivno "Da". Ali kad su teoreti─Źari do┼íli do zaklju─Źka da su oni nemo─çni po tom pitanju u nekom trenutku u vremenu 60-ih godina, odlu─Źili su da se vi┼íe ne bave s takvim "Trivijalnim nedosljednostima" svoje drage discipline i pomeli na stranu taj nerije┼íeni teorijski problem matematike skrivaju─çi ga pod tepih znanstvenog zaborava.

Svaki put kad je netko poku┼íao ujediniti matematike na temelju aksiomatskih na─Źela unutarnje konzistentnost i nedostatka proturje─Źja, kao ┼íto zagovara njema─Źki matemati─Źar Hilbert u svom programu, poznat kao Hilbertov formalizam - i bilo je mnogo matemati─Źara koji su to probali u pro┼ílosti - on je dobio dva jednako valjana rezultata koji se isklju─Źuju me─Ĺusobno i grade antinomiju. Matematika ne mo┼że dokazati vlastitu valjanost!

Taj fijasko je doveo do op─çeg priznanja da je jedino mogu─çe rje┼íenje Temeljne Krize Matematike da doka┼że svoju valjanost izvan hermeneuti─Źki ( zatvorenog ) podru─Źja ─Źiste ljudske svijesti - naime, u stvarnom fizi─Źkom svijetu. Ovaj zahtjev za dokazom o valjanosti matematike je poznat od tada kao "dokaz postojanja". Pokazat ─çemo u nastavku da je ovaj dokaz iste prirode kao i "dokaz Boga", koji je bio spoznajni Armagedon svih religija - prije svega, kr┼í─çanstva.

 

Stranica 1 od 5 Sve stranice

«