Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Tjelokradice - Susan Reed

Preskoči sadržaj

Sadržaj:

  1. Tjelokradice - Susan Reed (trenutno prikazana)
  2. stranica
  3. stranica
  4. stranica
  5. stranica

Napisala:

Susan Reed BSC
http://educate-yourself.org/vcd/bodysnatchersSusanReed.shtml
http://www.scribd.com/doc/31498463/Reed-Susan-The-Body-Snatchers-Reptilian-Aliens-and-the-Control-Matrix

Prijevod: Vjetar sa Galaksija foruma

SADRŽAJ

Prolog

1. Uvod
2. Vanzemaljsko (aliensko) iskustvo
3. Njihov opći plan
4. Što mi možemo učiniti kako bi vas zaustavili?
5. Koloniziranje Zemlje njihovim Hibridom
6. Reptilski entiteti
7. Genetski uzorci
8. Oslabljivanje kroz ishranu
9. Financijski dug
10. Svemirske postaje
11. Okoliš
12. Razotkrivanje ostalih reptilskih gostoprimaca/nosioca
13. Njihova tajna oružja
14. Virusne infekcije
15. Reptilska anti-viša svjesnost agenda
16. Krugovi u žitu
17. Glavna vanzemaljska rasa koja se reinkarnira ovdje
18. Vanzemaljska rasa poznata kao Nordijci
19. „Montiranje“ porote
20. Kraljevska obitelj
21. Teme izviještavanja
22. Obrazovanje
23. Kontrola nad medijima
24. Mijenjanje umjetnosti
25. Suzbijanje arhitekture

Epilog

Reference

Prolog

Ovo će biti moja jedina knjiga toliko dugo dok sam ostavljena na miru. Ovdje su moja četverogodišnja iskustva. Moram ih zapisati ili će ih oni stopirati zaustavljanjem mene. Jedan reptil je već pokušao; to je razlog zašto sam ih morala zapisati.

Razlog zbog kojeg sam napisala ovu knjigu bio je da se riješim reptilskog entiteta kojeg ću zvati Ettissh. Ettissha mi je izvorno poslao čovjek kojeg ću zvati Brian. Brian je prikazan na naslovnici i bio je gostoprimac/nosioc reptila. Ettissh se odmetnuo od Briana i počeo je raditi sam. Imala sam neke podatke osobne prirode o reptilima, koje nisam namjeravala pričati drugima, ali povezanost s Ettisshem i njegovi pokušaji da mi naudi, koji su se protegli na tri i pol godine, pokazatelji su da nisam imala izbora nego objaviti informacije s ciljem da ga zaustavim. On je neprimjereno slijedio reptilsko pravilo "Mi zaustavljamo ljude prije negoli razotkriju što". Ali ja ih ionako nisam namjeravala razotkrivati i zato je bio prilično glupavo da su to potezali. Dijelom je tome kumovala i njegova karakterna crta "Ja moram pobijediti bez obzira na sve".

Drugi razlog zašto je ova knjiga napisana i objavljena je Ettisshevo namamljivanje entiteta nadglednika centra "Ivan od Boga", brazilske psi-kirurginje da radi za njega. On ju je namamio odavanjem reptilskih tajni poput one o karmi i druge, alienskog sporazuma. U zamjenu je ona udružila snage s njim protiv mene. U isto vrijeme je željela pomoći u borbi protiv reptila i bila je instrumentalna u izradi ove knjige.

Reptil Ettissh ne mari za reptilsku organizaciju – samo za sebe.INDEX POGLAVLJA

1. Uvod

Opisuje ljudsko/reptilskog Briana i njegovu organizaciju.

1.(a) Kako je sve počelo za mene.

1.(b) Sve o reptilskom gostoprimcu Brianu.

1.(c) Brian me iskorištava da se premjesti iz Španjolske

1.(d) Ljudsko/reptilski emocionalni problemi

2. O ljudsko/reptilskima

Imam jedinstven uvid u to kako točno reptili kradu tijelo čovjeka. On je kombinacija reptilskog duha s kontrolom nad ljudskim duhom, koji je preoteo ljudsko tijelo. Opisana je njegova otmica, njegove izvanredne sposobnosti i osobitosti kao što su napredne psihičke sposobnosti i njegova okrutnost i fundamentalna zloba. Iznenađujuće za tako napredna bića, reptili, kada su u ljudskom tijelu, emocionalno su nezreli doživljavajući duboke emocionalne boli što rezultira 'trvenjem' i srdžbom i ego-problemima. Brianovi su opisani.

2,1 Ratnički Drako entitet se proklošario
"Prosipanje" reptilskih tajni i informacija u ovoj knjizi. Sređivanje vlastitog uklanjanja. Ja ću ga zvati Ettissh za potrebe ove knjige.

2,2 Centar psi-kirurgije u Brazilu "Ivan od Boga"
Ettissh je otamo unovačio pomoćnika.

2,2(a) Povećanje svjetskog vjerovanja u duhove...

2,2(b) Ivan od Boga u ligi sa reptilom Ettisshem: Ettissh novači pomoć/knjiga biva napisana.

3. Njihov opći plan: osobne iskaznice na kraju će nas ubiti.

Ovdje Ettissh počinje govoriti, sebično odaje neke od njihovih planova. Oni ovaj planet žele za sebe i kako bi ga dobili prvo nas moraju pobiti. To će se postići putem implanata i oni planiraju svima ugraditi mikročipove. Implant će zamijeniti osobnu iskaznicu (najvjerojatniji kurs) ili kreditnu karticu. Trenutno se poduzimaju koraci za uklanjanje gotovinskog novca kako bi kreditne ili gotovinske kartice postale naša jedina opcija.

4. Što možemo učiniti da ih zaustavimo?

Opisuje ono što možemo učiniti da ih zaustavimo, kao što je otkrivajući što se događa i ne gurati glave u pijesak; odbijajući njihove kontrolne mehanizme koristeći se gotovinom umjesto kreditnim karticama; lobirajući protiv kreditnih kartica i pin-ova i više.

5. Koloniziranje Zemlje njihovim Hibridom

Opisuje kako namjeravaju kolonizirati Zemlju nakon što nas prvo pobiju. Oni razvijaju hibride pomoću ljudske DNK.

6. Reptilski entiteti

Ovdje govori o njima.

7. Genetski uzorci

Brian, vjerovali ili ne, prikuplja uzorke DNK od žena koje zavodi. On im zapravo uzima uzorke mozga noću kada one zaspu. Opisala sam kako je meni uzeo.

8. Oslabljivanje kroz ishranu

Oni značajno reduciraju naš intelekt uskraćivanjem esencijalnih nutritijenata u mlijeku za dojenčad. Dojenje je daleko najbolje. Oni koji to znaju budu ubijeni, poput znanstvenika kojeg Ettissh opisuje. Oni stvrdnjavaju naše arterije pomoću otrovnih supstanci u hrani široke potrošnje, - pšenica.

9. Financijski dug

Oni kontroliraju banke i novac. Oni izrabljuju univerzalni zakon izobilja u svoju korist jednostavno stvarajući dug, jednom kad smo u dugovima podložniji smo negativnim utjecajima i oni nas mogu bolje kontrolirati.

10. Svemirske postaje

Oni se ustvari nalaze u Zemljinoj atmosferi.

11. Okoliš

Oni namjeravaju živjeti na planeti i zabrinuti su za naš okoliš.

12. Razotkrivanje ostalih reptila:-imenovanje imena

Uključeni su političari kao što je Condoleezza Rice, bankari poput Vanderbilt-ovih, poznati glumci uključujući Tom Cruise-a, Emma-u Thompson i tenisku zvijezdu Virginia Wade, te plemstvo poput princeze Anne.

13. Oružja

13.(a) Imam osobna iskustva s većinom ovih oružja.

13.(b) Oružje #1 se koristi za ubijanje, a čini se kao da je žrtva imala srčani udar, uvijek noću, vrijeme smrti 2:40 ili nešto iza.

13.(c) Oružje #2: Smrtonosno. Izaziva moždani udar. Valna duljina se koristi za prenos stvaranja kemijskih krvnih ugrušaka.

13.(d) Ubijanje u skupinama; njihov Londonski sastanak održava se u Royal Albert Hall-u pod krinkom Slobodnih Zidara. Protivnici se ubijaju oružjem #1 i #2.

13.(e) Oružje #3: Ne-smrtonosni privremeni efekt – iznenada, iz vedra neba, se osjećate vrlo dezorijentirano onemogućeni da funkcionirate normalno. Ručni uređaj ne veći od kreditne kartice se koristi za ispaljivanje toksične energije/tvari. Obično se puca iz daljine. Može se koristiti protiv javnih govornika.

13.(f) Oružje #4 – Ne-smrtonosno. Stalni učinak. Uzrokuje opće oslabljivanje uključujući depresiju, supresiju uma, napetost i tupavost. Koristi se između cca 12:00 sati popodne do 22:00 sata navečer, sa vrhuncem negdje oko 15:00. Popodneva su najgora. Reducira radni učinak.

13.(g) Oružje #4A: Masa toksične energije/tvari stavljena u atmosferu za suzbijanje svih nas. Šalje se između cca 12:00 i 22:00 sata.

13.(h) Oružje #5: Ne-smrtonosno. Stalni učinak. Ovo uzrokuje anksioznost uslijed štetnih vibracija stavljenih u tijelo i uključuje i tajmer. Postoji pauza od 21:00 do 05:00 po noći.

13.(i) Oružje #6: Ne-smrtonosno. Privremeni efekt. Koristi se noću u 02:40. Stvara tenzije.

13.(j) Oružje #7: Ne-smrtonosno. Stalni učinak. Stvara depresije. Koristi se na aktivistima.

13.(k) Izvor nekih od oružja je stroj priključen na njihove svemirske postaje.

13.(l) Nanošenje štete koristeći se svojim umovima. Vizualizacije.

13.(m) Napredno vještičarenje. Crna magija u kombinaciji s opremom koja odašilje ELF radio-valove.

14. Virusne infekcije

Oni proizvode virusne infekcije, uključujući i herpes, i ja opisujem kako me Steve namjerno zarazio. Ostali virusi su S.A.R.S, Gripa, i HIV.

15. Anti-viša svjesnost agenda

15.(a) Uvod
To je njihova skrivena agenda. Podizanje svijesti je naša prava svrha, gdje reptili poduzimaju sve što je u njihovoj moći nebi li nas u tome spriječili. Podizanjem naše svjesnosti postaje nas sve teže kontrolirati i počinjemo uviđati što se događa. Bila sam naciljana zbog kontaktnih detalja vezanih uz kurs povišene svijesti pod imenom Luminescence, koji sam pohađala. JAKO SAM ZABRINUTA ZA NJIHOVU SIGURNOST, jer reptili namjeravaju zaustaviti ovu organizaciju i prijete da će ubiti utemeljitelja. Također sam raspravljala o tome kako akcije čovječanstva idu reptilima na ruku u preuzimanju kontrole i da će promjene umanjiti njihovu kontrolu.

15.(b) Ciljanje organizacija koje se bave višom svijesti
Ettissh raspravlja o tome kako ciljaju budizam, transcendentalnu meditaciju, Hare Krišne, i sada preko mene Luminescence, ali oni to još uvijek nisu učinili, i ja ih pokušavam spriječiti da ga unište - Ako ne mogu zaustaviti organizaciju jer je previše poznata, onda se infiltriraju u organizaciju i ubiju osnivača; kao primjer predstavljeno je ubojstvo Pancham lame.

15.(c) Dodatna pomoć koja nam stiže iz viših ravni (denziteta op.prev.)
U pokušaju postavljanja protuteže onome što reptili rade primamo veliku pomoć iz viših ravni, na primjer od bića (Plejadani) iz zviježđa Vlašići. Postoji puno više "svjetla" oko nas nego je to bio slučaj u nedavnoj prošlosti, ali moramo mu pristupiti. Luminescence se koristi time.

15.(d) Implanti za otkrivanje ljudi viših vibracija.
Kako bi otkriti takve ljude svi reptili, osim onih koji rade u organizacijama više svijesti, imaju implant. To se osjeća kao gašenje zastrašujuće crvene sirene u njihovom tijelu.

15.(e) Zatvorski sustav
Oni su toliko napredni da imaju duhovnu tehnologiju i koriste ju da utamniče Spirite/Duše ljudi visokih vibracija nakon smrti. Oni pričvršćuju mreže peto-dimenzionalnih strojeva kako bi odveli spirite u duhovne zatvore s neizbježnim uništenjem. To je izvan zakona koje nadgleda vijeće sastavljeno od nas i Draco-a. Ovo vijeće nije svjesno da Draco-i rade s namjerom uništenja spirita uz pomoć jedne eksplozivne tehnike. Ja imam ovu mrežu, iako sam ispod njihovih kriterija, jer ubrzano prikupljam dokaze. Ovi spiriti/duše se onda na neodređeno vrijeme pohranjuju u polje statičke energije u neposrednoj blizini svemirskih strojeva. To se događa širom svijeta milijunima ljudi. To je u osnovi pogrešno, jer dovodi do uništenja duše. TO MORA BITI RAZOTKRIVENO. Imam dokaze.

15.(f) Kako reptili lociraju ljude i pričvrste mrežu.
Vrlo jednostavno, oni koriste urbanističke planove sa imenima ulica i kućnih brojeva, telefonske imenike, web stranice. Navela sam vlastita iskustva. Reptilsko biće/spirit mora biti energetski prisutno, kako bi prikačilo mrežu.

15.(g) Planirano energetsko polje da nas zadrže na planeti.
Reptili žele podići energetsko polje oko Zemlje, koje se još, od strane Nibiruan Vijeća, naziva i frekvencijska ograda.

15.(h) Reptilska tajna u vezi planiranog energetskog polja, odana od Ettissha.
Tajna u vezi energetskog polja i rase vanzemaljaca koji žele spriječiti njegovo postavljanje prenesena je, od strane Ettisha, duhovnim ravnima.

15.(i) Ettissh odaje reptilsku tajnu o karmi
Ettissh, s ciljem da spriječi vlastito kontinuirano zadržavanje, a za ostvarenje podrške od duhovnih ravni, ustvari prenosi reptilsku tajnu o karmi. To je bila važna tajna koju je odao. Čini se da oni dodaju karmu, a on se izlanuo. Nevjerojatno je da bi reptil cinkao na ovaj način, ali kako je u osnovi bio najuren iz organizacije i od Briana, radio je u potpunosti za sebe i bilo što, što bi mu pribavilo neke benificije, ako bi on uopće mogao dobiti nešto od njih, on bi im rekao. Vrlo prepreden način za navesti duhovne ravni da misle kako je divan. Ovdje Ettissh dobrovoljno odaje tu tajnu kao mito duhovnim ravnima da djeluju prema njegovoj želji.
Ovdje Ettissh objašnjava kako oni rade iza kulisa na našim Akaškim Zapisima u kojima se čuvaju naši prošli životi. Oni su u mogućnosti izbrisati naše prošle živote kako bi stvorili karmu. Oni su u stanju usaditi nečije tuđe živote u naš zapis, kako bi ovi negativno utjecali na nas i stvorili još više karme. Krajnji rezultat ovoga je da nas se spriječi u podizanju svijesti i da budemo podložniji njihovim povređivanjima. Ettissh je nedavno drukao ovu tajnu duhovnim ravnima iz svojih osobnih razloga

15.(j) Implanti za smanjenje svijesti.
Većina nas ima implante za reduciranje svjesnosti koji su nam dodani milijunima godina unazad. Oni su toliko dugo ovdje.

16. Krugovi u žitu

Neki su pravi, neki fabricirani. (lažni op.prev.)

16.(a) Roswell incident
Raspravlja o Roswell incidentu. Sve informacije o vanzemaljcima (alienima) prikrivaju tako da mi nećemo vjerovati da je moguće da vanzemaljska rasa preuzima nadzor nad planetom.

17. Još se jedna vanzemaljska rasa reinkarnira ovdje na zemlji

Raspravlja o tome kako i ova alienska rasa također proizvoditi hibride, ali su mirotvorni i od pomoći čovječanstvu kad se reinkarniraju kao ljudi. Oni potiču zaštitu okoliša i višu svjesnost.

18. Nordijci

Naši preci križali su se s vanzemaljskom rasom poznatom kao Nordijci i proizveli ono što imamo danas. Ovo se prikriva.

19. „Montiranje“ porote

Oni sjede u porotama osiguravajući da oni kojima su smjestili budu zatvoreni. Brian je porotničke dužnosti obnašao tri puta.

20. Kraljevska obitelj

Oni princa Charles prave nepopularnim kroz loše napise u tisku, kako bi ga spriječili da postane kralj.

21. Teme izviještavanja

21.(a) Smrt princeze Diane.
Njihov je kut gledišta iznio da je Dodi bio cilj, kako bi se umirio bliski član obitelji.

21.(b) 11. Rujna
Izazvati rat s Irakom.

21.(c) Ratovi.
Oni stvaraju ratove.

21.(d) B.S.E.

Oni su odgovorni

22. Obrazovanje

Oni pišu nastavne planove i programe (kurikulume) da sputaju naše umove. U Engleskoj je gramatika namjerno pod-podučavana, tako da nemamo dovoljno vještine pisanja da bi se žalili.

23. Mediji

Oni koriste ovo da bi nas odvratiti od onoga što oni rade.

24. Utjecanje na umjetnost

Oni potkopavaju umjetnost, na način kako je to terapeutski'A reptilski umjetnik opisao.

25. Suzbijanje arhitekture

Oni kontroliraju arhitekturu. Ružne kvadratne zgrade koje nas guše izgrađene su preko kružnih koje bi nas uzdigle.


Epilog

Možemo ih zaustaviti obzirom da oni rade protiv prirodnih zakona na zemlji. Kreacija je laka, a destrukcija zahtijeva napore od njih. Lakše je nama kontrolirati same sebe nego njima kontrolirati nas, to je prirodni zakon. Oni se moraju svojski potruditi da bi nas kontrolirali. Prirodni zakoni rade protiv njih.

1. Uvod
20-21 nedostaje

(...)do cilja, naslađivanje patnjom; telepatski izvanrednih mentalnih sposobnosti, ja sam ga vidjela kao reptila, iako u to vrijeme nisam bila svjesna da je to ono što on jest. Ja sam se apsolutno uvjerila i imam pregršt dokaza. I ne samo to, nego su bila i dva reptilska spirita, njegovi vodiči, zakačena tri godine za mene odkad sam se spetljala s njim, sada su otišli. Bili su viđeni i identificirani od strane dvadeset odstranjivača entiteta (duhovnih priljepaka-op.prev.).

Ovdje su moja osobna iskustva s čovjekom koji je zapravo reptilian. Sad, Brian je jedan od mnogih takvih reptila, i vi ćete ih znati po imenu, i možda neke i osobno, postoje političari, pa čak i srcedrapateljni glumci, drugi ljudi gostoprimci/nositelji reptila. Da reptili su ovdje i nažalost moram to reći, dobro im ide, ali to se može promijeniti. Ja ovdje govorim ne o njihovom fizičkom liku: osam stopa (oko dva i pol metra-op.prev.) visok zeleni reptil žutih očiju i neugodna mirisa, iako su i oni također ovdje i to je kako bi izgledali i drugdje, nego o njihovoj invaziji u drugome obliku. Oni su nadvladali/preuzeli ljudska bića, a tko je jednom preuzet, za tog čovjeka više nema natrag, ne brinite, to se neće vama dogoditi, postoje posebne predradnje koje oni moraju prvo učiniti, čak prije nego što ste se i rodili. Preuzimanje čovjeka je jedini način kako oni to mogu izvesti, jer mi ne smijemo znati da oni postoje.

Tajnovitost je njihova snaga. Oni su iz drugačije dimenzije, pete, nakon što pročitate ovu knjigu uvidjet ćete kako vam njihova prisutnost postaje vrlo očita, u stvari, počet ćete ih prepoznavati, "to je razlog zašto je vlada takva kakva je": ljudi nositelji reptila i reptili su oni koji drže kontrolu, vi to nikada neće saznati dok ne pročitate ovo. Usporedite moje opise sa nekim koga ste vidjeti na televiziji. Jesu li oni doista ono što se čini da jesu, ili su oni, kao što sam opisala, reptiliani. Ovo su Tijelokradice u punom značenju te riječi i možete ih prepoznati/obilježiti, i kad to učinite oni ne mogu djelovati u tajnosti.
Raspolažem jedinstvenin uvidima koje sam stekla iz dvije godine iskustva s reptilskim gostoprimcem i saznanja kako točno reptilian egzistira kao čovjek, a to se ne može pronaći nigdje drugdje. Nadam se da će po objavljivanju ove knjige istupiti i ostali koji znaju što ja znam, ali to nisu razumjeli. Vjerujem da sam iznimna u tome što sam u potpunosti prozrela jednog određenog ljudsko/reptilskog i to na teži način, gotovo sve što treba znati, ja znam. Mislim da ćete knjigu pronaći krajnje zanimljivom, a ona će razotkriti oružja i metode povrijeđivanja koje oni čine bez našeg znanja o tome. Ja pružam jedinstvene uvide u to kako nas spriječavaju u podizanju naše svijesti, to je njihov skriveni plan/agenda. Bila sam naciljana zbog toga. Plus, naravno, kako oni namjeravaju, oprostite na klišeu, ali to je istina, preuzeti planet.

Bila sam preneražena i osjećala se van sebe u vezi s tim reptilianima. Oni su visoko razvijeni vanzemaljci i na vlastitoj koži sam iskusila njihove sposobnosti i tehnologiju koji su izuzetni iako su oni fundamentalno loši. Oni su majstori uma i koriste sva skrivena pravila koja utječu na nas, poput zakona izobilja. Premda su individualno moćniji od nas, kao cjelina mi smo toliko brojniji od njih da imamo više snage i zasigurno imamo mogućnost ukloniti ih s ovog planeta. Jednostavna razotkrivanja ispunit će svrhu.

Termin za koji mi je rečeno da zorno prikazuje Drakonijansku organizaciju je supresivne snage. Oni se još nazivaju i Iluminati, globalna elita, a to su reptiliani. Oni su tajna organizacija koja je bez našeg znanja preuzela nadzor nad planetom. Oni sami sebe postavljaju na pozicije vlasti i također su prisutni u svim područjima života, a tu je i kopnena vojska koja pokriva zemljopisna područja i to je bila Brianova uloga. Njegovo područje je bila Marbella u Španjolskoj, koju je on nazivao moja "ledina". On je svoju organizaciju obilježio terminom Supresivne Snage, jer se koriste tehnikama zataškavanja i gušenja tako da mi ne shvatimo što se događa i da budemo do te mjere uvučeni u naše vlastite probleme da niti ne marimo. Supresija bi značila gušenje našeg intelekta na način opisan pod Ishranom, potiskivanje našeg obilja kao što je opisano pod Dug, suzbijanje našeg zdravlja kao što je opisano pod Virusi i Ishrana i Oružja koja oni koriste, sputavanje naše svijesti kao što je opisano pod Anti-viša svjesnost programi, te Umjetnošću i Arhitekturom.

1.(a): Kako je sve počelo i zašto pišem ovo.

Započeti ću s par riječi o sebi. Ja sam zdravstveni radnik s diplomom (BSC.Bachelor of Science -op.prev.). Radila sam u bolnicama 15 godina. Prije događanja iz 2002. nisu me zanimali vanzemaljci/alieni ili zavjere.

Živjela sam u Marbelli u Španjolskoj pripremajući teren za obavljanje privatne prakse u lječničkoj klinici i pohađala španjolsku državnu školu. Tamo sam upoznala Briana koji mi se svidio i postali smo prijatelji. Prvotno me nije privlačio, nije bio toliko lijep, a onda me, meni neshvatljivo, odjednom počeo jako privlačiti. Kasnije sam saznala da je to bilo zbog njegovih tehnika zavođenja koje je koristio na meni, a mislim i na svim ostalim ženama u školi. Njegova sposobnost da privuče ženu bila je neobična; no kako bilo, on se samo pretvarao da je normalan. Bilo je stvari koje se stvarno nisu uklapale, kasnije ću ih opisati. Mi smo u to vrijeme hodali.

Tijekom našeg hodanja Brian mi je rekao tko je on zapravo bio: da radi za globalnu zavjeru. Rekao je da je mislio da već znam - nisam imala pojma. Evo kako mi je rekao: To se zbilo dva mjeseca nakon što smo počeli hodati, ohladio se od mene zbog druge žene i zaista me gađao s jednim od svojih oružja (vidi oružje #3), na daljinu. To je dovelo do padanja njegove krinke. Pomalo sam vidovita i odmah sam znala da je on odgovoran. Konfrontirala sam se s njim, on se uspaničio i upotrijebio oružje #1 (vidi 13. poglavlje) na meni, ono zapravo može biti smrtonosno, bez obzira što je Brian u to vrijeme bio udaljen 20 milja! Završila sam u bolnici i gotovo umrla. Brian je bio pozvan i pojavio se u bolnici. Misleći da sam na samrti, rekao mi je sve; kako radi za supresivnu silu koja je globalna zavjera, a opravdavao je to rekavši da je „loše“ (zlo-op.prev.), gledano iz više perspektive, u redu, i da želim li im se pridružiti!

Ne hvala ti. Tri susjeda su me nosili u bolnicu i rekla sam im da je Brian odgovoran. Kad je to saznao, a do današnjeg dana ne znam kako je to učinio, uklonio je utjecaj oružja; - ono je izvučeno iz mog tijela. Uvijek sam mu se divila što „me spasio", premda mu je motiv bio zadržati sebe izvan zatvora. Pa, zapravo znam da je jedan od njegovih vodiča, kojem sam vrlo zahvalna, bio taj koji mu je rekao da odstrani to oružje. Nastavili smo se viđati; nisam baš vješta u biranju muškaraca. Neugodni zlostavljači su moja norma, iako je on bio opremljen s puno šarma i brojnim tehnikama zavođenja.

Kasnije sam saznala da je pravi razlog zašto je Brian hodao sa mnom bio skupljanje informacija o Luminescence, tečaju povišene svijesti koji sam pohađala, a koji je bio relativno nov i reptilima nepoznat. Vidi kasnije moje poglavlje o anti-višoj svijesti.

Nakon toga napustila sam Španjolsku i odsjela u Engleskoj. Onda, nakon par tjedana, izvršen je na mene atentat u pokušaju. Tu je korištena kombinacija naprednog vještičarenja i oružja #1. Pobjegla sam u Finsku. U to vrijeme, osim ovih pokušaja, Brian je zakačio i oružje #4 i grozan zatvorski sustav. To je bilo prije nego je pokušan atak na moj život. Uspjela sam opstati bez obzira na sve, no nažalost, užad koja su opisana u zatvorskom sustavu i dalje ostaju sa mnom i može ih se vidjeti kao crvene uzice.

Kasnije sam se, vjerovali ili ne, pomirila s Brianom. Imam tendenciju privlačenja neugodnih muškaraca, i mi smo hodali i prekidali još godinu dana.
Nisam željela izaći u javnost s ovim informacijama, ali kao što rekoh u prologu, apsolutno nemam izbora. Jednom kada znate nešto, oni će nastojati, i zaustaviti vas da to otkrijete. Ja očito nisam imala namjeru pisati ovu knjigu, ali jedan od njegovih drakonijanskih entiteta ostao je spojen na mene tri godine, nepropisno koristeći njihovo pravilo "mi ih zaustavljamo prije nego što razotkriju", tjerajući me tako na ovu akciju. Zapravo je sve ovo njegovo djelo. On je sad konačno otišao, no morala sam objaviti knjigu da bi ga se riješila. Jednom kad je objavljena, on više nije imao što zaustavljati tako da je on apsolutni uzročnik ove knjige, glupo, trebao bi biti izbačen iz organizacije. Bio je sebičan/egocentričan (self-serving-op.prev.), namamivši biće imenom Shurl da mu pomogne. Ona je željela da knjiga bude napisana, tako da je i sama napisala neke dijelove, bez obzira na njega. Brian nije bio taj koji je uzrok ovoj knjizi, koju nije želio vidjeti napisanu. Pogledajte još jednom u prolog molim. Napisala sam oporuku sa svime u njoj i ovoj knjizi će biti povećana cirkulacija ukoliko ću se oporukom morati koristiti, međutim, uzrokom moje smrti biti će se centar psi-kirurgije Ivan od Boga. I moram vrlo jasno naglasiti da nikad ne bih, ni u milijun godina, počinila samoubojstvo, ne vjeruju u to. Također sam jako dobra zdravlja, a i mlada sam.

1.(b): Sve o reptilskom gostoprimcu Brianu.

Njegov život je fasada. U njegovoj kući nema knjiga o zavjerama, pa čak ni političkih knjiga, a opet toliko zna. Njegova persona je vedri cockney (naziv za Londonca). On posjeduje skrivenu snagu i mudrost koja se ne uklapa u njegovu personu. Ima izvanredne mentalne sposobnosti, u mogućnosti je kao od šale upamtiti duge telefonske brojeve. Bio je stručnjak za računala, iako se time nije koristio u svom "dnevnom poslu". Njegove misli su jače i jasnije negoli drugih ljudi i bila sam u mogućnosti pokupiti ih iako nisam telepat. On se čak služio i naprednim mentalnim procesima kod zavođenja žena, znam to jer ih je koristio i na meni. Druge žene su imale slična iskustva s tim reptilskim gostoprimcima, koji spolnim odnosom prikupljaju DNK uzorke, upoznala sam jednu takvu ženu. Njegove sposobnosti protežu se na takve stvari kao što su gledanje na daljinu, astralne projekcije i skeniranja uma. Sve ove sposobnosti je on zamaskirao, pa čak i način kako govori, koji bi znatno promijenio kada je razgovarao s radnim kolegama. U osnovi on je nastojao prikriti tko je, tako da nitko ne bi saznao njegov pravi identitet.

Bio je ekstremno upućen u svim temama, što je smiješno, jer je bio neobrazovan. Njegove oči su imale neočekivanu neumoljivost/čeličnost, njihove čelične oči su prilično dobar razotkrivač. Jedna žena mi je opisala oči poput nadgrobnih spomenika. Izbjegava govoriti o sebi, a kad to i čini, uvijek je pozitivno, on je znao da ono što govorimo utječe na naše živote, ako govorimo pozitivno to nam donosi pozitivne stvari. Bio je paranoičan u pogledu vidovitosti drugih ljudi, a ja znam da se bojao da će otkriti tko je on. Moja prijateljica je imala poprilično muke s njim jer je bila malo vidovita.

Ovo je način kako sam otkrila što je Brian stvarno. On nije samo čovjek, on nije samo reptil, on ima dva lica, evo što se dogodilo. Sad, imala sam nekih sumnji da je bio nešto više nego čovjek; telepatija, oružja, te informacije koje je znao, ali pala sam na guzicu kad me posjetilo vanzemaljsko biće od kojeg mi se drek smrznul. Ovako je izgledalo: Bilo je transparentno, samo energija. Imalo je kružne uzorke, poput cvjetića koji se ponavljaju kroz većinu njegova tijela. Glava je bila vidljiva i imalo je ruke, ili nešto, čime je upravljalo alatom. Bila sam prestravljena; žmarci su me prolazili od tog bića. Međutim, imalo je visoku vibraciju koja bi se trebala osjećati kao nešto dobro i puno ljubavi, to je bilo zbunjujuće. Oni su visoki, ti alieni. Imalo je veliko tijelo i činilo se da je cijela soba ispunjena njime. On mi se obraćao Brianovim glasom, ali na puno hladniji način. To me nekako natjeralo da se osjećam bespomoćna spriječiti ga da mi naudi. Neobično, tu se odvijala dvosmjerna konverzacija između tog aliena i ljudskog gostoprimca Briana u Španjolskoj, i dvojica Briana govorili su istim glasom, to je dokaz da postoje dva bića u jednom tijelu! Naredbe je davao gostoprimac! - ne mogu to shvatiti. To je bilo izvedeno telepatski.

Dozvolite mi sada reći što sam još otkrila o Brianu i kako sam izvela svoje zaključke. Prije nego sam se susrela s Brianovim reptilskim bićem, imala sam iskustvo sa Brianovim ljudskim spiritom/duhom. On se zapravo astralno projicirao direktno u moje tijelo, učinio je to dva puta. Bila sam u drugoj zemlji u to vrijeme i on je došao putem astralne projekcije. Sad, obično sam oprezna sa strancima, ali sa Brianom u mom tijelu, počela sam se svima osmjehivati (poput Briana kada je u pravom raspoloženju), svi su bili uključeni i osjećala sam da imam veliku moć privlačenja. Također je telepatski razgovarao sa mnom Brianovim uobičajenim glasom. To je, moram priznati, na kraju krajeva, bilo sasvim ugodno iskustvo, zapravo sam se osjećala unaprijeđena/poboljšana Brianovom astralnom projekcijom. Kako bilo, ipak se on igrao umnih igara (Mind Games-op.prev.) kako bi pokazao svoj superiorniji um i mene zlostavljao.

Iz tih iskustava sam zaključila da je Brian kombinacija reptilskog spirita koji kontrolira ljudski spirit u jednom ljudskom tijelu, a i Brian je to opisao. Oni su oteli ljudsko tijelo, ali su zadržali ljudskog spirita u njemu. Radnik iz podzemne baze Dulce imenom Thomas potvrđuje ovo kada izjavljuje "oni znaju kako odvojiti bioplazmično od fizičkog tijela kako bi smjestili matricu životne sile alienskog entiteta u ljudsko tijelo nakon uklanjanja "duše" matrice životne sile čovjeka.“ Matrica životne sile bi, pretpostavljam, bio spirit/duh. Također imam i dokaze da su reptilski i ljudski spiriti tehnički spojeni na mentalnom nivou. Brian mi je u stvari, nakon događaja, rekao "Ja sam reptilian i njime se (čovjekom) samo koristitim, ja nisam čovjek, dobro, on je dio mene, ali nije ja, znaš na što mislim" i "oni baš i ne koegzistiraju, to je više na način da je alien prevladao čovjeka, reptil je sada u vozačevom sjedalu.", a pod time pretpostavljam da je mislio, um reptila ima kontrolu. Dedukcijom sam došla do zaključka da je ljudski spirit potreban da koordinira tijelo, obzirom da reptil to ne može. Kako ovo može biti moguće? – Uz pomoć Duhovne tehnologije kojom raspolažu.

Rekao mi je da su alieni oteli njegovo ljudsko tijelo kada je imao dvadesetak godina, a prije toga je bio otet kao tinejdžer i opisuje to na sljedeći način: "Ja sam bio tamo (njihov svemirski brod) osobno, kako bi mi namjestili neke stvari, oteglili su me gore nekom vrstom zrake. To me omamilo - pobrinuli su se da mogu disati, bilo mi je to malo čudno iskustvo, bio sam normalan frajer, a onda samo tako – puf, to nestade. Ne mogu reći da sam se super osjećao u vezi toga, jer bio sam čovjek, zar ne – onda nisam bio reptil - izgledali su brrrr – bili su dobro odjeveni. U početku nisu mogli govoriti - oni ne mogu govoriti, ni riječ - i onda sam postao telepat i mogao sam ih čuti i oni su razgovarali sa mnom na engleskom. Unaprijedili su mi um – moj um je jebeno frapantan sad – maznuli su mi par stvari (tjelesnih uzoraka). A onda su me plonknuli natrag u moju sobu."

Također mi je rekao da su, prije nego što se rodio, sva njegova iskustva iz prošlih života uklonjena, uključujući svu karmu i implante (vidi 15. poglavlje).

Kad mi Brian pokušava naškoditi, dobijem mentalnu sliku široke čeljusti s oštrim zubima, koja urliče tako da se krv ledi u žilama, pomalo nalik zmaju kako to Andrew Hennessy opisuje. Brian mi kaže da njegov alienski fizički oblik ima čeljusti bez nosa, ljuske, oči, ali ne i uši, da je vodeno plav, ali samo u svom vlastitom okruženju, a ovdje će izgledati zelen. Vidjela sam akvamarin reptile koji bi mogli biti te boje koja im je prirodna. Gotovo su dvostruko veći od ljudi i vrlo neprivlačni. Imaju neugodan miris. On kaže: "Naša tijela su neusklađena s ostatkom nas, željeli bi da nam nisu potrebna tijela". Alienska neatraktivnost bi mogla biti razlog zašto se on toliko divi ženskoj ljepoti i zašto traži jako zgodne djevojke i vrlo je kritičan prema svakoj nesavršenosti.

Mogli bi se zapitati zašto sam i dalje željela biti Brianova ljubavnica, ali imala sam pomiješane reakcije u vezi njega. Kada bi se Brian pokazivao onakvim kakav uistinu jest, ja sam sa strahopoštovanjem bila nadahnuta njime. Moja razmišljanja bi bila „da što on traži sa mnom mizernim čovjekom, zašto ne traži druge poput sebe, oni su toliko bolji od mene, jer i on je toliko bolji od mene.“ Ja sam se ustvari osjećala počašćeno što sam u njegovom društvu. Pretpostavljam da bi mogli to porediti s čovjekom i psom i ljudskim druženjem sa psom, pas bi mislio zašto se želiš družiti sa mnom kada postoje i drugi ljudi s kojima se možeš miješati, oni su više nego što sam ja. To je kao da sam u prisustvu velikog majstora, bila sam počašćena i on je činio da se osjećam kao „zašto bi on uopće želio provoditi vrijeme sa mnom kada drugi majstori mora da su mu puno zanimljiviji“. Tako da možete vidjeti zašto me i dalje privlačio unatoč svom njegovom zlostavljanju. Zbunjujuće do jaja, uvjeravam vas. Oduvijek sam mu se divila.

Kombinacija reptila i ljudskog gostoprimca rezultira osobom koja, otkrila sam, je i ekstremno zlonamjerna i pomalo korisna sa željom da šteti i pomaže, ali uglavnom da šteti. Bila sam i ozlijeđena i dobila malo pomoći, iako mi je on rekao da mi nije stvarno pružena pomoć, samo sam mislila da je. Rakao mi je da on povremeno iskusi želju da pomogne onima koje ozlijeđuje, no alienska želja da šteti je nadjača i da bi on preformulirao „želju da naškodi“ u „misiju ozlijeđivanja“ kako bi se "vas sve jebeno održalo dolje". Oni su zapravo jako korisni, ali ne žele pomoći ljudima.

Čini se da je on kombinacija reptilskih kvaliteta okrutnosti, zla, vanserijskih mentalnih sposobnosti i ljudskih kvaliteta neokrnjene duše, dobrote, predusretljivosti i radosti. Tako da imamo Jekyll i Hyde scenarij. Kako bilo, čovjek lišen svih svojih prošlih životnih iskustava je nezreo i čini loše, ne znajući za bolje, a reptil se ne može nositi s emocijama.

On je krajnje okrutan i dokaz koji imam je njegova okrutnost prema meni, hodali smo, a on me i dalje podvrgavao utjecaju nekih od oružja (vidi kasnije), dok ih je vrlo lako mogao zaustaviti. Prihvaćala sam takvo ponašanje, moja mana. Tek sada shvaćam grešku u mom načinu. On je otvoreno pokazivao svoju životinjsku okrutnost rezanjem vratova svojim patkama tupim nožem i gledajući kako polako krvare do smrti, tako da svi vide. Ja sam ljubitelj životinja i učinila sam sve što sam mogla da pomognem patki. On nije ni primjetio da je njegovo ponašanje neprimjereno.

Začuđujuće je bio uspješan sa ženama. Izvanredno obzirom da on nije lijep čovjek, ni moćan, niti bogat – Neizmjerno se divi ženskoj ljepoti i njegova očekivanja na tom polju daleko premašuju njegovu vlastitu atraktivnost, a opet s druge strane, sve njegove djevojke izrazito su atraktivne. Bila sam zapanjena. Vjerujem da su razlog za to tehnike zavođenja kojima se koristi, iskusila sam ove tehnike i one uključuju napredne mentalne procese. Jedan od kojih je film/slika u kojoj on zapravo pruža oralni seks, poput ploče koja se iznova i iznova ponavlja. Odjednom me počeo jako privlačiti, a opet, uvijek sam bila napeta u njegovoj blizini. Njegovo obijesno ženskarenje bilo je iznad svega, ili bilo čijeg drugog za koje sam ikada prije čula ili doživjela, i njegovo zanimanje je postojalo samo toliko dugo dok žena ne bi ostala preko noći, a jednom kad bi to postigao, potpuno bi izgubio interes. I nije se tu radilo samo o seksu, jer bi se seks nastavio i tijekom dana, zapravo se radilo o zbirci DNK uzoraka. To je bila jedna od njegovih dužnosti - prikupljanje DNK uzoraka od usnulih žena, moji su uzeti zajedno s onima mnogih žena koje sam poznala. Upoznala sam ženu u Kaliforniji koja je bila u vezi s čovjekom poput Briana, bojala ga se. On je bio obijesni ženskaroš, ali homoseksualac s grobolikim očima i psihičkim napadima. Mora da operiraju diljem svijeta.

Jednom kad je njegovo inicijalno zavođenje okončano, uvidjela sam da je negativan prema čovječanstvu, mrzio je španjolce. Neprestano me bacao u loše raspoloženje frazama poput "očajna si"; nikad nisam ni u čemu bila dobra. Postao je nasilnik, neugodan i kritičan, a ipak me i dalje privlačio. On zapravo nije bio nešto drag, ali je dobro glumio.

Sve u svemu Brian je imao karakteristike koje su kompatibilne s ljudima; to su predusretljivost, inteligencija i racionalno razmišljanje, visoka vibracija, mudrost. To su vrlo atraktivne kvalitete i to me jako privlačilo kod njega, svim ljudima bi bilo privlačno. Ovdje to završava. Ostatak Brianovog karaktera potpuno je nekompatibilan s ljudima i do te mjere destruktivan da nijedan čovjek ne bi trebao ni prilaziti tim reptilima. Tu je njihova zla priroda, i to je nepromjenjivo, oni su najgora bića koja se mogu zamisliti i oni neće dvoumiti oko najokrutnijeg mogućeg odnošenja prema nekome. Mogu im, također, i pomoći, i to je ono što zbunjuje.

Ljudi i reptili se ne mogu miješati. Ljudi nisu opremljeni da izađu na kraj s njihovom zlom snagom/energijom zla. Oni su toliko zli, da će se naslađivati s bilo čijom patnjom, a i nanositi je ukoliko su u mogućnosti, to je njima poput ushita, bol i što je gora - njihovo ushićenje je veće. Oni su poput oka vrtloga zla, snaga u centru koja je opora/pršti od zla. Poput oka u uraganu, ali je u oku koncentrat snage (Power point - op.prev.).

Oni su ono što biblija opisuje kao sotona; najgorih horor film ne bi uspio prikazati intenzitet zla koje je u njima. Mi smo njihovi neprijatelji i kao takve treba nas uništiti, bez obzira na pomoć koju prividno pružaju, sve za čime žude je naše uništenje.

Brian mi je jednom rekao da mrzi sve ljude, jer na taj način reptili nas vide. Ja vjerujem da su, oni ljudi koji su imali pozitivna iskustva s reptilima, imali posla samo s malim dijelom s kojim smo kompatibilni. Oni su možda bili korisni reptilima i zbog te korisnosti reptil nije pokazao svoju zlu stranu toj osobi.
Moramo razumjeti da reptile ne treba upoznavati, oni nisu dio interakcija za kojima mi kao ljudi žudimo da bi rasli, igramo se s reptilima i mi na kraju završimo uništeni. Oni nisu mi, i nisu ništa što mi trebamo razumjeti.

Brianov tim
Brian nije radio sam, imao je tim od pet reptilskih entiteta koji su radili s njim. Ovi entiteti su bili na različitim stupnjevima razvoja i što su bili razvijeniji to korisniji su bili, Drako su bili na najvišem stupnju i najviše od pomoći.

1.(c): Brian me iskorištava da dobije premještaj iz Španjolske

Brian je mrzio Španjolsku. Tamo je bio postavljen ne prema vlastitom izboru. Neprestano se žalio u vezi toga kako mrzi španjolsku klimu, volio je kišu, a ovdje je bilo sunčano! Ni more mu se nije sviđalo - ovo je priobalno odmarališe, i mrzio je španjolski. Činilo se vrlo čudnim da tamo živi. Isto tako nikako nije uspijevao pokrenuti posao sa mrtve točke, dnevni posao koji mu je organizacija nametnula kao krinku. Uvijek je pričao o Njemačkoj i koliko mu se sviđa. Smiješno je zašto nije ondje živio, no ja sam iskorištena i on se tamo i našao. Njegov premještaj došao je kao izravna posljedica nečega što me primorao učiniti. On me zapravo natjerao da napišem članak o njemu za lokalne novine. U stvari, svojim vlastitim riječima rekao je, ako napišeš članak za novine, ostavit ću te na miru. Ja sam bila napustila Španjolsku i nisam imala namjeru vraćanja i zbog toga mislim da je morao smisliti još jedan način na koji bih predstavljala prijetnju njegovom poslu u Španjolskoj, potpuno nepravedno prema meni. Evo kako je uspio to učiniti:

Živjela sam s Brianom nekoliko tjedana, pokušavali smo se ponovo pomiriti, a Brian je to okončao i okomio se na mene. Isti tren sam napustila Španjolsku, ali me Brian nastavio proganjati i izvan Španjolske uz pomoć reptilskog kolege iz Leona. Zatim sa posla u Rochfieldu u Engleskoj, opet se koristeći kolegom koji je bio tamo. Osamnaest mjeseci nikome nisam ni zucnula o Brianu, niti sam to namjeravala. Znala sam da ga mogu zaustaviti javnim objavljivanjem, ali to nisam željela učiniti. Umjesto toga sam ga nastavila izbjegavati neprestano se seleći na popriličan vlastiti trošak. Izjasnila sam mu se preko telefona, on nije htio prestatii. No rekao mi je kako da ga zaustavim: "Napiši članak za Marbella press i to će me zaustaviti". Može izgledati iznenađujuće, ali Brian je znao da će to dovesti do njegovog premještanja iz Španjolske. Nisam željela to učiniti. Potražila sam utočište u Americi, a on je čak i kraj Middletowna u Kaliforniji imao kolegu koji me uspio pronaći i tada mi pokušao, i uspio, naškoditi. Više nisam imala kamo otići, i stjerana u kut, učinila sam ono što je on rekao i članak je napisan. Poslala sam mu ga e-poštom nudeći mu ga u zamjenu da me ostavi na miru, odbio je i opet mi rekao da tisak mora objaviti članak i da mu javim kako je prošlo. Tako da sam ga poslala u novine, javila mu, i tek tada me ostavio na miru. Njegov premještaj uslijedio je direktno kao rezultat toga. On je očito iskoristio moj članak kao opravdanje za svoj odlazak iz Španjolske. Ne znam gdje se sada nalazi. Nisam čak ni razmišljala o povratku u Španjolsku, pa pretpostavljam da je iznašao još neki način na koji bih mu ja u tolikoj mjeri mogla predstavljati prijetnju da dobije premještaj.

1.(d): Ljudsko/reptilski emocionalni problemi

Reptiliani su alieni bez emocija i kad preuzmu čovjeka proživljavaju poteškoće u tom području. To je posebice slučaj kod reptilskih gostoprimaca početnika poput Briana, koji čak nije ni Drako. Drakoi su njihovi nadređeni. On je sebe opisao kao emocionalnog balavca. Bio je vrlo nezreo i navalio si je veliki emocionalni "križ na pleća" o kojem su drugi raspravljali. Rekao mi je: "Dobio sam njegove (ljudske) emocionalne stvari, jel' da, što je pomalo tlaka, radije bih da ih nemam, to me tjera da radim stvari koje ne bi trebao, poput nanošenja zla ženama s kojima se viđam, znaš. "

On ima ogroman ego. Rekao mi je: "Imam ego i on mi smeta. - Pretjerujem i ne popuštam ni onda kada bi drugi uvidjeli razlog za to, moja osjećanja su; hoću sredit tu kuju; želim ju smožditi. Smraći mi se pred očima, a da ne vidim razlog, ego me zaslijepljuje, tjera me da se želim kočoperiti - ja ne mogu ženama pružiti bolje od toga. Tvoj otac (on ga je ozlijeđivao) - Moram izgraditi malo povjerenja/kredibiliteta, pokazati da sam radio – jebeš nju - zašto bi me ta žene trebala zaustaviti"

Evo što je Brian također rekao:

Odgovor (O) – Još nisam ušao u grif s tim (emocije),

Pitanje (P) - Skrivaš svoje emocionalne rane i samo želiš naškoditi onima koji su te povrijedili, ali normalna osoba ne bi bila povrijeđena onime što su ti oni učinili, preosjetljiv si i preuvredljiv, a zatim to nastojiš maskirati, pa ukoliko ona s kojom hodaš nije intuitivna, neće imati pojma kroz što prolaziš. Kako stoje stvari s tvojim kolegama alienima?

O - Pa neki od njih su napredniji od mene – u biti, bili su ovdje više puta tako da znaju što činiti. (Oni su Drakoi)

P - Budu li i oni povrijeđeni poput tebe?

O - Neki su poput mene, a neki od njih su bolji - ali mi nismo napredni na emocionalnom planu, to je ziher – vi to (ja) imate pod kontrolom, mi ne – tako da ne bih imao ništa protiv da mi naleti još par takvih kao ti, i to nije važno.

P - Zašto to nije važno? – Ti si ozlijeđivao/štetio ljudima kojima tvoji obično ne bi naškodili; djevojkama i slično.

O - Pa ja to ne vidim na taj način – dobijem bubu u uho i moram vratiti milo za drago.

P - Ali zar ne riskiraš da te se otkrije?

O - Pa ok, da, ali ne volim da mi se naređuje/govori, to me živcira, tako da mislim da ću je svejedno srediti samo zato što mogu.

 

Stranica 1 od 5 Sve stranice

«