Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

NLO-i


NLO ( Nepoznati leteći objekt ), UFO, leteći tanjur, svjetlosni brod ili kako ga god želite nazvati - je u stvari jedan prostorno/vremenski "stroj" koji koristi hiperdimenzionalnu tehnologiju, pa je normalno da može svašta... "putuje" velikom brzinom ( možda je "zakočen" u vremenu, a ostalo oko njega "putuje normalnim tokom", pa vam se čini kako radi "nenormalne i brze putanje" ), ispušta razne zvukove ili je potpuno bešuman, svijetli čudnim svjetlom, pojavljuje se i nestaje... pa to je postalo sasvim već NORMALNO !!! Putovanja "kroz" vrijeme su već odavno izvediva, a pošto većina vanzemaljaca nije ograničena u našem 3. denzitetu, oni ni nemaju linearno vrijeme, pa mogu selektivno izabrati "kada" će se i gdje "pojaviti".

I to nije sve. Po svjedočenju otetih ljudi, unutrašnjost broda izgleda jako velika i unutra postoje svakojake stvari koje oteti vide, a vanzemaljci koriste. Isti taj brod izgleda jako malo izvana. Da, to je moguće jer je vani 3. denzitet i zakoni 3. denziteta gdje mi živimo, a unutar broda vlada obično 4. denzitet i njegovi zakoni. 1 metar u našem 3. denzitetu je potpuno druga stvar od 1 metra u 4. denzitetu, odnosno tamo to nije linearna dimenzija. ( Ne brkati dimenziju i denzitet!!! ). Denzitet ima beskonačno mnogo dimenzija koje su "bočno". No ovdje nećemo o tome u detalje.

Fizikalni zakoni koji vladaju u našem vremenu/prostoru, ne odnose se na njih jer koriste zakone drugih denziteta. Mi percipiramo svemir kao 3D prostor, ali on izgleda da ima puno više "sakrivenih" stvari nego što mi možemo i sanjati. Npr. jedno pitanje koje je osnovno: val se širi ako je u nekom mediju ( zvuk u zraku, inače da je u vakuumu - ne čujemo ga; svjetlost također - fotoni itd... ). Ali nas su učili u školi da je su sve planete, sunce, mjesec, komete... okruženi vakuumom?!? Pa kako onda mi vidimo sunce??? Sunce isijava svjetlosne valove, pa kako onda kroz "ništa" ( vakuum ) dolaze do nas? Tu nešto nije kako treba - već na početku naše fizike! Ipak se nešto nalazi u tom vakuumu... Ili možda je sve napravljeno od neke posebne strukture koje još nismo svjesni?

Zatim, ima nešto osnovno što je "brže" od brzine svjetlosti. Kako to da svjetlost koja dolazi iz Sunca pa do zemlje treba cca. 8 minuta da stigne, a ako se na Suncu desi neka veća erupcija i anomalija, mi to ODMAH osjećamo na Zemlji? Pa naravno - GRAVITACIJA - djeluje trenutno kroz sve medije i denzitete istovremeno. Kažu da je ona svijest 7. denziteta. Prožima totalno sve, o njoj ovise druga događanja, pa je ona izgleda medij koji prenosi razne informacije u obliku svjetla, zvuka, energije, itd. Zato i NLO-i mogu ići brže od brzine svjetlosti, jer je brzina samo ograničenje našeg 3. denziteta, a u višim ona ništa ne znači jer vrijeme kao linearno ne postoji.

O ovoj temi imate mnogo toga na internetu, pa sada ovdje nebi navodio njihov pokretački sistem, već ću dati samo link gdje detaljno opisuju jedan "brod" i čini mi se samo jednu vrstu koju koriste "Sivi" i koji su sluge Reptilima koji ih "šalju" u naše "tvrđe" područje u kojemu živimo.

http://homepage.ntlworld.com/ufophysics/

http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZT.htm

Detalji o pogonu NLO-a ( barem jedna vrsta ): http://rapidshare.com/files/186861106/Ufo_propulsion_details.pdf