Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Ra materijal - Knjiga I, seansa 26


Zakon Jednog, Knjiga I, seansa 26
17.02.1981.

Ra: Ja sam Ra. Pozdravljam vas u svjetlosti pravog kreatora. Sada komuniciramo.

Ispitivač: Da li će i jedna od promjena koje smo napravili ovdje uticati na komunikaciju sa instrumentom u bilo kojem slučaju? Da li je ono što smo postavili ovdje uredu?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.

Ispitivač: Da li mislite da je sve zadovoljavajuće za nadstojeću komunikaciju?

Ra: Ja sam Ra. Mi smo i mislili da će promjene da utiču na komunikaciju.

Ispitivač: Da li bi trebali da prekinemo komunikaciju zbog ovih promjena ili treba da nastavimo?

Ra: Ja sam Ra. Radite onako kako želite. U svakom slučaju, bili bismo u nemogućnosti da koristimo ovaj instrument u ovom prostoru/vremenu i uspostavimo vezu bez ovih promjena.

Ispitivač: Pretpostavljam da je u redu da onda nastavimo, mi smo propali poslednjih 3,000 godina našeg sadašnjeg ciklusa, i pitao sam se ako bi zakon jednog u svojoj pisanoj ili govornoj formi učinio dostupnim u granicama ovih poslednjih 3,000 godina bilo kakav cjeloviti put kao što mi radimo sada? I da li je to dostupno u bilo kom drugom izvoru?

Ra: Ja sam Ra. Ne postoji mogućnost potpunog izvora informacija o zakonu jednog u ovom denzitetu. U svakom slučaju, da je nešto od vaših spisa prešlo u vaš takozvani sveti rad i koji ima dijelove ovog zakona.
Ispitivač: Da li Biblija koju mi znamo ima dijelove zakona u sebi?
Ra: Ja sam Ra. To je tačno.

Ispitivač: Možete li mi reći da li i jedan od starih testamenata ima nešto u sebi od zakona jednog?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.
Ispitivač: Koji ima više od zakona jednog u sebi, stari testament ili novi testament?

Ra: Ja sam Ra. Mi smo opozvali od svake od kolekcija o kojim vi govorite dijelove koje su imali veze sa zakonom jednog, zadovoljstvo je otprilike jednako. U svakom slučaju, takozvani stari testament ima veću količinu od negativnog uticajnog materijala, kako biste vi to nazvali.

Ispitivač: Možete li mi reći koliki je uticaj imao Orion na oba stari i novi testament?

Ra: Ja sam Ra. Mi više volimo da to bude ostavljeno tajnosti od onih koji tragaju za zakonom jednog. Mi to ne govorimo zato da sudimo. Takve izjave će biti napisane od strane odnih koji bi mogli čitati ovaj materijal sa osudom. Mi samo možemo sugerisati pažljivo čitanje unutar digestije sadržaja. Razumijevanje će postati očigledno.

Ispitivač: Hvala vam. Da li ste vi komunicirali sa nekom od naših populacija inkarnisanih u trećem denzitetu stanja u skorije vrijeme?

Ra: Ja sam Ra. Molim vas pojasnite, specifikaciju „poslednje vrijeme“ i zamjenicu „vi“.

Ispitivač: Da li je Ra komunicirao sa nekom od naših populacija u ovom stoljeću, u poslednjih, recimo, 80 godina?

Ra: Ja sam Ra. Mi nismo.

Ispitivač: Da li je zakon jednog bio komuniciran u poslednjih 80 godina od strane nekog izvora entiteta u našoj populaciji?

Ra: Ja sam Ra. Putevi jednog su rijetko bili komunicirani, iako postoje rijetki primjeri u prošlih 80 vaših godina, kao što vi mjerite vrijeme. Postojale su mnoge komunikacije od strane četvrtog denziteta tokom kojih je kroz crtanje proslavljen četvrti denzitet. To su putevi univerzalne ljubavi i razumijevanja. Druga učenja su rezervisana za one koji razumiju dubinu toga. Ako biste izvinuli ovu nepravilnost, preporučeno i privlačno za daljnju komunikaciju.

Ispitivač: Onda da li je konfederacija postavila ovaj program radi pomoći planeti Zemlji kasno u isto vrijeme u ovom poslednjem velikom ciklusu? Čini se da su to učinili tokom prošlih datuma, naročito u industrijalnoj evoluciji. Možete li mi reći stavove i razloge koji stoje iza ovoga? Postoji li neki drugi razlog osim onog da su oni samo htjeli da slobodni uspiju u vremenu u prošlosti, recimo, u sto godina našeg ciklusa? Da li je to potpuni razlog.

Ra: Ja sam Ra. To nije potpuni razlog. Otprilike dvije stotine vaših godina vaše prošlosti, kako vi mjerite vrijeme, počeo je da se dešava važan pokušaj entiteta koji su po starosti bili inkarnisani u svrhu učenja/predavanja radije nego za manje od učenja/predavanja od onih koji su bili manje svjesni procesa koji se dešavao. To je bio naš signal da se onemogući mjesto komunikacije. Lutalice koje su došle među vas počeli su da prave od sebe filc otprilike u isto vrijeme, na prvom mjestu nudeći ideje misli nastavljajući iskrivljenje slobodne volje. To je bio prerekvizit za dalje lutalice koje su imale informaciju mnogo specifičnije prirode da ponude. Misao je morala prethoditi akciji.

Ispitivač: Pitao sam se da li jedan Abraham Linkoln, može biti lutalica.

Ra: Ja sam Ra. To nije tačno. Taj entitet je bio normalan, možemo reći, zemaljska bića koja su odabrala da napuste vozilo i dozvole entitetu da to koristi na stalnoj bazi. To je relativno rijetko poređenje fenomena lutalica. Vi biste uradili bolje razmatrajući inkarnaciju lutalica kao jedan znan „Tomas“, i jedan kao znan „Benjamin“.

Ispitivač: Pretpostavljam da su to bili Tomas Edison i Benjamin Franklin?

Ra: Ja sam Ra. To nije tačno. Mi smo namjeravali da sprovedemo zvučni vibracioni kompleks, Tomasa Džefersona. Drugog, tačno.
Ispitivač: Hvala vam. Možete li mi reći odakle entitet koji je koristio tijelo Abrahama Linkolna – iz kojeg denziteta dolazi i kada?

Ra: Ja sam Ra. To je entitet četvrte vibracije.

Ispitivač: Pretpostavljam pozitivne?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.

Ispitivač: Da li je njegovo ubistvo u bilo kojem slučaju uticaj da li Oriona ili neke druge negativne sile.

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.

Ispitivač: Hvala vam. U skorijoj prošlosti u poslednjih trideset do četrdeset godina UFO fenomen je postao poznat našoj populaciji. Šta je bio orginalni razlog za porast onoga što mi zovemo UFO aktivnost u poslednjih četrdeset godina?

Ra: Ja sam Ra. Informacije koji su izvori konfederacije tada ponudili vašem entitetu Albert (Ajnštajn), postaje izopačen, i instrument opšteg uništenja je kreiran, primjer ovoga je Manhattan projekat i njegov produkt. Informacije koje su vam ponuđene od strane lutalica, zvučnih vibracija, Nikola, je takođe je eksperimentisao sa potencijalnim uništenjem: primjer vaš takozvani Philadelphia eksperiment. Tako smo, osjetili strašnu potrebu da uključimo svoje misaone forme u svakom slučaju mi dio konfederacije bili bismo u službi da se sprovede balans tih iskrivljenja informacije što je značilo pomoć vašoj planetarnoj sferi.

Ispitivač: Šta ste vi onda učinili, ja predpostavljam, da ste kreirali atmosferu misterije sa UFO fenomenom, kako ga mi zovemo, i onda ste telepatski slali mnoge poruke koje su mogle biti prihvaćene ili odbačene unutar zakona jednog tako da bi populacija počela razmišljati ozbiljno o posledicama onog što radi. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je djelimično tačno. Bile su i druge službe koje smo mogli ispuniti. Prvenstveno, integracija naših duša i duha, ako želite, u slučaju korišćenja nuklearnog uređaja u vašem vremenu/prostoru se nastavila to je konfederacija već učinila.

Ispitivač: Mislim da u potpunosti ne razumijem šta mislite pod tim. Može te li proširiti to malo?

Ra: Ja sam Ra. Korišćenje intilegentne energije pretvarajući materiju u energiju je od takve prirode među onim oružjem koje tranzicijom iz prostora/vremena trećeg denziteta u vrijeme/mjesto trećeg denziteta ili na ono što biste vi nazvali nebeskim svodom je prekinut u mnogim slučajevima. Zato, mi nudimo sami sebe kao one koji će nastaviti integraciju duševnog i duhonog kompleksa tokom tranzicije iz prostora/vremena u vrijeme/prostor.

Ispitivač: Možete li nam dati primjer iz Hirošime i Nagasakija kako je to učinjeno?

Ra: Ja sam Ra. Oni koji su bili uništeni, ne radijacijom, nego traumom od oslobađanja energije pronašli su ne samo tijelo/um/duševni kompleks nekorisni, takođe neslaganje jedinog vibracionog kompleksa koji vi zovete duševni kompleks, što mi razumijemo kao um/tijelo/duševni kompleks, da bude potpuno nesređen bez mogućnosti reintegracije. To je bio gubitak za kreatora dijela kreatora i onim kojim smo mi dali dozvolu, da ne prestaju sa pojavljivanjem nego da osiguraju opstanak onih, hoćemo li reći, ne otjelovljenja uma/tijela/duševnog kompleksa. To smo učinili u tim događajima koje vi pominjete, gubeći ne samo duh ili dio ili hologef ili mikrokosmos u makrokosmičkom i jedino Njemu.

Ispitivač: Možete li mi reći makar i maglovito kako ste postigli to?

Ra: Ja sam Ra. To je postignuto kroz razumijevanje dimenzijalnih polja energije. Veće ili više zgusnoto polje energije bi kontrolisalo manje zbijeno polje energije.

Ispitivač: Onda je li vi govorite, generalno, da ćete dozvoliti populaciji ove planete da ima nuklearni rat i mnogo umrlih od toga rata, da li će te biti u mogućnosti da kreirate stanje gdje te duše više neće biti u traumi nego će ući u ono što mi zovemo nebeski svijet ili astralni svijet, a obavezno dušama koje su stradale od strane metka ili u normalnom značenju umirali su od starosti. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je netačno. Biće više traumatično. U svakom slučaju, entiteti će podsjećati druge entitete.

Ispitivač: Možete li mi reći stanje onih entiteta koji su ubijeni u Nagasakiju i Hirošimi u to vrijeme?

Ra: Ja sam Ra. Oni iz ove traume nisu još počeli svoj proces punog oporavka. Podpomognuti su koliko god je moguće.

Ispitivač: Kada proces iscjeljivanja bude završen u ovim entitetima, da li će to iskustvo tih duša tokom nuklearnih bombi uzrokovati to da budu vraćeni u ponovno dizanje kroz četvrdi denzitet.

Ra: Ja sam Ra. Takve akcije kao što su nuklearna razaranja pogađaju čitav planet. Ne postoje razlike na ovom nivou razaranja, i planete će morati biti liječene.

Ispitivač: Mislio sam specifično ako je neki entitet bio u Hirošimi ili Nagasakiju u to vrijeme i ako je primao hladnu vještinu na kraju našeg ciklusa, hoće li te duše nuklearnom bombom kreirati takvu traumu da on neće biti dovoljno obdaren na kraju ovog ciklusa?

Ra: Ja sam Ra. To je netačno. Onoga trenutka kada izlječenje uzme svoje mjesto žetve će ići naprijed neplaćeno. U svakom slučaju čitav planet će iskusiti iscjeljenje iz ove akcije, nikakava razlika neće biti napravljena između žrtava i agresora, to če biti određeno šteta načinjena na planeti.

Ispitivač: Možete li opisati mehanizme planetarnog iscjeljenja?

Ra: Ja sam Ra. Liječenje je proces prihvatanja, opraštanja, i, ako je moguće obnavljanja. Obnavljanje neće biti moguće u vremenu/prostoru, jer mnogi među vašim ljudima sada pokušavaju obnoviti u fizičkom vremenu.

Ispitivač: Kako ti ljudi pokušavaju obnavljanje u fizičkom smislu?

Ra: Ja sam Ra. Ti pokušaji osjećanja ljubavi kroz planetarnu sferu, utjehu i iscjeljivanje ožiljaka i imbalansiranje tih akcija.
Ispitivač: Onda kao što je UFO fenomen bio načinjen očigledno da mnogi od populacije, mnoge grupe ljudi prijavljuju kontakt i telepatski kontakt sa UFO entitetima i snime rezultat onim što su oni smatrali telepatskim komunikacijama. Da li je konfederacija bila orjentisana da ostavi utisak telepatskim komunikacijama na grupe koje su bile zainteresovane za UFO?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno iako su neki od naših članova premjestili sami sebe iz vremena/prostora koristeći formu misaone projekcije u vaše prostor/vrijeme, i bili su izabrani, da s vremena na vrijeme, uz dozvolu vijeća, se pojave na vašem nebu bez slijetanja.

Ispitivač: Onda da li su sva ta slijetanja koja su se zbila sa izuzetkom slijetanja koje se desilo kada (ime) bio kontaktiran od strane Orion grupe ili nekih sličnih grupa?

Ra: Ja sam Ra. Izuzev izolovanih primjera onih, hoćemo li reći, bez udruživanja, to je tačno.

Ispitivač: Da li je neophodno u svakom od slučaja ovih slijetanja da su entiteti uključeni u poziv Orion grupi, ili da li su neki od ovih entiteta, iako nisu zvali tu grupu?

Ra: Ja sam Ra. Vi morate uspraviti dubinu četvrtog denziteta negativno razumijevanje. To je teško za vas. Kada jednom dostignete treći denzitet prostora/vremena nastavljajući kroz vaš takozvani prozor, ti krstaši mogu pljačkati koliko hoće, kompletan rezultat funkcije polariteta je, hoćemo li reći, svjedok/subjekat ili žrtva. Ta obaveza u iskrenom vjerovanju četvrtog negativnog denziteta u kojem ako volite sebe volite sve. Svako drugo ja što se odnosi na svaku misao ili porobljavanje onih učitelja koji uče ljubav prema samom sebi. Izloženost tom učenju, je namjera da se dobije plodonosna žetva četvrtog negativnog denziteta ili služenje sopstvenom umu/tijelu/duševnom kompleksu.

Ispitivač: Možete li mi reći o tehnikama ratovanja koje su korištene u službi onih pozitivno orjentisanih konfederaciji i kontaktima sa ljudima sa ovog planeta, oblici ratovanja i tehnike pomoću kojih su uspostavljeni kontakti?

Ra: Ja sam Ra. Možemo.

Ispitivač: Da li biste to učinili, molim vas?

Ra: Ja sam Ra. Najefikasniji model kontakta i taj kada vi iskusite u ovom prostoru/vremenu. Prekršaj na slobodnu volju je zaista nepoželjan. Zato, oni entiteti koji su lutalice na vašem planu iluzije će biti jedini subjekti za misaonu projekciju koju čini takozvani „bliski susret“ i upoznavanje između pozitivno orjentisanog memorijalnog kompleksa i lutalica.

Ispitivač: Možte li mi dati neki primjer od tih upoznavanja između socijalno memorijalnog kompleksa lutalica kao i to što su lutalice željele iskusiti?

Ra: Ja sam Ra. Jedan takav primjer s kojim ste vi upoznati je jedan znani kao Morris. U tom slučaju svi prethodni kontakti koji su drugi entiteti u ovom entitetskom krugu postigli, ta prijateljska iskustva su bila negativno orjentisana. U svakom slučaju, vi ćete opozvati taj entitet, Morris, je bio nepristupačan u ovom kontaktu i nije mogao vidjeti fizički optički aparat, ovog kontakta. U svakom slučaju unutrašnji glas upozorio je onog zvanog kao Morris da ide sam na neko drugo mjesto i postojao je entitet sa oblikom misaone forme i događaj drugog kontakta se pojavio i posmatrao taj entitet, to buđenje u želji za težnjom istine tog događaja, i o iskustvu te inkernacije generalno. Taj osjećaj buđenja ili aktiviranja je cilj ovakvog kontakta. Trajanje i odraz koji su korišteni različitost zavisno od supsoničnog očekivanja lutalica čija su iskustva u ovom iskustvu aktivirana.

Ispitivač: U „bliskom susretu“ od strane konfederacije tip moći predpostavljam da je bio „bliski susret“ je tip misaone forme moći. Da li su lutalice na domaku u poslednjih par godina imale „bliski susret“ sa slijetanjem tipom misaonom formom moći?

Ra: Ja sam Ra. Mi možda nemamo u univerzumu ujedinjenu cjelinu koncepta „bliskog susreta“ koja je komična, a i nezna sve posmatrače čija je priroda sebi sa sobom? Zato kako može bilo koji susretač biti manje, nego veoma veoma blizu?

Ispitivač: Pa, pričajući o tom tipu pojavljivača od sebi i samom sebi, da li je i jedna lutalica pozitivne polarizacije ikada imala takozvani „bliski susret“ sa Orionom ili negativno orjenitisanom polarizacijom?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.

Ispitivač: Zašto se to događa?

Ra: Ja sam Ra. Kada se dogodi uglavnom je veoma rijetko i javljaju se uglavnom nekom iz Orion entiteta kome manjka precepcije dubine pozitivnosti da bude susretnuta kroz Orionove entitete želeći to. Hoćemo li reći, pokušavajući da premjesti pozitivnost iz ovog plana postojanja. Orionove taktike su uglavnom one taktike koje biraju jednostavno iskrivljenost uma što indicira manju mentalnu i spirtualnu kompleksnu aktivnost.

Ispitivač: Ja sam postao svjestan veoma velike varijacije u kontaktu sa individualcima. Možete li mi dati generalni primjer metoda koje su korištene od strane konfederacije za buđenje ili djelimično buđenje lutalica i njihovog kontakta?

Ra: Ja sam Ra. Metode buđenja lutalica su različite. Centar svakog pristupa je ulazak u subsvijest na takav način da se izbjegne uzrokovanje straha i da se maksimizira potencijal za razumijevanje subjektivnog iskustva što ima značenje za entitet. Mnogi su to iskusili u snu, drugi između mnogih aktivnosti tokom budnih sati. Pristup je fleksibilan i neznači neophodno uključivanje sindroma „bliskog susreta“, kao što znate.

Ispitivač: Šta je sa sindromom fizičkoh ispitivanja? Kakve to ima veze sa lutalicama, konfederacijom, Orion kontaktima?

Ra: Ja sam Ra. Supsonična očekivanja entiteta uzrokovalo je prirodu i detalje misaone forme iskustva nudeći konfederaciji misaonu formu entiteta. To je, ako su lutalice očekivale fizičko ispitivanje, bi bilo, silom prilika, iskustveno sa malom iskrivljenošću kroz alarm i bezutješnost kao što je i dozvoljeno od strane prirode očekivanja supsoničnog krivljenja lutalica.

Ispitivač: Pa, da li su oni koji su uzeti na obje na konfederaciju i Orionovu moć onda iskusili izgleda fizičko ispitivanje?

Ra: Ja sam Ra. Vaše pitanje indicira netačno mišljenje. Orion grupa koristi fizičko ispitivanje u smislu prestrašivanja individualaca i uzrokuje da osjete osjećanja uspjeha drugog denziteta učestvujući u tome kao labaratorijska životinja. Seksualno iskustvo nekih su suptip tih iskustava. Namjera da se demonstira kontrola Orionovih entiteta nad Terran žiteljima. Misaona forma iskustva je subjektivna i, za većinu dijelova, se ne pojavljuje u ovom denzitetu.

Ispitivač: Onda oba i konfederacije i Orion kontakti su bili uspostavljeni i „bliski susret“ su iz duple prirode kako sam ja razumio. Svaki od njih može imati konfederacioni ili Orion tip kontakta. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno, iako prepodance kontakta su Orion orjentisane.

Ispitivač: Mi na Zemlji imamo veliki spektar entiteta koji poštuju dobijenu vještinu, obje pozitivno orjentisane i negativno orjentisane. Hoće li Orion grupa ciljati u kraj spektra, obje pozitivno i negativno orjentisane, za kontakt sa zemljinim entitetima?

Ra: Ja sam Ra. To pitanje je pomalo teško za tačan odgovor. U svakom slučaju, mi ćemo pokušati da ga damo. Najtipičniji pristup Orion entiteta je da izaberemo ono što biste vi nazvali entitet budnost uma koji bi mogao sugerisati i veću vrijednost Orionove filozofije. Nekolicina Orion entiteta su zvani od strane „viko“ polarizovanih negativnih entiteta vašeg prostora/vremena veze. U tom slučaju oni dijele informacije kao što to mi sada radimo. Iako je, ovo rizik za ove entitete tokom frekvencije pri čemu dobijena vještine planetarnog entiteta pokušava da pozove i naredi Orion kontakt samo onim entitetima koji pokušavaju planetarno negativni kontakt. Rezultat je borba gospodara ako izgubi, oštećuje se polaritet Orion grupe. Slično, greške Orion kontakta sa visoko polarizovanim pozitivnim entitetima može služiti Orionove trupe osim ako krstaši nisu sposobni da polarizuju kontakt koji je Orion uspostavio greškom. Za taj događaj se skoro nije ni čulo. Zato, Orion grupa preferira da uspostavi fizički kontakt samo sa entitetom budnosti uma.

Ispitivač: Onda generalno možemo reći ako je individua imala „bliski susret“ sa UFO ili bilo kojim tipom iskustva za koji se čini da je UFO-orjentisan mora gledati srce susretača i efekat na njega će biti odlučujući bez obzira da li je Orion ili konfederacija uspostavila kontakt. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno. Ako postoji strah i svod, kontakt bi mogao lako izgledati negativne prirode. Ako je rezultat nada, prijateljska osjećanja, buđenje pozitivnih osjećanja namjerno posluženi drugim, da označi da je kontakt konfederacije bio evidentan.

Ispitivač: Onda ja pretpostavljam da su sve grupe dobijajući telepatski kontakt od strane konfederacije bile veoma važne mete za Orionove krstaše. Predpostavio bih da je veliki procenat njih poskrnavio svoje poruke Orion grupi. Možete li mi reći koji je postotak njih oskrnavio svoje informacije Orion grupi i da li je neko od njih bio sposoban da podsjeti sasvim kanal konfederacije?

Ra: Ja sam Ra. Dati vam ovu informaciju značilo bi prekršiti slobodu volje ili zbunjenost življenja. Mi možemo samo zamoliti svaku grupu da razmotri efekat relativnosti filozofije i vaše takozvane specifične informacije. Nije specifičnost informacije ono što privlači negativni uticaj. Važno je izdići se iznad toga. Zato mi ovo ponavljamo veoma često, kada pitate za specifične informacije, tako se gubi sjaj ništavost, baš kako trava vene i umire dok ljubav i svjetlost jedinog pravog kreatora se prelama prostranstvo kraljevstva čineći tako uvijek i za uvijek, stvarajući uvijek iznova sebe u vječnosti. Zašto bi onda bili zabrinuti aka trava cvjeta, vene i umire u svojoj sezoni samo da bi rasla ponovo opet kroz infinitivnu ljubav i svjetlost jedinog kreatora. To jeporuka koju mi donosimo. Svaki entitet je samo površan u onome što cvjetaja i umire. U dubljem smislu ne postoji kraj postojanja.

Ispitivač: Kao što ste vi tvrdili, to je prava i trnovita staza. Tu postoje mnoga ometanja. Mi smo kreirali i prestavili zakon jednog, putujući kroz i pogađajući veoma visoke poene od 75.000 godina ciklusa. Nakon ovog predstavljanja ja bi želio ići direktno na glavni posao, što je istraživanje o evoluciji. Ja sam veoma zahvalan i osjećam veliku čast i privilegiju da radim ovo i nalazim da možemo postići tu sledeću fazu.

Ra: Ja sam Ra. Ostavljam vas, moji prijatelji u ljubavi i svjetlosti jedinog pravog kreatora. Idite naprijed, zatim sretni i radosni ujedinite se u moći i miru jedinog kreatora. Adonai.