Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2002-06-22


Informacije u vezi ove sesije:

Postali smo svjesni da su zajednički napori Vincenta Bridgesa, Jay Weidnera, Storm Bear Williamsa, Terese Burns i ostalih u izvjesnim krugovima internet zajednice stvorili negativnu sliku o Kasiopejskom eksperimentu. Zahvaljujući Jay Weidneru, dali smo i ime za ovakav tip aktivnosti: COINTELPRO, i naša istraživanja o tome su bila tek na početku. Ono što se primjetilo od samog početka je to da je glavna "etiketa", koju su COINTELPRO agenti koristili da bi ocrnili i marginalizirali bilo koju grupu, koju su željeli ometati ili uništiti, bila - "kult". ( pogledajte kako VB razvija ovu ideju svojim vlastitim riječima: http://www.cassiopaea.com/archive/most3.htm )

Linija između KULTA i religije je vrlo vruća tema o kojoj se raspravljalo - teško je dobiti čvrstu i brzu definiciju. Po riječniku, "kult" je: "sistem religioznog obožavanja ili rituala; odano sljeđenje ili ekstravagantno divljenje osobi, principu, itd., grupa sljedbenika; sekta."

Korijen riječi "kult" je "kwel", koji znači "skretanje, ustručavati se, briga za", i vezan je za riječi "kultura" i "kultiviranje". Kod modernih definicija, kult se razlikuje od religije.

Religija je po riječniku: sistem religijskog vjerovanja u božanske ili nadljudske moći koje se moraju slušati i obožavati; takvo uvjerenje se izražava ritualima; bilo koji specifičan sistem vjerovanja, obožavanja i rituala, često uključuju i etičke i filozofske kodove", itd. Korijen riječi "religija" je "ligare", što znači "zavezati" ili "povezati". Učinilo mi se od gornjih definicija, da bih svakako rađe bila "kult" nego "religija", iako je činjenica da se niti jedna od gornjih definicija čak ni izdaleka ne može primjeniti na Kasiopejski materijal ili posao koji činimo u Quantum Future School ( QFS školi ).

Ali pojam "kult" je postupno lišen svog istinitog značenja i počeo je značiti nešto drugo u našim modernim vremenima. Danas, je "kult" grupa koja manipulativnim tehnikama utječe na umove sljedbenika kako bi ih obmanjivala. Što je smiješno je to da, temeljeno na našem istraživanju povijesti i razvoja triju velikih monoteističkih religija: judaizam, kršćanstvo i islam, da su oni puno više "kultovi", nego bilo što drugo, u smislu da se skoro njihova cjelokupna struktura osniva na manipulativnim tehnikama koji utječu na um sljedbenika kako bi ih obmanjivali. Na kraju, kako zovete to što će ljude "spasiti", zato što se boje pakla i prokletstava? Posebno ako dokazi pokazuju da takav "pakao i prokletstvo" uopće ne postoje.

Kao dio anti-Kasiopeja kampanje Storm Bear Williams je obilazio nekoliko javnih internet foruma za diskusije i slao ovakve i slične poruke:

Od: Storm Bear
Predmet: Kook Kult Bible
Newsgroups: alt.slack
Datum: 24.01.2002- 09:46:27 PST

Bok svima.

O ovom smo raspravljali prije mjesec dana ali sam mislio ostaviti par novih informacija. Kasiopejski kult iz New Port Richie, Floride, je kult sudnjeg dana koji temelji sve svoje odluke na razgovorima sa vanzemaljcima iz konstelacije Kasiopeja preko Ouija ploče. Zanimljivo, kult vodi bivši znanstvenik za nuklearne bombe iz istočnog bloka - iz vremena hladnog rata. Interesantno, ha?
U svakom slučaju, izvorne transkripte su izronile i mogu se naći ovdje: ( izbrisano ). Razotkrivanje kulta se može naći ovdje: ( izbrisano ). Parodija se može naći ovdje: ( izbrisano ). I web stranica kulta je: http://www.cassiopaea.org

Pozdrav
Stormy

Ova vrsta aktivnosti bila je očito "stvar grupe", zato što se to nastavilo mjesecima na različitim news grupama i forumima, uključujući i sljedeće - jednog "nepoznatog" postera sa nadimkom "mantismind".

Od: mantismind
Predmet: Jadczyk Cass kult baziran na "Zlatnoj ploči i kestenju o anđelima?" Prosudite sami
News group: alt.culture.usenet
Datum: 27.04.2002. 02:00:33 PST

Zadnjih dva tjedna sam bio optuživan da sam Vincent B. ili jedan od drugih žrtava, tako zlobno prikazanih na stranicama Persejske fondacije, stranice na cassiopaea.org, koje vode Ark i Laura Jadczyk, koja je navodni kult.

Ja nisam jedna od tih nesretnih žrtava koje su postale plijen te Persejske fondacije i ako ste pametni, ni vi nećete imati nikakvog posla s njima. Ja sam samo jedan mali glas koji je drugačijeg mišljenja, kako sam izjavio prije, koji daje na ovoj grupi objektivan pogled na kultove i kako se oni razvijaju.

Imam zanimljiv intervju s gospodinom Vincent Bridgesom. Pitanje je: jesu li žrtve izgubile zdrav razum pod pritiscima i prijetnjama od strane članova i prijatelja Kasiopeje od Psihopeje ili je sljedeća poruka istinita? Prosudite sami. Gospodin Bridges, žrtva deset mjeseci okrutnih napada od Kasiopejaca kaže da je Laura Jadczyk gurala plancetu po ploči da bi dobila senzacionalne odgovore koji će stimulirati sljedbenike kulta. Da li je to istinito? Izvještaj slijedi:

Kasiopejsko kanaliziranje krivotvoreno?
"Frank Scott", koji je sudjelovao s Laurom Knight Jadczyk od 1994 - 2000 u proizvodnji Kasiopejskog materijala je skinuo sa interneta svoju needitiranu verziju transkripata nakon što je gospođa Knight Jadcyzk priznala u nekoliko izjava gospodinu Scottu i različitim odvjetnicima da je ona bila "jedini autor i inspiracija" za Kasiopejski materijal. Budući da je kontakt bio putem Ouija ploče ( s uvijek dvije ili više ruku na planceti ) ova tvrdnja može biti shvaćena da je svjesno KRIVOTVORILA odgovore na pitanja!

"Ta Laurina tvrdnja da je ona bila jedini autor generiranih riječi ostavlja nas bez drugog objašnjenja", kaže VB, vlasnik web-stranica o Kasiopejskom kultu gdje se mogu naći needitirani transkripti". Ovo postavlja pitanje o cijelom Kasiopejskom materijalu. "Budući da ni "Frank", niti ja imamo namjeru varati javnost kao što je Laura sada priznala, needitirane transkripte koje jasno pokazuju prijevaru od strane Laure u stvaranju njenih sjajnih sesija "kanaliziranja" će biti skinute sa interneta".

Samozatajnog "Franka Scotta" nismo mogli naći da bi prokomentirao.
Web stranica koautora "Franka Scotta" će biti uklonjena sa interneta.
Ako brzo odete na [izbrisano] i [izbrisano], možete downloadirati ne-editirane transkripte za kratko vrijeme i usporediti sa Jadczyk-inim editiranim transkriptama. Satirična stranica bazirana na Cass.org kultu je [izbrisano] i [izbrisano). VB-ova stranica o svjesnosti o kultu: (izbrisano).

Ako ste radoznali i hoćete usporediti izvorne transkripte sa editiranim spisima, pošaljite vaš zahtjev na Yahoo grupi "Matrioshka" i netko od članova će biti sretan poslati vam zip datoteku sa needitiranim transkriptima. Needitirani transkripti će također biti poslani na news grupu alt.binaries.e-book periodično u nadolazećim mjesecima, strogo za osobnu, obrazovnu i kritičnu upotrebu kao što je to opisano federalnim zakonom.

Mantismind
Izvještava UŽIVO iz Mantidpropagation

--------"Samozatajni Frank Scott" nije više tako samozatajan, budući da je od nedavno regularni poster na ovoj gornjoj grupi za diskusiju. Ono što ovdje vidimo je najbizarnije "izvrtanje činjenica" kojima su opisani stvarni događaji i pravne aktivnosti koje su se događale u to doba, kao što je opisano u sesiji od 25.04.2002., te neko vrijeme prije i nakon te sesije.

Čitatelj treba imati na umu da SVE ove aktivnosti Vincenta Bridgesa - kako je dokumentirano na različitim mjestima na web-stranici - su vrlo jednostavno rezultat činjenice da smo razotkrili njegove laži, prijevare, manipulacije i obmane, završili naše druženje s njim osobno i profesionalno i izbacili ga iz naše grupe za diskusiju. To je to. Ništa više, ništa manje. Bio je izbačen, jer je otkriveno da prema drugom sudionicima koristi manipulativne tehnike i prijevaru - temelj moderne definicije "kulta". Odmah nakon što je izbačen iz grupe, VB je počeo koristiti razne metode psiho- terora protiv nas, uključujući prijetnje tužbama, laži, klevete, čak i implikacije direktnog ozljeđivanja.

Pojam "kult" se nemože primijeniti kod Kasiopeje. Ono što vodimo je Internet škola i imamo pravo držati red u učionici. Imamo pravo izbaciti one koji nisu tu da bi učili i one koji su nasilnici i varalice. Vjerujemo u omogućavanje ljudima da misle i odlučuju slobodno i za to je potrebno imati široku informacijsku bazu kao preduvjet za vježbanje slobode uma. Vjerujemo u istraživanje kao grupnu aktivnost i dijeljenje tih informacija i analiza onih koji pitaju. Bilo tko, tko uđe u ovu okolinu i za koga se otkrije da koristi taktike zastrašivanja, informacije koje ne provjerava na bazi činjenica, laže i krivo se prikazuje ili krši privatnost grupe, biva IZBAČEN. To je to.

Takva akcija nema ništa sa tim da bilo tko ili svo članstvo slijedi nekoga ili neki sistem vjerovanja. To ima veze sa međudjelovanjem sa ljudima kojima se može vjerovati i koji to i DEMONSTRIRAJU, tako da kada bilo koji član otkrije neku osobnu informaciju unutar grupe, možemo imati pouzdanja da to neće biti iskorišteno protiv njih u nekoj vrsti psihološkog ili spiritualnog terorizma, kao što se često događa u "kultovima".

Umjesto da imamo "vjerskog propovjednika / vođu"; koji jedini ima pravo na sve tajne, mi smo stvorili drugačiju ideju za našu grupne rasprave. Da, postoje oni koji su "domaćini, čuvari privatnosti i pristojnosti", ali sva interakcija unutar grupe je ravnopravna između članova. I glavna stvar protiv koje se želimo zaštititi su pojedinci koji su prevaranti, imaju tajne namjere ili upotrebljavaju manipulativne taktike.

Grupa je zatvorenog tipa sa razlogom i VB je izbačen iz grupe, jer je očigledno imao skriveni plan da od grupe napravi vlastiti "kult sljedbenika", zato što je dokazan kao nepouzdan u smislu prijevare i tajnog plana. VB je poduzeo sve da bi uništio nas i naš životni rad. Njegovim aktivnostima se pomagalo i one su poticane od brojnih drugih pojedinaca kao što je napomenuto iznad. To je jasna COINTELPRO operacija, da li je organizirana od ljudi ili se njome upravljalo sa drugih nivoa - to još nije potpuno jasno.

Znali smo da imamo problem zato što povijest takvih operacija ne nagovještava dobar ishod za objekte napadanja i marginalizacije. ČINJENICE su da takve operacije djeluju. Ako ne mislite tako, samo pročitajte našu vremensku liniju takvih operacija i djelovanja
http://web.archive.org/web/20030413210323/www.cassiopaes.org/cass/timeline.htm koja uključuje mnoge osvrte na operacije i eksperimente sa kontrolom uma.

Cijeli planet je u takvom stanju u kakvom jest, zbog takvih aktivnosti kao i ovih od VB-a i njegove grupe. I to se dešava već vrlo dugo vremena. Dakle, pitanje u ovoj točki vremena prije ove sesije bilo je: kako djelovati protiv takvih negativnih aktivnosti, i ostati na OPD pravcu?

Postoji i dodatna briga; vrijeme koje trebamo posvetiti ovim aktivnostima je zapravo 24 sata na dan i trebamo otkriti jedan OPD način u vezi financija. Kad smo samo stavili "pomozite Kasiopeji" i link za Paypal donaciju na našoj stranici, to nije pokazalo rezultate. Otkrili smo da su postojali dupli standardi i dok su mnoge organizacije i crkve "Novog Doba" smjele prikupljati donacije na osnovu straha ili lažnih obećanja "profita i koristi" - naša predanost je trebala biti dokazano "slobodna" od bilo kojih financijskih potpora. Mi smo natjerani pred zid i znali smo to. I na kraju, tu je postojalo pitanje da učinimo taj materijal dostupnim što većem broju ljudi bez kršenja slobodne volje onih koji su izabrali drugi pravac,  i neke druge perspektive.


22.06.2002. Ark, Laura, BT


P: Pozdrav.

O: Pozdrav!

P: I koga imamo sa nama večeras?

O: Nomihha.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Kasiopeja. ( Puno spiralnih pokreta ) Kanal treba zagrijavanje.

P: (A) Mislim da bi trebali imati sesije češće.

O: Vježbanje usavršava. ( Više spiralnih pokreta između slova.)

P: (L) Raspravljali smo o tome da li bi se trebali baviti promocijskim aktivnostima tako da ljudi postanu svjesniji ovog materijala, mreže, principa kojeg postavljamo kao rezultat transkripti, kao i rezultata istraživanja i aktivnosti grupe i kretanja grupe kroz mnoga područja istraživanja. Mi smo u nezgodnom položaju, jer neznamo da li promocija može biti promatrana kao OPD aktivnost. (A) Postoji drugi problem, zapravo. Oklijevali smo promovirati zato što znamo da sve dok radimo na malom nivou, nećemo privući pažnju i napade. Sve dok funkcioniramo s malim radijusom, to može biti tolerirano u Matrici. Kad idemo prema većem nivou, Matrica može dovesti nove sile, zato što bilo što na većem nivou može bitiocjenjeno kao opasnost od strane Matrice. Dakle, ako proširujemo radijus, privlačimo više zainteresiranih ljudi, u isto vrijeme nas će i više napadati. Tako da je to bio jedan razlog za naš uski radijus. (L) Dobro, idemo korak po korak. Prije svega, može li promocija biti OPD aktivnost? Da li je ono što radimo ili pokušavamo raditi, OPD aktivnost?
( sve što slijedi je došlo vrlo brzo i vrlo snažno ).

O: Apsolutno. To je davanje lažima ono što laži traže: Istinu.

P: Dakle, promocija može biti gledana kao služba većoj zajednici. Očito, promocija mora podržavati samu sebe i promoviranje - proširujući okvir onoga što radimo čini nužnim mnogo veće predanosti vremena i energije i vještina - ne samo nas, nego vještina, vremena i napora drugih ljudi, što znači, mora to također podržati. Ipak, čini se da je bilo što, što uključuje promociju ili upletenost bilo koje vrste monetarne razmjene - OPS stvar.

O: Treba biti rečeno da OPS sistem može samo biti probijen tako što ćete biti "mudri kao zmije i nježni kao golubovi". Ne postoji ništa negativno u umrežavanju. Umrežavanje uključuje i potrebu, onih koji sudjeluju, da investiraju "energiju" u tu razmjenu. Ako netko pronađe životni rad drugog čovjeka i očekuje da ima koristi ili dobitak od toga, on će normalno željeti balansirati svoj položaj davanjem razmjerne količine energije. Inače će tu postojati neravnoteža energije. Što vodi do OPS piramide. Primjer ovog principa je učitelj koji zahtijeva plaćanje bez da obavi stvaran posao sa svoje strane. Činjenica da ste se oboje posvetili ovom radu ne samo za kratko vrijeme, nego doslovno svoj čitav život i niste tražili podršku za ovaj intenzivan rad, u stvari je stvorilo neravnotežu za one koji se time koriste. Mnogi koji doživljavaju blokade u svojim vlastitim životima, razriješili bi te blokade otvaranjem toka energije koji bi tekao kao razmjena. U vašem svijetu, novac jest energija!!!

P: (BT) Ali trebamo napomenuti ove naše brige o napadima. (L) Da. Pitanje je: ako mi pristupimo stvari na aktivniji način, budući da ne želimo skupljati pristaše za neku ideju, samo želimo napraviti ljude svjesnim, oni mogu gledati, prihvatiti, odbaciti, što god žele; mislim da je svjesnost ono na što ciljamo; postoje šest milijardi ljudi na planeti i većina njih spavaju i nemaju pojma. Dakle svjesnost o postojanju drugačijeg izbora za gledanje realnosti oko nas - koliko će ovo povećati nivo napada?

O: Znanje štiti. Vi ste bili u "školi napada" već dugo vremena, i što se toga tiče - od nedavno ste na završnim lekcijama. Principi koje ste naučili će vam pomoći. Od vatre dolazi svjetlost!

P: Rekli ste više puta da je "pomoć na putu". Kakva pomoć?

O: Kad počnete širiti potencijalnu mrežu, vi ćete protresti mnogo grmlja.

P: (L) Ono što me brine je da sam nervozna u vezi takvih ideja. Generalno rečeno, takav pristup generalno vodi k nekoj organizaciji, koja vodi kodifikaciji, što vodi do hrpe problema. Možete to držati malim i jednostavnim. Veće mreže znače više ljudi, znači više mogućnosti za uvijanje stvari, distorziju i probleme. Postoji potencijal da se uključe ljudi koji nemaju iste namjere koje mi imamo, nemaju istu namjeru koju grupa ima i tu mi na pamet pada hrpa raznih stvari. Kad počnete biti veliki, nemožete dati dovoljno pažnje svemu. Zasad, brinemo se za sve sami. Štitimo grupu tako da ona može skupiti svjesnost; ona radi izvanredan napredak; i kako to možete činiti na većem nivou?

O: U jednoj točki, tu će biti ljudi, u vašoj grupi, koji će istupiti naprijed i prihvatiti ulogu učitelja. Vaša uloga kao učitelji učitelja je jedna koja bi mogla proizvesti balansirajuću energiju koja je potrebna za stvarno plodonosnu OPD žetvu. Možda bi se trebali opustiti i ne bojati se djeteta kojeg ste rodili i pustili da krene svojim prvim koracima u svijet? Postoje mnogi učitelji u vašoj grupi. Svatko od njih će se probuditi prema svojem sudbinskom profilu misije onako kako bude prikladno.

P: (A) Volio bih malo savjeta o našem predstojećem sastanku. Da li bi trebali imati fiksni raspored ili pokušati držati sve spontano?

O: A da pokušate nešto između? Glavni fokus bi trebao biti na umrežavanju po OPD principima.

P: (L) Govorili smo o promociji u smislu majica, šalica za kavu, označivača stranica za knjige, itd., samo u smislu promocije, ne u svrhu zarađivanja, samo da poraste svjesnost o web-stranici. Bilo je nekoliko reakcija na tu ideju, uključujući i "komercijalizaciju." Nisam razmišljala o komercijalizaciji, koliko sam razmišljala o tome da riječ "Kasiopeja" postane poznata, da ljudi budu radoznali, počnu tražiti i provjeravati. Zatim, naravno, zakon vjerojatnoće kaže da kad više ljudi provjeri, više će biti ljudi sa kojima je taj materijal u rezonanciji. Dakle, cilj nije prodaja materijala, nego promocija materijala. Kako se ideja razvila, došla je u pitanje mogućnost prodaja tih stvari i moja misao je bila da li postoji nešto što bi moglo biti prodano, a što bi omogućilo davanje samog materijala besplatno. Što mislite o ovim prodajama majica, podloga za miševe, označivača stranica knjiga i sličnog?

O: Obrati pašnju na to kako je OPS dominacija stvarana i održavana. Nije napravljena sa ciljem promocije znanja. Kao što znate, ona je napravljena sa namjerom skrivanja istine. Što je loše u tome, ako pokazujete na vrata koja vode većem potencijalnom znanju za one koji su u mraku? Vi možete obasjati ta vrata i ukazivati na njih. Izbor otvaranja vrata i prolaza kroz njih ovisi o onom tko istražuje.

P: (BT) Mislim da je stvar u namjeri. U čemu je razlika ako koristite majice, označivače stranica za knjige, magnete za hladnjak ili slično? To su sve tehnike stvarnosti u kojoj živimo - da privuku pažnju ljudi proizvodima koje reklamiraju. Činjenica je da one funkcioniraju. One ljude upoznaju pobliže sa riječima, konceptima i frazama koje reklamiraju. One mogu biti "svjetlo upereno prema vratima". (L) Nedavno smo radili sa nekim materijalom Borisa Mouravieffa. Možemo vidjeti mnoge povezanosti. Voljela bih pitati o nekim njegovim političkim pogledima, njegovim idejama o kreiranju elitnih jedinica, koje bi mogli pomoći svjetu da maturira u ono što on zove ciklus Svetog Duha. Koliko su točni ti pogledi Mouravieffa?

O: Mouravieff, kao i mnogi koji su štitili i prenijeli "tradiciju", tek su prenositelji, a ne interpretatori tog znanja sa kapacitetom jednog Učitelja. Istinski Učitelj razumije prirodu "svjetova" u smislu realnog, hiperdimenzionalog sveprožimanja kroz denzitete. Tako su Mouravieff i ostali to loše shvatili i pogrešno zaključili, razmišljajući u uvjetima hijerarhije 3. denziteta, što se tako jednostavno ne može primijeniti.

P: (L) U redu, moramo prekinuti jer Ark nije jeo cijeli dan i počinje ga boljeti glava.

O: On se ponovno zagrijava. Rješava se blokada iz prošlih ciklusa. Ali bolje je završiti sada. Očekujte uskoro raspršivanje svjesnosti! Laku noć.