Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2001-11-29


29.11.2001. Ark, Laura


P: Pozdrav.

O: Pozdrav dragi naši.

P: I koga imamo sa nama večeras?

O: Majka Cassiopaea.

P: (L) Pa, to je bilo čudno. ( smijeh ) (L) Moje prvo pitanje je: da li smo u ovoj situaciji sa Bridges-om optimalno djelovali?

O: Blizu.

P: (L) Što bi još mogli dodati onom što radimo ili da prestanemo nešto raditi, da optimiziramo situaciju u vezi nas?

O: On želi vašu energiju za svoje čarolije.

P: (L) Pa kako mu možemo odsjeći taj tok energije?

O: Prvo, ne odgovarajte na njegove ispade.

P: (A) Imam praktično pitanje. Vi kažete: "ne odgovarajte". Da li bi trebali ostaviti stranice sa izvještajima onakve kakve jesu ili bi ih trebali maknuti u arhivu?

O: Ostavite i nadopunjujte kao što je i neophodno, ali ne odgovarajte mu, niti igdje gdje god piše, na bilo kojem forumu gdje se može ostvariti jedna osobna veza.

P: (L) Znači, samo odgovarati generalno i nikad ne uspostaviti neku dinamičnu vezu, tako da ga direktno ne oslovljavamo.

O: Blizu.

P: (L) Što bi bilo još bolje?

O: Osobni odgovori na forumima stvaraju psihičko povezivanje.

P: (L) Da li ima advokata kao što tvrdi?

O: Ne.

P: (L) Pa, on tvrdi da nas planira tužiti, hoće li?

O: Ne.

P: (L) Da li planira pojačati svoje napade?

O: Da.

P: (L) Da li bi bilo bolje da mu dozvolimo da to eskalira i da mu uopće ne odgovaramo?

O: Većinom. Ako ništa drugo neće pomoći, objavljivanje hoće.

P: (L) Samo bih željela znati kakav će biti krajnji ishod ove cijele situacije, jer sam tako umorna od toga, bolesna sam od toga, i samo bi htjela da taj tip nestane. Kako postići da on nestane i da zašuti? Neka on govori što god želi i radi što god hoće, samo neka nikada više ne spomene naše ime. Mi samo želimo da nas ostavi na miru. Možemo li postići tako nešto?

O: On ima svoju slobodnu volju.

P: (L) Samo bih željela znati kakav će biti krajnji ishod ove cijele situacije. (A) Draga, nebi trebala to pitati. Cilj će ovisiti o tome što mi radimo. Ovisi o nama. (L) Pogledaj! ( mačka je odjednom skočila na sredinu stola, pas počinje lajati ) (A) Kasiopejci! On čuje Kasiopejce! (L) Da li mačka želi van?

O: Hranu.

P: ( smijeh, nahranili smo mačku ) (L) Moje sljedeće pitanje je: što nije u redu sa Vincentom? Što njega tjera da ovo radi?

O: On je robotoid.

P: (L) Tko ga je programirao?

O: 4. denzitet OPS.

P: (L) Nije li to kontradiktorno tome da on ima svoju slobodnu volju?

O: Ne. Čak i roboti imaju minimalnu svjesnost.

P: (L) Znači, sve ovo njegovo plakanje i njegovo "jadan ja, jadan ja" je samo program?

O: Da.

P: (L) To objašnjava, pretpostavaljam, to da on, izgleda, ne uči iz bilo čega. Čak bi i pas to shvatio do sada.

O: Da.

P: (A) Plači i dalje bez obzira na sve! (L) To znači da postoji jako malo nade da zaustavimo njegove zlobne, bezumne laži i napade. On će nastavljati i nastavljati, kao robot, ravno do svog samouništenja? (A) Da, tek tada ima nade da se zaustavi.(L) Da, kada mu pregore strujni krugovi. (A) Ne, ne, ne. Imaš robota, on radi na struju i dok radi on dobiva energiju. Ako program više ne radi, energija se zaustavlja i on mora tražiti neke druge izvore energije. Tako da ako ga nitko ne hrani, prije ili kasnije, neki drugi program će se upaliti koji će reći: "traži novi izvor energije". Ali to znači da će biti gladan dok ne nađe drugi. Nije lako prebaciti taj program. (L) Postoji li neki trik da se promjeni namjera robota?

O: Dajte tome malo vremena.

P: (A) Htio bi pitati o ovom povezivanju sa S** T** kojeg ja baš i ne podupirem. Trebamo li nastaviti davati S*** informacije o Vincentu?

O: Vjerovatno će on pomoći da se zaustavi Vincent.

P: (A) Postoji li tu neka opasnost ako to napravimo?

O: Ne dok radite tako kako radite.

P: (L) Bilo što drugo u ovoj situaciji, što bi trebali znati u sadašnjem trenutku?

O: On je toliko napunjen, pa pustite ga neka vas tuži!

P: (L) Pa on kaže da on gubi svoju kuću...

O: Gluposti.

P: Pa znaš, oni mogu biti na rubu toga da izgube kuću, ako si mogu priuštiti više koraka. Bilo što drugo u vezi situacije?

O: Samo budite strpljivi.

P: Prva polovica knjige o Noi je skoro gotova. Možete li mi reći, da li tako kako je napisana - predstavlja točan set opcija ili percepcija o stvarima o kojima je pisano?

O: Da.

P: Da li postoje neke stvari koje bi trebala dodati, a da ih nisam do sada uključila, neke teme?

O: Samo završi.

P: U redu. Da li smo na putu prema jednom makrokozmičkom kvantnom skoku, uključujući i kolaps vala i rastvaranja materije, čak iako privremeno, kako sam predložila u Noi ( Noah )?

O: Blizu.

P: Što bi me dovelo bliže točnoj ideji?

O: Materija je u makrokozmičkom smislu, nešto drugo od onog što vi pretpostavljate.

P: Što mislite time? Materija u smislu zvijezda i zvjezdanih sistema? Što je ona?

O: Na primjer "veća".

P: Znači, kad mi mislimo o materiji kao o atomima i molekulama, solarni sistemi i svemirska materija je sastavljena od većih jedinica?

O: Da.

P: Što su najmanje od tih većih jedinica?

O: Žive stvari.

P: (A) Žive stvari koje se protežu kroz denzitete?

O: Da.

P: (A) Čekaj, jesu li ta bića sastavljena od zvijezda, kao što smo mi sastavljeni od atoma?

O: U izvjesnom smislu, da.

P: (A) Dakle, veće, žive stvari ne samo izgrađene od materije, nego kao i jedinice materije.

O: Da.

P: Drugim riječima, kada se desi jedan događaj, kao npr. "mjerenje" ili "promjena", u smislu makrokozmičkih kvantnih promjena, to je kao fazni prijelaz izvjesne količine jedinki materije tj. tih živih bića? Živa bića kao čitave jedinke mogu "preživjeti", takoreći. To je kao odluka u tvom životu. Kada napraviš odluku, to je kao pomak u tvojoj svijesti. I kada gledaš na makrokozmički kvantni prijelaz, to je kao odluka, u nekom smislu. I sa jedne strane toga, ti dođeš do tog trena, ti napraviš odluku i na drugoj strani tog trenutka koji je u nekom smislu nemjerljiv, na drugoj strani - sve je drugačije. Ne samo da je na drugoj strani mjerenja sve drugačije, kao sa atomom, da kad se dogodi jedan događaj, nešto je dobiveno, a nešto izgubljeno, nešto se pomaklo na neko drugo mjesto, neke značajne razlike postoje u tom stanju atoma nakon momenta mjerenja. I ta značajna razlika je ono na što ja ciljam. (A) Vjerojatno ono što ti imaš na umu je nešto kao "prijelaz na 4. denzitet, koji se stvarno događa?" (L) Da.

O: "Događa" nije sasvim ispravan pojam, više kao "postaje".

P: (A) Postajanje je kreiranje nečega kompletno novog. "Događanje" znači da se stvari mijenjaju, regrupiraju. Ali "postajanje" znači...

O: Da.

P: Da li postoji išta što bi trebali učiniti u vezi sa nadolazećim prijelazom?

O: Da.

P: Možemo li znati što je to?

O: Ne još!

P: Da li postoji nešto što bi trebali učiniti da bi se pripremili, a što još sada ne radimo?

O: Više posvećivanja pažnje fizičkim nivoima energije bi bilo od pomoći.

P: Što nam sugerira, da je fizička energija važna i da će nam biti potrebna na nekom nivou.

O: Sjetite se koristiti alfalfu sa spirulinom.

P: B*** sa e-grupe je pisala o jednom događaju gdje je njen sin bio blizu smrtnog slučaja, a onda je imala nekakvo isksustvo interakcije sa nekim bićima koji su radili "klik, klik" ili slično. Ona bi htjela znati što je to bilo. To se desilo prije nesreće.

O: Ona je imala konferenciju sa svojim alternativnim sopstvima i sopstvima drugih, uključujući i svojeg sina.

P: Da li je to bilo zbog nadolazećeg događaja? Da li je to bilo diskutiranje i odlučivanje?

O: Da, to je bila moguća točka izlaska za sina, ali on je odlučio da doda još neke elemente svojoj karmičkoj listi za kupovinu, takoreći.

P: Ufff! Da li je karma kao kad ideš u trgovinu? "Uzet ću dvije lekcije ovih stvari i pet onih tamo! I trebam pregršt onih tamo!" Koja pomisao! "Karmička lista za kupovinu?" Pa, pitala bih o sadašnjoj situaciji, ali onda će Vincent Bridges početi sljedeći napad, govoreći da sve što mi radimo je to da sjedimo i pitamo se o načinima kako da dobijemo novac.

O: On je robot.

P: Dakle, on kaže samo ono za što je programiran reći i radi samo ono za što je programiran raditi?

O: Da.

P: Što je bila svrha njegovog programa? Sa kojom svrhom je dizajniran?

O: Slomiti vašu volju da bi nastavili.

P: Da li je to oduvijek bio njegov plan, ili se nešto promijenilo od kada je bio tu kod nas u Julu? Jesmo li mi tada izabrali jedan drugi svemir? Ili je on odbio izaći iz onoga u kome je on bio i spojio se sa našim?

O: Oduvijek je bio plan da vas se ili preusmjeri da služite tamnim silama ili da se uništi vaš rad i volja.

P: Što se desilo u Julu? Od tada se sve promijenilo.

O: On je bio razotkriven od vas/nas.

P: (A) Pa, kroz cijelu ovu stvar sa Vincent Bridgesom, ja sam bio kompletno koncentriran na mnoge stvari koje su ojačale našu poziciju. U principu, pobrinuo sam se za kompletno odgovaranje i komunikaciju. To je uzelo dosta vremena. Što bi trebao sada raditi? (L) Gdje si stao sa svojim poslom? (A) Pa, imam tu stvar sa Rodriguezom...

O: Vrati se Ujedinjenoj Teoriji Polja.

P: (A) Sljedeće godine imam dvije konferencije na koje sam pozvan. Blanchard organizira jednu u Bielefeldu, a druga je u Tennessee-u na Clifford Algebri. Da li bi trebao ići na te konferencije?

O: Sigurno da bi trebao ići!

P: (L) Voljeli bi imati makar samo jednu dobru vijest da nas razveseli. Sve što smo imali dugo dugo vremena je posao, posao, posao, i vrijeđanje, klevete i borbe sa užasnim ljudima. Posao i vrijeđanje, posao i vrijeđanje. Više puta došla sam do točke gdje sam pomislila: "Ne želim to više raditi." Da, znam, da je to tako dizajnirano, da mi se to sve čini, i borim se protiv toga. Ali, bilo bi tako lijepo da isčeznem natrag u normalan život i zaboravim sve te ljude kao Bridges, Burns i Williams. Jedina stvar koja mi omogućuje da nastavim je ta da radim sve ovo za ljude koji pitaju.

O: Pomoć je na putu.

P: Pa, ako bi Vincent Bridges sjedio tu s nama i pitao vas da li bi mu imali nešto za reći, što bi mu rekli?

O: Nađi svoj život robotoidni polgubitniče.

P: Što je "polgubitnik"?

O: Polgubitnik je polagani gubitnik.

P: U redu. Laku noć.

O: Laku noć.