Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1999-08-28


28.08.1999.

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga večeras imamo sa nama?

O: Kiolorra.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Diskutirali smo o tome kako čudni posjetioci dolaze na naše internet stranice. Izgleda da ima dosta interesa od strane grupa koje su povezane sa obavještajnim službama i vojnim organizacijama. Možete li nam reći kakav je njihov interes u našim materijalima?

O: Materijal je uveliko točan.

P: Da li oni razumiju da je taj materijal prilično točan i da li je to razlog njihovog interesa?

O: Da.

P: Da li bi mi trebali razmotriti eventualne posljedice kao rezultate njihovog interesa?

O: Da je tako, potreba za brigom je trebala početi već kod vaših pojedinih rođenja!

P: Zašto je interes počeo s našim rođenjima?

O: Ne interes o kojem mi govorimo; sudbina.

P: Pa, budući da imamo privlačne web stranice, postoji i veliki interes, pa smo odlučili da bi bila dobra ideja da izdamo knjigu, budući da već vidim znakove kopiranja na njihovim internet stranicama i uzimaju čitave hrpe našeg materijala i prosljeđuju ih unaokolo na neke news-grupe. Trebam sve stvari skompletirati. Neki savjet u vezi knjige? Nešto što bi željeli dodati ili neki prijedlog?

O: Budite oprezni da dodaci budu ispravni.

P: Mislim da to neće bit problem. Još nešto?

O: Odupri se navaljivanju da prebaciš neki ugled na nas ili na sebe. Tj. ako „znaš što pogađa ljubitelje“, da li želiš biti na vatrenoj liniji?

P: Mislim da ni to nije problem.

O: Oh, ali mogao bi biti!

P: Sad, pitala sam TR i JR za doprinos toj knjizi i željela bih znati kako ih smjestiti u kontekst? Možete li dati savjet? Da li bi oni trebali biti samo promatrači, a ponekad i sudionici?

O: Da.

P: Da li bi oni također trebali biti u kontekstu značajnih osoba koje su doprinjele primanju informacija?

O: Neodređeno.

P: Primjetila sam kod količine energije koja je bila prisutna za vrijeme dok su oni bili prisutni, da je skoro izgledalo da su oni bili, takoreći, uzemljenje. Da li bi to bila točna procjena?

O: Možda.

P: Možete li dati bilo koju drugu naznaku u vezi te interakcije?

O: Ne.

P: Da li je značajna?

O: ?

P: A: Mislim da su bili aktivni i živahni sudionici.

O: Ispričaj priču kako se i desila.

P: Mislila sam da bi trebali ograničiti priču i koncentrirati se na materijal.

O: Materijal je dio priče. Kao i sudionici.

P: A što je sa svim sporednim ljudima ( popis )?

O: Svatko zaslužuje spominjanje proporcionalno sudjelovanju/učinku.

P: Bože! To će biti OGROMNA priča koja sve to sadrži!

O: Nije neophodno.

P: Imam ovu knjigu od Marcie Schafer, „Priznanja intergalaksijskog antropologa“ i ona je prepuna kanaliziranih stvari. Jedna stvar što ona kaže jest: „zmija se povezuje sa znakom mudrosti i viših učenja, i ona dosta česta u krugovima mistika“. Imala je interakciju sa zmijom čegrtušom, za koju je osjećala simpatije, a imala je telepatski interakcija simpatija sa Lizzijima također. Željela bih dobiti komentare u vezi ideje da je zmija „znak mudrosti i viših učenja“. Da li to, zapravo, predstavlja ono što zmija simbolizira?

O: Zmija je/bila je spominjana u kontekstu točke gledanja promatrača.

P: Kažete li da kada je točka gledanja nekog promatrača takva da je zmija simbol višeg učenja, možda...

O: Možda je promatrač samo „otpuhnut“ iskustvom.

P: Pojasnite, molim.

O: Da si ti živjela u pustinji, ili džungli, prije otprilike 7000 godina, kao što vi mjerite vrijeme, nebi li bila impresionirana da su se ti Reptoidni „momci“ spustili sa neba u srebrnim objektima i demonstrirali tehno-čuda iz 1000 godina budućnosti, i učili te računanju, geometriji i astrofizici, radi pokretanja?!?

P: Da li se to, zapravo, dogodilo?

O: Da.

P: Pa, to je jedan od problema s kojim se suočavam, kod pokušaja pisanja povijesti čovječanstva. Kao što ja to razumijem, ili bar pokušavala razumjeti iz literature, prije „Pada u Edenu“, čovječanstvo je živjelo u stanju 4. denziteta. Da li je to točno?

O: Pola/na neki način.

P: Molim budite malo precizniji.

O: 4. denzitet u drugom realitetu, u odnosu na prostorno/vremenskoi kontinuum, itd.

P: Dobro, dakle taj se realitet promijenio, kao dio ciklusa; razne odluke su donešene: čovječanstvo, kao vrsta, prošla je kroz vrata, poslije „zlata“, takoreći, i postalo svrstano sa Lizzijima, poslije udruživanja „ženske energije“ sa krivom stranom, takoreći. To je ono što ste vi rekli. To je rezultiralo mnogim efektima: sakaćenje DNA lanaca, spaljivanja prvih 10 lanaca DNA, odvajanje polutki mozga...

O: Jedini razlog za to: vi se igrate u blatu – pa ćete se i zaprljati.

P: Što je motiv za igranje u blatu? Koja se bitna stvar desila? Jednom ste rekli da da je to bio „debalans radi želje“. Kakva je to bila želja?

O: Povećana fizikalnost.

P: Što je bio cilj traženja u toj želji za povećanom fizikalnošću?

O: Osjećaj.

P: Kako smo iskusili osjećaje i kako su ta bića imala ideju da bi ona mogla dobiti više toga ako povećaju svoju fizikalnost?

O: Niste iskusili, već su vam demonstrirali.

P: Demonstrirali kako, tko?

O: Zar neznate?

P: Demonstrirali su nam Lizziji?

O: U osnovi.

P: Na koji način su nam demonstrirali? Da li su rekli:“hej, probajte ovo!“ Ili su samo demonstrirali pomoću toga da su to radili ili pokazivali?

O: Bliže ovo drugo.

P: Oni su radili, eksperimentirali, igrali se i govorili:“gledajte, mi ovo radimo, to je tako super, dođite i probajte...“?

O: Ne baš. Više poput: „mogli bi imati ovo“.

P: Što je izgledalo toliko poželjno u toj povećanoj fizikalnosti, da su rekli „možete ovo imati“?

O: Samo si zamislite!

P: Da li je tu bilo kakvog razumijevanja, ili bilo kakve vrste realizacije, da bi povećana fizikalnost mogla biti poput toga da je Set Ozirisa namamio u svoj vlastiti lijes? Da bi onda on mogao zalupiti poklopac i zatvoriti lijes čavlima?

O: Očito, bilo je nedostatka razumijevanja.

P: Zvuči prilično naivno! Da li se nedostatak reflektira nedostatak znanja?

O: Naravno. Ali više od toga, to je želja da se dođe na put...

P: Dobro. Desio se „Pad“. To izgleda kao da je bilo, a neka arheološka proučavanja to pokazuju, tisuće i tisuće godina mirnodopska egzistencija i krasno agrarno društvo u kojem su postojale božice ili ženske kreativne sile bile na snazi. U najmanju ruku današnje knjige to govore...

O: Ne. Ti događaji su se desili prije 309000 godina, kako vi to mjerite. Tada je prvi prototip od onog što bi vi nazvali „moderni čovjek“ – kreiran. Kontrolori su imali spremna tijela, a samo su još trebali odgovarajuću matricu duše koja bi se složila da „uskoči“.

P: Dakle, prije toga, prije tog Edena...

O: Bilo je više poput 4. denziteta.

P: Ali to povlači onda da je tu bilo i nekog udjela fizikalnosti. Da li je bilo fizikalnosti u smislu da su postojala tijela koja su izgledala poput današnjih ljudi?

O: Ne baš.

P: Kako su ta tijela prije pada...

O: Nemoguće odgovoriti jer je to još vama prekompleksno za razumijeti.

P: Da li to znači da smo iskusili... da su tijela u koja smo se vjerojatno mogli useliti kao bića 4. denziteta, pretpostavljajući da se to i dešavalo, da bi to bilo previše kompleksno za nas da shvatimo? Rekli ste da je to „neka vrsta 4. denziteta“, stanje prije pada, u vezi fizičkih tijela, previše kompleksno da bi mi to razumijeli. Ako je vraćanje u 4. denzitet nešto poput dolaska iz 4. denzitata, da li to znači da bi se mogli vratiti natrag i da je to nešto prekompleksno za shvatiti? Ta varijabilnost fizičkog, koju ste već opisivali?

O: Da.

P: Dakle, da li je tamo bilo nekakvo obožavanje Boga, ili religioznih aktivnosti, u tom stanju prije pada, tom Edenskom, stanju 4. denziteta?

O: Nema potrebe kad netko ima znanje o tome.

P: Što pokušavam ovdje, što pokušavam razumjeti... to je tranzicija iz obožavanja božica u obožavanje bogova, promjena u razumijevanju cikličkog vremena kao što je izraženo u ženskim ciklusima i izraženo kao božicama – u koncept linearnog vremena, izraženo u muškom principu. Izgleda da su to bile pretvorbe i preokreti koncepata što je krajnje vodilo idejama koje su nam Lizziji nametnuli i izgleda radili u tom smjeru milenijima – doživljaji dominacija kao što su: vjerovanje u nešto izvan sebe što će te čuvati, inače si proklet i svijet će se srušiti, a ti ćeš biti osuđen. To je koncept s kojim se ovdje susrećem, i željela bih razumijeti što je to bilo obožavano. Dobro, imamo te momke koji su pali iz Edena, ali oni su još uvijek bili blizu originalnim konceptima, na neki način. Jednom kad su uskočili u fizička tijela, kaoš to ste rekli, kakav je bio njihov nivo poimanja univerzuma? Da li su još uvijek zadržali neko razumijevanje u toj točki?

O: To je poput nečijeg razumijevanja poslije nekoliko potresa mozga, trauma, nasuprot vašeg razumijevanja u vašem trenutnom stanju.

P: Dakle, oni su bili u traumi, možda su i imali djeliće ideja i pamćenja, ali sve skupa su izgubili veliku većinu. Tamo je čak moglo biti neko „koma“ stanje, takoreći, za cijelo čovječanstvo, i to kroz mnoga tisućljeća. Ali, nakon što su se probudili, sa tim djelićima znanja u svojim glavama koji su plutali unaokolo, mogli su početi slagati sve te djeliće skupa. Dakle, sastaviti te sve dijelove opet u cjelinu. Što je bila prva stvar koju su shvatili, s obzirom na kozmos oko njih?

O: Seks.

P: Što su odlučili u vezi seksa? Mislim, pa seks je već tamo postojao. Oni su već prakticirali seks. Da li je to tako bilo? Ili, da li su oni razumijeli kozmos kao seks?

O: Više nešto poput ovog prvog. Poslije svega, to je ono što ste prvo dobili u ovom neredu, društvance! Samo si zamislite posao prodavača: „Pogledajte kako je ovo zabavno! Želite li probati?!? Uuuups, oprostite, zaboravili smo vam reći da se više nemožete vratiti!“

P: Zbilja nisam uspjela razumjeti – i znam da je to velika stvar kao što je bilo i naznačeno i na što se ciljalo, a i u svim religijama i mitologijama su postojale tvrdnje u vezi seksa. Ali, nisam uspjela razumjeti principe kako bi to moglo biti stvoreno „padom“. Kakav je, precizno, taj princip? Kakva se energija generirala? Kako je seks generiran? Što je konceptualizacija tog pogrešnog korištenja energije, ili korištenja energije?

O: To je jednostavno predstavljanje koncepta samo-zadovoljavanja na fizički način.

P: U mnogo slučajeva ste rakli da je idealna stvar imati savršen balans fizikalnosti i etričnosti. To je rečeno u brojnim prilikama. Sad, ne razumijem kako bi zadovoljavanje fizičkog tijela moglo biti instrument pomoću kojeg se netko zarobi? Nije li zadovoljstvo pogledati u nešto lijepo? Da li je to pogrešno, griješno, ili oblik pada, ako se gleda u ljepotu, ako se čuje nešto prekrasno kao što je muzika, ili ako se dotakne nešto što je osjetilno i osjeća se fino poput svile ili kože svoje voljene osobe? To su razne stvari koje kod ljudi potiču užitak, a često ih dižu u duhovno stanje.

O: Ključ je u posjedovanju.

P: Što ste mislili pod tim?

O: Kod OPS-a, vi posjedujete.

P: To je ono što govorim ovdje...

O: Ako se krećeš kroz prekrasno cvijeće, svilu, po koži drugoga, ali ne tražiš da ih posjeduješ...

P: To mi izgleda da je moguće iskusiti te sve stvari, uključujući i seks, bez potrebe ili želje za posjedovanjem; samo davanjem. U tom slučaju, još uvijek ne razumijem kako to može biti mehanizam „pada“?

O: Ako je to željeno, onda mehanizam nije davanje. Da li jedeš komadić čokoladne torte radi toga jer je to dobro dati želucu?

P: Pa, mogli bi tako!

O: Ne, u OPS svijetu, kakav je vaš realitet, ne zaboravite, netko daje radi ugode osjećaja koji su rezultat.

P: Nebi li se moglo reći da, ako sve što postoji da je dio Boga, uključujući i meso, da ako netko daje nešto tom mesu, bez da bude prikačen za to davanje, da bi se to moglo smatrati kao davanju „Svemu“?

O: Objasni proces.

P: Na primjer: postoje neki ljudi koji vole patiti jer vjeruju da je meso grijeh. To je velika stvar koju su uveli Lizziji. Tokom mnogo stoljeća, željeli su da ljudi pate i napravili su tu veliku stvar i galamu oko seksa i sve što bi se moglo smatrati ugodnim ili poželjnim se negira i da bi osoba trebala patiti i da bi se oni mogli hraniti tom patnjom. I, zapravo, da se osoba učini...

O: Ako netko želi patiti, on i pati radi očekivanja neke nagrade u budućnosti. On želi nešto posjedovati na kraju.

P: Ono što govorim jest: ako osoba jednostavno može BITI, da radi i da bude ono što jest, jednostavno, da radi sve kao da meditira, ili se posveti tome što radi, da je sa svima, da šeta ulicom i da je na zraku, na suncu, sa drvećem i pticama i drugim ljudima; u tom stanju jedinstva sa drugima, ne stvara li to davanje univerzumu u smislu davanja sebe kao kanala univerzuma, da bi univerzum mogao iskusiti te stvari?

O: Ne ako taj „osjeća to jedinstvo“.

P: Mi smo to što jesmo. Priroda je priroda. Napredak je napredak. I ako se ljudi samo opuste i budu ono što jesu pošteno, i da samo čine ono što je u njihovoj prirodi bez da krše tuđu slobodnu volju drugih, da je to čišća forma bića nego raditi ono što osjećamo ili očekujemo ili želimo; da samo BUDEMO, a ne ŽELIMO BITI... dakle samo BITI?

O: Da, ali OPS-i to ne čine.

P: A: Iz čega vučem zaključke: ako su OPS-i oko nas, mi nemožemo samo...

O: Vi ste svi OPS. Da niste, nebiste bili tu gdje jeste.

P: Postoje oni koji su sretni u OPS okruženju, a postoje i oni koji pokušavaju izaći iz OPS okruženja...

O: OPD kandidati.

P: Ti OPD kandidati nemogu jednostavno to BITI, čak teorijski, jer onda bi ih OPS pojeli.

O: Ne.

P: L: Zašto ne?

O: OPS ne jedu prema protokolu.

P: Što to znači?

O: Što vi mislite?

P: Nemam pojma!

O: OPS „jedu“ štogod oni žele, ako su u mogućnosti.

P: To je ono što smo i mi rekli. Ako smo OPD u OPS svijetu, mi smo u osnovi bez obrane i oni te pojedu.

O: Ne.

P: Zašto? Što čini OPD-a nedostupnim ili nejestivim?

O: Frekventne rezonancije nisu sinhronizirane.

P: A: Ali onda, to bi značilo da svi ti ljudi koji govore da mi samo trebamo sve i svašta voljeti, da su u pravu. Oni samo jesu, i vole, ne čine ništa, samo daju sve Lizzijima... oni su u pravu!

O: Ne, jer motivacija je OPS.

P: Kako je motivacija da se voli sve i svakog i samo daje – OPS?

O: Osjeća se dobro.

P: Dakle, oni to žele raditi jer im to prija?

O: Željeti je OPS koncept.

P: Dakle, izgleda da ukazujete na to da je glavni trik u tome jednostavno da se postane ne-zakačenim za išta ili ikoga, da se ne čini ništa i samo ukopi u ništa? Nema misli, nema želje, nema rada, nema biti, nema ničega!

O: Ako ste vi OPS, to se ne uklapa, ali, ako učinite upravo to, vi biste se reinkarnirali u OPD realitetu, gdje se uklapa takva vrsta energije.

P: Ali, ako vi postanete ništa, kako se reinkarnirate? I kad ste rekli „reinkarnirate“, to podrazumijeva tijelo!

O: Vi ne postajete ništavilo.

P: Ali, biti inkarniran znači biti u tijelu?

O: Ne.

P: Mislite, preseliti se u realitet u kojem nije neophodno biti u tijelu?

O: Blizu. Ali, 4. denzitet je djelomično materijalan. Ne konzumira, niti posjeduje.

P: A: To je suprotno onome što mi činimo. L: Zašto napisati knjigu ili raditi bilo što? To nema svrhe. Trebamo samo sjediti unaokolo, ništa ne činiti, samo sagledavati naše pupke i ništa ne činiti? F: Zašto si to rekla? L: Jer ako činimo bilo što, to konstituira željenje, potrebu, posjedovanje, imanje, itd. F: Naravno, jer je ovo OPS realitet. L: Dakle, zato nebi trebali činiti ništa. Trebali bi promatrati naše pupke i pokušati izaći iz svega toga i baš te briga za druge! F: Ne slažem se. L: Inače je to kontradiktorno. Ako pokušaš pomoći bilo kome drugom, ili činiš nešto za nekog drugog, ti mu želiš pomoći. I zato, ti želiš nešto promijeniti... F: Pa naravno, ali ovo je OPS realitet. L: Svejedno, željela bih znati koga ili što kanalizira ta Marcia Schafer. Izgleda da kanalizira nekoliko izvora, ili tvrdi tako. Možete li mi reći koga ili što?

O: Ne još, jer ova stvar još nije rješena. Vi ste zbunjeni jer izgleda mislite da morate biti OPD da bi bili OPD kandidat. Vi ste OPS i vi jednostavno nemožete biti drugačiji, sve dok se ili ne reinkarnirate ili ne transformirate kod stapanja granica realiteta.

P: Dobro, shvatila sam to.

O: Ali, da li je i Ark?

P: Mi smo tu i to smo što jesmo, sve dok ne dođe granica realiteta, nemožemo biti ništa drugo. F: Dakle, ne brini oko toga što si OPS. To je ono što mi jesmo. Sve dok jedemo hranu, to smo. To je tako jednostavno. Možeš se kretati prema OPD, ali nisi još tamo, i nema tu ništa loše u tome. A: Mi pitamo pitanje, a ti odgovoriš na njega, i ovaj odgovor može biti interpretiran na različite načine. Nisam siguran na što si točno mislio. Odgovor je bio: „ako ste OPS, odgovor nije u skladu. Mislim, sjediti i ne činiti ništa. Ako si OPS, to se ne uklapa. Ali ako radite upravo to, reinkarnirat ćete se u OPD realitetu gdje se takve energije uklapaju.“ Tu postoji nekoliko interpretacija. Jedna je ta, da ako činimo upravo to, mi se reinkarniramo u OPD realitetu gdje takva energija paše i to bi bila ispravna stvar za napraviti je mi ŽELIMO biti u OPD realitetu. Dakle, jedan siguran način za otići u OPD realitet je da sjedimo ispod drveta i ništa ne činimo, da sagledavamo naše pupke, ali ne da se pretjerano zabavljamo... da ne jedemo ništa, da ne želimo ništa... tipičan Zen. Sad, postoji i jedna drugačija interpretacija: ako učinite upravo to, onda bi se trebali reinkarnirati u OPD realitetu gdje takva energija paše, ali tamo možda postoje i drugi OPD realiteti koji se NE sastoje od takvih energija. Dakle, možda postoji i drugi način da se dođe u neki drugi OPD realitet, u koji takva energija ne odlazi, već bi mogla na druge načine. L: I tu je jedan problem: početna činjenica da bi netko mogao to činiti radi ŽELJE da ode u OPD realitet! Što isključuje odlazak u njega. Ako želiš biti OPD, zeznuo si stvar! A: Ne-biti, to je ono što uče neki učitelji. Nirvana. To je nešto što je navodno jedini način i to je nešto na što nas se potiče da slijedimo jer to nije želja, niti išta. Ili, da li postoje drugačiji OPD realiteti?

O: Ne različiti realiteti, kao takvi, već drugačiji načini da se tamo stigne. Vaš odgovarajući razvoj vas je vodio do toga gdje ste sad.

P: U redu. Želim pitati par brzih pitanja u vezi tih knjiga...

O: Knjiga? Smatraj ih kao kotrljajuće djeliće i komadiće informacija iz eteričnih izvora.

P: Jednu stvar ona kaže ovdje: "Reptilske vrste su česti posjetioci, berem za mene. Oni uvijek nose uniformu... njihova civilizacija ističe kulturu i edukacijski trening... " Ona također piše da je pročitala knjigu od jednog drugog gospodina koji je opisivao svoje doživljaje sa bićima koja su bila "proganjajuće slična", iako njegovi susreti nisu bili sa Reptoidima. Ona prosuđuje opise tog gosp. da su autentični, na bazi svojih vlastitih iskustava, i nekeko povezuje te dvije grupe vanzemaljaca u ime sličnosti. Onda ona kaže: "to je vrlo drago društvo i ne vjerujem da je ime izmišljeno, a i ako je - to je radi humora kojeg ne razumijemo". Ona izvlači zaključke pomoću usporedbi, bazirano na tome da su Reptoidi "drago društvo". I ovdje kaže da su se "Sivi uvijek odnosili prema njoj prijateljski i bili su u dobrim odnosima s njom". A ovdje kaže: "Sad imamo jako puno kontakata sa Andromeđanima. Kad se sjetim toga, neprestano vidim savršenog čovjeka koji je pomalo sličan nama. Oni su tehnološki vrlo napredni. Mnogi ljudi koji su imali jako razvijen znanstveni ili medicinski intelekt imaju veze sa tom civilizacijom. Kažem to jer kad sretnem te momke, telepatski mi prenose informacije o njihovoj civilizaciji. Andromeđani imaju jaku prisutnost..." Pa, mislim da ona nije svjesna da su Andromeđani nejvjerojatnije izmišljotina i nečija imaginacija, poslije posuđivanja velike hrpe naših tekstova!

O: Vukovima uvijek dobro ide kad su pod ovčjim kožama.

P: Pored svih apsurda u ovoj knjizi, tu je jedna stvar koja me je uznemirila: ona kaže da je19.03.1997. doživjela vanzemaljsku otmicu. Ona kaže da se kasnije sjećala da je bila prisutna na skupu gdje je bilo stotine ljudi. Retrospektivno, to me brine. Rečeno nam je da smo bili testirani kako bi se jasno sjećali specifičnih treninga koje smo proživljavali kroz sve naše živote, da bi oni vidjeli kako radi njihova tehnologija. Svatko od nas je imao partnera i dano nam je da aktiviramo mali svemirski brod sa 3 sjedala. Neznam što je bilo rečeno drugim ljudima, ali ja se sjećam što se meni desilo. Oni su imali mnogo informacija i davali su ih u komadićima. Bila sam obavještena da više nebi trebala odbacivati ili susprezati se od svog rada s drugima koji nisu sa ove planete. Rekli su da je vrijeme došlo i da se moram sjetiti svega. Pokazali su mi pregled života. Otkrili su sve posjete i interakcije koje sam imala u ovom životu. Kako su to započeli, prisjetila sam se žučne rasprave s njima. Zapravo, sjećam se da sam rekla: "Nema šanse! Neću prolaziti kroz to. Kad pogledam unatrag toga, to mi je nekako smiješno na buntovan način, na koji sam im se klela da neću. Primila sam natrag telepatski odgovor: "Put!" Drugim rječima, nisam imala izbora i to će se dogoditi. Općenito, moje želje su poštovane u vezi toga. Ali ne sada; rekli su da je "vrijeme" i bila sam "potpuno aktivirana" u skladu sa planom, štogod da to značilo". Tako se taj cijeli događaj desio otprilike kad i mnoga viđenje NLO-a u Phoenix-u i ako se sjećam točno, vi ste komentirali da su stvari zbilja spremne za zahuktati se, premda smo mi bili nesvjesni tih znakova u to vrijeme, bili smo prilično zauzeti putovanjem u Gainesville. Vi ste indicirali da je to imalo neke veze sa činjenicom da smo Ark i ja skupa, napokon, i da je to početni stadij neke velike sudbine, koji je sjeo na svoje mjesto. ( Imali smo sesiju po noći 15-tog i pitala sam što me je učinilo toliko bolesnom prethodne noći i nekoliko noći prije toga, budila sam se uplašena i borila se protiv neke prisutnosti u sobi koju sam osjećala i svega toga. Također i te noći kad smo imali sesiju, pauk se spustio na ploču usred naših pitanja u vezi protona. ) Ima li tu neke povezanosti između stvari koje su se desile Marciji Schafer i onih koje su se dešavale nama?

O: Pa, najbolje je promotriti tu knjigu i autora kao stapanje stvari koje ste pročitali i stvari koje su izmišljene.

P: A: Tu je nešto smiješno. Prije, rekli su da nemogu otkriti koga je ta žena kanalizirala. L: Ne, nisu htjeli to reći još jer smo morali završiti sa drugom temom. Sad, Olga Kharatidi je imala neka interesantna iskustva u laboratoriju fizike u Novosibirsku, Rusija, kako ona tvrdi. Ona tvrdi da je imala druga interesantna iskustva sa nekim šamanima iz Altai planina. Onda, kasnije sam pročitao da je tamo bilo arheoloških dokaza da je na Altai planinama bilo tragova civilizacije koji su stari 300000 godina. Moje pitanje je: da li su Altai planine na magnetskom meridijanu na koji ste nas usmjeravali kad ste govorili u vezi Novosibirska i Irkutska, i da li je to što imalo sa arheološkim otkrićima koja su tamo otkrivena isto kad je i ona imala šamanska iskustva...

O: Ovo je dobar trag za tebe.

P: Da, ta knjiga je dosta drugačije začinjena od drugih. A: Da li je ta priča, koju ona govori u vezi tog nuklearnog laboratorija fizike, istinita?

O: Prilično blizu.

P: Da li je ona prikrila imena i točno mjesto?

O: Da.

P: Da li je to bilo u Novosibirsku?

O: Da.

P: Da li je bilo u Institutu za nuklearnu fiziku?

O: Ime je blizu, ali tamo su 12 glavnih postrojenja.

P: Jedna od stvari koje je napravila: stavili su je u cijev, u kojoj je unutrašnjost bila polirana poput ogledala, i sve se to desilo u toj cijevi, sva viđenja i slušanja tih glasova. To je neka vrsta psihomantiuma, sa jednom razlikom, ona je nosila slušalice koje su blokirale sve zvukove izvana. Pomislio sam: da li bi i nama bilo od koristi ili za savjetovati da koristimo te slušalice, kao i tehnike sa muzikom?

O: U redu.

P: L: Da li još uvijek smatrate da je tehnika sa psihomantiumom dobra i da ju koristimo?

O: Da.

P: Pitam se da li bi pomoglo da obojimo okvir od ogledala u crno...

O: Možda.

P: Jednostavno nisam, iz nekog razloga, motivirana da to učinim. Neznam zašto.

O: Previše pomutnje, kao što je "kod stopala adolescenta".

P: Nema tu puno toga što mogu učiniti u vezi toga! Imam ovdje knjigu od Karle Turner, "Maškarada Anđela", priča o Tedu Rice i svim njegovim iskustvima. Da li je metodologija, koju je koristila Barbara Bartholic kod micanja paravana pamćenja, dobra metoda ili je moguće da je ona kreirala pamćenja koja ne postoje kod njenih pristupa?

O: Oboje.

P: Ta ideja koja je proizašla sa Tedom Rice bila je prilično užasna. Rekao je da se sjeća kako je njegova baka bila silovana od strane Reptoida koji se pretvarao da je njen mrtvi muž, i da su u biti, reptoidi ubili njegovu baku. Uvidio je ta sva psihička iskustva i sve mu se to desilo radi toga što je bilo potaknuto i kontrolirano od strane Lizzarda. Da li je to, u stvari, slučaj? Ili, da li je imao također i neke dobre momke koji su radili s njim?

O: Ovo drugo.

P: Da li je on, u stvari, izbacio bebu i kadu radi svog rada s Bartholic-ovom?

O: Blizu.

P: Pa, ne izgleda da je tamo bilo mnogo rasuđivanja i da je bilo diskriminacije u toj gužvi. Sve je prikazano crno ili bijelo. L: Bilo je nekoliko tamnih crta na nebu za vrijeme nedavne solarne eklipse. Puno se komentiralo u vezi toga na raznim internetskim stranicama, uključujući i neke od "tvrdih znanosti", astronomskih. Pa ipak, nije postignut nikakav opći dogovor što je to bilo. Primjećeni su također i čudna svjetla i objekti oko sunca, a kasnije su prešli i preko Mjeseca. Također se i vodi diskusija u vezi nekog "Nadolazećeg objekta" jer postoje naznake nepoznatog objekta u našem sunčevom sistemu koji prouzrokuje taj efekt. Sad, shvatila sam da ste prije rekli da bi mi trebali gledati nešto POSLIJE Lee komete, točne riječi bile su: "Sad, trebate znati sastav te komete..." I bilo koje druge koja je pobliže slijedi. Još ranije naznačeno nam je da je povećana aktivnost kometa. Oortov oblak i da ga to ciklički poremeti. Dakle, izgleda da ono na što ste ukazivali, da se to sada dešava. Mislim, "pobliže slijedi" vjerojatno znači blizu i u vezi vremena, također. I rekli ste da takve komete, koje je to poremetilo, da bi trebale stizati u "raspršenom uzorku", što bi značilo da mogu stići iz bilo kojeg smjera i pravca. Možete li komentirati te trenutne događaje?

O: Ne još.

P: Zašto? Postoji li nešto na što bi trebali paziti?

O: Najbolje je nastaviti promatrati...

P: Nešto posebno što bi trebali promatrati?

O: Ne. Budite otvoreni za sve mogućnosti.

P: Mi smo na rubu od: a) invazije vanzemaljaca b) udara kometa c) pojavljivanja sunca blizanca, mrtve zvijezde našeg solarnog sistema?

O: Čekajte i vidite.

P: Ne želim čekati i vidjeti! A: Čekaj i vidi! Kad nas to pogodi - znat ćemo! L: Da pitam ovo...

O: Koja slavna tranzicija u OPD 4. denziteta! Sa možda brzim svraćanjem na 5. denzitet, samo da se uzmu nove stvari za putovanje!

P: Hoćete reći da smo spremni za Big Kahuna ( jedna "velika faca" iz jednog filma u kojem čekaju tu veliku facu )?

O: Samo Don Ho zna sigurno.

P: Što!?

O: Pa, vi ste spomenuli "Kahuna", zar ne?

P: Dobro, zadnjih godinu dana neprestano ste skretali pažnju na nešto što bi mi trebali vidjeti, i da bi trebali "uživati u predstavi" i sve nešto takvoga. sad ste dali ovu naznaku u vezi 5. denziteta, gdje enititeti iz 3. denziteta idu nakon smrti. Kažete da će mnogo ljudi to doživjeti?

O: Možda malo pokušavamo ovdje olakšati stvari!

P: To je sve lijepo i krasno, ali želim samo jednu riječ za to, trag u vezi toga što dolazi u bliskoj budućnosti, o kojoj ste dali toliko tragova... samo jednu riječ kao trag?

O: KABUUUM!

P: Čekajte malo! Nemožete to učiniti! Što ste mislili pod "kabuum"? Mijenjam svoje pitanje, hoću 2 riječi! Još jednu!

O: PLJUS!

P: Dobro, riječ koja nam ukazuje da sjedimo upravo ovdje...

O: Florida.

P: Mi ZNAMO da je to Florida! Što je sa riječi koja će mi dati trag u vezi naše lokacije?

O: Vruće.

P: A: Mislim da to znači da će biti ovdje jako vruće, ali sigurno.

O: Dobro. Vruće ali sigurno, možda.

P: Kabuuum i pljus? Da li je to povezano uz ono što ste rekli u vezi C. prošle godine kad sam pitala ima li ona plan za ispuniti, jer nije dolazila do danas i rekli ste "sudbina će intervenirati". Onda sam pitala KAKO će se sudbina umiješati, a vi ste rekli: "Da li zbilja želiš znati?" Pa sam htjela jednu riječ kao trag, i vi ste rekli: "KRC". Da li je to o čemu ovdje govorimo? Možemo li povezati te točkice?

O: O, ne, ona je u planinama. Dakle, naravno, ona je na sigurnom!!!

P: A: Ona je sigurna radi toga što je u planinama?

O: Humor, ljudi!

P: L: Dakle, to je trag unatrag?

O: Neodređeno.

P: A: Neznam iz kojeg razloga, ali želim pisati u vezi dezinformiranja, ili laganju, Beardena kojeg je Richard Hoagland vodio u krivo. Želim ih razotkriti. Neznam da li je to dobra stvar, ali imam ideju da bi to trebao napraviti, to napraviti na propisan način...

O: Problem sa gosp. Hoaglandom je taj što je odveden u krivo od strane drugih.

P: Njega su drugi odveli u krivo i sad on sam vodi u krivo mnoge druge.

O: Da.

P: Neznam zašto, ali nekako to želim spriječiti. Glavno pitanje je: on daje dosta informacija i propagira neke ideje koje su došle od strane Beardena i koje su, za mene, očito krive. Mislim da Bearden to sve zna i da jednostavno laže; u vezi Maxwellovih jednadžbi, npr.; kako su fizičari bili zavarani i kako su glupi i kako tapkaju u mraku. Moje pitanje je: pretpostavljajući da on laže, jer mi je to očito, i da zna da laže, zašto to čini?

O: Možda je bio plaćen da tako radi. Tko izvlači koristi iz toga? ( Hoaglandovih i Beardenovih laži )

P: Vlada, tajna vlada, Lizziji...

O: Uh, uh...

P: Iduće pitanje je: hoću li biti u nezgodnoj situaciji...

O: Bolje ga direktno kontaktirati, privatno.

P: Njega? Beardena ili Hoaglanda?

O: Prvog. Hoagland više nema kontrolu.

P: L: to bi moglo rezultirati iz kontaktiranja Beardena? A: Ako su mu platili da laže, što bi moglo slijediti?

O: Ako to učiniš na pravi način, možda ćeš dobiti pronicljiv odgovor.

P: Moguć pronicljivi odgovor bi mogao biti nagovaranje da to objavim. Dobro. Ali, želim dobiti još podataka u vezi tog Beardena. Moja hipoteza je: da, on je bio plaćen da laže i on nije potpuno slobodan; pa ipak, on ima izvjesnu dobru volju, pa će pokušati lagati na takav način da...

O: Da, ali samo nekolicina to može uvidjeti.

P: Koji bi pozitivni efekt mogao rezultirati iz tog kontakta i pisanja o tome, ako se učini na pravi način?

O: Gazi polako.

P: Imam problem: imamo ovu knjigu od Osho-a. pročitao sam to i ovaj dio kaže slijedeće: nebi trebali gledati što drugi čine, bilo da lažu ili ne, jer bi se trebali koncentrirati na sebe i na stvari koje mi trebamo učiniti. Gledanje svojih susjeda samo odvlači vašu pažnju od onog što bi vi trebali učiniti. Dakle, neznam. Možda je navaljivanje da to učinim - odvraćanje?

O: Istina. Istina otkriva laži za one koji trebaju naučiti.

P: Nagađam da je bolje samo razgovarati o tome što je dobro, ispravno i istinito, i provoditi manje vremena ističući što drugi rade i što su laži. Oni koji su spremni to primiti, oni će i to dobiti. Oni koji žele vjerovati Hoaglandu i Beardenu, oni će bez obzira na sve što ti kažeš - nastaviti jer žele vjerovati u te laži.

O: Točno!

P: Neznam što je istina...

O: Ali saznat ćeš!

P: Dobro, gotovi smo. L: Neke riječi za kraj, utjeha, savjet... Mislim, nekako kao da ste nas ostavili ovdje da visimo!

O: Uživajte u nadolazećim događajima. Laku noć.