Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1998-12-05


05.12.1998.

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga večeras imamo sa nama?

O: Emorriha.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Željela bih početi s jednom stvari koju ne želim zaboraviti. Prošli petak, Arkov prijatelj Moshe je umro. Budući da ste dali ime "Moshe" za vrijeme jedne sesije prije par godina, i koji je bio u vezi s našim prošlim životima u Njemačkoj, a poslije je tu bilo smješnih povezanosti sa Dijon, Moshe je bio smješten u Dijon-u, i jednom sam pitala da li ima nešto važno u vezi Moshe-a, što je dovelo do značajnih podataka o Orionu i tom zemljom oko Rajne. Onda ste spomenuli Tel Aviv, a Moshe je pokopan u Tel Avivu, dakle, željela bih pitati ima li kakvog posebnog značaja u vezi iznenadne smrti Moshe-a?

O: Molimo, budi malo preciznija!

P: Da li je smrt Moshe-a oznaka mijenjanja realiteta?

O: Ne baš, u smislu na koji vi mislite.

P: Znam da je S.-ina smrt bila oznaka u mom životu i imala sam osjećaj da su se promijenile mnoge stvari poslije njene smrti, a možda su one i rezultati njene smrti.

O: Bila je to oznaka, jer si ti izabrala da bude tako.

P: Postoji li kakva podsvijesna veza između Moshe-a i Arka, Moshe-a i mene, Moshe-a i nas oboje, ili Moshe-a i naših života?

O: Moshe je imao prijelaz kao rezultat defekta genetske linije.

P: Što...

O: Oslabljene stijenke arterija. Duša se broji, ne tijelo.

P: Pa, kako je Moshe u sadašnje vrijeme?

O: Dobro, ali ne postoji "sadašnje vrijeme".

P: Znam to, oprostite. Da pitam ovo: kad ste spomenuli ime "Moshe", dok je R. bio prisutan, da li je to bio ovaj Moshe, da li se to odnosilo na njega?

O: Postoje mnogo Moshe-a, možda bi trebali istražiti korijen riječi u Hebrejskom jeziku. ( Mosheh: izvaditi, izvući, spašen )

P: Pa, tu je bilo nekih zabavnih stvari u toj sesiji u kojoj ste ga spomenuli. Ali, zasad ćemo to ostaviti na miru. U redu, u vezi stvari oko tog Rennes-le-Chateau, M. pita: želio bih znati što ili tko je konstruirao taj raspored planina?

O: Planine su prirodna konstrukcija.

P: Onda on pita: u vezi košnica u tom području, za koje ste vi odgovorili "nije važno", on kaže: "U redu, ali radoznao sam u vezi tih košnica. Ima li kakvog simbolizma u vezi tih košnica u tom području?"

O: Ne.

P: Za što se one koriste?

O: Proizvodnja meda!

P: Na koji način se ta proizvodnja meda postiže?

O: Oprezno, tako da vas ne ubodu!

P: Vrlo lijepo. Tko koristi te košnice za proizvodnju meda?

O: Poljoprivrednici 19. stoljeća.

P: Mislim da bi onda oni trebali biti zbilja STARI! Mislite nove ere ili stare ere?

O: Nove ere.

P: Dobro, M. dalje pita: 6 planina u Rennes-la-Chateau formira prirodni pentagon okružen kružnicom. To me podsjeća na drevne čarobnjake koji su se okruživali sa kružnicom dok su dozivali duhove ili demone. Da li je to područje podesno kao ogromni prolaz, prozor, ili mjesto za prizivanje?

O: Prolazi se dese gdje su uvjeti postignuti.

P: Da li je to područje prolaz?

O: Prozor.

P: Ako je prozor, da li 5 vrhova koji ga okružuju sadrže ili štite štogod...

O: Sadrže je u redu.

P: Dakle, on je u pravu, oni sadrže. Da li to ima nešto s tehnologijom Atlantiđana i proizvodnji energije?

O: Na posredan način.

P: Da li tamo ima nekih drugih važnih prirodnih formacija koje slijede slične oblike, koje bi mi trebali, ili mogli, potražiti?

O: Da, naravno. I one su brojne. Monument Valley je jedan od primjera.

P: Pa, u vezi iste teme: da li je Abbe Saunier stavio tragove u statue križa u crkvi u Rennes-le-Chateau?

O: Neke, ali oni su pozlaćeni.

P: Što ste mislili pod time?

O: Vidjet ćete.

P: Da li poruka sadrže sve statue s križevima?

O: Samo pogledajte. A sada, narode, zapamtite: Rennes-le-Chateau je sredstvo, ne cilj. Poput otključavanja sanduka, očekujete naći zlato, a samo ste našli mapu.

P: Dakle, kad ste rekli "šablona, Templar" ( template, Templar, prim. prev. ) vi ste vjerojatno mislili na činjenicu o tome što se ovdje dešava, konstrukcije, ime i tragovi riječi, i čak događaji i incidenti su, možda, bili model koji bi mi trebali potražiti na drugim mjestima?

O: Hramovima također.

P: Što je...

O: Što je iza vaših hramova?

P: Iza, općenito? Kreatori, oni koji ih potiču? Crkva?

O: Stavite vaše prste na...

P: Kakve veze ima stavljanje prstiju sa hramom? Stavimo prste na svoje hramove? Na naše glave? Što je iza tvog hrama? Tvoj mozak...

O: Koji dio?

P: Pa, čeoni režanj... dio mozga gdje je pronađen magnetit.

O: Da...

P: Dakle, na što dolazite ovdje?

O: Mi ne, vi ćete doći.

P: Dakle, instrukcije ili tragovi na tom području bi mogli, zapravo, primjeniti se na drugim lokacijama? To je?

O: Ili na mreži.

P: Da li je Saunier bio svjesan te mreže?

O: Nije važno, ali mreža jest.

P: Pokušavam doći na ovo... ako je on bio svjestan toga, mogao je staviti tragove u vezi toga u njegove dekoracije u crkvi.

O: Tko kaže?!

P: Napisao je nasuprot vrata od crkve: Terribilis locus est, ili Ovo je grozno mjesto...

O: I neki su stavili "Opasnost - otrovi" na kraj svojeg skladišta.

P: O kojoj mreži mi govorimo? EM mreži...

O: Da. Meridijanima.

P: U vezi vaše naznake prošlog tjedna, "osjećate li se ikad da plešete u krug?", M. je želio znati da li se to odnosi na krugove u žitu?

O: Ne, ne direktno!

P: Onda, također ste rekli: "dosta jednostavno, mi bi rekli gdje je Arcadia"? Arcadia...

O: Trebate poraditi na ovome. Odgovori na te misterije nisu lako rješivi, ali vrijede truda!

P: Glavna stvar koju sam primjetila u vezi Arcadije je bila ta da su Arkadijci bili neprijatelji Trojanaca, oni su bili kreatori Trojanskog konja - velike prevare... a Kelti bi trebali navodno biti potomci preživjelih iz Troje. I kad je došao Hitler, jedna od njegovih ideja je bila da ponovno uskrsne Arcadia i da će Njemačka biti nova Arcadia i uništiti "staru korumpiranu civilizaciju", koja je bila Troja. Troja je "tri" i povezana je sa "ilium", a moje pitanje u vezi toga je: tko je bio prvi?

O: Tko je drugi?

P: Tko je isprva, a tko drugi? Nitko, neću to dotaknuti! Vrlo brzo: K. i B. su doživjeli neke bizarne stvari. 1.12. B. se "potukao" sa "Njima" u snu. Rekao je da se morao boriti da pomakne svoje tijelo i da mu um postane budan, i čuo je da mu netko govori da se nebi trebao boriti, jer je pokušavao vikati. K. ga je pitala što misli, tko je to bio, a on joj je rekao "Sivi". K. je bila u polusnu i sjeća se da je u jednom trenutku pomislila "oni su tu". Kad je otvorila oči, nikog nije bio u sobi. Pitala je: "Da li je to moguće?" Mi osjećamo do izvjesne mjere, kad smo došli do kraja. Ne volim taj osjećaj. Znam da je bilo rečeno da to nije lako, i da to nije sigurno. Ali, ne mogu pomoći ako mislim da to izmišljaju naši umovi, a poslije svega, i Kasiopejci su rekli da se otmica u našem slučaju nije dogodila. Dakle, zašto bi se ti momci sada pojavljivali? Mi teško možemo biti neka vrsta prijetnje; mi smo u vrtiću, zaboga." Napisala je da je zabrinuta za svoju djecu, također. Njen sin je spomenuo da je sanjao da je on bio beba koju je "duh" gledao u svojem dječjem krevetiću. Pitao se da li je to bilo sjećanje ili san. K. je rekla da ju je to podsjetilo na "malene ljude-duhove" iz djetinjstva B. I ona je čula da su obično duhovi ono što se vidi ili što se pamti kad su Sivi bili u blizini. Ono što bi ona zbilja htjela pitati je njena bol u lijevoj ruci. Napisala je: "Ne želim trošiti vaše vrijeme".

O: Previše pretpostavki!! Najbolje je istraživati otvorenim umom. Nešto u vezi veselih kuća sa bijelim ogradama.

P: To je trag koji bi trebali slijediti?

O: "Dječji vrtić, ?!??" Zašto misliti da je naša svijest toliko ograničena? Tko zna sadržaj matrice duše ako to nije adekvatno istražio?

P: Još nešto što bi joj moglo pomoći, da se ne osjeća da će doći kraj?

O: Ne.

P: Jedno zadnje pitanje: Martha Neyman je odgovorila i rekla da ona misli da je Rennes-le-Chateau samo jedno selo s jednostavnom misterijom, i da ne postoje vanzemaljci, da ne postoji urota da bi se vladalo svijetom, i zato, ona ne osjeća da bi bilo kakva daljnja komunikacija u vezi toga bila besmislena. Naravno, ja se slažem. Potrošila sam previše vremena pokušavajući ukazati na nove i moguće plodne smjerove i ona je izgleda samo željela da se složim s tim da je ona toliko pametna kod svojih objašnjenja simbolike. Imate li kakav komentar na to?

O: Ne.

P: Dobro, ja sam gotova. A: Želim pitati u vezi te mreže. Imam ovu knjigu u vezi "tajne geometrije", Bruce Cathie i sve to. Ti ljudi su nacrtali tu mrežu i geometrijske oblike koji se razlikuju od jednostavnih meridijana. Želio bih znati kako saznati kakva je stvarna geometrija mreže. Da li je komplicirana onako kako su je nacrtali ili je jednostavna kao dužina i širina? Mogu li dobiti kakvu pomoć oko toga?

O: Potraži odgovore u pirotehnici.

P: L: Mislite da proučimo eksplozive ili vatromete?

O: Sve što je vezano uz taj korijen. Na primjer: sijevanje ( munje ).

P: Da, ali ono na što mislimo je kako OBLIKOVATI, kako konstruirati točnu mrežu? Postoji li kakva posebna geometrijska figura koja se primjenjujei da postoje posebne lokacije...

O: Ne, ne, ne. Vi pretpostavljate i niste bili strpljivi.

P: A: Ne razumijem o čemu se radi s tom pirotehnikom, ali prvo pitanje jest: jednom smo pitali u vezi te magnetske mreže i rečeno nam je da su linije mreže svakih 200 milja ( oko 320 km ) i da je to uobičajen oblik linija...

O: Da, ali te su primarne. Što se dešava kod polova?

P: Na polovima se te linije stapaju i oblik postaje kompleksniji, mislim.

O: Približavanje.

P: Dobro, one se približavaju na polovima, i vjerojatno idu unutar Zemlje.

O: U atmosferu, postoji valno kretanje. U jezgri, postoji primarno približavanje, a to je također vaš prolaz/spoj.

P: Jezgra Zemlje?

O: Da.

P: Ove linije koje su nacrtane, da li su one samo dimenzionalne linije ili su one samo ravnine koje presjecaju Zemlju na tim područjima?

O: Ovo drugo.

P: L: Da li te točke istaknutih lokacija označavaju ta ležišta koja apsorbiraju tricij?

O: Promašaj, i ti, draga moja, si zasad u "stolcu za tišinu".

P: Oprostite! A: Pa, želio sam se uvjeriti jer kad smo usmjereni prema tom mjestu u Rusiji i kad je dan termin "magnetski meridijan", pitali smo o tome gdje je nulti magnetski meridijan lociran, rekli st enam da je oko 90 stupnjeva istočno, u Tihom Oceanu. Provjerili smo kartu i to je sigurno u Indijskom Oceanu, a ne na Pacifiku. Da li je to samo bila pogreška?

O: Ne, jer svi ti prekrasni, svjetlucavi oceani se presjecaju sa prekrasnim otokom sa zbilja jeftinim stvarnim imanjima!

P: Oni se šale! Djeluju kao da su popili previše! Nemam pojma što bi to značilo! ( Laura prekida i odlazi po atlas i ispituje područje iz pitanja ) L: Dobro, jedini otok koji mogu vidjeti kod presjecanja tih prekrasnih blistajućih oceana, kako ste se vi izrazili, je Antarktika.

O: Da.

P: U kojem smislu... A: Dobro, ovo dovodi do pitanja u vezi Piri Reis mape. Mi želimo znati tko je izvor ove mape?

O: Kompleksno, ali izvor bi datirao natrag, oko 14000 g. prije nove ere.

P: Atlantida?

O: Blizu.

P: L: Da li je ta karta nacrtana dok Antarktika NIJE bila prekrivena ledom?

O: Da.

P: Da li Antarktika nije bila pokrivena ledom zbog toga što su polovi bili na drugim lokacijama?

O: Ne.

P: Da li je zbog toga što na cijelom planetu nije bilo područja pokrivenih sa ledom?

O: Ne.

P: Da li je zbog toga što je bila sama po sebi na drugoj lokaciji?

O: Ne.

P: Zašto nije bila pokrivena sa ledom? A: Jer je klima bila toplija.

O: Postignuto tehnologijom.

P: L: Zašto bi netko želio tehnološki ugrijati Antarktiku, a čitava druga područja na planeti su bila dostaupna za korištenje? Što je toliko posebno kod Antarktike?

O: Ostali dio planete je bio dostupan za korištenje? Ne baš.

P: Zašto ostali dio planete nije bio pogodan za korištenje?

O: Led.

P: Dakle, ostali dio planete JE bio pokriven ledom?

O: Ne.

P: Tu ima nešto što propuštam. A: Mnogi dijelovi planete su bili pokriveni ledom, ali ne svi.

O: Da.

P: L: Dakle, umjesto korištenja područja koja nisu bila pokrivena ledom, zašto, posebno, je Antarktika bila...

O: Što?!?

P: Na ono što želim doći jest: zašto ići u toliko problema da bi se čitav veliki otok zagrijao, a moglo se mnogo lakše otići nekamo drugdje?

O: Pa, prvo i prvo, mislimo da je red na Arku. Ali, budući da si već pitala, nije li to već očito dosad? Fizika magnetskih sila mreže, korištenje elektromagnetizma. Kristali i poput toga. Tražiti puteve u unutrašnjost? "Polovi" znaju najbolje!

P: A: U redu, sad smo došli do elektromagnetizma ( EM ), a to je bilo moje iduće pitanje. Imam neke vrlo stare papire od Whittaker-a...

O: EM generatori obično koriste neku mrežu. Toliko za kreaciju polja.

P: Kad to kažete, mislite na mreže, a ne samo na mrežu?

O: Da. Izgleda kao posuda za izradu waffli ( vrsta kolača koja se radi u kalupu ).

P: Mislite na listove željeza koje se koriste u transformatorima?

O: Dobro. Zašto? Da bi se kopirala priroda. Zemlja ima mrežu, a i ti!

P: Dobro, Zemljina mreža je samo imaginarna mreža vezana za polje, ili samo matematička mreža... ne, ona mora zbilja postojati...

O: Da.

P: Ako ona zbilja postoji, to je polje mreža ili je to mreža sastavljena od neke materije, poput tih listova željeza? Samo napunjena materijom?

O: Željezo je privučeno, ono ne privlači.

P: Želim znati da li je mreža materijalna ili je ona samo mreža polja i ništa više, ili nešto materijalno postoji na Zemlji što je vezano za nju?

O: Oboje.

P: Imamo trag, ali nemamo odgovor. Originalno pitanje je bilo u vezi Whiitaker-ovih dokumenata iz 1903. g., u vezi rješenja valnih jednadžbi, a to je povezano za tog Beardena koji je zaradio mnogo novaca na knjigama o antigravitaciji i uređajima koji koriste energiju nulte točke ( zero point ). Do izvjesne mjere, rekli ste nam da ima nečega u tome. Bearden je istraživao i misli da su Whittaker-ove ideje korisne za UTP. Nabavio sam kopije i proučavam ih i dosta su interesantne... Da li je to vrijedno ili samo još jedno nagađanje?

O: Ne. To je vrijedno istraživanja.

P: Nedavno, slučajno sam bio usmjeren na momka iz Brazila koji je napisao neke dokumente sa Assis-om, a Assis je bio povezan s Marinov-om, a to je nekako zatvoren krug. Taj Rodriguez je pisao u vezi superluminalnih valova. Napisao je dosta dokumenata o tome... čak i kaže da on vjeruje da će se superluminalni valovi moći uskoro koristiti u tehnologiji. Neki komentar u vezi tog momka, da li je on na pravom tragu?

O: Da.

P: Što je sa kvaternionima ( quaternions, prim. prev. http://en.wikipedia.org/wiki/Quaternions_and_spatial_rotation )? Lord Hamilton je izumio kvaternione, a taj Bearden nam kaže da je Maxwell napisao svoju jednadžbu koristeći te kvaternione i da su njegovi originalni dokumenti sakriveni od strane vlade i da je Maxwell znao mnogo više nego što je rekao. Da li je to, stvarno, slučaj?

O: Da.

P: Da li su ti kvaternioni korisni?

O: Djelomično, ali tu postoji veza koja nedostaje.

P: Naravno. Sad, razmišljao sam danas o tom otkriću Whittaker-a i da li bi trebao raditi na tome da to povežem sa pentagonima i heksagonima. Da li je to veza koja nedostaje? Ili ste mislili na neku drugu vezu koja nedostaje?

O: Pa, povezivanje geometrijskih faktora o kojima govoriš je mudro, ali tu nedostaju i druge veze, također.

P: U redu... to je sve za večeras. L: Ja bih željela znati da li je bol u mojim leđima povezana s nekom podsvjesnom porukom.

O: Nije.

P: Zašto je toliko bolno?

O: Držanje tijela.

P: Što je s ležištima i montmorilonitom, vezom ležišta i montmorilonita i što ste jednom rekli u vezi praćenja minerala i otključavanja tajni, na neki način?

O: Da.

P: Da, što? A: Koliko bi mi trebali popiti?

O: Ne.

P: L: Mi ga nebi trebali piti?

O: Ako ste nejasni, mi smo nejasni.

P: Da li je taj montmorilonit smjer prema tragovima u vezi tricija? Činjenica koja tricij veže uz to ležište i to ležište je smješteno u Rhineland-u, uzduž drugih selektiranih gradova i alfalfa ( djetelina ) vjerojatno raste tamo. Da li je to trag koji nas vodi tamo?

O: Pitanje je u vezi uma, duha i tijela, i što se potom dešava.

P: Pa, na ono što pokušavam doći jest: da li je korisno za nas da konzumiramo taj montmorilonit? Da li će on pomoći kod povezivanja uma/tijela/duha?

O: Ono što je važnije je kome je pomoglo, kako i zašto.

P: Ne shvaćam. Možda je to radi toga što sam umorna, ali ne vidim ništa u vezi toga.

O: Moraš biti, jer očito je prilično zaboravno! ( teško se pamti )

P: A: Ništa ne dobivamo u vezi tog minerala... kome je prije pomogao, kako i zašto... F: Ja mogu to pronaći! L: Pa, hajde! F: Ako je to nalazište u Njemačkoj, i ako taj mineral uzrokuje neku vrstu efekta poboljšanja, možda, u antičko doba je netko koristio to iz tog razloga. L: Da li je F. u pravu kod ovoga?

O: Da, u pravu je.

P: Jedno zadnje pitanje koje me muči: zašto su Druidi rezali imelu na tako ceremonijalan način?

O: Ne, to je prekomplicirano za sada. Laku noć.

P: U redu, to ćemo pitati idući tjedan. Laku noć.