Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1997-10-04


04.10.1997.

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga imamo sa nama večeras?

O: Lororra.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Imam nekoliko pitanja u vezi kasiopeje. U nekoliko slučajeva opisali ste Kasiopeju ili Kasiopejce, svjetlosna bića ujedinjene misaone forme, koji prenose kroz Kasiopeju, koji su na "prvoj crti balansirajućeg prirodnog sistema univerzuma". Drugom prilikom, kad je R. bila ovdje, pitala je pitanja u vezi Isis-a i rekli ste da je Isis bio "izvidnica". Sad, to mi izgleda da je nešto što je na prvoj crti također izvidnica - da su definicije nepromjenjive, ili slične. Kroz čitanje svih različitih mitova i legenda, izgleda mi da postoji sličnost između predodžbe kraljice Kasiopeje i Isis-a i ona je dosta upadljiva. Kakva je veza između kraljice kasiopeje, arhetipski govoreći, i Isis-a?

O: Podsvjesna.

P: Veza je podsvjesna? Još sam primjetila jednu stvar u vezi riječi "Isis", da se ona može lako promjeniti u "I Zeus". I Perseus može biti "per Zeus" i Perzija ( Persia ) može biti "per ziu". Jedan od najstarijih etmoloških korijena riječi "God" ( Bog ) je "ziu" iz koje dobivamo "deu". Sve to predstavlja engleski prijevod za "for God" ( za Boga ), kod Perceval je "per ziu val" ili "strong for God" ( jaki za Boga ). Možete li komentirati te veze?

O: Međusobno povezano trojezičnom linijom učenja.

P: Još neki daljnji komentari?

O: Ne.

P: Također sam primjetila da riječ "Osiris" može također biti lako modificirana recimo u "of Sirius" ( od Siruisa ). Komentar molimo.

O: Sirius je bio visoko cijenjen u vašoj "prošlosti".

P: Na čemu se temelji ta visoka cijenjenost Siriusa?

O: "Od tamo odakle dolaziše, izgleda da znanje nemaše granica".

P: Možete li objasniti malo ovo?

O: Mogli bi, ali nećemo.

P: Zašto?

O: Jer vi to možete!

P: Čitajući transkripte prošla sam kroz dio koji govori o "paktu" koji je napravila grupa OPS individualaca, koji su se zvali "Rosteem" i da je to bio izvor Rozenkrojcera. U knjizi "Misterije Oriona" govori se o činjenici da je Giza nekad bila zvana RosTau, što je "Rose Cross" ( ružin križ ). U osnovi, željela bih razumjeti simboliku Ruže pričvršćene za Križ. Izgleda mi da je slikoviti prikaz Isusa zakucanog na križ, zapravo Ruža prikovana za Križ. Kako je Isus vezan za Ružu?

O: Ne, iz Ruže se uzdigao Križ.

P: Oh... vidim...

O: Rekoše slijepci.

P: Objasnite, molim. Da li kažete da ono što vidim nije točno?

O: Ne, ( veselje )!

P: Iz Ruže se uzdigao Križ... i zato, križ simbolizira...

O: Pitaj.

P: Što križ simbolizira?

O: Nije stvar u simbolici. Stvar je u efektu ( djelovanju na ljude? ).

P: Što je efekt križa?

O: Sve što je slijedilo iz njega.

P: Možete li nabrojiti nešto od toga da bi mi dali trag?

O: Znate ih.

P: Istovremeno primjetila sam da su tamo dvije vrste kukaca. Škorpioni i pauci. Zodijak je promijenjen tako da je Rak izvađen iz Škorpiona i kreiran je iz njih znak Vage. Ta slika je bila ona kod koje žena drži balansirajuću vagu, obično vezanih očiju. To je učinjeno bez zapisane povijesti, ali vjerojatno je formalizirano kroz okultne tradicije Kabale. Sad, kod pokušaja shvaćanja tko je imao koju boju šešira, ako postoji takva stvar, došla sam do provizornog zaključka da je pauk, ili onaj koji okreće mrežu, utaboren kod Rozenkrojcera, a da škorpion predstavlja tragača mudrosti... jer, zapravo, riječ Škorpion dolazi iz istog korijena i onog što znači probosti ili otkriti ( objelodaniti, skinuti veo ). Zato, Škorpion je također Perseus, per Ziu, ili "for God" ( za Boga ). I Rozenkrojceri su "drugi", takoreći. Možete li mi to pojasniti? Ili komentirati?

O: Kad zamršenu mrežu ispletemo, onda vas i ne smijemo pustiti unutra. ( What a tangled web we spin, when we must not let you in ) - ( rimuje se kao stih u pjesmi )

P: Dakle, Ruža je Pauk?

O: Drugačija svrha.

P: Dakle, Ruža, sa trnovima... možete li mi pomoći kod te slike Ruže... da li je Ruža Škorpion?

O: Ne. Drugačija svrha... Ruža je samostalan simbol.

P: Dakle, Ruža se može koristiti sa bilo koje strane, zar to?

O: Možda.

P: Iduća derivacija ( izvedenica ) riječi škorpion je "skopos", ili "to see" ( vidjeti ). Rekli ste da je ljudska vrsta zasijana na planeti u konstelaciji Škorpiona i zato, kad se podesi zodijak i kad se tragovi otkriju, izgleda mi da je umetanje znaka Vage dizajnirano da bi uzelo moć i snagu ljudskim bićima, da se vežu njihove ruke, da ih se spriječi od viđenja, i da ih se učini bespomoćnima. Da li je ta slika blizu?

O: Na pravom putu.

P: I škorpion je predstavljen na 4 načina: škorpion, gušter ( lizard ), orao i golub. Dakle, imamo 4 nivoa doživljenja. također, Minerva/Atena bila je kćer jedinica zeusa. Ona je bila poznata kao "krotitelj konja" i bila je Božica Djevičanstva. Također je znana kao "Parthenos", što znači separaciju ( odvojenje ). Da li je to dio slike kreacije Eve od rebra Adamovog, takoreći, ili separacija znanja od duše, ili veo između svijeta 3. denziteta i svijeta 4. denziteta?

O: Blizu.

P: Usput, istom linijom, u astrološkoj simbolici, različitim zvijezdama su dodijeljeni različiti dijelovi tijela na neosnovani način, što nije izgledalo da je imalo ikakvog smisla sa stvarnom konfiguracijom zvijezda, samih po sebi. Kralj Cepheus je u znaku Ovna, suprug Kasiopeje, imao je zvijezdu u desnom ramenu. Ime te zvijezde na arapskom znači "redeemer" ( iskupitelj, izbavitelj, osloboditelj, nadoknađivač, spasitelj ). Na slici razapeća, Isus je opisan kao da nosi križ na svojem ramenu kao da se kaže da je on stari kralj koji mora umrijeti da bi napravio put za novog... Osim toga, mnogi od nas su osjetili i doživjeli bol u svojim ramenima, ruci i imamo pikanje u ramenu neko vrijeme. Svojevremeno, vi ste to povezali sa DNA promjenama. Da li je točno da su izvjesni individualci povezani s drugim denzitetima kroz prozore ( otvore ) zvijezda u određenim konstelacijama, vezanim za područja tijela gdje su otvori u eteričkom polju i točke aktivacije DNA, i da je to vezano uz izvjesne bolove i neugodnosti?

O: Dobro.

P: Da li je to u redu u smislu da sam na tragu nečega?

O: Možda...

P: Možete li mi malo pomoći oko toga?

O: Previše toga bi kompromititralo tvoja otkrića.

P: Da li su bolovi u tim dijelovima tijela povezani?

O: Za...?

P: Očito je ovo nešto veliko... to je povezano direktno sa prekriženim kostima goljenice, za lubanju, pikanje u ramenu, koljenima, laktovima i mnogo drugih simbolika... istaknuta dojka kod Masonske inicijacije. U Bibliji gdje kaže da je Isus bio bičevan, to je zapravo riječ koja zapravo znači pritiskanje i gnječenje da bi se uzrokovalo da se mlijeko istisne iz dojke. Na stranici br. 33 u "Bringers of th Dawn" ( Donositelji svitanja ) Barabara Marciniak je napisala: "Tamo je bilo različitih portala na Zemlji koji su dozvoljavali različitim vrstama, bogovima kreiranja iz svemira, da se ubace. Jedan od ogromnih portala za koji se trenutno bori je portal na Bliskom Istoku. Ako pogledate kroz povijest Zemlje, shvatit ćete koliko drama religija i civilizacija je bilo uvedeno kroz taj portal. To je ogroman portal sa radijusom od 1000 milja ( oko 1800 km ), ili tu negdje. zato i ima toliko aktivnosti na Bliskom Istoku. To je portal koji koriste Lizzardi". Možete li komentirati tu informaciju? Da li tamo postoje i drugi portali koji su toliko veliki i koje koriste pozitivni entiteti?

O: Portal je dvostruk ( dual, dvojni ).

P: Dakle, bilo tko ga može koristiti. Da li je točno da je tamo veliki portal, na Bliskom Istoku?

O: Tvrdnje iznesene u javnost su blizu, ali ne i apsolutne.

P: Da li je ta ideja u vezi tih portala ekstremno značajna? Da li se bore za njega?

O: Da, ali vi ne trebate istraživati te istine, sve dok ne naučite dovoljno ( više ).

P: Dobro. Marciniak je također rekla da su tamo dobronamjerni Lizzardi. Jednom ste rekli da je dobronamjernih Lizzarda indicirano jako rijedak slučaj da nije ni vrijedno spomena. Da li je istina da postoje dobronamjerni Lizzardi kao što je ona rekla?

O: Ima dobronamjernih evidentno čak i u najcrnijim krugovima.

P: Dobro, imam samo jednu kazetu, pa želim doći na Arkova pitanja. On želi znati ima li kakvih uputa koje bi mu mogli dati u vezi sortiranja i pakiranja koje trenutno sprovodi. Što je važno da donese ovaj put?

O: Papiri koji potvrđuju njegovu poziciju i status.

P: Još nešto osim onog što on hoće ponijeti?

O: Ne. ( u ovom trenutku mislila sam na prijašnja pitanja i povratila se momentalno )

P: Da li je ruža simbol Primarnog Kreatora, a križ konflikt između OPS i OPD?

O: Ne.

P: Nešto što bi mi MOGLI reći?

O: Toliko si znatiželjna; otkrit ćeš sve što tražiš, čak i bez da ti mi to direktno kažemo.

P: Dobro. jednom prije ste govorili o Meksiku. Možete li nam dati nove podatke o tome?

O: Nejasno.

P: Dobro, pozvani smo tamo u malu posjetu i samo sam se htjela uvjeriti da će putovanje proći sigurno.

O: Dobro za neke.

P: Kad to kažete, što točno mislite?

O: Mnogo značenja.

P: Rekli ste da je u redu za neke, da li je za Arka i mene?

O: Mnoge mogućnosti...

P: Koje vrste? Iz onog što ja razumijem, oni tamo sprovode nekakva istraživanja...

O: Da. Ali da li je izazov za vozilo 3. denziteta ostane neoštećeno?

P: Dobro, to vodi do mog idućeg pitanja: prošli petak i događaj sa A. Da li je to bilo ono što ste mislili kad ste rekli da "Mt. A." može eruptirati kataklizmički? Da li je to bila MOJA A.?

O: Primjetili ste brz rast broja imenjaka?

P: Da.

O: Kakve veze?!? Hmmm...

P: Neznam. Hoćete li mi pomoći kod ovog? Što je veza?

O: Zašto se daje ime?

P: Pa, njeno ime je A. i nazvali smo je A. jer je kratko i lako...

O: Tako ste lagano gurkani... sinhronicitet.

P: Postoji nešto što želite reći. hoće li više nego JEDNA Mt. A. eruptirati?

O: Zašto ne svi?

P: Da li je ta "erupcija" moje A. sve što će biti u tom području? Mislim, nebi mogla podnijeti više!

O: Da, ali tu su temeljni faktori koje treba daljnje ispitati.

P: Koji su neki od njih? Trebam nešto slijediti?

O: Duboki psihički profil povezanosti. Oni koji spavaju s velikim mislima čine ranjivost nad istim koji ih vide iz kombinacije svih tuđih!

P: Hoćete reći da moja A. spava s velikim mislima?

O: Da.

P: Što mogu učiniti da joj pomognem?

O: Treba glavno ispitivanje od onih koji imaju superiorniju i legitimnu psihičku moć.

P: Možete li dati savjet?

O: Naći ćete kroz neusporedive izvore.

P: Pa, trebam nešto da joj pomognem uskoro jer ono što se desilo prošli petak me je skoro ubilo... da li su ti klinci bili oteti?

O: Što ti je rečeno?

P: Da će OPS 4. denziteta pokušati povrijediti me kako god mogu. Da pitam ovo, koliko je zapravo alkohola A. popila?

O: Vidi zadnji odgovor.

P: Pa iz onog što su klinci rekli, morala bi reći, da. Ona je bila programirana na neki način?

O: Bila si maskirana.

P: Čime sam bila zamaskirana?

O: Spojenim silama.

P: Pa, dajte mi trag! Bila sam toliko zabrinuta da Ark bude zaštićen da sam dobila udarac na moju slijepu stranu.

O: I ako Ark želi putovati naširoko u tvojem društvu, možda bi trebao shvatiti da spoj sa zabitim mjestom nije mudro pod ovim okolnostima! Mislili smo sve što smo rekli kao odgovor tvojim pitanjima u vezi Meksika, i na načine na koje još možda niste ni zamislili!

P: Mislite da Ark i ja nebi trebali putovati u Meksiko i ostaviti djecu?

O: Upozorenje nivoa 1: ako putujete sami, vratit ćete se kući u kojoj će biti jedan stanar manje!!!

P: Da li to znači da ako putujemo bilo gdje?

O: Sve takve vježbe su ekstremno riskantne upravo sada. Morate vidjeti da se napad povećava kad netko dođe blizu izvjesnih platoa znanja, ali kad se jednom postigne, opasnost se ispari.

P: Da li neko drugo dijete, osim A.?

O: Moramo ti ovo reći. I onda se nadamo da ćeš zapamtiti. I mi to radimo radi naše brige i ljubavi. Ono što vi radite s ovim direktnim uljevanjem znanja je vaš izbor. Ali mi to jedino činimo kad postoji direktna prijetnja vašoj misiji. Kad je napad najjači, oni koji su najjača prijetnja OPS snagama, primaju ekstremno snažno i direktno programiranje dizajnirano tako da se oni unište ( sami sebe ). Isto se može dogoditi onima koji su najosjetljiviji i koji su blizu potencijalnih otkrića. Viđali ste to i prije. Vratit će se u periodičnim intervalima.

P: Da li je to sve što ste željeli reći u vezi toga?

O: Zasad.

P: Primjetila sam usporavanje kod moje ekspanzije svijesti. Ima li nešto što bi mogla ili trebala učiniti da se vratim natrag?

O: Ne brini, sve stvari kruže ( u ciklusima ).

P: Još nešto?

O: Savjetujemo da diskutirate u vezi poruka koje ste dobili večeras. Laku noć.