Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1997-06-28


28.06.1997.  Frank, Laura, AK

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga imamo sa nama večeras?

O: Wixxom.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Dobro. Nagađam da ste slušali našu diskusiju u vezi gosp. Mann-a. Sad, on je možda sasvim u redu, i mi smo samo diskutirali u vezi toga. Ali, poslala sam kopiju zadnje sesije transkripti Valerianu i jednu malu zgodnu poruku s njom jer je on spomenuo... i poslala sam mu također poruku da sam pogriješila radi toga što nisam naglasila spiritualan aspekt DNA promjena... itd. Ali, nisam čula ništa od njega, samo tišinu. Ništa nismo čuli od njega.

O: U tom slučaju, tišina je vrijedna pažnje. U slučaju Valeriana, oni s kojima je on direktno povezan i/ili s njim, od najveće je važnosti!

P: Želite li dati još neki zaključak u vezi toga?

O: On je zainteresiran, ali oni s kojima je povezan i s kojima se druži, čak su zainteresiraniji od njega!!

P: Pa, u neku ruku osjećam da je Val uznemiren jer sam mu rekla da mislim da su spisi tzv. Michaela Telemachusa bili njegovi vlastiti - što sam, naravno, dala kao kompliment - ali mislim da je bio potresen što sam mogla vidjeti kroz njega.

O: Ego je problem, da, ali savjetujemo da se ne izbacuje novorođenče iz sapunice.

P: Dobro. Pa, neću. Ali on se kompletno okrenuo od nas...

O: Onda ga natrag okrenite! Informacije su u njegovoj sferi utjecaja poput "velike bombe". Mislimo da bi uobičajena međusobna intelektualna komunikacija s nekim od tih bića uveliko pojačala vašu bazu znanja/svijesti!

P: Pa napravila sam sve što sam mogla. Mislim da je njegov problem taj što on zna da mi imamo pristup informacijama koje on drži u tajnosti i za koje on želi da ostanu skrivene. Kad je pročitao seiju u kojoj se identificirao izvor Krill dokumenta i ocjenila njegova točnost, što je oboje bilo točno, on se uznemirio jer njegove tajne nisu više bile tajne. On to ne voli jer mi to znamo.

O: Kako znate da je to ono što se dogodilo?

P: Jer sam razgovarala telefonom s njim. Toliko se branio u vezi Krill dokumenata... Imala sam vrlo jak utisak da je bio uznemiren i da je njegov ego bio uvrijeđen; imao je previše tajni. Ne voli činjenicu da vi možete vidjeti kroz njegove tajne. To ga brine!

O: "Briga" s malo njegovanja onda lako može biti preokrenuta u "spletku".

P: Pa, poradit ću na tome. Ali ne mogu samo gnjaviti momka. Ako nije zainteresiran, onda NIJE!

O: Tko kaže da bi ga to "smetalo"? Savjetujemo nešto jednostavno i neosuđujuće, poput: Dragi Val, ovdje se nalaze neki odlomci koje smo dobili od Kasiopejaca za vrijeme jedne od naših sesija. Samo želim čuti što ti i/ili drugi mislite o tome. Sa štovanjem, Lark. Na to će "preokrenuti" očima.

P: Dobro. Vratimo se na g. Mann-a. On je rekao da je postigao, kroz primjenu učenja "misterija", izvjesnaosobna prosvjetljenja, a također i primjenom tajnih geometrijskih principa, točnih lokacija na Zemlji gdje se netko može premašiti prostor i vrijeme. Ima li takvih mjesta?

O: Postoje "točke" gdje se taj proces postiže mnogo lakše, ali proces je najveći dio ključa, ne lokacija. To ima veze s meridijanima spajanja magnetskih polja.

P: Dobro, savjetovao je da pogledam sliku Poisson-a, "Winter" ( zima ), radi tragova.

O: Da, odi vidi spomenutu sliku. Ima jakih povezanosti između toga i crteža na međunarodnom aerodromu u Denveru, kao i prijedloga kojeg smo ti dali za uređenje tvojeg bazena!

P: Pa on je opisao to kao figuru Noaha, koji sjedi na konju između dva stupa. Osim što su alkemijski simboli, otkrila sam kroz etmologiju i filologiju, za konje, što figure konja predstavljaju?

O: Možda je to nešto u vezi ili naznake "viteza", ili oblaka i maglice u Orionu. Usput, Laura, jesi li sagledala život svoga oca i što ga je vodilo u ovisnost o drogama, i uništenju? Hmmm? Ima li tu velikih tragova za otkriti?? I ako ima, koji su? Koji?

P: O čemu govorite?! Ima li to nešto s "problemima sa rukom" kao što je opisano u Matrix materijalu, njegova ruka, moja ruka, Tommy-jeva ruka, majčina ruka?

O: Pitaj se, draga moja, pitaj! Tragovi, kao što znaš već do sada, čine učenje eksplozivno-važnim iskustvom!

P: Dobro. Mann kaže: "Mogu li predložiti da istražiš priču o umorstvu Dagoberta II, zadnjeg Merovingijskog kralja. Umro je nakon što je bio proboden kroz oko, dakle etmološko ime, jedno od ključeva Solomona: 'Perc(e)y(e). Primjeti sakriveni 5. element, slovo 'e. On kaže da je Percy predstavljen u drugom kontekstu, od Dagoberta, Merovingijskog kralja, ili obratno. Da li je Percy alegorija za "probušeno oko"?

O: Ako netko tako odluči.

P: Pa to je dvosmisleno! Ali, pronašla sam MNOGO različitih drugačijih značenja koja vode natrag do još drevnijih tajni nego ovo smješno istraživanje svjetskog monarha. U jednom smislu, to znači konj, ili je alegorija na sasvim drugačiju vrstu, vezanu uz Perzijske izvore nekih gnostičkih učenja.

O: Onda si odgovorila na svoje pitanje.

P: Koji su izvori "ključeva Solomona"?

O: Da li smo nemarom izostavili "ključeve"?

P: Ne, govorili smo o ključevima, ali želim ovdje biti konkretna.

O: Nisi li istražila poticanje? Ključevi Solomona. Ključevi Enocha. Ključevi Floride. Toliko ključeva! I zašto, usput, tu postoji banka "ključeva"?

P: Neznam! Hoćete li mi dati trag?

O: Nismo li to upravo učinili?

P: Dakle, to je drugi dio dezinformacijskog programa Konzorcija/Zvijeri - kompleksa za odvlačenje i maskiranje. Dobro. Sad, pronašla sam tu čudnu vezu sa Springe, Njemačka, blizu Bielefelda, i čudnog kruga u žitu koji se pojavio i zakopanih ploča. Povezuju stvarnu lokaciju Roswella, pada NLO-a, aviona u San Augustinu, Redom svećenika, Marijom Magdalenom, Tenerifima i Djevicom Calendarije. Da li je sve to povezano kako mislim?

O: Ali naravno! Ali, još nisi završila. Čekaj dok ne stigneš do točke gdje možeš povezivati sve što si naučila iz drugih raznih stvari!

P: Moja interpretacija različitosti između pastira i uzgajivača, esencijalnog konflikta Cain i Abela, tj. to da duhovni vođa hrani druge i djeluje unutar prirodnih ciklusa. On djeluje s prihvaćanjem i ne pokušava kontrolirati prirodu. Uzgajivač, na drugu stranu, teži kontroli svakim djelićem energije koju izvlači iz bilo čega što uzgaja, i manipulira okolinom, obično štetno. To je neprirodni ciklus. To je bit OPS-a naspram OPD-a. Da li je to koncept kojeg tražim?

O: Djelomično. I na kojoj vrsti ranča je živio Mac Brazel?

P: Pa, ranču s ovcama. Dakle, to je još jedna veza s Roswellom. A čak je i ime "Brazel" znatiželjno. Taj čitav događaj je alegorija. Vratimo se natrag, duhovni vođa, neki tragovi su me odveli na 23. psalam... komentar?

O: Ali naravno!

P: dobro. Sad, imam ideju o alegoriji Grala koja je vezana uz "glavu". Glava je sastavljena jezgreno od grupe od sedam, što onda kreira tijelo preko eksponencijalnog povećanja znanja i energije. Da li je to korektno zasad?

O: Polu.

P: Da li je Princ Henry Sinclair stigao u Novi Svijet?

O: Možda oni koji to tvrde, zasad zbunjuju i miješaju stvari duše sa stvarima tijela.

P: Dakle, to je također alegorija. Da li ima živih predstavnika merovinijske dinastije?

O: Zašto ne?

P: Pa, oni tvrde da su oni direktni potomci Krista preko Marije Magdalene. Ali, vratimo se na temu Percy i viteza. Kroz Gale, vežemo Percy za Perch, pa March za konja, Mer za more i "Mary" ( Marija ), i onda vitez ( knight, prim. prev. ) ide natrag na jugu i yogi, onda naprijed na Jadczyk i onda sve je to vezano uz genetiku. I onda dolazimo natrag na pitanje mog oca, kao Knight, i moje pretke, Henry Percy i Elizabeth Mortimer. Mortimerovi su bili Earl-ovi March, prenositelji jedine postojeće linije Welsh kraljeva. Dakle, natrag na mog oca. Znajući, naravno, da je on bio očev blizanac, imao je crnu kosu i smeđe oči, a njegov brat je bio crvene kose i plavih očiju, što čini neobičnu situaciju s kojom bi počeli. Da li je bilo još nečeg neobičnog u vezi njegovog rođenja?

O: Da.

P: I što je to bilo?

O: Bilo je "regrutirano".

P: Mislite, da su jedan ili obojica blizanaca bila implantirana?

O: Pa, možda bi trebali istražiti "regrutiranje".

P: Hoću. Još nešto?

O: Njegov život je zaista bio neobičan. Pitaj Alice.

P: Pa, znamo da je bio brilijantan, ali nisu mogli kontrolirati njegove ovisnosti. Kao da je imao dvije ličnosti u sebi.

O: To ide mnogo, mnogo dublje nego ovo, Laura.

P: Pa, što bi bilo moguće objašnjenje za njegove promjene u ponašanju?

O: Ispitaj!

P: Dobro. Ako je linija Percy-jevih došla preko moje majke, što tražimo kroz liniju Knight-ovih? Što se ujedinilo ovdje s mojim roditeljima? Ovo počinje izgledati kao da je nešto bilo "projektirano" radi nekog definitivnog cilja.

O: Da. I predlažemo da to istražiš!

P: Jedino sam u mogućnosti slijediti liniju Knight natrag do Abel Knight-a koji je došao u Ameriku iz York-a, sredinom 1600-tih. Ima li kakve povezanosti s Yorkom?

O: Daljnje istraživanje je potrebno, i ono je jednostavnije nego što ti misliš.

P: Dobro, također ste predložili da istražim Alton Towers. Jesam. I sve što sam mogla naći bilo je to da je Alton Towers, za Boga miloga, zabavni park! U Disney-evom svijetu u Engleskoj! Što ću naći u Alton Towers-u?

O: Pogledaj u njega.

P: Pa, u redu. Sad, što ima samnom neracionalno ponašanje mog oca?

O: ?!?

P: Rekli ste "mnogo, mnogo dublje". I "zašto". Zašto je imao taj problem. Mi tražimo "zašto".

O: Djelomično.

P: Dajte mi naznake! Nemam ideje. Da li je to nešto s genetskom linijom ili nešto u njemu i njegovim životom? Ima li to nešto s genetskom linijom?

O: Moguće... ili krvnom linijom?

P: Da li je krvna veza nešto što se odvaja ili razlikuje od gena ili DNA?

O: Simbiozna veza. Da li je tu bila neka veza s vojskom?

P: Oh, mislite na činjenicu da je moj otac bio kemičar i da je bio u Mornarici? Da li to ima nešto s mojim nestajanjem u vremenu od 12 dana, kad sam imala 3 godine?

O: Možda?

P: Da li je nešto učinjeno s njim dok je bio u Mornarici?

O: Hmmmmmmmmmmmmm? Sad, poveži "Jack" sa "Cecil".

P: Pa, Cecil je bio momak koji me je oteo. I onda, kad je bio uhapšen, mornarica je došla i odvela ga i rekla da je bio "nesposoban da bi izdržao suđenje" jer je "pobjegao iz bolnice iz Mornarice". I to je definitivno pokopalo svaku nadu da saznamo gdje sam bila odvedena i zašto. Jednostavno ne vidim. Kako je to povezano sa Sv. Augustinom, Kanarima, Oak otoku - svim time? Što mi tu radimo?

O: Sv. Albans.

P: I tu je još! Oh Bože! Nismo bili sretni s Marijom Magdalenom i Sv. Augustinom, i Sv. Anthony-jem! Sad također imamo i Sv. Albans-a! Naravno da znam da je to mjesto gdje se vodila bitka i jedan od Percy-jevih je tamo poginuo. Također se zvalo Verulamian u Keltske dane i Francis Bacon je bio Lord Verulam i netko sumnja da je on bio sin Elizabete I. Ali, imamo samo nekoliko sati dnevno, momci! Trebam pomoć kod ovoga! Nadala sam se da ćemo dobiti neku pomoć kod traženja...

O: Ostanite otvoreni prema svemu i tražite i druge. Ali, savjetujemo vam da "pokupite njihove mozgove" temeljitije prije nego ponudite vaše vlastite informacije, što će prouzročiti manje poteškoća emocionalno orijentiranih i brzog preklapanja. Dosta zasad. Do slušanja! Kraj sesije.