Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1997-05-21


21.05.1997. F, Laura, privatna sesijaP: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga imamo večeras sa nama?

O: Xyorra.

P: I od kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Imam čitavu grupu pitanja: Prvo, prošli tjedan, D; J i SJB su kontaktirali Arka. Ja sam istovremeno imala još jedno od onih iskustava u kojima sam osjećala kao da slon sjedi na meni, ili da me pritišće. Imam teoriju da postoji neka vrsta frekvencijskog vala koji aktivira 'agente' i njihove prethodno implantirane programe da kontaktiraju njihove 'mete', i da je ta frekvencija ono što osjećam kao 'kompresiju.' Da li je to moguće?

O: Da. Da li primjećujete kako kontakti intenziviraju stvari ostavljene po strani?

P: Šta? Šta znači 'stvari ostavljene po strani?'

O: Ukazuje na opadanje interesa nakon što je Ark isporučio poruku.

P: Oh, vidim. Da li je osjećaj koji sam iskusila usko povezan sa frekvencijom? Mislim, razmišljala sam da sam imala taj osjećaj zato što su mi oni uzimali snagu kroz njegovu vezu samnom, da je njegov odgovor njima zatvorio krug. Da li bih patila odgovorio on ili ne?

O: Valovi sjedinjuju značajne događaje.

P: Dobro, što to znači?

O: Međusobno su povezani.

P: Da li bi prazan zid, prekid kontakta, minimizirao moju patnju?

O: Samo ti to možes reći.

P: Dobro, on zna tko su i što su oni, i tu je takođe stanovište da nastavljanje interakcije sprečava DRUGE portale da budu otvoreni. Drugim riječima, đavo koga znaš je bolji od đavla koga neznaš.

O: Oh jel' (stvarno)?!?

P: Znači, to neće spriječiti druge od dolaska ubuduće?

O: Osim ako neko ne sprečava vatru pazeći samo na šibice.

P: Što su šibice?

O: Nije stvar u tome. Da li neko sprečava potonuće pazeći samo na ledene sante?

P: Ne, netko se mora držati dalje od njih. Da li ste na to mislili?

O: Oh... Vidimo... Onda moraš misliti po tome da je jedini uzrok potapanja ledena santa, da?

P: Oh. Znači, postoji puno više od ledenog brijega, što može uzrokovati potapanje. Pa, samo sam bila zabrinuta činjenicom da su se događaji ove vrste ponavljali. Čini se da dobijem užasan osećaj pritiska čak i prije nego što ga oni kontaktiraju... i onda me obasipaju grudama snijega. I uvek se čini da dođe u vrijeme kada imam menstruaciju, kada sam najranjivija i najmanje sposobna da se nosim sa tim stvarima.

O: Kada tvoj period prestane, kontakti neće. Da.

P: Za što da?

O: Sada je još prerano.

P: Dobro, D tvrdi da je sposoban da radi ponavljajući, kontrolirani PK. O kakvoj vrsti PK-a on govori, kada je bio toliko odlučan da ne priča o tome?

O: Nije važno. Možda on može napraviti ponavljajući, kontrolirani B.S.

P: U redu, nedavno kada sam imala san “3 domina”, ili iskustvo. Pitala sam vas o tome, i rekli ste da to nije značajan san. Ipak, vodio je do nevjerovatne serije otkrića. Zašto ste rekli da to nije važno?

O: Što je bilo značajno, san ili otkrića?

P: Pa, naravno da su otkrića... i tu stvarno nije bilo domina... ali dalo mi je malenu ideju koja mi je pomogla sa svim ostalim... i jedna stvar je vodila prema drugoj, pa prema sljedećoj...

O: San nije bio važan dok nije bio ispunjen.

P: U svakom slučaju, našla sam na istoj dužini kao što je Oak Island, mjesto pod nazivom “Percee”. Ovo je vodilo do Fontainebleau, Chartres-a, i Coll du Perche i Moulins la Marche. Onda, 'plave vode i bijela neba' vode k jezeru Geneva i vrhu (Point) Perce. I ovo je bio treći 'Percy'...

O: Prouči novine za bilo koju skoriju vijest koja se tiče: Percy.

P: U redu. Dakle, onda sam pomislila da je 'Percy' bio centar nevjerojatno složene mreže. Bilo je kao što ste mi ranije opisali: mozaik svjesnosti. Mogla sam vidjeti povezanost bez obzira na koji način gledam. Mislim, bukvalno sve povezuje... alkemiju, Rozenkrojcere, Masone, fiziku, genetiku, eshatologiju, Kasiopeju, primarne brojeve, Meduzu, Perseusa... Mislim, to je najnevjerojatnija stvar koju sam ikada vidjela u svom životu...

O: Za sada...

P: U redu. Ali, to je dovelo do ideje da je univerzum kao vrsta paukove mreže, sa paukolikim bićem u centru... vrsta proširene i kompleksnije ideje 'vertikalne realnosti'. Svi nivoi su povezani nitima, ili vodičima... gravitacija kao vezivo iz pauka u centru... da li sam na tragu nečeg ovdje?

O: Ostani na tragu...

P: Mrzim kada to napravite!

O: Ali ti voliš kada otkriješ!

P: Pa, to je zasigurno istina. Ali, jedna od stvari o kojoj sam razmišljala jest: ako bi neko stajao na nekoj točki na ovoj planini, Point Perce, blizu Geneve, i bio licem okrenut u pravcu Coll du Perche-a i Moulins la Marche, igla na kompasu bi pokazivala 315. I, par dana nakon što sam mislila na ovo i spomenula to, Ark je našao članak u časopisu, i broj je bio 33, strana 315, čini mi se. Pa, pitam se, da li je ovo još jedan dokaz koji je bio potvrđen na ovaj način i što bih vidjela da sam napravila takvu stvar?

O: Otkrij?

P: Da li to ima bilo kakve veze sa snom o Frankensteinu, za koji je izgledalo da sadrzi sve bazne elemente otkrića u narednim sedmicama. Da li to ima nešto sa stavljanjem nečega na određeno mjesto u jednom životu da bi se vratili po to u drugom? Ili, je to da svi dokazi...

O: Trebala bi znati do sada, da će sve ovo biti otkriveno u pravom trenutku.

P: U redu. Sad, pitanje od 64,000 dolara... tuneli, geog. dužina Oak Islanda-a, vodi do Pointe Perce, Mont Blanc-a i tunela Sv. Bernard, a Sv. Bernard je napisao pravila za Templare... i onda, Tenerifi, Kanari i širina 28:30 je povezana sa paukom u verziji Izreka kralja James-a 30:28... i to vodi ravno do New Port Richy-a. Dakle, da li postoji neka veza između lokacije ove kuće i nečega na Kanarskim otocima?

O: Napravila si veliki napredak, očekuj više, ako si oprezna i dosljedna!

P: Pa, znate da to jesam! Dakle, tada je pitanje bilo 'da li bi položaj moje kuće iznad tunela bio štetan?' I odgovor je bio 'da'. Zatim, pitanje je bilo 'kako?' što je vodilo odgovoru 'To je pitanje od 64,000 dolara'. Pa, ima li ičeg dalje što mogu za sada imati?

O: Štetnost je subjektivna, u skladu sa razvijanjem događaja i odabirima.

P: Dakle, to je tada bilo pitanje, VELIKO pitanje u vezi onoga što ću izabrati...

O: Blizu.

P: U to vrijeme, takođe je rečeno da je ovdje bio vrtlog koji stapa nivoe 1,2,3 i 4 sa 5. denzitetom. I rekli ste da je primarna stvar u vezi s ovim bila "tragač fizičkih utisnuća.' Što je to?

O: Sile koje podešavaju i utišu na ušesnike na razlišitim gore spomenutim nivoima denziteta.

P: Druge noći, čini mi se u vrijeme kada se zakuhavala stvar sa J, D i SJB. Imala sam užasan san o osobi koja pokušava provaliti u moju kuću... da je A slijedio V van, a ja sam je morala vratiti nazad, i ovo me je stavilo u opasnost... tada, bojala sam se da je on počeo pokušavati ubiti nas dok smo bili u kući, pucajući kroz zidove. Ark, F i T se nisu činili toliko uzbuđeni kao što sam bila ja... probudila sam se sa srcem koje samo što nije iskočilo iz mojih grudi i prekrivena hladnim znojem i donekle paralizirana. Prepoznajem ovu vrstu sna od ranije. Da li je to bio samo san, upozorenje, sjećanje nekog drugog događaja? Bilo je vrlo zastrašujuće.

O: Izaberi drugo od ponuđenog. Uvijek budi svjesna svog značaja kao onog koji posjeduje i može prenositi znanje neobično visokog nivoa. I što to znači onima koji preferiraju da tog ne bude.

P: Postoji li jos nešto što bi mogla napraviti radi zaštite svoje djece? To je ono gdje sam najranjivija i nisam sigurna da oni razumiju ozbiljnost situacije.

O: Što ti znakovi govore? Tko je zauzeo koju poziciju i ponašanje u snu? Dakle?

P: Da... shvaćam da je to bilo zbog izlaženja van da se radi nesto uobičajeno... bez razmišljanja... dok su Ark i T i F bili ometeni... a ja sam samo bila zabrinuta za A...

O: I koju ulogu je V igrala?

P: Vidim. Kao Pied Piper? ( Pied Piper - Sareni svirac iz Hamelina, svirajući svoju frulu, zaveo je djecu i naveo ih u smrt)

O: Ili možda programirana zbunjivati, zbog njene FRV?

P: Što je FVR?

O: Frekvencijski rezonantna vibracija.

P: Postoji li bilo kakva opasnost za A i J s tom djecom i ljudima iz crkve među kojima su bili proteklih par tjedana?

O: Što ti misliš?!? To su osjetljive godine za sve, još mnogo više za djecu onog koji je na putu super-svjesnosti, i u kontaktu sa onima koji daju savjete i podatke...

P: Pa, ova crkvena grupa me čini vrlo uznemirenom. Što im mogu reći da bi shvatili kolko sam ranjiva kroz njih?

O: Reci im istinu kako bi rekla drugima, zrelije dobi.

P: Neki drugi savjet što se njih tiče? Cijela ova situacija mi je jeziva. Traka je prestala snimati iz nekog razloga na ovom mjestu. Pitala sam za trake koje nedostaju i oni su spomenuli da ih je uzela neka osoba koja je bila u mojoj kući sa idejom da ih upotrebi da bi meni naštetitli na neki način. Kasiopejci mi neće reći tko, govoreći da će me to odvesti u beskoristan i štetan pravac. I onda su ukazali da trebam biti uvijek svjesna čuvanja traka na sigurnom mjestu od sada. Sljedeće, pitala sam o programu koji nedostaje i rekli su mi da je ovo napravljeno ”izvana” također, mada ne preko ljudskog agenta. I zatim su dali donekle dugačku izjavu o sprovođenju istrage o Kanarima... da naučim i najmanji detalj povijesti ovog mjesta...

-------

( prijevod: Aragorn )