Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1996-11-30


30.11.1996.  Frank, Laura, Ark ( preko interneta ), TR i JR

 O: Pozdrav

P: L: Pozdrav, i koga imamo s nama večeras?

O: Jxoin

P: I od kuda prenosite večeras?

O: Kasiopeja.

P: Vi ste rekli ranije da je vrijeme "selektivno i varijabilno". Što ovo zapravo znači?

O: Sa "selektivno" mi jednostavno mislimo da mislite o vremenu kao da je ono vaš jukebox. Tamo imate velik izbor glazbe i vi možete pustiti ploče da sviraju kad ih izaberete. Ali vi ih ne morate sve slušati sekvencijalno ( po redu ), osim ako je to sve što vi znate. Izbor glazbe je uvijek tamo, zar ne?

P: Oh, pa to je ludo! Vi nemožete samo tako ići unaokolo i pustiti stvari da se dešavaju po slučajnom redoslijedu?!

O: Slučajno je u očima promatrača.

P: Što je to što u nama uzrokuje da smo u stanju opaziti vrijeme na sekvencijalan način?

O: Restrukturiranje DNA, kako to rade naši prijatelji, OPS-i 4. denziteta.

P: Da li postoji ikakva mogućnost da se DNA vrati ili restrukturira?

O: Bila je i bit će ponovo. Ti želis znati sve što se može znati o vremenu, kvantnoj stvarnosti, itd.? Onda je vrijeme za tebe i specijalno za Arkadiusza, da proučavate sve što možete o "crop circles" ( krugovima u žitu) i da pobliže surađujete s onima koji ih već direktno proučavaju.

P: Zašto krugove u žitu?

O: Odgovori na sva pitanja jesu ili će biti tamo.

P: Vi ste rekli da krugovi u žitu predstavljaju misli iz 6 denziteta. Što to zapravo znači?

O: Mi krugovima u žitu sastavljamo jedan "almanah" ( godišnjak ), kao i uputstvo za upotrebu za čitavu zemaljsku populaciju. Razlog, zbog kojeg ovo radimo jest taj da postoje milioni koji žele znati odgovore u predvečerje ove Transformacije Velikog Ciklusa. Pa ipak, ima par jako dragocjenih koji su odlučili da pokušaju ovakav način komunikacije, i zbog toga dolazi do otvaranja kanala.

P: Pa, koliko će ljudi biti u stanju razumjeti?

O: Ali to nebi bilo u skladu sa Primarnim Nivoom 7 i njegovim direktivama, da se potpuno ograniči mogućnost vrhunskog znanja!!!

P: To znači da vi pokušavate staviti kompletnu prišu tamo vani, tako da je cijeli svijet može vidjeti?

O: Ne "pokušavamo", mi to radimo, draga moja.

P: Ok, krugovi u žitu su jezik, recimo to tako. Jesu li oni na neki način povezani sa matematikom?

O: Matematika je jedan i jedini iskonski univerzalni jezik.

P: Pa, ja jednostavno ne vidim kako oni mogu biti dekodirani.

O: U ovoj sobi je sva mentalna snaga koja je potrebna, uključujući i onu drugu "sobu" u Wroclaw-u, naravno, da bi se dekodirao kod iz naših krugova.

P: Kako da počnemo?

O: Sve što trebate je jedan temeljni trenutak da izgradite jedan kompjuterski program. A mi smo vam to već dali.

P: Ali nitko ne želi čuti ono što mi pričamo!

O: Pa, krugovi se u njihovom postojanju ne mogu poreći, naša komunkacija s vama se moze poreći.

P: Ok, pa ako ne žele čuti ono što je kanalizirano, što je to, što je razlika u krugovima u žitu?

O: To nije smisao. Ako vi možete "razbiti" taj kod, to će postati jedan jezik koji se ne može poreći, koji je aktualan, trajan, konzistentan i demonstrativan.

P: Ok, vi želite reći, da ako mi možemo pokazati ono što oni znače, i da pokažemo da imaju smisla, i onda tako interpretiramo i druge ili pokažemo drugima kako da...

O: Samo-objašnjavajuće i da.

P: U jednom trenu ste rekli da bih ja trebala učiti matematiku, i taj napor može trajati godinama. I sada, Ark je matematičar. Da li je to bio "trag" da i Ark treba biti dio ovoga?

O: Ark cijelo vrijeme dolazi u ovu "sliku". Sve je vječno, vrijeme se moze izabrati, vrijeme je selektivno. Mi možemo vidjeti čitav izbor u jukebox meniju, izbor svih "vremena". [Prekid, Ark se pridružuje grupi]

P: Ok, Ark ima pitanje: Kako se može razlikovati jedan autentičan krug u žitu od jednog lažnjaka?

O: Autentični su zapleteni i komplicirani u dizajnu i vrlo pedantni u detaljima njihove konstrukcije. Zapravo, u svakom slučaju, postoje samo par, odnosno nekoliko lažnih krugova u žitu u cijeloj povijesti ovih fenomena širom svijeta.

P:  Ark pita: da bi "razbili" kod, da li je dovoljno da imamo jednu kolekciju slika? Vjerujem da on misli slika krugova u žitu.

O: Da, za početak.

P: Ark kaže, da bi razbili kod, mi trebamo jedan primjerak. Možete li nam u tom smislu pokazati neke? T: Primjer, kao što je na slikama krugova u žitu? L: Pa, ne, nego kako da dešifriramo kod, bilo što?

O: Molimo vas, prelistajte transkripte još jednom.

P: Možete li nam reći, i ja sam radoznala. U čemu je stvar, da li je u korištenju matematike ili je u nečemu drugom?

O: Vi ste već pitali za interpretacije specifičnih krugova u žitu prije, sjećate se?!?

P: J: Mi smo to već napravili, ja sam već napravila crteže za one za koje smo pitali prošli put. Imam cijeli dosije samo sa krugovima u žitu. Jesi mu ti to poslala? To je ono o čemu pričamo. Mi trebamo i druge piktograme da bi pitali u vezi njih. T: Oh, znam što mi trebamo. Ne samo slike krugova, mi trebamo i njihove dimenzije, također. Ti nemožeš raditi ništa na matematički način, ako neznaš koliko je nešto veliko ili slično. Ark: Ako je Einsteinova teorija samo djelomično korektna, kao što ste rekli prošli put, i to je zbog varijable "vrijeme", da li to znači da je teorija relativnosti bazirana na Galilei-jevoj grupi bolja od one koja je bazirana na Lorentzovoj grupi?

O: Da.

P: L: Zašto?

O: Zbog simetričnih kalkulacija koje su koristili kao bazu njihovih napora.

P: Gdje je Lorentzova grupa pogriješila?

O: To je prekompleksno za odgovoriti.

P: A: Da li je entropija ključni koncept koji mora biti uključen u teoriju ujedinjenog polja da bi se u jednadžbu uključili ostali denziteti?

O: Trebate pohraniti ono što već imate i razmislite o tome prije nego nastavite. Tu je još uvijek "karika koja nedostaje" koja je od ranije u procesu. Bilo koji matematički problem se ruši ako nedostaje jedna karika.

P: L: Ok, ako on ode natrag i nađe tu kariku, hoće li onda biti potrebno uključiti entropiju u jednadžbu? U tu teoriju, da bi uključio i druge denzitete?

O: Mora naći vezu prije nego što vam damo odgovor, inače je informacija beskorisna.

P: A: Može li dekodiranje informacija iz krugova u žitu biti kompletno automatizirano? Može li to biti napravljeno sa kompjuterskim programom, bez ljudske intervencije, bez sudjelovanja ljudskog uma?

O: Ne baš, i u čemu bi bila korist od toga? Učenje je neophodno za progres duše. Sjetite se, mi nismo ovdje da vas vodimo za ruku. Mi ćemo pomoći, ali neki odgovori su tu da ih dešifrirate sami, a ti si oduvjek bio jako dobar u svemu tome, moj Arkadiusz, još od ranog djetinjstva. Ovo je način na koji ti gradiš tvoj centar moći. Sve što postoji su lekcije i učenje je zabava. Veća zabava nego čak i predavanje. ( teaching, prim. prev. )

P: Da li bi trebao gledati u sono-luminescenciju? [ Sonoluminescence -  ( lat. sono „zvucati“, luminis „svjetliti“ ) jedan fenomen, pri kojem jedna tekućina usljed djelovanja zvučnih valova počne manifestirati ultrakratke, visokoenergetske svjetlosne bljeskove, http://en.wikipedia.org/wiki/Sonoluminescence prim. prev. ] Da li tu postoje uzročne vremenske petlje?

O: P1: Da. P2: Na pravom si putu, sada, pomješaj ili ujedini. Bez polariteta, molim.

P: T: Bez polariteta? L: Nemam... nitko od nas nezna. T: To je apsolutno. J: Što? T: Pa, ako nemaš polariteta, onda je apsolutno. Ne igra ulogu da li su brojevi minus ili plus. Mi radimo sa apsolutnim. A: Ok, znači dešifriranje koda treba biti jedan posao uma, potpomognut kompjuterom, odnosno, ljudska interpretacija, potpomognuta kompjuterskim programom. Koja grana algebre treba biti korištena kod toga?

O: Nije potrebno ovdje koristiti algebru.

P: Još nešto u vezi ove teme? Trebali bi pustiti njega da pita, zapravo...

O: Kao na primjer?

P: A: Potrebno mi je vodstvo u vezi toga. Možete li mi dati neki precizniji posao od ovog?

O: Molim te budi malo određeniji u smislu: gdje, ili sa čime ili kako ti želiš imati to vodstvo. Sve će biti dobro i skoro. [AJ je otišao za večeras] Kraj sesije.