Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1995-04-18


18.04.1995.  F. i Laura

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: Koga večeras imamo sa nama?

O: Tikloria.

P: I odakle si?

O: Kasiopeja.

P: Da li ste slušali našu kazetu od Thor Templara?

O: Da.

P: Imate li kakvo opovrgavanje da bi učinili njegove optužbe nebitnim?

O: Da li je opovrgavanje neophodno?

P: Pa ne, ne za mene, i prijateljski govoreći, ne mislim mu odgovoriti, pa to i nije važno. Da li je u redu ako pitamo neka pitanja o situaciji koja se događala ovdje, zadnjih mjesec dana, ili tu negdje?

O: Da.

P: Dobro, ima li neki način na koji bi ja mogla pristupiti informacijama koje trebam jer bi mi trebali napraviti jednu vrstu procjene onoga što se dogodilo ovdje.

O: Neodređeno.

P: Da li smo ikad imali osobu u grupi u ovoj sobi ovdje, koja je poslana ovamo svojevoljno da bi prekinula našu interakciju?

O: Ako je tako, na vama je da otkrijete iz razloga učenja i rasta.

P: Da li je to dio onoga što se ovdje događalo?

O: Dobre šanse.

P: Pa, dolazimo blizu toga.

O: Zapamtite da jedan može biti manipuliran od strane drugog.

P: U tom slučaju, tko je bio izmanipuliran?

O: Mi smo mislili da se netko može pojaviti kao "agent", dok u stvari, kontrola dolazi iz drugog izvora, to je posebno istina kad je prividni agent netko dobre, jednostavne i naizgled stabilne prirode.

P: Dobro, kažete da kontrola može poticati od nekuda drugdje. Točno?

O: Da.

P: Da li ta kontrola dolazi sa 3. ili 4. denziteta?

O: Oboje, ili elementi od oba.

P: U ovom specifičnom slučaju, rađe bi pomislila da je netko bio korišten ili izmanipuliran drugim snagama. Ali u tom slučaju, to bi im bila uzaludno potrošena municija, takoreći. Točno?

O: Na vašoj razboritosti je.

P: Možemo li mi identificirati izvor kontrole u ovom posebnom slučaju?

O: Mi smo spomenuli otkrivanje i učenje, ranije.

P: Dakle, to ćemo morati sami shvatiti?

O: Bit će korisno za vas uveliko u "budućnosti" da tako učinite.

P: F: Zašto je to tako?

O: Da bi prepoznali "simptome", koji mogu biti i normalni događaji.

P: L: U ovom slučaju, diskutirali smo o tome, i izgleda da je to već postao normalan događaj. Osobe dolaze i svi su uzbuđeni i oni ulažu energiju, novac ili bilo što, i svi su energični, i onda prekinu.

O: Da. Vi već učite.

P: Nedavno je V. došla u posjetu i rekla da je imala slučaj "attachementa". Da li je imala privjesak radi ovog posla ovdje?

O: Ne. Hormonalni poremećaji.

P: Ona je nazvala V. i V. je napravila čišćenje. Da li je to pomoglo kod njenih hormonalnih poremećaja?

O: Ne.

P: Prije nekoliko tjedana, napravila sam sesiju hipnozom s mojim sinom. U toj sesiji, on je izgleda otišao natrag kroz pamćenje, kad je pilotirao avionom EC 135, mislim. Izgleda da je prošao kroz taj pad, itd. Da li je to prilično točan dio tog sjećanja?

O: Da.

P: Najinteresantniji dio sesije je bio kad je on opisao kako nešto čudno smrdi u zadnjem dijelu aviona, kao da je tovar imao čudan miris. Da li je to bilo točno sjećanje?

O: Da.

P: Kad sam ga pitala kakav je to bio miris, rekao je da je smrdilo poput smeća ili nešto zaista strašno kao kanalizacija. Da li je to bilo korektno pamćenje?

O: Blizu.

P: Kad sam ga pitala da li zna što je bio na višem nivou, rekao je da to ima veze sa vanzemaljcima. Da li je to točno?

O: Da.

P: Da li je on, u stvari, prevozio nešto što ima veze sa ljudsko-vanzemaljskim interakcijama?

O: Da.

P: Tada, nešto se desilo kad je letio, izgledalo mu je da je preletio preko iste točke dvaput i to ga je zapanjilo. Da li se to, u stvari, desilo?

O: Da.

P: I izgleda, da kad je drugi puta preletavao istu točku, rekao je da je smrad nestao, zajedno sa teretom. Da li se to u stvari desilo?

O: Da.

P: Da li su njegov avion, on i njegov kopilot, oteti u letu od vanzemeljaca?

O: Da.

P: Da li su onda srušeni namjerno od strane vlade SAD-a?

O: Neodređeno.

P: Da li je njegovo sjećanje aktualne situacije, i njegovo obaranje, prilično točno?

O: Da.

P: Da li on treba više poraditi na tome svemu i to isčistiti iz sebe?

O: Da.

P: Da li bi ga trebala sprovesti kroz istu stvar ponovo, ili još nekoliko puta?

O: Da.

P: Dobro, jednu noć smo pričali o epizodi kad sam bila tri ili četiri godine stara i vidjela lice na prozoru koje mi je reklo: "Bez obzira gdje odeš, ne možeš se sakriti. Kad dođe vrijeme, mi ćemo te naći". Kad sam imala to iskustvo, koga ili što sam vidjela na prozoru?

O: Sivi.

P: I što je točno, bila poruka?

O: Baš kako je i dana.

P: U što su me pokušavali uvjeriti? Da li je to činjenica da će me naći ili učiniti mi nešto, ili samnom, u nekoj točki u budućnosti?

O: Nismo još u mogućnosti informirati o tome.

P: Vi još niste u mogućnosti dati mi tu informaciju?

O: Da.

P: Zašto?

O: Ne.

P: Kad sam bila sa Dr. Zanghi-jem koji je radio hipnotičku regresiju samnom, upitao je zašto sam bila oteta. U tom trenutku, reakcija na to pitanje bila je scena koja mi se pojavila, neka vrsta grčkog hrama s mnogo "patrijarhalnih" tipova u dugim ogrtačima i sa bradama, koji su me učili i onda poslali da nešto učinim. Što je bilo to pamćenje?

O: Ne još, Laura!

P: Pa, to zvuči da to mogu predosjetiti. To mi strašno zvuči, da mi ne možete reći? Da li je to nešto čega bi se trebala bojati?

O: Ne.

P: Da li je to nešto što ću trebati napraviti, za što još neznam?

O: Blizu.

P: Sad, očito, moje je mišljenje, i to je samo moje, da je tu neka vrsta sudbine gdje smo F. i ja povezani. Da li je to točno?

O: Vrlo vjerojatno.

P: F: To zvuči kao nešto između "da" i "neodređeno". L: Da li je točno, kao što pretpostavljamo, da od našeg susreta, osoba za osobom su bile poslane da pokušaju prekinuti našu vezu. Da li je to točno?

O: Možda.

P: F: Mislim da to možemo "pročitati" u smjeru prema "da". L: Mogu li pitati u kojoj će točki ta interakcija biti potpuno aktivirana?

O: Neodređeno.

P: Ahhh! Oni su lukaviji nego ja. Da li sam bila korektna kod znakova jedne noći koji su skoro uzrokovali viđenje otvaranja neba i jednostavno izljevanja svih vrsta bića u našu realnost?

O: Da. Ali to je proročanstvo, ili trenutni realitet?

P: Oh, bože! F: Pa, misao koju sam imao prije nekoliko dana, ( da li je to kad si imao ovo? ) dobro, misli koje sam imao bile su vrlo slične. Bile su to misli onoga što se sve dešava upravo sada, a to su samo naše percepcije onoga što leži iza toga svega. Umjesto onoga što smo uvijek mislili, da će se zastor moći otvoriti radi nekkog kosmičkog događaja, može biti to da će se zavjesa otvarati od individue do individue. Onda će jednog dana biti zadnja grupa koja nezna ništa i onda će zavjesa odletjeti otvorena. Ono što se zbilja događa nije da će NLO-i jednom imati invaziju na Zemlju; već je jednostavno da radi nečije percepcije, mi ne vidimo da se to dešava sada. Karla Turner je to opisala kao "Kraj svijeta", i za nju i njenu obitelj, to je i bilo.