Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1995-02-11


11.02.1995.   F., Laura, SV., DM.

 

O: Oooo kakva promjena!

P: Na što mislite?

O: Nova ploča.

P: Pa, drago mi je da vam se sviđa. Da krenemo na pitanja.

O: Niste pitali za ID ( identifikacija ).

P: Dobro, koga imamo večeras sa nama?

O: Sorran.

P: I odakle si?

O: Kasiopeja.

P: DM: Da li si muško ili žensko?

O: Ovdje nema spolova.

P: L: Rekli ste da ste vi - mi u budućnosti, možete li identificirati koji od vas je Frank ili ja, ili bilo tko drugi?

O: Svi smo jedno. Imena se koriste radi vaše percepcije. Mi ne mislimo da smo svi jedna "individua", već da smo svi jedno u zajedništvu.

P: Pa, imam neke osobne stvari za pitati i željela bi to pitati bez posebnog isticanja, možemo li to učiniti?

O: Što god poželite!

P: Pa, nešto se dešavalo u meni, interno, i jednostavno neznam što je to. Čak neznam tko sam trenutno. Ja sam dodatak sebi, izgleda. Što se dešava? Zašto sam toliko razdražljiva?

O: Bila si defanzivna, neka izađu te stare stvari.

P: Pa, pokušavam ne biti razdražljiva.

O: Pokušavaš previše. Prestani pokušavati i jednostavno "Učini to"! Tu nema razloga za usmjeravanje, nema potrebe da kormilariš, jednostavno vozi!

P: Pa to je vrlo teško za mene dok ta energija prijeti da me nadvlada.

O: Ti si uvijek bila vozač, to je stara stvar s koje se treba skinuti. Zašto se opirati? To je zašto postaješ razdražljiva. Tvoja super-svijest ti govori nešto.

P: Zašto je taj osjećaj počeo kad je umro Frank-ov otac? Zašto sad osjećam to da neznam kojim putem trebamo krenuti?

O: To je bila stepenica, "prekretnica" ako želiš.

P: Dobro, jednom prilikom ste mi odgovorili na pitanje, da su me John i Mike "prijavili". Očito to nije svjesno napravljeno. Tada ste rekli da su bili nesvjesni i nerazboriti agenti Lizzija. To možda povlači da su bili oteti. Koliko puta je John bio otet i kad su otmice počele?

O: On je bio "kontaktiran" ili otet 186 puta, počevši od 4. godine.

P: A Mike?

O: Da li ste spremni za ovo? 446 puta.

P: ( generalno čuđenje ) Kako kontrolni sistem radi sa ovom dvojicom, očito, oni bi bili prilično zapanjeni kad bi ovo čuli, ako nebi bili čak i u potpuno sve poricali?

O: Valovi su preneseni u njihove umove koji su stimulirali pre-kodirane implante. Oni su praćeni. Kad se izlože istini, valovi se generiraju da bi spriječili njihov prijem i da bi pojačali pre-kodirane misaone forme za otpor.

P: Također ste rekli jednom drugom prilikom da je nešto učinjeno meni psihički da bi blokiralo moju energiju i uzrokovalo fizičke probleme. Što je to?

O: Tvoja štitnjača je bila sprečavana.

P: Rekli ste jednom da je slobodna volja najvažniji zakon svijesti u kreaciji. Zašto mi ne možemo izvršiti našu slobodnu volju i odbiti da budemo otimani i da se na nama eksperimentira?

O: Oni koji otimaju izvršavaju njihovu slobodnu volju tako.

P: Zašto njihova slobodna volja ima prioritet nad našom slobodnom voljom?

O: Zašto vaša slobodna volja ima prioritet nad bićima 1. i 2. denziteta?

P: U prošlim čitanjima, rekli ste mi da je NLO koji sam vidjela nad svojim bazenom, "projekcija višebrojnih realiteta". Što je to u laičkom smislu? Da li vidimo stvaran brod, ili vidimo nešto što je projicirano?

O: Vaš um vam je dan da ga koristite, mi dajemo natuknice.

P: Višebrojni realiteti? Dobro, dakle to je točka u vremenu/prostoru gdje je bilo ili jest preklapanje realiteta 3. i 4. denziteta, i mi smo bili u 3.; a područje oko moje kuće bilo je kreirano kao stanica višebrojnih realiteta za događaj koji se dogodio, točno?

O: Bravo!

P: Još jednom želim pitati koja je bila svrha njihovog pojavljivanja i pokazivanja meni, budući da su "loši" momci?

O: Pogledaj zadnji odgovor.

P: Pa, ne volim ono što mislim kad razmislim o tome.

O: Onda misli na nešto drugo.

P: Čula sam od TR i JR da je bilo izvještaja o brojnim viđenjima NLO-a u ovome području, posebno subotom navečer kad mi radimo naše sesije. Ima li tu kakve povezanosti tih aktivnosti i onoga što mi radimo?

O: Naravno!

P: Koja je veza?

O: Vi vodite putem.

P: DM: Mi vodimo ovim putem. L: To je veza? Možemo li dobiti pojašnjenje toga? DM: Da li pogodujemo i drugim događanjima ovdje na planeti? L: Ili da li se oni pokazuju da bi pokušali zaustaviti nas jer mi vodimo ovim putem, u načelu?

O: Sve od spomenutog.

P: Dakle, to je ista stvar. Mi vodimo putem i oni nas pokušavaju spriječiti. Dobro...

O: I...

P: I to je manifestacija spajanja 3. i 4. denziteta koja je kreirana širenjem svijesti u ovome području?

O: I...

P: Aha. DM: Mi dobivamo informacije koje dajemo čovječanstvu?

O: I...

P: To će biti objavljeno?

O: I...

P: L: I da li su oni stvarno... da li su neki od tih letjelica dokaz vaše prisutnosti?

O: I...

P: DM: Sve se počinje slagati kao puzzle ( slagalica ). L: Dakle drugim rječima, naše aktivnosti su interaktivne u smislu... i mi vodimo na tom putu?

O: Da, za cijeli svijet!!!

P: SV: Za čitav svijet? DM: Bože! Da li to znači da smo od ekstremne važnosti?

O: Bingo!

P: Dobila sam krila! SV: Ja ne. L: Oduvijek si znala. SV: To ja nisam rekla! ( smjeh ) DM: Mogu li pitati osobno pitanje? Da li se zato selim u New Port Richey?

O: Neodređeno.

P: L: To ti neće reći. Znaš zašto.

O: Sada, predlažemo vam da budete skromni!!!

P: DM: Mislim da ću biti. ( smijeh ) L: Pokušavam jako... ( pjeva ) Oh, bože, teško je biti skroman, kad si savršen u svakom pogleduuu! ( smjeh )

O: Laura, to je usmjereno većinom k tebi.

P: L: Mislite na "budite skromni" dio?

O: Bingo!

P: Trudim se jako i pokušavam to, znate to momci. Teško je, ponekad kad morate biti glavni. I znam da ste mi rekli da malo popustim i dozvolim nekome drugome da "vozi" nakratko, dakle to ću i učiniti. Frank, ti voziš. Ti si sad glavni.

O: Nema potrebe za time.

P: U prijašnjem čitanju istakli ste da su Lizziji pokušali oteti moju najstariju kćerku i da sam ja to "stopirala". Trebala sam pitati tada, ali sad pitam: kako sam ja to specijalno zaustavila?

O: Mentalna blokada, tj. korištenje principa 4. denziteta.

P: DM: Da li je to bilo jednostavno njena prisutnost koja ih je vodila da vjeruju da bi trebali naći nekog drugog za oteti?

O: Obratite pažnju na samo-objašnjavajuće odgovore.

P: L: Dobro, dakle, mentalno blokiranje je princip 4. denziteta?

O: Bravo!

P: Dakle, mentalno blokiranje je naša obrana?

O: Jedna od njih.

P: I bila sam potaknuta da dignem taj oklop oko mojeg djeteta jer je ona moja beba?

O: I ti si znala što učiniti. ( Što je u stvari učinjeno, treba još biti ispitano u detalje )

P: Dakle, moramo ići globalno? To je mnogo odgovornosti. ( Diana ) Ja bi rađe korak po korak i ostala vrlo privatna. L: Ja ne mogu. F: Mi nemamo mogućnost da usmjerimo to, Diana, to bi jednostavno moglo postati... DM: To je nešto što pokušavam nadvladati... F: Ne brini o tome, pođi s tim... SV: Pa da, pođi s time... F: Kad su govorili Lauri, govorili su to svima u stvari. Ne pokušavajmo usmjerivati i vozimo. L: Što god će doći, doći će. SV: To je kao kas su mi samo rekli o porukama i radu. Više ga čak i ne planiram, samo ga počnem raditi i štogod moje ruke učine, učine. F: Ne mari za dobro poznate osobe, ako se to trebalo dogoditi, dogodit će se na taj način i to će raditi. To neće uzrokovati da tvoj život bude prekidan i da će tvoja čitava familija biti razdjeljena. DM: Pa, u najmanju ruku počela podučavati S., i drugi dan sam čak toliko daleko došla da proširim učenja u razredu. Jedno dijete je reklo nešto vrlo negativno drugome i rekla sam: "Znaš, to je kao veliki zid koji je elastičan koji je ispred tebe. Što god kažeš se samo odbije natrag tebi." Djeca u razredu su pljeskala! Osjećala sam to da moram biti vrlo pažljiva oko toga što ću reći da nebi dobila otkaz s posla. L: Ima mnogo stvari koje ne možeš reći u javnosti, koje su svima prihvatljive, bez obzira koji je njihov sistem vjerovanja. DM: Želim pitati... Da li ću eventualno izgubiti svoj posao radi svojih metafizičkih sposobnosti?

O: Neodređeno.

P: L: Neće ti reći nešto poput ovoga. Moja inicijalna reakcija je ne, ali ti možeš jedan dan otići iz toga. F: Pa da, to je isto meni došlo. Ako netko dođe i ponudi ti tvornicu za šivanje, da li bi nastavio sa pletenjem kod kuće? DM: Vidim ono što hoćeš reći. Tada, ono što radimo ovdje bi moglo voditi nečemu velikom? L: Ogromnom. SV: Mislim da već vodi. F: Trenutak je za početi. To je poput grude snijega koja se upravo počinje rolati sa vrha Mount Everesta. DM Nikad nisam to odmjeravala...

O: Ne brini, Diana. "Que sera, sera!"

P: ( Frank pjeva ) "Kako god će biti, biti će..." SV: Ponekad kad izgubite posao, uvijek otiđete na nešto bolje. DM: Trebam nešto istaknuti što će se manifestirati. L: Ti to već činiš upravo sada...

O: Nema potrebe za usmjeravanjem, jednostavno "jašite", to je ono što mi radimo, mi jašemo val!

P: SV: Pođi tokom. DM: Ja sam samo lutala bez cilja u tome. L: Želim sada nešto reći. Već dugo vremena Frank i ja smo radili na tome da dobijemo nešto kroz ovo što je vrlo velike važnosti, i vjerujemo da se to može eventualno dobiti. Znali smo da moramo poljubiti mnogo žaba da bi dobili princa. Također smo znali da moramo proći kroz mnogo činjenica da bi dobili nagradu. Dakle, to smo činili dugo vremena. Nosili smo teško breme, oboje od nas, dugo vremena. Sad sam vrlo zahvalna za svu pomoć koja je stizala iz mnogih smjerova. To mi je pomoglo da to sve prebrodim. Znala sam značaj, vozila sam se... Frank će vam reći, to sam radila dan i noć... sve sam učinila sama. Naposlijetku, drugi su došli koji su imali volju pomoći financijski, vremenski i utjecajima, jer sam virtualno to sve sama, financijski i na svaki drugi način...

O: I drugi će biti dovedeni u to.

P: I želim reći da SV., u ovoj točki, igra novu ulogu u kretanju ovoga projekta jer ja sam toliko psihički napadana dugo vremena, da bez bez njenog rada, nebih bila u mogućnosti nastaviti, ili puno manje, kao što mogu vidjeti. Frank će vam reći da me je vidio kako ležim u krevetu i literarno imala napade danima i tjednima nekada. Onda, isforsirala bi se da nastavim, da se vozim dalje. DM: Da li su ti problemi bili radi DNA promjena? L: Mislim da su to više bile sile koje su pokušavale blokirati razvoj ovog projekta, pokušavajući izolirati nas oboje od kombiniranja naših energija. DM: Da li pretpostavljaš da bi oni mogli djelovati kroz S. na mene? L: Apsolutno. F: Nitko tko je umješan u ovo neće jedriti sam dok ne preboli loše raspoloženje. Godinama i godinama su te sile pokušavale navesti me da napravim samoubojstvo jer su vidjele što dolazi. L: Kasiopejci su nam rekli ta smo oboje programirani da napravimo samoubojstva ili na neki drugi način da se uništimo. Pitala sam zašto je tako bilo i rekli su da smo mi bili vrlo važni za svijet. Inicijalno sam imala problema s tim odgovorom, ali izgleda da je ovaj projekt i njegovo značenje, u najmanju ruku dosad, to. Tko zna što to ultimativno znači? DM: Što je sa znanošću?

P:O: Druga Lizzardska točka, naravno.

P: DM: Pa, bila sam zbilja u tome. L: Dakle, u jednu ruku mi smo iskusili mnogo napada, i na drugu, bilo je mnogo nebeskih intervencija da nap momognu da stignemo do ove točke. SV: Imam sam prijateljicu iz škole koja se zove Linda, i ona je u Tampi. Koga ili što ona kanalizira?

O: Višebrojne izvore.

P: Ići ću kod nje na tečaj u orijentalnom lječenju... L: Sad, u prijašnjoj sesiji, i to je ono što izgleda da radimo u ovoj, pokrivamo neko područje i ispunjavamo neke praznine...

O: Dobro, ali zašto ne proširimo pregledavajući proces na nekoliko sesija?

P: Pa, još samo jedno pitanje: Rekli ste da su neandertalci bili uzeti od strane Lizzarda na drugu planetu, sad, želim znati na koju planetu i željela bi znati na kojem su sada stupnju evolucije, da li je isto neandertalac trenutno, onako kako mi mjerimo vrijeme?

O: Nema progresa, još uvijek isti.

P: Neke generalne informacije za nas?

O: Slušajte: Sad je točka gdje mogu svi naučiti više informacija pomoću više traženja istih, nego bez njih. Jedno ili dvoje od vas je već vrlo adaptirano tome, tim načinom vi pristupate univerzalnim istinama direktno, gdje je puno manje mogućih korupcija ako se učini korektno, vidite?

P: L: Da li to znači da želite od nas da počnemo koristiti metodu direknog kanaliziranja? DM: Da li želite da je jedan od nas "govornik"?

O: Svi.

P: Mislite simultano?

O: Ako želite.

P: L: Da li mislite da na primjer stječemo znanje kao grupa, meditiramo skupa...

O: Samo pitate vaša pitanja i primate odgovore.

P: Drugim rječima, bez hipnoze, samo sjedimo i diskutiramo i pitamo natrag i naprijed kroz sebe i pustimo neka energija grupe dođe u interakciju?

O: Ili u osobnom smislu, također. Onda mreža i razmjenite lekcije, to se često čini.

P: Dobro, vi želite od nas da radimo diskusije i želite da se međusobno pitamo? Da li to znači da želite da prekinemo koristiti ploču?

O: Ne, naravno da ne!!!

P: DM: Ne razumijem. SV: Ja da, trebali bi naći stvari sami i provjeriti izvjesne stvari da smo sigurni da smo na pravom putu.

O: Otvorite kanal, jedan ili dvoje su već otvoreni.

P: Jedan ili dva u grupi su već otvoreni?

O: Da.

P: DM: Tko su oni?

O: Neodređeno.

P: L: To nam neće reći. F: Sve što morate je da pitate pitanja i odgovori će vam dolaziti. Ja to stalno radim od svoje 5. ili 6. godine. DM: To je ono što sam počela raditi. Počela sam čuti odgovore prije nego što su izrečeni. F: To se dešava ovdje sa pločom, ali ono što govorim je odgovor na kanaliziranje sam za sebe. L: Ne moramo li biti zabrinuti zbog proširenja mogućih utjecaja?

O: Ne sa vašom grupom.

P: L: Da li to znači sada, mi smo individualno i kolektivno podešeni ( istjunirani )?

O: Da. Mi ćemo voditi proces k proširenju.

P: I kako će se grupa proširivati, drugi ljudi koji će doći i naći se familijarnim sa nama, također će im se asistirati na ovaj način, točno?

O: Na neki način.

P: DM: Morat ćemo koristiti mnogo rasuđivanja tko je tko... svaku osobu ćemo morati provjeriti...

O: Ne.

P: L: Mislim da kad će ljudi ovo vidjeti, ostat će ili otići...

O: Da.

P: Želim pitati o 2 naša bivša sudionika koji su otpali na stranu... Imam vrlo jak osjećaj da se Violette neće vratiti...

O: Neodređeno.

P: Također i ne osjećam baš da ima koja mogućnost da se Scarlett oslobodi od kontrole Lizzija, točno?

O: Neodređeno.

P: Ranije smo čitali iz Ouspensky-jevog "Tertium Organum"-a o percepcijama, da li je to bilo točno opisivanje stanja naše svijesti i stanja percepcije 2. denziteta?

O: Da.

P: Dobro, napravimo skok, kao percepciju 4. denziteta, da li je percepcija 4. denziteta...

O: Čekaj i vidi.

P: Jedne noći kad sam meditirala, osjetila sam nježnu prisutnost na neki način kao micanje malo zraka oko mojeg lica i osjećala sam mentalno plutanje, da li ste to bili vi?

O: Neodređeno. Vaš um vam je dan iz razloga.

P: Dobro, neću pitati o tome što mogu shvatiti sama, ali ću pitati o nečemu što neznam: kao što znate, Frankov otac je umro prije 2 tjedna. Od toga dana do ovoga, sve se činilo drugačije u odnosu na dinamiku i energiju, i to nije samo Frank i njegova obitelj, već također i ja. Znatiželjna sam zašto se osjećam toliko drugačije. Ne mogu objasniti kako se osjećam... definitivno je to osjećaj, u emocionalnom smislu, zašto?

O: Samo da kažemo da je to stepenica ili "odskočna daska", ako bi tako rađe željeli.

P: Dobro, to je stepenica, ali zašto bi to... željela bi da mogu prenijeti vam kako sam se strano osjećala... DM: Možeš li objasniti strano? F: Vidite, čak ni neznam... L: Da li je Frankov otac zemaljski duh?

O: Djelomično.

P: Da li on pokušava komunicirati preko mene?

O: Možda.

P: Zašto sam na taj dan, kada je Frankov otac odlučio napraviti tu tranziciju, bila preplavljena potrebama za otići spavati?

O: Konekcija.

P: Konekcija čega? DM: Vi mislite da je on konektirao Lauru?

O: Blizu.

P: SV: ona je konektirala njega?

O: Blizu.

P: DM: Da li su se mentalno zapleli? L: Ne, ti skrećeš s teme. F: Neka Laura pita pitanje. L: Da li je on jednostavno došao k meni na drugom nivou...

O: Da.

P: On je došao k meni na drugom nivou, zašto meni a ne Franku?

O: On je uvijek vjerovao drugima da su bolje kvalificirani.

P: Dakle, on mi je vjerovao da sam kvalificiranija od Franka, da mu dam savjet u njegovom novom stanju, to je?

O: Da.

P: F: Pa, to definitivno pristaje njegovoj ličnosti. L: Što on hoće od mene sada?

O: Ništa specijalno, ali otvori kanal i vidi.

P: L: Možemo li pozvati Frankovog oca direktno kroz ploču?

O: Laura može meditirati na individualnoj bazi, to je izabran način.

P: F: Zato je vjerojatno razlog zašto se osjećaš toliko čudno, što nisi otvorila kanal sama. L: Pa da, i to me izluđuje. DM: To utječe na tvoj proces razmišljanja. L: Da li me Frankov otac treba da mu pomognem osloboditi ga da ode u svjetlo?

O: Neodređeno.

P: Pa, to je definitivno bio problem, ali rješit ću to. DM: Pitam se kako će tvoja pitanja biti upućena u mikrofon. L: Dobro, još nešto na tu temu da mi se olakša ova situacija?

O: Ne.

P: Jedna od stvari koja mi se neprestano pojavljuje na umu još od tog vremena kojeg pamtimo i Frank i ja u prošlim životima, kad smo bili brat i sestra u Bavariji, i pitam se da li je tada bila kakva povezanost s Frankovim ocem u to vrijeme, i da li se zato neprestano pojavljuje pred mojim očima?

O: Zašto to ne provjeriš? Ti si dobra u tome kad to hoćeš.

P: Očito želite da to provjerim kroz svoju vlastitu glavu, točno?

O: Da.

P: Dobro, pa budući da nemamo više pitanja, ovdje ćemo prestati za danas.

O: Laku noć.