Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Piramide - elektrane


┼áto Kenyon i Dunn ka┼żu o na─Źinu rada piramida - elektrana?

U knjizi "The Giza Power Plant: Technologies of Ancient Egypt" prikupio sam obilje ─Źinjenica i zaklju─Źaka, koji se temelje na stru─Źnom razmatranju konstrukcije Velike piramide i gotovo svih artefakata prona─Ĺe-nih u njoj. Kad se sve to zajedno prou─Źi, potkrjepljuje moju pretpostavku da je Velika piramida bila elektrana, a Kraljeva odaja njezin centar. Uz pomo─ç elementa koji opskrbljuje na┼íe Sunce (vodik), i sjedinjuju─çi energiju univerzuma s energijom Zemlje, drevni su Egip─çani vibracijsku energiju pretvarali u mikrovalnu energiju. Konstruktori i operateri su, da bi elektrana funkcionirala, morali inducirati vibracije u Velikoj piramidi koje su bile u skladu s harmonijski rezonantnim vibracijama Zemlje. Kad bi piramida vibrirala u skladu sa Zemljinim pulsom, postajala je oscilator i mogla je podr┼żavati prijenos energije iz Zemlje uz malo ili nimalo reakcije.

Kralji─Źina odaja, smje┼ítena u sredini piramide i to─Źno ispod Kraljeve odaje, sadr┼żi neobi─Źnosti posve razli─Źite od onih opa┼żenih u Kraljevoj odaji. Karakteristike Kralji─Źine odaje ukazuju na to, da je njezina posebna svrha bila proizvodnja goriva, ┼íto je od goleme va┼żnosti za svaku elektranu. Premda bi bilo te┼íko to─Źno odrediti kakav se proces zbivao unutar Kralji─Źine odaje, ─Źini se da je ondje uvijek iznova dolazilo do kemijske reakcije.

Preostala tvar ┼íto ju je proces ostavljao za sobom (soli na zidu odaje), ono ┼íto se mo┼że zaklju─Źiti po artefaktima (vi┼íekraka kuka i drvo sli─Źno cedrovini) i gra─Ĺevinski detalji (Gantenbrinkova "vrata", naprimjer) previ┼íe su upadljivi da bi se mogli ignorirati. Sve to ukazuje na vjerojatnost da je energija koja se stvarala u Kraljevoj odaji bila rezultat u─Źinkovite operacije dobivanja vodika u Kralji─Źinoj odaji.

Oprema koja je davala poticajne impulse najvjerojatnije se nalazila u podzemnoj jami. Prije ili u vrijeme "okretanja klju─Źa" za pokretanje poticajnih impulsa, u sjeverno i ju┼żno okno Kralji─Źine odaje pumpale su se kemikalije, ispunjavaju─çi ih sve dok nije dolazilo do kontakta izme─Ĺu vi┼íekrake kuke i elektroda ┼íto su str┼íile iz vrata. Prodiru─çi u Kralji─Źinu odaju, te su kemikalije proizvodile vodikov plin koji je ispunjavao unutra┼ínje prolaze i odaje piramide. Otpadni materijal iskori┼ítenih kemikalija prolazio je horizontalnim prolazom i niz okno okomitog rova.

Inducirana poticajnim impulsima vibracije - uskla─Ĺenim s rezonantnom frekvencijom cijele gra─Ĺevine - vibracija piramide postupno je pove─çavala amplitudu i oscilirala u skladu s vibracijama Zemlje.

Harmoni─Źno udru┼żena sa Zemljom, vibracijska je energija potom obilato tekla iz Zemlje kroz piramidu, te utjecala na niz uskla─Ĺenih rezonatora tipa Helmholtz, smje┼ítenih u velikoj galeriji, gdje su se vibracije pretvarale u zvuk koji se prenosi zrakom. Zahvaljuju─çi akusti─Źnom dizajnu velike galerije, zvuk je bio usmjeren na prolaz ┼íto je vodio do Kraljeve odaje. Samo frekvencije u skladu s rezonantnom frekvencijom Kraljeve odaje mogle su pro─çi kroz akusti─Źni filtar, koji se nalazio u predsoblju.

Kraljeva je odaja bila srce elektrane u Gizi, impresivno sredi┼íte koje se sastojalo od tisu─ça tona granita, koji je sadr┼żavao pedeset pet posto kristala silicijeva kvarca. Odaja je bila izgra─Ĺena tako da ┼íto manje potiskuje vibracije, a njezine su dimenzije stvarale rezonantnu ┼íupljinu koja je bila u skladu s nadolaze─çom akusti─Źnom energijom. Dok je granit vibrirao u skladu sa zvukom, to je stvaralo pritisak na kvarc u kamenu i stimuliralo elektrone da teku u pojavi poznatoj kao piezoelektri─Źni efekt.

Energija koja bi u tom trenutku ispunjavala Kraljevu odaju, postala je kombinacija akusti─Źne i elektromagnetske energije. Oba oblika energije pokrivaju ┼íiroki spektar harmonijskih frekvencija, od osnovnih infrazvu─Źnih frekvencija Zemlje do ultrazvu─Źnih i vi┼íih elektromagnetskih mikrovalnih frekvencija.

Vodik je slobodno apsorbirao tu energiju, jer su se graditelji elektrane u Gizi pobrinuli, da frekvencije s kojima je Kraljeva odaja bila uskla─Ĺena bude harmoni─Źna s frekvencijom na kojoj titra vodik. Slijedom toga, atom vodika, koji se sastoji od jednog protona i jednog elektrona, u─Źinkovito je apsorbirao tu energiju, a njegov je elektron "podignut" u vi┼íe energetsko stanje.

Sjeverno je okno slu┼żilo kao prijenosnik, ili vodi─Ź valova, a njegova prvobitna metalna oplata - koja je krajnje precizno prolazila kroz piramidu izvana - slu┼żila je za usmjeravanje mikrovalnog signala u Kraljevu odaju. Mikrovalni signal koji je prolazio kroz taj vodi─Ź valova, mogao bi biti isti onaj za kojeg danas znamo da ga stvara atomski vodik, a ispunjava univerzum i neprestano bombardira Zemlju. Taj se mikrovalni signal vjerojatno reflektirao s vanjske strane piramide, a potom se usmjeravao niza sjeverno okno.

Putuju─çi kroz Kraljevu odaju i prolaze─çi kroz poja─Źalo u kristalnoj kutiji, smje┼íteno na njegovu putu, ulazni je signal poja─Źavao svoju snagu uslijed me─Ĺudjelovanja s izrazito aktivnim atomima vodika u poja─Źalu rezonantne kutije u odaji. To je me─Ĺudjelovanje prisiljavalo elektrone da se vrate u svoje prirodno stanje. S druge strane, atomi vodika osloba─Ĺali su energiju iste vrste i frekvencije kao i ulazni signal. Ta "stimulirana emisija" bila je pra─çena ulaznim signalom i slijedila je isti put.

Proces je rastao eksponencijalno - pove─çavaju─çi se trilijunima puta. Ono ┼íto je u odaju ulazilo kao niski energetski signal, pretvaralo se u usporednu zraku goleme snage dok se skupljala u mikrovalnom prijamniku smje┼ítenom u ju┼żnom zidu Kraljeve odaje, a potom je usmjeravano kroz metalom oblo┼żeno ju┼żno okno izvan piramide. Ta je zgusnuta zraka bila razlog iz kojeg su sva znanost, tehnologija, vje┼ítina i nebrojeni sati rada utro┼íeni na projektiranje, testiranje i gradnju elektrane u Gizi.

Za ve─çi dio na┼íeg neznanja o drevnim kulturama krivi su teoreti─Źari, koji ignoriraju dokaze ako se oni ne uklapaju u njihove teorije ili se odnose na ne┼íto izvan njihovog podru─Źja stru─Źnosti. Katkad je potreban strojar da bi prepoznao strojeve ili ne┼íto izra─Ĺeno strojevima! Slijedom toga, ve─çi dio dokaza koji upu─çuju na to da je svrha Velike piramide bila ne┼íto drugo, a ne grobnica, jednostavno je ignoriran, odba─Źen bez ozbiljnog promi┼íljanja, ili jednostavno progla┼íen ─Źistom slu─Źajno┼í─çu.

Tehnologiju kori┼ítenu unutar Velike piramide mo┼żda je jednostavno shvatiti, ali ju je te┼íko primijeniti, ─Źak i za na┼íu tehnolo┼íki "naprednu" civilizaciju. Me─Ĺutim, ako netko bude ┼żelio isku┼íati ovdje iznesenu teoriju, njegovu ili njezinu viziju mo┼że poduprijeti spoznaja, da bi iskori┼ítavanje takvog izvora energije ekolo┼íki zadovoljilo one koji su zabrinuti za dobrobit okoli┼ía i budu─çnost ljudske vrste.

Spajaju─çi znanost i glazbu, drevni su Egip─çani uskladili svoju elektranu s prirodnom harmonijom Zemljine vibracije (u prvom redu djelovanja plimne energije izazvane gravitacijskim u─Źinkom ┼íto ga Mjesec ima na Zemlju). Rezonantna sa ┼żivotnom silom majke Zemlje, Velika piramida u Gizi ubrzavala je i fokusirala svoj puls, pretvaraju─çi ga u obilje ─Źiste energije.

U svim tekstovima ┼íto sam ih pro─Źitao, navedeno je da je velika galerija izgra─Ĺena od kamena vapnenca. No ja sam gledao granit! Ni┼że u galeriji opazio sam mjesto gdje je vapnenac prelazio u granit. Razgledao sam strop i vidio, umjesto grubog vapnenca koji se mrvi, ┼íto ga ─Źovjek vidi kad u─Ĺe u galeriju, ne┼íto ┼íto se s udaljenosti od osam i pol metara ispod doimalo poput glatkog, izrazito poliranog granita. To je za mene imalo golemu va┼żnost. Imalo je smisla da je prostor bli┼żi centru elektrane izgra─Ĺen od materijala otpornijeg na toplinu!

Potom sam vi┼íe pozornosti obratio tragovima gorenja na zidovima. Ispod svakog izbojka vidjeli su se znakovi te┼íkih o┼íte─çenja izazvanih toplinom, na razdaljini od otprilike trideset centimetara, a ─Źinilo se da su najve─ça o┼íte─çenja u sredini tragova gorenja. Tada sam, vizualno, postavio ravnu crtu od sredine svakog traga gorenja, i projicirao je niz kosi prilaz galeriji. Tada me obuzelo golemo uzbu─Ĺenje. Crta se pru┼żala ravno do proreza na prilazu!

U knjizi The Giza Power Plant iznio sam teoriju da su se u tim prorezima nalazili harmonijski rezonatori, usmjereni vertikalno prema stropu. Tako─Ĺer sam iznio teoriju da je unutar Kraljeve odaje do┼ílo do eksplozije vodika, ┼íto je zaustavilo rad elektrane. Ta je eksplozija obja┼ínjavala mnoge druge neobi─Źne pojave, ranije primije─çene unutar Velike piramide, te sam zaklju─Źio da je eksplozija tako─Ĺer uni┼ítila rezonatore u velikoj galeriji, izazvav┼íi strahovit po┼żar.

Dokazi su postali vidljivi samo zahvaljuju─çi jakim svjetlima kamera, a preda mnom su se pojavili, kao nikad prije - pougljenjeni dokazi koji potkrjepljuju moju teoriju. To su dokazi kakve nisam ─Źak ni tra┼żio!


Preneseno sa: http://www.matrixworld-loviste.com/piramideelektrane.htm