Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Rife generator - jedan od mogućih načina liječenja maligne bolesti

 
 


Vjerojatno će se mnogi pitati o čemu se tu radi, kako se sada odjednom pojavio netko ekstra pametan pa tvrdi da je moguće ono što je po saznanjima pacijenata i onih koji ih liječe nemoguće. Prije nego donesete bilo kakav sud pročitajte tekstove koji slijede. Tokom mog života, nažalost mnogi su donosili krive sudove u pogledu mojih saznanja i sustava liječenja, da bi mi kasnije dolazili kao teški bolesnici. Smatram da imate pravo da saznate istinu. Možda bi ovu stranicu trebalo i nazvati: PRAVO NA ISTINU. Mislim da će pametnima ovo biti pravi putokaz u ozdravljenje, a oni ostali... neka sami odluče što će i kako će...

Pođimo redom.

Od 1900 - te godine do danas bilo je desetak pouzdanih načina liječenja raka, koji su došli i prošli bez ikakvog većeg znanja javnosti, da su uopće i postojali. Farmakološka industrija toliko je moćna, da televizija, novine i liječnički časopisi, koji se novčano potpomažu prihodima iz farmaceutske promidžbe i oglašavanja, nerado potvrđuju da su takvi načini liječenja ikada postojali. Često se objavljuju "izfabricirani" članci, kojima se umanjuje zdravstvena strana i učinkovitost lijeka, plašeći tako opću javnost nekom prirodnom terapijom, da bi im mogla učiniti nešto dobro. Nažalost teško je običnom narodu shvatiti tko mu pruža istinu.

Pročitajte sada zašto danas nema učinkovitog liječenja raka klasičnom medicinom.

Tijekom svog života ubijamo na milijune stanica raka, ukoliko naš imunosni sustav nije narušen. Kada liječnik može dijagnosticirati npr. rak pluća rendgenskim zrakama, rak dojke mamogramom ili rak kolona (debelog crijeva) kolonoskopijom, itd., on je u tijelu već 6 do 8 godina i ima dovoljno vremena raširiti se i po drugim dijelovima tijela. To je razlog, zašto masovni program uzimanja godišnjih mamograma kod žena potpuno ne uspijeva. Stopa ozdravljenja od raka dojke ista je kod žena koje nikada nisu imale mamogram kao i kod onih koji su godišnje imale mamogram (velike studije stanovništva iz Kanade i Danske to otkrivaju).

Programi tretmana raka temelje se na pogrešnom konceptu, da će kemoterapija uništiti više stanica tumora nego li zdravih stanica, te tako dovesti do oporavka. Zdrave stanice (koštana srž), koje omogućavaju ljudima oporavak od raka, oštećuju se kemoterapijom i zračenjem. Kako bi terapija, za koju se zna da uzrokuje rak (radijacija), mogla poboljšati i dovesti do ozdravljenja? Nikako. I što je najvažnije, a nisam spomenuo, onkološki tretmani, kao i svi tretmani liječenja konvencionalne medicine, uopće se ne bave liječenjem UZROKA bolesti, isključivo se bave tretiranjem posljedice. Istina je da kemijski lijek subjektivno pacijentu olakšava život s njegovom bolešću ali bolest se objektivno razvija dok ne stigne do fatalnih razmjera. Usput treba podsjetiti i na sve nuspojave koje idu ruku pod ruku s kemijskim lijekovima.

A poanta svega je da je svaka maligna bolest u suštini bolest staničnog genoma gdje je došlo do poremećaja u staničnim signalima. Posledica toga je da je biološka frekvencija čelija presla u patološku što je dovelo do poremećenih biokemiskih procesa, a sve je rezultiralo poremećajem u replikaciji celija i aktivnosti gena p53, padom pH i ćeliskog aerobnog disanja koje je prešlo u anaerobno, kada je to došlo na 40 % čelija je postala maligna u roku 48 sati. Prvi korak u lečenju uzroka bolesti je vraćanje patološke frekvencije ponovo u biološku. To je moguce jedino Rife generatorom.

Biološki lijekovi su tu isključivo da bi očistilu staničnu tečnost od kancerogenih kemikalija što omogućuje da se frekvencija nesmetano preneosi s ćelije na ćeliju, da bi se omogućilo aerobno ćelijsko disanje te da se oslobode enzimi pankreasa da vrše svoju svakodnevnu ulogu, a to je uništavanje malignih ćelija, a ne varenje kuhane hrane. O svemu ovome ću pisati u daljnjim tekstovima.

Što se tiče konvencionalnih terapija (onkolosko lečenje), statistički podaci govore, da se danas ne oporavlja više ljudi nego što je to bilo prije 25 godina. I kemoterapija i radijacija oštećuju imunosni sustav , koji je vitalan za izlječenje od raka.

Farmakološka industrija nema nikakvog interesa u izlječenju raka, jer lijekovi kemoterapije su izvanredno profitabilni proizvodi u farmaceutskoj industriji. Važan znak, koji dokazuje da nema nikakvog iskrenog interesa za izlječenje od raka, pruža nam činjenica, da se samo 0,5% (pola posto) svih dolara, utrošenih na istraživanja raka, utroši na istraživanja, usmjerena na zaustavljanje širenja raka (metastaze).

Kako nastaje maligna bolest?

Maligno oboljenje nastaje kada imunosne ćelije ne prepoznaju i ne unište ćelije koje se ne razmnožavaju normalno. Kod prosječnog čovjeka dnevno se replicira oko 100 000 000 ćelija. Kod tolikog broja repliciranih ćelija normalno je da će se neke ćelije replicirati s greškom. Jedna od glavnih uloga imunosnog sustava je da takve ćelije prepozna i uništi. Ukoliko imunosni sustav nije u redu, ako neki od njegovih mehanizama ne rade, nepravilno replicirane ćelije stvaraju maligno oboljenje. Da bi došlo do pojave karcinoma moraju se desiti tri stvari:

1. Početak procesa stvaranja malignog tkiva je pogreška u replikaciji ćelija. Postoje brojni uzroci poremećaja replikacije ćelije (nepravilna i neadekvatna prehrana koja nije u skladu s krvnom grupom, herbicidi, pesticidi (voće i povrće), hormoni, antibiotici (u uzgoju životinja i peradi), kemijski dodaci hrani sa šiframa E, nikotin, alkohol, razna zračenja, ultraljubičaste A zrake (sunčeva svjetlost), patogeni organizmi (virusi, bakterije, paraziti ... ) itd. Dijete s deset godina starosti ima oko 1000 pogrešnih replikacija dnevno na ukupan broj od 100 miliona. Čovjek do svoje 60 godine ima oko 80 000 - 100 000 krivo repliciranih ćelija i uz to znatno lošiji imunosni sustav nego dijete od 10 g. Zbog toga se rak češće sretao kod osobe od 60 g. nego kod djece. Nažalost, danas je sve veći broj djece s malignim oboljenjima. Mislim da se razlog mora tražiti u općoj globalizacijia koja sa sobom nosi niz elemenata nepravilnog načina života i prehrane.

2. Druga stvar koja se mora desiti je da imunosni sustav ne prepozna na vrijeme nenormalnu ćeliju dok se ona formira. Takva ćelija prođe neprimjećeno i ona se opet podijeli, od jedne postanu dvije.

3. Imunosni sustav ne reaguje, bar ne dovoljno dobro, i dozvoli da tumor nastavlja da raste. U većini slučajeva organizam će uništiti tumorno tkivo tijekom nekoliko dana / nedjelja ili mjeseci. Ali tumor ponekad izbjegne otkrivanje i raste dok ne postane toliko velik da sadrži na stotine milijuna ćelija. Taj se proces zna dešavati i po nekoliko godina, čak i do 10 godina. Tada je imunosnom sustavu teško da poduzme ikakvu obranu bez pomoći izvana, biološkim lijekovima. Najjača vrsta bioloških lijekova koja se trenutno koristi u svijetu su polisaharidi koji djeluju kao imunomodulatori. Polisaharidi su spojevi koji pokreću funkcije imunosnih stanica vezujući se na njihove površinske receptore i aktiviraju ih. Polisaharidi stimuliraju dodatnu proizvodnju imunosnih stanica, oslobađaju citokine, proteine koji izazivaju apoptozu (samouništenje) tumornih stanica. Ponašaju se kao faktori tumorske nekroze.

Klasična medicina maligna oboljenja tretira onkološki, kirurški i zračenjem. To ne da nije dovoljno, nego mnogo puta i ima kontra efekat. Nije dovoljno uzeti nož, izrezati maligno tkivo, istrovati maligne i zdrave ćelije onkološkim lijekovima ili zračenjem. Time se ne otklanja uzrok raka, čiji je osnovni uzrok disfunkcija imunosnog sustava, koji je dozvolio da dođe do stvaranja malignog tkiva to jest da dođe do poremećaja u nekim od aspekata mehanizama obnove DNK.

Uz klasični tretman raka (kemoterapija, zračenje, kirurgija) stopa recidiva, povratka tumora je visoka. To je zato što kemoterapija, zračenje i nož ne otklanjaju uzrok oboljenja nego tretiraju samo posljedicu. Uzrok je još uvijek prisutan, disfunkcija imunosnog sustava, i nakon 2, 3, 5 godina, tumor će se ponovo pojaviti.

Oni koji su živjeli duže mogu da zahvale samo svom snažnom imunosnom sustavu.

Ostali elementi koji utječu na razvoj zloćudnih bolesti

Sve osobe prirodno uništavaju na milijune ćelija raka, ukoliko njihov imunitet nije narušen. Ima najmanje 6 stvari, koje mogu oštetiti imunosni sustav:

1. Pomanjkanja u prehrani (primjeri): nedovoljne pričuve vitamina C i E mogu povisiti boležljivost. Pomanjkanje selena i cinka povećava rizik razvoja zloćudnih bolesti, infekcija i srčanih bolesti.

2. Infekcije: ozbiljne infekcije mogu iscrpiti fagocite, uzrokovati probleme s koagulacijom, pomanjkanja u prehrani, narušiti krvotok, itd. Izlaganje radijaciji, oštećenje DNA i koštane srži mogu radijacijom voditi do zloćudnih promjena u stanicama i većih mogućnosti, da dođe do infekcija.

3. Izlaganje toksinima: nezdravim prehrambenim transmasnoćama, teškim metalima, pesticidima, herbicidima, kemikalijama, fluoridu, itd. Sve to teško oštećuje sposobnosti imunosnog sustava te treba odmah pokrenuti učinkovitu obranu.

4. Pomanjkanje prehrambene esencijalne masne kiseline omega-3 važan je uzrok oštećenja imuniteta kod 90% stanovništva.

5. Stres: kada dođe do produženog stresa, tijelo neprekidno otpušta kortizon, koji uzrokuje prigušenje imunosnog sustava, odumiranje nervnih ćelija, propuste u uništavanju neprirodnih ćelija, a može se povećati rizik od infekcija...

6. Starenje: aktiviranje imunosnog sustava usporava starenje. Oslabljeni imunitet doprinosi pojavi zloćudnih bolesti i infekcija kod starijih osoba.

Strategija borbe protiv karcinoma

1.Koristiti Rife generator - pomoću njega obnoviti elektromagnetsku informacijsku frekvencijsku ovojnicu oko našega tijela. Poremećaj imunosnog sustava je upravo počeo u njoj, znači prvo je bio energetski poremećaj, koji je zatim prešao na biokemijski poremećaj da bi se to na kraju eskaliralo u vidu fizičkog poremećaja - bolesti. Taj cijeli proces, od energetskog (frekvencijskog) poremećaja do fizičke bolesti može da traje od nekoliko mjeseci, nekoliko godina, do nekoliko desetaka godina.

2. Prekinuti unos namirnica koje narušavaju funkcije imunosnog sustava. Uzimati dovoljne količine tečnosti (čiste vode) na dan. Dehidracija je prvi korak oštećenja DNK. Unošenjem namirnica prema krvnoj grupi blokirate povećanu sintezu poliamina i potičete stvaranje veće količine antitijela na antigen T i Tn, koji su odgovorni ukoliko se "probude&qiot; iz mirovanja za stvaranje malignih promjena na ćeliji.

3. Obavezno treba koristiti namirnice koje sadrže antikancerogene lektine za vašu krvnu grupu.

4. Koristiti biološke lijekove koje će vam preporučiti stručno lice.

5. Izbjegavati namirnice koje sadrže pljesni (žitarice - nebi ih trebalo jesti). Pljesni su pune mikotoksina, a najjači je afla toksin, on je jedan od najjačih poznatih kancerogena. Svaki oboljeli od karcinoma ima u jetri veću količinu afla toksina, koji snažno oštećuje DNK i izaziva maligne promjene. Bijelo brašno, bijeli šećer, zasićene masnoće, alkohol, nikotin, prerađena hrana puna kem. dodataka (pod šiframa E), mesne prerađevine i stres su uzročnici poremećaja imunosnog sustava i začetka malignih promjena.

RIFE GENERATOR - jedan od mogućih načina liječenja uzroka bolesti!

Svaka osoba rađa se sa strogo određenim, biološkim, individualnim frekvencijama stanica svojega tjelesnog tkiva, koje uvjetuju sve biokemijske reakcije i procese u ljudskom organizmu. Skup frekvencija svih stanica čini elektromagnetnu frekvencijsku informacijsku ovojnicu odgovornu za zdravo funkcioniranje organizma.

Bilo koji uzroci poput djelovanja patogenih organizama, virusa, bakterija, kemijskih lijekova, kemijskih dodatka prehrani, pesticida, herbicida, fungicida, antibiotika, stresa, (a svakodnevni stres je i unos hrane koja nije u skladu s antigenom krvne grupe), razna zračenja, mogu poremetiti i promijeniti genetski određenu biološku frekvenciju stanice i to u njen patološki oblik što dovodi do informacijskog poremećaja u međustaničnoj komunikaciji.

Poremećaj u informaciji dovodi do energetskog poremećaja koji zatim dovodi do poremećaja u biokemijskim procesima što na kraju rezultira metaboličkim poremećajima u tkivu i nastanku bolesti. To sve dovodi do poremećaja i bolesti u staničnom genomu što je i jedini uzrok tumorskih bolesti. Znači, da je prije nekoliko mjeseci, godina ili više desetaka godina prije pojave bilo koje bolesti, u organizmu već postojao poremećaj u elektromagnetnom informacijskom spektru frekvencija u stanicama.

Patološki proces prvo se razvija u stanici, a organizam koji je sposoban za samoizliječenje aktivira svoje prirodne "lijekove", jer naš se organizam nalazi stalno u procesu samoizliječenja i samoobnove. U suštini mi u sebi imamo najbolju "ljekarnu", a doze naših "lijekova" uvijek su točne i dolaze na vrijeme i što je bitno bez ikakvih nuspojava. Rad te naše "ljekarne" potiče se upravo djelovanjem bioloških frekvencija.

No, kada dođe do poremećaja u biološkoj frekvenciji, organizam ne može više djelovati u svojoj obrani. Sada tu pomoć može pružiti samo terapija Rife generatorom, dakle terapija frekvencijskim impulsima. Pomoću Rife generatora se kroz naše tijelo propušta niski spektar frekvencija, niska inteziteta među kojima će stanice, koje su izgubile svoju genetski određenu frekvenciju, ponovo pronaći svoju frekvenciju i ući s njom u rezonanciju, poklopiti se s njom. To se u Kvantnoj medicini naziva Kvantni skok što označava normalizaciju valne frekvencije stanice. Od toga momenta organizmu se vraća sposobnost samoizliječenja, te on sam uz pomoć biološke medicine i bioloških lijekova luči tvari nužne za svoje izlječenje. Dakle ukoliko se želi ukloniti uzrok bilo koje bolesti, uporaba Rife generatora uz biološke lijekove to može učiniti. Ne gubite vrijeme, Rife generator je mala investicija za vas, a veliki korak za vaše zdravlje.

Savjeti što činiti kao preventivu očuvanja zdravlja.


Mjere za ozdravljenje i obranu od malignih i ostalih bolesti

Izbjegavati bilo kakve kemijske lijekove (ukoliko baš nisu neophodni ako je akutni problem), kemoterapiju i radijaciju, jer takve terapije štete imunosnom sustavu i štete vašim izgledima na oporavak.

Nastojte jesti samo organske proizvode. Početno izdržati na voću i povrću, dok ne bude vidljivo da se oporavljate (bolji apetit i jačanje s dobivanjem na tjelesnoj težini). To može biti prerađeno u sok ili jesti sirovo, ali se ne bi trebalo kuhati, jer kuhanje uništava enzime u hrani. Popijte 3 čaše soka mrkve dnevno. Hladne salate s uljem sjemena lana i ocat iz sirove jabuke su sjajni. Nemojte jesti bijeli kruh (hleb), bijelu rižu ili bijeli šećer, što je hrana iz koje je većina hranjivih tvari uklonjena (vitamini, vlakna, minerali). Naše fagocitne stanice ne mogu uništavati stanice tumora ili bakterije 8 sati nakon pojedenog šećera. Izbjegavajte iz supermarketa svu obrađenu hranu, koja sadrži šećere, tako što ćete jesti samo organsku hranu, koja se može kvariti. Treba jesti samo povrće i voće s niskim glikemičkim indeksom koje doprinosi lužnatosti tijela i daje sustavu imunosti potporu u savladavanju kako raka tako i drugih bolesti.

Trebalo bi piti samo filtriranu vodu, tako da nemate problema s petrokemijskim talogom, pesticidima, herbicidima, klorom, fluoridom i teškim metalima u vodi za piće, što sve umanjuje vaše šanse za ozdravljenje.

Redovno obavljajte tjelovježbu, idite u teretanu, tjelovježba popravlja napajanje tijela kisikom. Šetnja je dobra (oko 2 km dnevno), barem 6 dana tjedno.

Uklonite stres iz svojeg života. Stres igra glavnu ulogu u započinjanju raka. Kada smo pod stresom, naše nadbubrežne žlijezde stalno luče velike količine kortizona. Kod osoba, koje trpe produženi stres, razvija se stanje imuno-prigušenja, kada imunosni sustav postaje slabiji u uništavanju nepravilno repliciranih stanica. Produženo oštećivanja imuniteta vodi stvarnom odumiranju stanica živaca. Kod veterana vijetnamskog rata našlo se da imaju 8 do 15% atropije svojeg hipokampusa, dijela mozga zaduženog za pamćenje.

Budite sigurni da uzimate dobar viševitaminski, mineralni i prehrambeni dodatak. Trebate 200 mcg selena, najmanje 2 grama vitamina C s bioflavonoidima, vitamin D 800 ili više jedinica dnevno, cink, bakar, B kompleks, vitamin E 400 jedinica, likopen, karoten, magnezij, bor, mangan, itd. Unos selena u organizam dnevno, na dugoročnoj osnovi (200 mcg) sprječava približno 50% nastajanja raka.

Betaine HCl U kasnim 1920-tim Dr. Walter Guy i Dr. Ferguson ekstenzivno su koristili terapiju klorovodičnom kiselinom u liječenju mnogih bolesti, uključujući i rak. Ovi liječnici otkrili su da je korištenje HCl (klorovodična kiselina) uravnotežilo pH i pružalo druge koristi u liječenju raka. Klorovodična kiselina potrebna je u stomaku za razlaganje bjelančevina. Starenjem ili ako imate hijatalnu herniju (proboj stomaka u grudni koš), njeno stvaranje se smanjuje. Oko 2 g je potrebno po obroku. Slabu probavu obilježava pomanjkanje kiseline. Klorovodična kiselina je jedina zdrava kiselina u tijelu. Simptomi kiselinske loše probave gotovo uvijek dolaze uslijed nedovoljne količine klorovodične kiseline, jer ona uzrokuje u stomaku fermentaciju organskih otpadnih kiselina. Prije nego li uzmete bilo kakve anticide, sredstva za umanjenje kiseline, potrebno je uzimati klorovodičnu kiselinu, tako da se ne stvaraju organske otpadne kiseline. Ne uzimajte ju, ako pored svega, imate ulcere ili čireve. Žrtve raka uvijek imaju u sebi velike količine laktičnih (mliječnih) i ugljičnih kiselina. To definitivno zaziva potrebu za uzimanjem većih količina klorovodične kiseline kod pacijenata s rakom. Kada se slaba otopina klorovodične kiseline unosi u tkiva, bilo oralno, venozno ili preko mišića, ona uglavnom djeluje u uklanjanju tjelesnih otrovnih otpadnih kiselina iz limfnih kanala, pojačava uklanjanje CO2, uspostavlja prirodnu pH rekaciju i smanjuje osjetljivost tkiva na bjelančevine. Najjednostavniji način uzimanja dodatne HCl je uzimati Betaine HCl. Pojačat će imunitet i pojačati sposobnost crvenih krvnih zrnaca za prijenos kisika. Uzimajući Betaine HCl s obrocima, popravit ćete probavu i više će ući u tijelo, gdje će pripomoći uravnoteženju pH. Uzimanje dovoljnih količina Betanina HCl s obrocima pripomoći će, također, u smanjivanju količina enzima, koje gušterača treba proizvesti za probavu, ostavljajući joj više snage za stvaranje enzima za savladati rak.

Flavin 7 - Smatra se snažnim antikancerogenim lijekom, ali ima i neka druga svojstva. Dobro širi arterijske krvne sudove, a na vene skoro da i ne djeluje što je dobro. Dobro djeluje na ionske kanale koji se nalaze u krvnim sudovima na srcu i regulira njihov ritam. Mozak je posebno osjetljiv na oksidativni stres pa kod moždanog udara raste nivo intracelularnog hema. Rezervatrol stimulira hem oksidaciju pa se tako smanjuje nivo hema u zoni oštećenja. Gladovanje u stanicama aktivira procese koji blokiraju gene koji izazivaju starenje ćelije. Pokazalo se da FLAVIN7 isto tako djeluje. Jak je antioksidans, a neka njegova djelovanja su ista kao djelovnja brufena, ibubrufena i diklofenaka. Kombinacija FLAVINA 7, vit. C i E, pokazala se kao izuzetno jaka, jer međusobno dijeluju kao sinergisti, jedan drugog pojačavaju. Rezveratrol je inače obrambeni mehanizam grožđa od gljivica, ali ga nema dovoljno u grožđu da bi pružio ljekovite učinke za čovjeka. Izuzetno je važan kod karcinoma koji su vezani za estrogen jer blokira aromatazu koja estrogen prevodi u jači oblik estradiol. Član je obitelji polifenolnih flavonoida koji sprečavaju stvaranje krvnih ugrušaka i LDL kolesterola, smanjuje rizik od srčane bolesti i moždane kapi. Pokazalo se da rezveratrol sprečava stvaranje malignih stanica. Najviše ga ima u koži i košticama grožđa, ali je djelotvoran za čovjekovo zdravlje tek kao ekstrakt jer ga nema dovoljno u grožđu da bi ono bilo djelotvorno za čovjeka s težim oboljenjem.

Dajte svojem imunosnom sustavu predaha. Morate prekinuti s alkoholom, cigaretama i rekreacijskim lijekovima, jer sve to troje škode imunosnom sustavu, smanjujući izglede na oporavak.

Sve osobe u razvijenim zemljama svakodnevno su izložene toksičnim tvarima (teški metali, fluorid, živa iz legura žive, aluminij, kadmij iz dima cigareta, suvišni estrogen iz ugljikovodika u zraku, plastika, pesticidi, herbicidi, dioksini i hormoni, korišteni na životinjama radi bržeg rasta, transmasnoće iz obrađene hrane, margarin, ulja za salate, ulja za kuhanje, itd ).

Pokušajte dnevno imati 15 minuta sunčevog svjetla bez zaštite od sunca ili sunčanih naočala. To će pomoći obnoviti ultraljubičasto svjetlo, kritičan nutrijent za tijelo, kojim se podiže razine D vitamina. Vitamin D jak je antioksidant, koji sprječava rak. Sedamdeset posto stanovništva nema dovoljno D vitamina.

Koristite mljeveno sjeme lana ili ulje lana, riblje ulje ili ulje višegodišnje biljke perilla, jer 90% ljudi ima ozbiljan manjak omega-3 masnih kiselina, kojih nema u prerađenoj hrani. Kada nam nedostaju omega-3 masne kiseline, naše je tijelo prisiljeno koristiti sintetičke trans-masnoće, da bi gradilo membrane ili opne, koje okružuju svaku stanicu. Ovakvo prisilno korištenje ovih ulja, slabe kvalitete, stvara oštećene opne stanica, što dovodi do dijabetesa tipa 2, arterioskleroze, gojaznosti, i zloćudnih bolesti. Osobama, kojima nedostaju omega-3 masne kiseline, smanjuje se imunitet, čime se omogućuje nastanak bolesti, osobito autoimunih bolesti te karcinoma.

Povijest

Pojavu kao što je pleomorfizam, sposobnost da se bakterija jednog tipa pretvara u bakteriju drugog tipa, te da se bakterija pretvara u virus i obratno, što uz određene uvjete dovodi do toga da se normalna stanica u zdravom tkivu pretvara u tumorsku stanicu, nažalost današnja mikrobiologija potpuno zanemaruje.

Povijest ovoga seže još u daleku 1906 g. kada su Rockfeller i Carnegie, vlasnici velikih farmakoloških industrija, napravili ogroman pritisak na vladu SAD-a i Ministarstvo zdravstva SAD-a da se iz svih medicinskih udžbenika izbaci bilo koji oblik liječenja, osim kemijskim lijekovima.

Kvantna medicina je npr. u Rusiji priznata kao službena medicina još 1984 g. Na Zapadu, posebice u SAD-u, farmakološki lobiji su toliko jaki da jednostavno blokiraju propagiranje bilo kojeg načina liječenja osim kemijskim lijekovima, što je jedini razlog anonimnosti i zaborava koji su prekrili radove dr. Rife i njegove sustave liječenja frekvencijama.

Doktor Raymond Royal Rife (1888-1971) jedan je od onih koji su zbog svojih uspjeha u liječenju teških oboljenja postali nezgodan primjer među liječnicima koji se uporno drže standardnih metoda, nazovimo liječenja, iako to s liječenjem nema nikakve veze. Iako je bio dobitnik 14 plaketa kao priznanja za izuzetne doprinose u medicinskoj znanosti, njegova jeftina i uspješna metoda liječenja danas je gotovo zaboravljena. Uzrok leži u činjenici da se za istraživanja vezana za virus ebole, AIDS-a i uzroka karcinoma odobravaju bilijunski dolarski iznosi pa je stoga interes mnogih da takvo stanje potraje što dulje. Jedno prihvatljivo i bezopasno rješenje za liječenje svih težih bolesti jednostavno nije u interesu izuzetno moćnoj farmaceutskoj industriji, tim više što metoda dr. Rife-a isključuje upotrebu bilo kakvih kemijskih preparata.

Dr. Rife je srećom imao dovoljno financijskih sredstava od imućnih utjecajnih ljudi toga vremena, da neometano godinama provodi svoja istraživanja. No, moć kapitala bila je dovoljno jaka da metode dr. Rife-a padnu u zaborav. Njegov mlađi suradnik Ing. Crane nastavlja njegova istraživanja tako da je do danas metodologija liječenja frekvencijama ostala sačuvana. Svake godine održava se svjetska konferencija na kojoj se predstavljaju rezultati dobiveni primjenom tih metoda, a iznose se i tehnološka unapređenja koja omogućuje razvoj kompjuterske tehnologije.

Dr. Rife je do svojih epohalnih otkrića došao zahvaljujući još jednom svom, ništa manje značajnom uspjehu, specijalnom optičkom mikroskopu vlastite konstrukcije. Mikroskop je imao nevjerovatnu i do danas nenadmašenu sposobnost da poveća sliku promatranog objekta čak 60 000 puta. Uz primjenu posebnih optičkih prizmi, i izvora koherentne svjetlosti, taj mikroskop omogućuje direktno promatranje živih virusa. Današnji elektronski mikroskop daje još veća uvećanja, no njime nije moguće promatati žive mikroorganizme. Primjerci Rife-ovog mikroskopa čuvaju se u jednom londonskom muzeju, no nisu izloženi javnosti kao eksponati!!

Godine 1920 dr. Rife je uzgojio kulturu virusa koja uzrokuje maligne promjene i rak. Izolirao je virus i ubrizgao ga u 400 štakora. Svi štakori oboljeli su od oblika raka koji se inače javlja i kod ljudi. Služeći se svojim mikroskopom kojim je mogao viruse promatrati, Rife je otkrio da virusi ugibaju ako ih se izloži djelovanju elektromagnetskog polja točno određene frekvencije. Svi štakori su bili tretirani frekvencijama za koje je dr. Rife znao da djeluju protiv tog oblika tumora, i svih 400 štakora je bilo izliječeno. U nastavku svojih istraživanja Rife je otkrio cijeli niz frekvencija koje uspješno razaraju uzročnike bolesti kao: tetanus, gonoreja, tifus, tuberkuloza, upala pluća, svi oblici sarkoma, karcinoma i mnoge druge. Danas znamo i nove frekvencije za gotovo sve poznate bolesti. Osim toga otkriven je cijeli niz frekvencija koje povoljno djeluju u slučajevima loše cirkulacije krvi, raznih poremećaja kod krvnog tlaka, rada endokrinog sustava, razine šećera u krvi, produkcije krvnih zrnaca itd.

Otkrića dr. Rife-a nizaju se i dalje: on je uzročnike bolesti podijelio u 10 osnovnih grupa, a značajka svake grupe jest ta da se bakterije i virusi unutar iste grupe mogu pretvarati jedni u druge ovisno o kulturi u kojoj je mikroorganizam uzgojen. Bakterija se pretvara u virus i obratno, bakterija jednog tipa u bakteriju drugog tipa i tako dalje. Tu pojavu nazvao je pleomorfizam. Dr. Rife je tako došao do revolucionarnog otkrića dokazavši da se uz određene uvjete normalna zdrava stanica tkiva pretvara u tumorsku stanicu. Ta svojsva mikroba današnja mikrobiologija potpuno zanemaruje iako joj nisu nepoznata.

Godine 1931 na Sveučilištu Južna Kalifornija (University of Southern California) izdvojeno je 16 pacijenata s dijagnozom terminalnog karcinoma i pod nadzorom ekipe vrhunskih liječnika proveden je postupak tretiranja pacijenata frekvencijama prema uputama dr. Rife-a, u trajanju od tri mjeseca. Istekom toga roka komisija je utvrdila 14 slučajeva potpunog izlječenja. Kod preostala dva pacijenta postupak je nastavljen i nakon dva tjedna i oni su bili proglašeni zdravima.

Dana 20. studenog 1931 godine priređen je svečani banket pod nazivom "Kraj svim bolestima" u Pasadeni, u organizaciji Rife-ovog sponzora dr. Milbank-a Johnson-a. Banketu su prisustvovala 44 najutjecajnija i najcjenjenija stručnjaka iz područja medicine, bakteriologije i fizike toga vremena. Neki od njih i sami su se služili Rife-ovom tehnologijom u svojoj liječničkoj praksi. No, desetak godina nakon toga, pod pritiskom moćnih financijskih krugova kojima Rife-ovi rezultati nisu odgovarali, većina autoriteta koji su bili na banketu zanijekala je bilo kakvu vezu s dr. Rife-om.

Rife-ov laboratorij stradao je u misterioznim požarima, pa je nestala i ogromna količina dokumenata i filmskih materijala na kojima su bili mikroskopski snimljeni dokazi o djelovanju različitih frekvencija na pojedine mikroorganizme. Rife je bio toliko proganjan da je morao pobjeći živjeti u Meksiko gdje je 1971 g. umro od Valiuma i alkohola, kao psihički totalno skrhana osoba, čovjek koji je po mišljenju mnogih stručnih ljudi zaslužio nekoliko Nobelovih nagrada, ali farmakološka mafija koja i danas uspješno vlada svijetom bila je prejaka.

Danas u svijetu postoji nekoliko uređaja koji su konstruirani prema dokumentaciji dr. Rife-a i dr. Crane-a koji daju odlične rezultate u liječenju teških i ponekad beznadnih slučajeva. Konstruktor jednog od, po meni najboljih, je upravo ing. Milivoj Jelaković iz Zagreba. Metode dr. Rife-a predmet su istraživanja mnogih liječnika, ali i velikog broja praktičara alternativne medicine.

Što se krije u terapiji?

Terapija liječenja malignih bolesti, sadrži naučna dostignuća tri važna liječnika: dr.R.R.Rife, dr. Johna Bird i Nobelovca dr.Otta Warburga. Nažalost za 90% ljudi, uključujući i kompletna medicinska osoblja, njihova imena i istraživanja su potpuno nepoznata.

Vrijeme je da se sazna istina. Osnovno je da čovjek ima pravo izbora, ali da bi mogao birati mora znati i drugu stranu medalje, koju bi mogli sada otkriti.

Pođimo od dr.Otta Warburga dobitnika 2 Nobelove nagrade. Dobitnik Nobelove nagrade, dr.Otto Warburg, na susretima Dobitnika Nobelove nagrade, 30.06.1966. godine izjavio je: "Danas nitko ne može reći, da se ne zna što je rak, njegov osnovni uzrok i kako bi ga trebalo liječiti. Naprotiv, danas nema bolesti kojoj se osnovni uzrok bolje poznaje, pa tako danas, neznanje više nije isprika, da se ne može učiniti ništa više od kemoterapije i zračenja. Koliko dugo će se izbjegavati pravi sustavi liječenja ovisi o tome koliko dugo će proroci agnosticizma uspijevati u sprječavanju primjene znanstvenih saznanja na području raka. Jedini razlog je njihova zarada. U međuvremenu, milijuni ljudi moraju umrijeti nepotrebno."

Za početak vas pitam, a vi sami sebi odgovorite da li je došlo do ikakve promjene, a od njegove izjave je prošla 41 godina. Naravno da ne.

No uđimo konačno u sustave liječenja terapije koja se sastoji od PRVE i DRUGE faze liječenja. Prva faza je za bolesnike u 3 i 4 stadiju, a druga faza za bolesnike u 1 i 2 stadiju raka. Iako je savjet da se već i kod 2 stadija maligniteta u prva 2 mjeseca počne koristiti CEZIJ. No zajedničko PRVOJ i DRUGOJ fazi je nezaobilazni RIFE generator.

Terapija

Terapija se bavi isključivo tretiranjem uzroka bolesti, dakle izlječenjem, a ne tretiranjem posljedica oboljenja što sa izlječenjem nema stvarno nikakve veze. Ovaj sustav liječenja zasniva se, kako je već spomenuto, na učenju TRI velika naučnika, Nobelovca dr.Otta Warburga, sjajnog dr.R.R. Rife-a i dr.Johna Birda.

U sustavu liječenja terapija se služi elementima Kvantne medicine, Biološke medicine, Ortomolekularne medicine, Molekularne biologije, Magnetne biologije i Refleksoterapije. Nastojat ćemo na najjednostavniji način opisati sustav liječenja. Kada pročitate ove stranice, složiti ćete se sa ovim stavovima.

No pođimo redom !

Američki liječnik Dr. Royal Rife 20-tih, a ruski fizičari 50-tih godina prošlog stoljeća otkrićem bioloških frekvencija potaknuli su razvoj nove grane liječenja - KVANTNE MEDICINE.

O čemu se tu radi?

Stanice svakog živog organizma emitiraju valove određene frekvencije koje oko toga organizma stvaraju elektromagnetnu frekvencijsku informacijsku ovojnicu odgovornu za zdravo funkcioniranje organizma. Svaka osoba rađa se sa strogo određenim i individualnim frekvencijama svojega tjelesnog tkiva, koje uvjetuju sve biokemijske reakcije i procese u stanicama ljudskog organizma. U svakoj stanici, svake sekunde odvija se prosječno oko 100.000 kem. reakcija, a isti proces se istovremeno odvija u svim tjelesnim stanicama. To znači da se u svakoj sekundi dogodii na milijarde kem. procesa i reakcija, a tempiranje procesa je nevjerojatno precizno. Kada bi došlo do pomaka ovih procesa u milijarditom dijelu sekunde mi bi jednostavno ekspodirali.

Bilo koji uzroci poput djelovanja patogenih organizama, virusa, bakterija, kem. lijekova, kem. dodatka prehrani, pesticida, herbicida, fungicida, antibiotika, stresa, (a svakodnevni stres je i unos hrane koja nije u skladu s antigenom krvne grupe), razna zračenja, mogu poremetiti i promijeniti genetski određenu frekvenciju stanice i to u njen patološki oblik što dovodi do informacijskog poremećaja u međustaničnoj komunikaciji.

Poremećaj u informaciji dovodi do energetskog poremećaja koji zatim dovodi do poremećaja u biokemijskim procesima što na kraju rezultira metaboličkim poremećajima u tkivu i nastanku bolesti. To sve dovodi do poremećaja i bolesti u staničnom genomu što je i jedini uzrok tumorskih bolesti. Znači, da je prije nekoliko mjeseci, godina ili više desetaka godina prije pojave bilo koje bolesti, u organizmu već postojao poremećaj u elektromagnetnom informacijskom spektru frekvencija u stanicama.

Patološki proces prvo se razvija u stanici, a organizam koji je sposoban za samoizliječenje aktivira svoje prirodne "lijekove", jer naš se organizam nalazi stalno u procesu samoizliječenja i samoobnove. U suštini mi u sebi imamo najbolju "ljekarnu", a doze naših "lijekova" uvijek su točne i dolaze na vrijeme i što je bitno bez ikakvih nuspojava.

No, kada dođe do poremećaja u biološkoj frekvenciji, organizam ne može više djelovati u svojoj obrani. Sada tu pomoć može pružiti samo terapija Rife generatorom, dakle terapija frekvencijskim impulsima. Pomoću Rife generatora se kroz naše tijelo propušta spektar frekvencija niska inteziteta (tumorne, maligne stanice su uvijek na niskim frekvencijama) među kojima će stanice, koje su izgubile svoju genetski određenu frekvenciju, ponovo pronaći svoju frekvenciju i ući s njom u rezonanciju, poklopiti se s njom. To se u Kvantnoj medicini naziva Kvantni skok što označava normalizaciju valne frekvencije stanice. Od toga momenta organizmu se vraća sposobnost samoizliječenja, te on sam uz pomoć biološke medicine i bioloških lijekova luči tvari nužne za svoje izlječenje.

Zašto biološka medicina i biološki lijekovi?

Frekvencija sa stanice na stanicu prenosi se kroz staničnu tekućinu koju čini 70-82% voda, ovisno o kojem se organu radi. Na primjer, Renato Nobili iz Padove, talijanski fizičar, otkrio je i dokazao da stanična tekućina sadrži valne uzorke električne struje. Ovo pročitajte i zapamtite bar zbog vaše djece. Ukoliko ste kroz djetinjstvo i mladost bili često na antibioticima i drugim kemijskim lijekovima, vaša integralna stanična frekvencija je sigurno promijenjena i takve osobe lakše oboljevaju od bolesti kao što su npr. dijabetes, kardiovaskularne bolesti, gastro-koloteralne bolesti i na kraju maligne bolesti. Uzrok tome leži u kemijskim lijekovima koji su u staničnoj tekućini ostavili kancerogene kemikalije koje su mjesecima i godinama do pojave bolesti mijenjale biološku frekvenciju okolnog tkiva. Isto se događa prevelikim unosom kemijski obrađene hrane, aditiva s šiframa E, nitrita, nitrata iz prerađenih mesnih proizvoda, pesticida, herbicida, fungicida iz žitarica, voća i povrća itd.

Uz Rife generator koji će vratiti stanici njezinu genetski određenu zdravu frekvenciju, ovo je jedini mogući način liječenja uzroka bolesti. Znači, kvantna i biološka medicina, a mi smo ipak biološka bića u ovom momentu, jedini su mogući put liječenja uzroka bolesti. Da se razumijemo, iz ranije iznesenoga ne treba zaključiti da načine liječenja koje radi klasična medicina treba ignorirati, daleko od toga. Akutne upale, visoki tlak, dijabetes i mnoge druge invazivne bolesti treba tretirati kemijskim lijekom da se dobije u vremenu da bi se biološkim putem tretirao uzrok bolesti, a o kirurgiji i da ne govorimo koliko je ona važna i ponekad neizbježna. Greška je u tome što klasična medicina ostaje na kemijskim lijekovima bez da upozori pacijenta da taj put liječenja ne liječi već samo privremeno prikriva simptome bolesti dok se bolest ne razvije do vrlo opasnih razmjera.

No, tragedija je ono što ću sada iznijeti: bolesti vezane za imunološki sustav, a to su bolesti vezane za običnu prehladu pa do autoimunih bolesti, zatim bolesti vezane za oslabljeni imunosni sustav u koje spadaju i maligne bolesti, za konvencionalnu medicinu predstavljaju totalnu enigmu. Antibiotici, kortikosteroidi, antidepresivi, a osobito onkološki lijekovi, jednom riječju svi kemijski lijekovi ne liječe uzrok bolesti, već nastoje umanjiti posljedicu bolesti olakšavajući pacijentu život s njegovom bolešću sve dok se bolest ne razvije do fatalnih razmjera. Pojavu kao što je pleomorfizam, sposobnost da se bakterija jednog tipa pretvara u bakteriju drugog tipa, te da se bakterija pretvara u virus i obratno, što uz određene uvjete dovodi do toga da se normalna stanica u zdravom tkivu pretvara u tumorsku stanicu, današnja mikrobiologija nažalost potpuno zanemaruje.

Tretman po Rife-ovoj metodi potpuno je bezbolan i nema nikakvih neželjenih nuspojava. Također je potpuno neškodljiv za zdrave osobe koje borave u blizini tretirane osobe za vrijeme trajanja tretmana. Sam tretman traje 30 - 60 minuta (ovisno o tipu poremećaja), a primjenjuje se kao precizno utvrđeni slijed različitih frekvencija, svaka frekvencija po 3-5 minuta. Kombinacija od nekoliko frekvencija potrebna je zato, što mikrobi mogu biti istovremeno u nekoliko svojih formi istodobno, a svaka forma zahtijeva drugu frekvenciju - zbog pleomorfizma. Osim toga, primjenjuju se i stimulativne frekvencije za poboljšanje općeg stanja organizma. Opisat ću ukratko tehnički način liječenja s Rife generatorom.

Tretirana osoba sjedi u neposrednoj blizini posebne lampe s ioniziranim plemenitim plinom argonom, koja emitira svjetlost u ritmu zadane frekvencije. Valovi energije koja titra u ritmu te frekvencije prodiru u tjelesno tkivo u kojem se nalaze uzročnici bolesti. Nailazak energije koja titra određenom frekvencijom na mikrob, za kojeg je ta frekvencija smrtonosna, uzrokuje pojavu rezonancije, to jest prijenosa energije na mikrob zbog usklađenosti frekvencijskih svojstava. Tom prilikom sam mikrob preuzima isti frekvencijski ritam koji dovodi do njegovog uništenja. Cjelokupan proces koji konačno rezultira ugibanjem mikroba je prilično složen, no ovaj pojednostavljeni opis, uz neka manja zanemarenja elektrokemijskih promjena u strukturi jednostaničnih mikroorganizama, dovoljno je točan da se shvati bit procesa. Isto djelovanje ima i postupak kojim se preko elektroda koje se drže u rukama dovode frekvencijski impulsi do tijela. Slična tome je metoda da se bose noge stave u dvije odvojene posude s vodom, u svaku se stavi po jedno stopalo tako da vrlo slaba električna struja, odabrane frekvencije preko vode koja je dobar prijenosnik, ulazi u tijelo. Boravak druge osobe u istom energetskom polju u čijem tijelu nema istih mikroba, bezopasan je, jer neće niti biti nikakvog djelovanja energetskog polja na tu osobu.

Danas je Rife generator sa cijelim nizom skaliranih frekvencija, koji je po svojoj učinkovitosti u samom svjetskom vrhu, dostupan i na ovim prostorima. RIFE generator pokazao je izuzetne domete u liječenju najtežih bolesti.

Kada ste sve ovo pročitali sigurno se pitate kako je moguće da se takav aparat kao Rife generator ne koristi u klasičnoj medicini. Jednostavno, suviše je jeftin način liječenja, a usput rješava i uzrok bolesti. Rješavanjem uzroka bolesti cijeli sustav klasične medicine ekonomski bi propao. Oni žive od prodaje kemijskih lijekova. Ako se riješi uzrok bolesti kome onda prodati kemijski lijek???!!!

1. FAZA

Kako započeti liječenje?

Pođimo sada u opise kako se početi boriti protiv karcinoma. Svi koji imate malignu bolest, vjerojatno i metastaze, ovo je možda zadnja šansa da se pokušate izliječiti. Evo što morate imati i napraviti:

1. RIFE generator, koji patološku (bolesnu) frekvenciju vraća u biološku (zdravu) te ponovo dovodi do normalnih biokemijskih procesa u tijelu, koji će dovesti do oporavka i ozdravljenja.

2. Uz Rife-a, PRVO treba početi s Cezij kloridom (tekućim). Uz njega je dobro imati DMSO, vitamin C, Cink, Selen, Silimarin, Vitalzym, po potrebi Allopurinol. Cezij se može nabaviti na 2 adrese: www.essense-of-life.com ili www.nutrition 2000.com.

3. Uz Cezij važno je uzimatu i Vitalzym. Stanice raka sadrže mrežu fibrina, 13 do 15 puta deblju od mreže fibrina koja okružuje zdrave stanice. Mreža fibrina koja okružuje stanice raka, igra ključnu ulogu u sposobnosti stanica raka da izbjegnu svoje uništavanje, sasvim otežavajući limfocitima, fagocitima i citokinima imunosnog sustava doći u dodir sa stanicama raka i uništiti ih. Kako starimo, naša sposobnost stvarati enzime stalno se smanjuje. Ključni enzimski sastojak učinkovite enzimske pripreme je kimotripsin ili serapeptaza, koji povećavaju sposobnost stvaranja enzima. Za zloćudne bolesti najbolji je Vitalzym, koji je pokazao izuzetnu efikasnost u uništavanju fibrinske ovojnice tumornog tkiva te metaboliziranje istog koje biva uništeno cezijem. Doza može početi s 3 tablete tri puta dnevno na prazan stomak. Ova doza trebala bi se postupno povećavati u redovnim vremenskim razmacima, ako se ne zamjećuje poboljšanje. Enzimska probava ove fibrinske mreže važan je dio terapije protiv raka. Ubrzava se, također, i prerada odumrlih stanica raka digestijom fragmenata tkiva, uzrokovane enzimskom terapijom. Vitalzym se nabavlja na: www.vitaminshoppe.com ili www.energeticnutrition.com.

Terapija s Cezij kloridom trebala bi trajati oko 2-3 mjeseca s kontrolom kalija u serumu na svakih 15-tak dana.


2. FAZA

Bolesnik treba pod hitno početi s Hipokratovom antitumornom dijetom. To uz Rife generator čini osnovu terapije. Treba obavezno pročitati dalje opisani sustav liječenja.

Evo kako bi sada trebala izgledati antiumorna dijeta

07.30 - Vitalzym 3
08.00 - 1 dcl soka od povrća
08.30 - Flavin 7
09.00 - Zelena Magma
09.30 - 1 dcl soka
10.00 - Vitalzym 3
10.30 - 2 dcl sojina mlijeka + 300 gr ananasa + 1 dcl vode + MSM 3 kapsule
11.00 - Flavin 7
11.30 - Zelena Magma
12.00 - 1 dcl soka
12.30 - Vitalzym 3
13.00 - 250 gr kuhane bundeve ili mrkve + 1 žlica maslinovog ulja + MSM 3-6
13.30 - 1 dcl soka
14.00 - Flavin 7
14.30 - 1 dcl soka
15.00 - Zelena Magma
15.30 - Vitalzym 3
16.00 -200 gr kuhane mrkve + kašika maslinova ulja + MSM 3-6
16.30 - 1 dcl soka
17.00 - Zelena Magma
17.30 - 1 dcl soka
18.30 - Flavin 7
19.00 - 1 dcl soka
19.30 - Vitalzym 3
20.00 - 250 gr kuhane mrkve ili bundeve + 1 žlicu maslinovog ulja + MSM 3-6
21.30 - 1 dcl soka

Svaki dan uzeti 2 velike žlice organskog svježe samljevenog sjemena lana i pomiješati s 150 gr domaćeg sira - postaje dobro poznati tretman protiv raka. Ono pruža esencijalne masne kiseline potrebne zidovima stanica, tako da kisik može ući u stanice.

Prehrani obavezno dodavati namirnice koje sadrže lektine s antikancerogenim djelovanjem, koje su u skladu s antigenom vaše krvne grupe.

Soju uzeti samo u količini i obliku koji sam dao u jelovniku. Unos čiste negazirane vode mora biti u količini od 2-3 l na dan.

Treba koristiti prave enzime, da bi se zaštitili od stanica raka ili ih uništili. Treba koristiti Protocel (ili Cantron) po uputama.

Uz Protoceli ili Cantron treba uzeti Acetogenins (Paw Paw) koji će pomoći uklanjanju tumornih stanica, osobito MDR stanica.

Uzimajte preparat Butirat, koji spriječava stvaranje metastaza na jetri i održava floru debelog crijeva zdravom da bi se antitijela koja blokiraju antigene T i Tn i poliamini formirali u točno određenoj formi i količini. U protivnom dolazi do "buđenja" antigena T i Tn koji su uzroci početaka maligniteta, koji uz to prati i nizak pH i poremećaj funkcije enzima gušterače (pankreasa). Informirajte se o Butiratu.

Obavezno nabavite i Flavin 7.

Asimilacija, lužnatost, klorofil, vitamini i minerali, cjelovita uravnotežena hrana, proteini i enzimi samo su dio biološkog fenomena lišća mladog ječma od kojega se dobiva izuzetno važan enzim za naše zdravlje - SOD (super oksid dismutaza). Prednosti upotrebe zelene magme ili SOD možete potražiti na internetu.

U svakom sustavu liječenja bilo koje bolesti, a osobito raka važan je i MSM.

Vitalzym, proteolitik, izuzetno je važan u liječenju raka.

Za uzimanje dodatne HCl, uzimajte Betaine HCl. Pojačat će imunitet i pojačati sposobnost crvenih krvnih zrnaca za prijenos kisika.

Dakle, da rezimiramo još jednom što je potrebno za borbu protiv maligne bolesti uz Rife generator:

0. RIFE GENERATOR
1. Hipokratova dijeta
2. Protocel ili CANTRON nabavlja se na www.cantron.com
3. Acetogenins - nabavlja se na www.healthy-sunshine.com
4. Butirat
5. Flavin 7
6. Zelena Magma - u trgovinama zdrave hrane
7. MSM - apoteke
8. Vitalzym - nabavlja se na www.vitaminshoppe.com
9. Betaine HCL

Sve opisano je jedina moguća šansa za izlječenje maligne bolesti, u suštini za liječenje poremećaja koji se desio u staničnoj (ćelijskoj) signalizaciji unutar staničnog genoma, koji je doveo do poremećaja u staničnoj replikaciji (mitozi) gdje tumorski supresorski gen p53, koji se još i naziva čuvar genoma nije mogao da zaustavi pogrešnu replikaciju u fazi (točki) G1, a nije uspio ni da pokrene apoptozu (samoubistvo) maligne stanice jer ju je blokirao jedan od onkogena, ovisno o kojem se malignitetu radi.

Još jednom za kraj, ovo je jedan mogući način liječenja maligne bolesti. Istina, put je težak i pun najčešće neugodnih nuspojava kao što su mučnina, povraćanje, dijareja, slabosti (krivac za to su potpuno promašeni sustavi liječenja onkološkim sredstvima), ali onaj tko ovo izdrži pobijedit će bolest. Nažalost mnogi neće uspjeti. No kako god bilo, ovaj put morate proći sami, nitko ga ne može proći umjesto vas želite li preživjeti.

Virusi

Virusi su za razliku od bakterija, koje su metabolički samostalne, sastavljeni samo od proteina i gena, bez vlastitog su metabolizma te koriste biokemijske procese domaćina u svoju korist.

Prihvate se na staničnu opnu, uđu u ciljanu stanicu, otpuste nasljedni materijal koji tijekom sinteze novih virusnih čestica prolazi kroz jezgru stanice domaćina, reprogramira stanične biokemijske procese u svrhu izgradnje novih virusnih čestica, koje iskorištena stanica otpušta u svoju okolinu kako bi inficirala susjedne stanice.

Ovdje bi samo kratko spomenuo pleomorfizam, proces kojim se po potrebi bakterija pretvara u virus, virus u bakteriju, bakterija u bakteriju drugog tipa. Što je interesantno, klasična medicina i biologija znaju za tu pojavu, ali ju ne uzimaju u obzir prilikom liječenja i pravljenja kemijskih lijekova.

Postojeći lijekovi protiv virusa dijeluju samo kao inhibitori enzima, blokiraju sintezu virusnih nukleinskih kiselina i ometaju životni ciklus i replikaciju virusa. Ti lijekovi ujedno štete i našim stanicama. Većina lijekova protiv virusa samo smanjuje broj virusa u tijelu, ali ih ne može iskorijeniti.

Bakterije

Postoji 282 vrste bakterija, a istraživanja su pokazala da njih oko 50% imaju antigen neke od krvnih grupa. Antigeni krvnih grupa složeni su šećeri koje bakterije izuzetno vole. Antigeni različitih krvnih grupa sastoje se od različitih kombinacija šećera.

Određene bakterije vole da se hrane s određenim kombinacijama šećera, dakle s određenim antigenima krvnih grupa. Jedan od najjačih gena u tijelu je gen (šećeri) koji određuju krvnu grupu. Kada je on zdrav, a zdrav je ukoliko se hranite po svojoj krvnoj grupi, tada je on jedan od najvažnijih i najjačih postavki zdravog imunosnog sustava. U tom slučaju će određeni bakterijski sojevi u debelom crijevu metabolizirati antigene krvne grupe (šećere) u kratke lance masnih kiselina koji će biti izuzetno važni za zdravlje debelog crijeva i podići će cijeli imunosni sustav na višu razinu.

Upravo se u debelom crijevu (i jetri) odvija najvažnija bitka za naše zdravlje. Na primjer, tu nastaju antitijela na antigen T i Tn (Thomsen_Friedenreich antigen) - tumorski biljezi koji su u normalnim stanicama potisnuti, ali njihovim buđenjem stanica postaje maligna. Antitijela koja nastaju u debelom crijevu drže ih u mirovanju, ali neurednom i neadekvatnom prehranom, uporabom kemijskih supstanci i lijekova razina ovih važnih antitijela svakodnevno bude niža, takvo duže stanje će dovesti do poremećaja u jednom od mehanizama obnove DNK i pojave bolesti, kod nekih krvnih grupa (A i AB) i malignih.

U debelom crijevu se sintetiziraju poliamini, veoma važne kemijske tvari za obnovu i rast tkiva, obnovu DNK, učuvanje živčanog sustava. Ispravan stanični razvoj ovisi o poliaminima koji imaju jak stabilizirajući učinak na DNK. Da naglasim da ih uz ljude imaju i životinje i biljke. No, prevelika sinteza poliamina slabi imunosni sustav, mjenja metabolizam tkiva, blokira enzim P4D1 koji potiče obnovu DNK (metabolizira-probavlja fibrinsku ovojnicu maligne stanice te ona biva lakše uništena) i doslovno otvara Pandorinu kutiju bolesti.

Naglašavam - nema biološkog lijeka koji može imati puno djelovanje na oporavak ukoliko se ne primjeni prehrana po krvnoj grupi. Jedino (ali nisam 100 % siguran) bi mogao djelovati generator frekvencija, ali i on ovisi o tjelesnim tekućinama u kojima se odvijaju biokemijski procesi i prenosi biološka frekvencija.

Nastavit ću priču o virusima. Jedini i najbolji lijek koji može iskorijeniti viruse je dobar Imunosni sustav. Imunosni sustav će na vrijeme prepoznati viruse i druge strane uljeze u tijelu (bakterije, gljivice, parazite, alergene i maligne stanice) te proizvesti dovoljno specifičnih i nespecifičnih obrambenih stanica i protutijela koja će spriječiti da se infekcija pretvori u tešku bolest. Ako imunosni sustav zakaže, ili je poremećen ili virus napadne i same leukocite - imunosne stanice ili druge krvne stanice tada posljedice infekcije mogu biti daleko teže.

Treba znati da ne postoji zdrav čovjek u čijoj se krvni ne nalazi barem jedan humani virus u aktivnom ili latentnom-uspavanom stanju. Na primjer, 90% odraslih osoba u svijetu nosi u sebi Ebstein Barrov virus, a 60-80% latentno je inficirano s Citomegalovirusom. Osim Herpes virusa i drugi se virusi znaju prolazno naći u krvi uzrokujući kratkotrajnu viremiju.

-----------------------

Izvor: internet

Koristan link: http://www.rife-centar.com
 

VAŽNA NAPOMENA: Opisi bolesti i mogući načini liječenja namijenjeni su isključivo informiranju i zdravstvenom prosvjećivanju opće populacije, te nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu ili liječenje. Za sve dodatne informacije vezane uz Vaše zdravlje obratite se svojem liječniku. Ovdje navedene informacije sakupljene su iz raznih izvora, stručnih knjiga, interneta, kao i ljudi koji se profesionalno bave liječenjem. Ne odgovaramo za nikakve eventualne posljedice Vašeg liječenja - Vi sami ste odgovorni za svoje zdravlje!!!