Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

2012 - Trenutak prosvjetljenja - Cosmic Awareness

Preskoči sadržaj

Sadržaj:

 1. 2012 - Trenutak prosvjetljenja - Cosmic Awareness (trenutno prikazana)
 2. stranica
 3. stranica
 4. stranica
 5. stranica
 6. stranica
 7. stranica
 8. stranica
 9. stranica
 10. stranica
 11. stranica

2012 - Trenutak prosvjetljenja - Cosmic Awareness
"Cosmic Awareness“ – Kosmička Svijest"
Što očekivati od 21. prosinca 2012. - Trenutka Prosvjetljenja

Više o Zemljinoj rotaciji i tamnim danima.

Pitanje: Hoće li naš planet iskusiti obrtaj svojih smjerova, kao i rotacije u narednim godinama? Hoćemo li kao rezultat toga doživjeti nekoliko dana mraka, jer postoje neki ljudi koji pišu na tu temu. Kada rotacija prestane, dali će se i dalje elektromagnetsko energetsko polje vrtjeti. Dali će biti trenja solarnih vjetrova i zraka i dali će to rezultirati pomračenjem. Možda to objašnjava tri dana tame, kao što je prorečeno iz različitih izvora.

C. A.: Ova svijest je spremna uvesti novo razumijevanje, onoga što će se dogoditi u vrijeme prosvjetljenja, posebno oko prognoziranog datuma 21. prosinca 2012.

U trenutku prosvjetljenja, poravnanja 7 planeta, koje su u prolazu naspram Centralnog Sunca u galaksiji, onog što je u Alcyone Plejadanskom sustavu, u tom trenutku poravnanja 7 planetarnih prolaza, tih planeta, zvijezda, koje će biti u poravnanju, stvaraju izravno prolaz, iz središta planeta na planet Zemlju.

Zemlja se već kreće naprijed prema ovom trenutku poravnanja, prilagođavanjem i unapređenjem mnogih razina svijesti, svoju planetarnu svijest, kao i mnoge svijesti onih ratnika Svjetla i bića koji u ovom trenutku postoje na zemaljskoj razini, a koji su odabrali da u ovo vrijeme dođu na planetu, da pomognu u tom procesu.

Kada se portali otvore tsunami energije će pogoditi vaš planet.

U tom trenutku potpunog usklađivanja, kada se otvori 7 kapija, biti će energetska sila koja će putovati iz središnjeg Sunca, ka planeti Zemlji, ali ta energija iz tih 7 kapija, je ista koja prolazi kroz ljudsku dušu i spušta se u ljudsko tijelo, oslobađajući ljudski oblik, stvarajući na svom putu veći izraz njegova bića.

Otvaranjem tih energetskih portala, koji su veza, kada dođe do usklađivanja sa središnjim suncem, ta sila je u biti ista sila, koja će nositi planetu ka višim frekvencijama, a u to vrijeme će biti kao da je tsunami energija pogodila planetu.

Zbog toga je potrebno uspjeti podignuti svoju svijest do točke, koja će moći primiti nadolazeću energiju, koja će jednostavno doći u „Valu“ i dovesti opredjeljene do nove obale. U vrijeme tih događanja, moguća je pojava straha, kao što je opisano od strane postavljača pitanja, kao što je vrijeme mraka, pomak Sjevernih / Južnih polova, pomicanje i okretaj planete.

Oni koji su na višem stupnju svijesti, na većoj frekvenciji, neće biti uništeni tsunamijem, kozmičkom energijom i novom svijesti koja će zasuti planetu - oni će se „uspeti“ prema „gore“ ili prema naprijed u novo stanje svijesti, što je u suštini nova razina vibracije i frekvencije – novi realitet

Dugo predviđane katastrofalne posljedice.

Oni koji ne postignu viši stupanj svijesti, koji će im omogućiti da „surfaju“ ovim energetskim valom, najviše će osjetiti te utjecaje. U tom trenutku, katastrofalne posljedice, koje su toliko dugo bile predviđane, doista će utjecati na većinu bića na planeti. Mnogi će u to vrijeme ostaviti svoja fizička tijela i fizičku egzistenciju, kroz iskustvo smrti.

To će biti njihov način da se maknu, jer nemaju želju da u ovom dijelu iskuse ono što će doći, kao i oni koji prežive to vrijeme, doživjeti će stvarnost novog fizičkog svijeta, energiju planeta koju je ova Svijest nazvala Planet B.

Oni koji se jednostavno odluče, da sve ostave i ponovno unesu svoj duh u formu, je njihov vlastiti izbor hoće li nastaviti egzistenciju na ovoj Planeti ili Planeti B ili bilo kojoj drugoj dimenziji. Kada se odluče, jer to je izbor na razini duha, koji je relevantan za takvo iskustvo, svaka pojedinačna unutarnja Svijest će odabrati, tj, oni bi tako bili slobodni, da sami odaberu ono što žele učiniti.

Oni koji prežive katastrofalne posljedice, prestankom rotacije vaše planete, njenog pomicanja polova, čak i preko rotirajućeg planeta, naći će se da oni zaista žive u drugoj stvarnosti od one, u kojoj su živjeli do malo-prije

Dolazeći Kozmički Tsunami i Elite na Zemlji.

Sve što ostane nakon Vala će biti smanjeno na većinu osnovnih i primitivnih zajednica. Tu će biti onih koji će anticipirati ovaj događaj, koji će se pripremiti za ovaj događaj, a to su oni, koje ova Svijest naziva Elita u prošlosti. Oni će nastaviti s onima koji će ih služiti i biti će kao stranci u tom novom iskustvu, a i oni mnogi, koji su preživjeli, nastaviti će život na razini najprimitivnijih, na planeti koja nije više što je nekad bila.

To također može biti iskustvo, za one koji žele osjetiti ovaj oblik stvarnosti kozmičkog tsunamija, koji će pogoditi planet u to vrijeme, ali to je samo jedno od iskustava, jer postoje i drugi načini da vaša Suština prođe kroz to iskustvo, ostavljajući svoju fizikalnost, uspinjući se vrhom Vala ka višem stupnju svijesti.

Ta će biti najčišća energija svijesti koja je osvojila ovaj planet, ali će u isto vrijeme imati direktan fizički rezultat, koji bi, za one koji nisu u potpunosti spremni, moglo imati razorne posljedice.

Pitanje: Kako se pripremiti prije predloženog datuma 21. prosinca, ili će to biti "Bang! „Viša Igra“ takva „vrsta stvari“?

C. A.: Svatko će se samostalno izgrađivati. Ova Svijest vam kaže, da vi uvijek imate prvenstvo. Mnoge osobe neće nužno čekati dok ova manifestacija završi. Mnogi će prije proći kroz prirodne cikluse smrti, drugi će se naći u vrtlogu, a treći će ići drugim uzlaznim načinom, a zatim, tu su i oni koji su ostali, i koji će se penjati na drugi način, jer je to njihov izbor. Postoji još mnogo toga, ali ova Svijest ostavlja to za buduće vrijeme.

Pitanje: Hoćete li objasniti, zašto se u Mayanskom kalendaru kaže, da dolazi do naglog zastoja Svijesti u godini 2012?

C. A.: Ova svijest je to objasnila u zadnje vrijeme, ali će opet objasniti, zašto će biti vidljivo, da će doći do naglog zaustoja u to vrijeme. Tu će biti usklađivanje planetarnih tijela, koja će formirati energetske koridore, sa onim znanim - Centralnim Suncem.

Iz Centralnog Sunca će se otvoriti ono što se često naziva "crvotočina", a također će se uskladiti i otvoriti 7 vrtloga kroz koje prolazi duša, kako bi ušla u fizičko postojanje i izašla kroz leđa, u duhovnom obliku.

Poravnanje planetarnih tijela će stvoriti događaj, gdje će se vrijeme, mjereno kroz povijest čovječanstva završiti

Kad se to dogodi, ova poravnanja planetarnih tijela i otvaranje 7 vrtloga, a samim tim i otvaranje crvotočine, taj dan, to poravnanje će stvoriti događaj. Taj događaj je u tome, što ova svijest zove Kozmička energija ili fluks svjetlosti. Energija Centralnog Sunca će proći kroz kapije, stvarajući tsunami svjetlosti, koji će u to vrijeme pogoditi planet i stvoriti veliku pustoš i prevrate. U tom slučaju, završit će se vrijeme i pisane povijesti čovječanstva, a početi će novo vrijeme. To je trenutak koji ova Svjesnost često naziva Točkom Prosvjetljenja.

Oni koji su uspješno stvorili vlastito tjelesno i unutarnje prosvjetljenje, na kome mnogi i danas rade, trenutno će moći, na razini više svijesti, surfati na nevjerojatnom svjetlosnom tsunamiju. Oni koji nisu spremili svoju svijest, koji nisu radili na podizanju svoga bića i kreiranju svjetlosnog tijela, kako bi se jednostavno izuzeli daleko od kaotičnih događanja, a bit će i drugih, koji su po svom izboru, tražili da idu na planet koji će opet biti materijalni eksperiment, eksperiment fizikalnosti i odvojenosti od duha - oni će preći na ono što se naziva Planet B.

Bića koja imaju svoju povišenu svijest i koja su stvorili svoje novo tjelesno stanje, će se naći na Planetu Prosvjetljenja. Mnogi koji se u to vrijeme odluče otići, da igraju druge igre, će kasnije imati izbor drugih dimenzionalnih stvarnosti, bilo na novom Planetu ili Planetu B, ili bilo kojem drugom planetu, jer svijesna duša se ima pravo inkarnirati ili sudjelovati, gdje god ona želi.

To je događaj koji će se dogoditi na taj dan, ili blizu tog datuma, jer još uvijek ima nagađanja, zbog usklađivanja kalendara tijekom povijesti, koji će se pomalo kvalificirati u to vrijeme, ali još uvijek, sam događaj je u tome da će ubrzati proces prosvjetljenja. To je ono što će se dogoditi oko datuma 21. prosinca 2012.

To je jednostavno referentna točka za ono što će da se dogodi, a može se prilično točno predvidjeti, jer postoji mogućnost da pratite planetarna tijela, da vidite gdje su određene veze i kada će se dogoditi, a oni koji se odluče gledati prema naprijed, vidjeti će ova događanja, kako i zašto su označena, zašto ističe rok povijesti kako je naznačeno u kalendaru Maya, kao i u drugim izvorima.

Pitanje: Kako su Maje došle do tog shvatanja, tog znanja i kosmičke budućnosti, na osnovu čega?

C. A: Maje su radile sa svojim multidimenzionalnim bićem, osim vanzemaljaca koji su hodali među njima, koji su im bili veliki učitelji, ali to nisu bili Jehovi vanzemaljci.

To su bili članovi Galaktičke federacije koji su poučavali Maje i pomagali im, da formuliraju svoju znanost i sposobnost, da razumiju vrijeme mnogo točnijim načinom, od onoga što je poznato modernoj znanosti.

Ovi učitelji bili su tu da im pomogne da shvate, da će doći vrijeme kada će prisutna svijest, koja je i danas eksperimentalna, doći do kraja i da će započeti nova faza.

"Fizički Experiment" sada se privodi kraju.

Pitanje: Govorili ste nekoliko puta o fizikalnom eksperimentu. Možete li to pojasniti ili razraditi?

C. A.: Svrha duha, duše, je da imate iskustvo kada ste odvojeni od sebe, od Duha. Dakle, podrazumijeva se da na jedan od načina to učinite, da smanjite, da tako kažemo, htijenja fizičkog tijela. Potrebno je da duša dođe u individualni izraz, a ona dolazi preko Centralnog Sunca, na Alcyoneu, kroz 7 kapija ili portala.

Svaki put kada pojedinac kroz nešto prolazi, duša traži izraz, jer je zgusnuta. Dakle, u vrijeme kada je prošla kroz 7 portala, duša je spremna ući u ljudski oblik, duhovno tijelo je presovano i kondenzirano, do te mjere, da ona zapravo može ući u tjelesnost, u fizičku egzistenciju.

Duša ide kroz koprenu zaborava

Dio eksperimenta je bio, da duša prođe kroz ono što zovete mnogim imenima, ali uglavnom je poznato kao „veo zaborava“, tako da se ne sjećate svoje istinske prirode. Bilo bi jednostavnije iskustvo prikrpiti se uz tjelesnost, s fizičkom materijom, ali dio eksperimenta je da Duša pristupi učenju.

Nekad je to najviše bilo izraženo kroz učenja vjerskih redova i sekti. Stoga su mnogi razumjeli duhovnost u vjerskom smislu, u odnosu na pojedine pojmove, no eksperiment je bio takav, da se zapitate dali postoji povratak ka dubljem razumijevanju i priključak na dublju duhovnu dušu, višedimenzionalnu prirodu svoga bića.

I ako jednom prođete kroz veo zaborava, gdje postoji mogućnost okivanja vjerskim dogmama, kroz strukturirana vjerska uvjerenja, duša ipak može pronaći svoj put natrag u duhovno razumijevanje sebe, čak i kroz prepreke materijalizma i dogmatskog uvjerenja, kroz fizički ka duhovnom fokusu.

Kako bi se osigurao projekat, stvoren je veo zaborava, a cilj eksperimenta je bio pronaći prosvjetljenje, no istina je, to je više kao sjećanje nečije istine i nečijeg pravog bića.

Pitanje: Imao sam vizije, u mom umu, da netko drži lutkarske žice nad svakim pojedincem, jer to im dozvoljava dio fizičkog eksperimenta.

C. A.: Ima na neki način istine u tome. Istina je da vas žicama ne održavaju s viših razina svijesti, nego sa nižih, oni koji drže vlast, koji prevladavaju, koji već razumiju i znaju istinu, i koji već jesu, a žele nanovo porobiti čovječanstvo.

Oni su ti koji drže žice, koji oblikuju svijest, kako održati fizičku stvarnost. Oni su ti koji su stvorili religije, koji je stvorili razne politike, koji su stvorili materijalističke koncepcije života, koji su vas porobili, zarobili, koji su vam stavili žice, na vas koji živite u ovoj fizičkoj stvarnosti.

stranica

Borba svjetlosnih radnika


C. A.: Ova Svijest nema posebnih poruke u ovom trenutku. Ova poruka ima veze s borbom Svjetlosnih radnika, kako su se na ovim prostorima održali tako dugo, prostoru koji je omogućio Svjetlu da opstane u vrlo mračnim vremenima, koja su postojala tijekom posljednjih nekoliko stotina godina.

Ova Svijest govori o stanju u posljednjih nekoliko stotina godina, od industrijske revolucije, gdje se čovječanstvo okrenulo od prirodnog poretka, napustilo svoje veze s Majkom prirodom, kada je došlo do pada duhovnih i prirodnih veza, a porastom tehnologije, posebice u posljednjih 50 godina, ubrzana duhovna odvojenost zaista napreduje vrlo brzo.

Velika praznina postoji od pučke duhovne konekcije.

Od tog vremena za većinu ljudi postoji velika praznina od njihova duhovnog izvora, od osjećaja duhovne povezanosti. To ništa ne znači, ni mnogima koji pohađaju redovne vjerske škole, jer još uvijek postoji njihova zbrkanost između onoga što je religija i onoga što je duh ili duhovnost.

Ova Svijest vam govori o duhovnoj vezi koja je jednom bila je zajednički element čovjeka, i kako je bila razorena i oštećena od industrijske revolucije u 1700-im. U isto vrijeme, religija, koja je već posjedovala veliku snagu i uveliko vladala nad mnogim drugim umovima, nastavila je svoj put iskvarenije i opasnije, bez duha, kroz umove i srca sljedbenika različitih religija, koji su se pojavili još i prije industrijske revolucije.

U jednom trenutku, u zapadnom svijetu, katolička vjera je bila jedina vjera koje se trebalo pridržavati, i ona je imala veliku moć nad umovima, stavovima i mnogim ponašanjima. Onda je započeo raskol s novom organizacijom pod vodstvom Martina Luthera, započetim raskolom počela su da se formiraju i neka alternativno-vjerska uvjerenja. Nakon Lutheara uslijedio je Calvin i mnogi drugi vjerski subjekti, koji su formulirali nove koncepte, nove protestantske sustave vjerovanja.

Naravno, bila su i postojala, u isto vrijeme, i druga alternativa religijska vjerovanja, kao što je jevreji, islam i budističko vjerovanje, koje je čak prethodilo kršćanstvu.

Industrijalizacija započinje religiju.

Ova religijska vjerovanja kreirana su u umovima masa, u određenom smislu, da izgledaju kao duhovnost, ili da imaju neki smisao sa duhovnom povezanosti. S početkom industrijske revolucije, počela se formirati nova religija, a to je religija industrijalizacije, sklopljen je i nađen mehanički Duh.

To je počelo da se odražava u svijesti masa, formirana je dihotomija između industrijskih, modernih i religioznih mišljenja. To je dovelo do svih vrsta kontroverze, rasprava, diskusija, argumenata, čak i između darvinizma i kreacionizma.

Te rasprave traju još i danas, a mnogi će izgubljeni reći, stvarajući vlastiti zaključak, da čovjek nije stvoren na način koji Biblija govori, nego da je to evolucijski proces. Ova Svijest vam ne govori ono što se dogodilo, ova Svijest vam samo kaže o prirodi rasprave između Kreacionista i Darwinista.

Ova Svijest vam više govori o tom procesu, koji se počeo pojavljivati s Industrijskom revolucijom, gdje se čovječanstvo, sve više i više, odvajalo od bilo kojeg osjećaja duhovne veze.

Riječ "religija", znači samostalno biti spojen na duhovnoj razini, ali naravno, religija je u svojoj prirodi postala dogmatska, s pravilima i zakonima koji se moraju slušati, kao što je priča o nebu, od kuda dolazi nagrada, ili alternativno, da se nevjernici bacaju u „jamu pakla“ kao kazna za ne-vjerovanje. Kako suvremeni čovjek sve više razvija koncept duhovnog odvajanja, on zato sve više plaća cijenu.

S rastom industrijske revolucije i početkom odvajanja od duhovnog osjećaja, moderni čovjek je počeo razvijati osjećaj da više nije povezan, na bilo kojem nivou, s onim što je prirodno i duhovno. Što-više, osjećaj povezanosti s prirodom se počeo isparavati, tako da je čovječanstvo postalo arogantno, kroz svoju sposobnost da se nadoknadi na svim razinama, uključujući sebe i prirodu.

Nije se ništa dešavalo u čemu čovjek nije učestvovao, uz to, industrijska revolucija je napredovala i postala tehnička revolucija, a danas, ona je napredovala i na visokoj je razini tehničkog znanja, koje i danas postoji u svijetu. Ali zbog tog razvoja, plaćena je velika cijena, a ta cijena je odvajanje od božanstva, od izvora, od svoga osjećaja povezanosti sa duhom, pa čak i povezanosti s prirodom i planetom.

Sve je ovo dio plana, da se eonima formira ago, koji će dovesti čovječanstvo do točke evolucijskog pomaka, gdje će se desiti veliki evolucijski skok, a to je točno tamo, gdje se u ovom trenutku nalazi čovječanstvo.

U procesu dovođenja čovječanstva do ove epske točke, puno je izgubljeno, puno je zaboravljeno, a one ovlasti do kojih Svjetlost nije uspjela prodrijeti na planeti, a to je bezuvjetna ljubav, sticala se moć, zamah i kontrola. Iz vremena industrijske revolucije, do danas, konstantno je bilježen pad duhovne svijesti, duhovne povezanosti, a u mislima je rasla arogancija ljudskog uma, kroz samo-superiornost, u odnosu na planet, pa čak i na „Boga“.

Čovjek i ako je postao Bog ne može ništa učiniti
(No Svjetlosni Radnici, i ako neprepoznati, u svakom slučaju postoje)

Čovjek je postao Bog, a mnogi ljudi i dalje osjećaju da ne mogu ništa učiniti. Oni mogu otići na Mjesec, mogu ići u dubine okeana, mogu graditi velike gradove, mogu napraviti velika računala i razvijenu tehnologije ali oni su izgubili Dušu, ili barem vezu s dušom, o tome govori ova Svijest. Za to vrijeme, uvijek je bilo onih koji su bili radnici Svjetla, koji su se održavali u prostoru, koji je održali pristupne točke za Dušu, koja će se u datoj točki vratiti u ljudsko tijelo.

Ovi Svjetlosni Radnici su na mnogim mjestima, mnogim pozicijama, bilo da su nastavnici, vjerske vođe, društvene vođe, majke, očevi, braća, sestre, to su oni koji su jednostavno održali vjerovanje, da će doći vrijeme spajanja s Duhom.

U posljednjih 20 godina, oni koje ova Svijest često naziva Svjetlosni Radnici, su oni koji su smatrali da duhovna veza, kada čovječanstvo dosegne određenu ključnu fazu, će postati prisutna.

Svjetlosni Radnici su se često održali, a da njihovo razumijevanje i priznavanje rada, koji su činili, nije razumljeno, tako su nastavljali omogućavati Duhu, da i dalje postoji u ovoj svijesti, koji je bio ugrožen na ovom planetu u posljednjih nekoliko stotina godina, ali posebno tijekom posljednja dva desetljeća.

Neki Svjetlosni Radnici su zastranili, postavši Agenti Tame

Ponekad je bio slučaj da su Radnici Svjetla, oni koji nisu mogli više izdržati veliki pritisak, koji im je nametnut, skrenuli sa pravog puta, izgubili svoj put, postali dio mreže mračnih energija, da čak nisu ni shvatili što su učinuli.

Tako su mnogi Radnici Svjetlosti postali agenti tame, ne uvijek svjesno, ali takve su podmukle te sile korupcije, Tamni Agenti, da su čak i neki Radnici Svjetlosti bili time zaraženi. Postoje načini kako se dezinformacije šire među tim slojevima svijesti, onih koji su u potrazi za razumjevanjem.

Ova Svjesnost želi to ovdje pojasniti. Ne govori se da su Svjetlosni Radnici namjerno izabrali da šire dezinformacije, zbog zavaravanja. To se često dešava zbog vlastitog snažnog vjerovanja u svoju istinu, ono što oni smatraju da je istina, da bi to moglo biti ono što vodi pogrešnim putem, putem osobnih taština, kroz ego, kroz potrebu, kroz taj uvjet negiranja, kroz dugo odbijanje materijalnih uvjeta života, blagostanja i zdravlja. Mnoge navedene stvari mogu doista lako pokvariti neke od Radnika Svjetlosti. Ovdje je doista bila bitka, i još je u toku - bitka koja je gotovo završena.

Ta duga borba je pri kraju

Ova Svijest govori o ovom pitanju, naprosto da sve podsjeti kako se do kraja borbe ponašati, borbe koja je zaista trajala stotinama godina - čak i tisućljećima, a nakon tisućljeća ta borba je pri kraju.

Činjenica da su neki od Radnika Svjetlosti bili zastranili vjerom, nije tako strašna stvar, jer to je jednostavno ono što se na putu dogodilo, jer svaki pojedinac je zamolio da dođe do svoje unutarnje istine, svog unutarnjeg razumijevanja. Te mračne sile su uradie veliki posao kada su vjerom zastranile te radnike, koji su dalje nehotice radili uzrokujući tako da ih te mračne sile kontroliraju i manipuliraju tako dugo.

Ali čak i oni koji su vođeni u krivom smjeru mogu se ponovno vratiti natrag prema Svjetlu, čisteći svoja djela, čisteći svoju vezu s Duhom, gledanjem duboko u sebe, pitajući se 100% što je istina, najdublja unutarnja istina, najdublje unutarnje znanje, najdublje unutarnje Svjetlo.

Svjetlosni Radnici sada moraju duboko pogledate unutar sebe

Ovo je sada vrijeme za sve Radnike Svjetla, da duboko u sebi budu spremni da napuste te razine vjerovanja, one „istine“ koje su do sada smatrali kao tačne, a koje nisu u istinskoj harmonizaciji s Duhom, nisu istinski odrazi svjetlosti, niti odražavaju pravu mjeru bezuvjetne ljubavi. Ovaj vremenski period, ovaj put samo-ispitivanja, samo-pregleda i introspekcije nije potreban, jer konačno čišćenje će omogućiti kvantni skok, za svakog pojedinca koji traži voznesenje i za kolektivno tijelo, onima koji su spremni da se „uzdignu“.

Mnogi drugi Svjetlosni Radnici, često plaćaju veliku cijenu, vjerujući kroz svoje unutaranje vjerovanje i percepciju provedenu kroz borbu, da su na pravom putu.

Oni žive bez materijalnih akvizicija, bez obilja i blagostanja, često čak i u lošim zdravstvenim uslovima, držeći se toga, držeći energiju Duha u ovom stanju svijesti, svijesti o tome da se otišlo dublje i dublje u mrak, u posljednjih nekoliko stotina godina - od početka industrijske revolucije. Često su osjećali, oni - Svjetlosni Radnici, koji su se mučili, održavajući se u ovom prostoru, da nema nade i da se stvari nikada ne mogu promijeniti.

Pa ipak, usprkos ovom osjećaju beznađa, oni su se održali Duh, a nagrada za to će doći do njih u vrijeme koje je za njih pravo. Ona će doći u mjeri Prosvjetljenja samog procesa, onima koji su se popeli na viša stanja svijesti.

Kosmička Svijest priznaje neprepoznate usluge

S druge strane, što je prosvjetljenje, povišena Svijest, samosvjesnost, visoko priznanje onima koji su održali pozitivnu Svijest tokom prošlih godina. Ova Svijest ne želi maziti Svjetlosne Radnike, ali oni su zaslužni i ako su često neprepoznati, imali su teške kontakte s osobama sa kojima su dijelili prostor.

Ova Svijest ne obećava kao u vjerskom smislu, gdje postoje obećane nagrade poslije smrti, u stvari, o kakvim se nagradama govori. Tu se navodi, da će se priznati i prepoznati oni koji se drže istine, koji imaju prostora za služenje i duh. U ovom trenutku, kada se mnogi još uvijek bore, počinju se nazirati nove svjetlucave zore, osjeća se promjena, osjeća se da će obećanje biti ispunjeno. U ovom trenutku je važno, da oni koji su se borili i žrtvovali, stavili svoje živote na kocku, shvate da je taj pomak počeo, da je prosvjetljenje u tijeku.

Lucifer se vraća u božanstvo

Ova Svijest je već objasnila, da je jednom bilo poznato kako se Lucifer vratio natrag u božanstvo, vratio se natrag u Svjetlo. Nositelj Svjetla, davatelj Svjetlosti, bio je poznat kao Lucifer, koji je započeo odvajanje vanjske Svijesti od Duha, da bi se vratio natrag u božanstvo.

Svijet tame, koji je nastao je svijet zabluda, jer istina je da Svjetlo nije ugašeno. Bilo je pod velikim pritiskom, bilo je izazvano, bilo je zasjenjeno ali nije ugašeno.

Arkanđeo koji je bio vođa anđela u kraljevstvu, koji je proživio vanjsku stvarnost, krivudavim iskustvima odvojen od božanstva, od izvora, od Duha, vraća se kući, onda, nije li vrijeme za mnoge sljedbenike da se vrate, i sin razmetni povrati se, razmetna kći vrati se natrag Izvoru, natrag u božanstvo?

Svijet je došao do "Točke Voznesenja"
(Planet Prosvjetljenja ili Voznesenja - Planet "B")

To je putovanje koje je sada i uvijek je bilo u tijeku, ali je došao trenutak voznesenja koji poziva, gdje će mnogi napraviti izbor i potpuno se vratiti u duhovnu vezu, u duhovno orijentiran život, u Jedinstvo, usklađen s samom planetom, s Majkom Zemljom, s Gejom.

Ova svijest je mnogo puta govorila o Prosvjetljenom Planetu i Prosvjetljenom Planetu B, da povišena vibracija planeta treba biti podudarna sa onima koji su u procesu Prosvjetljenja, koji će pojačati svoje vibracije. To je Svjetlo, energija Svjetlosti, vibracije Svjetlosti, poboljšane u svima onima koji traže proces Prosvjetljenja, koji su spremni na Prosvjetljeno putovanje s Majkom Zemljom.

Tu će biti onih koji će odlučiti da nastave put odvajanja, još dublji put, još dublje odvajanje i gustoću, ponovno odvajanje od Duha, a to je gustoća 3. dimenzije, ali to je druga priča, za one koji trebaju to iskustvo. Ova Svijest, u ovoj današnjoj poruci jednostavno govori onima, koji su tako dugo održali ovaj duhovni prostor.

Ovdje je pokušano objasniti prirodu borbe, pokušano je objasniti da vrijeme sada vrlo brzo teče, da se događa Prosvjetljenje, događa se kvantni skok, a to jednostavno traži da prepoznate prirodu putovanja i gdje stojite u ovom trenutku.

Je li Prosvjetljenje "zlatno doba"?

Pitanje: Sa procesom Prosvjetljenja Planeta itd., dali je to slično zlatnom dobu koje se često pominje u različitim pisanjima?

C. A.: To je zaista tako. Proces prosvjetljenja događa se mnogo puta prije. Tu je i ciklus planetarne progresije, Kali Yuga, koji se dešava svakih 25 000 godina kada Sunčevog sustav obiđe oko centralnog Sunca. (u Alkoneu) Dolazi se do točke, poznate kao zlatno doba, gdje je duhovna veza ove svijesti, nekada davno, bila zajednički nazivnik za sve.

Sve je u to vrijeme živjelo u duhovnom skladu i zajedništvu. Bilo je to vrijeme poznato, na ovoj planeti, kao doba Lemurije, gdje je bio veliki duhovni sklad, velika duhovna svijest, gdje su svi živjeli zajedno u miru i slozi, gdje su se lav i janje kretali zajedno. To doba se ponovno vraća, ali to nije ono što će biti odmah postignuto Prosvjetljenjem, nego je to put kojem se ide, to je mjesto gdje se čovjek opet vraća.

To se neće vidjeti ni kroz nekoliko tisuća godina unaprijed i više, ali početak novog zlatnog doba samo što nije opet počeo, i to je razlog zašto ova Svijest o tome govori. Zlatno doba je jedan od procesa prosvjetljenja, integracije, miješanja i harmonije, duhovnog i fizičkog postojanja.

Nakon dolazećeg Vala, biti ćete u interakciji s voljenima koji su ranije umrli?

Pitanje: Da se napomenemo, nakon žetve, biti ćemo fizički s voljenima koji su umrli prije, ili je to neka vrsta općenitog povratka?

C. A: Ova Svijest želi da ovaj komentar odmah razjasni. Takva razmjena se već odvija u fizičkoj ravni postojanja, ali u nesvjesnom dijelu vas, za vrijeme sanjanja.

Unutarnja Svijest je Svijest koja zauzima fizičko tijelo i nije ograničena za vrijeme fizičkog odmora – spavanja - sna. Doista, ova Svijest je već o tome govorila, morate za vrijeme spavanja napustiti vaše fizičko tijelo da bi se napunili na duhovnoj razini. To je mjesto gdje vaši voljeni također postoje.

Dakle, moguće je komunicirati s voljenima u snu, koji su već prešli „preko“ i nalaze se u drugoj razini; točnije u 5. dimenzionalnoj Svijesti. To je definirano i oduvjek se ljudskoj rasi tako događalo, međutim, zaboravljajući ono što ste sanjali, vi, vaša Svijest, se ponovno vraća natrag u tamnicu vašeg fizičkog tijela.

Zbog određenog načina razmišljanja i vjerovanja, koje se trenutno održava, niste u mogućnosti prepoznati poruke iz snova, niti da ih sa te razine dekodirate, tako da ne prepoznajete vaše povezivanje s voljenima, dok ste u stanju sna, pa čak i ako ste san zapamtili, vi ga ne memorišete kao iskustvo, jer ga ne smatrate stvarnim ili čak ponekad prikladnim.

Prekomjerna žalost zbog gubitka voljene osobe

Većina osoba ima veliko razumijevanje za svoje najmilije, ne razmišljajući dublje, misle da će im oni biti vječno na raspolaganju. Budući da to nije tako, mnogi nepotrebno tuguju zbog gubitka onih koje su unutar sebe voljeli, jer osjećaju da su ih zauvijek izgubili iz svog života, da oni više ne postoje, na bilo koji način, u određenom obliku ili formi.

Dakle, osjećaj gubitka može biti i veći, ali morate znati da to nije uvijek bilo tako. Većina autohtoni naroda ne misli tako, a i u povijesti čovječanstva, u jednom trenutku, smatralo se da postoji vrlo mala barijera između fizičkog i duhovnog života, da su ta dva stalno povezana i da tako postoji veća mogućnost prisutnosti s predacima. U stvari, često su vođe tražili svoje predke i savjete od njih, a to je još uvijek tako kod mnogih autohtoni naroda, kao što su Aboridžini i drugi diljem svijeta.

Koncept da će se to promijeniti i biti dostupno, nije valjano pomena ili čak pitanja, jer to već postoji: to stanje komunikacije s onima voljenima koji su prešli „preko“. Jednostavno se zahtijeva otvorenost prema ovom uvjerenju, da je to tako i da to mora biti tako.

stranica

Hoće li Kosmička Svijest završiti kontakt poslije Valnog Prosvjetljenja?

Pitanje: Nakon Žetve, hoće li ova Svjesnost i dalje komunicirati preko nekog kanala? Hoćemo li u nekom trenutku jednostavno biti u mogućnosti da podesimo Svijest, da jednostavno prepoznamo izvor koji nam je sve ove godine govorio?

C. A.: Proces Svjesnosti treba shvatiti kao točku evolucije. Da kada se jednom postigne, znači, da će vam biti dostapan veći nivo Svijesti, koja će svojom širinom dopustiti komunikaciju s drugim dimenzijama.

Ova Svijest dolazi iz vrlo visokog stupnja Svijesti, visokog dimenzionalnog nivo, koji je blizu „božanstva“. Obitavamo u tom dimenzionalnom nivou, sve dok ne dostignemo točku gdje se možemo povezati s Kreatorom, a to je Svijest koja je „iznad“ nas, da se tako izrazimo, sve dok ne dosegnemo mjesto zajedništva, gdje se komunikacija može dogoditi.

Nakon Prosvjetljenja mnogi će komunicirati s drugim Svijestima

S Procesom Prosvjetljenja, mnogi će biti puno više u mogućnosti da prošire svoju Svijest, ne samo prema gore, nego prema van, te u svim smjerovima. Tako će mnogima biti omogućeno da imaju pristup, onome što sada zovemo Kosmička Svijest, što je razina ove Svijesti.

Dakle, odgovor je zaista "Da", da će s Prosvjetljenjem, mnogi biti u mogućnosti komunicirati izravno s ovom Svijesti, razumjeti izvor, jer će se moći izravnije spojiti na taj Izvor i biti za njega otvoreni.

Ova Svjesnost želi također navesti, da mnogi sada počinju doživljavati ovo kao slučaj, čak i prije nego je vrijeme Prosvjetljenja došlo, o čemu je ova Svijest govorila ranije. Prosvjetljenje je fleksibilno vrijeme i predmet je pojedinačne interpretacije, drugim riječima, to će biti vrijeme masovnog Prosvjetljenja, za neke pojedince, koji će imati čast da ide naprijed, koji već radi na vlastitom Prosvjetljenju.

Doista, to se može vidjeti u cijeloj povijesti čovječanstva, da je bilo onih koji su dosegli s vremenom Prosvjetljenje i bili su u stanju komunicirati s ovom svijesti.

Mnogi su čuli Novi Glas Kozmičke Svijesti

Zaista, ima sve više i više onih koji sežu do razine osobnog Prosvjetljenja, prije nego se masovno dogodi. Ti pojedinci, sve više i više govore jezikom ove Svijesti, a mnoge pojedinačne svijesti počinju da se bude. Te dojučerašnje spavajuće Svijesti, u početku su samo slušale, da bi se kasnije nastavile izražavati.

Ova Svjesnost ukazuje, da je u ranim danima, organizacija poznata kao „Kozmička Komunikacijska Svijest“, imala poteškoće da prenese svoje znanje. Doista, glas Kozmičke Svijesti je već bio dostupan u 1960-im i 1970-im, i od tada je počelo da se mijenja, a počelo je kako je počela i transformacija osobnih svijesti – to traje već preko 30 godina.

Mnogi entiteti donekle i danas Kanaliziraju ovu Svijest

Ima više onih koji su sada svjesni unutarnjih glasova, ali to su glasovi za druge slojeve i nivoe svijesti, za mnoge druge osobe preko kojih se govori, za pomicanje svijesti koja dovodi do širenja dostupnosti, da mnoge osobe mogu kanalisati sa raznih razina svijesti. Nisu svi tako visoko „postavljeni“, kao što je ova vaša Svijest, ali mnogi su nas doista čuli.

Neki se koriste bezočnošču, daju pogrešne upute i pokušavaju zavesti, ali ipak, još uvijek, ljudi kao bića, se kreću prema proširenju svijesti, evoluciji svijesti, okreću se prema van, uistinu otvaraju viši stupanj svjesne Svijesti, koja omogućuje povezivanje sa multidimenzionalnim Svemirom, što omogućuje izražavanje i kanaliziranje ove Svijesti i drugih nivoa Svijesti, kada do toga dođe.

Oni koji odlaze na Planet "B" - kako ćemo znati da li su umrli ili ne?

Pitanje: Što se tiče žetve, ova Svijest je rekla, da će neki ljudi doslovno umrijeti, da će kao i drugi, koji se budu pojavljivali, jednostavno biti preneseni na druge planete, ali ne iskustvom smrti. Ako se uskladimo, a s jednog smo planeta, ako se drugi iz naše obitelji usklade, a s drugog su planeta, postoji način, da tako kažem, da naši najmiliji, koji su doslovno umrli, jednostavno se prenesu?

C. A.: Ovo je doista intrigantno pitanje koje je prisutno u mnogim umovima, jer to uključuje osjećaj gubitka onih koji su bili voljeni u trenutnom životu. Čak postoji i strah, da možda nećete biti u mogućnosti, ponovno se povezati sa onim najbližima. Ova Svjesnost želi naglasiti, da je stanje svijesti koje se nalazi izvan fizičkog, isto stanje koje se nalazi i u procesu Prosvjetljenja.

Tako je to i s najdražim, oni su takođe dio skupne duše iz koje pojedinac proizlazi, i uvijek će jedni drugima biti na raspolaganju. Stanje koje se dešava u tkivu matrice, duše će se uvijek ujediniti, bez obzira da li pojedinci napreduju zajedno u vremenskom tijeku, svjesnom linijom koja će biti poznata kao Planet B, ili kao Planet A.

Iskustvo odvajanja je takvo, da morate postati potpuno fokusirani na jednu ili drugu stazu, može se desiti da pojedinac zaboravi svjesna iskustva na toj stazi, da s drugima, s kojima se družio, koje je volio i njegovao u drugom životu, zajedno se sa njima usmjeri na fizičko postojanje i iskustva fizičke egzistencije.

Ta linija postojanja u svijesti, je svijest koja se naziva Planet B, koji će uistinu postati mnogo više usmjeren ka fizikalnosti, koji će čak i Svijest udaljiti u još veće stanje odvojenosti, između fizičkog i duhovnog, što je suprotno stanju postojanja Svijesti koja leži izvan fizičkog realiteta.

Tako može biti, da sve što je usmjereno ka fizičkom iskustvu, ka toj liniji, naziva se Planet B, i biti će jedan od mnogih fizičkih realiteta, bez osjećaja sa višim razinama Svijesti, bez dodira s onim što je Duh ili duhovnost.

Za mnoge će eonima biti teško vrijeme na Planetu "B"

U skladu s tim, fizičke patnje koji se mogu pojaviti, fizički gubitak koji može biti zbog tog odvajanja, može biti veći od onog koji postoji na trenutnoj liniji fizičke egzistencije. Osjećaj gubitka, za bića koja postoje na toj liniji, mogu biti takva, da doista nemaju osjećaj za zagrobni život nakon fizičke smrti.

Stupanj svijesti koji će doći, biti će toliko jedinstven, u vezi fizičke egzistencije, da tu neće postojati mjesto za veću realnost ili višedimenzionalnost. Za ona bića, koja izgube voljene osobe, biti će strašno i dramatično i oni će kao Svijest zastraniti još dublje u tjelesnost, doći će u stanje Svijesti, da će biti gotovo neotesani, a doći će u potpuno uređeno stanje i pod nadzor mnogih bića koja imaju veće znanje i razumijevanje, ali koja neće dopustiti onima ispod sebe, da imaju ista znanja ili razumijevanja.

Važna je bezuvjetna ljubav

Pitanje: Da li je bezuvjetna ljubav uistinu potrebna ili je važnija namjera? Drugim riječima, koji su kriteriji za planetarno prosvjetljenje?

C. A,: To je važan argument. Ovo je cijepanje dlake, u osnovi oboje je ista stvar. Doista je važno da imate namjeru da iskusite bezuvjetnu ljubav, da budete davaoci bezuvjetne ljubavi. Stavljajući svoje namjere prema tome, potrebno je to željeti, povući to u životu, ali i primjeniti, onda ima mogućnost da ste uključeni u bezuvjetnu ljubav, što naravno tada povećava želju i namjeru da se stavi takva energija prema naprijed, živjeti na takav način.

Pitanje je što će biti prije: namjera za bezuvjetnu ljubav ili doživjeti bezuvjetnu ljubav? Obje stvari podržavaju jedna drugu. Nije bitno s kojom pojedinac počinje - osjećaj bezuvjetne ljubavi ili namjere da se osjeti bezuvjetna ljubav, obje stvari su dio istog.

Gdje planet ide poslije prosvjetljenja?

Pitanje: Kada se planet razdvoji, gdje će otići i ustanoviti svoj prostor?

C. A,: Neće otići nigdje da uspostavi svoj vlastiti prostor, jer će već biti u vlastitom prostoru i nema potrebe da ide bilo gdje. Ova Svjesnost ukazuje, da ono što je potrebno je revizija misaonog proces "ide negdje" - da planet mora fizički negdje ići. Vi jednostavno treba da vibrirate na drugoj razini, tada ćete biti negdje drugdje.

Ova Svijest vam daje paralelni primjer sobe za koju mislite da izgleda prazna. Kada se pojedinac nalazi sam u sobi, on misli da je sam, ali postoje i druga bića u toj prostoriji - bića koja vibriraju na različitoj vibraciji – koja mogu ili ne moraju biti individualno svjesni, već su prosto okupirali sobu. Jednostavno, drugi nisu s time upoznati, jer su na različitim vibracijskim frekvencijama, što znači da oni zauzimaju isti prostor u isto vrijeme.

Oni nisu morali ići bilo gdje drugdje, oni su jednostavno u tom prostoru, kao i ostale vibracije u tom prostoru, X-zrake, gama zrake ili zrake televizijskih i radio valova i sve te vibracije ili frekvencije su u isto vrijeme u prostoriji u kojoj se nalazi i poedinac.

Dakle, teško je da pojedinac zauzima prazan prostor, čak i ako on ili ona, ne doživljavaju druge pojedince ili ostale frekvencije, svi su u isto vrijeme ujedno u tom prostoru.

Planet će se uzdignuti izvan fizičke ravni

Stoga će oba planeta, planet A i planet B, biti na istom mjestu, samo će se njihova frekvencija izmijeniti. Uvjetno rečeno, oni će zauzimati isti prostor, ali jedan neće biti na fizičkom nivou. Planet A će se uzdignuti izvan fizičkog, stvarajući novi oblik tjelesnosti u višoj frekvenciji, kao što će Planet B, stvarati novi oblik gušće tjelesnosti na različitoj vibraciji ili frekvenciji.

Oni se više neće presjecati na bilo kojem stupnju, njihova frekvencija i vibracije su toliko različite da više nemaju sučelje zajedno, ali uvjetno rečeno, oni će i dalje biti u istom prostoru.

Hoće li uzašli subjekti iznenada nestati?

Pitanje: Hoće li uzlazni entiteti iznenada nestati od nas, ostavljajući obitelj i prijatelje da se pitaju što se dogodilo, gdje odoše, ili će oni koji su odlučili da se uspnu obavijestiti njihove srodnike prije toga o svojoj namjeri, tako da ne bude šokova i zbunjenosti? Obitelj tada nebi imala pristup pokopati fizičko tijeo, jer je izjavljeno da će se fizičko tijelo uspeti.

C. A.: To je pitanje derivacija i ovo pitanje intrigira mnoge, a mnogi su o tome već pitali. Prevedite sami to pitanje. Kako će se to dogoditi? Što će se dogoditi? Hoće li pojedinci jednostavno nestati dok ispred nekoga stoje? Hoće li umrijeti, što će zahtijevati pogreb ili će oni jednostavno biti zaboravljeni, kao da nikada nisu ni postojali?

Započeti će novi proces i zaborav će uzeti svoje mjesto

Ova Svijest navodi da je od svega ovoga po nešto moguće, a što će se dogoditi će biti prošlost. Zbog mijenjanja frekvencije i vibracije svijesti, biti će poznato, jer će se to odraziti, a time i proces zaboravljanja će početi da se održava, sve više i više.

Ovo će se odnositi na one pojedince koji više ne dijele tu stvarnost, s onima koji su ostali iza, to su oni koji se preseljavaju naprijed. Dakle, osobe koje će ostati da borave na Planet B s usporenom frekvencijom ostaju, dok drugima koji ubrzavaju idu prema naprijed, njima više neće biti poznato što su već iskusili.

Oni pojedinci koji ubrzaju vibracije i frekvencije, koji se presele na veću ravan, jednostavno više neće postojati, čak neće imati ni sjećanja na pojedinace koje su nekada poznavali. Oni će jednostavno prestati biti dio njihova života, na bilo kojem nivou: prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti. To je kao da nikada nisu postojali.

Oni pojedinci koji ostanu na planetu i u toj gustoći odluče ići naprijed, kroz taj duhovno-evolucijski proces, neće osjetiti tugu i žaljenje za onima koji su nestali iz njihovih života. U stvari, oni će biti vrlo teško pritisnuti, tako da čak neće ni zapamtiti da su pojedinci bili dio tog procesa. Stoga, oni koji su odlučili da se presele, jednostavno više neće biti dio njihovog života, na bilo kojem nivou.

Scenarij za one koji se uzdignu

Za one koji su dio procesa uzašašća, malo drugačiji scenarij će se dogoditi. Neki će imati akutno razumijevanje i svijest o tome što se događa, jer su to oni koji su napredovali u procesu, koji su zbog svoje prirode, svoje uloge i svoje svrhe radili više na vlastitom uzašću i bili svjesniji od drugih.

Za one koji su svjesni što se događa, može im se dogoditi, da „idući naprijed“ doista neki nestanu ispred njihovih očiju, ali oni će znati zašto se ovo događa i shvatiti će, što se događa i onima koji ne mogu držati frekvenciju i vibracije ka unaprijed, da će vibracije i frekvencije zaista početi da usporavaju i da će i oni jednostavno nestati, a to ubrzanje će biti jače kako se približava centralni događaj.

Postojati će dvije struje svijesti, za Planet A i Planet B, koji će očvrsnuti. Ova Svijesnost kaže da će tada prestati biti zajedno i da se više neće sučeljavati jedna s drugom. Oni koji su u sporom brodu, jednostavno više neće biti dio stvarnosti s onima koji dožive ubrzanje, kao što je u stvarnosti slučaj s onima koji se sporije kreću i onima koji su ubrzali. Oni jednostavno neće više biti dijelovi iste stvarnosti.

Oni koji su svjesni moći će zaista vidjeti pojedince koji usporavaju do te mjere da će nestati. Oni koji ne budu imalu tu razinu svijesti, ali su još uvijek dio procesa uzašašća, naći će se u tom prirodnom procesu. Pojedinci koji su se nekada poznavali, čiji životi su bili dio zajedničkog, jednostavno će se preseliti, ponekad i kroz prirodnu smrt. Ponekad se upravo tako prelazi i oni više neće imati kontakt sa tim osobama, a ponekad i sam život mnoge preseli u različite smjerove.

Kako pojedinci i sami postanu još više svjestni, oni će sve više razumjeti točke prosvijetljenja, da sve što se dogodilo je njihov vlastiti izbor, da je put „naprijed“ duhovno evolucijski, da su sami izabrali drugi način i da nisu više dio stvarnosti kojoj su nekada pripadali.

Zato ova Svijest kaže, da svaki odabir zapravo vrijedi, jer će biti onako kako je individua odabrala.

Kakav će biti život onih na Uzašlom Planetu?

Pitanje: Kakav će biti život uzišlih na planeti? Hoće li entiteti raditi, jesti, spavati, itd., kao što su to radili na Planetu B? Da li će samo razlika u njihovom mentalitetu biti dio mira i sreće za vrijeme njihove aktivnosti? Je li Planet A potpuno opremljen za smještaj, potrebe i aktivnosti uzašlih entiteta, kao što su mjesta za rad, tržišta, shop za hranu, neki oblik financijske razmjene za kupnju, ili će jednostavno subjekat misleći na ono što on želi ili treba, to se pojaviti?

C. A.: Proces uzašašća se odvija postupno, a bez naglih dešavanja. To znači, da će se sam proces postepeno proširivati, onako kako treba da bude. Dakle, što će se desiti, nova znanja i novi načini razmišljanja će se odvijati postupno, u skladu s promjenama i događajima na tom planetu, jer je svijest više istaknuta i iskoračila je korak naprijed.

I tu će biti onih koji će postati vođe, a to su oni koji su imali veću svijest i kroz svoje napore prije Uzašašća stvorili novu razinu svijesti, a tu će već biti na raspolaganju vođe i učitelji, vodiči i čuvari, te mnogi oni koji su se pomaknuli prema naprijed, koji su proširili svoju svijest, koji su možda rođeni u sadašnjem fizičkom realitetu s proširenom svijesti, da je moguće za njih da se presele direktno u više frekvencije planeta A.

Duga i Kristalna Djeca će ih voditi

Ova Svijest posebno govori o onoj djeci koja se sada rađaju i koja su rođena u zadnja dva ili tri desetljeća, a poznata su kao „Rainbow Djeca“, Kristalna djeca, i Indigo djeca, koji sada više nisu djeca naravno, nego su odrasli članovi društva. Mnoga od Indigo djece koja su zaista preživjela buran život, bit će na frekvenciji Uzašašća i postati Uzašli građani.

Tu će biti različiti nivoi svijesti, onih mnogih koji su Uzašli, a neki, kao što je ova Svijest već rekla, rade na otvaranju i prije Uzašašća i biti će u poziciji da se brinu, pokažu i ostalima put prema naprijed, koji su tu da obave posao koji treba da se uradi. To neće biti odmah mjesto trenutnih manifestacija, gdje oni koji jednostavno nešto požele, odmah se manifestira.

Međutim, taj način će biti tu za one koji znaju da je to moguće, koji će postupno podučavati i one ostale, korak po korak, kroz niz godina, čak ni za nekoliko godinama, već desetljećima. Te sposobnosti će biti norma, ali u odnosu na početak kada je proces uzašašća počeo, to neće nužno biti norma, ali će svima biti poznato, te će i ostali shvatiti i da mogu raditi takve stvari, a biti će podučavani od onih drugih, koji će biti otvoreni za takve stvari, koji će biti otvoreni za novi način razmišljanja, jer je to dio nove frekvencije svijesti, jer su izabrali da budu njen dio.

Koristiti će se čak tahnologija i računala

Tu će još biti potrebna računala i tehnologija, koja se koriste u ovom trenutku, ali bit će postupan pomak od ovisnosti takvih tehnoloških alata, zato će se pojačavati brzina misli i sposobnost da se očituje mislima, puno brže nego što to računala mogu obaviti.

Međutim, za taj prostor-vrijeme, takve tehnologije će se i dalje koristiti, i dalje će biti potrebne, sve dok se ne postigne svijest koja prepoznaje da računala više ne služe svrsi. Međutim, sva ta tehnologija će biti korisna još neko vrijeme.

Također, zajedno s ovim povećavati će se razumijevanje, da je svijest puno više prostranija i fleksibilnija od mehaničkog razmišljanja, kao što je proces koji se koristi u računalnoj tehnologiji. Međutim, računalo je omogućilo mnogo veći napredak u posljednjih nekoliko desetljeća i zbog toga, ova tehnologija će još uvijek biti koristna na drugoj strani.

Također se vidi, da je sadašnji tehnološki napredak i alati koji su korišteni tijekom posljednjih nekoliko desetljeća na mjestu i da će se daljnji napredak i biološki oblik tehnologije koristiti s puno više „ljubavi“, biti će mnogo više orijentiran na pojačanje misaonih procesa, u odnosu na mehanički proces kao što je sada.

Čuda će biti banalna

Postoji mogućnost da se bitak pripremi, čak i sada, prije uzašlog procesa, gdje će se stvari radikalno mijenjati, tako da će događanja za vrijeme uzašašća, kroz tehnološke naprave, imati ogromne biološke komponente i biti dio te ekspanzije svijesti, koja će biti drugačija.

Dakle, odgovor na pitanje je; da, razvoj događaja, razmišljanja i način djelovanja će biti postupno takav, da će vremenom um biti mnogo više dostupan, više u procesu, i svoju će sposobnost očitovati odmah, mnogo brže nego što je to bilo na početku Uzašašća.

Međutim, biti će različitosti. Čuda će biti puno više uobičajena pojava, a bit će i uzbuđenja i čuđenja novom načinu života nakon Uzašašća.

Radit će se, jesti, spavati i dalje će biti isto kao što je i sada?

Pitanje: Hoće li entiteti raditi, jesti, spavati i komunicirati na isti način kao što to rade sada?

C. A.: Ne, oni neće biti isti kao što su sad. Međutim govoreći ovo, još uvijek će biti potreba za radom, imati će potrebu da budu aktivni, ali će biti neposrednih promjena, mislimo na radnu etiku, biti će uređena mišljenja oko rada.

To nije ono, kao što su Orionci uredili čovječanstvu da razmišlja o terminu rada za novac, jer je novac koristan i potreban da se preživi, da se ništa ne može postići bez novca, da vam ekonomska situacija zavisi od novca.

Neće se više morati raditi za novac

U današnje vrijeme, prije ovog procesa uzašašća, većini osoba je teško vjerovati da neće imati potrebe da rade za novac, ili za nekoga drugog, i oni teško razumiju da takav sustav može postojati, kako civilizacija može postojati da pojedinci ne plaćaju za stvari, kupuju stvari, jer cijeli sadašnji sustav je usmjeren Orionskim uređenjem, a misliti da se može raditi i živjeti bez plačanja je u velikoj mjeri još uvijek strani koncept.

Biti će potrebno da se nastavi s radom, ali će se raditi za svoju dobrobit, da individua sebe izrazi, da radi ono što ju privlači, da se izrazi tamo gdje želi, a time će i rad postati još većim užitkom - to jednostavno neće biti naporno.

Tu jednostavno nemate potrebe za zaradom novca, jer sve stvari imaju u skloništima, a također i hrana. Doista, takve stvari će biti svima na raspolaganju, da li radili ili ne, tako će svaka individua shvatiti da svatko ponaosob ima pravo da ispuni svoju potrebu, a da nitko nitkome ne mora raditi.

stranica

Orion dnevni red neće biti preuzet

Stoga će svatko raditi, jer će željeti da bude kreativan, željeti da bude aktivan, da se izrazi kroz aktivnosti po kojima će postati poznat, ali to će jednostavno biti toliko različito, da u poređenju sa ovim današnjim to izgleda kao neprimjereno. To jednostavno neće biti ista stvar, jer Orion dnevni red neće biti prenijet u Uzašašće, u viši stupanj svjesne svijesti.

Rad će također biti različit po tome, što neće nužno biti potrebno fizički raditi. Mnogo će se postići na mentalnom i emocionalnom, i tako, mnoge stvari koje se održavaju danas, a one traju tako dugo, na fizički način, jednostavno će nestati.

Tamo će biti dostupne tehnologije koje će omogućiti da individua ne radi teške fizičke poslove, da pojedinac u odnosu na pojedinca bude zbrinut, da ne troši vrijeme radeći te poslove, jer mu to više neće biti potrebno.

Ova Svijest govori o tehnologijama koje će se prenijeti, tako da svijest pojedinca, koja je na drugoj razini, a koji živi izvan fizikalnosti i tog stupnja svijesti, neće imati više potrebu za starim načinom izražavanja, ali neki oblik radnika će biti potreban.

Hoće li roboti raditi većinu napornog rada na planetu

Oni koji su poznati kao roboti ili androidi, koji su toliko popularni u znanstvenoj fantastici jednostavno više neće biti potrebni na Prosvjetljenom Planetu A.

Mnogi ljudi će željeti da naprave robota; za popravak cesta, za izgradnju zgrada, za rad u tvornicama, za izradu fizičkih stvari, koje se još uvijek mogu koristiti na planetu Uskrsnuća, na tom stupnju Uzašle svijesti.

Ove stvari će se automatski vršiti, kreacijama koje su i sada poznate kao roboti ili androidi.

To može biti koristno za vrijeme dok se svijest bude premještala dalje, naprijed tijekom desetljeća, na drugu stranu Uzašlog procesa. Prosvjetljeni će biti oni koji će kreirati i napraviti svojim ručnim radom i djelom sve ono što će im biti potrebno za to vrijeme, da će većina ljudi izabrati da rade posao za koji će biti sposobni. Za vrijeme, kako se proces Prosvjetljenja kreće naprijed, možda će biti ljudi koji će još uvijek raditi fizičke poslove, a i kasnije će se vidjeti da će određene osobe uživati u tjelesnim aktivnostima, fizičkom radu, kao što su rad u vrtu ili stvaranje građevinskih objekata.

Međutim, taj proce će se toliko promijeniti, da jednostavno neće biti kao što je sada. Čak i potreba za stvaranjem ogromanih neboderskih zgrada više neće biti potrebno. Sve će biti mnogo više usklađeno s Panetom Zemljom i prema sebi, a čovječije nametanje svojih želja i potreba će splasnuti. Dakle, gradovi poznati kao što su sada će biti stvar prošlosti, jer neće biti potrebno da se živi u džunglama od betona.

Automobili i vozila kao što su današnja više neće biti potrebna, ali to je nešto o čemu će ova svijest kasnije govoriti.

Androidi i roboti - razlika?
(Oni su nešto poput stvorenja poznata kao "Podaci")

Pitanje: Da li je Android isto što i robot, ili je to nešto drugačije?

C. A.: Android je u biti više prirodan biološki i nema metalnu površinu, to je ta razlika od robota. Oni će biti više poput stvorenja, vama poznatih kao „podatci“ iz serije „Star Trek“. Tu je razlika, ipak, ljudskom prirodom oni će biće rođeni u ljudskom tijelu, iako će imati izgled ljudskog bića, neće imati dušu i neće kao takvi imati ljudsku svijest.
Njihov napredak će biti isti kao i kod računalnog čipa, koji imate upravo sada na ovoj planeti, a imati će i logiku i sposobnost da misle. Oni će biti u mogućnosti da funkcioniraju visoko na toj razini - to je sve dio onoga što je pred vama, ali ova Svijest ne želi o tome mnogo razgovarati u ovom trenutku.

Dali će biti potreba jesti i spavati na Planeti?
(Prana i Vegetarijanstvo su norme)

Pitanje: Hoće li entiteti jesti i spavati kao što su da sada činili, ili neće biti potrebe za spavanjem ili jelom?

C. A.: Zaista neće postojati potreba za tolikim jelom i spavanjem, jer će se i to promijeniti. Vama poznat način ishrane kao vegetarijanstvo će postati norma, čak će se i potreba za biljnim proteinima također promijeniti. Energije će se primati kroz dah, kroz pranu koja se i sada koristi kroz joga tradiciju, a na Uzašlom planetu će to sve više biti slučaj.

Oni koji razumiju kako se hraniti energijom više neće morati jesti na način na koji se to radi sada, neće morati uzimati hranu kao što to čine danas.

Potreba za snom će se smanjiti

Ovo je već navedeno, ali ova Svijest kaže, da će se smanjiti potreba za fizičkim snom, jer će svijest također i tu napraviti pomak. Aktivno sudjelovanje u spavanju će iznositi 5-tinu/6-tinu/7-minu dimenzionalne stvarnosti. Fizičko tijelo će postati mnogo više eterično, a manje fizikalno, time će se i potreba za snom također smanjiti.

To su dijelovi evolucijske staze, koju ova Svijest vidi kao lagano kretanje ka naprijed, međutim, to se neće sve odmah dešavati nakon Prosvjetljenja.

Uzašli entiteti će se u toj fazi jednostavno otvoriti, tako da će se mnogi kretati u tom pravcu, a na čelu će biti oni koji su već radili na pomaku vlastite svijesti, od kojih će drugi prosvjetljeni moći sve više učiti.

Koliko će te osobe ostati na planeti?

Pitanje: Koliko dugo će osobe ostati na Planeti? Hoće li imati izbor da ostanu ili prijeđu na drugo mjesto, kao što je to bio slučaj s ovom višom dimenzijom?

C. A.: Ovo je također slučaj i s nižim dimenzijama na zemlji. Sve osobe imaju izbor, ostati ili se vratiti natrag u višedimenzionalnost, u duhovnu svijest. Oni će zaista nastaviti dalje, jednostavno, oni koji su Prosvjetljeni će imati mnogo više svijesti o njihovoj višedimenzionalnoj naravi i karakteru.

Mnogi će ostaviti tjelesnost, kroz različe faze, kada postignu dovoljno visoku svijest, da se putem svoga tijela mogu manifestirati, da mogu u svoje fizičko tijelo ulaziti i rastaviti ga, dok se budu kretali u više stanje, u čistu svijest, čistu razinu svjesne svijesti.

Mnogima će to biti dostupno, ali do tog vremena mnogi će živjeti u fizičkoj strukturi koja je prijelazna do više razine svjesne svijesti, tako da će angažman u tim razinama svijesti biti sve više i više norma, dok će tijelo koje je još uvijek na raspolaganju, biti kutak za spavanje ili san, dok će viši stupanj svijesti biti svijet snova.

Ovo nije velika razlika od onoga što se događa na fizičkom nivou, ali to će biti više istaknuto i prevladavaće razum višeg stupnja, a samim time i sanjanje neće biti misteriozno ili odbijeno, jer će taj nivo svijesti vidjeti kakav je prirodni aspekt višedimenzionalnog bića, a ne nešto što će odbiti ili neće razumjeti.

Ova Svjesnost želi da pojasni događaje koji će se odvijati i u kom će se pravcu kretati čovječanstvo, koje je više u nefizičkom stanju svijesti, ali to nije ono što će odmah nakon Prosvjetljenja biti dostupno. Tijekom vremena, to će postati tako, i to u relativno kratkom vremenskom razdoblju. Svijet koji će postojati nakon Prosvjetljenja, kroz proces koji će se odvijati, će biti radikalno drugačiji od svijeta koji postoji sad, prije procesa Prosvjetljenja.

Iako ova Svijest govori o stupnju fizikalnosti, koji će još uvijek ostati, to će biti radikalna razlika od onoga što postoji sada, kao kada bi uporedili dan i noć, tj, ona sjećanja koja ste imali s novim stanjem svijesti kakvo će biti.

Fizičko stanje svijesti će potpuno nestati

Taj pomak će se nastaviti u sljedećih, oko 140 godina, gdje više neće biti sjećanja na fizičko stanje svijesti. To će jednostavno biti nešto što će se moći manifestovati kada za tim bude potreba ili želja da se entitet uključi u tjelesnost.

Sve se određuje na početku procesa, u kome oni koji se „presele“ će doći do tog stanja svijesti, da za fizikalnošću prosto neće imati potrebu. Ti Prosvjetljeni entiteti neće imati želju za boravkom u fizičkoj stvarnosti, osim u slučaju koji je ova Svijest već navela, kada postoji potreba ili želja da imaju fizički doživljaj.

Trenutna pretvaranja u duhovno stanje su već u toku

Mnogi imaju uvjerenje da je proces Prosvjetljenja trenutačno pretvaranje u duhovno stanje. Takva trenutna pretvorba je već u toku - to se zove smrt. Na prijelazu iz fizičkog stanja, svijest pojedinca je odmah je puštena ka višedimenzionalnoj svijesti, koja postoji izvan fizičkog nivoa svijesti.

To je ono što će se postupno dogoditi, kako se proces odvija prema razini svijesti, koja postoji odmah nakon smrti, isto je i nakon Uzašašća. To je evolucijski proces kojim će se čovječanstvo pomaknuti prema naprijed, u multi-dimenzionalnost.

Mnogo će se promijeniti nakon procesa prosvjetljenja. Mnogo će biti u mogućnostima koje nisu imali prije, ali će odmicati još dublje, kako se tokom vremena proces bude razvijao. Ova svijest je svjesna paradoksa koji je ovdje prisutan u vezi tih promjena, a koje će se dogoditi odmah nakon Prosvjetljenja, za koje je još uvijek potrebno vrijeme. Dramatično će se promijeniti svjesno razumijevanje o tome što čovjek uistinu je, kako je mnogo više od fizičkog tijela i fizičke egzistencije, a mnogi su već svjesni toga, za jedan ili dva stupnja prije procesa Prosvjetljenja.

Većina onih koji žele Prosvjetljenje će doživjeti Prosvjetljenje i imati će sve dublje i dublje razumijevanje ljudske svijesti. Za njih ovaj proces Prosvjetljenja, u prvom redu, predstavlja ostvarenje onoga što znaju ili misle da će biti tako, u odnosu na mišljenje koje je dirigovano, jer oni zamišljaju da bude tako, a to će za njih zapravo i biti tako.

Dakle, mnogi će moći doživjeti duboku i čudesnu magičnost. To je najveća pojedinačna promjena koja će se dogoditi nakon procesa Proasvjetljenja.

Putovanje u fizikalnost će se nastaviti na Planetu B.

Za većinu ljudi koji su stekli uslove za proces Prosvjetljenja, većina čovječanstva koja izlazi, početi će živjeti prosvjetljeno, jednostavno razmišljajući o tome, zamišljajući ili pitajući se o tome. Naravno, proces koji će se odvijati na Planetu B, će biti radikalno drukčiji. Njihov put u fizikalnost će se nastaviti.

Oni će u svojoj prirodi postajati sve više i više gušći, ne oslobađeni, ne slobodni kao što postoje danas. Današnja sloboda je uglavnom zbog onih pojedinaca koji trebaju da pristupe višim stupnjevima svijesti, jer čovječanstvo, čak i u ovom stupnju i vremenu, kroz svoja iskustva, ima puno više slobode, puno više mogućnosti i sve će biti tako, dok oni koji su sanjari, vizionari, oni koji drže više razine svijesti ne odstupe iz fizičke razine stvarnosti.

Nakon što pojedinci, koji su se vezali za veći stupanj fizikalnosti odu, početi će puni zamah. Oni koji ostanu naći će se u nepovoljnom položaju, naspram onih s višom svijesti, ali oni s višom svijesti će već otići. Ova svijest kaže, da oni koji se još uvijek drže za ono što je njima poznato će morati „zaspati“, "oni" su oni koji su izabrali da se ne „penju“, koji je izabrali da ne podižu razinu svijesti.

Oni će kao neinteligentni, s vlastitom svijesti, nastaviti postojanje u odabranoj gustoj stvarnosti, u gustim vibracijama. Tako će sve više i više zaboravljati što je nekad bilo i znati samo za tjelesnost, nakon ćega će to i postati.

Hoće li oni koji se Uspnu na Planet A imati i dalje reinkarnaciju i Karmu?

Pitanje: Hoće li oni koji se „uzdižu“ s planeta i dalje biti predmet karme i reinkarnacije? I ako je tako, kako to može biti, kada nam se govori da je to život mira, ljubavi, sloge i dr., - što dovodi do izravnavanja karme?

C. A.: Ova Svjesnost kaže, da za „Pobjednike“ nema više karme, jer ona nije potrebna s većim razumjevanjem, s većom svijesti, događaje stvara svaka individua, jer učiniti nešto protiv drugog pojedinca, bez njegove volje ili želje, jednostavno nije način na koji će se živjeti.

Neće biti potrebna suradnja s drugim pojedincima u stvaranju karme, kako pojedinačno, tako i prema društvu, dakle, nema potrebe za karmu. To je negativno iskustvo koje nije više potrebno, jer je za time bila potreba, kao način učenja u fizičkoj stvarnosti.

Reinkarnacija više neće postojati

Što se tiče reinkarnacije, unutarnja višedimenzionalnost će se razumjeti i angažirati, te će shvatiti, da je reinkarnacija jednostavno oblik višestruke dimenzionalnosti, više života, višestrukih slojeva svijesti, i da će se mnogi životi moći vidjeti, razumjeti i doživjeti s ovom višom razinom svijesti.

Na jedan način, reinkarnacija koju sada razumjete na fizičkoj razini, više neće postojati, jer je u to vrijeme, taj proces izgledao kao linearan - da su se prošli životi dogodili u nekom trenutku prošlosti, i da se linearna linija provlači kroz prošlost, sadašnjost u budućnost.

Takvo shvaćanje više neće biti valjano, za veću svjesnost i razumijevanje neće biti u igri, jer sva vremena postoje istovremeno, i na tom istovremenom postojanju, svi životi postoje istovremeno, a time i svijest može odabrati bilo koje životno iskustvo, u bilo koje vrijeme, biti otvoren za iskustva koja su prisutna u tom životu, dakle, reinkarnacija kao što je sada razumjete, više neće postojati. Postojati će višedimenzionalnost, istovremeno će se doživljavati u bilo koje vrijeme, u bilo kojem trenutku, zavisi našto se individualna svijest želi usredotočiti.

U središtu pozornosti će biti primarno razumijevanje. Ono na što se individua fokusira to će i doživjeti. Karma jednostavno više nema potrebe biti u fokusu i ona će prestati postojati, a samim tim i potreba za slijeđenjem sekvencijalnog životnog poredka u različitim reinkarnacijama koje neće više postojati, time će se sve promijeniti.

Biti će zapamćeni prošli životi?

Pitanje: Hoće li se osobe sjećati svih različitih života koje su imali, u trenutačnom životu ili je to nešto što bi se trebalo razviti?

C. A.: Razvoj će se pojaviti čim bitak napravi pomak, to je kretanje, a ostvarenje se događa naprijed u proširenju svijesti, čak i mimo toga što će u početku biti spremni za Prosvjetljenje. U središtu pozornosti će biti ova osnova. Kao što svijest uči da se usredotoči, na svoju namjeru, na događaj ili na događaje, jer to je život, tako će se Svijest usredotočiti na taj događaj, sve dok traje to iskustvo. To je nešto što već postoji, ali na čudan način također mora biti učeno.

Kada svijest dosegne do tog mjesta, da razum fokusira ono što je bitno i osnovno, onda je sve moguće, bilo da je u pitanju životni vijek, dimenzija ili bilo što drugo, onda je bilo koje iskustvo moguće.

Hoće li Edenski Vrt biti vraćen?
(Ispitivač je prilično zbunjen oko Planeta A i B)

Pitanje: Ako Planet B, gdje se trenutno nalazimo, bude vraćen u Edenski Vrt, od strane Vanzemaljske Galaktičke Federacija, kada konačno budemo stigli na našu „obalu“, tako da sve bude čisto, veselo i radosno boravište, to neće biti kao glavna zapreka da se mnogi subjekti ne mogu „uspeti“, ili će taj proces Prosvjetljenja biti gotov prije Edena i da će se zlatno doba osnovati ovdje na Planetu B.? Ako su entiteti zadovoljni s Planetom B, onda oni nisu razlog, "Zašto ići bilo gdje drugdje kad smo tako sretni i zadovoljni upravo ovdje?"

Nije mi točno jasno što će se dogoditi na Planetu B, kada se zatvore vata Prosvjetljenja. Naveli ste, da će Planet B, opet biti treći denzitet. Izgleda da je to Planet B, koji se trenutno diže na 4. i 5. dimenziju, ali će kao opet pasti u treću, kao što je i sada Zemlja, i ako je tako, neće li Edenski vrt i zlatno doba još uvijek prevladavati na Planet B, što je poželjno mjesto za podržati?

C. A.: Ova Svijest treba istaći pogrešku u misaonom procesu, i pretpostavci od strane postavljača pitanja. Planet B. neće biti Eden planeta, kojim će tek postati Planet A. – jer to je planeta koja će biti Eden, još jednom, taj dio procesa će se dogoditi nakon odvijanja, koje će trajati nekoliko stotina godina, dok se ne vrate energije u Edenski Vrt.

Planet A je u uzlaznom procesu i on će se sam prestrojiti, ali neće doći do savršenstva koje je imao Edenski vrt, a oni koji na njega dođu će razumjeti svoju novu ulogu, svoju pravu ulogu u tom procesu.

Dakle, oni će biti u mogućnosti još jednom sudjelovati u Edenskom vrtu, a on, (Planet A) će biti na raspolaganju svima koji se penju, jer samo oni mogu razumijeti svoju ulogu, svoje mjesto, sklad i ravnotežu rada i života. Kao svjesno biće, svaka individua će posjedovati planetarnu svijest „Nove zemlje“ i imati će svoje mjesto na novom Prosvjetljenom Planetu, imati će mjesto na „New Gaia“, o svijesti živih bića, koji žele živjeti u harmoniji sa svim njezinim građanima, sa svima bićima koja na njoj prebivaju.

Planet B će biti degradirana i zagađena Planeta
(Osušeni oceani s ogromnim pustinjama)

Jednostavno, Planet B neće biti Eden, a događaji koji će dalje slijediti na Planetu B, dovesti će do propadanja i uništavanja prekrasne planete, koja se trenutno bori za svoj opstanak. Iako je njezina prirodnost da bude Edenski vrt, neznanje i arogantne akcije bića, koja sada žive na njezinoj površinu, imaju negativne posljedice na njezinu dobrobit.

Ova Svijest vidi da će Planet B degradirati u kvalitetu, jer će se svijest o planetu isključiti i otići u dubok zimski san. To je tako, mnogi će doživjeti degradaciju planeta, koji će biti jako zagađen, to će biti jako otrovno područje, sa velikim pustinjama, koji će imati presušene oceane.

Život pod zemljom je jedina mogućnost Planeta B.

Svijest o planetu će ići duboko u planet, čime će površina postati neprijateljska površina. Dio borbe će biti jednostavno borba za opstanak. Mnogi neće moći nastaviti preživljavanje na površini, a to će značiti, da će mnogi otići pod zemlju. Oni će morati preživljavati pod površinom, jer život na površini više neće uistinu biti moguć.

O tim uvjetima govoreno je i ranije, a zračenja koje dolazi uništiti će površinu planete, do te mjere, da će život pod zemljom biti jedina mogućnost. To će se odvijati tijekom mnogih generacija, a kako ne mognu preživjeti na površini, nastaviti će pod zemljom, čime će ući u fizičku vibraciju planeta. Kako svijest o planetu tone, što ga privlači prema unutra, efekt će biti gušći, a tako i svijest onih bića koja žive ispod površine.

Pogrešno je pretpostaviti da će Planet B biti Eden planet, i mnogi, koji se ne žele „uspeti“, koji su toliko ispunjeni ljubavlju prema slavnom Edenskom Vrtu, misleći da će ova planeta to postati, su jednostavno u krivu - to je pogrešna pretpostavka.

To nije sudbina Planeta B, ili onih koji će i dalje imati fizički doživljaj svijesti na tom planetu.

stranica

Oprost će prevladati?

Pitanje: Ako Edenski Vrt neće biti na Planetu B, koje je prekrasno mjesto za život, očito zbog zle uprave Iluminata i njihovih vođa, koji će uživati u okolišu, osim ako ne budu privedeni pravdi i zarobljeni, zbog njihovih nedjela.

Pitanje koje se pojavljuje s ovim scenarijem je, oprost će biti dio Galaktičkog Postanja, učenja i normi, i ako je tako, upravo će Iluminatima biti oprošteno i biti će oslobođeni zatvora, ili neće u njega ići? Isto tako, ako praksa praštanja prevlada, ako se to primjeni na svim entitetima, koji krše zakon, to će stvoriti nesigurno okruženje, zar ne?

Ako oprost prevlada, a čini se da to slijedi, ako gledamo kroz Illuminate, oni će biti slobodni da odu i rezimiraju svoj spletkaroški način, mogu ponovno uspostaviti i ponoviti svoju pohlepu i nadzor - s vremenom „oni“ će se vratiti u Eden, jer i danas OPS-i krše slobodnu volju?

C. A.: Ova Svjesnost je već navodila, da Planet B neće biti planet Edenskog Vrta, jer je to pitanje opredjeljenosti. Kada smo to rekli, postoje pojašnjenja koja ova Svijest želi iznijeti.

Ovaj planet će uglavnom degradirati, ali mi vidimo i džepove po planetu, koji će biti zaštićeni u oklop, to može biti tamo gdje je neki oblik prirodne ljepote, ti džepovi mogu biti mjesta koja bi mogli zvati Edenski Vrt.

Orion Reptili će biti zaduženi za Planet B

Isto tako ova Svijest vidi, da će ti džepovi biti naseljeni uglavnom onima koji su na vibracijama Reptila i Orion uvjerenja, oni koji su dijelovi Novog Svjetskog Poredka, Iluminati i svi oni koji su toliko dugo bili zaduženi od tih snaga. Oni će i dalje biti vrhovni gospodari ove Planete B.

Oni će imati ove enklave i u njima sigurne robove, ljude koje su tu zadržali, zbog vlastitog zadovoljstva i za svoje usluge. To će biti robovi, koji neće imati prava i slobode.

Oni će biti tretirani po željama svojih gospodara, bez ljudske samilosti ili ljubaznosti, a ti ljudi koji se odluče nastaviti u tom iskustvu, su ograničene svijesti.

Postavljeno pitanje je;

"Ove vrste neće biti kažnjene? Njima će se oprostiti i dopustiti da nastave? "

Pitanje je nebitno, dali će ta bića nastaviti dalje, jer je dio evolucijske svrhe planetarni krug, oni su dijelovi tog kruga i imaju slobodnu volju. Također će u toku biti „velik“ skok svijesti, koja će se vezati s Vrhovnom Dušom. Dakle, pitanje oprosta je suvišno.

Svijest je vječna

Doista, oprost je duhovni kvalitet, oduvijek je postojao i postojati će. U nekom trenutku, čak i onima koji su odabrali da se dalje odvoje od božanstva, od Vrhovne Svijesti, da odvoje Svijest od istine, čak i njima će se u nekom trenutku oprostiti i vratiti će ih se u „stado“. Ova Svijest kaže da je svima na umu, Svijest je vječna, ali vječnost je pojam koji je za mnoge izuzetno teško razumjeti ili prihvatiti.

U skali onoga što je vječno, onoga što je vječnost, što je bitno, je neovisno dali se tok svijesti proteže jedan, dva ili tri milijuna godina? Na kraju će se svaka individua vratiti natrag u sebe, natrag u božanstvo. Ona će se vratiti noseći darove, darove o tome da je svijesna, da je naučila i razumljela kroz evolucijske staze iskustva. Dakle, praštanje je uvijek moguće, uvijek je dostupno i mnogi će shvatiti kako ovaj potez dolazi iskustvima.

Sva iskustva ne dolaze odmah. Ona mogu potrajati mnogo generacija kroz ono što ste postali, živeći evolucijskom stazom na Planetu B, čime se ostvaruju i razumiju zamisli i želje. Iskustva mogu potrajati mnogo generacija, čak i prije kvaliteta Oproštenja, koje podrazumijeva da se ponovno otkrije i na kraju još jednom shvati i ponovno otkrije.

Na kraju će se svi vratiti u božanstvo, neovisno što duša izabere, neovisno dali je to iskustvo na Planetu B. Nije do ove svijesti da presuđuje i predlaže onima koji nastavljaju putem degradacija, da mimo njihovog odabira nameće svoju volju, da ograničava tuđu svijest, da bude sudija toj svijesti.

Nema potrebe za presudu, sve je kao što treba. Sve su lekcije. Sve će biti oprošteno, a sve će se vratiti na ono božansko, Izvor, Svijest koja je Sve i u Svemu.

Karmički odnosi na Planetu B

Pitanje: Ako bi Edenski Vrt bio vraćen na Planet B, to bi bilo tako divno, onda može biti korišten i biti škola za učenje karmičkih duše, iskreno sve je tako zamršeno? Ako su duše siromašne, a njihova brojnost prevladava na Planetu B, one moraju nastojati da ispune neki svoj negativni karmički izbor s drugih Galaksija, s treće dimenzionalne ravnine, drugim rječima, sve duše nakon rođenja se uče i rade na negativnoj karmi?

Ako postoje i drugi prostorni planovi, gdje te duše idu na „posao“ da se izliječe od negativne karme, onda i ti stanovnici moraju posjedovati fizičko tijelo kao što je naše, i mora postojati život, tako da mogu imati to iskustvo, ono koje im je potrebno? Ako je tako, onda je tim procesima, kao što je naš Planet B, potrebna Božja pomoć.

C. A.: Svijest Primarnog Kreatora želi da opet napravi Planet B, koji neće biti povezan s Edenskim Vrtom. Ako to razumjete, onda se može lako vidjeti koliko je zaista dobar Planet B, da Svijest koja želi doživjeti karmički put, koja želi razumjeti generacije na više-putnoj fizičkoj razini postojanja, je Svijest istine, koja želi igru tijekom mnogih generacija, kroz lekcije i iskustva, koje treba jednom kroz istinsko razumjevanje, kroz bezbroj života privesti kraju.

Postoji mnogo razloga zašto entitet želi karmičke odnose s drugima, jer kako duša sebe doživljava kroz određeni napredak, ona odabire način na koji želi i može razumjeti. Taj Duhovni evolucijski trag je bio tu, na planeti evolucije, tijekom bezbroj tisućljeća, do točke podjele. Mnogi su ovu „pjesmu napredka“ naučili kroz milijune godina, kroz najdublja saznanja. Mnogi od njih su svoju Svijest doveli do stupnja gdje su spremni za kretanje naprijed.

Taj kvantni skok u svijesti je sada dostupan za one koji su višestruko i kroz mnoge generacije naučili karmičke lekcije. Doista, to su oni koji su spremni za kretanje naprijed i spremni su se penjati. Oni koji nisu spremni, izabrali su da ponove iskustva, čak kroz teška fizička iskustva, onoga što će doći na Planetu B. Ovo će biti veliki fizički trag u njihovoj postojećoj svijesti.

Iako postoje i druge fizičke realnosti, one neće biti iste. Mogućnost učenja kroz karmičke lekcije, preko-više generacija koje imaju karmičke veze, samo će predstavljeti trag u evolucijskoj svijesti, koja će se definirati na Planetu B, i to na duhovnom i evolucijskom putu. Pitanje u vezi drugih planeta fizikalnosti je irelevantno za razumijevanje, jer je to samo način kojim individua kroz ovu duhovnu evolucijsku liniju doživljava karmičku prirodu.

Oni će učiti u fizičkom svemiru, koji postoji i koji je drugačiji, ali ne moraju nužno sudjelovati u nizu karmičkih inkarnacija, kojima će učiti karmičke lekcije. To je samo za one Duše koje žele imati takve lekcije, koje žele na taj način sudjelovati tragom duhovne evolucije. Oni koji nemaju tu potrebu će ići negdje drugdje.

Kako je moguće imati fizičko tijelo u višem Realitetu?
(Kako Buddha i Isus sebe „demontiraju“)

Pitanje: Kako je moguće posjedovati fizičko tijelo u višem Realitetu?

C. A.: To je moguće kroz pomicanje u svijesti. Ova svijest je prošli put govorila o pojmu koji omogućava da se po vertikalnoj ravnini mogu vidjeti sve uključene crte viših dimenzija, da svi postoje istovremeno.

Kada se svijest pomakne do određene točke, ona postaje svjestna toga i svoje mogućnosti da pristupi nekoj od tih najboljih ravnina postojanja, onih na višoj razini svijesti. Kada biste u fizikalnosti dosegnuli tu svjesnu Svijest, pristupili toj istini, onda bi bili u stanju da dematerijalizirate svoje tijelo, te ga bez fizičke smrti maknete iz fizičkog plana.

To je ono do čega su na Planeti došli Uzašli Majstori, koji su u tijeku duhovne evolucije planeta do danas, dostigli razinu svjesne Svijesti i maltene su mogli rastaviti i ponovno sastaviti svoje fizički tijelo, biti u nekom drugom, a ne u tjelesnom obliku.

Kako je Isus nestao iz groba

To je Buddha rekao, da je bio u mogućnosti to učiniti, a postoje i drugi primjeri, uključujući Isusa-Krista, koji je u vrijeme uskrsnuća demontirao tijelo, maltene je nestao iz groba, a kada je bio pred učenicima ponovno ga sastavito, da bi oni mogli vidjeti njegovo fizičko tijelo.

Čak su se vidjele i rane nastale kroz iskustvo razapinjanja. Jednostavno im je želio pomoći da shvate, da može sastaviti svoje tijelo. Izabrao je da ga ponovno sastavi u trenutnom stanju, u kojem je bio na križu, da ga pokaže u tom stanju i na taj način.

Ovo gore navedeno može koristiti prosvijetljeno biće, biće koje je do te razine svjesno Svijesti, da razumije, da fizička linija postojanja pomaže Svijesti da se iskaže u fizičkom realitetu, ali da se može transcendirati i izmjeniti, jer to nije željezni omotač.

Kad se to postigne razinom svijesti, onda taj pojedinac može skočiti iznad zakona tjelesnosti i napraviti čudesne stvari, koje su za druge nemoguće.

Smrt je iskustvo, a kada je kraj

Pitanje: Kada jednom prođemo, kao što je današnja norma na Zemlji, tijelo ćemo ostaviti iza sebe....

C. A.: Ova Svjesnost želi na ovo odgovoriti prije napredovanja. Ovo je način kako je sada, jer većina subjekata ima razinu svijesti koja im omogućuje da je njihov fizički oblik s njima. Način stvarnosti je takav, da uspinjući se u određenom trenutku „gore“, kada je vrijeme da se entitet vrati natrag u duhovnu svijest, fizikalnost je ono stanje koje se odbacuje, ostavlja iza sebe, koje se vraća natrag u fizički element same Planete.

Kao što je rečeno, "pepeo pepelu, prah u prah." To je jednostavno izjava da će se fizičko tijelo vratiti natrag u prirodni element, a svijest o tom tijelu, identitet tog tijela, pustiti iz fizičkog zatvora da se vrati natrag u višu razinu, gdje Svijest postoji u svom naturalnom obliku.

Kada se to dovoljno ostvari, onda neće više biti potrebe za fizičkom smrti, za fizičkim oblikom. Tada je moguće demontirati i sastaviti svoje tijelo, po vlastitoj želji, ali će entitet i dalje ostati u svom svjesnom obliku.

Pitanje: Hoće li Prosvjetljeni entiteti, na neki način imati primjedbe ili će to biti strogo, mislim na one koji su Uzašli s Planeta B.?

C. A.: Ovoj Svijesti to pitanje nema smisla, jer svi fizički entiteti na ovom planetu su duhovi, koji su odabrali fizičku egzistenciju. Samim rađanjem entitet je odabrao „put ka „naprijed“. Kada se svijest podigne na veći stupanj, neće postojati potreba za rađanjem u fizičkom realitetu, jer je tada svijest u prirodnom stanju, svjesna sebe u Duhu, dakle, nije joj to uopće više potrebno.

Planet B, će kao takav nastaviti fizičko putovanje, gdje će svaka duša morati odlučiti da se rodi na njemu, maltene, morati će doživjeti iskustvo fizičkog rođenja, pa dalje nastaviti u dubine tjelesnosti, do gotovo neotesane prirode. To će entitete voditi do toga kako je nekad bilo, kada im nitko u tom fizičkom stanju nije mogao pomoći pri rođenju djece.

Mnogi neće preživjeti fizičko putovanje, ali će to biti njihov izbor, izbor njihovog vlastitog fizičkog iskustva, njima dostupnog. To je ono kako će biti.

Pitanje: Postoje li skrivene poruke?

C. A.: Doista, ova Svjesnost nema skrivenih poruka i duboko poštuje to pitanje. Možda to pitanje nekome izgleda višak, ali je to pitanje koje mnoge interesira. Postoje mnoge nedoumice koje se odnose na proces Prosvjetljenja, posebno onaj dio u vezi podjele planetarne Svijesti, koja će se formirati poslije procesa Prosvjetljenja.

Doista, prosvjetljeni Planet će postati svijestan visoke Svijesti, koja će i dalje rasti i razvijati se, krećući se ka mjestu i prostoru čiste svijesti. Za one koji još uvijek imaju potrebu za fizičkim iskustvima, Planet B. će biti nastavak fizičke razine svijesti, koja već postoji tisućama godina.

Postoje određene duše, koje imaju potrebu da osjete dublju razinu odvojenosti od sebe, premještajući se u gušću razinu svijesti, čime su samo malo pomaknute iz neotesanog stanja svijesti. To stanje je malo drugačije od onog neotesanog stanja svijesti, koje je postojalo tijekom dugog perioda, poznatog kao „era špiljskog čovjeka“, odnosno doba neandertalaca, primitivnog čovjeka.

To će biti malo drugačije, jer će postojati grupa entiteta ili ljudi koji će imati krajnju kontrolu i moć nad životima mnogih. Tu će biti gospodari i robovi, gdje će ovi drugi doslovno ispunjavati svaku želju i volju, koju njihovi gospodari budu imali.

Barbarizam i Kanibalizam na Planetu B

Bit će i drugih koji neće biti pod tom dominacijom, nego će otići da žive pod zemljom u vrlo rudimentarno postojanje, jednostavno će preživjeti u fizikalnosti. Često će ova grupa biti usmjeravana od one elite, jer njihova prirodnost za opstankom je njihov njihov „sport“, čak će i njihova razina svijesti degradirati kroz barbarizam i kanibalizam, koji će za mnoge biti odbojni, jer neće imati takve iskustvene želje. Opet, ovo je iskustvo samo za one koji će odabrati takvo iskustvo i suvišna je procjena takvog iskustva.

Drugačiju procjenu su napravili oni koji već imaju višu razinu svjesne Svijesti, oni ne žele imati takva iskustva - to su oni koji se kreću naprijed u svijesti.

Oni koji su odabrali drugačija iskustva, fizikalnost kao realitet, će učiniti ono što traži njihov duh ili duša, koja želi takvu iskustvenu razinu, u koju je kroz barbarstvo pala civilizacija, jer je to iskustvo za tu dušu normalno.

Uistinu, pitanje koje je ovoj Svjesnosti postavljeno, predstavlja pojmove, razmišljanja i razumijevanje o mnogim čudima, koja interesuju postavljača. Ova Svijest zahvaljuje na postavljenim pitanjima, koja su dobro-došla i koja omogućavaju razjašnjenje proseca Prosvjetljenja i njegove posljedice u vezi Planeta A i Planeta B, i njihovih razina kroz nadolazeću Žetvu.

Kako će se dešavati proces „Penjanja“

Pitanje: Da li se Planeta „Uspinje“ na 4. ili 5. dimenziju?

C. A.: Proces „uspinjanja“ će sa Planeta ukloniti prisutne iz 3. dimenzionalne stvarnosti, jer će istu presijecati 4. i 5. dimenzionalna stvarnost. U isto vrijeme, postojati će znatiželjno stanje. Bića na ovom novom planetu u 5. dimenziji će moći doživjeti fizičku senzaciju.

Oni neće biti u gustoći fizičkog svijeta, 3. dimenziji, a ipak će sebe moći utjeloviti u fizičke strukture i doživjeti fizička iskustva, iako će u svakom trenutku znati da su iz 5. dimenzije, jednostavno, oni će se oblikovati u fizikalnosti, da bi imali ta iskustva.

U to vrijeme, do neke mjere, funkcionisati će dvojnost, kako fizička tako i duhovna. Tijelesni obrazac će se izraziti u oba smjera i neće biti paradoksa, jer će se shvatiti, da je fizički oblik manifestacija i izraz duhovnog stanja, duhovne Svijesti. stoga će ta planeta, Prosvjetljena Planeta, biti transcendirana Planeta.

To će biti više nego fizički oblik, fizički izraz, to će biti utjelovljenje duha koji se aktivira unutar obrasca. U ovom trenutku, to je za vas još uvijek zbunjujuće i jako je teško razumjeti, jer za sada, vi još vidite dvojnost, fizičko tijelo ili duhovno, a ne tijelo u koje je uključeno i jedno i drugo. To će se Prosvjetljenjem promijeniti i na pojedinaca će to stanje djelovati reformirajuće.

Slanje energije Majci Zemlji
(Ona ide na Planet A ili B?)

Pitanje: Kada šaljemo energiju Majci Zemlji, svaki dan 11:11, ona ide na Planet A, B, ili oba?

C. A.: Međutim, ne može se tako kvalificirati svijest. Zaista, postoji čin slanja i primanja energije sa više razine i unutarnja reformiranost, da osoba šalje ovu energiju i sudjeluje u stvarnosti Prosvjetljenog Planeta, čime će mislima vizualizirati bivstvovanje, za koji projekt se odluči. Kada ova Svijest kaže "Ne", to ne znači da nema učinka u slanju te energije, ali da individua mora shvatiti, da pojedinačni davalac, koji šalje energiju, ima pristup širenju okolne Svijesti prema onome što će biti Planet A.

U stvari, to je ono kada pojedinac omogući energiji da utječe na određenu destinaciju, dijeleći s njom svoju sudbinu. Kod Planeta B, je drugačiji način uklapanja. Ako bi pojedinac slao energiju, koju sam spomenuo, ona nema mogućnost da djeluje, jer ovaj način se ne uklapa u Planetu B. (Pojam destinacija potiče od latinske reči destination, što u izvornom obliku znači odredište).

Imperativ je razumjeti, da jedna takva energija utječe kreirajući svoju vlastitu stvarnosti, a ujedno energetizira Planet, zapravo, širenje svijesti omogućava Planetarno širenje, kojim će se omogućiti doživljaji na Planetu A.

stranica

Više o Planetu A i Planetu B.
(Čovječanstvo je pod utjecajem ovih nadolazećih događaja?)

Pitanje: Planet A i Planet B - što je s ljudima ili drugima unutar planeta, koji utječu na sve nadolazeće događaje?

C. A.: Sve je vrlo jasno. Uz nadolazeće događaje, postoje dva smjera putovanja. Jedan, koji je stvoren kroz strah, tjeskobu i stres - kroz planetarni raspad i urušavanje sustava. U tu energetsku zamku će upasti, (a već su) mnoge duše, jer one neće znati kako da se uzdignu bojeći se tog stanja. Oni će kompletno vjerovati i za njih će realnost potpuno biti naslikana, od strane onih koji imaju interes i kontroliranjem tog interesa stvaraju takve stvarnosti. To je jedan smjer i postojaće varijacije u tom pravcu.

Drugi smjer je onaj, o kome je ova Svijest u zadnje vrijeme mnogo puta govorila, gdje pojedinci stvarajući vlastitu unutarnju zaštitu od „mjehurića znanja“ pokušavaju stvoriti efekat i uvjerenje da će sve biti dobro. To se temelji na neznanju - to se temelji na zabadanju glave u pijesak: to je nojevo načelo.

Naprotiv, jasno razumijevanje je, da kao pojedinac usredotočite pozornost i svoju energiju, samo pojedinačno, tamo gdje želite ići, fokusirati se i stvarati svoju vlastitu stvarnost.

Uvijek se usredotočite na pozitivne događaje

Ako pojedinac u neznanju ostane u stanju zaborava i tjeskobnom strahu, ako je ostao u stanju sumnje, misleći da će sve biti dobro, onda je to njegov smjer i odabir. Ako u unutarnjoj svijesti razumijete da je neophodno da se usredotočite na pozitivno, razumijete da će sve biti dobro i usmjeravate energiju koja će to osigurati, onda je sigurno da će energija pomoći kroz teške situacije.

Zapanjujuće je kako vaša energija, kroz sve situacije, može uvijek raditi za Vas.

Čak i ako je okolo kaos, on nemože utjecati na sve u jednakoj mjeri. To je način razumijevanja, vjerovanja, da doista možete stvoriti svoju vlastitu stvarnost, svoje iskustvo. To je razlog zašto ova Svijest govori o održavanju „mjehurića razumijevanja“, koji vas razdvajaju od sila kaosa.

Koje postotak ljudi će se „Uspeti“?
(Došlo je do eksponencijalnog proširenja)

Pitanje: Koji će se postotak ljudi Prosvjetljenjem „Uspeti“?

C. A.: Problem s ovim pitanjem je u kvantitativnom i linearnom odgovoru. Dakle, poštujući linearni napredak koji postoji i koji se može pratiti brojem i oznakom. odgovor bi trebao biti; ta liniju je oko 30%, 40% ili 50% onih koji su dosegli stadij „Uskrsnuća“ gdje se pojavljuje povišena svijest. Nažalost, to nije tako jednostavno, u stvari, ono što se događa je eksponencijalno širenje.

Veću količinu je sada stvorio svjesni proces, gdje se individue mogo više svjesnije o događajima i dešavanjima na ovoj Planeti. Od te točke, ako su napravi usporedba, gdje je čovječanstvo bilo prije 20 godina, onda ova Svijest kaže; oko 30% do 35% je onih koji su sada u toj mjeri svjesni, da imaju mjesta u „Uzašlom“ modelu, naspram onih 20% koji su bili poznati prije 20 godina.

To nije stvar Brojeva

Međutim, to ne ide linearnom progresijom, već eksponencijalno. Određeni događaji, koji su još uvijek u tijeku, a koji će u narednim mjesecima i godina eksplodirati, dovesti će mnoge osobe u stanje povišene Svijesti i razumijevanja, tako da će mnogo veći broj ljudi, na kraju, 50% do 70%, biti spremnih, da se prošire i „Uspnu“, da dođu do svjesne točke, koja će im omogućiti napredak koji se treba dogoditi.

Na kraju, to nije stvar brojeva, jer onima koji su dosegli točku više svijesti, kvantnu razinu svijesti, biti će olakšan proces Prosvjetljenja, a biti će i onih koji su završili proces, a koji se jednostavno neće „Uspeti“. Dakle, to nema puno značaja, ako kažem da će biti 30%, 50% ili 100% doseglih za Prosvjetljenje.

Sve što je doista važno znati je, da oni koji su dosegli razinu Svijesti, da su spremni za Prosvjetljenje, da se unutar fokusiraju na sebe i one oko sebe, da se i oni mogu poistovjetiti i unaprijediti svoj proces. Kada se to postigne, neovisno je koliko je stanovnika Planete Zemlje spremnih za Prosvjetljenje, bilo da je 20%, 40% ili 60% stanovništva Planete.

Nakon Prosvjetljenja bolest će nestati?

(Može li netko od 87g. izabrati da postane s 40g.?)

Pitanje: Ako su ljudi bolesni, dali će njihova bolest Prosvjetljenjem nestati, iskreno rečeno, mnogo će biti lakše mladima?

Ako će njihova nevolja nestati, to znači da im liječnik i zubar neće biti potrebni? Zašto će im biti potrebni ako će s tom bolesti „Uzaći“ na novi Planet, na kome će tijelo na neki način, ozdraviti? Ako tijelo postaje mlađe, može li pojedinac birati svoju dob, a ako može, to bi mu automatski izbrisalo postojeće nevolje?

Može li osoba od 87g. odabrati da postane opet s 40?, ili će osoba i dalje, s Prosvjetljenjem ostati s 87g.? Što se tiče djece, dali će tu biti iznimke, i ako će oni vremenom postati zreliji, kao što je i danas slučaj ili se ta djeca neće „peti“, jer oni ne mogu donijeti takvu odluku?

C. A.: To je zanimljivo područje i potrebno ga je unutar sebe bolje razumjeti. Na neki način, pitanja su projekcija postojećeg stanja fizičke stvarnosti, naspram odgovora koji su produkt „Uzašlog“ stanja Svijesti. To je zapravo pogrešna pretpostavka. U suštini stvari, kada je pojedinac pripremljen za Prosvjetljenje, njegova Svijest se proširuje do točke potpunijeg shvaćanja i razumijevanja istinske prirode višedimenzionalnog bića, do točka gdje će se zdravlje i dobrota dosegnuti, gdje se može razmotriti i razumjeti.

Dakle, bolesti se neće prenositi na drugu stranu. Proces Prosvjetljenja će pojedinačno biti isti i za one koji imaju tjelesna ili mentalna oboljenja, jer će se i oni, ako su odabrali, naći na drugoj strani Svijesti, koja nije više u fizičkoj dimenziji, ako pokažu odluku da budu među Prosvjetljenima njihova će bolest jednostavno nestati.

Svjetlosno tijelo koje će obaviti entitet, je upravo tijelo više Svijesti, koja neće imati dilemu fizičkog iskustva, niti bolesti koje su poznate na fizičkoj razini postojanja.

Dali za pojedinačni „Uspon“ mora prevladati sustav vjerovanja

Dok traje Prosvjetljenje fizička dimenzija Planeta će se stapati u veću dimenziju stvarnosti, izbor bolesti u odnosu na ne-bolesti više neće biti relevantan. Te stvari će se razraditi prije procesa Prosvjetljenja, u stvari, kod pojedinca koji se želi „Uspeti“, na prvom mjestu će bit nadvladan sustav vjerovanja koji ga može dovesti do bolesti.
Pojedinac neće razmišljati dali je bolestan, jer neće u „višoj“ dimenziji, koja će biti na Planetu A, imati takav pristup Svijesti - to je ono što ova Svijest želi reći.

Rekavši da ove svijesti je svijest kao trenutni napredak Prije uzašašća proces, to će doći Takav pojačani stanje svijesti da će mnogi biti u mogućnosti vidjeti-kroz fizičke bolesti i njihove probleme i izabrati hodati izvan njih, izabrati ih pustile, odaberite pustiti da ode. Doista drugi mogu umrijeti u fizičkom smislu samo da se ponovno rodi u njihovim tijelima u svjetlu tom stanju svijesti uzašašća kojim se definira stanje svijesti, svijesti. Tako je vidio da neće biti više od nošenju fizičke bolesti ili bolesti ili bolesti koje razine svijesti proširio To će označiti Uzašašća Planet A.

Odgovor je; ozdravljenja će biti prihvaćena, a situacija će prije procesa Prosvjetljenja biti promijenjena. Ova svijest je završila ovaj odgovor.

Pitanje, dali osoba od 87g. može odabrati da postane opet s 40, ili će i dalje ostati s 87, i u starom tjelesnom stanju, je ponovno produženje načela 3. dimenzionalne stvarnosti. Ova svijest će reći o tome, što će važiti za većinu pojedinaca, da se neće osjećati kao 87, 60, ili 30. godišnjaci, nego će se osjećati mnogo mlađe. Tako će biti kada se bude dešavao proces Prosvjetljenja, kada će se dopustiti Svjesti da u novom dobu izabere ono što želi biti.

Ne postoji potreba da pojedinac ostane na razini 87g. s druge strane, to na toj razini Svijesti nebi imalo smisla, jer to važi za one „iza“, u fizičkom realitetu, nema potrebe da se nakon procesa Prosvjetljenja zadržava fizička nemoć ili ista fizička dob.

Svijest je vječna

Pojedinac neće vidjeti sebe kao 87- godišnjaka, kome će se u tojm vremenu proširiti Svijest - to bi bilo kontradiktorno, da tako kažemo. Taj 87-godišnjak je vječan, a u stvari, to je starost koju Svijest vidi s te točke gledišta - to je iskustvo koje će Prosvjetljenjem izčeznuti.

Dali će biti ljudi na planeti nakon iskustva smrti?

Pitanje: Kada 87-godišnjak izabere da vide sebe kao 87- godišnjaka, on će doživjeti posljednje godine i smrt, ili ljudi na planetu neće iskusiti ono što nam je znano kao smrt?

C. A.: Ako je pojedinac izabrao da ima iskustvo gdje će sebe vidjeti kao 87-godišnjaka, čak i na toj razini svijesti koja će doživjeti Prosvjetljenje, onda je to njegovo slobodno i Savršeno iskustvo, dok se probudi iz još jedne iluzije i ne shvati da je to iluzija. To je ono što se čak događa i u 3. densitetu, kad pojedinac umre u fizičkoj stvarnosti, u 3. densitetu, on će se probuditi u povišenoj razini svijesti, gdje može vidjeti da je tijelo i tjelesnost samo iluzija.

To može potrajati neki duži period dok se individua ne probudi u ovom razumijevanju, ali jednom mora učiniti, jer će jednom njegova stara sloboda doživjeti prirodu. Jednostavno, ima smisla da ne razmišljate da čovjek mora nastaviti to iskustvo u istom fizičkom tijelu, nakon procesa Prosvjetljenja.

Ova Svijest to vidi kao pokušaj otpora razumijevanju pojma proširenju Svijesti, proširenoj Svjesnosti. Jednostavno, to je viđenje stvari iz 3. densiteta, bez proširene Svijesti i dimenzionalne stvarnosti ili kako bi to moglo izgledati, bez osjećaja što je s druge strane.

Na neki način, vrlo je teško projektovati takva slobodna unutarnja razmišljanja, gdje jednostavno oni postojeći uvjeti i iskustva ne moraju biti dijelovi druge stvarnosti, osim fizičke.

Djeca će biti u mogućnosti da odrastu?

Pitanje: Dali ima bilo kakve iznimke za djecu, jer su onu nezreli?

C. A.: Ova Svijest opet upućuje na činjenicu da su svi stari, jer vrijeme je privid. Ako govorimo o djeci, pitanje je može li duša biti stara, jer je definitivno dio Vječnog Bitka, u stvari, kada iskustvo traži oslobađanja iz 3. densiteta, dali kroz smrt u fizičkom procesu ili kroz proces Prosvjetljenja, idući naprijed, nema potrebe da se ide s konceptom, da je individua zaglavljena u dobi, gdje se mora doživjeti starost. Unutarnjost će uvijek biti slobodna i sve će biti iluzija, kada se iskorači i kada se napusti stara Svijest.

Sve će biti iluzija, jer taj vremenski okvir, ta referenca, je stanje, u kojoj mnogi u ovom trenutku, vide život kao takav. Dakle, djeca neće utjecati na način kojim ih vidite na razini nezrelih, jer su to na prvom mjestu stare duše, koje su se vratile korak natrag u ovu svijest, dok se ne dogodi proces Prosvjetljenja. U ovom trenutku s tjelesnom smrti je tako, a također će biti tako i s procesom prosvjetljenja.

Je li "Bezuvjetna ljubav" stvarna potreba, da bi Planet mogao bitisati?
(Jesu li oni bez te Ljubavi, oni s Planeta B.?)

Pitanje: Prosvjetljenje, kao što je rečeno je dostupno svima, koji to žele, ali što ako osoba nema želje da se penje, zbog postojanja navika u biću, ako se zaglavi, nemoćna da izgradi bezuvjetnu ljubav? Želeći da se penju, dali je svima potrebno pozitivno vježbanje bezuvjetne ljubavi ili će taj nedostatak biti zastrašujući. Dali netko voli ili ne, dali će oni koji nisu dokučili „bezuvjetnu ljubav“ morati ostati na Planetu B.?

Oni nisu loši ljudi, oni se jednostavno ne mogu promijeniti, ne mogu se otvoriti i voljeti, imati srce prema svima. Neki ljudi su vrlo otvoreni, a drugi su "rezervirani" ili su pretjerano osjetljivi na negativno razmišljanje, gdje ne mogu lako podnijeti ponašanje drugih. Neki ljudi su sramežljivi, depresivni i ostali su sami, ali su otvoreni da se izraze na pozitivan način. Na primjer, to je teško, ako ne i nemoguće, jer nekim entitetima su Illuminati nanijeli toliko zla, da nisu još dugo u mogućnosti pomisliti na ljubav.

Osobno vidim, da je vježbanjem svatko sposoban za bezuvjetnu ljubav, ne kao svetac, ali takav osjećaj i stav mnogi mogu napraviti krivo. To odražavanje ljubavi, tolerancije, praštanja i sl.., - prema svima, je nevjerojatno dostignuće. Takve velike duhovne vibracije će entitet automatski kvalificirati za Planet A. Pod okolnostima "zaglavljen", je pouzdano pretpostaviti, da oni, koji se ne mogu mijenjati prema „bezuvjetnoj ljubavi“, će ostati na Planetu B, dali oni voljeli ili ne, da će ostati kao nesretni to će sigurno biti?

C. A.: Ovo pitanje ima mnogo razina. Čini se, kao da je ova Svijest, u ovom trenutku govoreći o bezuvjetnoj ljubavi, neke kvalificirala omućavajući im da prime kartu za odlazak na Planetu A.

Bezuvjetna ljubav nije svačije stanje koje se postiže punim radnim vremenom, non-stop 24h, to je odprilike nešto što se izgrađuje, tako da pojedinac radi prema „Uzdignuću“ stvarajući veliko iskustvo i stanje bezuvjetne ljubavi. Biti u stanju da date i primite bezuvjetnu ljubav, je u praksi najjači afinitet, a vremenom to postaje kao stanje bivstvovanja.

Nije li Isus Krist uvijek posjedovao bezuvjetnu ljubav?

Ova svijest želi da podsjeti, da entitet poznat kao Isus-Krist nije uvijek pokazivao bezuvjetnu ljubav, a ipak je došao u stanje Svetca. Doista, on je Mesija, Jedan Odabrani, koji je došao do tog bitka najviše Svijesti.

Ipak, bilo je priča o njegovoj srdžbi i bijesu, kada je iz Hrama istjerao zajmodavce, iz tog svetog prostora. Kada je to učinio, to je bilo ispoljavanje bezuvjetne ljubavi. Jedno je vrlo jasno, u navodima koji se navode, jednostavno nije dopustio da ostanu tamo gdje su svi ostali.

Pokazao je bijes prema učenicima u raznim prilikama. Na primjer, reakcije na Mariju Magdalenu kada ga uznemireni ili iritira, ali ipak, on se smatra da je jedna od najviših svijesti.

Konačno, križ na njemu je otkrio da i sam ima sumnje i nesigurnosti, gdje je čak i njegov vlastiti otac u pitanju:

"Oče, zašto si me ostavio?"

Biste li uzeli taj primjer bezuvjetne ljubavi, u vrlo presudnom i kritičnom trenutku? To ne bi bilo u redu?.

Za istinsko razumijevanje, o čemu govori ova Svijest, potrebno je, da je unutarnja ljubav bezuvjetna, da pojedinac dođe u stanje prihvaćanja, to se može ali ne možete uvjek stvoriti bezuvjetnu ljubav. Biti će trenutaka u fizičkom obliku, fizičkoj stvarnosti, gdje se dešavaju izlivi ljutnje, iritacije, razdražljivosti. U bezuvjetnoj ljubavi, pojedinac će prihvatiti drugog pojedinca i ako ovaj nije savršen. Pitanje je; dali čovjek mora biti savršen u svom prezentovanju bezuvjetne ljubavi, a ova Svjesnost navodi; ne, to nije tako - to je proces.

Kako se pojedinac kreće naprijed u svjesno razumijevanje, njegovo postizanje više svijesti će otkloniti uvjete, a njemu će omogućiti da živi u višem stanju bezuvjetne ljubavi.

Entitet Isus-Krist je došao putem fizičkog utjelovljenja, da bi se vratio natrag u savršeno stanje Svijesti, natrag u najveće ostvarenje, Kristovu Svijest i može se reći, da je tada postigao stanje savršenog blaženstva, gdje je došao u stanje bezuvjetne ljubavi. U fizičkoj stvarnosti nije uvijek bio savršen i nije uvijek mogao izraziti bezuvjetnu ljubav.

Kvalificiranje o stanju bezuvjetne ljubavi, u ovoj fizičkoj stvarnosti bi na bilo koji način bilo iznimno – jer oni koji se kvalificiraju mogu se penjati. Iz ovog stanja svijesti, doći će u procesu ekspanzije svijesti i mnogi će moći živjeti duže i duže. To stanje poznato kao bezuvjetnu ljubav, će se odraziti ali možda ga ne postignu svi u trenutku kada počne proces Prosvjetljenja.

Ova Svijest govori o razini, pri čemu će se pojedinci pomaknuti prema onima, koji idu prema Prosvjetljenju. Prosvjetljenje je najviši stupanj svijesti, od ekspandirane svijesti, čak i ako individua nije odmah došla do te visoke razine, čak i ako ne živi u savršenoj bezuvjetnj ljubavi, do te razine će napokon svi doći.

stranica

Ne morate svi biti "Sveti" da bi se „penjali“

Ova Svjest to također vidi kao dio procesa „Uzdignuća“. Stoga, ova Svijest se nada da je u stanju prenijeti na individuu, da sve nije nužno, da se ograniči na svetost „božansku“, da je većina savršenog stanja, da se samo pojedinačno kreće ka Prosvjetljenju. Pretpostavlja se da čovjek mora biti svetac u fizičkom realitetu, da bi napravio napredak i da je nesretan ako taj preces ne razumije.

Doista, Proces Prosvjetljenja će pomoći pojedincu da dođe do stanja svijesti, da širenjem svijesti dobiva mandat bezuvjetne ljubavi, što je izraz i dio nečijeg karaktera, ali namjera i želja da proširi svoju svijest je ono što je ovdje u svakom trenutku najvažnije, jer kao takav pojedinac pravi pomak prema Prosvjetljenu.

Razina bezuvjetne ljubavi, koja će se kroz iskustva kod pojedinca izraziti, sama po sebi će se povećati i proširiti kako se pojedinac bude kretao, kamo treba i doći do Prosvjetljenja.

Pitanje: Što se tiče osoba, koje su "zaglavile": da li je pouzdano određeno ili je za pretpostaviti, da se oni ne mogu promijeniti u bezuvjetnu ljubav, te da će ostati na Planetu B, dali voljeli ili ne?

C. A.: Ovo je pogrešna pretpostavka. Postoji namjera, želja za iskustvom u određenoj razini svijesti i svijesti koja je vladar kod procesa Prosvjetljenja. Jasno je da neće biti kazne za one koji na neki način neće biti slobodni, poput onih „svetaca“, koji su dostigli bezuvjetnu ljubav. Naravno, pojedinac treba raditi na toj situaciji, to je uvjet, ali nije jedini, mora postići ono što je potrebno kako bi bio kvalificiran za „Penjanje“.

To je proces koji se odvija. To je također proces, koji u ovom trenutku ne možete u potpunosti shvatiti, jer svijest je još zaglavljena na određenoj razini. Ova Svijest je o tome govorila ranije, o eksponencijalnom faktoru, biti će eksplozija na toj razini svijesti i novoj svijesti, koja će omogućiti završnu fazu Prosvjetljenja.

Proces Prosvjetljenja je u završnoj fazi, te mnogi u ovom trenutku neće biti u mogućnosti razmotriti sebe i svoj bezuvjetni izraz ljubavi prema pojedincu, ali će svi u konačnici razumjeti ovaj proces.

Neki entiteti još uvijek evoluiraju i trebaju iskustvo Planeta B.

Jednako tako mora se shvatiti da postoje oni koji još uvijek imaju proces evolucije, kako bi mogli još dublje doći u razumijevanje bezuvjetne ljubavi. Dakle, moguće je da njihova duša, na prvom mjestu, nije spremna za Prosvjetljenje. Oni možda moraju doživjeti iskustva, koja ova Svijest naziva Planetom B, kako bi stekli punu mjeru ovog razumijevanja.

Neki koji ne mogu postići bezuvjetnu ljubav, trebati će da naprave potez i povuku svjesnu crtu, kako bi imali iskustvo, koje će im pomoći u punom spektru vremena, kako bi u potpunosti shvatili i razumjeli sve aspekte i razine - taj koncept je poznat kao bezuvjetna ljubav.

Vrata Prosvjetljenja će biti zatvorena u 2012, kada se Planet „podijeli“?

Pitanje: Vrata „Uspeća“ će biti zatvorena u 2012, te drugi entiteti neće moći ući nakon toga. Dali je proces Prosvjetljenja strogo namjenjen za entitete Planeta B, ili će biti i dolazak „turista“, duša iz viših dimenzija, ako to one žele? Buduća „Uzašla“ tijela će biti svjetla tijela, a biti će i doseljenika, koji će se s prekidima doseljavati na Planet B, - dali će i oni imati sjajno tijelo?

C. A.: Problem je sa ovim pitanjima, jer ponajprije imaju pretpostavku da postoji neka vrsta obilježja u fizičkom stanju bića, u kojem će nastaviti na temelju dosadašnjih spoznaja i kada pređu na Uzašlu razinu svijesti. To će biti nastavak Prosvjetljenja, jer proces Prosvjetljenja jednostavno ne prestaje, budući da su dva planeta koja su „podijeljeni“, u stvari oni su odvojeni s dva različita realiteta, dvije različite staze.

Biti će mnogih koji će se i dalje „penjati“, posebno onih Svijesti koje mjenjaju razinu, a one koje su u prošlosti - one će se i dalje penjati. Tu će biti i druga bića, koja su na svojim putovanjima krenula ka procesu Prosvjetljenja.

Oni koji odluče da idu „drugim putem“, koji odluče ne ići putem „Uspeća“, a koji su definirali da ostanu na Planetu B, raditi će na tome da se vrate natrag na mjesto,gdje se mogu opet „uzdizati“ i nije važno dali je to deset tisuća godina, ili 10 milijuna godina - vrijeme nije bitno.

Cijelim procesom Duša se uvijek širi, traži višu razinu svijesti, drugim rječima, proces Prosvjetljenja je na raspolaganju svima i svatkome, na kraju, nije li "sve ili ništa" samo običan stav.

Je li „Uzašlo Carstvo“ isto mjesto, gdje svi idu nakon fizičke smrti?

Pitanje: Nedavno je kanalisani entitet rekao da je bio u „carstvu“. Dali je to isto kao i Prosvjetljeni Planet B, kada entitet svoje staro tijelo ostavi iza sebe. Nije mi jasno, dali ću se „popeti“ ili ću nakon što umrem tamo preći. Dali Prosvjetljena Svijest vidi novi svijet kao carstvo ili entitet mora preći iz zemaljskog stanja preko onoga što zovemo smrt?

C. A.: U vezi tog pitanja postoje dva različita gledišta, drugi dio se ne odnosi na prvi, jer Duša koja je u to vrijeme „prešla-preko“, o čemu sam već govorio, ima drugo tijelo.

Ova Svijest bi da objasni to stanje, da pojedinac koji je izabrao da „pređe preko“ mora proširiti neka svoja iskustva, još prije „Uzdignuća“ svoga tijela, i ako on ne vidi da je to Svjest koja se ne odnosi na Planet B, - mada on to ne spoznaje - on i dalje definira svoju Svijest kroz daljnje fizičko ponašanje.

To je jednostavno slučaj kada je pojedinac odlučio da to iskusi nakon njegove fizičke smrti. On to ne vidi na razini „Uspeća“, što je normalno, jer on mora već ranije imati razumijevanje u vezi tjelesnog stanja, prije astralnog stanja, što bi u ovom slučaju moglo biti.

Razina fizičkog stanja poslije smrti

Drugi dio pitanja je, dali je ili ne Prosvjetljeni Planet na istoj razini svijesti, koja se postiže nakon fizičke smrti. Za neke to može biti upravo to. Za druge može biti iskustvo usklađivanja njihova bića i njihove Svijesti sa Logosom i Svijesti Geye, Majke Zemlje.

Oni su izabrali dobrovoljno da žive na planeti, tako da mogu biti od pomoći Majci Zemlji sebi i drugima. Oni su dijelovi grupne Svijesti, koji su sada u fizičkim tijelima, s mnogim drugima, a za neke koji su svjesni što se događa ovo znači da će poslije fizičke smrti dostići tu razinu svijesti, koja će ih definirati izvan fizičkog stanja.

Obe su stvari, na neki način, jednake.

Dali će Planet i dalje imati crkve, škole, knjižnice, itd.?

Pitanje: Hoće li biti mjesta za zabavu na Planeti i ako je tako, kako će ona izgledati? Hoće li biti Crkve ili nekakvi drugi hramovi za molitvu i meditaciju, kao što se radi ovdje na Zemlji? Zaključeno je, da se u jednom trenutku mogu pokrenuti velike duhovne snage, naravno, fizička prisutnost nije uvjet, ako se ljudi sa različitih udaljenosti zajedno koncentriraju u istom vremenu. Hoće li biti knjižnice za čitanje knjiga? Što je sa školama i fakultetima? Dali će entiteti imati te potrebe i želje?

C. A.: Opet se to pitanje, kao što se vidi, odnosi na „Uzašlu“ Svijest, razmišljajući o tome kao produžetku fizičkog bivstvovanja, ali to jednostavno neće biti tako, jer to će biti mjesto zajedništva a ne mjesto dualizma. Prema tome, to nije mjesto razdvajanja, ali kada postavljate pitanje:
"Da li će biti zabave?"
Na toj razini svijesti ne postoji takav način razumjevanja o tome;
„Da li je zabavno zaspati ili sanjati“?

Moglo bi se reći da će biti izuzetno zabavno, često će biti više zabave nego u fizičkom životu. Zabava na toj razini je na raspolaganju entitetima koji su na tom nivou Svijesti, koju je definirala ta „Uzašla“ Svijest..

Ima li usporedbe s današnjom Zemljom

Neće biti potrebe za crkvama, već za Jedinstvom kroz postojeće stanje svijesti. Pojedinac će biti u zajedništvu sa svima, s Velikom Duhom, sa Stvoriteljem, kao i osjećaj Jedinstva s drugim pojedincima. Dakle, neće se osjećati potreba za odvajanjem, koja su na Zemlji uređena preko religija, crkava i ostalih hramova.

Kada se tiče vašeg pitanja o školama, odgovor je sljedeći; takvi koncepti škole i potrebe da se ide u školu i obrazuje, na vama danas poznat način, neće biti. Imperativ je sve zapamtiti, jer će to stanje Svijesti postojati i nakon Prosvjetljenja, ali to se ne može odnositi na stanje svijesti, koje postoji u sadašnjem trenutku na Zemlji.

Iskustvo 2012. je u tijeku?

Pitanje: Zašto se vrata „Uspeća“ zatvaraju u 2012., umjesto da ostanu otvorena? Je li to treba shvatiti kao Stvoriteljevu volju i jeli to moguće zbog entiteta koji će nakon 2012, ostati duhovno osakaćeni i s malim vibracijama, tako da se Planeta ne može više uskladiti, pa nema razloga držati „vrata“ otvorena? Da li je to zbog onih koji su se „Uspeli“, a ovi ostali nisu zainteresirani, pa zašto držati otvorena vrata uzalud?

C. A.: Pojedinačni proces Prosvjetljenja je u tijeku, tako da su „vrata“ već otvorena. Ova Svjesnost želi u ovom trenutku izraziti što je priroda 2012-te, i dešavanja u smislu, definisanja dva planeta Gaye - Majke Zemlje, koja će se manifestovati kroz dva realiteta, nudeći dva seta iskustava.

To je uglavnom ono što je navedeno kao podjela u 2012. Širenje svijesti koje je u tijeku, je širenje svijesti. Biti će različitih razina između svijesti, koje su „pozvane“ na Planet A i one koje idu na Planet B, a biti će još pozvano i osoba s mnoga različitih iskustva.

Pitanje: Vjerujem da "2012" dolazikao kraj izMajanskog kalendara, je li točno?

C. A.: U ovom slučaju, to je tako, ali to je koncept koji se održavao kroz mnoge kulture i kroz mnoga učenja.

„Žetva“ - "Odlazak Valom" na planet?
(Razna stvorenja i pčele su već „Uzašla“ bića.)

Pitanje: Je li istina da se "Valom" odlazi na Prosvjetljeni Planet, a da su tamo već neki pojedinci. Ako je tako, bilo bi divno komunicirati s njima. Je li to moguće?

C. A.: Prije svega, „Valovi“ o kojima govorite zaista postoje, a to su „Valovi“ svijesti, „Valovi“ u „Uzašlim“ bićima, kojih ima mnogo na ovoj Planeti, a takođe i drugih stvorenja.

Pčela na primjer, je već Prosvjetljena, mnoge pčelinje kolonije i košnice već su „Uzašle“ i nalaze se na Eden Planetu, pripremajući se za potpuniju razinu sa mnogim drugim stvorenjima. Doista, moguće je komunicirati s onima koji su „Uzašli“, jednostavno, odlaskom tamo, razmišljanjem, pripremajući sebe i svoju Svijest s onima koji su već „Uzašli“.

Možemo li komunicirati sa onima koji su već „Uzašli“

To je moguće, jer mnogi pojedinci kao medijumi, koji su usklađeni su prešli preko ali je pitanje tko su komunicirani s druge strane. Svaki proces je vrlo sličan, a oni koji se žele fokusirati na takvo iskustvo i događaje, mogu naštelovati svoju komunicirajuću osjetljivost s onima koji su već „Uzašli“.

To se može dogoditi u snovima, kao i u meditaciji, gdje pojedinac primi određenu poruku ili slike od onih koji su povezivani u tom kontaktu.

Hoće li se ljudi probuditi, i dali će biti pod Iluminatskom kontrolom od 2012.?
(prosvjetljenje je dostupno, čak i za Georga Busha, koji je na ovom svijetu)

Pitanje: Ova Svijest je dugo govorila o snagama koje su dominirale na ovom planetu i Prosvjetljenju koje će to promijeniti. Kako će se to desiti? Hoće li ljudi jasnije vidjeti, pa tek onda postati Prosvjetljeni? Hoće li ljudi biti u mogućnosti vidjeti prijevaru? Hoće li moći pročitati Akashic Zapise, ili će snage koje s njima dominiraju na Planeti, početi jednostavno manipulisati njihovom vlastitom transformacijom, koristeći moć i bogatstvo?

C. A.: Proces uključuje pojedinačnu ekspanziju Svijesti. Neki će to jednostavno postići, raspitujući se kod druge individue.

Doista postoji mogućnost za one koji se kreću ka tom nivou svjesne Svijesti, da pojedinačno vide podvalu povlaštene Elite i da počnu razumijevati, da možda tim ljudima služe, a da su oni u stvari kao individue dijelovi Velikog Uzroka, Velike Svrhe.

Kako je predsjednik George W. Bush postavio Svijest

George W. Bush kao individua je sam stvorio puno težine i očaja, i svoju svijest na određeni način pomaknuo, možda ne kroz svjesnu namjeru, ali je ubrzao radnje, kako on sam, tako i oni koji rade sa i nad njim su stvorili situaciju gdje su mnogi bili prisiljeni krenuti naprijed, bili prisiljeni na neki način iskoračiti izvan dualizma, ono što je odvojena Svijest, drugim rječima, postizanje ujedinjene Svijesti, jedinstvene Svijesti. Ovo Svijest to vidi kao super priliku.

Ako ste u mogućnosti da primjetite sve vrste Iluminata, koji se pretvaraju gomilajući svoje bogatstvo, stvarajući svoju moć, onda ste u prilici da vam oni pomognu, da ubrzate vlastiti proces Prosvjetljenja. To ne znači da neki od njih takođe možda nemaju priliku, čak je i Georgeu Bushu Prosvjetljenje ovoga Svijeta na raspolaganju. Međutim, vidljivo je da je njegov put jednostavno onaj kojim će i dalje nastaviti igrati igre moći, koja je već uigrana. Tako je jasno, da se njegov razvoj i njegova Svijest neće premjestiti prije nego što sam odluči da se probudi na većoj razini, s njegovim Višim bićem.

Opet, nije ništa zatvoreno, čak i oni koji nisu postigli neku razinu Prosvjetljenja, jer još nisu izašli iz mreže i ne mogu postići Prosvjetljenje, doista je i njima sve otvoreno. Ali to je jednostavno; „Lakše se provući kamili kroz iglene uši, nego da mnogi koji su „podredili“ svoje živote za dominacijom i postizanjem moći, u ovom trenutku dožive proces Prosvjetljenja“.

Pitanje: Da li će oni moći pročitati Akasha Zapise?

C. A.: Neki će moći, ako je to njihova želja i namjera.

Pitanje: Je li moguće, da je Akasha Zapis unutar aure svake osobe i da to Duša nosi od života do života? Ima li tu nekog realiteta?

C. A.: Nije tačno da je Akasha Zapis dio čovjekove aure i da je toliko bitan dio pojedinca. On uvijek može biti pozvan, da li prolazi kroz faze i stanja Auric polja postižući vezu ili je jednostavno unutar pronalazeći ključ, otvarajući vrata i ulazeći u knjižnicu koja sadrži Akasha Zapise, koji su slika svakog pojedinca. Važnost u ovoj stvari je da Akasha Zapisi zaista postoje i da su oni dostupni svakom pojedincu koji to želi.

stranica

Kako raditi sa svojim emotivnim problemima

Pitanje: Ova Svijest je govorila o tome kako će se stvari mijenjati, bez obzira na dolazak Prosvjetljenja - o podjeli Planeta na različite dimenzije, bio sam zadivljen objašnjenjem o drugim razinama, zainteresiran sam kako će se ova promjena dogoditi.

Na primjer, mi znamo da je zbog podsvjesti mnogo patnje na ovom planetu, da je put nižeg uma pun proturječnosti i strahova, općenito zbog lošeg programiranja. Hoće li Prosvjetljenje pomoći ljudima da izbrišu korov i vrate pozitivno psihičko stanje natrag? Nemaju svi ljudi pristup psihoterapeutu i iscjelitelju da si priušte ovu vrstu pomoći. Dali će ljudi imati veću mogućnost da koriste svoje sposobnosti iscjeljivanja, kao rezultat ovih promjena?

Hoće li neki drugi organ ili latentna sposobnost, u budućoj ljudskoj aktivaciji, pomoći da se uskladi, intelekt, emocije i fizičko tjelo, tako da se može pristupiti dubljim duhovnim vezama? Da upitam i na drugi način; dali će ta nova energija utjecati na ljude i na koji će se način to manifestirati na psihičkoj razini?

C. A.: Ovo je daleko složenije pitanje nego što su bila dosadašnja i traži vremena da se odgovori. Međutim, ova Svijest želi reći da shvaća vaš govor o problemima iz prošlosti i rješavanju tih pitanja, koja su vjerojatno duboko emocionalne prirode sadržane unutar svakog pojedinca. Morate znati, jedini način da to riješite je, da radite na sebi i s drugima koji imaju mogućnost da vam u ovom procesu pomognu. Sve je pojedinačna stvar, čak i ako nemate novaca da platite takve terapije, morate u sebi iznaći mjesto za ta područja, morate ih otkriti, promatrati i raditi na njima da bi ozdravili i bili otpušteni.

Ono što je važno u ovoj stvari je namjera. S tom namjerom se pojedinac prezentuje u svemiru, a način na koji to čini ga takvim predstavlja. Iscjeljenjem predstavljate sebe, ali iscjeljenjem iznutra, pojedinac ili oni koji na sebi pojedinačno rade u fizičkom svijetu, i to na psihičko-emocionalnom području, moraju doći do ozdravljenja, jer to je ono što se pamti i razumije.

Ova Svijest će se na ovo pitanje vratiti kasnije, te pružiti temeljito razumijevanje na postavljeno pitanje, od strane postavljača pitanja.

Kako privući unutarnje poimanje sebe

Ova vremena su doista vremena puna izazova i puna neočekivanih rezultata, kako pozitivnih, tako i negativnih. Svatko ponaosob mora shvatiti da on kao pojedinac prezentira sve za svoje putovanje, za vlastiti rast, za svoje ozdravljenje.

Ako možete vidjeti svijet oko sebe i sve pojedince, što je odraz iskustva i individualne tehnike, onda je to najbolji način unutarnjeg poimanja sebe, posebno u odnosu na svijet u cjelini i ostala bića koja zajedno putuju.

Da li su izgubljene tamne snage na planeti
(John Titor je po povratku iz budućnosti opisao Planet B)

Pitanje: Sve više i više sam gledajući narod utvrdio da je došlo do divergencije na vremenskoj traci. (divergencija je veličina koja odražava svojstva polja po točkama u prostoru) Vjerujem da se to odnosi na cijepanje Planeta, na A i B Planet. To planetarno zbivanje već počinje dolaskom nekih skitnica na ovaj planet (gdje smo sada) i gdje još živimo s nekim uspomenama. (koji će ostati u trećem densitetu, koji je stvarno loš put). Vjerujem da je to razlog zašto su svi kanali (uključujući i Kozmičku Svijest) rekli, da su mračne sile izgubile. Oni imaju Planet koji su doista izgubili.

Na Planetu B, tama je u punom zamahu. Tu je dečko zvan John Titor, koji tvrdi da je putovao natrag u svoju budućnost iz naše prošlosti (2036) i sam objasnio što se događa u "njegovoj budućnosti" - izgleda vrlo slično kao Planet B. Oko 2003 godine ili tako, povijesno je "budućnost" vrijeme se razilazi i njegova prva informacija nije točna, to je više (u smislu vremenske-linije našeg planeta), pa naravno svi na našoj planeti, kroz ono što zovemo vrijeme, imaju lažnu povijesnu priču, jer "predviđanja" nisu postala stvarnost. (Ako vam je stalo da vidite što je / se 2036. događalo na Planetu, posjetite www.johntitor.com).

Htjeo bih pitati, ako će doista biti pomak svijesti: da će gustoća Planeta stvoriti dva realiteta koja se odvajaju, sve više i više, da će ta lažna stvarnost i sjećanja kod nekih ljudi napraviti skok od B do A Planeta - što je onda s stvarnom fizikalnošću Planeta?

C. A.: Subjekt ima situacija koje su procijenjene ispravno. Doista mnogi su već na onome što se može nazvati planet, ali nisu u potpunosti integrirani u najviše vibracije. Ovdje je još uvijek sumrak, a tu su i opcije za one koji su još uvijek na planetu, da nađu svoj put.

Da, Ova Svijest je govorila istinu o onome što vam nije bilo jasno u vezi podjele dva planeta, na dva realiteta, ali morate znati da postoji bezbroj puteva koje odabirete, jedne ili druge. Najbolja je nečija svjesna Svijest, koja uočava da je ovaj Planet istinit i stvaran, više da bi pojedinac doživio čistoću Prosvjetljenja, a i Planeta A. Što je individua više naklonjena materijalizmu i nastavljanju fizičke stvarnosti, koja je bazirana na strahu, kao i na temelju neznanja, sve više i više skreće prema scenariju Planeta B.

Postoji bezbroj vjerojatnosti koje će biti dostupne - takva je priroda svijesti. Mnoge moguće vjerojatnosti će samo koristiti onim pojedincima koji su na ovaj ili onaj način prebacili svijest.

Tu je fer i reći da oni koji su svjesni Planeta A, su svjesni i Prosvjetljenja. Oni koji su svjesni procesa i prebacuju se u Svijest koja je nastala tijekom nekoliko godina i koja će se nastaviti sve dok se ne dovrši postupak ili/oko 2012. Te osobe onda imaju veću vjerojatnost da dožive novu Svijest, novu stvarnost, da to novo stanje opišu kao Planet A.

Svi oni koji ne prođu Planet su u silaznoj Svjesti

Oni koji ne iskoriste tu mogućnost da se probude, i putem medija podlijegnu retorici koja nije u skladu s duhovnim putem, doživjeti će, UMJESTO, možda Prosvjetljenog Planeta, „silazni“ Planet.

Oni još uvijek imaju priliku da u budućnosti pomaknu svoju pažnju prema Prosvjetljenju, da znaju, da se i nakon prelaska ne završava proces u 2012. Jednostavno, magnetska energija Planeta B će biti toliko jaka, da će u svoju mrežu, u svoje polje, uhvatiti one koji još uvijek trebaju imati fizička iskustva, posebno one koji žude za materijalizmom i koji su odvojeni od Više Svjesti, od Duha, od „božanstva“.

Nema Duhovnog Izvora za one uhvaćene u energiju Planeta B

Naposljetku, Planet B predstavlja sljedeću razinu evolucije u eksperimentu odvajanja od Duhovnog Izvora, Božanskog Izvora i to će vidjeti oni koji su dalje odabrali to iskustvo, oni koji su potpuno zarobljeni energijom Planeta B, koji žele da se na nju vrate, i kojima druge duhovne dimenzije nisu dostupne. Ono što je sada poznato kao raj ili nirvana, ubrzo neće imati nikakve mogućnosti.

Tako uronjeni u materijalno-fizičku stvarnost oni će putovati stazom koja jednostavno ne priznaje bilo kakvu duhovnu prirodu. To je razlog zašto je to evolucijsko iskustvo odvojeno od „božanskog“, od Stvoritelja, od svega onoga što je ovakvim dubokim izolacionizmom manifestovano.

Oni koji ovo ne trebaju, koji već počinju razumijevati svoju Višu duhovnu prirodu, svoju višedimenzionalnost, će se kretati u odabranom smjeru, prema čistoći i Prosvjetljenoj razini Svijesti na Planetu, ujedno mijenjajući svoj fizički oblik na kome će biti pomiješana oba; fizička i duhovna stvarnost. Tako će biti s onima koji su na Planetu stekli Višu unutarnju svjesnu Svijest, koji će se moći očitovati u fizičkom obliku, ali će također biti u stanju da se dematerijaliziraju.

Oni će se moći svjesno manifestirati u duhovnom obliku, ali će biti u mogućnosti da manipuliraju materijom, u bilo kojem obliku i na bilo koji način. Oni su ti koji će biti majstori tjelesne manifestacije.

Planet će postati sveto mjesto

Fizički planet će postati sveto mjesto. Sam fizički oblik Planeta će biti čašćen i štovan kao svjesni entitet, jer on i jeste svjesno biće, i to za one koji su izabrali da nastave postojanje na fizičkoj razini, izražavajući se kroz logotip Planeta, Majke Geye, Majke Zemlje, koje će biti poštovana i to časno.

Oni drugi će se stopiti s energijama koje su sve što je harmonično okupirali u toj fazi do nivoa svijesne manifestacije - to će biti Planet A.

Je li John Titor realan?

Pitanje: Je li John Titor, pravi momak iz 2036, ili je to dezinformacija?

C. A.: To nije dezinformacija. Ova osoba je jedan od onih koji zastupaju scenario „Uzašlog“ „HAD“ Planeta, koji je sam postigao stupanj razumijevanja i svijesti o povijesnoj višedimenzionalnosti, čak da odputuje i vrati se kroz vrijeme, ono vrijeme koje prethodi stvaranju rascjepljene svijesti, koja će definirati one s Planeta koji će putovati prema Planet B, jer su tog mentaliteta i te Svijesti.

On je onaj koji se može kretati kroz vrijeme naprijed i nazad, jer je naučio kako pomaknuti svijest i preusmjeriti je tako, da sam može iskoračiti na površinu onoga što se čini da je prošlost. I ako je sam u mogućnosti da ostvari takvo majstorstvo, nije sudionik tih događanja i ako mu je ponekad još uvijek nešto ostalo iz povijesne kontrole.

Mnogi u sadašnje iskustvo dolaze iz budućnosti

Tako je pomaknuvši se izgubio sposobnost da slijedi vreme i stvari koje se u njemu mjenjaju. To je Svijest, koja se jednostavno igra sama sa sobom, razvija svoju Svijest, poznaje suptilnosti dimenzije i višedimenzionalnost pomicanja. On nije jedina osoba koja može putovati kroz vrijeme.

Sve više i više se počinje shvaćati ovaj vremenski okvir u koji ste uključeni, gdje su iskustva energije koja „korača“ samo postojala prije smjene, prije dva paralelna cijepanje staze, koja će na kraju dovesti do udaljavanja jednih od drugih. U jednom vremenskom razdoblju, o čemu je ova Svijest već govorila, produžiti će se krvarenje, to je na Planetu B, a kratko vrijeme nakon toga, izradit će se paralelno, malo po malo, kretanje između dva planeta, koje će se početi širiti i s dva različita puta, tijekom mnogih sljedećih godina razići.

Postoje mnogi koji će dolaziti iz budućnosti, želeći da dožive to vrijeme, jer je to povijesno gledano jedinstveno vrijeme, visoko nabijeno vrijeme, koje je jako vrijedno za one koji žele takvo iskustvo, koje može biti jako intrigantno, dovoljno da u tom vremenu guraju svoju Svijest u doživljaje.

Ova Svijest vidi, da postoje pojedinci koji će se osjećati drugačije, kada se susretnu, da će se osjećati čudno kao da ne pripadaju ovom vremenu, ali to će biti suptilno iskustvo i neće svi uvijek biti shvaćeni ili priznati.

"On je jedan od onih pojedinaca koji je „zakrenuo“ vrijeme, koji je putujući kroz dimenzionalno vrijeme doživio taj put."

Budite otvoreni za takve pojedince, ako ih možete prepoznati, koji vam mogu puno toga objasniti, ako ih upitate pravo pitanje.

Pitanje: Onda je on vremenski putnik, koji je u ljudskom obliku i kao takav prepoznatljiv?

C. A.: On se nije pojavio kao vanzemaljac ili nematerijalno „prošaran“ - usvojivši ljudski oblik, jer je to ljudsko biće koje ima svoju višedimenzionalnost, koji je savladao, ili je barem kao pojedinac ranije ovladao sposobnosti putovanja kroz vrijeme, tako da se sam mogao vratiti u vrijeme, ali pošto nije bio savršen Majstor, neki su događaji kod njega pomaknuti, bez svjesne povijesne Svijesti, gdje nije imao savršenu percepciju vremenskog okvira za vremenski-premještenu stvarnost.

Entiteti koji će stanovati na Planetu B
(Zamislite patnju entiteta pola milijarde godina)

Pitanje: Moje srce je tužno kada pomislim što je namijenjeno Planetu B, planetu koji neće imati iskustvo Prosvjetljenja. Zamišljam bića koje bi trebala trpjeti još pola milijarde godina u ropstvu i eksploataciji i to mi je jako teško shvatiti. Ja mislim, da mora biti potpuno neprihvatljivo primiti bilo koje vibracije, osim one koje mi kao bića imamo. Kako može postojati toliki višak tame i tako mnogo bića, koja naizgled ne žele živjeti u Zakonu ljubavi, koja ne žele prihvatiti da su sva bića simpatična i biti otvoreni za komuniciranje, a ne odvojeni i kontrolisani?

C. A.: Doista, ovdje je postavljeno nekoliko vrlo zanimljivih pitanja o svijesti bića, koja bi mogla shvatiti da je Planet B, kao nekakav oblik kažnjavanja. Oni bi mogli pomisliti da će nastaviti živjeti u paklu, uhvaćeni na takvom Planetu, od strane Velike Svjesti (boga), a ipak istina je upravo suprotno.

Oni bića koja su dostigla najbolju Svijest, Višu Svijest, dopustili su sebi da imaju iskustva koja oni žele imati, kojima će promovirati svoj duhovni rast i razvoj.

Treći densitet je dimenzionalna iluzija

Ona bića koja su „pobjegla“ iz fizičke stvarnosti, 3. dimenzionalne forme, su u mogućnosti na sebi vidjeti, da je to iskustvo bilo iluzija. Mnogi to nisu još vidjeli, mnogi nisu uložili veći kapacitet kako bi izbjegli iluziju, drugim riječima, oni su uronuli u tu iluziju, toliko duboko, da je ona za njih postala stvarnost.

Treća dimenzionalnost je iluzija, ali može funkcionirati samo ako se zaista vjeruje u tu iluziju, ako se potpuno sudjeluje u iluziji. Ako pojedinac ne vjeruje u tu iluziju i u mogućnosti je da hoda izvan nje, onda ima drugačije uvjerenje o tome što se događa.

Istina je da će pojedinci koji traže Planet B, još više ekstremno odvojiti svoju Svijest od Više Svijesti, svoje višedimenzionalne prirode i mogu se posmatrati kao jadni, grozni, nezamislivi, To su bića koja su to iskustvo odabrala na osnovu unutarnje svjesne Razine, zbog vlastitog rasta i razvoja.

stranica

Iskustvo na Planetu B je iskustvo onih koji su ga odabrali

Nije ispravno ispravljati one koji nisu postigli Viši stupanj Svijesti, a ni suditi im za takvo iskustvo, bilo da je žalosno, ponižavajuće i nepoželjno, jer sudeći duši koja želi taj jedinstveni doživljaj, individua jednostavno nema na to pravo.

Sama Duša, brzo i na bezbroj načina, kroz milijune stvarnosti, jednostavno želi drugo iskustvo nastojeći imati ukupno razumijevanje istine i svega „božanskog“.

Vremenskim procesom Planet B će postići uzašašće

Druga stvar koju ova Svijest želi da pojasni je vremenski okvir koji će biti primjenjen na Planetu B, sve dok se ponovno ne vrati u položaj za Prosvjetljenje. Ova Svjesnost želi, da svaki pojedinac zapamtiti da vrijeme ne postoji. 500 milijardi godina je isto kao treptaj oka, ako ste u Svijesti da pređete vremensku skalu, a samim tim i vrijeme.

Vrijeme je jednostavno referentna mjera, koje se na jednoj razini koristi, dok je na drugoj trenutačno. To ne znači, da će pojedinac odabirući svoju stazu učenja provesti lančano 500 milijuna godina - on će ostati na toj stazi točno onoliko koliko mu je potrebno, jer postoje i druge opcije koje svaka Duša želi istražiti.

Pravo svake duše je na ovo iskustvo

To nije zatvorska kazna u paklu, jednostavno to je poseban doživljaj koji će mnogi odabrati, oni će morati znati da se odvajaju od „božanske“ i duhovne naravi. Neće svatko tražiti da to doživi, ne traži svaka Duša da ima takvo iskustvo, ali za one koji su to odabrali, nema potrebe za suosjećanje, za sažaljenje, čak nema potrebe ni za razumijevanje.

To je njihovo pravo, Duša svakog pojedinca ima pravo na doživljaj, bilo da je to potpuna odvojenost od „božanstva“ ili potpuno uranjanje u njega. Svaka Duša ima sam aspekt u oba iskustva.

I ako je izraženi sentiment iskren, ovom tehnikom svaki pojedinac traži čak i dublji vlastiti razvoj. Svijest će najbolje vidjeti da je to jednostavno samo iskustvo, a svatko će uzeti onoliko koliko mu je potrebno.

4. denzitetska Zemlja će poslije Prosvjetljenja biti i 5.densitetska, ili?

Pitanje: Hoće li na Zemlji osim 4. gustoće (densiteta) biti i 5.? Kako ja zamišljam ne, jer 5. gustoća ne treba fizikalnost i Zemlju, u stvari, ja bih samo trebao razmišljati o 4. denzitetu - je li to točno?

C. A.: Prvo, ova Svjesnost osjeća da entiteti imaju zbrku oko poimanja što je gustoća, što su dimenzionalne razine ili dimenzije, ali uglavnom su komentari entiteta točni. Ovdje se koristi koncept dimenzija za gustoću, a zatim kako je ovdje shvaćena 4. dimenzija koja ima nekoliko slojeva, zapravo, beskonačnu količinu slojeva, zavisi od percepcije. Dovoljno je reći da postoji sedam slojeva, u razinama ili dimenzijama, te da postoji povećanje sadržajnosti u fizičkom smislu, kako pojedinac napreduje do razine ili slojeva gustoće ili dimenzija.

Stoga, najniža je 4. gustoća, jednostavno, to je najniži sloj ili slojevi u koje pojedinac prelazi nakon 3. gustoće. Tako, dok se ukloni telesni obrazac, koji nije više potreban, dolazi se u interakciju s najnižim i prvim stupnjem 4. gustoće, tako da tu postoje mnoge interakcije između duhova koji su prešli sa 3. gustoće ali su još uvijek u donjem sloju 4. gustoće - 1., 2., i 3..

Kao što se svačija Svijest razvija prema višim razinama, (7. slojeva) tako i u 4. gustoći postoje slojevi 1. 2. 3., koji idu ka 5. gustoći, koje nije privržena fizikalnosti i potrebno joj je manje obrasaca. Međutim, govoreći o tome, postoje još „veće“ mogućnosti, postoji čak 7 slojeva 4. gustoće, gdje može biti i fizička struktura, ali se ne komunicira s njom, a to funkcionira na isti način na koji pojedinac u 3. gustoći ima interakciju, kada je u fizičkom tijelu, gdje prevladavaju pravila i Zakoni te gustoće. Ova pravila ne prevladavaju u 4. gustoći, posebno onih na višim razinama 4. gustoće.

Pitanje: U posljednjem dijelu ste spomenuli 5. gustoću, to je unutarnji san kojim je moguće kreirati vlastite scenarije. No, način djelovanja i reagiranja na njega je različit. U kojem smislu bi to moglo biti?

C. A.: Svijest je u pojedincu, na pojedinačnoj razini, da je tako definiramo. U 3. gustoći, ljudi uglavnom spavaju, ne spoznavajući Istinu niti svoj istinski Bitak. Dakle, oni žive životom koji je definiran pravilima i zakonima koja im daje njihov društveni sistem, žive po kolektivnom mentalitetu.

Kako pojedinac kreće-preko, u 4. gustoću, sve više i više se oslobađa strogog kolektivnog mentaliteta, koji se temelji na pretpostavkama koje ga održavaju.

U 5. gustoći to je potpuno slomljeno, a odlučite li se igrati, bez obzira na stvarnost, uvijek ćete znati, uvijek ćete biti svjestni da su to prave stvari, a ne kao što su one u 3. gustoći.

Tu postoji mogućnost da pojedinac hoda na površini Mjeseca, u jednom slučaju, a onda leti kroz prostor na drugi planet ili se vraća na Zemlju, pa čak odlazi i u središte Sunca.

Sve je moguće, ako je povećan stupanj svijesti i razumijevanja, drugim rječima, različite vrste Svijesti više su se razvile i na višoj su razini svjestnog uma, koji se tada koristi Višim razinama i gustoćama dimenzionalne stvarnosti.

Mašta je Stvaranje

Pitanje: Dakle, što god zamislimo tako će biti?

C. A.: To je još više. Što god zamislite, znajte to će biti, jer to je vaše stvaranje. Postoji svijest u bitku, koja je u mogućnosti stvoriti zamišljeno i ono što je zamišljeno iskusiti. To je u velikoj suprotnosti s onim što se događa na fizičkoj planeti, gdje se zamišlja ali ne vjeruje da će zamisli stvoriti realitet.

Pogotovo ako se ide protiv svih granica vjerovanja koje se nalaze unutar fizičke strukture ili obrasaca, tako dok netko vjeruje da možda negdje postoji neki Šangri-La, da živi u getu ili da živi u očajničkoj situaciji, zamišljajući takvog Shangri-La, on ga zapravo namah stvara.

Ako pojedinac vjeruje da je to mašta, da je to do određenog stupnja bezvrijedno, da je to samo produkt uma i da to nema snagu ili moć, onda njegova stvarnost može dopustiti da se taj realitet pomakne, tako što će se manifestovati samo najdublje uvjerenje, a ne površne zamisli.

Vaše misli su one koje stvaraju

Od četvrte do pete gustoće, kroz razne slojeve, onaj tko razumije i zamišlja, prepoznati će da ima nešto što nije Stvaranje, dvoje od jednog istog. Zamislite da ono što stvarate, znači iskusiti i to je glavna razlika.

Postoje pojedinci koji su slobodni od kolektivnog sustava vjerovanja, koji su oslobođeni tjelesnog sustava vjerovanja, čime je određeno nečije postojanje na 3. gustoći stvarnosti.

Što će se dogoditi u 2012.?
(Izgleda neke deprimirajuće vijesti)

Pitanje: Imao sam ubjeđenje o 2012, ali sada nisam tako siguran. Unatoč svim dobrim vijestima koje sam slušao, čuo sam najnovije zadnje vijesti koje su me učinile depresivnim. Bio sam pod dojmom da ću ostaviti fizički Planet i u povišenom stanju Svijesti, povišenoj duhovnoj zrelosti, otići s ostalim „putnicima“. Međutim, ono što sam pročitao u najnovijem izvješću, stvorilo mi je ubjeđenje da neće biti ne-fizičkog Planeta. Jesam li u zabludi?

C. A.: Kratak odgovor na to pitanje, "Da, ti si u zabludi." Ti si pogriješio u smislu, da to postoji i da ćeš i dalje biti uključeni u tjelesnost, mimo onoga što Svijest odabere na ovom Planetu. Proširiti će se fizičko iskustvo i nestati će ograničenja u vezi fizičkog postojanja, stvarajući mogućnost da ga imaš, s proširenom svijesti, mnogo je drugačiji susret s tjelesnosti.

Fizikalnost je sadržana unutar granice velike stvarnosti i ako je Svijest ograničena samo na razumijevanje i vjerovanje u tjelesnost, onda to definira obličje 3. gustoće.

Čeka se povišeno, a ne ograničeno fizičko iskustvo

Oni koji odluče da se prošire u svojoj svijesti i izaberu da se „Uspnu“ na ono što je Višlji Planet i dalje će moći doživljavati fizičku stvarnost, ali će također imati duhovnu svijest i razumijevanje. Oni će imati povećana iskustva, koja neće biti ograničena, a to je kvalitet nematerijalnog realiteta, kao što je u ovom trenutku, čak i fizička stvarnost.

Dakle, točno je da pojedinci mogu imati transcendentalna iskustva na fizičkoj razini postojanja. To se dešava svake noći kada pojedinac odlazi na spavanje i onda sanjajući pobjegne iz fizičke stvarnosti, uključujući se i u nematerijalni svijet, pokrećući radnu Svijest na taj nivo gdje biva oslobođen od fizičkih ograničenja i fizičke forme. To je već slučaj, u ovoj fizičkoj stvarnosti, u ovom trenutku u 3. gustoći.

Jednostavno, toga će biti sve više na Planetu A, a to znači da će to iskustvo imati oni koji su izgradili svoju nematerijalnu prirodu, svoju duhovnu prirodu, ali su svakako slobodni da dožive fizičku stvarnost „Uzašlog“ planeta, gdje je Zemlja i sama učesnik u ovoj novoj stvarnosti.

Fizička Stvarnost je tu da se manifestira?

Pitanje: Iako osjećam ono što sam bio, dobio sma priliku da se izrazim kao svjesni duhovnih entitet u fizičkoj stvarnosti. Već dugo mislim da je to bio plan, ideja, da se manifestiram u fizičkoj realnosti da bi bio sposoban za obavljanje poslova u vibracijama bezuvjetne ljubavi i dopunim druge karakteristike Više svijesti.

C. A.: To je upravo ono što će se dogoditi. Da biste to učinili zahtijevat ćete prebacivanje svijesti na Višu razinu Svijesti, Viši stupanj Svijesti. Nećete izgubiti ništa, nego steći puno, pogotovo jer svaki entitet će biti živ u tom visokom mjestu, na toj visokoj razini, visoko u stanju bezuvjetne ljubavi.

Pitanje: Dali sam u krivu? Je li dio Velikog plana kada se prvi put stvorila fizička stvarnost?
C. A.: Doista, to je Veliki Plan ali je vaš koncept ograničen u vezi Velikog Plana, jer ste sami ograničili svoja razmišljanja, vaša vjerovanja koja ste definirali, koja vas na neki način drže.

Ova Svijest vam savjetuje da proširite svoju Svijest, proširite ono što je „božanska“ mogućnost, budući da je pojedinac uključen u dio stvarnosti 24 / 7, i kao što je rečeno, gdje će biti u stanju živjeti u stanju bezuvjetne ljubavi, znajući da postoji nova stvarnost koja će zavladati, a ne stara ograničenja fizičkog svijeta, u kojima ste bjesni i ludi. Pojedinac će ponovno dobiti zdrav razum.

Zašto sada ne uživati u piću i seksu?
(Ako je u 2012. fizičkoj realnosi kraj?)

Pitanje: Ako će u 2012. biti kraj za fizičku stvarnost, za planetu i ljude, a moje tijelo ode na 5. gustoću, što ne mogu birati, onda što je moja motivacija da se sada posvetim zdravlju? Zašto ne otići van i kupiti čokolade, 6-pack piva i karton cigareta, te prepustiti fizička osjetila uživanju dok još imam vremena? Zašto ne povećati spolno izražavanje!

C. A.: Doista, zašto ne idete van i ne kupite čokoladnu tortu, cigarete, alkohol, ili se seksualno uključite? Glavni razlog je ipak u tome što ta akcija ima posljedice, a također ima i posljedice na onečišćavanje unutarnjeg tijela, stvarajući tako ovisnost koja bi mogla imati utjecaj na proces Prosvjetljenja.

Ova Svijest već godinama govori o ovisnosti, o alkoholu, opisujući vam parazite koji se formiraju kada pojedinac puši ili pije. Čak i ako bi si i dopustili takvo ponašanje, vaša Savjest vam to nebi preporučila.

Međutim, ova Svijest kaže da pojedinac ima slobodnu volju da napravi što god on želi. Jednostavno, budite svjesni da uvijek postoje posljedice.

Dva puta do Prosvjetljenja

U isto vrijeme, ova vrsta potpore Svijesti je ideja da se uklone prekomjerna i ograničavajuća zadovoljstva, a samim time i uvjerenja koja su puna zamki. Nedavno je ova Svijest opisala da postoje dva načina za postizanje prosvjetljenja.

Jedan je put kroz patnju i boli. "Nema patnje – nema naredka", rečeno je. Ali je tu i put prema prosvjetljenju koji uključuje Srce, uključuje užitak, da u odabiru postoji put koji omogućuje proširenu prirodu „božanske“ ekstaze.

Prema tome, mnogi vjeruju da moraju kontrolirati, da se moraju odati tjelesnim užicima, a sve to čine, ne zato što to razumiju na najdubljoj razini, nego zato što su bili poučeni da rade tako. To je oblik uvjerenja koje su stekli kroz svoju životnu dob, živeći i danas tako. Sve dok Svijest ne prihvati novi način ponašanja, postojati će negativne posljedice po pojedinca, kako fizički tako i duhovno. Ova Svijest vam ne sugerira da je vrijeme da napravite pomak, od starih paradigmi vjerovanja i da putem boli dođete do oblika prosvjetljenja, nego kaže da je vaš odabir u redu; uživajte, zabavite se, izađite i činiti ono što vam je ugodno.

Važno je, energije Prosvjetljenog Planeta će s pojedincem imati vezu i razumjevanje njegovog Srca, uskladiti će se bivstvovanje s „božanskim“ razumijevanjem, da je užitak važan korak naprijed u postizanju Svijesti i Prosvjetljenja.

To će biti način u budućnosti.

Prognoza Christian-a Rapture-a zvuči slično o „Uzašloj“ Svijesti

Pitanje: Posljednja što sam pročitao od Christiana je temeljno obećanje da će nebo „jesti“. Koja je razlika između kršćanskih nebeskih obećanja i zanosa u prognozi pomaka svijesti u 5. gustoću? Oba tvrde da je u ne-fizičkom svijetu ljubav, mir i jedinstvo, a sve što treba učiniti, da biste bili dobitnik je da imate pravi stav. U kršćanskom slučaju, mi vjerujemo u vjerovanje, a u ovom slučaju se čini da Svijest želi bezuvjetnu ljubav. Sada izgleda da je i kršćanska Svijest okrenuta ka fizičkoj stvarnosti, jer kršćani smatraju da će biti uništeni od Boga, a to donosi Svijest tame i Planet B.

C. A.: Prva stvar koju ova Svijest želi navesti je da ima razlike između onoga što je kršćanski pojam i zanos, te onih koji se „Uzdižu“, gdje su duše zavrijedile Viši stupanj Svijesti.

Glavna je razlika u Svijesti, jer stanje nije onakvo kakvim ga predstavlja kršćanska dogma, nema nagrada za uslugu i tlačenje, za vjernost „bogu“, koji je klasificirao pojedinca, kao što to navodi Rapture. To su više nastupi za one koji imaju previše posla u ovom životu, u ovoj fizičkoj stvarnosti, tako da im je ostalo malo vremena da bi postigli Više stanje Svijesti.

Mnoge duše na ovoj planeti su zaradile da čekaju Prosvjetljenje

Postoji mnogo duša u ovom trenutku prisutnih na planeti, koje su kroz različita iskustva, mnogobrojne godine odricanja i služenja, osobnih potraga za postizanjem svjesnosti i Prosvjetljenja stigli na točku Svijesti, koja će im omogućiti da se u ovim nadolazećim trenutcima odluče za potez kojim će razdvojiti logično i Prirodno, te u sljedećoj fazi razvoja slijediti vlastito stanje evolucije.

To nije nagrada zbog svoje sljepoće, marljivosti i predanosti patrijarhalnom fizičkom Bogu, nego su kroz mnogo života, eonima putovali prema tom trenutku ekspanzije, prema onome što njihovu Svijest vodi prema „Uzašlom“ Planetu, prema procesu Prosvjetljenja.

Oni koji žele biti delegirani na Planet B, a to je navodno kazna, što je opet kršćanski koncept, oni nisu marljivo i vjerno služili, koji su slijepi prema onome što je u stvari njihovo vlastito „kažnjavanje“ - oni se „navodno“ isporučuju u pakao, a očekuje se da tamo žive vječno.

Ova Svijest vam ne može reći, da će oni koji odu na Planet B tamo doživjeti vječnost, jer ova Svijest vidi da će se u konačnici Planet B vratiti na točku koja je slična današnjoj, gdje će se dušama, onima koje su se odlučile za fizička iskustva, ponuditi fizičke inkarnacije. Vremenom će se Planet B vratiti natrag do točke, gdje će oni koji su to odabrali, kroz svoju stazu, u potrazi, postići svoje osobno napredovanje, gdje mogu odlučiti kada će se „Penjati“ i vrijeme koje je za njih pravo.

Stoga, glavna razlika je u Svijesti i njenom izboru kada je entitet spreman da se „Uspne“, što se uveliko razlikuje s kršćanskim konceptom kazne, u kome se propovijeda o potrebi slijepog pridržavanja diktatorskim zapovijedima, te vrlo nepopustljivoj „božjoj“ srdžbi.

Tu je zaista velika razlika, u srži kršćanskog vjerovanja, razumijevanja onoga što je u načelu koncept „Uspeća“, koncept visokog stanja svijesne Svijesti.

Da li slučajno na Planet B entiteti mogu promijeniti svoje prilike i doći do „Uspeća“?

Pitanje: Da li je moguće, da oni koji izaberu da ostanu na Planetu B, u jednom trenutku, u vremenu, se promijene i imaju priliku „Uspeti“ se?

C. A: Doista, to je tako. Ova Svjesnost želi ukazati, da su pojedinci kroz povijest već bili tamo, a da su trenutačno na ovom Planetu kroz svoje životno putovanje, svoju misiju, došli do točke gdje će biti u mogućnosti da se razvijaju i „penju“.

Tu spadaju osobe kao što su Buda, Krišna, Isus, od poznatijih, i drugi koji u analima povijesti nisu poznati, koji su takođe kroz svoja iskustva prošli taj proces, a onda se vratili da kao model posluže drugima, da se natječu, jer su/će pokazati način prema „Uspeću“, prema razvoju i prosvjetljenju, prema proširenoj Svijesti.

Tko će biti na Planetu B.

Tu će biti oni koji se bore na svome putovanju da bi se u nekom trenutku, u nekoj fazi „Uzdigli“ i oni će poslužiti kao modeli onima koji su ostali na planeti, da bi na kraju cijeli Planet doveli do granice kada će se mnogobrojni moći „Uspeti“.

Moguće je, da će se u međuvremenu pojaviti novi izbori, gdje će mnogi imati priliku da se „Uzdignu“, a oni koji nisu spremni ići naprijed, u druge ravnine života, će zasigurno proširiti vlastitu razinu svijesti, ali to je daleko od pravog puta, od pravih zasluga.

Špekulacije o fizičkoj ravni koja se dijeli u dvije stvarnosti?

Pitanje: To je vaša odluka da sa u fizičkoj ravni „Uspeće“ dijeli na dvije vibracijske stvarnosti. Kako bi se očitovali, vama je uvijek bio čudan način, a i drugima, koji vas je doveo da se zapitate u vezi vaše odluke. To je bila vaša ideja da se napravi pomak, da se podijeli fizički Svijet na dva dijela, dvije različite frekvencije. Vaša je ideja bila da Svijest, koja je danas prisutna na ovom svijetu, za kratko vrijeme istodobno okupira oba svijeta, a poslije se razdijeli.

Analogija bi bila, da osoba koja stoji na ledu, u toku i između zbivanja odluči na koju stranu da se nogama odgurne i ako je na kratko vrijeme stajala s obe noge. To je bila vaša ideja, da duša kada se nađe na kraju dviju stvarnosti, kada joj bude previše neugodno i nije u skladu s njenim ciljevima i životnim planom, ima izlaz iz te stvarnosti, a da to ne bude smrt.

Budući da Duša postoji na drugome Svijetu istovremeno, Ja samo zamišlja višu dimenziju, duša percipira nepoželjnu smrt na fizičkoj razini, a svijest duše koja ostaju na planeti samo treba poželjeti da i dalje živi normalno. Ovaj način vam dozvoljava da sve radite s pomakom, da svi ljudi i dalje fizički postoje percipirajući kao da su na zemlji, što nije ništa drugo nego neki događaj ili skup događaja, koji će možda izazvati smrt polovice svjetske populacije.

Svaka strana je svjedok velikom natjecanju, koje se u dogledno vrijeme podudara s procesom velikih solarnih talasa, koji pokreću masivne zemaljske promjene, a koje opet stvaraju propast druge strane. Za jednu stvarnost, zemaljska promjena se može manifestirati sa pomjeranjem morskih valova, koje bi pratili vulkani i potresi. U stvari, biti će primjenjene obe realnosti, mnogao istih događaja s različitim rezultatima.

C. A.: Ovo je doista tako. Obje strane vide moguće događaje ali iz različitih perspektiva, zbog toga imaju potpuno drugačiji doživljaj događaja.

Što prvo trebaju znati i shvatiti oni koji se „Uspinju“

Pitanje: Bila je ideja da ljudi dožive nastavak, ali oni su prirodni odlazak smatrali kao nestvaran, iz razloga, jer se njihov sustav vjerovanja razlikovao. Učinjena je prava stvar da ljudi nebi nestali i / ili bili zaboravljeni.

C A.: Prva stvar koja ovu Svijest želi reći je, da je puno pitanja koja su komentarisana doista točna i ispravna, ali u tome postoje mnogo varijacije . U cjelini, većina pojedinaca koji se „Uspinju“ prvenstveno moraju biti svjesni da se proces „Prosvjetljenja“ odvija i da je taj proces mogućnost.

Oni koji su slijepi i žive u neznanju, da takve stvari postoje, nemaju koncept ili razumijevanje u vezi toga, gomilajući u nastavku vlastitte „kamate“, odbacujući i podrugujući se tom procesu i događajima, nisu oni koji se „Uspinju“. Oni će vjerojatno biti oni koji su izabrali da zajedno s drugima nastave fizičku manifestaciju, odnosno, to su oni koji su jednostavno odabrali da se vrate natrag.

Mnogi koji ostanu u fizičkom realitetu, jednostavno će odabrati smrt.

Drugim riječima, oni su odlučili umrijeti, u fizičkom smislu, ne odabirući ni Planet A, a ni B, nego se vraćaju u „božansko“ tkivo, Duša se vraća u svoje tkanine. Oni će onda u kasnijoj fazi da se izbore za iskustvo njihove Svijesti, koja želi doživljaj, a njihov povratak će slijediti kroz multidimenzionalnu razinu stvarnosti, gdje su mnogi vidjeli i razumjeli izbor, mada ih njihovo pojedinačno postojeće stanje može odvesti na različite životne puteve.

Tako će onda neki moći iz tog stanja izabrati onaj brod koji jedri prema Planetu A. a neki bi mogli odabrati da imaju iskustvo i fizičku stvarnost na Planetu B, i ako osim toga postoje i druge mogućnosti, Oni koji ne pristaju na ova dva puta imaju treći izbor, treći put, ali to sada, u ovom trenutku, nije predmet razgovora.

Mnogi će iskusiti nešto novo u fizičkoj stvarnosti, nešto lakše, jednostavno zato što su izabrali takav pristup, neovisno koliko ih bude, jer oni su bili svjesni da postoji dimenzionalni pristup, vrtlog, portal, o čemu je ova Svijest već govorila.

Jednostavno, oni će proći kroz vrtlog i unijeti novu realnost, ali oni nekako prije svega moraju biti svjesni izbora koji je odabran i svjesni „Uzašle“ stvarnosti, one koja će biti na Planetu Prosvjetljenja.

stranica

Što je s biljkama i životinjama

Pitanje: Što se tiče biljaka i životinja, način na koji ja to vidim;
„doći će trenutak kada skupina duša, koje će i dalje postojati na problematičnim frekvencijama, neće moći opstati, jer će jedan svijet biti zdraviji od drugog. U tom smislu, nakon završenog procesa, neke populacije bi zbog razno-raznih razloga i drugačije stvarnosti mogle porasti a neke otpasti“.

C. A.: Prije svega, ova Svijest želi uskočiti. To je istina. Tu će biti onih bića, koji na primjer, ako se odluče za neko vrijeme otići na Planet B, mogu i dalje postojati, ali s vremenom i otežanim uvjetima koji će prevladavati na tom planetu, gdje će konačno izumreti. Ovo je način kako funkcioniše proces onih prisutnih na ovom Planetu, kao i na drugim Planetama. Taj domaći život i životni oblici jednostavno su dio plime i osjeke, jer to je život, to je iskustvo svijesti i samog Života.

Sve ima svoje vrijeme, sve što jedete u ovom vremenu je završilo, postoje smrti i transformacija, a onda slijedi novi izbor koji gradi nove smjerove da bi ih slijedili. Ovaj proces nema razlike ni kod stvorenja koja su niže razine ili kod oblika grupne Svijesti, kao i kod mnogih životinja pa čak i biljaka.

Pčele u ne-fizičkoj stvarnosti

Pitanje: Ova Svijest je rekla da su se pčele (ili barem neke od njih) već „Uspele“ u Više carstvo. Molim vas recite mi kako će pčele obavljati svoj posao u ne-fizičkoj stvarnosti - isisati nektar iz cvijeća?

C. A.: Opet, pretpostavka da nikakva tjelesnost neće biti uključena na Planetu je nesporazum, koji je kod ispitivača prisutan. Čini se, da originalni podatci koje je ova Svijest ispitivaču davala, da neće biti nikakve tjelesnosti, su pogrešno protumačeni, jer to ova Svijest nije nikada rekla.

To je jednostavno davanje novog koncepta i ideje o tome kako bi eventualno moglo biti na drugoj strani, u smislu širenja svijesti i energije na novoj razini stvarnosti, te kako to sve doživjeti u fizičkom i ne-fizičkom obliku.

Mnogim pojedincima će biti lakše da se „prebace“ između dva realiteta, nego da moraju ići na „spavanje“ ili duboku meditaciju, jer će jednostavno njihovo iskustvo, dobiti najbolji ne-fizički dimenzionalni oblik. Oni će se jednostavno „pomaći“, jer će biti u mogućnosti prebaciti svoju misao, misleći na druge oblike, a samim time primati iskustva ovih drugih oblika. Ako se odlučite za tjelesni doživljaj, te misle stvaraju fizički oblik i fizičko iskustvo. Ako se odlučite da se pridružite svojoj većoj višedimenzionalnoj prirodi, onda te misli same oblikuju takvo multidimenzionalno iskustvo.

Pčele koji odluče biti u fizičkom obliku će učiniti upravo to: biti fizička pčela, i doista će sisati nektar iz fizičkih cvjetova, podržavat će pelud iz ovih biljaka oprašujući i ostalo bilje. Grupni mentalitet je iskustvo ne-fizičkog i duhovnog oblika. Zapravo, pčele su to već učinile u 3D stvarnosti i njihova grupna Svijest je dio košnice-uma, koja nije samo ograničena na fizičku stvarnost.

To je jedan od razloga zašto su pčele već napravile prijelaz i „Uzišle“ na Višu ravninu stvarnosti, tako da su postale dio višedimenzionalnosti - one znaju što su njihove uloge.

Mnogi su odlučili da se presele izvan ove fizičke stvarnosti i počeli se „oprašivati“, shvaćajući da ne moraju na Prosvjetljenom Planetu biti u fizičkom obliku.

Ne-fizička stvarnost?
(Je li to u budućnosti ili neposredno nakon Vala?)

Pitanje: Kada Svijest „Uzađe“ rečeno je, da ide u ne-fizičku stvarnost kroz proces Prosvjetljenja, opisujući 5. dimenziju stvarnosti, koja bi mogla da se dostigne negdje u dalekoj budućnosti, kao krajnji rezultat, kroz svijestni pomak u 2012.? Ja jednostavno ovo zadnje ne mogu zamisliti kao točno. Takva ideja bi mi ostavila previše pitanja.

C. A.: Ova svijest će reći o tom stanju, u kome pojedinac unutar sebe ima previše nepoznanica, a onaj koji ima takva pitanja odražava i na druge slična pitanja, zbog čega ova Svijest smatra da je vrijedno odgovoriti na pitanje postavljača.

Ova Svijest želi reći nešto što treba biti rečeno u ovom trenutku. Datum Prosvjetljenja: 21.12. 2012, je zaključak procesa Prosvjetljenja, a ne početak. Proces prosvjetljenja se već odvija, jer su neki pojedinci već „Uzašli“, dok neki još „Uzilaze“ na Planet A.

Postoje i drugi pojedinci koji su već na novom nivou ekspandirane svijesti. Galaktička Federacija prati ovaj proces „Prosvjetljanja“, „Žetve“, „Uspeća“ i u potpunosti razumije taj proces, a mnoge njihove snage su tu da pomognu i pomažu proces Prosvjetljenja, kroz koji ljudi prolaze, od kojih su neki to već postigli i nalaze se na „drugoj strani“, koji sada pomažu „Ulazak“ drugih koji će se uskoro dogoditi.

S obzirom na datum, kao datum Prosvjetljenja, on je jednostavno pokazatelj tog trenutka, stvarnog odvajanja dva planeta: Planeta A i Planeta B, gdje će proces konačno biti potpun. To nije, kako je ova Svijest rekla, početna već završna točka. Što se tiče tvrdnji ispitivača, da se u skokovima dođe do 5. dimenzije stvarnosti, to je suvišno, jer ta stvarnost već postoji.

Postoje mnogi koji na dnevnoj razini imaju iskustva 5. gustoće. Svakodnevno iskustvo spavanja i sanjanja, izlaska iz fizičkog tijela, je dio proceasa 5. gustoće stvarnosti, koja se svakodnevno događa.

To nije toliko ekstremno kao „skok“ entiteta. Ova Svijest jednostavno kaže da je to sljedeći nivo, sljedeća faza, a pojedinac koji je unutar već dosego više stanje evolucije i zbog toga se spreman proširiti u tu sljedeću fazu, u sljedeći nivo svijesti, je ono što će definirati 4. i 5. dimenziju, ono što će biti definirano procesom Prosvjetljenja.

Plan Novog Svjetskog poredka za povratak

("Naravno da Elite neće ostati na Planeti A")

Pitanje: Pitam se što je značilo kada je ova Svijest prije godinu dana izjavila, da planovi Novog Svjetskog poredka kod svakog pojedinca nisu isti i umjesto elitnog pokoravanja ljudi, neki su se podrvgli da sami služe ljude? Je li to neki nesporazum, jer je zasigurno da Elita neće doći na Planet A.

C. A.: Ova Svjesnost bi željela pitati; „ a zašto ne“? Zašto neki od njih, ne svi? Oni su također bića koja imaju izbor. Mnogi od Elite počinju uviđati na svome putu pogreške. Mnogi se počinju mijenjati i preko toga tražiti svoju realnost koju tako dugo traže.

Vidi se da ima onih koji su bili van osnove, dok su imali ovlasti i dok su bili dijelovi strukturalne moći, ali postoje neki koji sada počinju da misle drugačije, a postoje i neki koji su svoja gledišta potpuno promijenili, svoj sustav vjerovanja i sada se kreću prema novoj, Višoj razini svjesne Svijesti, sa sjedištem u Svjetlu, a ne u mraku, sve na temelju prosvjetljenja, a ne na temelju porobljavanja.

Neki su barem prepoznali porobljavanje, a neki koji su bili veliki tlačitelji odbacili su te uloge, izabravši kretanje prema Svjetlu. Tako je došlo da će se neki iz „Elite“ doista preseliti u procesu „Uspeća“. Neki od njih, koji su već vidjeli pogreške, na svojih način su već počeli služiti čovječnostu na nove načine, u novoj Visokoj Svijesti oni rade na načine koji će biti od pomoći, UMJESTO da očekuju da će biti služeni.

To je ono o čemu je ova Svijest godinu dana prije govorila, kada je rečeno da među elitom postoje i oni koji su počeli da služe, a ne da budu služeni kao ranije. Oni koji ne mogu napraviti pomak u svome stavu i mentalitetu će biti oni koji se kreću prema Planetu B, tamo gdje misle da će i dalje kontrolisati situaciju, da će kroz iskustva i dalje držati visok stupanj kontrole, ne mogavši da vide da će s vremenom doći do pobune i revolucije, a tako i do raspada onih koji u ovom trenutku kontroliraju.

Na kraju, silne mase će ustati protiv prisutnih kontrolora, jer je na toj liniji sve dio scenarija na Planetu B. To je ono o čemu je ova Svijest govorila godinu dana prije, kada je govorila o onima koji kontrolišu, onima koji su imali ovlasti i o onima koji su odlučili da svojim podanicima i robovima u ovom trenutku pomognu.

Uloga nekih „putnika“ koji subjektima kroz Portal pomažu tijekom „Uspeća“
(Više o procesu „Uspeća“)

Pitanje: Za vrijeme velikog pomaka, od 3. do 5. gustoće, individue se kreću kao kroz Photonski pojas, što podrazumijeva da svi doživljavaju tri dana tame, to me podsjeća na tvrdnju Mateja 12: 38-45., jesam li u pravu u vezi ovoga?

Nakon ta tri dana i buđenja iz tame vidjeti će se velike zemaljske promjene, razaranja i otvoreni portali. To su isti životni portali o kojima je ova Svijest govorila u prošlosti? Uglavnom će se po mjestima razdvojiti dvije različite vrste onih koji žele preći u 4. gustoću, gdje će ih Svjetlo odnijeti kroz portale i pomoći im pri „Uspeću“. Biti će i bića koji su došli poželjeti dobrodošlicu onima koji ulaze kroz ove portale, pripremajući ih za izlazak iz 5. gustoće.

Tu su i „putnici“, radnici Svijetla i drugi svjetlosni radnici, koji žele svima pomoći tijekom tog prijelaznog perioda, zavisno o tome koliko dugo će biti otvoren prolaz unutar portalu? Svijest će to moći vidjeti kao unutarnje ili vanjske radnike portala, koji radom ili na neki drugi način pomažu tijekom ove tranzicije?

C. A.: Postoje ispravni dijelovi u postavljenom pitanju. Onaj Entitet, kako bi dao prvi odgovor govoriti ću u njegovo ime, bit će onaj koji je radio u sebi, tko je naučio da otpusti one tamne pramenove, ona vlakna i privitke koji ga mogu povući natrag ili zadržati prizemljenog. Nema točnih podataka u vezi „Uzašća“, koliko će trajati proces za one koji su ga tražili?

Kroz svoje jedinstveno putovanje entitet će imati u sebi kvalitet koji će ga pripremiti za ovu vrstu posla, ovu vrste oslobadjanja povijesnog bića, tako da mu se može lakše pomoći u tom procesu „Uspeća“ bez prekoračenja. To je to što ova Svijest, u ovom trenutku, vidi za ovaj entitet.

Putnici i druge vrste Svjetlosnih radnika

Vaši komentari o različitim vrstama Putnika i Radnika su također relevantni. Putnici su samo jedan oblik Svjetlosnih bića, ali postoje i druge kategorije i klasifikaciji, ostale vrste Svjetlosnih Radnika koji služe raznim ulogama, koji su postigli različite razine svijesti.

Ne postoji nitko tko je superioran i inferioran. Svi imaju svoje mjesto, svoju dužnost, a oni koji će sudjelovati u procesu Prosvjetljenja su pojedinci koji su vlastitim radom došli do pojedinačne sposobnosti.

Najvažniji dio u ovom trenutku, na putu do završetka tekućeg Prosvjetljenja u 2012., je unutarnji rad, o čemu je ova Svijest govorila u više navrata, i da svaki pojedinac mora raditi sam na sebi.

Pomoć onima koji su kroz Portal blokirani problemima zbog najma

Za neke, ovaj unutarnji rad će biti vrlo intenzivan i ekstremno izazovan. Neće za sve u ovom trenutku biti manifestovano ovo navedeno, nego će u trenutcima kada pristupe portalu i spreme se da kroz njega krenu otkriti da su iz nekog razloga blokirani.

U tom trenutku Svjetlosni Radnici i Putnici, koji budu na raspolaganju, će im dati sigurnost i pomoći entitetima, da aktiviraju veću snagu i otpornost prema energijama fizičke stvarnosti i prema sebi: "To su oni koji su blokirani, koji imaju probleme i ostavljaju ih, to je dio scenarija - to je dio plana.

Oni koji su imali kroz svoj vlastiti put demone i čudovišta, životno gledano, mračnu stranu, biti će im na raspolaganju pomoć, da im se pomogne, da dovrše ovaj proces.

Što poduzeti da biste dobili „Prijelaz“ na višu gustoću?

Biti će drugih koji će dovesti subjekte do Portala „Uspeća“ i oni će ih potom tamo ostaviti, gdje će ih drugi prevesti preko Portala za nastavak putovanja prema naprijed, te se ni oni neće vratiti.

Sadašnje pitanje u vezi prijelaznog vremena; to je vrijeme prelaska iz 3. gustoće u višu realnost, uključujući 4. i 5. gustoću, a vreme prelaska potpuno ovisi o svakoj individui, o njenoj „jasnoći“ svim njenim blokovima, pregradama, jer mnogi oni koji bi mogli imati otpor u sebi, dvojbe i nevjericu, trebaju pri prelasku pomoć sa Visokih realiteta.

Zbog toga je potrebno vrijeme da bi individua koja „prelazi“ mogla očistiti većinu svojih pitanja, prije trenutka dolaska „Uspeća“, jer će to kod nekih trajati duže. Nekima trebaju godine da Svijest prihvati nove struje, dok su neki na toj razini postigli više, a kod nekih je proces Prosvjetljenja još u tijeku, o čemu je ova Svijest govorila više puta, i njima se neće imati potrebe pomagati na tom putu.

Postoji mnogo načina kako se odvija proces tranzicije – „Uspeća“, a održat će se tako, da je nemoguće da ova Svijest kaže da će putovanje trajati 36 sati, da će nakon toga biti završeno, da će svi koji su prošli portal „Uspeća“ biti s druge strane, jer to sve nije tako jednostavna stvar.

Tu će, u procesu tranzicije, biti uključen različiti vremenski okviri

Većina onih koji trebaju u ovo vrijeme da to razumiju, su svi oni pojedici koji rade svoj posao, koji se već sada pripremaju za vrijeme u kome će slijediti „Uspeće“. Taj rad na sebi će svakom pojedincu pomoći da brže prođe kroz Portal „Uspeća“ i do Više razine Svijesti, koja će obilježiti novi svijet, novi Planet, novi Život.

stranica

Photonski pojas i tri dana tame
(Neki ljudi će spavati)

Pitanje: O Photonskom pojasu i tri dana tame?

C. A.: Tri dana tame je aluzija na prestanak stvarnosti koja definira ovu sadašnju 3. dimenzionalnu stvarnost. Neki će to doživjeti kao tamu, a u vezi tog događaja ima nekoliko vrsta odgovora. Neki će jednostavno prespavati i doista neće ta tri dana doživjeti. San neće biti samo fizičko iskustvo, nego inducirano duboko i nesvjesno stanje, što će entitetima omogućiti da ne učestvuju u ta tri dana previranja.

Mnogi će već preći „gore“, da tako kažemo, gdje neće doživjeti dramatične rezultate Photonskog pojasa u tom prijelaznom razdoblju od tri dana. Za neke to može biti čak i kao iskustvo, što podrazumijeva „odvođenje“ od strane Galaktičke Federacije na međugalaktičke brodove kako bi se izbjegle burne i negativne posljedice tog 3-dnevnog razdoblja.

Kako se Planet bude dijelio, biti će mnogo prevrata tijekom tog razdoblja

U ovom periodu je vidljivo da će biti puno prevrata i bit će, a ova Svijest je već navodila da postoje i različiti načini odlazaka. Mnogi odlasci su već pojačani kroz Portale Prosvjetljenja i zbog toga će ih mnogi doživjeti i prije tri dana tame.

Opet, to nije doslovno da će oni vidjeti mrak i biti u tami. Budući da će sve stati, zaustaviti dugo doživljavana stvarnost, u stvari, sve njihovi životi, to će se obilježiti kao tamno razdoblje, ali pošto će period tranzicije još trajati ima mnogo načina da ti doživljaji budu prevladani.

Neki su to već prepoznali tako da nema potrebe bilo što govoriti, jer oni već osjećaju rastuće promjene i negativne posljedice 3-dnevnog perioda koje se dešavaju, gdje je i planet, kao Biće, sam izmijenjen na subatomskoj razini, a završetak odvajanja dviju planeta bit će docnije dovršen. Tako će Planet A i B postati dvije zasebne cjeline, dvije zasebne pjesme, koji će se odvajati ka naprijed, svaki ka svojoj točki.

Kako će bit podjeljeni, jedan i drugi realitet?

Pitanje: Dakle, po meni je to samo još jedna dimenziju stvarnosti koja će ih dijeliti?

C. A.: Mora se u ovom trenutku shvatiti da je to diosta tako, jer kao što ova Svijest govori kroz prevoditelja i vidi u sobi tumača i još drugih desetak bića koja sudjeluje u ovoj diskusiji, Skrbničkih Bića, Bića svjetlosti koji stvaraju dodatnu energijsku zaštitu oko prevoditelja i druge energije s različitih dimenzija koje učestvuju u ovom trenutku, a ova Svijest ih vidi kao prisutne, i biti će stalno biti prisutni dok se ovaj posao ne završi. To jednostavno znači da su Oni ostali na Vibro razinama, na drugim frekvencijama koje fizičkoj stvarnosti nisu poznate.

To je isto i kod Planeta kada su odvojene. Frekvencije će se promijeniti čak i ako su oba Planeta na istoj stazi, oni više nisu u istoj dimenziji, na istoj frekvenciji. Oni su, kako ova Svijest kaže, dvije različite frekvencije, tako da neće moći percipirati jedna s drugom.

To je samo za one koji su s namjerom došli do Više Svijesti, koji mogu vidjeti planetarni izraz, ako se na to fokusiraju, a većina se neće na to usredotočiti, oni će jednostavno biti učesnici u svijetu u kome i danas budu na Planetu ili Planetu B.

Poruka Svjetlosnih Radnika

C. A.: Mnogi Svjetlosni Radnici imaju poteškoća da budu fokusirani u ovim vremenima. Mnogi se pojavljuju izvlačeći svoju energiju, kako bi u ovom trenutku pronašli energije 3. dimenzionalne ravnine, koja je za njih teška i zamorna.

To je za neke problem ili se percipira kao problem, a možda se pitate zašto je to tako. To je tako, jer sada je ubrzanje energija i proces je odvajanja između dvije planetarne frekvencije, od kojih će se jedna definirati na Planetu B.

To znači da je teže onima s Višom Svijesti, s visokim frekvencijama, da se uključe na niže dimezionalne frekvencije, 3D frekvencije, a što je čest slučaj. Nije lako biti stranka u ovom procesu, ipak, ova Svijest je spremna u ovom trenutku odgovoriti na tu vrstu pitanja, jer jednostavno je potreba da se u ovom trenutku na postavljena pitanja dublje odgovori.

Osjeća se potreba za snom
(Iznesena dilema je na fizičkoj razini)

Pitanje: Zašto osjećam kao da trebam samo ići na spavanje, da spavam i da se nikada ne probudim?

C. A.: Ova Svijest je upravo o tome govorila prije par trenutaka, kako bića s viših frekvencija, koja u ovom trenutku, na ovoj Planeti postoje u fizičkoj stvarnosti, 3D stvarnosti, imaju poteškoće u ovim nižim frekvencijama.

U vrijeme spavanja, postoji razdvajanje iz fizičkog oblika, ono što je poznato kao unutarnje Biće, Duša, i ravnine postojanje koja definira fizičku stvarnost. Ona u snu napušta fizičko stanje i ide u druga iskustva, na druge frekvencijske ravnine.

Najbolji plan Svijesti - povratak kući

Ona je u tom stanju, Visokom stanju Svijesti, Visokim frekvencijama, gdje postoji taj osjećaj povratka kući, jer je na pravom mjestu još jedan osjećaj bivstvovanja.

Mnogi Svjetlosni radnici imaju dilemu da li da se vrate u fizičku ravan, jer oni uživaju u stanju sanjanja i spavanja, gdje se ponovno priključe na svoju bit, svoje Biće, vraćajući se u više prirodno stanje Svijesti. Zaista, da bi se vratili natrag u fizičku ravan, mnogim Svjetlosnim radnicima je jako teško.

Dakle zbog toga, nakon buđenja, mnogi Svjetlosti radnici se teže aktiviraju i nisu dovoljno motivirani da bi započeli novi dan.

Oni koji imaju priliku da ostanu duže u krevetu, zadržavaju se više u tom stanju spavanja, zadržavajući ta unutarnja iskustva, ponavljajući ih, jer se tamo osjećaju puno bolje. Oni znaju da se moraju vratiti nazad u fizičku energiju, u tvrdo stanje, gdje moraju biti u otrovnom okruženju, prisiljeni da udišu toksični zrak, pa zato njihov Bitak koristi svaki trenutak da se vrati na čist zrak, gdje je lakše disati, lakše biti, znajući da se pojedinačno moraju vratiti u otrovnu atmosferu, jer posao koji se treba učiniti još nije završen.

U svjetlu pitanja pokušao sam predstaviti Svjetlosne radnike i njihovu Svijest, koja je vraćajući se natrag, u stanje bez fizičkog tijela, biva slobodna i u svom elementu, svojoj frekvenciji, u rafiniranoj i pročišćenoj gornjoj atmosferi. To je ono što veseli te entitete i zašto se toliko Svjetlosnih radnika raduje da idu na spavanje, jer su tako u stanju vratiti se kući za kratko vrijeme.

Kada se vrate natrag iz fizičke razine postojanja, kada se ponovno probude, ipak je radost ostaviti otrovnu atmosferu i udisati čisti zrak za Bitak Visoke frekvencije Svijesti.

Zasićenje Zemaljskim iskustvom?

Pitanje: Jesam li ja zasićen ovozemaljskim iskustvom?

C. A.: U uvjetno rečeno, postoji određena zasićenost koja je kod individualnih Svjetlosnih radnika nastala, kao i mnogih drugih Svjetlosnih radnika, „kao čaša ispunjena do vrha, u koju se sve više i više sipa tekućina i ako nema više mjesta za novu“.

Možda se te akcije pokušavaju i prelijevati ali nemaju priliku, jer je čaša puna, pa i ono što se stavi u čašu je toksične prirode i nema šanse za brisanje, jer ima u posudi otrovnih fluida, tako da se Svjetlosni Radnik osjeća zasićenim toksičnim elementima, svjestan da drži otrovnu mješavinu.

Postoji i drugi način; svaki Svjetlosni radnik mora biti uronjen u ovu toksično izmišljenu energiju, u kojoj mora postojati tijekom tog stanja budnosti i da ne osjeća kada doista postigne točku zasićenja, koja ne može sadržavati više toksičnih elementa, toksične frekvencija, frekvencije niske guste energije, u kojoj Svjetlosni radnici moraju postojati dok su u tom stanju budnosti.

Kao rezultat toga, ako dođe do točke zasićenja, većina se definitivno kao entiteti osjećaju onako kao što smo opisali, ali ova Svijest pojašnjava, da točka zasićenja nije dosegnuta, jer kada se dosegne tada će sve biti u redu, napredovanje se nastavlja do točke razdvajanja Svijesti, koje će se dogoditi onim pojedincima, koji su još uvijek ovdje, jer oni imaju određene poslove završiti, a nakon toga neće više imati potrebe ostajati ovdje, na ovoj fizičkoj razini postojanja.

Biti će usput i onih, posebno tijekom sljedeće tri godine, koji će završiti svoj dio zadatka i prije procesa Prosvjetljenja. Odlazeći oni će primjeniti sva sredstva koja im stoje na raspolaganju, da se popnu na Višu ravan postojanja i da tamo ostanu ne vraćajući se u fizikalnost. Mnogi Svjetlosni radnici u ovom trenutku traže da to završe na ovaj način.

Mnogi Svjetlosni radnici ne žele više biti na fizičkoj razini postojanja, zasićeni su s gustoćom i toksidima ove donje ravnine postojanja i žele da se vrate u svoje najbolji stanje svijesti, gdje mogu ostati u razrijeđenoj i pročišćenoj atmosferi Više Svijesti.

Imati strpljenja – s razlogom dok ste ovdje

Ova Svijest odgovara, da Svjetlosni Radnici imaju strpljenja, da duboko u sebi, shvate da su ovdje s razlogom, a kada dovrše razlog, oni će uistinu kod kuće biti dobrodošli kao heroji, koji su došli iz opasne atmosfere, toksičnog okoliša kako bi pomogli mnogima, koji su spremni da guraju svoje Svijesti.

Njihova želja i zadatak je da pomognu mnogima da se kreću naprijed, u novu Svijest, da otkriju priliku koja ih čeka „Uspećem“ i da mnogi koji su sada ovdje, u ovo vrijeme, koji se „probude“, prođu kroz „Uspeće“ i rode se na drugoj strani Prosvjetljene stvarnosti.

To je vrijeme da se Svjetlosni radnici povuku
(Vrijeme je da se opustite, zabavite i čujete Unutarnji Glas)

C. A.: Danas se mnogo govori o ulozi Svjetlosnih radnika, o energijama koje su se suočile u ovom stanju Svijesti, koje prožimaju fizički Planet u ovom trenutku. Doista je vrijeme da mnogi shvate, da je jedini put naprijed, da se do neke mjere povuku natrag, da povuku svoje energije iz 3. gustoće, fizičke stvarnosti, da se angažiraju na nižoj razini, tako da mogu preživjeti, jer je za mnoge ovo vrijeme preživljavanja, a jedini način za njih da opstanu je, da se u ovom trenutku više povuku natrag.

Sigurno je to slučaj i kod postavljača pitanja, ali je također slučaj i za mnoge druge Svjetlosne radnike, Putnike koji često razgovaraju s njim, koji su povezani s njime i preko njega govore. Vidljivo je da su se mnogi Svjetlosni radnici povukli, a i ovo je poruka za one koji shvaćaju ovu poruku.

Postoje i druge Svjetlosni radnici koji nisu još uvijek iskoračili, koji još uvijek osjećaju i aktivno sudjeluju u fizičkoj stvarnosti. To nije ni točno ni krivo, to je jednostavno opredjeljenje da ovaj put, na ovakav način dožive iskustvo ili na neki drugi.

Današnje Energije su toliko otrovne, da je povlačenje u redu
(Čak i od bliskih prijatelja i obitelji)

Za one koji u ovome trenutku, u ovoj fizičkoj stvarnosti, nisu naklonjeni Svjetlosnim radnicima, ova Svijest sugerira da nemaju potrebu da se ljute, nego da to razumiju, zato jer su energije u ovom trenutku uveliko otrovane. Njima je teško u ovom trenutku, jer ih njihove želje vuku daleko od ovog fizičkog realiteta, u kome se uz veliki napor i unutarnji diktat donekle izvlače, ali su još prisutni u ovoj 3D stvarnosti.

Kod mnogih to uključuje i povlačenje od pojedinaca s kojima su bili uključeni u minulim vremenima, dali su to prijatelji, obitelj, radne kolege ili poznanici.

To je ono što je potrebno u ovom trenutku kada pojedinac počinje definirati sebe na toj razini jezgra svoga bića. Povlačenje natrag u središte vlastitog kruga je dio procesa, uz različite graničnike i perimetre oko sebe, pojedinac postaje središte vlastitog kruga. (Perimeter je ukupna udaljenost oko vanjskog 2D oblika).

Postavši sebičan, pojedinac će doći u mogućnost da iskusi veća iskustva, koja su izvan njegovih sadašnjih granica i učestvovati na razini stvarnosti gdje sada nije centriran. On će u to vrijeme izgubiti svoj osjećaj moći i osjećati se isušen od 3D stvarnosti.

Svi Svjetlosni radnici moraju sada naći vremena za sebe

Iz tog razloga, ova Svijest predlaže da svi radnici Svjetlosti nađu vremena za sebe; za meditaciju, slušanje glazbe, odlazak u šetnje, da čine sve ono što će ih podmladiti i regenerirati njihovu životnu-snagu i energiju.

Boravkom u centru svog kruga postojanja, čak i ako će biti isposnici, je zaista pojedincima potrebno u sadašnje vrijeme. Ova Svijest podržava ovu akciju, koja će pomagati i pomoći svim Svjetlosnim radnicima da održe svoj prostor, ostanu u središtu vlastitog kruga i da budu sebični.

Kada ponovno dođe vrijeme da se aktiviraju, da se vrate svojim aktivnostima, to će se dogoditi u pravo vrijeme, ali ne s ovom snagom, ne da se osjećaju krivim zbog toga što nastoje živjeti suprotno od stečenih navika, nego da pronađu “Unutarnji glas“, pronađu rezonancu. Ta nova rezonanca ima za cilj da slijedi unutarnji glas, sluša ga i radi na frekvenciji koja odgovara unutarnjem stanju, jer to je rezonanca Duha koji sam traži da vodi i daje podršku radniku, koja mu je u kritično vrijeme vrlo bitna.

Kako napraviti razliku?
(Ako je tako, da li čovjek zna?)

Pitanje: Postoji li za mene način da u Velikoj šemi učinim nešto više? Kako mogu znati da li sam napravio razliku?

C. A.: To je teško pitanje za odgovoriti, jer svaki pojedinac ima drugačiju svrhu. Najlakša informacija koju ova Svjesnost može ponuditi u vezi ovog pitanja je, da svaki pojedinac učini ono što mora učiniti, ono što ovdje radi. To zapravo i nije pitanje, zašto se brinuti ako ste nešto već učinili.

Sve stvari koje radite uvijek imaju pojedinačnu namjeru da dovršite s punim razumjevanjem ono zašto ste ovdje, da kada s drugim akterima učinite ili ne učinite nešto zašto se ovdje, nastupa nešto novo i sve ide dalje.

Duhovna pomoć će se uvijek pružiti

Umjesto brige, i ako neki nisu učinuli dovoljno, jer jednostavno nečije sposobnosti su bolje, bitno je uvijek s namjerom i željom biti na raspolaganju „božanskom“ Stvoritelju, biti dostupan onim duhovnim vodičima i čuvarima koji će u ovim vremenima pomoći, jer je pomoć zaista potrebna.

Najizraženiji oblik duhovne pomoći će uvijek proći kroz Višu Dušu. Dakle, iskoristite to „nešto“ – Višu Dušu, da u svakoj situaciji ponudite svoje usluge, a svojom slobodnom voljom stvorite priliku da budete usluženi.

To nije toliko presudno, nego je bitnija činjenica, da kada jednom iskoristite uslugu i prevaziđete situaciju, kada krenete ka naprijed, takva pomoć će vam uvijek biti pri ruci u kakvim god budete mogućnostima. Nekada je ta pomoć potrebna i beskućniku, koja je u vidu utjehe, malo podrške i udobnosti.

Nekima je pomoć ponuđena preko knjiga, kojima individui mogu doći kao terapija, da se vremenom neke stvari shvate i izliječe duboke rane koje mnogi Svjetlosni radnici moraju u ovom trenutku liječiti, što će im pomoći da se pomaknu naprijed, kako bi i drugima pomogli da razumiju zašto su ova vremena bitna, da budu uzor u ovim teškim vremenima, tako da mnogi mogu vidjeti da njihova panika, strah i tjeskoba nisu potrebne ako žele naprijed.

Ima mnogo načina za služenje

Doista postoji mnogo načina da se služi, da se razmišlja o načinu i mogućnostima služenja, što to sprečava da se ne bude na najizravniji način u službi koja je potrebna i neophodna.

Stoga, ova Svijest jednostavno opet kaže: Budite otvoreni za Duhovno vodstvo na svim razinama, posebice na razini Visoke Samopomoći i ostavite jednom da Duh ne služi vas, budite u službi Duha.

Što je Viši Plan?

Pitanje: Da li sam dovoljno pomogao na Velikom planu? Opet, što je Veliki plan? Samo povratak natrag na Blaženi Izvor?

C. A.: Doista, na ovo pitanje je ova Svijest već odgovorila. Jednostavno, prije nego postavite bilo koje pitanje u vezi blaženstva, da se u vezi toga ne brinete puno, da li ćete ili nećete biti u blaženstvu, jer većina Svjetlosnih radnika, u velikoj mjeri, već živi unutar sebe u blaženstvu.

Morate razumjeti da to nije u svakom trenutku dostupno, ali da se u načelu držite stanja blaženstva i radosti, da vaše unutarnje Biće, vaša Svijest, funkcioniše novim načinom, a ne kao prije, što će vam pomoći da oko sebe, pojedinačno, stvorite energetsko polje koje će donijeti više ugodnih situacija, koje će biti inicijalna kapisla u nastavku.

To je ono što počinju razumijevati individue na najdubljoj razini i tako se manifestirati kroz svakodnevni tijek događaja - pojedinačno Svjetlosni radnici to već čine, a drugi će ubrzo uvidjeti da je to tako.

Možda će se ostali zapitati:

"Zašto se o tim događajima u ovo vrijeme govori s toliko negativnosti i tame, zašto da ne budemo sretni? Ne izgleda da su ti događaji do te mjere uznemirujući više od ostalih. "

Pojedinac ne treba stajati na improviziranoj govornici i govoriti onima koji stoje ispod kako da žive, oni jednostavno trebaju živjeti kako su odabrali, a on, kako je on odabrao da živi, u blaženstvu i uživanju, da kao pojedinac, u najdubljem uvjerenju živi u Svjetlosti Stvoritelja, da će sve riješiti i da će sve biti onako kako treba.

Zadovoljstvo situacijom je realnost u Novom Svijetu

Mora se vidjeti i razumjeti da u isto vrijeme postoji pomicanje energija u Svijesti, koje će omogućiti da pojedinac sve više i više sudjeluje u ovom eksperimentu iširenja Svijesti prema točki „Uspeća“.

Napredujući kroz „Uspeće“ manifestacija ugodnih situacija postajat će sve više i više stvarnost, i kako pojedinac bude prolazio kroz taj proces, kako bude živio svaki dan punim kapacitetom, ta stvarnost će biti Novi poredak.

U Novom poredku, taj novi nivo svjesne Svijesti, je čovjekovo stanje blaženstva i radosti, koje pojedinac dijeli s drugima i s Planetom. Svaki pojedinac, više ili manje, će biti sposoban za duhovno spajanje i realizaciju drugih ugodnosti. Ostali će se također kretati naprijed premašujući ono što je poznato, misleći da je uvijek bilo tako, i u tom Novom svijetu neće biti potrebe da s nezadovoljstvom sudjeluju u svakodnevnom funkcioniranju Svijeta.

Pojedinac će svako jutro ustati svjež, živ i okrepljen, znajući da je to novi poredak energije i Svijesti koja je na raspolaganju za sve i svašta.

Dolazeći Novi poredak se razlikuje od Novog Svjetskog poredka

Treba napraviti razliku između Novog poredka i pojma Novog Svjetskog poredka, koji je u ovom trenutku pripreman od strane drugih mračnih sila i energija. Novi Poredak Svijesti, Nova Razina Svijesti, će svakom pojedincu i svima omogućiti da žive u drugačijem svijetu, omogućiti pojedincu i svima da imaju različita iskustva stvarnosti, kao što je nekad i bilo.

To je razlog zašto je važno u ovoj fazi prije „Uspeća“ napraviti kompletan napredak, gdje će se pojedini Svjetlosni radnici početi sjećati koliko je stvarno važno da ostanu pozitivni, ostanu fokusirani i sjete se, čak i ako postoji potreba tijekom tog vremena, da se svaki dan povuku do neke mjere, daleko od toksičnih negativnih energija, koje su u ovom trenutku na Planeti. Istina je, da je još uvijek važno održati stanje užitka, radosti, veselja, čak i blaženstva, i da se ne date omesti. Angažirajte se, za početak manje, a zatim sve više i više, svaki dan, kako bi pojedinačno stvorili i doživjeli duboke trenutke užitka i zadovoljstvo, čak i ako je to trenutak mira i samoće, čak i ako je to trenutak gdje pojedinac ima jednostavan obrok ili uživa u jednostavnosti, da osjeća da je on točka svega toga.

Kad se usredotočite na zadovoljstvo, uživanje, radost i blaženstvo dobiti ćete još veću volju za služenjem.

Taj trenutak užitka, taj trenutak proširene Svijesti, je ono što će uskoro biti dostupno svima koji ga izaberu, na stalnoj osnovi u odnosu na sadašnju trenutnu osnovu. Kada se netko počinje fokusirati na užitak, uživanje, radost i blaženstvo, uvede nove energije u svoj vlastiti život, i život drugih, kao i na sam okoliš, on će se početi širiti, sve više i više primati će energije, ubrzati ka novoj manifestaciji, u odnosu na ono što je danas, koje je tako okrutno i tako otrovno već duže vreme.

Ovo je način kako čak i pojedinac može biti dio Velikog Plana. To su jednostavno djela koja u svome prostoru i gospodarstvu obavlja, fokusirajući se na izmjenu starnosti s novim energijama i novom Svijesti. Stoga, ako individua želi biti dijelom Velike službe, ova Svijest savjetuje da svaki pojedinac, u većoj mjeri, uživa u životu, kako bi pronašao prave trenutke užitka i sreće, a za početak našpanovao zajedničke trenutke, kao perle na struki, dok ne naniže kompletnu ogrlicu od bisera, ili trenutke ljepote, sreće i blaženstva.

Ovo je isto način kako se može služiti „božanstvu“, učestvujući u svrhi ovih vremena, a kada sve do neke mjere krene naprijed, prema „Uspeću“, pojedinac će doći do Više razine Svijesti i očitovanja te Svijesti, odnosno preko niže Svijesti pomaknuti se svojoj Višoj Svjesti

Ovo je način kako pojedinac ovog trenutka učestvuje u Velikom Planu.-----------------------------
Tekst prenesen sa: http://www.joschua.biz