Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Koliko ste bitni UniverzumuZnate li koliko ste bitni Univerzumu?

Koncept o sebi, je jedina stvar, koju Neizrecivo nije iskusilo, a kroz Stvoreno (a znači i kroz Vas) ga iskušava u svakom momentu. Eto toliko ste bitni. Ali da se ne uzjogunite, i niste. Onima koji ovo znaju, izazvat će osmjeh.

A za one koji još ne shvaćaju :

Neizrecivo, je početak i kraj. Ono je sveobuhvatano, i ništa izvan njega ne postoji. Svaka misao, emocija, djelo je Ono. Ono sebe udiše, i sebe izdiše. Ono Jeste. Ono se ne rađa i ne umire. Ono je sve i Sve je Ono.

Za svrhu upoznavanja Sebe, Ono se ispoljilo u Dva. Dva se ispoljilo u Tri.. i tako u nedogled. Jedno obitava i u Dva i u Tri i tako u nedogled. Ono je temelj. Bez Jednog ne postoji ni Dva, ni Tri, ni nedogled.
Sve što se ima reči o Neizrecivom kroz nesavršene riječi, rečeno je.

Jedino što Neizrecivo nije moglo da ima, sem "intelektualnog" shvaćanja da je Ono Neizrecivo, bilo je Iskustvo Neizrecivog. U tu svrhu Ono se ispoljilo u Dva. U Svijest i Energiju. Kao Svijest i Energija, ono se ispoljilo u kreaciju, u Tri.

Čovjek je Tri, stvoreno je Tri, kreacija je Tri. Energija i Svijest postoje u Čovjeku, kao alat kreiranja. Postoji i Jedno, jer ništa ne postoji bez Njega kao temelja. Čovjek je skladište Svijesti i Energije. Iako ovo rečeno je laž. Kada kazem Čovjek, mislim na ono što trenutno sačivanja ovu planetu i naziva se svjesno inteligentno "biće". Za mene je to Mašina, kada bih bio malo blaži, a pošto nisam, to je leš koji se raspada. Jer "čovjeka" živi Svijest i Energija. On nije svjestan postojanja ni Svijesti ni Energije, a još manje Jednog koje živi čovjeka. Vi ste življeni. Ne Život, ne Svijest, ne Energija. Sve dok ste čovjek sa malim č. Vi ste samo sredstvo koje Jedno iskorištava da se upozna. Leš koji naizgled živi. Vas nema. Niti će ikada biti.

Sem ako...

... to ništavilo ispod vaše kože, ne osvijestite i unesete Pažnju u to, kvalitet Svijesti u Energiju haosa. Tek tada, iako samo pojedinci, će postati Neko.

Jedno ne želi da vi budete Svjesni.

Mislite da vas lažem?

Da želi, vi biste bili svjesni već sada. Jedno želi elitu. Samo neumorne, nezaustavljive, neustrašive, spremne da umru u svakom trenutku za Neizrecivo. Samo takve želi.

Jeste li spremni da umrete za Neizrecivo?

Tek tada vas čeka vječni Život. Kada sve što je stvoreno iz Dva vratite nazad. I kada to Dva, vratite u Jedno. Tada je Jedno iskoristilo svoj potencijal. Tada se Jedno vratilo Sebi.

Jedno sebe upoznaje, ako ste Svjesni i sjetili se da ste Jedno, ono više ne može da se upoznaje kroz Vas. Ono je samo sebe postalo svjesno. Ono je ostvarilo svrhu Kreiranja i dvojnosti. Zato Jedno ne želi da vi budete svjesni, da znate tko ste, da znate što ste..

Kada kazem Vi, mislim na kolektivno Vi, ono što u većina živi cijeli svoj život i na kraju umre.  Ono želi da vi spavate, da bi se upoznalo kroz svu mogućnost Kreacije.

Ali... Jedno je dalo mogućnost. Dalo je mogućnost da se sjetite onoga što Jeste. Ali samo pojedincima, koji imaju kvalitete koje sam gore nabrojao, jedne od... ima ih još.

No, Neizrecivo je stvorilo i duhovnost, da bi se upoznalo i kroz nju, i logore, da bi se vidjelo i kroz to.. Ono je stvorilo Sve. Ali Sve je Ono. Ali Ono u tome nije svjesno Sebe kao izvora svega toga. Ono je nesvjesno. Sem u nekim pojedincima. Koji jasno znaju što su, ko su i što je svrha cijelog ubogog Univerzuma. Što je Svrha Jednog i što ono želi.

Rekao sam i duhovnost. Zanimljivo!

Zanimljivo zato, što je duhovnost kakvu poznajemo najnezanimljiviji sport današnjice. Duhovnost je skladište svega i svačega. Dođe nam da se zapitamo kako to da je takvo jadno stanje, pardon, sranje u duhovnosti?

Pa jasno je. Zar ne?

Ono ne želi da vi budete svjesni. Ali želi sebe upoznati i kroz duhovnost. Ono je smislilo i mantre, i meditaciju i sve alatke duhovnosti, samo da bi se upoznalo kroz to. Ali ne i da bi vi bili Svjesni Njega.

Na ovoj planeti ima masu duhovnjaka. Nebitno je kakvih. Ali duhovnjaka. Koliko njih je svjesno tko su i što su?

Nekolicina.

Zašto? Pa baš zato što ispunjavaju svrhu Neizrecivog. Ono se upoznaje.

Nikada, ama bas nikada, čovječanstvo neće se probuditi. Samo pojedinci hoće. Nikada masa. Naravno, podignut će se svijest čovječanstva, jer kroz to podizanje Ono želi da se upozna i na toj razini, ali nikada masa neće postati probuđena.

Sve dok...

... jedno ne objelodani svoje Postojanje, a to ce biti kraj Univerzuma koji poznajemo. Sve će završiti u Jednom, ponovo po mozda 6 ili 7 put ili ko zna koji. (Zar ste mislili da je ovo prvi put da ste bili Jedno umnoženo kroz Tri??? Ne!!! I nije prvi put da će Jedno udahnuti sve u Sebe.) To je ono što silni proroci osjećaju u svojoj pozadini, i svake nam godine, izriču apokaliptično predskazanje.

Ali ono što ne znaju i čega nisu svjesni, jeste kako je sve nastalo ovakvo kakvo jeste, svjesno (na neki način) tako će sve u trenutku i nestati. Nećete ni znati da ste živjeli, jer ne živite. Nećete biti ni svjesni toga, jer niste ni sada svjesni. Nećete moći ništa učiniti, jer ni sada ne možete ništa učiniti, sem onoga sto Ono želi da učinite..

Imate li sada slobodnu volju????

Nemate.

Možete li išta učiniti povodom ovog teksta i saznanja?

Ne možete (pardon možete plakati, žaliti se, pljuvati.. ) i to je sve.

Niti imate slobodnu volju, jer nema ko da je ima. Niti možete išta učiniti jer nema ko da išta učini. Zato ste nebitni. Zato ste hrana. Zato ste življeni. I sve ovo izrečeno danas, pišem za one koji se Bude. Koji su počeli da shvaćaju igru.

Samo za njih, kao pogonsko gorivo za dalje.

A oni će da se PREPOZNAJU.

Svi ostali, koji su duboko u snu, služe za učenje onima u procesu Buđenja.

Kada kažem: proces Buđenja. Mislim da one koji su posumljali, koji su razumjeli da ovo nije sve, da mora da postoji nešto u pozadini sve kreacije. Mislim na one koji su krenuli direktno ka spoznaji sebe. Ne fotokopije učenja, mantri, učitelja. Već na one sa mudima ko u Bika.

Samo na njih. A vi ostali im služite samo za učenje.

 

Ali.. svi imaju šansu.. i to je ljepota Neizrecivog.

Prepoznaješ li se?

Imaš li muda i probuditi se?

Koncept o sebi, je jedina stvar, koju Neizrecivo nije iskusilo, a kroz Stvoreno (a znači i kroz Vas) ga iskušava u svakom momentu. Eto toliko ste bitni. Ali da se ne uzjogunite, i niste.

 

---------------

Preneseno sa: http://tantra.bloger.hr/post/znate-li-koliko-ste-bitni-univerzumu/453069.aspx