Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Ra materijalRA MATERIJAL - ZAKON JEDNOG

Komunikacija sa Ra je obuhvaćena u pet knjiga pod nazivom Zakon Jednog, koje u originalu možete naći na http://www.llresearch.org/main.htm ( pod library ). Odlično tematski posložen i preveden materijal možete naći na http://ramaterijal.webs.com od kuda je i prenijet ovdje ( hvala Arji na prijevodu )!

„Ra – materijal“ je vjerojatno najpotpunije i najpriznatije djelo poteklo sa L/L seansi kanaliziranja. Nastalo je u periodu od 1981. do 1984. sa Karlom Rupert, koja je radila kanaliziranje, Donom Elkinsom, koji je postavljao pitanja, i Jamesom Alen McCartijem, koji je radio bilješke. U tim seansama Ra je opisao sebe kao socijalno-memorijsku cjelinu, ili ono što bi se moglo nazvati grupnom dušom, koja se prije više stotina tisuća godina razvila iz ljudske populacije 3. denziteta, nekada nastanjene na planeti Veneri. Ra danas egzistira u energetskom obliku i posvećen je službi populaciji Zemlje da bi joj pomogao kod predstojećoj planetarnoj promjeni, pri kojoj se vibracija planete sa 3. podiže na 4. denzitet.

U „Zakonu Jednog“, knjizi koja u seriji obuhvaća „Ra materijal“, Ra objašnjava uz brojne detalje proces naše evolucije, kuda idemo kada napustimo planetu, različite nivoe denziteta kroz koje prolazimo, prirodu interakcije između ljudi i vanzemaljaca i još mnogo toga.

O SADRŽAJU TRANSKRIPTA: Ovo podešeno telepatsko kanaliziranje je prvobitno objavljeno kao „Zakon Jednog“, od Dona Elkinsa, Jamesa Alen McCartija i Karle L. Rukert. Nudimo vam ga u nadi da vam može koristiti. Kao što Konfederacija entiteta uvijek ima običaj reći, molimo vas da upotrebite svoj zdrav razum i moć rasuđivanja prilikom procjene ovog materijala. Ako vam nešto zvuči istinito, dobro. Ako vam nešto ne leži, molimo vas, ostavite ga, jer niti mi, niti Konfederacija ne želimo biti kamen spoticanja za bilo koga.

Link na Ra material