Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Svijest je programski jezik svemiraDraga braćo i sestre!

Ne postoji nikakva materija kao takva. Ljudi gledaju svojim očima i misle - ovo je svijet. Ali nije! To je mali, mali raspon frekvencija unutar beskonačnog energetskog polja beskonačnih raspona frekvencija.

Čin svijesti je ono što stvara gradivne elemente od kojih je svemir sazdan. Ja ni ne mogu zamisliti svemir koji bi postojao bez nas. Zato jer je naš čin posmatranja svijeta oko nas ono što stvara, što nam dopušta da stvaramo u hodu - svemir u kojem smo svi sudionici. Možda nikad nećemo naći najmanju česticu u kvantnom svijetu kako bi vidjeli što je tvar od koje smo sačinjeni, a razlog je za to - gdje god da pogledamo, gdje god svijest istražuje s očekivanjem da će tamo biti nečega, to istraživanje, taj čin potrage, promatranja, je čin stvaranja nečega što možemo vidjeti. Mi u stvari gradimo ovaj svemir u hodu.

Svijest je programski jezik svemira. Mi smo vodiči svijesti - to je ono što mi činimo, to je ono tko smo. Svijest prolazi kroz i emanira iz nas.

Stoga, nikada ne smijemo pasti pod utjecaj masovnih medija, jer ako smo manipulirani, a s obzirom da mi stvaramo, tada ta kreacija više nije naša već tuđa.

"Sva materija potječe i postoji samo zbog jedne sile koja dovodi česticu atoma do vibracije i drži ovaj mali solarni sistem atoma zajedno. Moramo pretpostaviti da iza ove sile postoji jedan svjesni i inteligentni um. Taj um je matrica sve materije." MAX PLANCK (njemački fizičar, kojeg se smatra osnivačem kvantne teorije, za koju je dobio Nobelovu nagradu za fiziku 1918. godine / Rođenje: 23. travnja 1858., Kiel, Njemačka; Preminuo: 4. listopada 1947., Göttingen, Njemačka)

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript