Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Life Couching i Rekonekcija


Prije početka svoje klijente pitam:
Dali ste spremni riješiti svoje probleme, drame i više ne pričati o njima?
Dali ste spremni sudjelovati u vlastitom iscjeljenju?
Kada je odgovor na oba pitanja potvrdan, krećemo.

Ono što radim je holističko iscjeljivanje na svim razinama; fizičkoj, psihičkoj i duhovnoj. U holističkom pristupu iscjeljivanja smatra se da je svaka osoba odgovorna za svoje zdravlje pa je stoga i do neke mjere sudjelovala u stvaranju određene bolesti i isto tako može sudjelovati u iscjeljivanju te bolesti iscjeljujući istodobno svoje emocionalno, psihičko, tjelesno i duhovno biće.

Mnogo je Life Coucheva i to je u redu jer svatko radi na svoj specifičan način što omogućuje klijentima veliki izbor pri pronalasku savršenog coucha za sebe.

Smatram da je iscjeljenje prije svega solistički zadatak, posao s punim radnim vremenom te je klijentova spremnost da sudjeluje u tijeku vlastitog iscjeljenja nužna da bi se postigao uspjeh. Za svakog svojeg klijenta osmislim individualan plan i vidimo se ili čujemo najmanje dva puta tjedno u periodu od minimalno mjesec dana kako bismo realizirali taj plan. Pridržavanjem smjernica koje vam dam, rezultat je ono što vam garantiram. Ono što zaista želim je posegnuti ka životu osobe i pomoći joj da postigne vrstu radosti kakvu nikad prije nije upoznala.

Licencirana sam terapeutkinja raznih vrsta terapija, ali trenutno mi je temelj Rekonektivno iscjeljivanje. Učim medicinu za terapeute i iscjelitelje kako bi još više napredovala, ali pošto ne možemo biti stručni baš u svemu, okružena sam raznim stručnjacima koji su mojim klijentima na usluzi.

Rekonektivno iscjeljivanje dio je jednog novog područja koje se naziva kvantno – informacijska medicina. Zbog svoje širine u primjeni kod različitih izazova u vidu zdravlja pokazalo se da djeluje na fizičkoj, mentalnoj, emotivnoj i duhovnoj razini. Ovdje se ne iscjeljuje bolest nego osoba. Zna se desiti da ono što nam je potrebno nije uvijek u skladu s onim što očekujemo ili mislimo da želimo stoga utemeljitelj rekonekcije dr. Eric Pearl kaže: ''Ako ste sretni vaše iscjeljenje doći će u obliku kakvog očekujete. Ako ste zaista sretni, vaše iscjeljenje doći će u obliku o kakvom niste niti sanjali – onakvom, kakav je Univerzum namijenio posebno vama.''

Preporučaju se najmanje tri tretmana od kojih svaki traje 30 minuta i moguće ih je raditi na daljinu.

Rekonekcija je povezivanje s Univerzumom i suštinom našeg bića na način da se rukom prelazi iznad točno određenih meridijana, tj. linija i točaka. Ovo aktiviranje naših DNK lanaca stvara mogućnost da se brže razvijamo u svim segmentima života. Također nam omogućava da imamo pristup višim frekvencijama informacija i svijesti radi boljeg liječenja i evolucije. Rekonekcija se radi jednom u životu, dva dana za redom, a trajanje svakog tretmana je oko 45 minuta.

Cilj ovih tretmana je dovesti čovjeka, njegovo tijelo, um i emocije u ravnotežu. Energija se počinje pokretati na mjestima gdje je blokirana, a to rezultira mirom, oslobađanjem stresa i napetosti.

''Dođe trenutak kad je konačno vrijeme da preuzmete odgovornost za svoje postupke i zapitate se zašto radite sve ono što radite.''

''Najviši oblik neznanja je kada odbacite nešto o čemu ne znate baš ništa.''

''Vaš život nije ništa drugo nego zbroj izbora koje ste donosili do sada i to je dobra vijest jer će to isto biti vaša budućnost.''

 

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , 095-8833267

https://www.facebook.com/Life-Coaching-i-Rekonekcija-Emili-Valenta-470812873116965/


 

Lijep pozdrav,
 
Emili