Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Bezuvjetna ljubav - Duhovni principi kolumna - 3

Preskoči sadržaj

Sadržaj:

  1. Bezuvjetna ljubav - Duhovni principi kolumna - 3 (trenutno prikazana)
  2. Stranica 3

Ž E LJ APuno godina analiziram postojanje, gdje je želja čovjeka veoma izražena.Tijelo je mozgalica bez kraja.Za početak imaš život, bez obzira da li ga znaš, osjećaš, vidiš, prepoznaješ ili dopustaš.

U svakom slučaju život najviše želiš od svega, ali kako ga imaš, on ne mora biti tvoja želja.Život je najdublja suština tijela, kao nit od vakuuma, bezuvjetno moćan kroz budan EGO, onoliko prisutan koliko ga tijelom štitiš da ne odleprša kao duh. Vakuum jest beskrajna moć, ali on nije NIŠTA bez tijela koje mu služi kao spremnik.Temeljem inteligencije samoga života, TI ga ne želiš, on je u tebi samo zbog tvoje želje, jer si nekada poželio od roditelja da i TI imaš tijelo.Pored života koji je neovisan od tebe, u tijelu ne možeš NIŠTA bez želje. Reagiraš jer tako želiš, osjećaš, opažaš, sjećaš se, maštaš SVE jer tako želiš. Miran si kada to želiš, slobodan također.

Poznato je da čovjek želi bolest i smrt, jer i to se ne može bez želje. Životu je svejedno što ti želiš, on ionako vječno postoji, a duh se igra svjetlom između njega i tvog tijela.Suštinski imaš život, mnoge stvari znaš i možeš, ali mnogo više neznaš i ne možeš.Ima i ono treće što ne želiš, a moraš.Jasno je da imaš život i posebno ga ne želiš.Jasno je da imaš tijelo, ali ga jako želiš.Pitanje je zašto želiš tijelo, kada je ono već sadržano u životu?Valjda se neznaš drugačije igrati ni životom ni duhom, jer su nevidljivi, a onda se igraš tijelom. Mučiš ga, probaš njegovu izdržljivost u raznim situacijama. SVE ti je to zabavno, a nešto i strastveno. Tako zbog tijela stvaraš navike, a one prerastaju u prave ovisnosti i na kraju ne možeš bez tijela, a na neki način znaš da ono nije onaj život iz njegove dubine.Tako ti prolazi vrijeme, s duhom u kavezu tijela, koji te muči i boli, kada nisi odlučan pustiti ga da živiš slobodno. TI samo nemaš iskustvo slobodnog duha ili slobodnog života, neovisno od tijela. Kao da nemaš pravo znanje i zato ne popustaš u ovisnosti, bez obzira na kronične boli.Tebi dan prođe brzo, jer si pun želja, tako da nikada nemaš mir za pažnju prema životu.

Znam da te jedino život može naučiti miru. Ti jesi stvoren od sjemena, ali čini se to sjeme nije bilo genetski savršeno čisto.

Zato budi odgovoran životne svrhe i radi na stvaranju boljeg sjemena u tijelu. Ti znaš da su tvoji preci bili mnogo primitivniji, ti si mnogo bolji, ali to nije kraj, može se tu još mnogo toga popraviti. Umjesto uživanja, koja si već mnogo puta probao i uvjerio se da nisu NIŠTA posebno, predaj se stvaranju kvalitetne strukture DNK tijela, to se može kroz pročišćenje destiliranom vodom i živom hranom. Naravno još je bolje ako se aktivno uključiš u analizu postojanja materije tijela, jer se može dogoditi da otkriješ nešto što nitko još spoznao nije.

Definitivno imamo more umnih ljudi, visokoškolaca, nobelovaca, ali ipak i dalje nedostaje pravo znanje, kao životna pjesma koju bi znalo svako dijete i ne bi moralo biti ovisno kroz život.U formalnoj površinskoj ego ovisnosti, ne vidi se kraj UM-mislima, jer su one uvijek iluzija.Zato je prirodno opravdano, zanimljivo i mirno posvetiti se pročišćenju tijela. Iza toga se može očekivati jasan uvid života, jer se dalje od njega ne može, kada je jedini stvaran na ovom svijetu.

SVE drugo je također stvarno, ali kroz nejasan uvid i maglu individualne moći duha tijela.Uranjanje u dubinu života, vidiš svrhu, a bacanjem UM-misli izvan tijela, postaješ siromašan duhom, kada blijediš i nestaješ u magli iluzije postojanja.Stvaran si kad si bezuvjetno budan u primarnom EGU i nestvaran kada si taj isti ego u sekundarnom smislu površinske maske tijela, koja jedino UM-misliti zna, kao pokretna lutka, bez života iznutra.Svaka tvoja želja je unutarnji nemir, očekivanje, nada, razočarenje ili patnja, ovisno od jačine same iluzije želje.Prava želja je NE-želja, kao aktivna budnost mira, slobode i znanje o životu.STVARNOST I ILUZIJATo je lice i naličje jedne materije.STVARNOST je život materije tijela, kao EGO-budna suština i SVE-moć, kao apsolutna inteligencija.ILUZIJA je NE-budnost ega istog tijela, kao promjenljiva forma kao karakter i ponašanje na površini.Život i ponašanje tijela manifestira njegov DUH, u smislu usporene svjetlosti kroz vrijeme. Tako je duh uvijek inteligentan na metafizičkoj ravni postojanja svjetlosti, kao dopuštenje u tvom tijelu. Tijelo bez duha ne živi i uznemireno je kada UM-misao ne vodi brigu o njemu i to boli.Život i duh tijela daju kvalitet i moć UVIDA njega u postojanju, koji nazivamo SVIJEST.Tako je čovjek stvaran i nestvaran u postojanju, kao dan i noć, kao budnost i san, kao primarni i sekundarni EGO, kao svijest i nesvijest, kao SVE-moć čovjeka ili NIŠTA od čovjeka.Postavke materije su savršene i jednostavne, ali je ponašanje čovjeka promjenljivo, zbog ograničene prirode tijela, zbog usporenja moći života tijela, koje na površini, rijetko daje sliku prosvjetljenog bića. Kada se UM-misao usmjeri na nešto izvan tijela, DUH u njemu gubi moć funkcionalnog uvida, zbog čega tijelo mora spavati. Mirno i budno tijelo izravno je cjelovito budno i svjesno, bez ovisnosti sa strane, bez nasilnog skretanja duha s vertikale njegovog puta.

Tijelo nije samo elementarna biokemija i zbrka, nego se ona može podići na pročišćenu alkemiju, mirniju analizu kroz pet elemenata.Kada nemaš pravilan odnos prema vlastitom duhu, on u tijelu mijenja karakter i TI se ponašaš različito.Evolutivno pročišćenje prirode i čovjeka je tranzicija materije, kroz osvješćivanje tijela, što i jest životna svrha.Točno je da čovjek ima spiritualne moći duha, kroz samosvijest i svijest, kroz smislenu biokemiju tijela i duhovnu alkemiju UM-misli, ali je točno da se isti taj čovjek gubi u ovisnosti izvan tijela.

SVE zbog ovisnosti i sitne strasti, upropastiš cjelinu uvida i samo ograničeno upireš pažnju UM-misli na nešto što SADA nije važno životu tijela.Promjenljiva je implementirana stvarnost u životu čovjeka, koji još uvijek uživa u nebitnim stvarima, zanemarujući savršene moći života.Ono što pojedinac zna i može izgovoriti, odaje sliku njegove ograničenosti u zrelosti, jer u govoru nikada ne pogađa istinu. Znam da je čovjek istinit kada zatvori usta i ništa ne govori, nego samo mumla u grlu kao golub ili svinja dok je češkaš. Na toj razini je običan smrtnik, koji se i dalje plaši smrti, iako znamo da je život vječan.SVE su to činjenice, na prvi pogled sa nesagledivim posljedicama, ali su sa svrhom, sa krajnjom evolutivnom potrebom materije.Čovječanstvo još nije stvorilo super svjesno sjeme čovjeka, u smislu jednostavnog znanja života u vidu zapisa na bijelom papiru, zato smo svi početnici života i nikako da ga znamo u cjelosti. Ono što se zna, nije jednostavno, niti jasno, ne možeš ga udahnuti niti popiti, nije uvjerljivo bez ostatka, nema moć da te privuče, kao što te ovisnost privlači.

Učitelji života su negdje u službi vladara svijeta, tako da je pojedinac i dalje slinav u ovisnosti, krvi i limfi i zbog te sline nema moć jasne misli, slobodnog duha i pune svijesti, iako je SVE jednostavno postavljeno.Uopće nije čudno zašto je netko ovisan i zašto uživa, jer isti taj nema kvalitetno tijelo, koje može dati bolju imformatičku inteligenciju kroz višu svijest.Slina, kao sluz u tijelu, krvi i limfi, je aritmija srca, dehidracija, svaki poremećaj karaktera i svaka bol.Koncept tijela je krajnje imformatički sustav po principu destilirane vode, stvoritelja žive prirode i etalona normalnih postavki tijela u svemu.Zbog ovisnosti je potisnuto proširivanje znanja i oslobađanje duha. Umjesto svijesti, život se svodi na sporadični primitivizam i reakciju tijela kroz upadljivu intuiciju, emocije, osjećanja, sjećanja UM-misli.Kada analiziraš seksualnost običnog čovjeka, jasno vidiš da ona nije odmakla dalje u evoluciji, nego je slična uživanju kućnih ljubimaca ili svinje, za koju je znanost dokazala da je po inteligenciji najbliža čovjeku.Visoko školovani ljudi nikada nisu u stanju izgovoriti istinu. Njima je svijest jednako daleko kao nepismenom čovjeku. Nepismen je daleko mirniji u ponašanju, zbog djelovanja UM-misli.NIŠTA ne znači ako netko ima visoko obrazovanje, doktorat, možda je nobelovac i nad UM, ako isti taj uživa u jedenju mesa od životinje, alkoholu, primitivnom sexu. Još uvijek taj nezna što je destilirana voda i živa hrana.Podjele među ljudima po državnim granicama, vjeri, novcu, primitivizam su svoje vrste, koji tjera pojedinca na reakciju i bunt. SVE je više onih koji iz zbrke suvremenog ponašanja nalaze mir kroz prošireno pravo znanje, prehranu i razvoj duha i svijesti.Tako je čovjek komadić potrošačkog društva, glasačke kutije, budni pratilac pokretnih TV i internet slika, UM-misleno ovisan, nije svoj, nema pravo znanje, nezreo je i pored godina starosti i diplome, nema mir i slobodu.Na taj način nije budan u primarnom EGU života, nego je neodlučan i nestabilan u samosvijesti sekundarne ego maske tijela.SVE je danas formalno i pojedinac to dopušta. Njegove su želje UM-misli formalne i nikada nisu život bez želje, onako bez razloga, zato si nesiguran, jer su oko tebe uznemireni ljudi, u žurbi, gdje nema mjesta za mir, ljubav i dobrotu.SVE je to in, cool, trend, moda, facebook, nestvarna love, u duhu vremena, pregrijane atmosfere zemlje i smanjene svjetlosti, što se reflektira na ponašanje pojedinca, kao zračenje koje on upija i pohlepno zadržava u sebi i truje se.

Samo destilirana voda i sokovi od svježeg voća i povrća mogu omekšati kamence u arterijama, ublažiti dehidraciju tijela, oprati crne rupe, taloge, viškove hrane, otrovne plinove i mentalno smeće u tijelu, čime nestaju boli, vraća se volja, popravlja religija srca, koja tijelu daje bolju imformatičku moć svijesti i inteligencije u cjelini. Najtvrđa kamena stijena i metal se otapaju u vodi, tako se i mekano tijelo može dovesti u red.Čovjek je suštinski duhovan, ali je ipak pravo znanje iznad moći duha i svjetlosti, kao uvid, mir i sloboda, bez razloga.Prema životu, svjetlosti, duhu, svijesti, čovjek je kao sluz od tijela koje spava kao u komi i nema moć budnosti zatvoriti usta, nego mu duh curi, i dalje ostaje nezrelo, ovisno i bez moći uvida.Tko zna oprati sluz iz krvi i limfe destiliranom vodom, zasigurno će popraviti imformatičku moć i svjesnost, jer je u prirodi jedino destilirana voda najbolje manifestirani oblik bijele svjetlosti.Ako je život nevidljiva i stvarna suština tijela, onda je destilirana voda prava formalna hrana tijela, koja mu daje vitalnost, imunitet i dugovječnost, naravno najbolju imformatičku svjesnost.Život je bez boje, mirisa i okusa, ali svakako manifestiran ili preslikan kroz svjetlost i duh tijela, gdje mu je destilirana voda najprimerenija. Bolji od vode je zrak, ali on nije postojan za građu tijela, zato je destilirana voda minimum postojanja i maksimum svijesti istog.
INTELIGENCIJAJednostavnost postojanja materije izražena je inteligencijom.Tako je materija apsolutno inteligentna kao beskrajni vakuum prostora svijeta, kao bezuvjetna budnost ili univerzalna svijest ili sloboda stvaranja ili duhovna suština svijeta.Metafizički inteligentna kao duh, svjetlost i vrijeme, kao inteligencija duha, ili EGO (iluzija, preslikana suština vakuuma, život u bojama svjetlosti), ili djelovanje sabranih pet elemenata - formi stanja materije na metafizičkoj razini, između apsolutnog i fizičkog stanja materije. Kod čovjeka je to djelovanje UM-misli i njihovo prevođenje iz sekundarnog ega u istinu primarnog EGA života tijela, preko duha i samosvijesti, poznatih spiritualnih moći i alkemiji tijela.Fizički inteligentna u postojanju žive i mrtve prirode, temeljem elementarne prepoznatljivosti materije, kroz biokemiju tijela, preko metabolizma, krvi i limfe.Suština svake inteligencije je ispoljena moć bezuvjetne budnosti stanja.SVE u postojanju je onoliko inteligentno koliko je budno. Zbog te jednostavnosti postoji život materije svijeta, kao SVE-stvarno i SVE-iluzija, kao tranzicija inteligencije i budnosti, kroz duh, kroz svjetlost, kroz vrijeme, kroz nemanifestirano i manifestirano, kroz stvarnost i ogledalo stvarnosti.Kada pogledaš u nebo, ono što ne vidiš je više inteligentno od onoga što vidiš na nebu i oko sebe. Jednako tako gledajući svoje tijelo, ruke, prste, vidiš manju fizičku inteligenciju tijela, a ne vidiš apsolutnu inteligenciju života u njemu. To stvara zbrku i naviku na viđeno očima. Ali kada sebi pogledaš u oči u ogledalu, otkrivaš sasvim drugu suštinu tijela. Oči ti otkrivaju posebnu dubinu života, ali tebi nije jasno i zato radije ne gledaš sebi u očima. Ne voliš gledati ni drugima u oči, jer i kod njih ne vidiš istinu.U svakom slučaju oči su osjetljive na svjetlost, imaju inteligentnu moć prepoznavanja života, naravno nedovoljno jasno, jer su one samo jedno od pet osjetila tijela. Kada sabereš opažanja svih pet osjetila, imaš potrebu za UM-misli, da se presabereš koliko znaš opaženo ili ga prvi put vidiš.Kroz vrijeme tijelo stvara naviku površinskih opažanja intuicijom, emocijom, osjetilima, prošireno na sjećanja i maštu.Cjeli taj opus prirodne inteligencije tijela, samo je dokaz podsustava sekundarne ili površne ego budnosti.Zato cjelu stvar guraš iz mozga, preko istine u tjesnacu grla, vibracijski na provjeru u primarnom (stvarnom) EGU tijela. On je bezuvjetno budan i ima najvišu moć žive sile ili nagona ili sex potencijala tijela. No to je život na pola puta. To je trenutak dodira postojanja života, ali kao opasnost i crvena boja svjetlosti, sa upozorenjem da se radi o prednaponu duha.Što možeš poduzeti? Vratiti se ponovo u nejasna opažanja ili nastaviti istraživanje stvarnosti života.Ako ne baciš sex potencijal tijela, nego ga uzdigneš na višu razinu duha, imaš višu moć prirodne inteligencije tijela, kada ti se popravlja imunitet. Od imuniteta osjetiš ljubav i to je optimalno i prirodno stanje života tijela u prirodi.Čovjek je mnogo više od ljubavi ili se ljubav u prirodnom imunitetu tijela ne završava, nego se dalje uzdiže na potvrđenu istinu u grlu, onda na samosvjesni uvid tijela (treće oko) i poslije UM-misli, može preći u konačni kvalitet duha i vantjelesni uvid stvarnosti života, bez ovisnosti od tijela. To stanje uvida nazivamo svijest. Naravno i ta se svijest može uzdignuti do apsolutne svijesti postojanja. SVE to je inteligentna manifestacija EGA ili duha, malo kao zbrka, malo kao radost, koju tijelo samo stvara, vođeno višom inteligencijom i dopuštenjem neovisnosti od tijela.Tako je materija preko inteligencije, sama sebi dovoljna u svakom izražaju, kao stvarnost ili iluzija, jer se SVE dešava jednovremeno u prostoru i vremenu svijeta. Tu nema zastoja. SVE je kozmički red i mir. Zastoj se odnosi na niže slobodne entitete, koji ne umanjuju moć apsolutne inteligencije, nego su i sami na putu pročišćenja.

INTELIGENCIJA

SVJESTAN si i miran ako inteligentno MOŽEŠ biti SVE od života SADA.

MIR čovjeka je sabrana inteligencija, kao dopuštenje SVE nižih stanja ponašanja tijela, kada prelazi u MILOST.

M I RNikada se nemoj truditi izgovoriti ISTINU, jer to suštinski nije moguće.PRAVDU ćeš zadovoljiti ako postigneš MIR.

SAVRŠENSTVOBio bi savršen da nemaš usta.SVE rupice i rupe na tvom tijelu, intelignetno su kontrolirane primarnom EGO budnosti tijela.Jedino su usta ostavljena tebi da pokažeš moć inteligencije tijela.U prirodnim postavkama, inteligentno možeš biti prosvjetljen.Od TEBE OVISI, inteligencija tijela, kao SAMOSVIJEST, kao usmjereni duh u SVIJEST.Riječ USTA, počinju vokalom „U“, kao UM-misao, kao umišljenost, kao OVISNOST, ili sekundarni ego koncept navika i želja, UM-mašte.Kako možeš SADA biti bez usta?Jednostavno, zatvori ih, ne izgovaraj NIŠTA, jedino ako ćeš popiti destiliranu vodu ili sokić od svježeg voća i povrća. SVE vrijeme drži zatvorena usta, neka to postane navika i za vrijeme spavanja.Sa otvorenim ustima stalno govoriš neistinu.Konačno zatvori usta, saberi se, neka istina progovori tamo gdje joj je mjesto, u grlu, kao ZNANJE života, jer ona samo tebi služi. Svatko ima život i zna za istinu. Nikome ne treba tvoja istina i nikome ne soli pamet, jer su svi posoljeni i premazani svim bojama svjetlosti iz prirode.Svi su elementarno ovisni od svega i više od toga.Pusti SVE na miru, TI budi svoj, u vlastitoj istini sa zatvorenim ustima, kada nećeš imati crnu rupu kroz koju ti curi život. No, život ne može iscuriti, on je vječan, samo curi život tijela i TEBE hvata strah.SVE moć tijela izvire iz zatvorenih rupa, kao u borilačkim vještinama.Kada tijelo izgubi moć budnosti primarnog EGA, SVE rupe tijela se otvaraju i kroz njih iscuri tijelo, a život odleprša kao apsolutna inteligencija.Video si nekoga kako spava otvorenim ustima i shvatio si da je tada čovjek bez moći, potpuno izgubljen, jer usta ne pripadaju budnosti primarnog ega. Ona se jedino mogu kontrolirati samosvjesno.Ako sebe pobijediš kroz zatvorena usta, oslobodio si se svih ovisnosti, očistio karakter i izgubićeš masku ega. Tada će tvoje oči postati jasne i bistre, možda mile, ako to bolje usavršiš.

STVARNOST I ILUZIJAMnogo je razloga zašto stalno potenciramo stvarnost i iluziju u postojanju, kada znamo da je svijet suštinski jedna materija.Apsolutno je SVE stvarno, jedino čovjek može biti ograničen tijelom u svijesti, kada UM-misli i mašta stvaraju SVE iluzije, naravno iznuđene od stvarnosti materije.Ako se u svijesti jasno vidi stvarnost u konačnom smislu postojanja, onda znamo svrhu tijela u životu materije.Forme i simbolizam duha svjetlosti, kroz vrijeme, nisu bitne za suštinu postojanja, tako ni iluzije čovjeka nisu bitne za stvarnu materiju.Svi smo mi manje i više moćni u inteligenciji, nesvjesni ili ograničeno svjesni i SVE se svodi na inteligenciju MIRA i znanje.I šta sad, stvarno je ono što se ne vidi, što nije izgovoreno, što nije manifestirano.Pa to je crna noć, bez nijansi svjetlih boja, kada držiš zatvorena usta, spavaš i ne komuniciraš ni sa kim.Može li čovjek u danu vidjeti mrak oko sebe, bez boja prirode?Neki kažu: „Mrak mi je pred očima“, usred bijela dana, valjda se i to može. Taj mrak je siguran znak djelovanja UM-misli.No svemoć Apsoluta u crnoj boji vakuuma nije bez boja, upravo crna boja ima moć upijanja bijele svjetlosti u cjelosti, kada se manifestira u čovjeku kao UVID, mir i SLOBODA.

USTASa zatvorenim ustima, cjelo tijelo ima moć koncentracije na život.

U stanju budnosti i koncentracije na život, SVE boli u tijelu se guše, jer su nestvarne.

Jedino život živi bez NIŠTA, SVE drugo u tijelu je ovisno, manje-više, ali je u konačnici manifestiranom tijelu dovoljna svjetlost za život.Naravno, to je samo priča iz bajke savršene materije, a priroda tijela ipak je ovisna o destiliranoj vodi i minimalnoj živoj hrani iz sokova svježeg voća i povrća.Ako imaš stvarnu želju, onda je jednostavno možeš ostvariti preko istine u grlu, a to opet povlači zatvaranje usta. Tako možeš dobiti ogovor na svako pitanje iz života, tvog i tuđeg, pročistiti karmu (karakter), osloboditi se svake ovisnosti i boli, i postati konačno jednostavan.Zbog usta su mnogi postali slavni, a oni drugi, zbog usta, nisu živi. Mi smo na klackalici negdje između u UM-mislima, pa dok tijelo izdrži boriti se za opstanak temeljem budnosti primarnog EGA, bez tvog znanja.

GOVORMoć govora istine u grlu, sam sa sobom, predstavlja duboku koncentraciju na život i mir, kada analiziraš svaki problem i izvodiš ga do kraja.

Jedino si tada pravi mislilac i nisi duševni pacijent.Običnim govorom kroz usta, kada te nitko ne sluša ili ne želi čuti, pokazuješ SVE znake duševnog pacijenta, manje ili više. To je siguran znak nemirnog duha u tebi, smanjena koncentracija i polusvjesno ispoljavanje SVE reakcije na život.Zatvorena usta nisu bježanje, izolacija, nego prirodan način sabiranja nižih moći inteligentnog sadržaja u tijelu.Kako je život sam sebi dovoljan, on ne ulazi niti izlazi na usta, kako mnogi vjeruju. Zato zatvorena usta ne smetaju životu, ali štite tijelo u cjelosti, jer je to inteligentan vid budnosti tijela u primarnom EGU.

M I RTI si u ideji sam sebe odgledao kroz apsolutni film života, koji kasni u vremenu, kao EGO.Ako nemaš mir svakog dana gledati serije iz tvog filma života, to znači da ti pažnju odvlače mnoge stvari iz vana.Međutim, koncentriraj se na život i shvatićeš da se ipak SVE nalazi na filmu tvog životnog puta, jer NIŠTA ne može biti izvan toga. U pitanju je jedna materija, manifestirana kroz tvoje tijelo i UM-misli.E G OSvi smo samo EGO-budna suština više stvarnosti, u smislu koncepta fizičkog tijela i dopuštenja da se u njemu dogodi SVE-život, ili si ograničen na navike i ovisnosti, vjeru i sudbinu, bez proširenog znanja i dublje samosvijesti.SAMOSPOZNAJANe možeš ostvariti MIR ako neznaš život.

Spoznati život jedino možeš kada ga znaš cjelom stazom.

Ta staza je vertikala tijela, od mozga do spolovila i obrnuto.

Bez obzira na spise, zamisli da si sam na pustom otoku, gdje svakako živiš i trebaš ostvariti mir. Neznaš za duhovnost, vjeru, sudbinu, suvremenost, ali znaš da si živ, imaš zrak, vodu, hranu, svjetlost.Radi se o tvom odrastanju, zrelosti i proširenom znanju, iza čega postaješ MIR i radost, onako bez razloga, jer si ostvaren.SVE počinje iz ŽELJE, jer je ona sažetak SVE-moći tijela (živa sila tijela ili Kundalini energija, kako ti paše). Želja je prava ako si mislima koncentriran na nju, ako je u tebi, ako nije izvan tijela (jer tada nije želja, nego ovisnost).Pojačavajući želju, ona postaje izraženi kvalitet i prerasta u moć koja se penje iz spolovila prema srcu, grlu i glavi, s ciljem da izađe iz tijela i ostvari se u svemoćnom prostoru, da je vidiš kao čaroliju.Iz mozga pokrećeš intuitivno svjesnu želju, koja prerasta u emociju, a emocija u osjećanje, koje završi kao sažetak u spolovilima. To je već suština koja ima moć vibriranja jača od vibracije primarnog EGA. Ona te ne ostavlja ravnodušnim. Moraš na njoj raditi. Prosto rečeno ta moć se kod svih manifestira kao sex potencijal.Kroz orgazam imaš iskustvo kako možeš srušiti sebe u par sekundi strasti, ali to nije znanje, niti cilj života. Sex potencijal treba svatko naučiti preobražavati u prijateljstvo, imunitet, ljubav, istinu, duh, svijest i mir. Tom vertikalom se penje moć sjemena, kao znanje i zrelost, kao svjesnost i jasan uvid.SVE želje o kojima razmišljaš, a izvan su tijela, nisu prave želje, ali su zato napor jer si već ovisan o njima. Uporno su one predmet tvojih misli, zbog čega nemaš mir.

Prava je samo ona želja koja te grije, koja te revitalizira, podiže, tjera na kreativnost i jednostavno je ostvariš kroz istinu u grlu.Ako želja može postati tvoja radost, jer je već vidiš ostvarenom, zaista je čarolija vrijedna pažnje tvojih misli.Što može biti prava želja?To moraš probati sam i znati kada si radostan ili tužan zbog želje.Svi smo mi samo neostvarena želja, kao nezrelo sjeme, kada smo ovisni od mnogo toga iz vana, samo zato što previše maštamo i nismo u stanju koncentrirati misli na život iznutra.Tko može definirati želju, stao je na stazu puta i želja ga sigurno vodi, jer je ona najviša moć čovjeka. Želja je jača od svih tehnika, jer smo i rođeni zbog vlastite želje.Mnogi će reći da su ovo gluposti jer svatko ima želju, što je potpuno točno, ali je malo onih koji imaju moć koncentracije na život, kao bezuvjetnu želju bez ikakvih razmišljanja.

DESTILIRANA VODA

U prirodnim uvjetima voda može biti čista H20 samo poslije destilacije, ili prirodno pročišćena kroz biljku. U tom slučaju biljka zadržava minerale za stablo i grane, a čista destilirana voda formira plod i sjeme, koje jedeš.
Druge vode u prirodi nisu čista H20 i kao takve nisu predmet metabolizma tijela, njegovoj vitalnosti i dugovječnosti.

Kada piješ destiliranu vodu i hranu u sokovima od svježeg voća i povrća, koji su također obogaćena destilirana voda IONIMA hranljivih tvari, kakve gode metabolizmu tijela, imaš posebnu moć od svjetlosti koju prenosi čista imformatička voda, na jednostavan način biokemije tijela, od čega se jača njegov duh, a TI postaješ vitalan i dugovječan.

U tom slučaju je krv tečna kao destilirana voda, nije ljepljiva, prolazi kroz najsitnije krvene žilice, što za posljedicu ima punu svjesnost i jasnoću uvida stvarnosti.

NIŠTA ne živi u desiliranoj vodi, izuzev prirodnih stanica tijela. Mutirane stanice su osuđene na smrt i izbacivanje kao otpad i višak.

Kad se pročistiš destiliranom vodom, imaš čistu mokraću sličnu njoj, što znači da si jednostavno čist u tijelu.

Tko vidi pravu stvar u destiliranoj vodi, lako će istražiti njen značaj, a skeptici neka rade po starim navikama.

Svatko se može ponašati svjesno ako želi, jer svijest ne dolazi, ona je već u svakome, samo čeka dopuštenje.

Z N A NJ E

Ako vjeruješ da će se u svijetu pojaviti prosvjetitelj, savršeni učitelj, iscjelitelj, spasitelj, tvrdim ti to se zaista ne može dogoditi, iz prostog razloga što je svatko od nas veći ĐAVO od samog postojanja. Svi mi možemo SVE po pitanju svijesti, ali ipak radije uživamo u nebitnim formalnostima i pravimo se svi od reda kako je suština nedokučiva ni kroz duhovnost.

Znanje izvan života ne postoji, a ipak svi imamo život.

Kakvo savršeno znanje očekujemo?

Ako čuješ da se negdje u svijetu rodilo dijete bez usta i živi, jedino to može biti pravi čovjek koji neće biti griješnik, jer ne može govoriti neistinu, o kojoj smo svi redom griješnici i ovisnici.

ISTINU ne može nitko izgovoriti, ona se govori izravno kroz život.

Nikome nije stalo do JEDNOSTAVNOSTI koja izvire iz savršene MATERIJE, koja je jednovremeno muško i žensko, stvarna i nestvarna, Apsolut i Ideal, kao POSTOJANJE i NEPOSTOJANJE (Antimaterija).

Bez obzira na SVE kako se predstavljamo, svatko ima svoju ŽELJU i živi zbog nje, bila ona u vezi prosvjetljenja ili smrti, svejedno je.

Zato ljudi budite istrajni u želji, a to vam ne moram ni reći, jer je ona jača od sviju nas. ŽELJA je suština, ne bez razloga. Jedino je ŽIVOT bez razloga, ovoga puta malo zalutao u tijelu s razlogom.

Vjernici trebaju znati da je ŽELJA moćnija i od božje volje (u koju vjeruju).
A nevjernici jednostavno mogu imati MIR, oni samo vide suštinu.DOPUŠTENJEAko prihvatiš DESTILIRANU VODU, odredio si se prema svjetlosti, jer je ona jedina u prirodi tvog tijela imformatički moćna propuštati svjetlost bez ikakvog zadržavanja.Kada znaš da si tijelom skoro 80 % destilirane vode, piješ je i hraniš se njome preko sokova od svježeg voća i povrća, postigao si vezivanje misli za suštinu tijela iznutra, kada ne moraš biti ovisan o formi tijela na površini.Pribranost svih boja iz prirode u svjetlost vode u tijelu, kroz čistu krv i limfu, za posljedicu ima moć DUHA, manifestirano kroz istinu u grlu, kroz jasan uvid i mir u svakom trenutku.Nikada ne moraš biti duhovni zombi, čije ponašanje vide drugi, kada možeš biti jednostavan preko daha, destilirane vode i slatkih sokova, što je suština vitalnog i dugovječnog tijela.Svatko je duhovan svojim postojanjem, zato ne trebaš biti ono što već jesi.

Ali ako još nemaš prošireno znanje i jasan uvid u stvarnost života iznutra, trebaš se povezati s vlastitom suštinom, direktno i jednostavno preko daha, vode koju piješ i hrane. Tom logikom krenu i tvoje misli, jer si TI svijest u tijelu koga trebaš naviknuti da nije ovisno i da nema boli.Kada se pročistiš tijelom i sam sebe uvjeriš da si radostan, to znači da si izravno na putu života, da imaš duha, da propustaš svjetlost, da si svjestan i miran.Poslije toga ti već imaš znanje i iskustvo, kada ne moraš misliti o ponašanju.Stanje tijela bez misli je posebna moć kreativnosti kada imaš jaku volju za SVE, na jedinstven način bez karakternih obrana. Tada si direktno u primarnom EGU (suština tijela) i on je u tebi jer si mislima u tijelu gdje te ego lako pronalazi kada mu trebaš.Kada „JA JESAM tijelo-svijest“ nema misli, nema rasipanja pažnje, nema izmišljanja boja, nego si jednostavan kao zrak i voda, bez boje, mirisa i okusa.Tada dopuštaš SVE, ne reagiraš i kao da postojiš bez vremena. To je posebno važno jer NIŠTA ne čekaš i nije ti dosadno. Upravo si ispunio životnu želju i raduješ se bez razloga.Ovo je priča za običnog čovjeka kome treba životno znanje, koncentracija misli i mir, od čega ima prirodan imunitet, manifestirano kroz ljubav i radost. Mir i ljubav su negdje na sredini života tijela u prirodnim postavkama, kada razumiješ primitivan nagon, osjećanja i emocije, ali si ujedno spreman predati se duhu i istini.Tko želi približiti se duhu i spoznati iluziju bliže, treba imati moć dubokog mira tijela, kada je ono prozirno za uranjanje i jasnu vidljivost trećim okom. No i taj može jednostavno meditirati u hodu, bez ikakvog lotosa i tehnika, jer je meditacija direktna vožnja kroz dubinu nevidljivog tijela, a ne tehnika kojom se uvid u stvarnost postiže.Duhovni rast nema smisla ako obitelj i prijatelji vide u tebi čudno ponašanje. Duhovni principi nisu isključivost, nego dublje razumijevanje postojanja, onako komotno, proširenim znanjem kojim se običan čovjek ne služi u svom delanju.Jednostavno je kada uranjaš u dublju svjesnost, a da pri tome ne odudaraš od sredine, jer se to može. Mnogi se nepotrebno koriste duhovnim izrazima Istoka, što uopće nije potrebno u samospoznaji života.

Na kraju samospoznaje trebaš postati učitelj života upravo običnim ljudima, a ne čudak koji je izravno u nirvani.Život znaš u cjelosti (tu je i duh), kada si u trenutku prilagodljiv u uvidu i svijesti. To znači da ne moraš bježati ni od čega, jer te NIŠTA ne može zaprljati ako to ne želiš. Obično početnici duhovni tragači postaju nekakvi umišljeni duhovni čistunci i paze se u običnom danu da ih obični ljudi ne skrenu s puta. To je dokaz da ne razumiju analizu i samospoznaju.
SVE to treba biti jednostavno jasno bez napora, principom kada jedan kvalitet daje višu moć, kada umre staro i rodi se novo sjeme.Život može spoznati svatko i onaj na Grenlandu koji možda još nije čuo za duhovnost Istoka, Isusa ili budizam.U ovoj objektivnoj prirodi odnos tijela i duha je 10:1, a to znači da je duh neprimjetan u ponašanju, ali svakako prisutan u svijesti, gdje mu je i mjesto. Oni koji suludo mašu duhom a ne razumiju njegovu suštinu, jednostavno postaju duševni pacijenti, kada nisu ni svjesni toga.Zato prvo ide opća kultura, onda pročišćenje tijela, pa na kraju koncentracija moći misli. Bez toga je tijelo raštimano, organi i funkcije nisu u skladu, a misli lutaju izvan tijela, najprije tamo gdje ih strast vuče, a to već nije MIR.

Tako se EGO duplira bez potrebe. Umjesto jednog primarnog ega, umišljanjem stvoriš i onaj površinski ego, zbog čega moraš biti razdražljiv, nedovoljno jasan u svijesti i često bolestan.Upravo je strah prvi rascjep i definicija karaktera, koji ti oduzima SVE moći, volju i kreativnost, a u suštini TI si ga umislio jer od svjetlosti praviš tamu.Naravno, svatko je odgovoran za svoj mir i nitko ne može reći da je netko drugi kriv za njegovo ponašanje.SVE je to stvar odrastanja, navika i zrelosti ako ona uopće prati funkcionalni život tijela.Svatko može biti jednostavno SVE realiziran i miran ili NIŠTA jasan sebi i drugima, ako prihvatiš red stvaranja.ODGOJSVE više je vidljivo da roditelji, škola i društvo nemaju zrelost ni sluha za rad s djecom, proširivanjem znanja o životu i stvarnim potrebama trenutka u kome živimo. Djeca danas mnogo više znaju od roditelja i učitelja u školama. Njima su roditelji i učitelji potpuno smiješni u svemu. Društveno obrazovanje nameće SVE teže školske programe, međutim ni sami nisu dorasli ponuđenim sadržajem, a djeca i to podnose.

Nameću djeci bezvrijednu lektiru, beletristiku, jezičku perfekciju kakva inače ne postoji stvarno, niti je bitna.

Škole SVE više koriste domaću zadaću kao sredstvo za vezivanje djeteta uz knjigu. Ispada da su djeca u školi cjelodnevno i to zaista nema smisla.Dijete nema izbora, ne voli knjigu jer u njoj ne vidi istinu života i bori se u sebi pristojnosti radi.Zato se djeca sama snalaze komunikacijom između sebe, onako zatvoreno, preko interneta, fejzbuka ili drugih servisa virtualne komunikacije. U toj komunikaciji nema stvarnosti prirodnog tijela, nego se odnosi uređuju simbolima koji svi imaju u palcu jedne ruke, jer samo njime tipkaju po mobitelu. Tako dijete postaje isključivo, kada odbacuje SVE druge prste, a samo se služi jednim palcem.Nije li to dokaz evolutivne potrebe osvješćivanja onih dijelova tijela koji zaostaju u razvoju?Nameće se pitanje što je volja, radost, ljubav i mir djeteta danas?Ono se definitivno igra, ali u toj igri ne koristi tijelo.Kako će dijete ostvariti TIJELO-SVIJEST, ako je u fejzbuku, a nije u igri tijela, odbojci, košarci, atletici?Svi se varaju da je tolika moć djece kontrolirana fejzbukom i ne slute da će doći trenutak erupcije prirode i moći tijela, a tada neće biti dovoljno mjesta u bolnicama da se pomogne tolikom broju ovisnika.Vjerojatno će nanotehnologija ponuditi rješenje da se djeca, u komunikaciji preko interneta, smiruju simbolima posebnih moći, jačih od želje, uživanja, šećera, čokolada, cole, žvake ili opojnog dima.

SVIJESTToliko je toga u spisima o svijesti, a nikada NIŠTA nije jasno do kraja, samo zato što je funkcionalna svijest čovjeka osobna ŽELJA, da li si spreman nešto znati ili nisi.Ono što znaš, svjestan si toga i obrnuto.Prema tome svijest nije stvar tijela, nekakve moći, nego dopuštenje UVIDA u stvarnost.Rođenjem si doneo SVE što je potrebno u postojanju.To SVE je apsolutna inteligencija kao primarna EGO-budnost tijela. To nije dovoljno za ponašanje tijela u prirodi, gdje se ono kreće, misli, stvara.Zato beba samo zna spavati, sisati, plakati, upiškiti se, kakati, gledati, nedovoljno opažati, činiti nezrele pokrete tijelom.U njoj se rađa ŽELJA da nauči SVE što znaju roditelji i više od toga, ali je spriječena razvojem tijela.Krivo se tumači osvješćivanje tijela, jer tijelo nikada neće biti svjesno.Pravo je da TI svojim znanjem upravljaš tijelom u svakom trenutku, da si brži u svijesti od samog EGA. Ono što bi ego pokušao, TI ga trebaš voditi. Sama svijest nije ovisna, niti je napor, jer ona ne pripada tijelu, nema se u svijesti što umoriti.Napor su misli kao kvalitet i propusna moć svjetlosti i duha u tijelu. ali kada to znaš raditi, mislima nema mjesto, SVE dalje preuzima svijest.Kada si u svijesti prisutan, TI si svuda, za tebe ne postoji mjesto, niti želja gdje bi mogao biti. Samim proširivanjem znanja, stvaraš prostorni hologram svijesti i uklapaš prostor tijela u prostor izvan njega. U toj harmoniji svijesti prostor-vrijeme-tijelo, imaš potpun mir, nalik slobodi postojanja, bez misli, bez želje, samo sa istinom u grlu, gdje si centriran u postojanju.Ponavljam, ne pokušavaj osvijestiti tijelo to nije moguće, ali budi prisutan u svakoj stanici tijela, u svakoj vibraciji i pokretu, jer se to jednostavno može. Dovoljno je da želiš biti sveprisutan u znanju i sama želja ima moć implementiranja svijesti. Kada se nađu želja i svijest, posljedica je MIR tijela, a to se dešava u trenutku bez vremena.Za tako nešto nije potrebna škola, duhovnost Istoka, religija, podneblje, internet, specijalan dan u nedjelji, nego dopuštenje SADA.Duboko u tebi je apsolutna inteligencija vakuuma stanica tijela i zato si izravno živ. U mozgu imaš nešto od znanja, gurni ga među noge, u spolovila, neka se pokaže što može, a ti samo gledaš što slijedi.A tko si TI u cjeloj stvari?Pa ti si SVE ono što znaš, ono u čemu si budan, a jedino možeš budan u EGU. Druga budnost ne postoji.Ako neznaš ili si smoren od napornog neznanja u danu, moraš spavati, drogirati se hranom ili pićem.Svijest je zaista uživanje bez boje, mirisa i okusa, bez duše, vjere i sentimentalnosti, uvijek sa slatkom vodicom u ustima, bistim i milim očima. Sva druga uživanja nisu poželjna, jer se njima stvara ovisnost tijela i provocira karakter, koji tjera EGO na povlečenje.Uživanje u svijesti nije pravilan izraz, nego se radi o MIRU.

POSTOJANJESVE u postojanju je bezuvjetno inteligentno, dodatno inteligentno kroz manifestirani individualizirani život ili oblik.Tako je SVE najprije duhovno postavljeno i dalje usporeno u vremenu, u ovisnosti od same prirode postojanja.Zrno pijeska je svjesno na razini atoma.Biljka je svjesna na razini fotosinteze.Životinja je svjesna na razini instikta.Čovjek je manipulator u svijesti, jer za njega ne postoji bezuvjetnost postojanja. On može SVE u svijesti, ali je u nekoj drugoj želji, nije mu stalo da SVE zna, a to bi stvarno mogao.Čovjeku se čini ako zna SVE mora biti odgovoran na razini znanja i ne bi mogao uživati.Zato mnogi radije imaju želje prema uživanjima, znaju da je to primitivno, ali su navikli na niže strasti.Svi emotivci, osjećajni ljudi, oni koji se sjećaju ili maštaju, svi koji lako reagiraju u odnosima, svakako znaju za svoje postupke, ali im taj primitivizam godi, prihvaćaju ga i nisu skloni promjeni na bolje. To vrijedi za vjernike, za ovisnike i moraliste.Druga je stvar ako je netko u potpunoj aroganciji ili komi, kada je rascjep svijesti i EGA fatalan po život tijela i normalnu ljudsku funkcionalnost.Čovjek je čudo, ono što zna, čuva kao vrijednost, iako je često negativnost u pitanju. Tu se čovjek ponaša ograničeno, jer znanje ne može biti ničije vlasništvo, uvid i svijest također.Trebaš znati da svoje znanje izravno provjeravaš kroz tijelo, koje će ti samo reći da li nešto znaš ili ne.Kako se to radi?SVE iz mozga guraj u spolovila, preko intuicije, emocije, osjećanja i strpaj SVE u nagonu. U tom spremištu, kod muškaraca je to regija testisa, kod žena su jajnici u pitanju, dopusti da tvoje znanje bude na provjeri. Ako nešto stvarno znaš, onda će u spolovilima to znanje uroditi duhom, ako neznaš dobro, moraš se zadovoljiti nagonom sa završnicom u primitivnom orgazmu.Svi koji malo bolje znaju život, druželjubivi su ljudi, imaju puno prijatelja, dobar imunitet i ne manjka im ljubav. Uz to znaju za istinu, duh i svjesni su svojih postupaka. Kod njih ne postoji karakter, niti obrana ega. Takvi imaju prirodan mir tijela.U proširivanju znanja i stvaranju navika od toga, TI ništa ne unosiš niti iznosiš iz tijela, jedino provjeravaš moć koncentracije misli, koje su SVE što imaš u tijelu, ako su usmjerene na EGO i najveća tvoja zbrka ako su usmjerene izvan tijela.Kada misli vežeš aktivno za EGO, postaješ EGO-budan, meditativan, kao jedno s apsolutnom inteligencijom. Naravno, od koncentracije, od želje, ostvaruješ moć uvida, prosuđivanja, kako se već kaže podižeš percepciju.Sve se to odvija jednostavnom i savršenom materijom. Nema tu nikakvih posebnih sadržaja. SVE je samo jedan sadržaj, vremenski malo pomjeren, negdje čist, negdje nije, zbog same prirode tijela, zbog metabolizma, krvi, limfe, mekih i tvrdih tkiva, zbog organa i njihovih funkcija i na kraju zbog mozga.Postavke su jednostavne, samo su komplicirane želje izvan života, u kojima se zadržavaju misli, a ti osjećaš kao da ti NIŠTA nije jasno, zbunjen si, reagiraš u karakteru i naravno tvoje ponašanje nije za pohvalu.Samo zato jer ne želiš prave stvari, dovodiš sebe u stanje straha, pohlepe, neiskrenosti, mržnje ili ponosa, što čine glavna stanja karaktera, ali dovodiš sebe u SVE druge neprijatnosti, kroz odnose.Tko želi znati život, ne bavi se nebitnim stvarima, ne uživa, nego je orijentiran na znanje. Tko želi znanje, on ga vremenom i ima, nema veze individualne su moći u proširivanju znanja, jer smo svi ograničeni u postavkama. Svi smo karmički ograničeni.Svatko pokaže znanje u svakom trenutku, najviše kada govori. Oni koji šute više su diplomatski nastrojeni, imaju veću fleksibilnost u koncentraciji misli.Tko reagira u trenutku, jasno vidiš gdje je zaustavljen u uvidu, u znanju, u svijesti.Zato svatko treba proširivati znanje iz točke gdje stoji na putu. To može biti i negativno iskustvo. Ne mora SVE biti pozitiva, ali se SVE može pročistiti.Lažno čišćenje nije moguće, kao kad se maca pokaki pa prekrije pijeskom, jer u lažnom čišćenju uvijek imaš podsjećanje na grijeh. Kada si rasčistio, stao na put, prihvatio odgovornost za postupke, imaš SVE moći kao čisti ljudi.Ti si navikao na grijeh, živiš u njemu. Manje više svi su takvi oko tebe. Nešto je društveno kažnjivo, nešto nije, ali moraš znati da ne postoji oprost grijeha u EGU. Svaku povrijedu EGA moraš platiti odmah, kroz neku od karakternih obrana.

Oprost je moguć samo sa pravilnim pročišćenjem.I što na kraju znaš o životu?Jedino znaš život koz misli, jer su one kvalitet i moć svjetlosti u tebi. ako si mislima negdje izvan tijela, znaj da je svjetlost također izvan tebe, a ti si u mraku. Tvoj EGO ne voli mrak, jer se hrani čistom svjetlosti. To je figurativan izraz, jer je EGO apsolutna inteligencija vakuuma u stanicama tijela. EGO je bezuvjetan, postoji vakuum ili ne, drugo nema. Kad vakuum popusti, EGO te traži, kao da ti je netko pustio crve u tijelu. Nekada je to podnošljivo, ali nije uvijek tako. Bolesti su upravo EGO crvi, kao nemiran duh, kao dehidracija tijela, kao tvoja želja ili dopuštenje.Ako ti je do znanja, odbaciš SVE koncepte, usmjeriš se na suštinu života, na vertikalu kroz organe i funkcije i eto tebi znanja, uvida i mira. Srce dobije pravilan ritam, njegova religija je optimalna, nikome više ne moraš vjerovati, biti ovisan od sudbine i nebitnih stvari. Znanje je implementirano u tvojoj svijesti.Uz jaku koncentraciju misli postižeš pravu EGO-budnost, koju možeš nastaviti i tijekom noći, kada nema sunca, ali je tama dio svjetlosti u prirodi i nju koristiš za budnost kroz spavanje.Bitna je suština i koncentracija misli na nju, kada te ona vodi.A SVE je to jednostavno kroz istinsku želju.Danas na djelu imamo SVE negativnosti svijeta, samo zato jer su to nečije istinske želje. U mnogim slučajevima je to sramno, ali za evoluciju nije bitno.Važno je znati život, imati jasan uvid i MIR, a to možeš ostvariti SADA, bez ikakve škole, bez tehnika Istoka. Želja te vodi samo se drži nje. Ako je želja prava, prati te radost, ako si u krivu, javljaju se neprijatnosti, pa ti odluči da li i dalje ostaješ u negativnosti ili se moraš mijenjati.

LJUBAVU vezi ljubavi svatko ima svoju verziju želje, ali je njena suština ipak IMUNITET TIJELA na cjeloj stazi životnog puta.Ako je imunitet prirodni protokol optimalnog, vitalnog i zdravog tijela, onda je ljubav slika tog stanja.Tvoj imunitet i tvoja ljubav nema nikakve veze sa drugima. Naravno ima veze na planu znanja, komunikacije, uređenih odnosa i mira.Mnogima nedostaje ljubavi i to je nedopustivo. Međutim znamo da su pojedinci bez ljubavi strastveni i ograničeni formalnim tijelom, vole uživati, maštati, reagirati, emotivni su, osjećajni i duševni, često ne znaju što rade u nagonu, skloni promjeni karaktera i svega što čini ponašanje.Za neke je ljubav uživanje u hrani, novcu ili sexu i oni tako vjeruju i misle. Na taj način nikada neće osjetiti ljubav, prije će ih dehidracija tijela učiniti bolesnim.Ljubav je poseban kvalitet i moć tijela, kao dopuštenje i odlučnost, bez odlaganja za sutra.Svima kojima je nešto drugo važnije od imuniteta, vremenom će postati to što žele, jer život i jest samo istinska želja.Tko želi ljubav, samo o njoj misli, ima koncentraciju, priziva je i ona je već u njemu. U tom slučaju ta se ljubav osjeća izvan tijela koje posebno zrači i kao magnet privlači druge ljubavi.Farsa je kada mnogi vjeruju da je ljubav voljeti nešto i to je potpuno smiješno i nezrelo razmišljanje. Voljeti može samo onaj tko nezna suštinu, kao što su nezrela djeca. Voljeti se može samo nešto materijalno. Obzirom da mnogi vide život kroz materijalno tijelo, vjerojatno odatle misle da se ono može voljeti. No moraju znati da to nikada nije istina, prije je slabost.Dovoljno je nekoga znati i biti zahvalan, pažljiv, ljubazan i odgovoran prema njemu.Najvažnije je što je ljubav uvijek neovisna. Ona se ne priča niti iskazuje. Ljubav djeluje spontano, istinski i jaka je onoliko koliko si čist tijelom i koliko dopuštaš da se ona uzdiže.Tako će ljubav na početku biti samo intuitivna svjesnost, koja prerasta u emociju, ona se dalje širi na osjećanje, koje mora završiti kao sex potencijal (životna sila) i to je SVE što tijelo može preko EGO-budnosti. Od TEBE ovisi što ćeš uraditi s nagonom, da li ga možeš prevesti u prijateljstvo ili ćeš inzistirati na uživanje u besmislenom orgazmu. Ako do orgazma dođe, moć tijela neće preći u imunitet, niti prirodnu ljubav, nego ćeš i dalje biti primitivan emotivac i osjećajni dušepaćenik.Ako znaš da je ljubav potrebna prirodnom imunitetu tijela, na razini srca, za potrebe pravilnih otkucaja i njegove religije, dopustićeš proširivanje znanja i odbaciti uživanje, jer te od prave ljubavi tek očekuje ugodna istina u grlu, viša svjesnost i moć mira, što SVE skupa liči na slobodu duha, kada imaš jednostavnu koncentraciju misli.Pod slobodom podrazumijevamo moć neovisnih misli, da se ne vežu samo za nešto, nego da održe brzinu svjetlosti u sveprisutnom, bezuvjetnom i jednovremenom kruženju cjelim životom tijela. Slobodan duh, kao slobodne misli imaju moć najšireg UVIDA, a to je praktički poželjna razina APSOLUTNE INTELIGENCIJE (neki to zovu nad svijest ili univerzalna svijest).Tijelo je ograničeno u inteligenciji, ima svoju prirodnu inteligenciju, ali je živo zbog apsolutnog vakuuma u stanicama. Taj vakuum je dovoljno inteligentan za najviša ljudska ostvarenja, samo ga trebaš održati preko čistog tijela, a to se postiže destiliranom vodom i hranljivim tvarima iz žive hrane, a to su praktički sokovi od svježeg voća i povrća, u svemu kao destilirana voda, obogaćena IONIMA, živim enzimima koji imaju moć vitamina vječnog života, jer su kvalitet posebno čiste materije.Južno voće i povrće imaju izobilje sunca u koncentraciji hranljivih tvari i živih vitamina.

Glupost je kupiti u ljekarni i piti umjetne vitamine, jer su oni mrtvi kao i SVE drugo industrijski prerađeno.Nije znanje soliti hranu, začinjavati je, kuhati je i nepotrebno je miješati u splačine.Znanje je kada u prehrani znaš odabrati namirnice i pripremiti ih da se metabolizam tijela brzo završi, da ne dođe do oksidacije hranljivih tvari, da one budu učinkovite za krv i stanice tijela. To se postiže cijeđenjem svježih sokova iz voća i povrća. Preko takve hrane tijelo je uvijek optimalno, čisto, zdravo, na najvišoj razini imformatičke svjijesti koja dolazi od moći destilirane vode, čiste krvi i limfe. Od destilirane vode i sokova nemaš zadržavanje tvrde hrane u crijevima, nemaš truljenje hrane, kiselost, stvaranje alkohola, acetona i težih otrova, koji svakako ulaze u krv. Cilje je da hrana proleti, kao voda kroz tijelo, da na brzinu ostavi hranljive tvari, a da destilirana voda pokupi SVE slobodne minerale i otrove rastvorljive u vodi. Zato je destilirana voda, kao H20, jedina u prirodi koja najbolje propušta svjetlost, naravno iza zraka, ali od zraka ne možeš graditi meka i tvrda tkiva, zato nam služi voda.Svi koji uživaju u kuhanoj hrani i industrijskim okusima, uživaju u njoj samo zato jer je začinjena i posoljena. Ako iz te hrane izbaciš začine, masnoću i sol, nju neće jesti ni svinje, jer je potpuno mrtva i to ne možeš progutati.Polako dolazi vrijeme proširenog znanja i svijesti o pravilnoj prehrani, kada se moraju odbaciti predrasude, stare navike i posvetiti se jednostavnoj destiliranoj vodi, koja ionako čini skoro 80 % tijela.Naravno nije riječ prisiliti nekoga na nešto ako ne želi. Ovo pišem zbog onih kojima je malo više stalo do života, ali nemaju dovoljno vremena posvetiti se bitnim stvarima, jer u društvenoj organiziranosti čovjek nema posebno vrijeme za sebe.TKO SAM JAJA JESAM isto što i TI.Na konačnom planu svijeta MI smo NIŠTA, ali shvati to kao idealnu crnu boju ANTIMATERIJE.Ako želiš komunicirati, moraš mi reći na kojoj razini znanja uređujemo odnos da se jasnije razumijemo.Znači malo ćemo ćaskati o životu?Moramo se spustiti malo na svjetlosti da nam se ocrtaju siluete tijela i evo nas, nismo više crna antimaterija, sada smo MATERIJA, ali ne ona savršeno čista u bijeloj boji svjetlosti, nego smo komplicirani kroz SVE boje.Da li je nama uopće potrebna ova tjelesna komunikacija, kada već jesmo u izravnoj komunikaciji POSTOJANJA?Složićeš se MI smo ovdje u misiji evolucije materije, jer je mnogo iluzija po svijetu, valja to pročišćavati.Što se to od nas traži?MI znamo, a drugi mogu naučiti, da smo na ovom planetu najobičnije pirane, griješnici i pohlepnici, da učinimo SVE kako bi planet Zemlja evoluirao u kozmosu. Zelena priroda ima moć opstanka u svjetlosti, ima izobilje zraka i vode, dugo će to trajati i dugo već traje, potrebno je učiniti SVE da se planet produhovi, sagori i evolutivno sazri u kvalitetnije sjeme, moćnije vibracije, nego što su stijene, biljke životinje i SVE drugo stvoreno u njoj.Priroda je dovoljna sama sebi i ona već dugo opstaje, ali smo zato MI ovdje da malo ubrzamo te procese opstanka. To ćemo uraditi tako što ćemo cjelu prirodu devastirati, iskoristiti potencijale na površini, pregrijati klimu, uništiti vegetaciju i atmosferu, kada će planet poprimiti moć duha, a onda on sam zna kuda ga put vodi.Zato mi uživamo, da se zaboravimo u strasti, jer na kraju i MI moramo nestati skupa s prirodom. Ali MI nećemo nestati stvarno, izgubit ćemo samo fizička tijela, a to nam i nije važno. Da nije tog uživanja, MI se ne bi zadržavali u tijelu, nego bi i dalje bili samo apsolutno stanje stvari.

Malo sam počeo neobičnu priču, ali je suštinski tako postavljeno sa svrhom, kroz uzroke i posljedice, kroz kvalitete i moći.Ono što je na razini svijeta apsolutna inteligencija, u tijelu čovjeka je to SVIJEST, ali potpuno neovisna od njega, ona je samo suština na koju visi fizičko tijelo, koje pokušava u svjetlosti, održati formu, ali ujedno dopustiti inteligentno postojanje na najvišoj razini.Tu se kao kvalitet i moć javljaju MISLI kao potpuna zbrka fizike, metafizike i apsolutnog.

Nameće se pitanje koliko misli tebe smaraju.MI smo individualci, tajanstveni, skrivamo mnoge stvari, jer imamo zadatak da neprimjetno djelujemo. To znači trebamo maksimalno uživati, da tajno rušimo SVE stvoreno, da ispadne kako se to samo srušilo, jer se mogu dogoditi protiv moći, a onda će misija biti dovedena u pitanje.Naravno, među nama ima izroda, koji bi poštedili prirodu da ona i dalje opstaje. To smo MI koji ne uživamo na razini tijela i čini se da nismo poslušni.TI i JA znamo da se SVE odvija kroz odnos MI i ONI, postojanje i nepostojanje, materiju i antimateriju, stvarnost i iluziju, zato smo nas dvoje već bili ONI, a od njih ovisi da li nam se žele pridružiti.Neda mi se više blesaviti, iako dobro znam o čemu pišem i neki će to pravilno shvatiti.MI dobro znamo da naša braća i sestre znaju SVE, ali se prave ludi, svatko na svoj način, upravo zbog uživanja. Nisam ovo dobro rekao, MI smo ludi za njih, jer su oni na razini zadatka.

STRAST

Budi majstor i uživaj savršeno, ali pri uživanju nemoj NIŠTA trošiti.

Ostvari nešto nalik perpetum uživanju, a to je MIR, točnije zatvori usta, pravi vodicu, diši na nos i misli su primorane biti koncentrirane na istinu u grlu.

To je savršeno uživanje na NIŠTA, optimalno kroz dah i vodu u ustima, bez hrane, novca i sexa. Pa kad uživaš, to je valjda uzvišeni sex.ZNANJE

Kako ćeš provjeriti istinu?

Stvori puna usta vodice, zbog koncentracije misli. Tada su misli na liniji EGA.
Palcem i kažiprstom dobro zatvori nos i pokušaj progutati praznu knedlu, ali da ne gutaš vodu.

Shvatićeš da je to teško, da nisi u istini.

Ako to treniraš, moći ćeš ubrzo pribrati misli i s lakoćom progutati knedlu (istinu).

Kada ne možeš gutati istinu, nemoj se zbuniti ako čuješ bubljanje u ušima, jer je to ograničena moć vakuuma u tebi.

Kroz istinu vakuum u stanicama je u redu, EGO je u redu i TI si u redu. SVE je jedno, skupa, kao tijelo, duh i svijest.

Naravno lakše je da ti ovo pokažem praktično, onda u cjelosti vidiš kako se ostvaruje vakuum dijafragme, kako se s lakoćom pomaže srce, kako se zaustavlja dah i kako si jasan u svijesti, bez obzira na stanje u kome je tvoje tijelo.

Tvoja intuitivna svijest nije ovisna od tijela, ali si ti MIRAN u potvrđenoj svijesti kroz istinu duha.

To znači, dopusti istinu, ona je samo tvoja.

MIRTrebaš znati da je funkcionalan mir tijela u suštini najdublja aktivnost života.

Zato trebaš biti stalno u analizi materije, na stalnom proputovanju kroz nju, kroz sebe.

To je čarobno istraživanje i živjećeš SVE dok imaš želju istraživati materiju,

neovisno od godina starosti.GRANICETko nije siguran u sebe, na neki se način koči i blokira bez potrebe, jer nema moć da u trenutku zna kuda put dalje vodi.Kako je život igra, igrati se trebaš stalno.Ti si navikao na partnera da te mazi i pazi, da se samo njemu prepustiš, ali on nema uvijek vremena za tebe. Tako si ostao ograničen, bez pažnje i maženja.Trebaš znati da uvijek ima dokoličara koji bi te rado pazili i mazili, samo im to dopusti.Ali ako nisi siguran u sebe, ako znaš da si možda seksualni slabić, nekako ćeš radije ostati u želji za onim u čemu si navikao, iako ćeš osjetiti patnju.

POSTOJANJETI si iz stvarnosti došao u iluziju tijela, želio si to istražiti.Zašto se sada ne prepustiš njoj?Kada je potpuno istražiš, tebe opet čeka tvoja stvarnost.Ovako si sada nejasan, podijeljen, neodlučan, ni tamo ni ovamo.Ostani stvaran u iluziji, pa to je ista materija.Ti se ne smiješ predati ni uživanju, samo zato jer želiš SVE za sebe,

ali zaboravljaš da to nije jedna želja i zato si kompliciran.Istraj u jednoj želji, pa pređi na drugu i ostvari jednostavnost i mir.ŽELJAPonašanje tijela je višeslojno, jednovremeno, onoliko budno ili usporeno, kakva je njegova biokemija, alkemija i na kraju dopuštenje svijesti.Svi procesi organa, njihovih funkcija, do stanica tijela, imaju sklad samo u prirodnim postavkama.Svako tijelo ima određeni biokemijski elementarni kvalitet. Mjerilo toga je destilirana voda, kroz krv i limfu, izraženo na višoj razini kroz alkemiju PET ELEMENATA, što predstavlja DUH čovjeka.U svakom trenutku, kvalitet tijela daje različite moći, koja se uvijek pribire u sažetak sklada, harmonije ili jednostavno MIRA.Mnogi procesi i reakcije tijela nisu primjetni, ali postoje bitne postavke koje određuju karakter tijela i njegovo ponašanje.Najviša moć tijela je u mozgu čovjeka, koja može biti pozitivna i negativna. Ta moć je ZNANJE, kao osobna enciklopedija o spoznaji života i svim iskustvima.Ako stalno ne potvrđuješ znanje kroz iskustvo, ostaćeš u ŽELJI. Tako želja postaje središnja točka u tvom životu. Ona može biti izražena ili skrivena, no to ne mijenja njenu moć. U želji je bitno koliko ona odvlači tvoju pažnju, koliko ti moraš misliti o njoj, koliko ti umanjuje budnost, koliko nemaš mir zbog nje.Želja se formira na izvoru životne sile, od koje možeš postati kreativan ili nezadovoljan. Tako želja daje nalog mozgu, a on prenosi upute osjetilima, što SVE završava u MISLIMA, kao najvišoj moći što tijelo može.Misao se u tijelu javlja kao sirovo sjeme i nepotvrđeno znanje.TI uvijek odlučuješ o izhodu misli, tako što ih predefiniraš u želji. Osjetila rade svoj posao, ti izravno opažaš, ali ipak željom daješ nalog mislima, što ćeš misliti u trenutku ili nećeš misliti.Znanje (život) je potvrđeno ako jednostavno svaku želju izvedeš u mislima, tako što životna sila ostaje nepotrošena. Taj dio pripada tebi i nije vezan za EGO-budnost, nego stvara prirodnu inteligenciju tijela, koja bi trebala biti u skladu sa apsolutnom inteligencijom života. Točnije, ponašanje treba biti u skladu sa potrebama i moćima tijela iznutra.Uvijek će biti da si TI samo želja i misao, u primarnom smislu, ali si ujedno izvedena SVIJEST u smislu samog cilja postojanja.SVE što ti želiš i misliš, ako nije u skladu s istinom u grlu, za posljedicu ima nemir između tijela i glave, a SVE skupa registriraju otkucaji srca, čiji se zapis bilježi u kvaliteti krvi i limfe.Tvoj karakter i karma su praktički tvoje znanje o životu općenito, nevezano za tvoje primarne odlike, element, godinu rođenja, naslijeđe, obrazovanje, mjesto boravka i socijalno stanje.SVE ima smisla ako se držiš svjetlosti, dana i noći, ako pratiš opći red. Taj red u jednom danu te vodi kroz život, kada znaš što radiš, jedeš, piješ i usput uživaš pribran u miru, bez posebnih želja i glupih misli. Svjetlosti ima u izobilju, ali ti ona ne pomaže ako je ne propustiš kroz tijelo, ako od nje ne stvoriš duh i moćno sjeme mira.Želja je svjetlost, misao je svjetlost, duh je svjetlost, ali je svijest iznad svjetlosti. Zato učitelji kažu da je život čovjeka samo beskrajna svijest.Da li si centriran, odlučan, u volji i zdravlju, ili si uvijek na krivoj nozi, ovisi od TEBE, od dopuštenja da ostvariš mir, a s njim svjetlost i svijest. U miru su SVE želje, SVE misli i SVE tvoje moći.Mir je suštinska aktivnost života čovjeka, kada kreativno djeluješ, svuda si prisutan, o svemu možeš slobodno promišljati, a želje izvodiš prema zlatnoj ribici - svijesti, koja ih realizira i tako si uvijek radostan.Na neki način živiš kao perpetum mobile, ali to nije točno jer koristiš sva zračenja svijeta, kroz svjetlost.Nije pravo uživanje kada su ti oči gladne i kada ne možeš smiriti žučnu vrećicu, to je obična OVISNOST ili neznanje.Uživanje je kada u trenutku možeš prevesti želju u njeno ostvarenje kroz mir. Tako ne bježiš od želja i ujedno ih se oslobađaš. Ako ti nešto treba za život tijela, to uopće nije želja, nego stvarna potreba na kojoj radiš i ona te ne uzbuđuje u mislima.Mi ljudi, na prvi pogled svi različiti, ipak smo od jedne ljudske vrste i ono što jedan može, mogu svi, ako se prihvati to znanje i iskustvo.Svijest čovjeka je neovisna od fizičkih i mentalnih pretpostavki tijela, naravno podrazumijevamo prirodno i optimalno zdravo tijelo, tako svatko može biti duhovno izvodljiv i svjesno realiziran.Svatko je od nas apsolutan po životu iznutra i jedino to trebamo potvrditi kroz mir na površini tijela kroz ponašanje. To je najobičnije DOPUŠTENJE, oko koga se muči cjela duhovnost.Nikada nije u pitanju svijest čovjeka, jer je svatko ima u izobilju, ali je prepreka od ovisnosti, strasti i nebitnih uživanja, zbog čega ne stigneš smiriti želje u mislima, jer tijelo kasni u vremenu. Želja ima jednu frekfentnu imformatičku moć, misao kasni za željom, samo zato jer nemaš čistu krv i limfu, jer su one sluzave, nisu kao imformatički živa destilirana voda.Zato je pročišćenje tijela prioritet ako ti je do mira stalo. Ti odlučuješ da li ćeš uživati u niskim strastvima ili u suštinskom miru?Tvoje znanje je uvijek na testu zrelosti, ili si samo odraslo dijete, ili zrelo sjeme od povjerenja.ZRELOSTTi ne možeš biti zreo ako nemaš znanje, koje mora biti potvrđeno životnim iskustvom.Da li si zreo ili nisi, jasno se prepoznaje u tvom ponašanju.Dijete ne može biti zrelo kada nema proširenog znanja o životu, puno je želja, vibrira, misli, reagira, nezadovoljno je i ne stidi se postupaka, jer su oni jači od njegove moći mira.Zreo čovjek jednako ima želja kao svi drugi, ali on ima moć izvoditi želje izvan tijela, kada se one rastope u zraku.SVE što se u tijelu dešava samo je igra svjetlosti, koja iza sebe ostavlja iluziju.Kada čovjek ima mir i ponaša se u skladu prirodnih ljudskih kvaliteta, cijenimo da nije iluzoran.Međutim, kada netko nema propusnu moć svjetlosti kroz tijelo, njegov karakter je poseban i ponaša se neprimjereno.Bez obzira koliko ti je životno znanje, možeš imati pribranost u svijesti ako si spreman čistiti tijelo.

Suština je uživati u miru bez NIŠTA, a ne zatrpavati se smećem koga se ne možeš lako osloboditi.Suvremenost ne nudi NIŠTA što se mira pojedinca tiče, jer je SVE iz interesa, gdje je svatko žrtva sustava. SVE je osmišljeno suprotno od prirodnih postavki, suprotno miru i slobodi stvaranja.Zato svatko odlučuje čemu će dati prioritet u životu koji je neponovljivi. Priča o prošlim i budućim životima daje nadu vjernicima i duhovnim iluzionistima, koji se SVE više bave manifestiranom iluzijom UMA, a SVE manje proširuju znanje o stvarnom životu.Stvaran život je samo onda kada si u svijesti, a to je stanje bez boje, mirisa i okusa, kao tvoja moć da u trenutku SADA, SVE iz prirode pribereš u svoj MIR.Sva fizička, mentalna, intelektualna i duhovna stanja, samo su manifestirana svjetlost, kao neuhvatljiva iluzija, a svijest je nešto iznad toga, nešto savršeno moćno, jasno, bez napora, bez želje, bez misli, kao najdublji mir.

SVIJESTZnamo da je svijest čovjeka kolebljiva, upravo kao sva reagiranja i ponašanja.Tijelo je ograničeno u svijesti i jedino bebe imaju prirodno čisto tijelo za uspostavu nadsvijesti. Međutim ni to NIŠTA ne vrijedi jer beba nema nikakvog životnog znanja niti iskustva, a svijest je upravo potvrda života u tijelu kroz ostvarenu moć svjesnosti.Tako se običan čovjek dovede u stanje bez jasnog smjera životnog puta. Gdje god kreneš, naiđeš na prepreku, a već si potrošio neko vrijeme i bez veze ostariš, a nije moralo tako biti.Malo je pojedinaca koji su odrastali u prirodnom imunitetu i ljubavi, jer je rijetko tko rođen iz čiste ljubavi, predodređen za sva ostvarenja.Ako si stvoren od nezrelog sjemena roditelja, bolje da se nisi ni rodio, jer ćeš cjeli život potrošiti pročistiti njihovu karmu, kada ćeš izgubiti volju za sebe ili uopće nećeš razumijeti što se s tobom dešava.Rijetko ćeš naći čovjeka koji može SADA resetirati sebe na prirodne postavke i nastaviti živjeti u miru i radosti.Najgore je što u odrastanju i sazrijevanju, proširuješ znanje potrebno za struku, koje nikada nema veze sa životom iznutra. Danas je SVE više intelektualaca, ali su i oni redovni pacijenti kod liječnika, jer nemaju pojma o životu, a to je dokaz da razvijeni UM, nikada nije potvrđena svijest.Običan čovjek ima navike uživati u nekim stvarima, ovisan je o njima i nema moć prepustiti se najvećem uživanju - SVIJESTI, jer je za njega jasan uvid nešto kozmičko u čemu se on ne snalazi.NADSVIJEST, samo ime kaže, iznad je svjetlosti, ali rijetko tko može imati potpuno čisto tijelo koje apsolutno propušta svjetlost, zato je za mnoge ljude svijest nepodnošljivo stanje. Njima nije primjeren MIR, radije pristaju na kaos od uživanja u ovisnosti.Da bi ušao u UVID i svijest, moraš savladati SVE frekfentne opsege kroz svoje tijelo, od intuicije, emocije, osjećanja, sex potencijala, želje, volje, prirodnog imuniteta, istine, vidovitosti i pribrati moć duha da probije barijeru kroz tjeme glave, kada se izvan tijela potpuno oslobodi i rasprši u svijest.To je svakako jednostavno, ali usput ti imaš blokadu od želja i misli. Samo u potpunom miru ostvaruješ svijest, jer si tada u punoj koncentraciji. Samo tijelo ima moć kroz vertikalu stvaranja. Ako radiš prstima, tvoje su misli u prstima i ti gubiš moć uvida. Vertikala stvaranja je mozak-grlo-spolovila-grlo-mozak. To znači znanje-istina-nagon-istina-svijest.Ako ne ideš tim redom, nego si mislima izvan zamišljene vertikale tijela, naravno da gubiš esencijalnu snagu i praktički si usporen u vremenu, a kada izgubiš moć vremena, nemaš jačinu duha, kao da si u mraku, jer ipak su SVE moći samo metafizička snaga vibracija svjetlosti, koja kolabira u MOĆ SVIJESTI.Tako sirova snaga tijela prelazi u moć mira. Tako se nagonski potencijal i sex ludilo prevodi u imunitet, ljubav i slobodu.

OVISNOSTKada čovjek ne dopušta svijest, mora se zadovoljiti u nečemu nižem od svijesti.SVE niže od svijesti je fizičke prirode i predstavlja OVISNOST.Na razini prirodne inteligencije tijela, u ovisnost ne spada zrak koji dišeš, destilirana voda i elementarna živa hrana, u onom pročišćenom ionskom obliku kroz sokove od svježeg voća i povrća.U zraku, destiliranoj vodi i hranljivim tvarima nećeš pretjerati i nećeš provocirati dehidraciju tijela koja je početak svake boli.Ovisnost i svijest se pokazuju kroz znanje i ponašanje.Najgore je što je i vjera u boga ovisnost, ali općedruštveno prihvaćena kao manipulacija u najširem smislu riječi, jer se preko nje pojedinac drži u zabludi nade za uživanjem u raju, koji je u suštini onaj MIR koga sada nemaš zbog toga što ne pristaješ na svijest.Preko vjere živiš neprirodno, nadaš se raju u zagrobnom životu, a previđaš lijepu prirodu, čime negiraš tijelo i svoje postojanje.U najdubljem smislu riječi, TI si ipak svjestan svoje iluzije, koju pojačavaš kroz vjeru, kada postaješ SVE od uma i duše, ali skoro NIŠTA od znanja o običnom životu.Zato su ovisnici duboko emotivni, osjećajni, uvjek je netko kriv za njihovo ponašanje, samo zato jer ne žive u sebi.Ironija je kada ti moraš ići na neko mjesto da se smiriš, bilo da je obala mora u pitanju, vrh planine, crkva, džamija, hram, piramida, kafić ili bračna postelja.Uopće ti ne pomaže vjera, struka i um, jer ti izravno fali znanje o životu, kao dopuštenje, kao MIR.Čovjek ima spiritualne moći i moć uvida bez svjetlosti, zato je obično zaglupljivanje vjerovati i SVE prepuštati sudbini, jer u tome ne ostvaruješ istinski mir.Da li si zadovoljan kada se najedeš, napiješ, slomiš u duši na misi, poslije sexa, tableta, droge, ili je to samo privid više, jer kada prođe smirivanje na silu, TI si onaj isti kao i bez toga, samo ovoga puta sa oslabljenim imunitetom?Kroz ovisnosti pojedinac negira svjetlost i sebe, zato potajno želi napustiti tijelo, ali nije spreman to učiniti odjednom, kao što se zbog ljubavi skače bez razmišljanja. Ovisnost je pretjerano umišljanje, kada si u nekom labirintu izvan tijela.Ovisnike ne treba sažaljevati, nego ih podržati da sami vide kraj, jer upravo to žele potajno.Da nije svjetske manipulacije kroz vjeru u boga, čovjek bi jednostavnije shvatio život, jer se on uvijek lažno nada kroz vjeru, uz to, nada se oprostu počinjenog grijeha i tako u nedogled.

Svako društvo opstaje zbog vjerske manipulacije, jer se kroz vjeru pojedinac ne smije pretjerano buniti, nego za uzvrat ima posao i plaću, što predstavlja kolorit društvene farse nad običnim životom i slobodom pojedinca.Demokracija je vrhunac manipulacije kada se pojedincu daje sloboda da umre bez plaće i društvene socijale na koju je navikao, opet kroz vjeru i glasovanje za „bolju“ opciju slobodnog umiranja. Tako je vlast čista, vjera u boga i dalje postoji, a pojedinac ionako nije bitan. On služi većini, a većina nema brigu za njega.SVE je to farsa koja tjera na ironiju, satiru, smijeh i viceve, naravno tko to može bez reakcije.VJERAZamisli dijete odrasta, proširuje znanje, vidi tijelo, roditelje, prirodu, svjetlost, za njega je to stvarnost, a ti mu nametneš vjeru od koje se dijete odjednom nađe u čudu. Vodiš ga u crkvu, a ono bi da se samo igra i iz igre će zasigurno naučiti život.Govoriš mu o bogu o kome ni ti nemaš pojma, govoriš mu o ljubavi u gospodina, a dijete vidi da ti uopće nemaš ljubavi i tako je dijete na početku života stavljeno u vjeru koja mu uopće nije potrebna, koja će ga zasigurno baciti na stranputicu života.Tako roditelj vjeruje, učitelj vjeruje, predsjednik vjeruje, svi formalno vjeruju u boga, zbog interesa, a isti ti ne vjeruju u opće ljudske kvalitete, mir, slobodu, dobročinstvo, jer upravo te vrijednosti dijete ne vidi u odrastanju, učenju i sazrijevanju.Znači interesi negiraju i djecu, kada su u stanju uskratiti im slobodu odrastanja, proširivanja znanja i svijesti.Svi misle da je suština u slatkom industrijskom šećeru i time kupuju djecu da se ne bune, međutim ta djeca će postati odrasli ljudi sa odmaklom dehidracijom tijela i bolima uzrokovanim od škroba iz šećera, kada nije bilo ljubavi, znanja i svijesti, nego vjera u bolje sutra u obećani raj poslije smrti.Čovjek se još nije ni rodio, već mu se sprema smrt i raj, kada nitko ne govori o beskrajnom životu u svijesti, sada i ovdje u šarenoj prirodi svjetlosti.

UVIDUvid je stanje svijesti kada jednovremeno znaš sebe i SVE oko sebe, bez ikakve želje, bez misli, jednostavno kao neutralan promatrač.Tada NIŠTA ne trošiš, iako ostvaruješ MIR. Ako znaš suštinu postojanja, nemaš potrebu mislima pratiti svoja opažanja i tako si očuvan, ne rasipaš svoju snagu.U stanju svijesti prostor tijela je u skladu sa vibracijskom suštinom prostora izvan njega.Preko svijesti trebaš postići potpunu EGO-budnost, da bi bio slobodan od njega.Tvoje tijelo treba postati umjetnik sa svim dijelovima, tako ga nikada nećeš opteretiti.Ono je ugroženo samo kada u njega unosiš smeće, hrane, mentalno smeće, emocije, osjećanja, želje, misli, kada nisi odlučan nego vjeruješ i kada neznaš.Glupo je koristiti tijelo za užitke. Nitko ti ne brani, uživaj bez tijela, ako znaš.Ali ako praviš prohodnost mjehurićima duha, tvoj prostorni hologram tijela u svijesti može biti izjednačen sa onim glavnim hologramom svijesti izvana tijela.

SVIJESTGdje god da uđeš, ušao si u neku stvarnost materije i tu nikada NIŠTA nije novo, zato SVE prihvati jer to već znaš. Jedino nešto može biti u drugom obliku, ali je suština uvijek ista.Izvan ovoga svijeta ne postoji NIŠTA drugo što ne možeš znati. U tom slučaju idealna antimaterija nije problem, jer nju nikada nećeš sresti ni u jednom stanju materije.Tvoje tijelo ima moć fizičke materije, svjetlosti i svijesti, što znači da ne postoji neka druga tajna, jer je SVE samo jedna materija.

VRIJEMEOno je tebi najveći neprijatelj, u njemu stariš, ali zaista uopće nije krivo, jer vrijeme je svjetlost i duh, bez koga tvoj život u tijelu ne bi imao smisla.Vrijeme je SVE od želje do mira.Ako možeš svaku želju jednovremeno ostvariti, svjestan si, vitalan i dugovječan, za tebe vrijeme kao da stoji ili figurativno ti jašeš po njemu.Neprijatno je kasniti u vremenu i to SVE više boli u tijelu, jer ako si već navikao kasniti, gubiš vitalnost, postaješ krut, tvoje arterije SVE više postaju vapno.Tko nema vrijeme, nema mir.Kada nisi ovisan o vremenu, ne stariš. Zato umirovljenici uživaju igrajući šah u parku, još da im je mirovina malo bolja?

KARAKTERZnanje je život, imaš ga ako znaš i to nije sporno.Svijest nije tvoja, nije kvalitet niti moć tijela, nego je obično dopuštenje.U čemu je onda problem?Ti bježiš od sebe, zato jer si ovisan, imaš grijeha, a i dalje u njemu uživaš. Tvom mučenju nema kraja, niti si moćan odbaciti ovisnost.Što trebaš uraditi?Bez obzira o kom je grijehu riječ, on te proganja, manje ili više. Imaš strah zbog toga, manje ili više i to je jako neprijatno. Ti si mislima izravno u grijehu i ne možeš se radovati.Zato prihvati grijeh kao tvoju stvarnost, jer to si ti, stvaran griješnik. TI tvarno znaš da si u grijehu, zašto bježiš? Ako prihvatiš grijeh, ako ne bježiš od njega, prestaće zbrka grijeha i misli. Grijeh je i dalje tu, a misli će stati, a kada misli stanu ti postaješ miran.Put života ima pozitivnu i negativnu stranu, koje se u krugu ne vide, zato nije bitno na kojoj si strani sada. Važno da si negdje na putu. Idi dalje i ponovo ćeš doći na pozitivu.Prihvati grijeh kao učenje, jer si ga počinio u nezrelosti i to se lako prašta, najlakše kada ga prihvatiš. Ne može nitko umjesto tebe oprostiti tvoj grijeh, to moraš sam.Bolje ćeš znati život ako poznaješ obe strane, negativnu i pozitivnu.Svi oni koji su samo u pozitivi, kad-tad požele osjetiti grijeh, jer smo svi od vibracije svjetlosti, koja je ipak satkana od dana i noći, od svjetle i mračne strane.U prirodnim postavkama nije jednostavno održati mjesto najboljeg, niti je to potrebno, važno je da si prilagodljiv kao zrak i voda.Mi jesmo od svjetlosti, ali je ona samo duh i vrijeme. To je čista metafizika koja ne živi sama od sebe.Ipak je suština u kombinaciji TIJELO - SVIJEST, a između je svjetlost. Zanimljivo ako se voliš igrati iluzije.

EGOOmotač svake stanice tijela predstavlja EGO suštinu.

Njegova uloga je da čuva vakuum u stanici.

To znači EGO je prirodna ilnteligencija tijela, a vakuum je apsolutna inteligencija života.EGO je inteligentan i uvijek bezuvjetno budan.

Kada stijenka stanice oslabi, EGO se uznemiri od vakuuma i dogodi se da vakuum usisa stijenku, čime stanica postaje mrtva. Ako je mnogo slabih stijenki stanica, takvo tijelo je bolesno u EGU. To stanje je poznato kao dehidracija ili početak svake boli.Praktički tijelo treba biti prirodno, optimalno, vitalno i zdravo, o čemu svatko vodi računa ako je naučen od rođenja, ako ima prošireno znanje pretočeno u iskustvo života kroz svijest.EGO je opće znanje.EGO je već predefiniran u intuiciji, emociji, osjećanju, sjećanju, mašti, nagonu, želji, mislima, duhu, svijesti i jedino mir tijela znači da EGO nije ugrožen.Ono što istinski želiš na razini EGO inteligencije, ti to ostvaruješ i kada nisi svjestan. Svaka karakterna obrana i ponašanje, samo su manifestirane želje i to nazivamo maskom ega.EGO je potpuno ovisan od tvog znanja i svijesti, jer on ne može dalje od sebe.

Kad god ti nešto nije u redu, EGO te samo upozorava, ali on nije kriv. Ti si sam sebe doveo u takvo stanje.SVE u postojanju vibrira u EGU. Tako i Zemlja u dubini ima živu usijanu jezgru, ali je na površini ipak SVE mirno i zanimljivo. Zamisli kada bi na površini Zemlje, od EGA iz dubine, bili stalni vulkani, zemljotresi i cunami. Tu se ne bi moglo živjeti.Slično se ponaša i tijelo čovjeka sa svojim EGO-budnim postojanjem.Vakuum je apsolutna inteligencija i život, ali je on ujedno i smrt kada treba, jednako inteligentno.Da li netko razumije suštinu EGA ili ne, da li ga naziva maskom ili sekundarnim egom, važno je da je cjelo tijelo EGO suština, bezuvjetno odgovorna zadatka, ali potpuno nemoćna živjeti u neprirodnim uvjetima, kada se ti bahatiš u ovisnostima, uživanjima, kada puniš tijelo viškovima mrtve hrane, škrobom, masnoćama, solju, mentalnim otpadom, što SVE skupa slabi stijenke stanica i dovodi EGO u povlačenje.

Prirodan imunitet i ljubav na početku života, treba biti nastavak poslije puberteta kroz znanje i svijest.Naravno da je svaka bol tijela na EGO bazi, kako se to kaže na psihičkoj bazi reakcije u mentalnom sadržaju, a kasnije kao fizička manifestacija bolesnog mjesta, organa ili cjelog tijela.Stanica tijela podsjeća na oko i praktički su oči ogledalo ili preslika EGA i vakuuma u stanicama. Crna zenica predstavlja vakuum, kao apsolutnu inteligenciju u crnoj boji, kao svijest kojoj ne treba svjetlost da bi nešto znala, iznad bijele svjetlosti koja oblikuje iluzorni pojavni svijet.Uvid u postojanje se tiče formalnog tijela i suštinskog života, a između je prostorna hologramska EGO mreža, kao komadić od EGO suštine svijeta materije.Od EGA iz dubine tijela, do slike ega na površini u karakteru i ponašanju tijela, ulogu vodiča ima krv i limfa, sa fizičke strane i misli kao mentalni i intelektualni sadržaj koji vodi tijelo, preko znanja i navike, u smislu slobodnog duha ili jednostavnog uvida koji predstavlja svijest čovjeka.Pjesnički rečeno najljepša slika EGA iz dubine tijela, na površini je samo MIR.SVIJESTPredstavlja prošireno znanje kao cjelovit uvid i istinu života.Funkcionalno tijelo nije memorijska jedinica, kao u računalu i u njemu je presudno znanje, kao praktično iskustvo suštine stvari, bez obzira na relativnost površinske manifestacije u svjetlosti.Mozak čovjeka, preko hipofize, pinealne žlijezde, upravlja sustavom tijela elementarnom biokemijom i spiritualnom alkemijom, tako SVE skupa liči na bio-memoriju, no ipak je u pitanju funkcionalna moć opažanja osjetila i misli, koje mogu pratiti brzinu svjetlosti (duha, vremena), ako je tijelo optimalno čisto.Zato kažemo da je svijest čovjeka samo dopuštenje cjelovitog uvida u suštinu postojanja, neovisno od bilo čega drugog, kao slobodno promatranje, kao znanje kome nije potrebna svjetlost.Živom tijelu najviše godi svijest na najvišoj razini budnosti, kada se resursi u njemu ne troše, nego se život odvija inteligentno preko svjetlosti (a to su sva zračenja svijeta), koja savršeno revitalizira tijelo, jer ga je i stvorila. Takvo ponašanje nazivamo slobodnim duhom, zato jer je vakuum u stanica, EGO koji ga čuva i uvid u jednoj ravni mira, bez ikakve potrošnje. Naravno, ovo je samo priča o savršenom stanju kakvo inače nije u tijelu.Ako je svijest samo dopuštenje uvida u stvarnost, onda je ona potpuna kada nisi u opažanju i mislima. Temeljem uvida ti potpuno znaš suštinu života i nisi zbunjen. U svakoj novoj situaciji, u svakom opažanju ili naletu misli, uvid je ispred toga, kada sigurno znaš da iznenađenja ne može biti jer je svijet samo jedna materija u postojanju, kroz sva stanja, tako da nikada neće biti nešto novo u smislu tajne.Znanje kao iskustvo i jasan uvid daje ti mir, jer znaš svrhu života, kako svog tijela, tako i svega u postojanju. TI imaš moć prosuđivanja (percipiranja) stvarnosti u trenutku, bez vremena koje pokreće misli. Uvidom ne dopuštaš naporne misli i samim tim isključuješ niža stanja ponašanja tijela koja narušavaju mir (misao, istinu, duh, želju kao nagonsku silu, maštu, sjećanje, osjećanje, emociju i intuiciju).Kada nešto neznaš jasno i moraš se sjećati, u suštini ponovo pokrećeš lavinu misli i nepotrebno trošiš tijelo, tako što živiš u prošlosti, a to je ipak onaj zub vremena u kome stariš. Slično je kada maštaš, tada se trošiš kroz vidovitost.

Optimalno tijelo treba zrak, destiliranu vodu i malo hranljivih tvari. Treba mir i aktivnosti koje pomažu metabolizam. Mentalni sadržaj najviše troši tijelo, dovodi do dehidracije, karakter se mijenja jer je EGO suština napadnuta.Vakuum u stanicama je apsolutna inteligencija života tijela, ali je on ujedno i smrt tijela u nemoći EGA.

Kada EGO kao prirodna inteligencija i budnost tijela, nije u stanju štititi vakuum, karakter se narušava i neizvjesno je ponašanje tijela. To se manifestira kroz mnoge boli, nasilnost, depresiju, kroz aroganciju ili smrt.Kako se život ne kupuje za novce, nema cijenu, svatko ga treba znati i kroz svijest imati mir.Posebno uživanje izvan mira nikome nije potrebno, jer kada si mir ne možeš izmisliti želju za uživanjem.Svaka tvoja želja predstavlja ograničeno znanje i slabiju moć uvida.Uvijek možeš imati funkcionalan mir i nikada ne biti psiho-seksualno-socijalni slučaj, zbog karaktera i EGO suštine tijela, jer to nudi život iz dubine tijela.BESKONAČNOSTTijelo je fizički formalno, relativno, objektivno, mijenja se i stari na površini, ali u dubini ima sve značajke beskonačnosti.Tako imaš beskonačan život, krv, limfu, misao, svijest....Funkcionalna beskonačnost se postiže jednostavno, ineligentno i prirodno, između krajnosti mozga i spolovila, gdje mozak ima moć misli, a spolovila moć želje. Kada te krajnosti spojiš beskrajnim lancem života, dobiješ simbol bekonačnosti, preko istine u grlu, koja se dva puta ponavlja; prvi put od mozga prema spolovilima i drugi put iz spolovila (kao želja) prema mozgu. Simbol beskonačnosti je praktički DNK spirala pozitivne i negativne bio-piramide, kao simbol ∞.Istina je udah zraka, u smislu potvrde vakuuma u stanicama i druga istina je izdah iskorišćenog zraka, u smislu mrtvih stanica u kojima više nema vakuuma.Mir se postiže kada dopustiš kotač života kroz beskrajni lanac spirala, krvi i limfe. Tada se SVE tvoje želje ispunjavaju u miru i ispada kao da nemaš ni jednu želju, nego ZNAŠ da je život zlatna ribica koja jednovremeno ispunjava SVE želje kroz mir tijela.Zato je bitno piti destiliranu vodu i sokove od svježeg voća i povrća, jer se od njih tvori najbolja krv, koja nije sluzava i u imformatičkom smislu svijesti, ima moć pratiti misli, duh, vrijeme i svjetlost.Tijelo suštinski nema moć pamćenja, ali ima beskrajnu moć predefiniranja kodova DNA, što SVE skupa liči na bio-memoriju.OBIČAN ČOVJEKU prirodnim postavkama običan čovjek ima najvišu moć tijela kroz misli.Drugo je pitanje spiritualne moći, to dolazi kasnije kada misli sazre u duh, istinu i svijest.Zbog izobilja života, svjetlosti, neba, zemlje, atmosfere, vegetacije, zraka, vode, zemlje, običan čovjek, kao komadić tog sustava, upija sva zračenja i o svemu počne misliti. Tako odjednom ima moć misli, ali ujedno postaje ovisan o izvoru misli.Mir se postiže ako jednostavno vratiš misli onome tko ih je stvorio. Ti ionako stalno misliš i imaš zbrku u glavi.Zamisli sada da si se smirio i SVE misli iz glave vraćaš cjelom svijetu oko tebe. Na taj način u trenutku prazniš mozak od misli. Sama praznina mozga tebi daje osjećaj mira i svakako se biokemija tijela svodi na ugodan serotonin u pinealnoj žlijezdi.

Znači, NIŠTA nisi radio, samo si usmjerio misli na univerzalan prostor života i ispraznio se u trenutku.Stalno govorimo o čišćenju tijela i ispada da je to nemoguće.Vidiš i sam da se preko misli možeš očistiti u trenutku. Nije problem ako imaš koju kilu više ili si mršav, važno da nemaš zbrku od misli, da nemaš posebnu želju, nego si miran bez razloga.Ispada da si postao svjestan i da ti je život jasan iako ga nisi proučavao.Zar nije to jednostavno?Siguran sam da se ovo može objasniti i nezreloj djeci, da i oni znaju čistiti sebe od misli, mašte, od mnogo želja.Čovjek jest individualan po tijelu, ali je svakako univerzalan po svjetlosti, po duhu tijela, po svijesti, po životu i postojanju.Upravo se univerzalnost postiže preko najobičnijih misli, komforno, bez posebnog znanja.Znanje postaje pravo kada imaš mir i ne misliš. Onda kažemo da stvarno znaš život. Za život ne moraš ići u nikakvu školu.

U društvenoj školi se uči društvena poslušnost i neka struka. To nemoj miješati sa školom i znanjem života, koja je tvoja individualna stvar.Sad znaš život u trenutku, ne moraš čitati, misliti, željeti, voljeti, reagirati, osjećati, vjerovati, jer si jednostavan mir, samo zato što si postao univerzalan i predao se svjetlosti, istoj onoj od koje je stvoren duh tijela.Dao si SVE od sebe, dao si misli, kao da si dao duh tijela i time postao potpuno jasan, miran i slobodan.Suvremenost oko tebe, zbrka, vjera, demokracija, nedostatak novaca, ljubavi, mira, samo je neznanje običnih ljudi.NIŠTA nije bitno i NIŠTA ne utječe na tebe, ako ti ovoga trenutka znaš osloboditi sebe od misli.SVE ima svoju svrhu, evolucija ide dalje. Tebi se samo čini da je zbrka veća, da je SVE umjetno, bez života, zatrovano, ali znaj to nje bitno, samo tako misliš. Uvjerićeš se sam ako ovoga trenutka vratiš misli i shvatićeš suštinu.Nikada ne pokušavaj zaustaviti misli, jer one naviru same od svjetlosti i zračenja koja prolaze kroz tijelo. Samo budi majstor i dopusti neka rijeka misli odlazi iz tvoje glave,Nećeš vjerovati, kada se navikneš oslobađati misli, točnije kada se navikneš na mir, tvoje tijelo neće više biti zbrka i duh, nego prava svjetlost, kao moć uvida i svijesti.Kroz obično dopuštenje, bez društvene škole, ti si postao učitelj života. To zaista može svatko ako se smatra običnim čovjekom.Mnogi pokušavaju naći mir u hrani, novcu, sexu, alkoholu, drogi, umjetnosti i na svaki drugi način, međutim uspjeh je veoma različit. Jednostavan mir je upravo znanje usmjeriti misli na cjeli svijet.Ne možeš vjerovati koliko je život jednostavan, a jednostavan je samo zato jer je stvaran i iznad ove svjetlosti. Kada si mislima u njemu i ti si stvaran.SVJETLOST

SVE što znaš, misliš ili sanjaš predstavlja metafiziku prostora koju stvara vakuum, u vidu svjetlosti u čistoj bijeloj boji i zračenja od nje u svim bojama.

Tako je svjetlost duhovna suština svijeta, kao kolateralna šteta od apsolutnog stanja prostora svijeta, kao iluzija na stvarnost.

Na primjeru rađanja djece možeš znati duhovne principe svjetlosti.

Svjetlost u muškarcu i ženi tjera njih u razmišljanje o anđelima (fotoni vibracija svjetlosti).

Zaljubljeni par odabere jednog anđela i utjelove ga preko svojih tijela, tako što svatko jakom koncentracijom misli vodi anđela iz mozga do spolovila (to su balončići hormona).

U testisima muškarca i u jajnicima žene se anđelu (hormonima) daju krila i to nije više anđeo nego duh tijela, u smislu specijalnih vitamina enzima, koji kao biseri od svjetlosti imaju moć sami napustiti tijelo, preko tjemena glave, točnije iz mozga.

Anđeli u tijelu s krilima su životna sila čovjeka, u smislu nagona i seksualnog potencijala, kao duh od svjetlosti kome je mjesto izvan tijela i trebaš jakom željom dopustiti da se on oslobodi tijela, na svoj način.

Taj put od svjetlosti, preko fotona prostora, preko iona atmosfere, do hormona i enzima tijela, ponovo se vibracijom vraća u čistu svjetlost.

Muškarac i žena rode dijete da imaju sva iskustva svjetlosti, od anđela, preko duha tijela, ljubavi i istine. Kada to znaju mogu mirno živjeti jer znaju što je svjetlost prostora tijela i univerzalnog prostora.

Ti živiš tijelom u atmosferi zemlje, u kojoj se fotoni svjetlosti usporavaju i od tih vibracija nastaju ioni.

Njih ima u izobilju u zraku, destiliranoj vodi i vegetaciji, točnije u sokovima od svježeg voća i povrća.

Kada znaš da je duboko disanje (udah i izdah zraka), izobilje svjetlosti za tijelo, jednostavno se posvetiš svom dahu, ostvariš koncentraciju na dubok udah i izdah i to vremenom postane tvoje iskustvo i navika tijela. U duhovnosti je to OM.

Nastavak OM i sveprisutnosti u dahu je destilirana voda jer ona čini skoro 80 % tijela i hranljive tvari iz sokova svježeg voća i povrća.

Kada SVE to znaš, NIŠTA neće biti napor da se u tom duhu ponašaš, da odbaciš stare navike u prehrani i da naučiš meditirati u hodu zbog daha.

U spisima SVE piše, ali ti još uvijek ne razumiješ spise, nego i dalje misliš, reagiraš, vjeruješ, uživaš tijelom, umjesto da se prepustiš miru.UČENJE BUDNOSTISpisi su pisani da ti ovisiš od njih, da oni postanu tvoja religija, iako imaš prirodnu religiju srca. Autori spisa ti žele reći da jedino oni znaju suštinu, da je ti nikada ne možeš shvatiti.

Tako je nastao svaki spis, od biblije redom i održali se do danas.Čitajući spise ovisan si od njih i nikada neznaš NIŠTA stvarno.

Ako se odvažiš i kreneš sam nešto pisati, možda će od toga biti pravi spis i svakako si bliži jasnom uvidu.SVE što je spoznao Buddha ili Isus, vjerojatno može stati na jednom listu papira, ali su majstori duhovne iluzije iskoristili njihove spoznaje za pravljenje religija i manipuliranje običnim ljudima koji uživaju tijelom, kroz misli, hranu, sex, razne tehnike i običaje.Nitko ti u spisima neće reći pravu stvar. Tako ćeš shvatiti da je duša nešto sladunjavo u tijelu za uživanje. Međutim rođen si potpuno čist tijelom i za kratko vrijeme, do puberteta, roditelji i ti sam, si sebe zatrpao pravim smećem, upravo je to tvoja duša, smeće od duhova. Da nije tog smeća od uživanja, uopće nisi morao osjetiti nikakav pubertet. Pubertet je samo borba ega i karaktera, kada se ego brani održati prirodnu budnost, a karakter ima svoju logiku smanjene budnosti zbog uživanja tijelom.Naravno SVE to medicina vidi kao normalno, ali će se na kraju ipak pokazati da je veoma malo stvarno, jer tek predstoje želje, patnja i boli, kada pojedinac nezna pravu stvar.

SVE normalno je samo relativizam, materijalizam, logika, znanost, manipuliranje, vjera, gdje nema istine, nego je sam moraš gutati u grlu bez ičega, bez ikakvog dodatnog smeća.

Ti nisi u istini jer uživaš i nikada nisi u stanju da samo istinu gutaš, uvijek uz nju gutaš mrtve elemente, minerale, mentalnu iluziju, što se teško čisti iz tijela. Kada elementi otrova uđu u krv, nema tog čarobnjaka koji će istjerati duh iz tijela i naravno moraš biti bolestan, naviknuti se na bol i na kraju uživati u njoj. Upravo čovjek to radi, navikne se na svaku glupost, ali se teško navikava na prave vrijednosti, jer u njima nema uživanja tijelom. Minimum uživanja još ima u ljubavi, ali u istini, miru i višoj svijesti toga nema. Za uživanje na višim razinama trebaš zaista biti jednostavan.SVE što uneseš u sebe od zraka, tekićina, hrane ili mentalnog sadržaja, pravo je smeće za prirodne stanice tijela i sustav tijelo-svijest u cjelini. To je taj duh koji tebe tjera na SVE ponašanje izvan mira. To je taj poremećen karakter koji te prati čitavog života, ako se sam ne pročistiš, ako ne shvatiš duhovnu suštinu stvari.Kada početnik u samospoznaji života pročita što SVE u spisima piše, što SVE on treba naučiti, znati i moći uraditi, postane mu muka od toga, jer nitko nije pisao jednostavnim riječima, da možeš cjelu priču shvatiti od jednog čitanja.Zato su spisi najprije dobro došli da znaš što SVE postoji, ali ako ih ne nadmašiš u samospoznaji, sigurno ćeš ostati ovisan od njih i nećeš napredovati u duhovnom pročišćenju tijela.Vjernici u boga do kraja života ostanu ovisni od crkvenih učenja i biblije. To znači da uopće nisu shvatili suštinu, istinu i ostali su interesna grupa, moralisti i ponosni ljudi, koji samo znaju za emocije, osjećanja, ini ljubav i samilost, što nema nikakve veze sa najdubljim razumijevanjem stvari, još manje sa višom svijesti.Njima se stalno ponavlja da je SVE božja volja, oni to tako shvate i ne promišljaju da se samo radi o duhovnoj suštini prostora, koji je najprije inteligentni vakuum i svjetlost od te beskrajne moći koja izaziva vibriranje u prostoru.U tijelu običnog čovjeka nema svjetlosti nego samo sjene od nje, u smislu duha. Tijelo ima prirodnu toplinu, a čista svjetlost je potpuno hladna. To znači svatko će postati svjetlost samo kada „oladi“ tijelom.Smrt nitko ne želi u priči, ali bez nje zaista nema istine, svjetlosti i SVE-mira. Kratkotrajnu smrt kroz izdah zraka nitko ne razumije, jer odmah slijedi novi udah duhova, nova ovisnost i nova navika. Tko shvati poruku smrti, on sada umre i dalje živi potpuno mirno, radosno i slobodno, bez uživanja, vjere i sudbine. Naravno u spisima se dosta piše o smrti, ali ne na način da ti nju shvatiš i da već sada možeš umrijeti kao duh, a ostati budan u stvarnosti.Druga je priča pročišćenje tijela od duhovnog smeća, jačanje moći uvida, jer se to spiritualno može. Meditacija je prava vožnja kroz dolinu duhova, ako i nju shvatiš na pravi način, ako ona nije samo moda.Ako se želiš pročistiti trebaš sebe dovesti u stanje svijesti koje ima beba, samo gleda, ne misli, nije ovisna, stalno je u istini budnosti prema životu jer nezna govoriti. Njena milost nema nikakve veze s nekakvim božanstvom, nego beba jednostavno ima čisto tijelo, koje je potpuno naivno, nevino, nemoćno, što kod odrasle osobe nije slučaj, jer on misli, uživa, manipulira i naravno mora imati poremećen karakter što se vidi u njegovim očima i ponašanju.Običan čovjek kao društveno i socijalno biće, najprije nije slobodan, nema vremena za sebe, da bi se mogao posvetiti duhovnom čišćenju. To može uraditi samo onaj kome duh neda mira u tijelu i na kraju ga mora spoznati i osloboditi se te napasti.Duh je samo dobar za tijelo-svijest kroz istinu. Međutim, umjesto čiste istine ti radije gutaš druge stvari i postaneš ovisan, kada od toga imaš jake navike u hrani, sexu, opažanju, mislima, sjećanjima, mašti, što SVE čini duhovno smeće.Nije nikakav problem pročistiti tijelo, riješiti se suvišnih kilograma i dehidracije (svaka bol je dehidracija), ali je diskutabilno koliko ti želiš biti u istini, sa minimalnim potrebama tijela, bez uživanja.Suština je dati SVE od sebe, a ne uzeti NIŠTA što će biti višak.Za običnog čovjeka je tijelo SVE od života i on se trudi uživati njime i imati bolji komfor.

Mnogi upražnjavaju duhovne tehnike, jogu i meditaciju, a i dalje ovise od supermarketa, industrijske mrtve hrane, jer tako rade svi, takve su navike i kultura primitivne socijale.Kod bilo kog čišćenja prostora, trudiš se otkloniti uzroke koji stvaraju smeće. To znači da je prehrana pravo mjesto odakle ćeš početi sebe čistiti. Ako prihvatiš destiliranu vodu i sokove od svježeg voća i povrća kao nešto prirodno za tijelo-svijest, SVE drugo u pročišćenju dođe samo od sebe.Ti ne možeš sebi narediti što ćeš misliti, jer su misli upravo nezreli duh u tijelu. Ti misliš zbog opažanja i pohlepe ili zbog konfuzije od otrova u tijelu, od viškova hrane koja već truli i pun si komina od kojih se može ispeći rakija. Naravno da od toga moraš misliti.Prava mjera je ljubav za početak, jer ti se u njoj samo nešto daje od sebe, nemaš potrebu NIŠTA unositi u tijelu.Emocije, osjećanja i sex potencijal jesu početak ljubavi na životnom putu, koji trebaš uzdignuti kroz vlastitu želju, kroz prijateljstvo i imunitet, ali nisu NIŠTA od potrebnog mira i moći jasnog uvida. To dolazi na kraju kada u tijelu nema smeća. kada misli stanu, kada je želudac prazan.SVI elementi u prirodi su duhovi i svakako su najbolji oni pročišćeni, uzvišeni, alkemijski elementi, koji ne prave smeće u tijelu. Ako ćeš uprošćenu priču, onda su to IONI koji u tijelu najbrže prolaze metabolizam, jer ih enzimi i hormoni prepoznaju bez ikakve zbrke i biokemije.Mir je svakako cilj života jer se inteligentno prenosi od SVE-mira i treba završiti mirom u tebi. Ako to ne dopustiš, onda si izrod i nemiran duh veoma primjetan u prostoru i sredini u kojoj živiš. Umijeće je biti mir i radost bez razloga, samo zato jer je to prava moć uvida.Uživanje, vjera, samilost, strah, pohlepa, neiskrenost, mržnja, ponos, samo su sadržaji bez veze na kojima svatko treba raditi, staviti kažiprst na čelo i krenuti u traženju duha trećim okom. SVE što običnim očima vidiš, čini se da još uvijek ne vidiš NIŠTA, a to je ipak suština stvari.
STVARNOSTZa običnog čovjeka stvarnost samo može biti istina.Za istinu zna i dijete koje može misliti, a to je recimo oko sedme godine starosti.Što je istina?To je samo moć koncentracije na NIŠTA u grlu, u smislu da progutaš prazan sadržaj, bez ičega. Naravno tim gutljajem progutao si vlastitu stvarnost i ne moraš biti ovisan ni od čega.Zašto ljudi vjeruju?Svatko mora vjerovati tko je dalje od istine, tko misli, tko je ovisan više od s tvarnih potreba tijela.Da li je vjera štetna?Kroz vjeru ti ne možeš biti u istini, jer je tvoja pažnja misli usmjerena na nešto izvan tvog bića. Ako je u pitanju neki spis, biblija, bog, tebi je pažnja u njima, u nepoznatom, u simbolima, a nije u tebi. Zato kroz vjeru moraš narušiti imunitet, jer se moraš spustiti na osjećanja, na emocije, a to su već stanja samilosti, kao negativna moć.Prirodna religija je samo ona u svačijem srcu, zato je glupo biti ovisan od bilo koje religije svijeta, jer je svaka od njih manipulacija istinom, bogom, smrću, gdje se sakriva pravi smisao duha tijela i iluzorne materije.Što je razum?Mentalni sadržaj čovjeka je moć misli i razumijevanja, najviše do istine.

Dublje razumijevanje pripada višoj svijesti, koje se ostvaruje uvidom vlastite dubine, preko trećeg oka.Da li je čovjeku svijest potrebna?Sama budnost prema životu predstavlja neku razinu moći uvida po vertikali svijesti, od mozga do spolovila, niz kralježnicu (podsvijest) i od spolovila do mozga, s prednje strane tijela (probuđena svijest).

Svijest je mehanizam prenošenja ego budnosti, s površine kože, od opažanja, preko misli do svake stanice tijela, gdje se cjela stvar uzdiže na višu razinu uvida.Da li se život može naučiti u potpunosti?Ti si već prisutan tijelom u životu. Potrebno je da tu duhovnu iluziju dovedeš do istine u grlu. To će biti dovoljno za tvoj mir. Ako želiš još dublji mir kao u meditaciji, onda ideš sviješću dalje od istine i vlastitu svijest iz mozga, spajaš je preko tjemena glave sa univerzalnim prostorom. Eto to je suština svođenja svijesti na NIŠTA.Tvoj pročišćeni duh tijela si uzdigao najprije na istinu, a onda to NIŠTA spajaš sa NIŠTA izvan tijela. To znači da je stvarno samo jedno NIŠTA.Nemoj misliti da u višoj svijesti ti znaš SVE od materije duha. Ti si na toj razini potpuno oslobođen duha i samo te okružuje NIŠTA. Od tog osjećaja tebi se čini da imaš jasan uvid u SVE što postoji na svijetu.Nemoj se mnogo čuditi oko izraza, pojma, riječi i simbola NIŠTA, jer je to samo drugo ime za SVE u postojanju materije. NIŠTA je antimaterija (bog), crna boja stvarnosti.Kada bi te netko stvarno znao učiti životu, najprije bi ti objasnio suštinu istine koju ti već gutaš, jer si samo temeljem nje budan prema životu. To tvoji roditelji nisu znali, niti znaju danas. Još gore, to ne znaju tvoji učitelji, društvo, a crkva to zna, samo time manipulira.

Istina je taj idealni bog, ne kao tajna i misterija, nego kao stvarni ideal, koji te izravno drži u budnosti, preko tijelo-svijesti. Možeš misliti koliko je istina moćna i stvarna, kada može u trenutku, cjelu tvoju koncentraciju od duha tijela i svijesti, sažeti u jedan gutljaj u grlu. Moraš priznati da je to iznad moći inteligencije, da je to stvarno savršeno.No dalje trebaš znati da je istina totalno pročišćenje, prava smrt, pravo NIŠTA, bez ostatka, zato je ona stvarno neovisna od bilo čega drugog na svijetu.Tko bi u vjeri i crkvi rekao da je istina NIŠTA?Naravno nitko, jer se upravo njome manipulira.Zato ćeš ti sada fino staviti prst na čelu, a to je mjesto trećeg oka, progutati čistu istinu, bez ičega drugog i ako cjeli dan nastaviš tako raditi, navečer, prije spavanja, ćeš shvatiti da si zaista jednostavno spoznao život samo u jednom danu, bez spisa, tehnika, bez hrane, bez vjere, bez ičega.

Nije to bez ičega, ti si se zapravo kroz istinu potpuno oslobodio iluzije duha tijela.

Pitam te da li je ovo pisanje tebi jasno?Da li možeš sada uraditi i probati istinu na način kako do sada nisi radio?Da li ti je potrebna molitva, novac, hrana, sex, biblija i crkva da bi progutao vlastitu istinu i vlastitu budnost prema životu?To već znaš da je stvarno tako, samo je potrebno da se pridržavaš reda. Budnost i jest stvaran red, jer bez toga si neodlučan, nejasan, neodređen prema životu, a možda i u strahu.NIŠTA tebi veće u životu ne treba od istine.Kada su u pitanju stvarne potrebe tijela to je zaista jednostavno. Uz istinu slobodno gutaj čist zrak, destiliranu vodu i ukusne sokove od svježeg voća i povrća, time nećeš narušiti istinu, niti ćeš postati posebno ovisan. To će biti na razini prirodne inteligencije tijela.Što se tiče socijalnih potreba, novca i plaćanja računa, tu stvarno moraš biti racionalan i pokriti se onoliko koliko možeš zaraditi, bez muke, bez laži.Vjernici uživaju u raskoši ukrašene crkve i onaj im tamo priča o raju, a kada dođu doma, čekaju ih obični socijalni problemi, računi i neposlušna djeca koja ne silaze sa fejzbuka, a ne uče školu.Nisu djeca kriva, ona stvarno znaju da ih škola ne uči životu.Njima se u školi pričaju priče o junacima kroz povijest, o mržnji naroda, o ratovima, samo se o tome priča, o granicama, podjelama, u školi nema priče o istini života, o pročišćenju kroz smrt i NIŠTA.Zato je oko nas opća zbrka, ne zato što je suvremenost bez veze, nego što su ljudi u pohlepi i neznanju bez veze.Svi su u nekoj fazi dehidracije, neki manje neki više u bolima, svi su puni želja, mašte, ali za svaki slučaj, obavezno sa istinom gutaju mrtvu hranu, mrtve lijekove, alkohol i mentalno smeće.Istina je za čovjeka jedina stvarnost i samo pojedincu služi, ali je toliko savršena i idealna da je svatko razumije bez ostatka. Zato uopće nema mjesta za vjeru, sudbinu i veće ovisnosti od stvarnih potreba tijela.Mahanje duhom, svijetlošću i inteligencijom je bez veze, kada već imaš istinu, jer kroz nju imaš ljubav i mir u trenutku koncentracije prirodnog braka tijelo-svijesti.Glupo je pričati o svjetlosti običnog čovjeka i smrtnika, koji u sebi ima smeće i obična govna.

Svjetlost je stvar stvarnog pročišćenja tijela, samo poslije smrti. Svatko od svjetlosti u sebi ima normalnu temperaturu tijela, u smislu zračenja, ako ona uopće može ugrijati nekoga izvan tebe. No čovjek ne treba zračiti toplinom tijela, nego istinom, stvarnošću kakve nema u prirodi.Hajde da učimo smrt, a ne da je preskačemo i želimo svjetlost, pa to zaista nije moguće. Zbog toga su mnogi zombi u ponašanju, jer umišljaju više vrijednosti, kroz vjeru, hranu, sex, novac, drogu i kriminal, preskačući istinu, kada se već zna posljedica takvog ponašanja.Vjernici su najveći komformisti, moralisti i ponosni ljudi, ali za svaki slučaj, što bi rekao Bosanac, uživaju u skupo opremljenim bogomoljama, crkvama i katedralama, jedu mrtvo meso, piju mrtve lijekove, upražnjavaju sex, mrtvu industrijsku hranu, bez novaca ne mogu.Svi od reda koji jedu životinjsku mrtvu hranu, a jedu je samo zato jer je ona začinjena, posoljena i termički obrađena, na svoj način su nasilni ljudi, zbog hormona (duha) životinja.Kako se uopće mogu pročistiti tijelom?Stvarno nikako. Za njih je istina SVE od komfora i ovisnosti, samo ne stvarnost.Zato oni, na svoj način, mrze obične i jednostavne ljude, koji žive sa istinom i jasno vide manipulaciju istinom kroz vjeru, crkvu, boga, društvo, demokraciju, obrazovanje i spise.Reći ću ti nešto važno.....

Inteligencija je apsolutna.

Svjetlost je izazvana inteligencijom, ali je metafizička.Duh tijela je materijalna iluzija sa kojom možeš SVE uraditi, ako si čarobnjak, ako ne misliš, nego stvarno znaš život kroz istinu.Zbog toga se napredni umovi svijeta ne drže istine, nego žele nevjerojatne iluzije ostvariti kroz nove nanotehnologije i to zaista može, jer je materija iluzorna, nepostojeća.Što ti misliš da neće doći dan kada će čovjek izmisliti umjetnu krv i biti u stanju izliječiti svaku bol? Kako je SVE u igri duhova, ta mogućnost nije isključena, a odnosi se na evoluciju materije.Na drugoj strani, sa duhom se zaista SVE stvoreno može pročistiti bez ostatka u NIŠTA, u smrt, u boga, ideal i vječni mir.Za tebe je bitno da su zrak, destilirana voda i sokovi od svježeg voća i povrća, stvarne potrebe tijela za hranljivim tvarima, kao minimalna ovisnost u prirodi i zato su na prvom mjestu u živoj hrani, da ne širim priču, zbog živih iona koji život znače.Komplicirano je spoznati duh kroz spise, ali je veoma jednostavno logički znati fizičke elemente i njihovo prevođenje u više elemente, koji prelaze u duh i istinu.

Tako ćeš jednostavnom analizom materije, iz dana u dan, spoznati SVE, a onda si blizu istini, stvarnosti, idealu, bogu, smrti, vječnosti i NIŠTA ti neće rušiti mir.Ti trebaš znati da se u spisima i vjeri manipulira umom, dušom, duhom, energijom, samo zato da te zbune, da ostaneš ovisan od njih. Ako sada znaš da je duh samo iluzija i razgradljiva materija u vremenu, zašto trebaš biti na razini budnosti ispod istine, ispod ljubavi i baviti se primitivnom mrtvom hranom i sexom, osjećanjima i emocijama, kada SVE može biti uzvišeno?TI si tijelom već duh, a tebe u vjeri i spisima uče raznim tehnikama da postaneš duhovno biće.Duh u kavezu tijela i slobodan duh su samo vrdanje istine kroz vjeru, spise i ovisnost, a to može biti jednostavno objašnjeno, da bude jasno i djetetu.Ako se želi pročišćenje, onda je to sasvim jednostavno kroz istinu, bez ikakvih tehnika, jer život nije tehnika, nego istinska budnost koliko ti želiš, više kao igra duha i čarobnjaka, tijela i svijesti.SVE što znaš i možeš zamisliti, samo je duh u smislu iluzorne materije.Ti ne možeš znati svjetlost i inteligenciju, jer su to nedokučive visoko frekfentne ravni vibracija svjetlosti i moći vakuuma.Ipak imaš spiritualnu moć, kada jednostavnom istinom, u trenutku zaustavljaš SVE što se zaustaviti ne može, a to je vrijeme (duh). Jasnim uvidom znaš SVE, imaš svijest o višoj stvarnosti i miran si u svom prolaznom tijelu, jer da nemaš njega, ničega ne bi bio svjestan.Vjera i spisi nemaju veze sa istinom. NIŠTA nema veze s njom, a ona je ipak u tebi. Temeljem nje si budan i stvaran prema životu o kome visiš prolaznim tijelom.

To znači da si bogat princ ili princeza ovoga svijeta, jer jednostavno u trezoru svoga grla čuvaš istinu, kao ideal, kao boga, kao što se dijamant čuva.Nije slučajno u prirodi životinja što one najprije hvataju žrtvu za grlo, da joj ukradu bogatstvo stvarne moći istine, a poslije sa mrtvim tijelom je lako.U primitivnom ratovanju su protivnicima odsjecali glave, jer je najveća moć u istini grla i kada nju prekineš, pobijedio si protivnika. Obzirom da mrze protivnika, nisu u stanju da pojedu njegovo meso.Životinje jedu meso druge životinje, samo zbog opstanka i one ne mrze žrtvu, niti su svjesne da je tim činom prekinut život.

Točnije, životinja kroz instikt osjeća da se život ne prekida smrću tijela. Zato nisu u grijehu.Prema tome dragi moji SVE je krajnje jednostavno, a zamajavanje vjerom, spisima, tehnikama, novcem, sexom, uživanjem u hrani, alkoholu, drogi ili kriminalu (neki uživaju u bolima), samo je dokaz više da istine nema, da ljubavi i mira nema.Čeka se NIŠTA, bog i smrt da se krene od početka, ali se NIŠTA ponoviti ne može, jer je to ideal u kome si sada kroz istinu koju gutaš u grlu.Od tebe ovisi vitalnost i dugovječnost, koliko još dugo želiš gutati istinu i ne biti pretjerano ovisan od nebitnih stvari, kada je SVE ionako duh, ne veći od tvog tijela.Ti kroz tijelo imaš SVE, koji ti je vrag i nisi svjestan istine?SVIJESTMoć jasnog uvida uzdižeš sam, neovisno od genetike, karme, vjere, spisa, horoskopa, simbola, kulture, tradicije, podneblja, navika, obrazovanja i znanja.Prostor tvoga tijela je ovisan od univerzalnog prostora, ali tvoja usta i istina koju gutaš u grlu, nisu ovisna ni od čega drugog.Prema tome ti odlučuješ što ćeš još pored istine progutati, od zraka, vode, hrane, mentalnog sadržaja.Svijest čovjeka je vertikalni put želje, prijateljstva, ljubavi i istine, radi oslobađanja duha, bez čega jasan uvid nije moguć, niti je mir moguć.SVE što čini tvoje biće, nije uvijek čisto i manifestirano u prirodnim postavkama. U tijelu unosiš mnogo nekontroliranog smeća, radi uživanja tijelom, kada izostane dublje promišljanje, kada zaboraviš da će se od malog smeća stvoriti otpad u tijelu.Trebaš znati da SVE počinje ili izvire iz NIŠTA, ali vibracija po vibracija, stvori se duhovno smeće i eto tebi problema za strah i boli.Zato su prave vrijednosti izvan uživanja i upravo se odnose na tvoju budnost prema stvarnom životu.Istina i svijest su neovisne od uživanja, ali ti pružaju stvarno uživanje u jednostavnom miru, kada ne misliš, kada si oslobođen svoga tijela.Svaka zbrka u tebi, samo je neodlučnost, neznanje, možda strah i bol, što će biti sa tvojim tijelom u vremenu koje slijedi.Na drugoj strani to vrijeme, taj duh, praktički ne postoji ili ne moraš biti ovisan o njemu. Veći duh od prirodnog tijela i optimalnog broja stanica ti zaista nije potreban.Jednostavno je ali pravo umijeće dati svom tijelu potpunu svijest i slobodu, jer se to zaista spiritualno može. To se postiže kroz istinu koju izravno gutaš u grlu i znaš da je ona najbolja čista. Ono malo potrebe tijela za zrakom, vodom i hranom, možeš urediti jednostavnom živom destiliranom vodom i živim sokovima od svježeg voća i povrća, čime ćeš minimalno narušiti čistu istinu i minimalno biti ovisan od hrane, koja svakako stvara smeće u tijelu i umanjuje moć budnosti i svijesti.Nikada ne moraš praviti razliku između sebe i tijela, niti se dijeliti od njega. Pa to je samo jedno biće, sa jednom istinom u grlu. Glupo je služiti se izgovorom da tijelu nešto treba, a njemu stvarno NIŠTA ili veoma malo treba. Tvoja uživanja u hrani, piću, sexu, zasigurno tijelu ne trebaju. Tijelu ne treba ni sadržaj tvojih misli, sjećanja, mašte, osjećanja i emocija.

Tijelu stvarno ne treba NIŠTA, ono je samo prolazni duh u vremenu.Kada je tijelo čisto, ne ponaša se kao duh, nego kao čista svijest. Eto upravo ti treba čisto tijelo, najmanje ovisno, vitalno i budno. Tijelo je slijepo. Inteligencija u tvojoj glavi upravlja slijepim tijelom i zaista ne moraš biti primitivan kada je u pitanju uživanje ili iživljavanje nedužnim tijelom.Uzdrži se par dana o uživanja i stvorićeš naviku. U suštini ne moraš se uzdržavati ni od čega, ali promisli što ćeš gutati uz istinu. Gutaj samo ono što je najmanje smeće, što je već čisto, kao čist zrak, destilirana voda ili ukusni sokovi od svježeg voća i povrća.Kroz živu hranu, nećeš morati ovisiti od vjere, sudbine i društva. Biti ćeš sam svoj gospodar i stvarno uživati u miru, bez obzira na društvenu zbrku.Moć svijesti je kada odbaciš SVE od sebe i ostaneš samo idealno NIŠTA, a to se stvarno može, jer je tijelo samo iluzija, nema se tu što odbaciti, samo budi svjestan u svakom trenutku istine.Kada se navikneš živjeti u istini, svijesti i miru, zaboravićeš da uopće imaš tijelo.
ISTINABez čiste istine stvarno NIŠTA nije moguće.Ni smrt na kraju nije moguća bez nje.Recimo, prehlađen si i iz navike piješ topli čaj i lijek. Ti misliš da si nešto pametno uradio, a u suštini, pored istine si progutao smeće od čaja, šećera i mrtvog lijeka. Zato i dalje nastavljaš misliti, jer te to smeće iznutra, kao duh, tjera da misliš.Jednako tako kada čitaš neki sadržaj, ako ti je zanimljiv, ti misliš da je to dobro za tebe, a u suštini si opet progutao iluziju, na kojoj trebaš raditi i očistiti je iz tijela.Svaka napetost, neodlučnost, strah ili bol, dokaz su da si izvan istine. SVE to može nestati u trenutku istine, ako stvarno želiš gutati NIŠTA.Znam da sam i bogu dosadio sa suprotnostima SVE i NIŠTA, no to je jednostavno za budnost i svijest, jednostavnije od bilo kog spisa, tehnike, hrane.Majstor i učenik moraju jednako znati SVE i NIŠTA. Tako otac na sina jednostavno prenosi suštinu života, samo ako je čisto sjeme naslijedio od djeda.Ako je tvoj otac naslijedio smeće (karmu), ti je moraš pročistiti kroz istinu, to je jednostavno, može se i nije napor. Nemoj računati na mir ako se ne oslobodiš smeća karme.Mnogim ljudima su bitni horoskopi, tumačenja snova, posjedovanje raznih knjiga, predmeta, kada nisu dovoljno svjesni da se pročišćenje vrši oslobađanjem od SVE što posjeduješ već.

Što je posjed?NIŠTA.Samo ti misliš da nešto posjeduješ na ovome svijetu duhova.Prvo trebaš spoznati da je ovaj svijet materijalan, a materija jedino postoji kao duh od čiste svjetlosti. Dokaz ti je vrijeme u kome se SVE stvoreno razgrađuje i nestaje kao duh.Drugo trebaš naučiti da fizičkim tijelom i tvojim mislima ne završava SVE.Postoji istina za koju već znaš. Postoji i mir za koji znaš i ako malo duže ostaneš u istini i miru, shvatićeš da ti od SVE stvorenog, NIŠTA ne treba.To NIŠTA je na prvi pogled prazno, ali je ono suština pročišćenja od materije i ime mu je antimaterija ili ideal, zovi ga bog. Međutim, ako ga zoveš bogom, on je simbol svake vjere, a to nije dobro za tebe, jer ćeš kroz njega biti ovisan.Zato ti ponavljam da je NIŠTA ideal kroz koga ostvaruješ SVE želje ovoga pojavnog svijeta, kroz jednostavnu istinu.Recimo, često puta tebi prijatelj nešto nudi, a ti mu odgovaraš: NIŠTA, NIŠTA, NIŠTA mi ne treba. To znači da si sit svega, da si prebukiran u tijelu, da si pun zbrke, misli i duhova. Napuhan si kao žaba, možda samo prdiš ali se ne možeš osloboditi napasti.Zato ti predlažem brzi oporavak i reset kroz istinu i NIŠTA.To vrijedi za svako stanje, za svaku neodlučnost, strah ili bol.Trebaš znati da je biblija i spisi religija kojom se manipulira istinom, koja jedino može biti u tebi. Možda to nekome nešto znači, ali ti nisi više početnik, red je da sazriš u vlastitom sjemenu, u vlastitoj istini.Na početku vjere i na kraju, ti si uvijek ovisan od nje i spisa, što znači da ni milimetar nisi napredovao u svijesti. Zato ti predlažem, čisti se kroz SVE i NIŠTA, a boga ostavi onima kojima nije stalo do istine, koji vole komfor, koji su zbog toga lojalni društvu, pristaju na moral i ponos. Ti valjda nisi takav, bolja ti je opcija direktna vertikala budnosti kroz tijelo-svijest, od želje, preko ljubavi i istine.Trebaš znati da u trenutku istine ne postoji nikakva ovisnost, niti posjedovanje. To je koncept i duhovni princip oslobađanja od svog imena, tijela, djece, posla, kuće, od SVE čime se predstavljaš u društvu.Ne brini nitko tebi ne može oduzeti NIŠTA, jer je to ideal, kao matrica prostora koja nas i sada podržava da ostanemo budni prema životu, jer nas vlastito tijelo zbunjuje, liči na stvarno, a samo je duh i mora doći dan rastanka s njim. Što se prije oslobodiš tijela, što prije prihvatiš smrt kao nešto što ti nedostaje u ovoj budnosti, to ćeš prije postati svjestan sebe i suštine.NIŠTA ti nisam rekao, ali imaš dovoljno razloga za dublje promišljanje i pročišćenje kroz tijelo-svijest, kroz istinu, SVE i NIŠTA.PREHRANAKada je metabolizam tijela u pitanju, SVE što uz istinu progutaš od hrane, mora u probavi biti svedeno na glukozu. To znači ako jedeš namirnice bogate škrobom (brašno, krumpir, kruh), on nije razgradljiv u vodi i dogodit će se dugo zadržavanje hrane u probavnom sustavu, što za posljedicu ima truljenje, kiselost, vrenje, stvaranje mjehurića (duhova), to su otrovi u smislu alkohola ili acetona, od čega si napet, nesiguran, misliš i nemaš mir. Uz to moguće su i boli.Što je veći glikemijski index šećera u namirnici, to je veća kiselost, duže zadržavanje hrane u tijelu.Limun ima najmanje šećera, ali je zato najbolji u smislu lužnatog učinka C vitamina. Zato je on dobar kod raznih prehlada, a to je u suštini višak u jetri.Recimo banana i pšenica imaju sličan glikemijski index šećera, ali je razlika u tome što banana sadrži jednostavniji šećer - fruktozu, a pšenica teški škrob, polisaharid i kada je u obliku najfinijeg brašna (nišeste ili tip-400), uzroči začepljenje u probavi hrane i dehidraciju tijela.

Žitarice su dobre u prehrani zbog klica, ali obavezno u integralnom obliku cijelih zrna, još bolje kao klice. Najbolji je napitak od klijale pšenice i destilirane vode - REJUVELAC, jer je veoma bogat ionima.

dijeta:

Gladovanje je glupo, jer si navikao jesti hranu i uživati u njoj. Suština je da jedeš samo hranu koja se ne zadržava u tijelu kao smeće, koja je živa i učinkovita.Samo zrak, destilirana voda i sokovi od svježeg voća i povrća, ostavljaju najmanje smeća u probavi hrane.

Svježe voće i salate od povrća, sadrže obilje celuloze, ali ni to nije problem za probavni sustav.Problem se javlja kada soliš hranu, začiniš, miješaš, dodaješ ulja i masti i termički je obrađuješ. Na taj način hrana postaje mrtva, jer je svaka namirnica poslije 54 stupnja celzija sigurno mrtva, bez živih iona potrebnih tijelu.Pretilost je posljedica uživanja u hrani, nežvakanja i konzumiranje mrtve hrane, industrijski prerađene i konzervirane hrane, hrane životinjskog podrijetla. Sama pretilost je dehidrirano tijelo koje ne propušta destiliranu vodu, jer škrob blokira kanale, najprije kao talog u želucu.Iscijedi sok od jednog krumpira i ostavi ga nekoliko minuta u čaši. Ocijedi vodu i onaj gustiš na dnu je škrob: Uzmi ga među prstima i uvjeri se da je sličan gumi.Njega se jedino možeš osloboditi ako jedeš integralne žitarice, onda celuloza, kao posije ili pljeva, pomažu da se škrob izbaci iz crijeva. Od tog procesa tijelo se samo mučilo i dobilo je veću temperaturu, u smislu fizičke snage, ali to nije nikakva živa sila, niti moć, u smislu jasnog uvida i svijesti.Prije ili kasnije čovjek od škroba na neki način dobije mentalnu bolest, jer je to neizbježno zbog jake dehidracije. Djeca previše jedu šećera i blentavo se ponašaju.

Ti misliš da piješ dovoljno tekućina, ali to ničemu ne služi ako su otvori za vodu zapušeni škrobom. Onda se voda gomila u nogama, međuprostoru limfe, čime se smanjuje imunitet, a bubrezi se u prazno muče da je izbace iz tijela. Zbog toga nastaje dijabetes, bolest bubrega, mokraćne bešike, prostate i SVE druge boli, jer je dehidracija u pitanju.Od smeća u tijelu, od viškova hrane, vremenom se stvore mutirane stanice, koje su kao paraziti iskoristile prirodne stanice tijela.Pretilost se liječi tako što ćeš promijeniti naviku u prehrani. Jedi potpuno drugu vrstu namirnica, koju mutirane stanice tijela neće prepoznati. One će ostati gladne, a na njihovom mjestu će se stvoriti neke nove stanice, ali će ih biti mnogo manje. Prije će umrijeti stare mutirane stanice, nego što će se stvoriti nove i tako ćeš smršati bez gladovanja. A onda pređi na živu hranu, jer je samo ona dobra za tebe.Zašto NE prehrana od životinjskih namirnica?

Biljke i plodovi nemaju hormonske strukture, jer su čiste zbog destilirane vode, klorofila, fruktoze, u obliku iona.Hormoni su učinkoviti samo živi, kao čistači tijela. Mrtvi hormoni su smrt za tijelo.To znači ako jedeš meso, jedeš mrtve hormone i prizivaš smrt.

Uz to razdražljiv si kao životinja.Učinkovitost soka od svježeg voća i povrća, prema mesu, možeš prosto analizirati kroz vrijeme potrebno za probavu. Sok će za 15 minuta proći metabolizam, a mesu će biti potrebno više sati. To znači, od soka imaš direktno osvježenje krvi od živih iona, a od mesa imaš dehidraciju i usporenu smrt, kroz mnogih boli, koje će doći kad-tad.U cjeloj priči je bitna krv i limfa, i one trebaju biti viskoziteta i kakvoće destilirane vode, jer je samo tako sustav tijela funkcionalan u prirodnim postavkama.Nitko tebi ne brani da uživaš u hrani, ne može nitko upravljati tvojom željom i ustima, ali ćeš zasigurno postati ovisnik, a to je već vid bolesti, zbog koje ćeš morati zamijeniti hranu još većim mrtvilom u lijekovima. Obično se ovisnost ne liječi, ona se samo povećava.Eto zato trebaš promijeniti sebe, odbaciti navike i SVE što znaš o prehrani i prihvatiti ono što je davno potvrđeno kao prirodno, učinkovito, zdravo.Ako imaš moć želje i novca, zasigurno nemaš moć svijesti.Najbolje ti je da se prizoveš istini, da je gutaš praznu, a da o prehrani duboko promišljaš i širiš znanje.Život nije uživanje, nego istinska budnost nad kompliciranim i ogranićenim tijelom i jednostavnom svijesti.Ti ne možeš biti izvan braka tijelo-svijesti i misliti da možeš griješiti, vjerovati i ovisiti od nebitnih stvari.Što prije sazriš u svom sjemenu budnosti i svijesti, kroz čistu istinu, biti ćeš radostan bez razloga, vitalan i dugovječan, s razlogom uživanja u miru, jer se to stvarno može.Uživanje na usta je bez veze, jer i kada pojedeš slatko, efekat u krvi je kiseo. Preispitaj se koje namirnice stvaraju slatku vodicu u ustima. Vidjećeš da se to postiže samo neutralnom destiliranom vodom i sokovima od svježeg voća i povrća. Od njih ti se život mili, jer ti je uvijek slatko u ustima. Pa to je ljubav, koja praktički većini ljudi nedostaje, upravo zbog uživanja u mrtvoj hrani.Naravno, trebaš proširiti znanje o prehrani, jer su te pogrešno naučili roditelji i društvo kroz obrazovanje i vjeru.ISTINASvi se mi plašimo vlastite istine, jer ne razumijemo da je ona jedini put kojim duh tijela šeta od mozga do spolovila i tako u krugu, praveći onaj simbol "osmice" i beskonačnosti, kao beskrajna rijeka života, samo kada si na tom putu.Istina je pravo umijeće između ljubavi i mira.Ostavi vjeru, bibliju, duhovne spise i tehnike, jogu, meditaciju, makrobiotiku, ajurvedu, ako ne razumiješ suštinu istine, ako ne dopustiš duhu da on brzinom svjetlosti obavlja svoju metafizičku zadaću.

Svijest je kada u trenutku obrišeš istinom sve što znaš, kao da si umro i nastavio u vječnosti. Navikavanje na takvu vječnost, upravo tebe održava budnim i vječnim, po želji.Kad god ti nešto pomisliš, reagiraš, osjećaš, opažaš, jedeš, radiš, tvoja koncentracija smeta duhu, jer on samo poznaje put istine.Najprije svatko treba znati da je tijelo duhovno, a da svijest nije moguća bez čistog tijela i slobodnog duha.Upravo se sve radi o jednoj stvari, jednoj materiji, jednom svijetu, jednoj svjelosti, inteligenciji i idealu, zovi ga bog ako si tako navikao.Izgleda da je život krajnje jednostavan ako si u istini, ako si pravi majstor za iluziju i čarobnjak za duh.Takvi su ljudi pisali bibliju, duhovne spise i cjelo čovječanstvo ovisi od njih, umjesto da svatko uživa u svojoj slobodi, običnom istinom i slobodnim duhom.

Svijest nije da znaš SVE, nego da si inteligentno moćan u jasnom uvidu u svakom trenutku.

To je princip umiranja, mira i slobode.

To znači, opet moraš proučiti istinu, duh, meditaciju, nirvansko, ali to u spisima nije jednostavno objašnjeno, nije bilo pravih prevoditelja sanskrita, da simboli budu razumljivi običnom čovjeku.

Naravno, nerazumijevanje dolazi od općeg znanja. ako si ti ograničen u znanju, ako si samo na razini logike, jooooj iluzija će te pojesti, nikada nećeš izaći iz nje, a rješenje je gutanje gole istine.

Za istinu nije bitno što gutaš, kakvo smeće gutaš od hrane ili mentalno, samo da si svjestan tog gutanja. Navikavanjem na višu svijest, stvaraš navike i drugi put sve manje gutaš smeće.

Tako na kraju života znaš da ti jedino treba istina i čista svjetlost.

Ispunio si životni zadatak i mirno prizivaš smrt. Mudraci na Istoku točno odrede dan smrti, jer to duboko svjesno rade.

Čovjek živi samo da bi se pročistio, od onog umišljanja i anđela u ideji, do pravog duha u tijelu, bez koga nema pročišćenja, iako je iluzija, ali ima svrhu evolucije materije.

Duh od tebe traži da ga ne blokiraš, nego kada gutaš neki sadržaj, obavezno budeš u istini gutanja, da to bude stvarno.

Duh se ne može prevesti iz iluzije u svjetlost i stvarnost, ako mu TI ne pokažeš put preko istine. Ti si za duh svijest i buduća inteligencija na vrhu piramide postojanja.

Duh jest iluzija na svjetlost, ali savršeno prati spiralu životnog puta i zato ima prednost na tvom putu.

No duh je neuhvatljiv, tebi je jednostavnije biti u ljubavi s njim i mirno promatraj kako ga istina vodi. Uz radost gutaj slatku vodicu u ustima, da se uvjeriš kako životu NIŠTA nije potrebno, a tebi je samo istina dovoljna za budnost, vitalnost i dugovječnost. Tu nema mjesta za vjeru, suvišne ovisnosti, za sudbinu i uživanja. Život je direktna budnost nad duhom, kao što je majka budna nad bebom. Ako ne možeš održati bezuvjetnu ljubav, onda budi na razini obične ljubavi, to je dovoljno za duh, da ne skrene s puta. Njegova brzina je prava munja i kad duh skrene s puta, tebe boli u tijelu.

Uzlazna vertikala budnosti prema životu je put za duh. On od tebe i tvoje svijesti traži da ga vodiš, da nisi ovisan od njega, ali da budeš prisutan u dahu, udahu i izdahu i istini koja ih odobrava. Bez toga duh se gubi u slijepom tijelu, a ti osjećaš nemir, neodlučnost, tjeskobu, strah, pohlepu, neiskrenost, mržnju, ponos i svaku drugu bol.

Ti imaš mnogo želja. Svaku želju samo duh može ispuniti, jer jedino on prolazi istinu i svjetlost. Kako je ovaj svijet od svjetlosti i duha, ne trebaš biti ovisan od smeća, nego uživaj u čistoj istini. SVE je čisto samo kada si mir. A ti dobro znaš kada nemaš mira. Zato ti ne treba duhovna škola, ti si ionako živ zbog duha i istine.

Ti stvarno gutaš smeće pored istine, no duh ti uvijek pomaže da se smeća oslobodiš. SVE što si progutao ne mora ostati u tijelu kao smeće, postoji način da se taj sadržaj izbaci, samo trebaš biti svjestan, trebaš dopustiti da nova čista istina vrati duh na stazu puta, a kada si na putu, nećeš ugroziti budnost nad životom.

Recimo dijete guta mnogo smeća, jer nezna suštinu, ali mu istina i duh pomažu da očuva imunitet. Druga je stvar kada to dijete odraste i počne uživati preko usta, postane ovisno i nema mu lijeka, a lijek je u njemu, u vidu duha.

Moćan si koliko dopustaš inteligenciji i svijesti da te vodi kroz život i istinu, kroz koju gutaš manje ili veće smeće. Kada je istina čistija, manje je smeća, duh ima slobodniji put da se kreće.

Kada ti popusti moć uvida, ti se hvataš za životnu silu i nagon.

Kada oslabi nagon, hvataš se za osjećanja i emocije, a onda drhtiš nesiguran u sebe, kada ti ni intuicija ne pomaže.

Najgore je kada gutaš nešto zbog uživanja, to može biti hrana, vjera, glazba, bilo što drugo, jer tim činom gutanja smeća, njega uvlačiš duboko u tijelo, organe, njihove funkcije, u krv i limfu. Tvoj duh ima poslije puno posla da oslobodi tijelo od smeća.

Zato je bitno da u samoj pomisli da nešto progutaš, prizoveš istinu u pomoć, da se sjetiš nje, duha i svijesti, jer znaš da ako nisi budan, moguće su posljedice, kazna i boli.

Nije nikakvo znanje ako uživaš u nekoj hrani, a nisi svjestan kako će taj sadržaj završiti u krvi, da li će se uopće spojiti sa stanicama tijela.

Ljudski um se aktivira samo u slučaju kada stanica tijela ne prima hranu i vodu, ako je kisik ne čisti od smeća. Kada ti um proradi, eto problema za oslobađanje duha.

Djelovanje uma, povlači promjenu karaktera i tvoje se ponašanje mijenja.

Tako se površinska reakcija, kao maska ega, reflektira na budnost i aktivnost ega pored samih stanica tijela. Tako ti sam sebe dovedeš u nepriliku i od jednog prirodnog ega, stvoriš dva ega, kao da u tvom tijelu postoji još netko drugi. To stanje vodi u poremećaj psihe, sve boli, ludilo i aroganciju.

Proučavajući spise, svatko umišlja da je spoznao SVE od života i postao Mesije koji se mora pitati, koji treba odustati od duhovnog pročišćenja, jer ga drugi traže.

Bez svijesti o duhu u sebi, nitko nije NIŠTA u životu.Svaka je ovisnost dokaz da ne razumiješ život, da nisi svjestan suštine duha, svjetlosti i inteligencije.Duh je od svjetlosti koja je SVE oblikovala na svijetu. Kako ti duh može pomoći ako ga ne vodiš kroz istinu?

To znači da si još nezreo, da trebaš učiti, proširivati znanje i mislima i reakcijom plaćati cijenu za grijeh prema savršenom životu koji ti je dat na poklon.Duh i istina su lijek za tebe, a TI si lijek za tijelo.SVE je ipak inteligentno postavljeno, ne možeš vrdati i uživati izvan života, jer je to preskupo i boli.

Jednostavan je samo onaj tko je za ljubav, istinu i mir. To se prepoznaje po onome što jede, što čita, govori i kako se ponaša prema drugima. Da li je zahvalan, pažljiv, ljubazan i odgovoran za hologram svijeta duha, svjetlosti i inteligencije.Ako nemaš majstora a spise ne razumiješ, jednostavno ćeš se pročistiti kroz duh, ako počneš pisati ono što već znaš.

Bijeli list papira je svjetlost koja ti pomaže da iz dana u dan, zbrku od simbola, riječi i izraza, polako slažeš u mozaik suštine. Tako se gradi piramida svijesti, iz temelja do vrha.A što je duh nego piramida tijela u temelju i svijest na vrhu glave.Majstor spisa je bio početnik kao ti. On nije napisao spis odjednom, nego ga dorađivao svaki dan.Samospoznaja je cjeloviti put života, a to se upravo nauči kroz cjeli život. Ako ti majstor pokaže put, imaš obvezu da taj put još bolje istražiš od njega. Na putu od iluzije do stvarnosti, potrebno je mnogo običnih života i opet se ne može spoznati NIŠTA, jer je idealno postavljeno u kreaciji svijeta.
ČOVJEKObičan čovjek promatra život i svijet u kome živi, opažanjem, logikom i razumom, čime ne ostvaruje jasan uvid u suštinu postojanja.

Zbog toga misli da kroz vjeru i novac, preko društva, realizira sebe komforom i uživanjem tijelom.

Njegovo znanje nije šire od poznavanja biokemijskih procesa u prirodi u kojoj živi.No svijet je beskrajni prostor, idealom postavljen i vođen inteligencijom, preko svjetlosti dana i noći, kroz materijalnu prirodu tijela.U suštini univerzalni prostor svijeta predstavlja duhovnu suštinu, u smislu iluzije na metafiziku svjetlosti, stvarajući SVE materijalno što se zamisliti može.Duh je praktički prolazno vrijeme u prostoru. Stvori SVE i poslije nekog vremena postane NIŠTA od toga.Tako se odvija evolucija materije koja stvarno ne postoji.Tijelo je SVE od duha, koji je samo komadić univerzalne duhovne suštine.Obzirom da je duh iluzija, jedini način da ga propustiš kroz tijelo, jest istina u grlu, kao poseban trenutak i vrata duha, gdje on ulazi i izlazi u tijelo, samo kada si TI u koncentraciji i svijesti.Davno su majstori iluzije shvatili suštinu duha i napisano je mnogo spisa o tome. Stari prijevodi nisu precizni, jer su ih tumačili pojedinci koji nisu do kraja poznavali suštinu života i duha.Dolazi vrijeme da običan čovjek treba spoznati sebe, tijelo i život, kroz duh, istinu i svijest.Početak svega je ideja kao iluzija žene u dubokom osjećanju i imunitetu tijela u estrogenu, kada ona umišlja anđele. Tako pristaje na odnos sa muškarcem i poslije njihovog spajanja u seksualnom činu, dolazi do začeća, trudnoće i novog rođenja tijela, u smislu materijaliziranog duha i individualiziranog života.Tijelo je u svemu vjerna kopija duhovne suštine. U njemu je inteligencija koja ga vodi, duh i fizička struktura kojom se tijelo kreće u prostoru.Kada istinom progutaš duh, on se dalje razlaže na misao i um koji dolazi do svake stanice tijela. Problem je prikupiti potrošeni um i izbaciti ga kao jedan duh iz tijela.Tvoje uživanje dovodi da gutaš smeće, čime se tvoj um stalno aktivira. Ti ne prestaješ u uživanju, ovisan si i zato um divlja. SVE dok je um aktivan, ne možeš ostvariti misli niti koncentraciju, a bez toga nije moguća istina u grlu niti jasan uvid u smislu svijesti.
U spisima se to tumači da je duh blokiran u tijelu kao rasturena duša, kao oslabljena životna sila, kao rasturena energija koja slabi moć svijesti i imuniteta.Prvi udah zraka i prvo sisanje mlijeka, predstavlja početak istine sa kojom novo biće živi u prirodi. SVE što će ubuduće progutati kroz grlo, predstavlja istinu, ali je samo čista ona kada je potpuno čista, bez zraka, vode, hrane ili mentalnog sadržaja.
Praktički je samo svjetlost hrana za duh tijela. SVE drugo je smeće, kojim čovjek uživa, čini grijeh i mora postati ovisan i kažnjen oduzimanjem moći budnosti nad životom, kroz boli, starenje tijela i konačnu smrt.Običan čovjek ima intuiciju, emocije, osjećanja, opaža osjetilima, misli, mašta, sjeća se, ima određenu fizičku snagu tijela i životnu silu, kao nagon i seksualni potencijal, zbog čega stvara svaku želju kao posebnu iluziju nad vlastitim duhom i to je razlog zbog čega misli, zbog čega gubi mir i svoj život ne vidi jasno.

Umjesto više svijesti, običan čovjek vjeruje u boga i sudbinu, nema vremena da spozna vlastitu prirodu i duh tijela, nego uživa koliko mu socijalne prilike to dopuštaju, čekajući i strahujući kada će doći kraj života i smrt.Kroz samospoznaju svatko može podići svijest na razinu jasnog uvida i konačno shvatiti da je smrt samo preporod iz ovog fizičkog tijela u novi vječni mir i konačnu slobodu, gdje se SVE od uživanja tijelom svodi na NIŠTA.Tako se u samospoznaji pokaže da je dah polazna točka, kao elementarna svijest, na vertikalnom putu budnosti i staze kojom se kreće duh i možeš ga jednostavnom koncentracijom na grlo i istinu potpuno kontrolirati, unositi u tijelo i oslobađati se njega.Duh je energija oslobođena energija vibracija svjetlosti i on zaista može SVE uraditi.TI kao inteligencija koja upravlja individualiziranim životom kroz tijelo-svijest, preko duha možeš sebe realizirati u cjelosti, tako što ćeš u samospoznaji proći SVE faze života.Kako se to radi zna majstor iluzije i iskusan čovjek koji je završio samospoznaju. On će ti ukratko objasniti put duha i istinu koju gutaš. Objasniće ti elemente, više elemente, logiku, razum i svijest čovjeka. Objasniće ti svaku točku na putu budnosti prema životu.Tebi preostaje da se pročistiš kroz tijelo, da se oslobodiš viškova hrane i mentalnog smeća, da tehnički umreš, zatvoriš cjeli krug životnog puta i radosno nastaviš dublje istraživanje, ne kao početnik i ovisnik, nego kao sam svoj majstor.U svakom trenutku jasnog uvida, ostvarićeš moć svijesti, prizvati duh kroz istinu i SVE prevesti u NIŠTA.Uz svijest ti ne treba NIŠTA, jer znaš za duh, jer si pravi čarobnjak za njega.Ono u čemu običan čovjek uživa, misli i vjeruje, za tebe je samo izazov da mu pomogneš preko duha da se oslobodi ovisnosti.Milost je uzvišena moć čovjeka kada možeš preko svijesti utjecati na duh, istinu i svijest drugog čovjeka.Bez više svijesti, običan čovjek zna za ljubav i mir. To je dovoljno za početak, ljubav je u srcu, a mir je u mozgu. Na sredini u grlu je istina, u smislu vrata kroz koja prolazi duh.Običan čovjek zna za ljubav preko uživanja u hrani, preko prijateljstva i seksualnih odnosa.Zbog toga mu je društvo nametnulo brak s jednim partnerom, koji je uvijek iz interesa i nije ljubav.Suština ljubavi je da pojedinac bude prijatelj sa cjelim svijetom, a da po želji rodi dijete samo sa jednim odabranim partnerom, koji mu najbolje odgovara za suživot.Roditelji ne znaju objasniti djeci život, niti to radi škola, jer je cilj društva poslušnost pojedinca kroz vjeru, a ne njegova samovolja. Zbog toga je osmišljena vjera i božja volja, koje se običan čovjek plaši, ali ujedno kroz nju ostvaruje svoj interes kroz društvo.Zato se mladi ne druže, nego nepripremljeni i nezreli uskaču u partnerstvo i seksualne odnose, što predstavlja primitivizam. Znanost uviđa problem mladih i potrebu uvođenja seksualnog odgoja u školama, ali se crkva buni, jer će istina izaći na čistinu. Pojedinac će otkriti vjersku manipulaciju i doći će do nestanka crkve i društva, a to moćnicima ne paše.Do sada smo imali 20 civilizacija i svaka je nestala.Sada se može predvidjeti koliko će još trajati naša civilizacija.Ako se SVE svodi na produžetak ljudske vrste preko žene, već znamo kako se iz godine u godinu pubertet javlja rano. Jednoga dana pubertet će biti potreban odmah po rođenju i to će biti kraj ove civilizacije, jer žena neće moći održati trudnoću, zbog genetske strukture koja se srušila, zbog običnog neznanja, zbog duha i istine, zbog svijesti koja nije pratila razvoj čovjeka.Naravno, SVE to nije slučajno i ima svrhu evolucije. Poslije nestanka ove civilizacije, neki novi ljudi će imati novu svjesnu evoluciju, neće imati crkvu, društvo, novac, uživanje tijelom, nego život na čisti duh.Ako je duh suština tijela, svako tvoje uživanje u hrani, novcu, sexu ili bilo čemu drugom je iluzija više, zbog koje ćeš imati problema u dehidraciji tijela, u bolima, poremećaju karaktera kroz strah, pohlepu, neiskrenost, mržnju i ponos, kada se tvoje ponašanje dovodi u pitanje.Kroz istinu ti vodiš duh, održavaš tijelo vitalnim i živiš onoliko dugo koliko ti je potrebno da spoznaš život u cjelosti.Kroz duh, istinu i svijest, čovjek nije ograničen u dužini života tijelom.Stanice se munjevito obnavljaju, tako tijelo nikada ne stari, ako u njemu nema smeća.Ti odlučuješ, uživanje ili život? Između je duh i istina, a to trebaš naučiti kako se jednostavno radi u svakom trenutku koncentracije misli i meditacije u hodu.Ako je čovjek predodređen na ovisnost i uživanje, to ne mora biti primitivno tijelom, nego čarobno kroz duh.Lanac materije je SVE - ideal-inteligencija-svjetlost-duh-tijelo-svijest - NIŠTA.U pitanju je beskrajna sila duha i ako se ne držiš reda i mira, moraš biti kažnjen.Za duh trebaš imati znanje čarobnjaka.Ne moraš biti ponizan ni pred kim, niti ovisnik, jer tebi za život ne treba NIŠTA izvan tijela.Ako stvarno želiš uživati tijelom, onda si zaista siromašan u znanju i ograničen u svijesti.Tvoje boli su samo izgovor za uživanje i samilost.Majstor iluzije tada zna da ti mrziš život u fizičkom tijelu i da želiš što prije umrijeti, ali se plašiš smrti, zato kroz istinu gutraš smeće da uništiš tijelo i da te nestane sa ovog svijeta, kada nisi svjestan da drugi svijet i život ne postoji.Ni jedna bol ne postoji i NIŠTA ne postoji izvan duha, istine i tvoje svijesti.Svjetlost i inteligencija su univerzalni plan, a ti si samo komadić tog plana. Kako su oni ovisni od ideala i ti si ovisan od njega. Dobio si SVE, moraš vratiti SVE i ostati NIŠTA, isto ono što si prije rođenja bio.Nije ti potrebna vjera, sudbina, uživanje da bi sebe realizirao kroz formulu tijelo-svijest.Dovoljna je ljubav, istina koju gutaš u grlu i mir, kao jasan uvid i svijest o potrebi budnosti nad životom.Duh nije snaga niti moć, nego sila koja može SVE, jer je čista iluzija i istina, ali nije stvarnost.Kada SVE to znaš, uživaj u duhu, čarobno, kao pravi čarobnjak, a tijelo ostavi na miru, jer ono nikada nezna NIŠTA ako mu ti ne pokažeš.Želje ti nisu potrebne, ti si čarobnjak i vodi duh kroz istinu.Zbog želja si ovisan od mnogih stvari i gutaš smeće. Jednostavnije je da ne ovisiš ni od čega i da gutaš čistu istinu. Tada su SVE tvoje želje ispunjene i miran si.Duh je metafizika prostora, kao nešto munjevito i nezadrživo. Svako tvoje uživanje tijelom je pokušaj blokiranja duha i to stvarno boli, ovisi od količine smeća u tijelu.Poznato je da je svaka bol umišljena, kao posljedica dehidracije tijela. To znači samo ti destilirana voda može pomoći da očistiš smeće u tijelu, da nestanu boli i dehidraciju vratiš na razinu prirodnog imuniteta. Od hrane je dovoljno da samo piješ sokove od svježeg voća i povrća, to je živa hrana, živi ioni, koji tebi daju moć budnosti i ne prave smeće u tijelu.Ako želiš viši plan, posveti se meditaciji, svjetlosti i inteligenciji. No bez čistog tijela ni to nije moguće.TKO SAMKada te razum i logika ne zadovoljavaju, upuštaš se u dublju spoznaju života i naravno prvo pitaš sebe: „tko sam“, iz prostog razloga da najprije spoznaš vodiča u duhovnoj suštini prostor-vremena.

Može se dogoditi da pomisliš kako je tijelo SVE od života, međutim kada nisi budan shvatiš da tvojim tijelom ipak upravlja viša inteligencija.To znači da iznad logike i razuma postoji svijest koja na neki način nije probuđena.Spoznaćeš da prostorom svijeta upravlja inteligencija, preko vodiča u svakoj suptilnoj točki.

U tvom tijelu ima onoliko vodiča koliko stanica tijela, jer u njima je ta inteligencija u vidu vakuuma. Njihovo djelovanje je jednako univerzalnom planu i svodi se na djelovanje uma, jer vakuum stvara vibracije, jače ili slabije, što SVE skupa čini mentalnu, intelektualnu i duhovnu suštinu tijela, sa svim mogućim manifestacijama po vertikali budnosti prema životu, egu, karakteru i ponašanju tijela u cjelini, od uma, preko misli, duše, duha, istine do svijesti.TI si probuđena svijest na vrhu biopiramide tijela, kada se um transformira u moć jasnog uvida. Recimo kao kada gusenica od larve, kroz niz pretvorbi, postane slobodan leptir.Početak svega je inteligencija ograničenog prostora tijela, ali je ona svedena na prirodnu inteligenciju tijela, dovoljnu za budnost nad životom kroz ego i karakter.SVE vibracije, stanja, prijelaza iz niže u višu razinu, praktički gura jedna moć svijesti, od podsvijesti do nadsvijesti koja može biti jednaka kozmičkom miru, poslije smrti tijela.Postoji način da i prije stvarne smrti tehnički umreš i spoznaš to iskustvo.

Praktički je svaki izdah zraka kratkotrajna smrt tijela.Kada je svijest u pitanju, ona ovisi od vertikale po kojoj se duh kreće i istinom prelazi u svjetlost. Svjetlost je dan i noć. Ti možeš usred bijela dana biti u svijesti toliko nisko kao da je noć. U pitanju je moć jasnoće uvida, imaš koncentraciju ili za to vrijeme uživaš, jer si pospan zbog napornog rada organa i njihovih funkcija.Istina je trenutak potpunog mira u tijelu, kada je SVE u njemu usklađeno. Naravno to je nemoguće održati u običnom socijalnom delanju, ali se jednostavno ostvaruje u miru, kontemplaciji i meditaciji. To iskustvo mira uvijek ti služi da ne reagiraš bez veze, nego da SVE prevodiš u NIŠTA, jer je ionako SVE samo duh, samo iluzija na stvarnost.dopunaKod začeća, prvo što se stvori je materijalizirana vibracija, kao stanica tijela, kao duša i ona se dalje kopira i usitnjava na um. Cjela duša čovjeka je pribrani um u smislu jedne energije duše, koja ima frekfenciju duha da napusti tijelo kroz grlo i istinu. Od uma do istine, zbog duha, tvoja svijest daje tijelu moć jasnog uvida.

U tom slučaju osjetila, opažanja, misli, emocije, osjećanja, sjećanja, mašta, životna sila i želje mogu ostati potpuno mirni, jer je svijest cjelovita moć, koja SVE njihove funkcije svodi na NIŠTA, na mir i to je cilj duha.Zbog duha ti imaš tijelo i tako evolucija materije inteligentno opstaje u prostor-vremenu iako stvarno ne postoji.

U prirodnim postavkama tijela kažemo da si potpuno čist i svjestan.

Poslije rođenja istinom gutaš razno smeće i kada ti opadne moć budnosti, trebaš čistiti smeće iz tijela. Postoje više načina, ali je najbolji preko duha, čarobno, jer djeluje u trenutku jasnog uvida, kao mir.Uživanje tijelom je obična zbrka, kao pravo smeće.

Uzvišeno uživanje mirom je čarobna ekstaza u igri duha i istine. Istina je čarobnjak, a duh ulazi i izlazi na njena vrata, uvijek u drugom izdanju i tako je igra zanimljiva. On je iluzija od svjetlosti i on to može napraviti.

Kada si u istini, stvarno ti NIŠTA ne treba. U njoj nestaje svaka bol, jer je tada duh prešao u svjetlost kao jednu iluziju koja u svemu liči na stvarnost inteligencije na vrhu.Bez stvarne smrti tijela, ne možeš biti konačna inteligencija. Umjesto nje imaš inividualiziranu svijest, potpuno dovoljnu za najviša životna ostvarenja.Da li duh ima energiju?Cjela metafizika svjetlosti je energija od suptilnih vibracija do iluzije duha. Kako duh mijenja boje svjetlosti, znači da ima silu.Univerzalni prostor je inteligencija na vrhu, a tvoja svijest je samo ograničena inteligencija tijela.Da je SVE duh potvrđuje predumišljaj čovjeka, kada SVE možeš osmisliti.

Ti si ono što misliš stvarno u trenutku istine. SVE što misliš, maštaš, sjećaš se izvan istine, ne može biti stvarno.Ti ne možeš kontrolirati um jer je to vibracijski plan, ali znaš sadržaj tvojih misli i temeljem misli, povratnom spregom, upravljaš djelovanjem uma.

ISTINAPredstavlja čarobnjaka za duh, kada se u trenutku jasnog uvida stvarnosti, oslobađaš svake iluzije tijela.Ako želiš uživati tijelom, trebaš znati da je to primitivno i predstavlja fizičku ovisnost, sa posljedicama boli.Postoji čarobno uživanje na višoj ekstatičnoj razini ili potpun mir u punoj svijesti.SAMILOSTPrava je to mržnja onih koji previše emotivno reagiraju i u trenutku ne mogu uskladiti reakciju i svijest.Zato pojedinac nikada ne traži NIŠTA od drugih, jer je u strahu da ne izazove reakciju.Takve osobe su ovisne o drugim ljudima koji ih slušaju i koji im na neki način ublažavaju emotivnu reakciju.Njima pašu zreli i emotivno stabilni ljudi na koje mogu računati s povjerenjem.

MILOST

Možemo je promatrati preko fluida krvi i limfe.Beba po rođenju ima potpuno čistu krv po cijelom tijelu, zato je mila.Takvu krv imaju mudraci u trenutku smrti, jer su se pripremili za taj čin.UM

Napredan je um težak poremećaj duše čovjeka, u smislu nemirnog duha, kada je čovjek sposoban materijalizirati mnoge iluzije. Napredan je zato što ga je društvo tako imenovalo.

KRV I LIMFA

To su dva sustava fluida u tijelu koji održavaju imunitet.Krv hrani tijelo, limfa čisti tijelo.U krvi su specijalni vitamini od kojih se tijelo ne kvari.U limfi su hormoni - čistači tijela.Tijelom uživaš kada umjesto čiste istine (duha), gutaš razno smeće. Uživanje kratko traje i poslije te čeka velika muka da se oslobodiš tog smeća.Kada je prehrana u pitanju, tijelu stvarno treba veoma malo hranljivih tvari od žive hrane i to najbolje u sokovima od svježeg voća i povrća, dovoljna količina destilirane vode (na 8 kg mase tijela čaša vode) i svježeg zraka ako ga uopće ima.Pad imuniteta je stanje sluzave krvi kada se hormonska struktura muči sa smećem da ga izbaci iz tijela.Za to vrijeme, na višem planu, um je veoma aktivan, a ti si u iluziji. Kažemo da duh nije slobodan, da je tvoja duša i njena energija rasuta. Zbog djelovanja uma ego se brani, a zbog njega je karakter poremećen i ti se čudno ponašaš.Tako tvoje kratkotrajno uživanje u ustima, za posljedicu ima poremećaj ponašanja.Istina je stanje čistog duha, prirodnog imuniteta, ljubavi, logike i razuma, kada si potpuno funkcionalan tijelom i ponašaš se normalno.SVE ispod istine u grlu je fizički plan tijela. Iznad istine u glavi se budi viša moć uvida.

Tada je optimalno stanje krvi i limfe. Stanice tijela primaju hranljive tvari i kisik. Limfa dobro čisti tijelo od mrtvih stanica i smeća.

ISTINASvijet i sredina u kojoj živiš predstavlja jednu duhovnu suštinu prostor-vremena, gdje je tvoje tijelo ograničeni prostor, kao kap vode u oceanu.Tijelo se veže sa ostatkom svijeta preko istine, za koju mnogi imaju različito tumačenje.Istina je samo jedna na svijetu, neovisna od bilo čega drugog.Kako je tijelo individualiziran prostor, tvoja istina jedino može biti svaki sadržaj koji gutaš u grlu. SVE drugo u prostoru oko tebe ne može biti istina za tvoje tijelo. Razlog je jednostavan, jer od sadržaja koji gutaš, ovisi čistoća tijela, krv, metabolizam, djelovanje uma, duše, oslobađanje duha i na kraju svijest kao poveznica sa inteligencijom, koja ti daje budnost prema životu.Kada je istina čista, duh slobodno ulazi i izlazi iz tijela. Istina predstavlja vrata u grlu kroz koja prolazi duh. Ta vrata su otvorena kada ti imaš koncentraciju, kada ne misliš nešto drugo.Zbog ovisnosti tijela, raznih navika, pored istine gutaš svašta, od zraka, hrane, mentalnog sadržaja.Suština istine je da znaš gutati samo čiste sadržaje, samo sadržaje najbliže slobodnom duhu.Što bi to moglo biti u prirodi oko tebe?Zrak je onakav ovisno od sredine u kojoj živiš.Destilirana voda 80 % ispunjava tvoje tijelo i red je da samo nju piješ sa istinom.Najbolje hranljive tvari za tijelo su ioni prirodnih elemenata iz žive hrane, točnije u sokovima od svježeg voća i povrća.Kada je u pitanju mentalni sadržaj, najmanje je smeće analiza materije, u smislu istraživanja i kontemplacije na vertikalni put budnosti prema životu.Tako ti istina u grlu povezuje tijelo i svijest u pinealnoj žlijezdi mozga, koja ima moć da se iznad temena glave poveže sa inteligencijom univerzalnog prostora.Mnogima je ovo nezamislivo, jer su navikli na vjeru, spise i mnoge ovisnosti, jer tradicionalno i društveno postoje standardi kojima se ljudi služe iz interesa. Tako većina vjeruje ono što im nametne crkva i društvo, a to nikako ne može biti čista istina.Na tebi je da uvijek promišljaš, da gutaš najmanje smeće, jer si time uvijek čist tijelom i jasan u moći uvida.Bitno je da ne dopustiš sebi veću iluziju od slobodnog duha, jer sa slobodnim duhom imaš svijest i mir, a sa smećem u tijelu znaš što te čeka, od poremećaja karaktera, nezadovoljstva, glupog reagiranja i boli.Za tebe je stvarnost samo trenutak kocentracije na čistu istinu u grlu. SVE drugo što gutaš manje je stvarno, više je iluzorno i tebe ograničava u moći budnosti prema životu.Slobodan duh je tvoje trajanje u vremenu, kada ne strahuješ da ćeš izgubiti vitalnost, ostariti i umrijeti.Sa slobodnim duhom i istinom, ne možeš umrijeti ako ne želiš.Poznato je da pročišćeni ljudi, kako se to kaže prosvjetljena bića, umiru kada potpuno realiziraju život, kada svjesno dopuste da im cjelo tijelo, svi kanali, krv i limfa, postanu jedan sadržaj pročišćenog sjemena, u vidu sperme, točnije likvora iz pinealne žlijezde. Tako se postiže prirodno balzamiranje tijela preko svijesti i takvo tijelo se ne može raspasti poslije smrti.Konačno pročišćenje je preporod čovjeka kroz smrt, čime ulazi u vječni mir.Ako znaš promišljati i meditirati, duh će ti pomoći da kratkotrajnu smrt u izdahu, iz dana u dan povećavaš tako što ćeš sam zadržavati vakuum preko ošita (dijafragme). To je veoma prijatno iskustvo moći, čime potpuno štitiš svoje srce, ono se smiri, a ti svjesno održavaš vakuum.Da te podsjetim, vakuum tijela je komadić apsolutne inteligencije.Sa vakuumom si potpuno miran, jer si svjestan da u tebi SVE miruje, od uma, duše, ega, karaktera, misli, opažanja, mašte, jer si se prepustio slobodnom duhu koji održava tvoju budnost na vertikalnoj stazi životnog puta. Duh pravi one „osmice“ beskonačne spirale svijesti i naravno da je to čarobno, u smislu prave radosti bez razloga.Čarobno uživanje u miru na višoj razini je prava stvar.Primitivno uživanje tijelom i smećem u njemu je sluzava krv i limfa, zamagljenost svijesti, pospanost i ograničena budnost prema životu, kada ne osjećaš suštinu, nego se ponašaš nezrelo.Ako sebe pitaš koji je konačan cilj života, odgovor je kreativnost u svakom trenutku, a to se jedino postiže koncentracijom na čistu istinu u grlu, kada iluziju duha prevodiš u svjetlost, a ona sama uskače u stvarnost.Znači, od danas samo gutaš pročišćene sadržaje.Smeće koje je već u tebi, od karme i drugih taloga, kamenaca i mulja, jednostavno razgradi sam duh, jer on to može, samo budi toga svjestan. Koncentracijom na istinu u grlu, odmah se sada osjećaš bolje, ne treba ti nikakva vjera, spis ili bilo koja druga ovisnost iz vana.Ti znaš za duh, prihvaćaš ga kroz istinu, a on tebi daje SVE od života. Nemoj očekivati da vidiš duh, važno je da on tebi ispunjava svaku želju.

Samo je istina čarobnjak za duh. Ona bezuvjetno stoji na vratima u grlu i stvarno ima strpljenja da se duhom igra i onda kada ti spavaš.Shvati da je život želja smeća da postane čisti duh. Ako znaš da je SVE smeće, neće ti biti teško da se navikneš na čistu istinu, bez vjere i pretjerane ovisnosti, jer tijelu zaista treba veoma malo. Sve drugo je duh koga ti ne vidiš.Nemoj misliti kada gutaš samo čistu istinu da nisi progutao NIŠTA, jer upravo tada gutaš SVE od duha svjetlosti, no to su vibracije za koje jedino znaš preko radosti i mira.

VJERAMajstori iluzije su davno osmislili biblijski spis, kojim se i danas moćno manipulira vjernicima u boga.Izmislili su Isusa i od rođenja, SVE patnje, doveli ga u priči do prosvjetljenja i stavili na vrh piramide, koji je za tebe ideal kome se diviš i ovisiš od njega.Šta god ti radio, uživao i griješio, Isus je taj koji vječno i budno stoji na vrhu piramide i kada pomisliš na njega, posramiš se za SVE grijehe prema tijelu, jer misliš da on to vidi odozgo.Tako si božju volju iz beskraja svijeta, spustio na razinu Isusa i uživaš kao gospodin koji ide njegovim putem da nastavi sadašnje uživanje u raju.U svemu tome ti ne vidiš koliko si ograničen Isusom.Kroz vjeru si ovisan izvan svoje vertikale budnosti i istine u grlu. Pristao si na religiju i crkvu, a imaš prirodnu religiju srca.Vjera te čini ovisnim i SVE što gutaš iz nje, ne može biti slobodan duh, jer to ne dopušta ovisnost, jer si pristao na božju volju.Zaboravljaš da si zbog vjere i crkve pristao na moral, ponos i društvenu poslušnost, kao licemjer iz interesa, jer si tako bolje cijenjen u društvu.Pristao si na duboka osjećanja, koja nisu NIŠTA drugo doli samilost, čitaj mržnja prema onima koji nisu za vjeru u boga.Tebi nije jasno da nevjernici i oni koji psuju boga, već dobro znaju za njega i zahvalni su direktno prema tom idealu, ali neovisno od uživanja i interesa. Čovjek u nevolji psuje boga jer je to najkraći put do njega da mu pomogne idealom. To je svakako primitivno, ali ima svrhu da se čovjek smiri, da ne napravi još veću glupost. Bog mu neće zamjeriti za psovku, jer ideal ionako ne postoji, nego je samo NIŠTA od SVE zbrke koje te mogu snaći u životu.Da se vratim na Isusa na vrhu piramide. Vezujući se za njega, ograničio si sebe na putu prema inteligenciji, jer poslije vrha piramide, počinje univerzalni prostor, a ti nikada nećeš ući u njega, jer ne možeš preskočiti Isusa. Ti samo možeš misliti da si došao do stopala Isusa i NIŠTA više.

To znači da zbog vjere u boga, Isusa i uživanja tvog gospodina, pristao si da ostaneš ograničen u svijesti. Dokaz za ovu tvrdnju je što ćeš uvijek ostati ovisan od vjere. Pročišćen čovjek nije ovisan od ničega.Ako je pradjed bi u vjeri, onda njegov sin i unuk, pitam te da li se itko od njih uzdigao u svijesti?Nije.Jer je njihov interes da stalno budu ovisni od vjere.Eto to su majstori iluzije postigli biblijom, a nove ideologije i društva iskoristili vjeru kroz najjači vid iluzije - novac, bez koga nitko ne može.Ako sebe pitaš u čemu je spas čovječanstva, ljubav i mir u svijetu, odgovor je da se moćnici odreknu manipulacijom vjerom i novcem.SVI smo mi sestre i braća po materiji i inteligenciji, po svjetlosti i duhu, po istini koju svatko od nas guta u svom grlu, ne postoji bolji i lošiji, a što se naših socijalnih potreba tiče, ionako svega ima u izobilju. Novac koji sada većini nedostaje, ionako stoji u trezorima banaka, kao iluzija. Kada se vlast promjeni, novac se spali i to je dokaz da se najbolje živi bez novca.

Vjera i novac nisu život, nego čista manipulacija od koje si ovisan i misliš da time bolje uživaš, a to stvarno nije istina.Tebi je samo karakter narušen ponosom i to se teško liječi, jer su većina ponosni ljudi.Ponos je stanje karaktera kada se ne možeš uzdignuti do razine čiste ljubavi i istine, jer si ograničen simbolom vjere. Ti neznaš za svoje srce, nego za simbol na grudima i kada ti ga netko skine, shvatiš koliko nisi svoj.Ponos tjera vjernike da pronađu ljubav u seksu sa partnerom i na taj način crkva kontrolira rađanje djece, jer će i oni biti ovisna od nje. Vjera se uvijek novcem plaća, od rođenja do smrti. Naravno to ti se vraća kroz ponos.MOĆSvaka moć ima izvor.Samo rođenje čovjeka je dokaz da je on došao iz izvora, koga će pokušati spoznati kroz životni put, svijest, duh i iluziju, kroz ljubav u sebi. Kada se SVE ljubavi spoje, u svijetu je mir.Iz izvora moć je nejaka i mlada, ali ima silu da se slobodnim padom kotrlja nizbrdo, kao rijeka.Kada od rijeke postane ocean moći, postavlja se pitanje kuda odlazi ta moć?Naravno, ocean je ogromnih površina i ima moć isparenja, ima moć uzdizanja, duha i pročišćenja.U tijelo-svijesti, moć padne iz mozga niz leđa i zaustavi se u spolovilima, ali sa većom silom, jer je dobila ubrzanje. To je nagon koga osjetiš, od koga imaš želju. Ako dopustiš da se ta moć prirodno uzdiže, tu iluziju će duh tijela uzdignuti po vertikali, kroz istinu, svijest, ponovo u inteligentni izvor. Kada se SVE moć vrati u izvor, postaje NIŠTA. Samo se NIŠTA može transformirati u SVE što slijedi.

Tako se inteligentna stvarnost predaje svjetlosti, a ona duhu koji oblikuje SVE iluzije i materijalizira ih. Kada završi taj posao, ponovo SVE vraća u izvor, samo obrnutim redom stvaranja, po istoj vertikali.Stvarnost je hladna jer je NIŠTA.Iluzija je topla jer je SVE.Između su stanja nižih i viših elemenata.SVE pregrijano u iluziji, uzdiže se kao duh i prema stvarnosti hladi.Čista svjetlost je hladna, jer su vibracije od najviše moći. Prema duhu i iluziji, kroz prostor i vrijeme, SVE se usporava i grije, jer će tako znati put povratka u izvor.

TOPLO - HLADNOKroz želju da li ćeš gutati toplo ili hladno, pokazuješ topli duh ili smeće koje fermentira, pali se i misliš da ga trebaš hladiti.Pravilno je da još više zapališ smeće, prevedeš iluziju u duh i tako očistiš tijelo.Praktički tko uživa piti hladno, znak je dehidracije, kada se treba posvetiti stvarnom čišćenju tijela.

MOĆ I MISLIMisli i svijest su na istom mjestu u mozgu, sa suprotnim usmjeravanjem moći tijela. Kada su misli nije svijest i obrnuto.Kako nisu nikakva moć, ako dopustiš mislima i svijesti jasan uvid života, tek tada si moć inteligencije.U odnosu su kao ljubav i mržnja, gdje je ljubav nema mržnje i obrnuto.Ti misliš da nitko ne vidi njihov sadržaj, ali se to ipak prenosi preko karaktera na tvoje ponašanje. Recimo ako u jednom prostoru svi misle o ljubavi, taj prostor diše ljubav. U suprotnom ako su svi u mržnji protiv nečega, u prostoru je prava napetost. Tako dolazi do ispoljavanja sile i ratovanja. Od naivnih misli pojedinca, posljedice mogu biti katastrofalne.Kada misliš da možeš SVE, u suštini ne možeš NIŠTA, tebi se to čini zbog zbrke od životne sile i manifestiranog nagona u spolovilima, koja su pregrijana i neznaš ih rashladiti na pravi način. Od te zbrke imaš puno želja, a iznad svega dominira seksualna želja.Uzlazno od želje, ako dopustiš i promatraš što će se sa njom dogoditi, ta iluzija će postati samo jedan duh koga jednostavno propustiš kroz grlo, gutajući istinu. Istina je čarobnjak za duh, jer se on plaši prave svjetlosti. U suštini duh ničemu ne pripada, jer je metafizika prostor-vremena, ali se njime mogu povezati misli i svijest i ostvariti potreban mir.Misli nisu nikakva moć, nego sila koja stvara zbrku u ograničenom prostoru tijela, sila koja tjera organe i njihove funkcije na ubrzan ili usporen rad i to stanje se prenosi na um, ego, karakter i ponašanje u cjelini.Od toga imaš neku razinu budnosti.Nije suština da misliš, nego da dopustaš istinu i svijest. Tako tvoje znanje dolazi do izražaja. Glupo je misliti o sadržajima koje već znaš, a još je gluplje misliti da ne postoji suština stvari.Od života nema koristi, ako tako misliš, dovodiš sebe u zabludu, vjeru i ovisnost, u stanja konfuzije kada želiš cjeli svijet, a u suštini TI si taj svijet samo ako dopustiš svijest.Život je budnost, ljubav, istina, svijest i mir. Tako je prirodno, a ti možeš misliti da je on SVE i NIŠTA, kako ti već dođe u iluziji.Netko se raduje životu bez razloga, a netko je razočaran u život. To znači da misli definiraju tvoj mir.Običan se čovjek zbuni od suprotnosti koje su neizbježne kroz materiju tijelo-svijesti. On njih pokušava logički dokučiti i razumom osvjetliti, ali to nije moguće bez duha. Taj most budnosti je metafizička konstrukcija, koja traži dublje promišljanje, želju, ljubav, istinu i svijest da ostvariš mir.Zato običan čovjek nailazi na SVE probleme, jer ih nezna sagledati kroz suštinu. Problemi su za njega formalna prepreka i on misli da se samo logikom stvari rješavaju.Svjestan se čovjek ne spušta na razinu uživanja, misli i problema, nego se istinom drži vrha piramide i jednostavne moći jasnog uvida.Tko će to spoznati, ako nećeš TI? A iznad svega je jednostavno, SVE i NIŠTA - sada.

PREHRANAObičan čovjek ne razumije potrebu za hranom i misli da mora jesti kada je gladan. Pri tome uživa u hrani, ne vodeći računa da li je ona živa, mrtva, da li je učinkovita za krv.On, taj strastveni griješnik, ne misli o suštini i posljedicama gutanja hrane. O tome će misliti kada bude prilično kasno, kada dehidrira i razboli se. Tada se uplaši i pokušava nekakvim dijetama riješiti problem, naravno po savjetima drugih, jer on i dalje ne shvaća suštinu i stvarne potrebe tijela za hranljivim tvarima.

Suština je uvijek jednostavna, tijelu trebaju žive hranljive tvari, a to je moguće preko koloidnih struktura iona. Na taj način gutaš čisto i živo od hrane, što neće stvoriti smeće, niti ćeš narušiti metabolizam.Naravno priča o pravilnoj prehrani ima smisla ako si zainteresiran za promjenu navika i tada ćeš sam doći do suštine.Nikakvi pesticidi, GMO ne mogu ugroziti žive koloidne strukure iona u biljkama i njihovim plodovima. Od pesticida i GMO hrane imaš problema samo ako je gutaš soljenu, začinjenu, miješanu, termički obrađenu.Ista ta hrana u vidu ukusnih sokova od svježeg voća i povrća, štiti tvoju krv od smeća i mutiranih sadržaja, jer si u samoj pripremi hrane odbacio smeće. U sokovima je ostala samo destilirana voda i one žive koloidne strukture iona hranljivih tvari.Ti ne možeš zaustaviti evoluciju materije, ali spiritualno možeš kroz duh, istinu i svijest, koristiti moć uvida i inteligenciju, za tvoj mir. Kada si mir ne brini za pesticide i GMO, tvoje će zdravlje biti u redu, vitalnost i dugovječnost također, jer je SVE iluzija, a duh, istina i svijest oslobađaju tebe od te iluzije.Ako si svjestan suštine stvari, pesticidi i GMO su na kraju samo NIŠTA, oni ne djeluju na tebe, kao što ne djeluje „neizliječiva“ bolest ako uđeš u sobu gdje su zaraženi.Kroz uživanje u hrani, obilnim trpezama i skupo plaćenim namirnicama, ti nisi svjestan smeća kojeg gutaš. To je tvoj problem a ne pesticidi i GMO. Ovisnost i strast su tvoj problem, jer od ovisnosti imaš duševne boli, koje sprečavaju slobodan duh, istinu i svijest.Pesticidi i GMO su samo izgovor suvremenog čovjeka koji misli da bez uživanja, novaca i komfora, život nema smisla. Uz to uvijek sanja o materijalnom bogatstvu i naravno nesvjesno prihvaća svako smeće. U Americi je SVE GMO, tamo se ljudi zaista muče u dehidraciji, pretilosti i duševnim bolima, ali su svejedno ispred ostalih u evoluciji materije. Kad tad će GMO doći do svih u svijetu, jer je to put pročišćenja materije.Ne trebaš strahovati od GMO, jer ćeš s njim svakako produžiti životni vijek, ali je pravo pitanje da li si spreman nositi se tijelom prema smeću. Bježanja nema, ali možeš podesiti genetsku strukturu i dalje uživati u miru, onako čarobno duhom.Sjeti se priče i straha od velikih boginja i side. Koga to danas u opće brine? Bilo pa prošlo, ljudi su se navikli. Ranije je bilo problema zbog kolere, gihta i svih drugih bolesti, koje svakako nije riješila medicina, nego sama genetska struktura čovjeka.Danas pojedinac misli i uživa u hrani i lijekovima, kada nije svjestan suštine, da mu ne treba to smeće.Običan čovjek nezna kako započeti novi dan i kada navečer otići spavati. Zaboravio je svoju ljubav i istinu, a izgovor traži u pesticidima, GMO i drugim glupostima.SVE piše u spisima, koje ne razumiješ, jer od autora do tebe, prošli su nejasan put kao kroz Google prevoditelja, tako da nikako ne vidiš suštinu, ali si svakako ovisan od njih, jer su to majstori osmislili, a ti si ionako sklon mislima i vjerovanju.

TI si izravno u životu, a misliš da ti on nedostaje, pa tko se tu pravi lud?Samo onaj tko uživa u hrani i svemu drugom, kada zbog ovisnosti umišlja da je netko drugi kriv.Uvijek je problem što o svemu samo misliš i ne dopuštaš da te svijest povede do inteligencije i ideala i sam vidiš suštinu.To što u spisima piše ne liči na NIŠTA, do koga moraš doći sam, spoznajom suštine.SVE je to NIŠTA, kao noć i dan.


ČOVJEKSvatko u životu ima svoju primarnu prirodu, znanje i reakciju na to.TI kao inteligencija prostora, u ideji prije rađanja tijela, sam si vodio i osmislio sebe. Kada je genetika u pitanju, mogao si birati roditelje. Nisi htio čekati, nametnuo si se prvom zaljubljenom paru kao anđeo i inteligentno ih namamio da te rode. To su tvoji roditelji, kao nešto primarno, kao naslijeđe, kao genetski kod i karma, SVE po tvojoj želji.Tvoje znanje proširuješ sam, bez obzira što si na početku života bio ovisan od roditelja. Uvijek imaš vremena proširiti znanje prenešeno na tebe. Škola tebi daje znanje struke radi društvene poslušnosti i to nema veze sa znanjem prema životu. Život je prava knjiga, pravi učitelj i pravo znanje za tebe.

SVE što znaš manifestira se kroz tvoj karakter.Na želje, volju i ponašanje također sam utječeš, jer si slobodan u mislima, kretanju, gutanju istine.Jednostavno, htio sam ti reć, TI imaš individualizirani život tijelo-svijest i prirodno je da si dio reda u prostor-vremenu i mira u sebi.Kada malo dublje promisliš, TI nisi bitan u životu tijelo-svijesti, jer si uvijek nedodirljiva inteligencija na vrhu piramide, onoliko jasna koliko dopustiš svijest ograničenom tijelu.Tijelom u prirodi predstavljaš jedinstvenu cjelovitost i moćan si samo kao kap vode u odnosu na ocean cjelog prostora. Ako si svjestan moći, biti ćeš dio oceana kroz želju, ljubav, istinu, svijest i mir. Ako samo držiš do sile u sebi ili snage tijela, tvoj karakter i ponašanje u cjelini biti će posebno, možda neskladno.

Definicija sklada čovjeka je radost bez razloga i mir bez misli, kao kreativnost u održanju budnosti nad životom.
SVE u životu ima cilj i svrhu, kako bi na kraju bilo pročišćeno i svedeno na NIŠTA, na vječno trajanje i mir. Ali to SVE je sada, kao iluzija u kojoj ne moraš biti.

Zato služi duh tijela, istina u grlu i jasan uvid kojim se budno držiš na vertikalnom putu života.SVE što stvaraš u jednom danu treba biti ljubav, istina i mir, kao prava želja, kao volja i radost.Tvoje tijelo je od svjetlosti koliko noć od dana, zato ne uživaj tijelom i ne vjeruj da je ono SVE u životu.

Pravo uživanje je čarobno, iznad istine, kada ti duh daje moć uvida da ne griješiš na stazi puta.NIŠTA u tvom životu ne služi društvu, vjeri, uživanju materijalnom bogatstvu, nego samo radosti i miru. SVE što stvaraš, ako nije mir, kao da si bacio život i vrijeme.Kako je vrijeme duh od svjetlosti, ne gubi ga, nego ostani budan nad životom koji te gura u leđa.Svaki put kada si neodlučan i misli, praktički si zastao na putu i to stvara zbrku i boli u tijelu, ovisno o sadržaju koji gutaš, da li je on pročišćen ili pravo smeće.Čovjek je čudo kada se na nešto navikne i tada ne pravi razliku dobrog i lošeg.Ideal, inteligencija, svjetlost, duh i tijelo ne pomažu ako nemaš sklad vlastite prirode, karaktera i reakcije prema svemu.NIŠTA nije tvoje i ne možeš ga posjedovati, niti ga drugome možeš dati.To NIŠTA je sam ideal, antimaterija i bog. Nemoj misliti o njemu, nemoj vjerovati u njega, nego budi NIŠTA stvarno, je si jedino tada izvan iluzije, pročišćen i miran.Nitko ti za NIŠTA na ovome svijetu ne može biti kriv. SVE ovisi od tebe.Imaš život kao SVE i NIŠTA, samo ostani budan i prisutan u njemu.Rođen si inteligentno po želji i jedino ti od života nedostaje iskustvo smrti. To jednako treba biti tvoja želja, a ne strah prema njoj. Ako si svjestan materije, SVE i NIŠTA, smrt ne smije biti nikakav strah, zato ga prouči i umri sada. TI ne možeš umrijeti stvarno jer si uvijek inteligencija, ali će umrijeti iluzija o kojoj ovisiš, vjeruješ i uživaš tijelom.Uvjerićeš se da NIŠTA nije bitno u životu, jer je savršeno postavljeno kreacijom materije koja jednovremeno postoji i nepostoji.Upamti za cjeli život:

IZVOR MOĆI JE STVARAN, A MOĆ JE STVARNOST.

Što to znači?

SVE postoji kao iluzija, samo je NIŠTA stvarno.Životni put materije tijela po vertikali, nudi SVE u održanju budnosti i mira, gdje je prava zbrka između stvarnosti i iluzije iste stvari, i to liči na čarobnu igru duha i svjetlosti.Cjeli životni put je jedna ljubav, koja bezuvjetno povezuje SVE na njemu, stanja i formu tijela.Materija je uvijek samo JEDNA, ali individualizirani život u njenoj kreaciji, ima slobodnu volju. To nije božja volja kako se u vjeri manipulira, nego si TI taj koji se treba uzdignuti i pročistiti kroz ideal NIŠTA, kroz boga, ali uvijek bez vjere i ovisnosti sa strane.

Kako se to radi, život će ti sam reći, samo ostani budan i prisutan u njemu.Stazu puta nećeš izgubiti ako držiš do ljubavi istine i mira.SVE ćeš ostvariti u životu, ako si svjestan cilja, svrhe, slobode, vječnosti i na kraju NIŠTA.Kao običan čovjek, onako logički i razumom, ne možeš shvatiti suštinu tijela, iluziju, duh, svjetlost, inteligenciju i NIŠTA.Zato kreni sa samospoznajom života. To je zabavno, čarobno, misli o životu nisu napor, vjera, sudbina ni ovisnost, nego put uzdizanja svijesti, kroz duh i istinu.Ako misliš da je tvoje tijelo bitno u životu, pročisti ga neka stvarno bude vitalno i dugovječno, a ne vreće smeća i boli. Kada se pročistiš tijelom, shvatićeš da ono uopće nije bitno u životu, ali se bez njega ne može ostvariti NIŠTA.Gutaj samo pročišćene sadržaje koji u tijelu ne stvaraju smeće, nego jednostavno prolaze organima i metabolizmom.Jednostavno je pripremiti SVE da na kraju bude NIŠTA, bez ostatka i to je život.Forma + suština = MIRPriroda tijela (ego) + pravo znanje (karakter) = reakcija (ponašanje).SVE osmišljeno i pripremljeno = NIŠTA od zbrke.Budi SVE zahvalnost, pažnja, ljubaznost i odgovornost.Budi NIŠTA strah, pohlepa, neiskrenost, mržnja, ponos.Stvarnost je SVE što progutaš istinom u grlu, a stvarno je samo NIŠTA.Stvarno i stvarnost su kao TI u ogledalu, kao dan i noć jedne svjetlosti.POSTANAK SVIJETA

Izvor je stvarno NIŠTA, u smislu ideala, antimaterije i boga.

Međutim SVE na svijetu je stvoreno od jedne inteligentne i nepostojeće materije, koja je kopirala ideal. Inteligencija je MOĆ kada se SVE odvija u konstanti prostor-vremena, kozmičkom redu i miru, suštinom i formom, uzrokom i posljedicom, rađanjem i umiranjem iste stvari. Ispada da postoji kod po kome se SVE odvija, a to je jednostavno kroz ideal. Beskraj svijeta se širi i skuplja jednovremeno i jedino od tvoje moći uvida ovisi koliko si svjestan stvarnosti i iluzije iste stvari.

Materija se sastoji od prostora i vremena ili vakuuma, svjetlosti i prirode stvari.
Suština je inteligencija, istina je duh, a priroda je tijelo koje analiziramo.

Znači materija je uradila SVE da postane NIŠTA i to je moguće kroz njen životni put pročišćenja, kroz evoluciju stvari.

Od vakuuma prostora, stvorile se vibracije, a od njih svjetlost.

Svjetlost je bljesnula i prostorom se prenosi duh, u smislu svih boja.

Svi individualizirani životi su ugrabili duh i materijalizirali se kroz iluziju.
Svaki taj život je dobio vodiča od inteligencije, na razne načine, već prema svojoj prirodi.
Za element je vodič atom, za biljku fotosinteza, za životinju instikt, za čovjeka svijest.

Logika, razum, svijest i inteligencija, poslije samospoznaje, svatko na jednak način shvati suštinu stvarne i nepostojeće antimaterije i postojeće iluzorne materije.

Životni put nije simbolizam stvari, nego prava knjiga, pravi učitelj, pravo znanje i iskustvo, i svatko ga doživljava jednako.

SVE na tom putu je onoliko jasno koliko pratiš svjetlost koja ga osvjetljava. Obzirom da si ograničen fizičkim tijelom, od čiste svjetlosti imaš istinu koju jednostavno gutaš u grlu. Sa njom koristiš duh kao poveznicu između tijela i svijesti. Kroz tijelo ti si u prirodi, krećeš se i stvaraš, a kroz svijest imaš moć povezati se sa univerzalnom inteligencijom.

Zatvaranjem kruga samospoznaje života, NIŠTA ne može ostati u mraku, nego se točno pojavi kao ideal pročišćenja svijeta, kao IZVOR koji se inteligentno i beskrajno kopira u prostor-vremenu nestvarne materije, od stvarnosti do iluzije jednovremeno.

Znači NIŠTA kao izvor je stvarno, a SVE drugo je samo stvarnost ili iluzija, ovisno od vibracija svjetlosti, duha i prirode stvari. Iznad istine je stvarnost, ispod nje je iluzija iste stvari. Između njih je duh.

Čista svjetlost je bijela boja koja vibracijom kopira vakuum. Kako imaš individualiziran život kroz tijelo-svijest, od svjetlosti najviše možeš biti samo ISTINA koju gutaš u svom grlu. Od tvoje želje i volje, znanja i svijesti, ovisi da li gutaš pročišćene sadržaje, na razini slobodnog duha, ili uživaš u gutanju smeća. Duh ti daje moć jasnog uvida kao svijest, a smeće te čini ovisnim, što pokazuješ kroz karakter, reakciju i ponašanje.

U prirodi je izobilje sadržaja koje možeš progutati, da ne bude smeća u tijelu. Na prvom mjestu je čist zrak, druga je čista voda (destilirana voda) i na trećem mjestu žive hranljive tvari, u koloidnim strukturama iona, a to ćeš dobiti cijeđenjem ukusnih sokova od svježeg voća i povrća.

Istina je stvar budnosti prema životu, kao pravo prošireno znanje, kao slobodan duh, kao mir i radost, kada ne moraš misliti, vjerovati, ovisiti od sudbine i drugih nebitnih stvari.

Za pročišćenje se trebaju mijenjati stare navike i proširivati pravo znanje, a to je upravo sam život.

Samo ljubav, istina i mir, vode svakog čovjeka do cilja, kada postiže svrhu slobode.
Od izvora si krenuo od NIŠTA. Sada možeš zamisliti SVE u postojanju iluzije. Red je da sazriš, da ne misliš, da znaš suštinu iluzije, stvarnosti i stvarnog, na putu za vraćanje u izvor. NIŠTA uvijek mora ostati stvarno jer je ideal i bog. Ti ne možeš biti izuzetak.

Ako sada pristaneš na SVE i NIŠTA, odjednom osjećaš mir. Upravo je suština u njemu.

Po vertikali stvaranja, održanja i pročišćenja, SVE je suština ako si budan na životnom putu. Kada po svojoj želji skreneš sputa ili staneš zbog uživanja, misli, osjećanja, emocije, sjećanja ili mašte, dovodiš sebe u stanje kao da NIŠTA ne postoji, kao da je SVE iluzija.


MISLI

Čovjek misli da bi prevario svoj duh i uživao u iluziji, na nižoj razini tijela. Za to koristi istinu u grlu i pored nje nesvjesno guta smeće, od čega se teško može osloboditi. Tako čovjek bježi od duhovne suštine i usamljen uživa u iluziji.

Zato nema nikakvu moć, neodlučan je, vjeruje, ovisan od nebitnih stvari i naravno želi bolovati i umrijeti kao griješnik, nepročišćen od smeća.

Ispada da je pogriješio životni put, ali se NIŠTA ponoviti ne može.

Reinkarnacije su samo umišljena vrtnja u iluzijama.

SVE što se stvarno pročisti i vrati u izvor, više se ne vraća iz vječnosti.

Nije red da zbog uživanja i neznanja, iza sebe u hologramu ostaviš mračnu mrlju. Koristio si SVE, red je da svjesno napustiš iluziju i uživanje, jer si shvatio suštinu da to nema nikakvog smisla. Jednostavno te izdalo vlastito tijelo, jer si umišljao da je stvarno, samo iz interesa.

Čistu istinu si koristio za grijeh i gutao smeće, zato nisi imao prijatelja jer bi te oni upozorili za pogreške.

Rođen si sam, ali nisi stvarno umro. Ostao si iluzija za sva vremena. To će mučiti tvoje potomke i najprije će morati tebe pročistiti, da bi mogli raditi na svom pročišćenju.

Svjesni ljudi ne umiru, nego se preporađaju i kroz smrt stvarno oslobađaju iluzije.

KOMFOR

Zbog komfora je čovjek navikao na uživanje tijelom, vjeru i ovisnost od nebitnih stvari.

Nekada davno ljudi su živjeli u prirodi pod vedrim nebom. Nisu imali što dijeliti. Spajala ih prirodna ljubav u grupi.

Komfor je učinio svoje, kada čovjek misli kako će SVE biti njegovo poslije roditelja. Tako se gubi ljubav, a od uživanja ostane iluzija i boli.

UVID

Predstavlja tvoju moć da se u trenutku oslobodiš forme tijela i na višoj razini, svjesno shvatiš njegovu suštinu.

Recimo stojiš pred ogledalom; ako dovoljno ne razumiješ formu tijela, pitanje je kako ćeš biti svjestan suštine tvoje slike u ogledalu?

Da li ćeš misliti da si TI samo tijelo ili znaš da u dubini tijela postoji intligentna moć koja tijelo drži budnim u životu?

Moć jasnog uvida predstavlja stvaran put ka miru, bez razmišljanja, vjere, sudbine i druge ovisnosti izvan tijela.

Moć uvida kreće iz intuicije u mozgu, slijepo pada niz leđa, kroz emocije i osjećanja i završava u spolovilima, kao neka razina životne sile, nagona ili seksualna moć. To je taj manje svjestan dio tebe.

Nagon u tebi vibrira, neda ti mira i imaš neku želju, to znači nešto misliš i umišljaš. Želja ti je da ugasiš vatru u spolovilima, čitaj ti bi uživao u orgazmu. Međutim, to je glupo jer ćeš uništiti životnu silu, potencijal za uzdizanje moći i imunitet, koji narušava ljubav, duh, istinu i svijest.

Kada navikneš uživati tijelom, orgazmom ili u hrani, pristaješ na gutanje smeća kroz istinu u grlu. To nije cilj niti svrha života. Tako se ne možeš pročistiti tijelom. Umjesto toga, koristiš istu istinu u grlu, ali logički, razumno i svjesno, gutaš samo pročišćene sadržaje, one sadržaje koji nisu stvarno smeće za tijelo.

Prevođenje potencijala nagona ide preko jake želje za imunitetom, zdravljem, vitalnim tijelom i mirom.

Tako postaješ prijatelj sam sebi, a onda lako pokreneš ljubav s prijatljem. To je pristanak na igru s duhom tijela, koji jedino može proći istinu u grlu i preko izdaha zraka završiti kao uvid i svijest u mozgu. Na taj način početna intuicija je obrađena u tijelu i sada znaš da li je nešto stvarnost ili iluzija za tebe.
Naravno, priča ide brzinom pisanja riječi, a stvarno manifestiranje moći uvida se odvija u trenutku bez vremena, kako kažu u sadašnjem trenutku.

Život je uvijek ovisan od njega samog, a ti kao vodič i svijest slijepog tijela, trebaš učiniti SVE i održati tijelo budnim u životu, jednostavno igrajući se duhom kroz istinu. To nije strast, nego nešto posebno čarobno, jer je od svjetlosti.
Vrhunac tog uživanja je tvoj mir, jednostavan kao NIŠTA i tada jedino znaš da je SVE ostalo iluzija.


KULTURA

Svjestan čovjek nema razloga reagirati na SVE nepravilnosti oko sebe, jer zna da je upravo SVE u prirodi čovjeka, iz interesa.
Kada je kultura u pitanju, ona je proizašla iz vjere u boga, tako da se zaštiti vjernik (gospodin), jer je njegovo tijelo slijepi griješnik koje uživa po božjoj volji, a gospodin je moralan čovjek, lojalan društvu i ponosan na njega i vjeru u boga.

Eto zato postoji društvena kultura, u kojoj već znaš da u svakom čovjeku postoji dvojnost, ono njegovo životno što nije bitno i društveno što je najbitnije.

Bog bi plakao kako je SVE postavljeno. Obzirom da je bog samo ideal i NIŠTA u postojanju, vjera, društvo, crkva i gospoda i dalje uživaju tijelom, nisu griješnici i obećan im je raj.

Autori biblijskog spisa su vrhunski majstori iluzije i ni jedan djelić simbola u njoj nisu prepustili slučajnosti. SVE je tako majstorski upakirano, uvijek ti trebaju plišane rukavice, da se ne povrijedi gospodin i božja volja. Boga u vjeri nitko ne pominje, jer se njega svi plaše.

Najviše ga pominju oni koji ga psuju kada im nešto nije po volji i obično su to pristojni ljudi, bez dlaka na jeziku, bez licemerja, bez ponosa, bez morala, ali na njih sigurno možeš računati.

Čuvaj se kulturnih ljudi, licemjerni su to podlaci, koji iz interesa pristaju na samilost i mržnju prema nevjernicima, prema slobodnim ljudima koji NIŠTA ne misle, jer znaju za ljubav, istinu, mir i boga.

Zato se u komunikaciji s ljudima slobodno svima obraćaj na „Ti“, jer je to prirodno. Neka se taj upita zašto si tako siguran u sebe, zašto se ljudima obraćaš kao naivno dijete. Neka shvati da se iza toga samo skriva poštenje i želja za istinom.

Obraćanjem na „Ti“ svima daješ do znanja da nisi sklon uvlačenju u zadnjicu zbog nekog interesa.

Tako tvoje djetinjasto ponašanje zaista ima pravog smisla, jer je jednostavno i svatko ga razumije.

Nikome neće zasmetati obraćanje na „Ti“, ali je veoma opasno kada te pogodi kulturna strijela i mržnja vjernika zašto si jednostavan i nisi njihov.


 

Stranica 1 od 2 Sve stranice

«