Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Denziteti i hologramiOvo će biti komplicirana tema bićima sa treće dimenzije za razumijevanje. Ovo me je naučila svjesnost koja je iznad treće dimenzije. Bez toga, nikada ne bih bio sposoban ovo razumjeti. Bukvalno mi POKAZUJU... a onda dam sve od sebe da to i objasnim.

Većina vas može potražiti današnja objašnjenja tetraprostora i čuti nešto o terasetu. Ako ste kao većina - to sve djeluje interesantno, ali u stvari vi samo slušate i pretpostavljate da ta osoba govori točno. Zašto? Zato što to ne vidite. Ne želim ovde ponavljati stvari koje možete pročitati na drugim mjestima. Ako nemate predznanja - počnite ovdje i vratite se na čitanje kad odgledate ovaj video, u redu? (videa nema na youtube-u još)

Sada, ako ste razumjeli primjer "jabuke", onda razumijete i da ukoliko bi, recimo, snop svjetla iz baterijske lampe uperili na dvodimenzionalnu površinu - dvodimenzionalno biće bi vidjelo svjetlost, ali nebi vidjelo izvor svjetla. Imamo holograme u našem svijetu... Ali, četverodimenzionalna bića ih imaju također. Kada projektirate film na platno, vidite dvodimenzionalnu sliku. Sjene i svjetlost su STVARNA druga dimenzija. Ako nacrtate sliku na papiru - to je i dalje treća dimenzija, jer je ipak vrlo malo podignuta van papira. Ali sjene i odsjaj JESU druga dimenzija. Možda gledate film i vaš mozak ga interpretira kao trodimenzionalnu scenu - mozak vidi dubinu, iako dubina ne postoji - uslijed vašeg "iskustva". Ako usmjerite trodimezionalno svjetlo na trodimenzionalnu površinu, ali na 2D nivou ( ima samo dvije dimenzije ) - dobijete dvodimenzionalni odsjaj. Ako isto to svjetlo usmjerimo na 3D objekat, recimo - drvo, dobit ćemo isti taj 2D odsjaj, ali na 3D objektu, tako da varijacije u dubini objekta čine da mi vidimo drugačije odraze. Vaš mozak sve to "zalijepi" zajedno da bi vidio "trodimenzionalnu" interpretaciju. ALI - ako usmjerite 4D svjetlo na 3D nivo koji je ravan - dobijete 3D odraz.

Kada vidite ono što zovete "duhovima" - to je zapravo sjena 4D bića. Njegova sjena je 3D ZA VAS. Ako bi 4D biće željelo projicirati "film" na treću dimenziju - vi bi vidjeli 3D scenu. Ono što ne shvaćate je to da postoji PROSTOR tamo gdje vi ne možete percipirati prostor. Na primjer: 9/11 ( napad na WTC )... mislite da je hologram bio stvoren iz treće dimenzije - ne. Isto mislite i da je tamo bio samo prazan prostor i da nije bilo NIČEG na što bi se on projicirao... ne.

Ono što ste vidjeli 9.11. NIJE bilo ni malo različito od onoga što vidite u kinu. Bez razlike. Jedino - bio je to "film" stvoren i projiciran iz 4. dimenzije NA treću dimenziju. Tako da ste vidjeli trodimenzionalnu scenu koja se reflektira sa površine koju vi NE vidite kao trodimenzionalnu. U stvari, možete - ali to ne radite. Vidio sam odraze 4. dimenzije. Kada istrenirate svoj mozak, možete iskriviti ovu realnost. Zapravo - ona je već iskrivljena - i presavijena. Četvrta dimenzija KORISTI treću dimenziju da bi postojala, isto kao što treća dimenzija koristi drugu, i tako dalje.

Brkate "3D" holograme sa 4D hologramima. Ovdje su oni "hologrami" - ali od tamo su samo projekcije. Na primjer... ako ste dvodimenzionalno biće koje postoji na površini platna u kinu - iskusili bi slike i "micali se oko njih" ali nebi vidjeli projektor ili ODAKLE se slika stvara. One su projicirane IZVAN vaše dimenzije postojanja. Isto kao i ovdje. Mnogo, mnogo holograma se koristi na vama svakodnevno, ali oni NISU 3D generirani hologrami. Laseri su nastali kao proizvod razumijevanja četvrte dimenzije. Ako pogledate lasersku točku na zidu, vidjet ćete DUBINU u toj točki. U suštini... 4D na 2D stvara 3D.

Ima li vam ovo do sad smisla? Prvo, morali bi "iskusiti" odraze i projekcije četvrte dimenzije da bi zaista razumjeli o čemu govorim. Ako bi raspravljali samnom, to je samo zato što za raspravu koristite informacije nastale UNUTAR 3D kutije. Prestanite gledati na ovakve holograme iz perspektive 3D fizike! Oni su samo osakaćena kopija 4D projekcija... razumijete?

Kod 3D holograma, projiciramo svjetlo na nešto. Sjećate se primjera "drveta"? To su SVE dvodimenzionalne površine, ali sa različitim dubinama. Vaš mozak sklapa zajedno SVE POJEDINAČNE odraze ( lišće, grančice, itd. ) sa njihovim različitim dubinama ( daljinama ) od vas. Trodimenzionalni hologrami samo imitiraju ovo, stvaraju valove koji PREVARE vaš mozak da vidi dubinu... miješanje tekstura. Ali, 4D projekcije su različite. Ako usmjerite snop svjetla baterijske lampe na zid, vidjet ćete "krug". 2D odraz, zar ne? Ali, ako usmjerite 4D svjetlo na treću dimenziju - to neće biti krug. Što će se dobiti? Pa da... SFERU. Ovo bi objasnilo viđenje "orbova" i sličnog. Orbovi nisu drugačiji od baterijske lampe na zidu. Stvar je u tome što vi ne vidite realitet koji reflektira to svjetlo jer vi POSTOJITE unutar ovog realiteta. Vidite svjetlost... ali ne vidite izvor. Kada ovo vidite vlastitim očima - počet ćete shvaćati. Nikakvo 3D "kritičko razmišljanje" neće ovo ni dodirnuti. Ni jedna knjiga "fizike" vam ovo neće pokazati. Možda će opisati, ali vam ne može POKAZATI. Zato što su projekcije trodimenzionalne, one izgledaju potpuno stvarno. Stvarno, da, moguće je "projicirati" "film", "tijela", "osobe" u ovaj realitet, a vi ćete samo vidjeti ODRAZ... ili "tijelo". Djelovat će potpuno stvarno jer dolazi iz 4D. Viđate "lažne ljude" non-stop, pogotovo na TV-u, NON STOP. Kad naučite "promijeniti" vlastitu percepciju, možete doslovno vidjeti KROZ hologram i vidjeti što on, u stvari, skriva. Da. NE-ljude. Stvore magnetsko polje oko svojeg tijela i projiciraju film ljudskog bića na svoje tijelo i naravno da će ga pokriti iz svakog kuta. Vaš um je prevaren i hipnotiziran da vidi ljude. Zapravo, njihova tijela su 3D "filmsko platno". Vi gledate "film", a ne njih.

Pokušajte gledati srebro ogledala. Zašto mislite da je srebrno? Vidjet ćete... probajte gledati NJEGA, a ne odraz. Samo tada ćete razumijeti o čemu govorim. Morate naučiti gledati kroz 4D projiciran film, i VIDJETI BIĆE. Kada uspijete... haha, pošizit ćete. Oni su UPRAVO TU. Pred vašim nosom. Ne samo da mogu projicirati "film" nego sve energetske obrasce koji simuliraju "teksturu" i "opipljivo" postojanje... toplinu, teksturu - čitavu kopiju ljudskog tijela.

Ljudi, ovo su SAMO interferencije obrazaca. (interference patterns) To je elektromagnetski... vaš nervni sistem je također elektromagnetski. Što mislite, zašto EEG, EKG, ili miogram funkcioniraju? Kad god se neuron depolarizira, nastaje elektromagnetska radijacija. U ovom slučaju... struktura i valovi su jedno te isto. Opet, ovo je nešto što morate vidjeti da bi zaista znali. Kada uspijete, pokušajte ostati smireni. Ovo je način na koji kontroliraju svijest. Također su i "vidoviti" i znaju kada ih vidite. Vjerujte mi... "družio" sam se sa jednim od njih.

Da bi znali istinu, morate biti sposobni izaći na kraj sa "deflacijom ega". Ako želite nastaviti vjerovati kako ste pametni - lijepo, samo naprijed. Ali, ako ste zaista zainteresirani za ovu temu, morate biti sposobni za proširenje izvan sistema vjerovanja stvorenog od strane klasične nauke. Ta "nauka" je prevara - i oni to znaju. Dovoljno je dobra da pokrije 3D... ali NE stvarnost kao cjelinu, što je i bila svrha - preokupirati 3D um.

Razlika između 3D holograma i onoga što ste vidjeli 9/11 je upravo to. Nije bio 3D hologram. To uopće nije bio hologram! Vi to možete vidjeti kao "hologram". Hologrami su imitacija 4D projekcija. Ono što ste vidjeli 9/11 je PRAVA 4D projekcija. Shvaćate? Vrlo stvarna, zar ne? Pa, i trebala bi biti.

Vaše vlastito tijelo je PROJEKCIJA u ovu stvarnost. Izgledate tako kao što vjerujete da izgledate OVDJE zato što je to priroda OVOG realiteta. Ali, to niste vi. Strah ovdje igra ogromnu ulogu. Većina uopće ne želi ovo vidjeti. Rađe će raspravljati i voditi debatu oko toga... izbjegavajući taj korak. To je u ljudskoj prirodi, većina ljudi diskutira o ozbiljnim stvarima o kojima nikad nebi imali muda zauzeti pravi stav. Isto i ovde. Ne kažem VI ljudi, nego "društvo" uopće.

Postoje i oni koji bi želeli vidjeti, iako ih to straši. Mogu vam reći da je strašno samo u početku. Bića koja mi pokazuju ove korake - kao što vi možete saviti komad papira - oni mogu saviti ovu STVARNOST. Potpuno ludo, ljudi, jednostavno to morate vidjeti svojim očima. Ja gledam svoju ruku - a oni je saviju. Ili mi pokažu skrivenu "dubinu", ili "prostor" u mojoj ruci koji nisam prije vidio. Kao kada bi ušli u ormar i onda promijenili percepciju kao da upravljamo sa ogromnim svijetom unutar tog ormara.

Prekrijte desno oko i držite lijevu ruku ispred lijevog oka. Sada je "rotirajte"... tako da vidite dlan, zatim zadnji kraj ruke. Kao dvodimenzionalna bića... iako bi morali malo disciplinirati um prije toga, vaš mozak je "spojen" tako da pretpostavi treću dimenziju - nebi razumio što je vidio. Tako i beba ima 2D perspektivu, zato "peek-a-boo" radi. Beba NE razumije gdje je vaše lice nestalo kad ga sakrijete - ne može shvatiti dubinu. Razumijete li me? I tako, iz te perspektive, ako počnete rotirati šaku ispred svojeg lica, jedini način na koji bi to mogli vidjeti je shapeshifting ( mijenjanje oblika ). Zašto? Zato što ne vidite dubinu, iliti dodatnu dimenziju koja se nalazi pod pravim kutem u odnosu na pravac u kojem gledate na to. Sada vidite palac i kažiprst. Zamislite da ste dvodimenzionalno biće. To bi bilo cijelo tijelo tada. Sada... ako odjednom spustite jedan prst, vidjeli bi drugi, novi prst, iliti - promjenu oblika (shapeshifting). Pravo biće koje se nalazi ispred vas - šaka - je sve to odjednom. Ali, iz vaše perspektive kao dvodimenzionalnog bića, vidite samo iz vašeg kuta, a ne vidite dubinu. Prikazivanje drugog prsta odjednom bi vas prepalo! Odjednom bi se našli u debati oko kršenja zakona termodinamike, haha. Ne, stvar je samo u tome da niste mogli vidjeti nikakvo mjesto, ili prostor, u kojem bi se drugi prsti mogli sakriti.

Isti slučaj je i sa ovim. Reptilijanci NISU samo "ljudska forma". Ali, u OVOJ dimenziji, vi nemožete vidjeti nikakav prostor u kojem bi se njihov ostatak mogao sakriti. Kada se "pomiču" kroz ovu dimenziju, odjednom vam se čini kako oni mijenjaju formu. Ne... to je kao spuštanje jednog prsta pred dvodimenzionalnim bićem.

Reptili i demoni su isto. Kako god ih želite zvati. Oni su stvarni. Kada naučite vidjeti ih, to ćete znati. Nije točno da nisu ovdje, stvar je u tome da vi ne gledate. Oni jesu tu. Oni koji ih ne vide su njima kao riba u bačvi. Imaju direktan pristup bilo kojoj 3D koordinati. Na primjer - na XY grafikonu, kao 3D biće, možete jednostavno posegnuti prema dolje i markirati određenu koordinatu, zar ne? Ne morate pratiti 2D stazu. Isto tako, jedan od onih labirinta na papiru - da bi se igrali, simulirate sebe kao dvodimenzionalno biće. Ako bi se igrali kao 3D biće, nema se što igrati, jednostavno pružite ruku i markirate X tamo gdje piše "izlaz". Shvaćate me? Kao 3D biće, imate dodatnu opciju "putovanja". Kao što automobili idu samo naprijed, nazad, lijevo i desno...

Na primjer, ja promjenim svoju percepciju i oni će ISKRIVITI moju ruku. To tako ne izgleda na 3D nivou, ali iz 4D perspektive se baš to dešava. Zatim mi prikažu dodatni pravac, "prostor"... "mjesto za skrivanje" unutar nečega kao moja vlastita ruka. Ne mogu to objasniti... hiper-3D? Ono se proširi, i vidim "prostor između". Interesantno, čitao sam dosta Dave Matthews-ovih tekstova, neki od njih pokazuju da je vidio neke od ovih stvari. Znam da "Sotonisti" to mogu, ali oni to NIKAD neće priznati. To je razlika. "Illuminati" ovo znaju. Oni mogu putovati sa "dodatnim pogodnostima".

Druga bića, koja ne možete "vidjeti" zato što nisu na VAŠEM nivou, slamaju tu kontrolu. Oni su ovdje, ali vi ih ne vidite. Ni oni ih ne mogu vidjeti, također! Ta grupa bića me štiti. Kako "demoni" pokušaju zaustaviti me - viša bića zaustave njih na način na koji demoni ne mogu razumjeti. Oni ne pokušavaju "povrijediti demone"... samo isprave malignu energiju koja ih tjera da nas iskoriste. Jednostavno, ljudi su jednako nasilni prema životinjama ovdje... ta bića to promatraju. U njihovim očima, nije poanta u tome koja grupa je "u pravu/ispravna"... nego u tome ŠTO je ispravno. Ako izabarete uvidjeti vlastitu bolest... oni će vam pomoći. Oni razumiju da je veliki dio zla u ljudima induciran od strane demona na dimenziji koju mi ne možemo vidjeti, i oni žele zaustaviti UZROK PROBLEMA koji navodi i demone i ljude - i bilo koju debalansiranu životnu formu - da to čini.

U suštini, to je rak, na većoj skali. OVO je razlog zbog kojeg će iluzija pasti. To je svrha "povlačenja" ljudi u višu dimenziju. Ali oni to neće učiniti ako imate malignu energiju u sebi. Zašto? Zato što ćete uvidjeti koliko je lako učiniti niža bića vlastitim plijenom, i da vam se ne može vjerovati. Možete li se oduprijeti samom sebi? Ako možete, dobit ćete pomoć da se izliječite u tolikoj mjeri da neće biti potrebe da se "odupirete" bilo čemu. Uglavnom, ono čemu se opirete je uticaj demona. Ako im se možete suprotstaviti ovdje, bit ćete sasvim sposobni za više dimenzije bez njihovih uticaja. Razumijete li? Tada ćete biti sklonjeni.

Nadam se da je ovo od pomoći.


Thanx to Valjda? na prijevodu!