Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Suvremeni emiteri neiskrivljenih idejaIspravnih ili neiskrivljenih ideja... Ideja koje nam Arkoni nisu cenzurirali. Preširoka oznaka. No, preciziranje nam za potrebe ove teme i nije neophodno.

Bile bi to ideje najmanje što je moguće iskrivljene od arkonskih ili već kojih, čijih viših tamnih utjecaja, u smislu u kojem je to šire razrađeno u sljedećem tekstu...

Suvremeni emiteri... Kompjuteri i internet izlaze u prvi plan. Potencijali - neslućeni! I realizirali bi se ti neslućeni potencijali da nam nije upravo naznačenih arkonskih utjecaja na same naše misli, sa kojima se i ne snalazimo: šta nam je tu naše, izvorno, a šta su nam tu misaona arkonska kukavičja jaja.

Kakvu su ulogu ovi suvremeni emiteri mogli da odigraju, a nije im se-nam se dalo, može se donekle vidjeti...

Analize svih tih fenomena su neka mnogo-mnogo šira priča. Ovdje samo jedna opaska, kao težište teksta.

Što god da mi pokušamo preko ovih suvremenih emitera - bit će tako lagano sa viših tamnih instanci iskrivljavano, da razmjere svega ne možemo ni slutiti. Mada dosta toga i slutimo, čim samo zakoračimo na internet - počnemo se daviti u informacionom šljamu, da su nam potrebni velika snaga i uhodani orijentiri da ne potonemo, da se ne zaglavimo po ćorsokacima na svakom koraku.

Nije ni čudno da se ispravne ideje u tom moru informacione prljavštine ili nikako ili teško mogu probijati. Čim tu nešto dobiva laku prohodnost do širih slojeva, čim dobiva mnogo prostora, velik publicitet: odmah treba da nam bude sumnjivo. Baš će Arkoni (ili netko od Vladara-Čuvara sa nekim drugim imenom) mirno sjedeti gledati kako se naveliko šire ideje preko kojih se potkopava njihovo Tamno Carstvo!

Stoga je u tom Crnom moru dragocjen svaki emiter koji makar povremeno odašilje ponešto od duhovno zdravih, neuvrnutih ili nezatrovanih ideja. Vremenom kumulativnost takvih upornih nastojanja mora izroditi efekte.

A teško jeste istrajavati na tako nečem što nam trenutačno ne djeluje kao izgledno. Odavno ljudi malaksavaju na duhovnim forumima, slično sustiže i portale... Simbolika sa teniserom Đokovićem, neovisno o tome je li netko ne miriše njega ili takav sport, odlična je, ma koliko da u ovom kontekstu djeluje banalizirajuće: u velikom broju iscrpljujućih mečeva, u finišu u kojem je protivnik posve siguran u pobjedu, jer ga samo jedan potez dijeli od nje - Đoković je uspijevao da nađe snage da napravi nemoguć preokret i izbori pobjedu.

Kao da smo, na planetnoj duhovnoj sceni, u takvom jednom meču, u finišu takvog jednog kozmičkog meča, te bi sa emiterima dobrih duhovnih ideja (sajtova, portala, foruma...), ili preko njih, trebalo da smognemo snage da vatru tog emitiranja održavamo konstantnom. Do pobjede! U smislu eskiviranja-eliminiranja arkonskih utjecaja u nama samima i u našem okruženju, u krajnjoj, najdaljoj, najneizvjesnijoj instanci - u cijeloj postojećeoj civilizaciji.Napisao: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript