Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Tjelokradice - Susan Reed

Preskoči sadržaj

Sadržaj:

  1. Tjelokradice - Susan Reed (trenutno prikazana)
  2. stranica
  3. stranica
  4. stranica
  5. stranica

Tjelokradice - Susan Reed


Napisala:

Susan Reed BSC
http://educate-yourself.org/vcd/bodysnatchersSusanReed.shtml
http://www.scribd.com/doc/31498463/Reed-Susan-The-Body-Snatchers-Reptilian-Aliens-and-the-Control-Matrix

Prijevod: Vjetar sa Galaksija foruma

SADRŽAJ

Prolog

1. Uvod
2. Vanzemaljsko (aliensko) iskustvo
3. Njihov opći plan
4. Što mi možemo učiniti kako bi vas zaustavili?
5. Koloniziranje Zemlje njihovim Hibridom
6. Reptilski entiteti
7. Genetski uzorci
8. Oslabljivanje kroz ishranu
9. Financijski dug
10. Svemirske postaje
11. Okoliš
12. Razotkrivanje ostalih reptilskih gostoprimaca/nosioca
13. Njihova tajna oružja
14. Virusne infekcije
15. Reptilska anti-viša svjesnost agenda
16. Krugovi u žitu
17. Glavna vanzemaljska rasa koja se reinkarnira ovdje
18. Vanzemaljska rasa poznata kao Nordijci
19. „Montiranje“ porote
20. Kraljevska obitelj
21. Teme izviještavanja
22. Obrazovanje
23. Kontrola nad medijima
24. Mijenjanje umjetnosti
25. Suzbijanje arhitekture

Epilog

Reference

Prolog

Ovo će biti moja jedina knjiga toliko dugo dok sam ostavljena na miru. Ovdje su moja četverogodišnja iskustva. Moram ih zapisati ili će ih oni stopirati zaustavljanjem mene. Jedan reptil je već pokušao; to je razlog zašto sam ih morala zapisati.

Razlog zbog kojeg sam napisala ovu knjigu bio je da se riješim reptilskog entiteta kojeg ću zvati Ettissh. Ettissha mi je izvorno poslao čovjek kojeg ću zvati Brian. Brian je prikazan na naslovnici i bio je gostoprimac/nosioc reptila. Ettissh se odmetnuo od Briana i počeo je raditi sam. Imala sam neke podatke osobne prirode o reptilima, koje nisam namjeravala pričati drugima, ali povezanost s Ettisshem i njegovi pokušaji da mi naudi, koji su se protegli na tri i pol godine, pokazatelji su da nisam imala izbora nego objaviti informacije s ciljem da ga zaustavim. On je neprimjereno slijedio reptilsko pravilo "Mi zaustavljamo ljude prije negoli razotkriju što". Ali ja ih ionako nisam namjeravala razotkrivati i zato je bio prilično glupavo da su to potezali. Dijelom je tome kumovala i njegova karakterna crta "Ja moram pobijediti bez obzira na sve".

Drugi razlog zašto je ova knjiga napisana i objavljena je Ettisshevo namamljivanje entiteta nadglednika centra "Ivan od Boga", brazilske psi-kirurginje da radi za njega. On ju je namamio odavanjem reptilskih tajni poput one o karmi i druge, alienskog sporazuma. U zamjenu je ona udružila snage s njim protiv mene. U isto vrijeme je željela pomoći u borbi protiv reptila i bila je instrumentalna u izradi ove knjige.

Reptil Ettissh ne mari za reptilsku organizaciju – samo za sebe.INDEX POGLAVLJA

1. Uvod

Opisuje ljudsko/reptilskog Briana i njegovu organizaciju.

1.(a) Kako je sve počelo za mene.

1.(b) Sve o reptilskom gostoprimcu Brianu.

1.(c) Brian me iskorištava da se premjesti iz Španjolske

1.(d) Ljudsko/reptilski emocionalni problemi

2. O ljudsko/reptilskima

Imam jedinstven uvid u to kako točno reptili kradu tijelo čovjeka. On je kombinacija reptilskog duha s kontrolom nad ljudskim duhom, koji je preoteo ljudsko tijelo. Opisana je njegova otmica, njegove izvanredne sposobnosti i osobitosti kao što su napredne psihičke sposobnosti i njegova okrutnost i fundamentalna zloba. Iznenađujuće za tako napredna bića, reptili, kada su u ljudskom tijelu, emocionalno su nezreli doživljavajući duboke emocionalne boli što rezultira 'trvenjem' i srdžbom i ego-problemima. Brianovi su opisani.

2,1 Ratnički Drako entitet se proklošario
"Prosipanje" reptilskih tajni i informacija u ovoj knjizi. Sređivanje vlastitog uklanjanja. Ja ću ga zvati Ettissh za potrebe ove knjige.

2,2 Centar psi-kirurgije u Brazilu "Ivan od Boga"
Ettissh je otamo unovačio pomoćnika.

2,2(a) Povećanje svjetskog vjerovanja u duhove...

2,2(b) Ivan od Boga u ligi sa reptilom Ettisshem: Ettissh novači pomoć/knjiga biva napisana.

3. Njihov opći plan: osobne iskaznice na kraju će nas ubiti.

Ovdje Ettissh počinje govoriti, sebično odaje neke od njihovih planova. Oni ovaj planet žele za sebe i kako bi ga dobili prvo nas moraju pobiti. To će se postići putem implanata i oni planiraju svima ugraditi mikročipove. Implant će zamijeniti osobnu iskaznicu (najvjerojatniji kurs) ili kreditnu karticu. Trenutno se poduzimaju koraci za uklanjanje gotovinskog novca kako bi kreditne ili gotovinske kartice postale naša jedina opcija.

4. Što možemo učiniti da ih zaustavimo?

Opisuje ono što možemo učiniti da ih zaustavimo, kao što je otkrivajući što se događa i ne gurati glave u pijesak; odbijajući njihove kontrolne mehanizme koristeći se gotovinom umjesto kreditnim karticama; lobirajući protiv kreditnih kartica i pin-ova i više.

5. Koloniziranje Zemlje njihovim Hibridom

Opisuje kako namjeravaju kolonizirati Zemlju nakon što nas prvo pobiju. Oni razvijaju hibride pomoću ljudske DNK.

6. Reptilski entiteti

Ovdje govori o njima.

7. Genetski uzorci

Brian, vjerovali ili ne, prikuplja uzorke DNK od žena koje zavodi. On im zapravo uzima uzorke mozga noću kada one zaspu. Opisala sam kako je meni uzeo.

8. Oslabljivanje kroz ishranu

Oni značajno reduciraju naš intelekt uskraćivanjem esencijalnih nutritijenata u mlijeku za dojenčad. Dojenje je daleko najbolje. Oni koji to znaju budu ubijeni, poput znanstvenika kojeg Ettissh opisuje. Oni stvrdnjavaju naše arterije pomoću otrovnih supstanci u hrani široke potrošnje, - pšenica.

9. Financijski dug

Oni kontroliraju banke i novac. Oni izrabljuju univerzalni zakon izobilja u svoju korist jednostavno stvarajući dug, jednom kad smo u dugovima podložniji smo negativnim utjecajima i oni nas mogu bolje kontrolirati.

10. Svemirske postaje

Oni se ustvari nalaze u Zemljinoj atmosferi.

11. Okoliš

Oni namjeravaju živjeti na planeti i zabrinuti su za naš okoliš.

12. Razotkrivanje ostalih reptila:-imenovanje imena

Uključeni su političari kao što je Condoleezza Rice, bankari poput Vanderbilt-ovih, poznati glumci uključujući Tom Cruise-a, Emma-u Thompson i tenisku zvijezdu Virginia Wade, te plemstvo poput princeze Anne.

13. Oružja

13.(a) Imam osobna iskustva s većinom ovih oružja.

13.(b) Oružje #1 se koristi za ubijanje, a čini se kao da je žrtva imala srčani udar, uvijek noću, vrijeme smrti 2:40 ili nešto iza.

13.(c) Oružje #2: Smrtonosno. Izaziva moždani udar. Valna duljina se koristi za prenos stvaranja kemijskih krvnih ugrušaka.

13.(d) Ubijanje u skupinama; njihov Londonski sastanak održava se u Royal Albert Hall-u pod krinkom Slobodnih Zidara. Protivnici se ubijaju oružjem #1 i #2.

13.(e) Oružje #3: Ne-smrtonosni privremeni efekt – iznenada, iz vedra neba, se osjećate vrlo dezorijentirano onemogućeni da funkcionirate normalno. Ručni uređaj ne veći od kreditne kartice se koristi za ispaljivanje toksične energije/tvari. Obično se puca iz daljine. Može se koristiti protiv javnih govornika.

13.(f) Oružje #4 – Ne-smrtonosno. Stalni učinak. Uzrokuje opće oslabljivanje uključujući depresiju, supresiju uma, napetost i tupavost. Koristi se između cca 12:00 sati popodne do 22:00 sata navečer, sa vrhuncem negdje oko 15:00. Popodneva su najgora. Reducira radni učinak.

13.(g) Oružje #4A: Masa toksične energije/tvari stavljena u atmosferu za suzbijanje svih nas. Šalje se između cca 12:00 i 22:00 sata.

13.(h) Oružje #5: Ne-smrtonosno. Stalni učinak. Ovo uzrokuje anksioznost uslijed štetnih vibracija stavljenih u tijelo i uključuje i tajmer. Postoji pauza od 21:00 do 05:00 po noći.

13.(i) Oružje #6: Ne-smrtonosno. Privremeni efekt. Koristi se noću u 02:40. Stvara tenzije.

13.(j) Oružje #7: Ne-smrtonosno. Stalni učinak. Stvara depresije. Koristi se na aktivistima.

13.(k) Izvor nekih od oružja je stroj priključen na njihove svemirske postaje.

13.(l) Nanošenje štete koristeći se svojim umovima. Vizualizacije.

13.(m) Napredno vještičarenje. Crna magija u kombinaciji s opremom koja odašilje ELF radio-valove.

14. Virusne infekcije

Oni proizvode virusne infekcije, uključujući i herpes, i ja opisujem kako me Steve namjerno zarazio. Ostali virusi su S.A.R.S, Gripa, i HIV.

15. Anti-viša svjesnost agenda

15.(a) Uvod
To je njihova skrivena agenda. Podizanje svijesti je naša prava svrha, gdje reptili poduzimaju sve što je u njihovoj moći nebi li nas u tome spriječili. Podizanjem naše svjesnosti postaje nas sve teže kontrolirati i počinjemo uviđati što se događa. Bila sam naciljana zbog kontaktnih detalja vezanih uz kurs povišene svijesti pod imenom Luminescence, koji sam pohađala. JAKO SAM ZABRINUTA ZA NJIHOVU SIGURNOST, jer reptili namjeravaju zaustaviti ovu organizaciju i prijete da će ubiti utemeljitelja. Također sam raspravljala o tome kako akcije čovječanstva idu reptilima na ruku u preuzimanju kontrole i da će promjene umanjiti njihovu kontrolu.

15.(b) Ciljanje organizacija koje se bave višom svijesti
Ettissh raspravlja o tome kako ciljaju budizam, transcendentalnu meditaciju, Hare Krišne, i sada preko mene Luminescence, ali oni to još uvijek nisu učinili, i ja ih pokušavam spriječiti da ga unište - Ako ne mogu zaustaviti organizaciju jer je previše poznata, onda se infiltriraju u organizaciju i ubiju osnivača; kao primjer predstavljeno je ubojstvo Pancham lame.

15.(c) Dodatna pomoć koja nam stiže iz viših ravni (denziteta op.prev.)
U pokušaju postavljanja protuteže onome što reptili rade primamo veliku pomoć iz viših ravni, na primjer od bića (Plejadani) iz zviježđa Vlašići. Postoji puno više "svjetla" oko nas nego je to bio slučaj u nedavnoj prošlosti, ali moramo mu pristupiti. Luminescence se koristi time.

15.(d) Implanti za otkrivanje ljudi viših vibracija.
Kako bi otkriti takve ljude svi reptili, osim onih koji rade u organizacijama više svijesti, imaju implant. To se osjeća kao gašenje zastrašujuće crvene sirene u njihovom tijelu.

15.(e) Zatvorski sustav
Oni su toliko napredni da imaju duhovnu tehnologiju i koriste ju da utamniče Spirite/Duše ljudi visokih vibracija nakon smrti. Oni pričvršćuju mreže peto-dimenzionalnih strojeva kako bi odveli spirite u duhovne zatvore s neizbježnim uništenjem. To je izvan zakona koje nadgleda vijeće sastavljeno od nas i Draco-a. Ovo vijeće nije svjesno da Draco-i rade s namjerom uništenja spirita uz pomoć jedne eksplozivne tehnike. Ja imam ovu mrežu, iako sam ispod njihovih kriterija, jer ubrzano prikupljam dokaze. Ovi spiriti/duše se onda na neodređeno vrijeme pohranjuju u polje statičke energije u neposrednoj blizini svemirskih strojeva. To se događa širom svijeta milijunima ljudi. To je u osnovi pogrešno, jer dovodi do uništenja duše. TO MORA BITI RAZOTKRIVENO. Imam dokaze.

15.(f) Kako reptili lociraju ljude i pričvrste mrežu.
Vrlo jednostavno, oni koriste urbanističke planove sa imenima ulica i kućnih brojeva, telefonske imenike, web stranice. Navela sam vlastita iskustva. Reptilsko biće/spirit mora biti energetski prisutno, kako bi prikačilo mrežu.

15.(g) Planirano energetsko polje da nas zadrže na planeti.
Reptili žele podići energetsko polje oko Zemlje, koje se još, od strane Nibiruan Vijeća, naziva i frekvencijska ograda.

15.(h) Reptilska tajna u vezi planiranog energetskog polja, odana od Ettissha.
Tajna u vezi energetskog polja i rase vanzemaljaca koji žele spriječiti njegovo postavljanje prenesena je, od strane Ettisha, duhovnim ravnima.

15.(i) Ettissh odaje reptilsku tajnu o karmi
Ettissh, s ciljem da spriječi vlastito kontinuirano zadržavanje, a za ostvarenje podrške od duhovnih ravni, ustvari prenosi reptilsku tajnu o karmi. To je bila važna tajna koju je odao. Čini se da oni dodaju karmu, a on se izlanuo. Nevjerojatno je da bi reptil cinkao na ovaj način, ali kako je u osnovi bio najuren iz organizacije i od Briana, radio je u potpunosti za sebe i bilo što, što bi mu pribavilo neke benificije, ako bi on uopće mogao dobiti nešto od njih, on bi im rekao. Vrlo prepreden način za navesti duhovne ravni da misle kako je divan. Ovdje Ettissh dobrovoljno odaje tu tajnu kao mito duhovnim ravnima da djeluju prema njegovoj želji.
Ovdje Ettissh objašnjava kako oni rade iza kulisa na našim Akaškim Zapisima u kojima se čuvaju naši prošli životi. Oni su u mogućnosti izbrisati naše prošle živote kako bi stvorili karmu. Oni su u stanju usaditi nečije tuđe živote u naš zapis, kako bi ovi negativno utjecali na nas i stvorili još više karme. Krajnji rezultat ovoga je da nas se spriječi u podizanju svijesti i da budemo podložniji njihovim povređivanjima. Ettissh je nedavno drukao ovu tajnu duhovnim ravnima iz svojih osobnih razloga

15.(j) Implanti za smanjenje svijesti.
Većina nas ima implante za reduciranje svjesnosti koji su nam dodani milijunima godina unazad. Oni su toliko dugo ovdje.

16. Krugovi u žitu

Neki su pravi, neki fabricirani. (lažni op.prev.)

16.(a) Roswell incident
Raspravlja o Roswell incidentu. Sve informacije o vanzemaljcima (alienima) prikrivaju tako da mi nećemo vjerovati da je moguće da vanzemaljska rasa preuzima nadzor nad planetom.

17. Još se jedna vanzemaljska rasa reinkarnira ovdje na zemlji

Raspravlja o tome kako i ova alienska rasa također proizvoditi hibride, ali su mirotvorni i od pomoći čovječanstvu kad se reinkarniraju kao ljudi. Oni potiču zaštitu okoliša i višu svjesnost.

18. Nordijci

Naši preci križali su se s vanzemaljskom rasom poznatom kao Nordijci i proizveli ono što imamo danas. Ovo se prikriva.

19. „Montiranje“ porote

Oni sjede u porotama osiguravajući da oni kojima su smjestili budu zatvoreni. Brian je porotničke dužnosti obnašao tri puta.

20. Kraljevska obitelj

Oni princa Charles prave nepopularnim kroz loše napise u tisku, kako bi ga spriječili da postane kralj.

21. Teme izviještavanja

21.(a) Smrt princeze Diane.
Njihov je kut gledišta iznio da je Dodi bio cilj, kako bi se umirio bliski član obitelji.

21.(b) 11. Rujna
Izazvati rat s Irakom.

21.(c) Ratovi.
Oni stvaraju ratove.

21.(d) B.S.E.

Oni su odgovorni

22. Obrazovanje

Oni pišu nastavne planove i programe (kurikulume) da sputaju naše umove. U Engleskoj je gramatika namjerno pod-podučavana, tako da nemamo dovoljno vještine pisanja da bi se žalili.

23. Mediji

Oni koriste ovo da bi nas odvratiti od onoga što oni rade.

24. Utjecanje na umjetnost

Oni potkopavaju umjetnost, na način kako je to terapeutski'A reptilski umjetnik opisao.

25. Suzbijanje arhitekture

Oni kontroliraju arhitekturu. Ružne kvadratne zgrade koje nas guše izgrađene su preko kružnih koje bi nas uzdigle.


Epilog

Možemo ih zaustaviti obzirom da oni rade protiv prirodnih zakona na zemlji. Kreacija je laka, a destrukcija zahtijeva napore od njih. Lakše je nama kontrolirati same sebe nego njima kontrolirati nas, to je prirodni zakon. Oni se moraju svojski potruditi da bi nas kontrolirali. Prirodni zakoni rade protiv njih.

1. Uvod
20-21 nedostaje

(...)do cilja, naslađivanje patnjom; telepatski izvanrednih mentalnih sposobnosti, ja sam ga vidjela kao reptila, iako u to vrijeme nisam bila svjesna da je to ono što on jest. Ja sam se apsolutno uvjerila i imam pregršt dokaza. I ne samo to, nego su bila i dva reptilska spirita, njegovi vodiči, zakačena tri godine za mene odkad sam se spetljala s njim, sada su otišli. Bili su viđeni i identificirani od strane dvadeset odstranjivača entiteta (duhovnih priljepaka-op.prev.).

Ovdje su moja osobna iskustva s čovjekom koji je zapravo reptilian. Sad, Brian je jedan od mnogih takvih reptila, i vi ćete ih znati po imenu, i možda neke i osobno, postoje političari, pa čak i srcedrapateljni glumci, drugi ljudi gostoprimci/nositelji reptila. Da reptili su ovdje i nažalost moram to reći, dobro im ide, ali to se može promijeniti. Ja ovdje govorim ne o njihovom fizičkom liku: osam stopa (oko dva i pol metra-op.prev.) visok zeleni reptil žutih očiju i neugodna mirisa, iako su i oni također ovdje i to je kako bi izgledali i drugdje, nego o njihovoj invaziji u drugome obliku. Oni su nadvladali/preuzeli ljudska bića, a tko je jednom preuzet, za tog čovjeka više nema natrag, ne brinite, to se neće vama dogoditi, postoje posebne predradnje koje oni moraju prvo učiniti, čak prije nego što ste se i rodili. Preuzimanje čovjeka je jedini način kako oni to mogu izvesti, jer mi ne smijemo znati da oni postoje.

Tajnovitost je njihova snaga. Oni su iz drugačije dimenzije, pete, nakon što pročitate ovu knjigu uvidjet ćete kako vam njihova prisutnost postaje vrlo očita, u stvari, počet ćete ih prepoznavati, "to je razlog zašto je vlada takva kakva je": ljudi nositelji reptila i reptili su oni koji drže kontrolu, vi to nikada neće saznati dok ne pročitate ovo. Usporedite moje opise sa nekim koga ste vidjeti na televiziji. Jesu li oni doista ono što se čini da jesu, ili su oni, kao što sam opisala, reptiliani. Ovo su Tijelokradice u punom značenju te riječi i možete ih prepoznati/obilježiti, i kad to učinite oni ne mogu djelovati u tajnosti.
Raspolažem jedinstvenin uvidima koje sam stekla iz dvije godine iskustva s reptilskim gostoprimcem i saznanja kako točno reptilian egzistira kao čovjek, a to se ne može pronaći nigdje drugdje. Nadam se da će po objavljivanju ove knjige istupiti i ostali koji znaju što ja znam, ali to nisu razumjeli. Vjerujem da sam iznimna u tome što sam u potpunosti prozrela jednog određenog ljudsko/reptilskog i to na teži način, gotovo sve što treba znati, ja znam. Mislim da ćete knjigu pronaći krajnje zanimljivom, a ona će razotkriti oružja i metode povrijeđivanja koje oni čine bez našeg znanja o tome. Ja pružam jedinstvene uvide u to kako nas spriječavaju u podizanju naše svijesti, to je njihov skriveni plan/agenda. Bila sam naciljana zbog toga. Plus, naravno, kako oni namjeravaju, oprostite na klišeu, ali to je istina, preuzeti planet.

Bila sam preneražena i osjećala se van sebe u vezi s tim reptilianima. Oni su visoko razvijeni vanzemaljci i na vlastitoj koži sam iskusila njihove sposobnosti i tehnologiju koji su izuzetni iako su oni fundamentalno loši. Oni su majstori uma i koriste sva skrivena pravila koja utječu na nas, poput zakona izobilja. Premda su individualno moćniji od nas, kao cjelina mi smo toliko brojniji od njih da imamo više snage i zasigurno imamo mogućnost ukloniti ih s ovog planeta. Jednostavna razotkrivanja ispunit će svrhu.

Termin za koji mi je rečeno da zorno prikazuje Drakonijansku organizaciju je supresivne snage. Oni se još nazivaju i Iluminati, globalna elita, a to su reptiliani. Oni su tajna organizacija koja je bez našeg znanja preuzela nadzor nad planetom. Oni sami sebe postavljaju na pozicije vlasti i također su prisutni u svim područjima života, a tu je i kopnena vojska koja pokriva zemljopisna područja i to je bila Brianova uloga. Njegovo područje je bila Marbella u Španjolskoj, koju je on nazivao moja "ledina". On je svoju organizaciju obilježio terminom Supresivne Snage, jer se koriste tehnikama zataškavanja i gušenja tako da mi ne shvatimo što se događa i da budemo do te mjere uvučeni u naše vlastite probleme da niti ne marimo. Supresija bi značila gušenje našeg intelekta na način opisan pod Ishranom, potiskivanje našeg obilja kao što je opisano pod Dug, suzbijanje našeg zdravlja kao što je opisano pod Virusi i Ishrana i Oružja koja oni koriste, sputavanje naše svijesti kao što je opisano pod Anti-viša svjesnost programi, te Umjetnošću i Arhitekturom.

1.(a): Kako je sve počelo i zašto pišem ovo.

Započeti ću s par riječi o sebi. Ja sam zdravstveni radnik s diplomom (BSC.Bachelor of Science -op.prev.). Radila sam u bolnicama 15 godina. Prije događanja iz 2002. nisu me zanimali vanzemaljci/alieni ili zavjere.

Živjela sam u Marbelli u Španjolskoj pripremajući teren za obavljanje privatne prakse u lječničkoj klinici i pohađala španjolsku državnu školu. Tamo sam upoznala Briana koji mi se svidio i postali smo prijatelji. Prvotno me nije privlačio, nije bio toliko lijep, a onda me, meni neshvatljivo, odjednom počeo jako privlačiti. Kasnije sam saznala da je to bilo zbog njegovih tehnika zavođenja koje je koristio na meni, a mislim i na svim ostalim ženama u školi. Njegova sposobnost da privuče ženu bila je neobična; no kako bilo, on se samo pretvarao da je normalan. Bilo je stvari koje se stvarno nisu uklapale, kasnije ću ih opisati. Mi smo u to vrijeme hodali.

Tijekom našeg hodanja Brian mi je rekao tko je on zapravo bio: da radi za globalnu zavjeru. Rekao je da je mislio da već znam - nisam imala pojma. Evo kako mi je rekao: To se zbilo dva mjeseca nakon što smo počeli hodati, ohladio se od mene zbog druge žene i zaista me gađao s jednim od svojih oružja (vidi oružje #3), na daljinu. To je dovelo do padanja njegove krinke. Pomalo sam vidovita i odmah sam znala da je on odgovoran. Konfrontirala sam se s njim, on se uspaničio i upotrijebio oružje #1 (vidi 13. poglavlje) na meni, ono zapravo može biti smrtonosno, bez obzira što je Brian u to vrijeme bio udaljen 20 milja! Završila sam u bolnici i gotovo umrla. Brian je bio pozvan i pojavio se u bolnici. Misleći da sam na samrti, rekao mi je sve; kako radi za supresivnu silu koja je globalna zavjera, a opravdavao je to rekavši da je „loše“ (zlo-op.prev.), gledano iz više perspektive, u redu, i da želim li im se pridružiti!

Ne hvala ti. Tri susjeda su me nosili u bolnicu i rekla sam im da je Brian odgovoran. Kad je to saznao, a do današnjeg dana ne znam kako je to učinio, uklonio je utjecaj oružja; - ono je izvučeno iz mog tijela. Uvijek sam mu se divila što „me spasio", premda mu je motiv bio zadržati sebe izvan zatvora. Pa, zapravo znam da je jedan od njegovih vodiča, kojem sam vrlo zahvalna, bio taj koji mu je rekao da odstrani to oružje. Nastavili smo se viđati; nisam baš vješta u biranju muškaraca. Neugodni zlostavljači su moja norma, iako je on bio opremljen s puno šarma i brojnim tehnikama zavođenja.

Kasnije sam saznala da je pravi razlog zašto je Brian hodao sa mnom bio skupljanje informacija o Luminescence, tečaju povišene svijesti koji sam pohađala, a koji je bio relativno nov i reptilima nepoznat. Vidi kasnije moje poglavlje o anti-višoj svijesti.

Nakon toga napustila sam Španjolsku i odsjela u Engleskoj. Onda, nakon par tjedana, izvršen je na mene atentat u pokušaju. Tu je korištena kombinacija naprednog vještičarenja i oružja #1. Pobjegla sam u Finsku. U to vrijeme, osim ovih pokušaja, Brian je zakačio i oružje #4 i grozan zatvorski sustav. To je bilo prije nego je pokušan atak na moj život. Uspjela sam opstati bez obzira na sve, no nažalost, užad koja su opisana u zatvorskom sustavu i dalje ostaju sa mnom i može ih se vidjeti kao crvene uzice.

Kasnije sam se, vjerovali ili ne, pomirila s Brianom. Imam tendenciju privlačenja neugodnih muškaraca, i mi smo hodali i prekidali još godinu dana.
Nisam željela izaći u javnost s ovim informacijama, ali kao što rekoh u prologu, apsolutno nemam izbora. Jednom kada znate nešto, oni će nastojati, i zaustaviti vas da to otkrijete. Ja očito nisam imala namjeru pisati ovu knjigu, ali jedan od njegovih drakonijanskih entiteta ostao je spojen na mene tri godine, nepropisno koristeći njihovo pravilo "mi ih zaustavljamo prije nego što razotkriju", tjerajući me tako na ovu akciju. Zapravo je sve ovo njegovo djelo. On je sad konačno otišao, no morala sam objaviti knjigu da bi ga se riješila. Jednom kad je objavljena, on više nije imao što zaustavljati tako da je on apsolutni uzročnik ove knjige, glupo, trebao bi biti izbačen iz organizacije. Bio je sebičan/egocentričan (self-serving-op.prev.), namamivši biće imenom Shurl da mu pomogne. Ona je željela da knjiga bude napisana, tako da je i sama napisala neke dijelove, bez obzira na njega. Brian nije bio taj koji je uzrok ovoj knjizi, koju nije želio vidjeti napisanu. Pogledajte još jednom u prolog molim. Napisala sam oporuku sa svime u njoj i ovoj knjizi će biti povećana cirkulacija ukoliko ću se oporukom morati koristiti, međutim, uzrokom moje smrti biti će se centar psi-kirurgije Ivan od Boga. I moram vrlo jasno naglasiti da nikad ne bih, ni u milijun godina, počinila samoubojstvo, ne vjeruju u to. Također sam jako dobra zdravlja, a i mlada sam.

1.(b): Sve o reptilskom gostoprimcu Brianu.

Njegov život je fasada. U njegovoj kući nema knjiga o zavjerama, pa čak ni političkih knjiga, a opet toliko zna. Njegova persona je vedri cockney (naziv za Londonca). On posjeduje skrivenu snagu i mudrost koja se ne uklapa u njegovu personu. Ima izvanredne mentalne sposobnosti, u mogućnosti je kao od šale upamtiti duge telefonske brojeve. Bio je stručnjak za računala, iako se time nije koristio u svom "dnevnom poslu". Njegove misli su jače i jasnije negoli drugih ljudi i bila sam u mogućnosti pokupiti ih iako nisam telepat. On se čak služio i naprednim mentalnim procesima kod zavođenja žena, znam to jer ih je koristio i na meni. Druge žene su imale slična iskustva s tim reptilskim gostoprimcima, koji spolnim odnosom prikupljaju DNK uzorke, upoznala sam jednu takvu ženu. Njegove sposobnosti protežu se na takve stvari kao što su gledanje na daljinu, astralne projekcije i skeniranja uma. Sve ove sposobnosti je on zamaskirao, pa čak i način kako govori, koji bi znatno promijenio kada je razgovarao s radnim kolegama. U osnovi on je nastojao prikriti tko je, tako da nitko ne bi saznao njegov pravi identitet.

Bio je ekstremno upućen u svim temama, što je smiješno, jer je bio neobrazovan. Njegove oči su imale neočekivanu neumoljivost/čeličnost, njihove čelične oči su prilično dobar razotkrivač. Jedna žena mi je opisala oči poput nadgrobnih spomenika. Izbjegava govoriti o sebi, a kad to i čini, uvijek je pozitivno, on je znao da ono što govorimo utječe na naše živote, ako govorimo pozitivno to nam donosi pozitivne stvari. Bio je paranoičan u pogledu vidovitosti drugih ljudi, a ja znam da se bojao da će otkriti tko je on. Moja prijateljica je imala poprilično muke s njim jer je bila malo vidovita.

Ovo je način kako sam otkrila što je Brian stvarno. On nije samo čovjek, on nije samo reptil, on ima dva lica, evo što se dogodilo. Sad, imala sam nekih sumnji da je bio nešto više nego čovjek; telepatija, oružja, te informacije koje je znao, ali pala sam na guzicu kad me posjetilo vanzemaljsko biće od kojeg mi se drek smrznul. Ovako je izgledalo: Bilo je transparentno, samo energija. Imalo je kružne uzorke, poput cvjetića koji se ponavljaju kroz većinu njegova tijela. Glava je bila vidljiva i imalo je ruke, ili nešto, čime je upravljalo alatom. Bila sam prestravljena; žmarci su me prolazili od tog bića. Međutim, imalo je visoku vibraciju koja bi se trebala osjećati kao nešto dobro i puno ljubavi, to je bilo zbunjujuće. Oni su visoki, ti alieni. Imalo je veliko tijelo i činilo se da je cijela soba ispunjena njime. On mi se obraćao Brianovim glasom, ali na puno hladniji način. To me nekako natjeralo da se osjećam bespomoćna spriječiti ga da mi naudi. Neobično, tu se odvijala dvosmjerna konverzacija između tog aliena i ljudskog gostoprimca Briana u Španjolskoj, i dvojica Briana govorili su istim glasom, to je dokaz da postoje dva bića u jednom tijelu! Naredbe je davao gostoprimac! - ne mogu to shvatiti. To je bilo izvedeno telepatski.

Dozvolite mi sada reći što sam još otkrila o Brianu i kako sam izvela svoje zaključke. Prije nego sam se susrela s Brianovim reptilskim bićem, imala sam iskustvo sa Brianovim ljudskim spiritom/duhom. On se zapravo astralno projicirao direktno u moje tijelo, učinio je to dva puta. Bila sam u drugoj zemlji u to vrijeme i on je došao putem astralne projekcije. Sad, obično sam oprezna sa strancima, ali sa Brianom u mom tijelu, počela sam se svima osmjehivati (poput Briana kada je u pravom raspoloženju), svi su bili uključeni i osjećala sam da imam veliku moć privlačenja. Također je telepatski razgovarao sa mnom Brianovim uobičajenim glasom. To je, moram priznati, na kraju krajeva, bilo sasvim ugodno iskustvo, zapravo sam se osjećala unaprijeđena/poboljšana Brianovom astralnom projekcijom. Kako bilo, ipak se on igrao umnih igara (Mind Games-op.prev.) kako bi pokazao svoj superiorniji um i mene zlostavljao.

Iz tih iskustava sam zaključila da je Brian kombinacija reptilskog spirita koji kontrolira ljudski spirit u jednom ljudskom tijelu, a i Brian je to opisao. Oni su oteli ljudsko tijelo, ali su zadržali ljudskog spirita u njemu. Radnik iz podzemne baze Dulce imenom Thomas potvrđuje ovo kada izjavljuje "oni znaju kako odvojiti bioplazmično od fizičkog tijela kako bi smjestili matricu životne sile alienskog entiteta u ljudsko tijelo nakon uklanjanja "duše" matrice životne sile čovjeka.“ Matrica životne sile bi, pretpostavljam, bio spirit/duh. Također imam i dokaze da su reptilski i ljudski spiriti tehnički spojeni na mentalnom nivou. Brian mi je u stvari, nakon događaja, rekao "Ja sam reptilian i njime se (čovjekom) samo koristitim, ja nisam čovjek, dobro, on je dio mene, ali nije ja, znaš na što mislim" i "oni baš i ne koegzistiraju, to je više na način da je alien prevladao čovjeka, reptil je sada u vozačevom sjedalu.", a pod time pretpostavljam da je mislio, um reptila ima kontrolu. Dedukcijom sam došla do zaključka da je ljudski spirit potreban da koordinira tijelo, obzirom da reptil to ne može. Kako ovo može biti moguće? – Uz pomoć Duhovne tehnologije kojom raspolažu.

Rekao mi je da su alieni oteli njegovo ljudsko tijelo kada je imao dvadesetak godina, a prije toga je bio otet kao tinejdžer i opisuje to na sljedeći način: "Ja sam bio tamo (njihov svemirski brod) osobno, kako bi mi namjestili neke stvari, oteglili su me gore nekom vrstom zrake. To me omamilo - pobrinuli su se da mogu disati, bilo mi je to malo čudno iskustvo, bio sam normalan frajer, a onda samo tako – puf, to nestade. Ne mogu reći da sam se super osjećao u vezi toga, jer bio sam čovjek, zar ne – onda nisam bio reptil - izgledali su brrrr – bili su dobro odjeveni. U početku nisu mogli govoriti - oni ne mogu govoriti, ni riječ - i onda sam postao telepat i mogao sam ih čuti i oni su razgovarali sa mnom na engleskom. Unaprijedili su mi um – moj um je jebeno frapantan sad – maznuli su mi par stvari (tjelesnih uzoraka). A onda su me plonknuli natrag u moju sobu."

Također mi je rekao da su, prije nego što se rodio, sva njegova iskustva iz prošlih života uklonjena, uključujući svu karmu i implante (vidi 15. poglavlje).

Kad mi Brian pokušava naškoditi, dobijem mentalnu sliku široke čeljusti s oštrim zubima, koja urliče tako da se krv ledi u žilama, pomalo nalik zmaju kako to Andrew Hennessy opisuje. Brian mi kaže da njegov alienski fizički oblik ima čeljusti bez nosa, ljuske, oči, ali ne i uši, da je vodeno plav, ali samo u svom vlastitom okruženju, a ovdje će izgledati zelen. Vidjela sam akvamarin reptile koji bi mogli biti te boje koja im je prirodna. Gotovo su dvostruko veći od ljudi i vrlo neprivlačni. Imaju neugodan miris. On kaže: "Naša tijela su neusklađena s ostatkom nas, željeli bi da nam nisu potrebna tijela". Alienska neatraktivnost bi mogla biti razlog zašto se on toliko divi ženskoj ljepoti i zašto traži jako zgodne djevojke i vrlo je kritičan prema svakoj nesavršenosti.

Mogli bi se zapitati zašto sam i dalje željela biti Brianova ljubavnica, ali imala sam pomiješane reakcije u vezi njega. Kada bi se Brian pokazivao onakvim kakav uistinu jest, ja sam sa strahopoštovanjem bila nadahnuta njime. Moja razmišljanja bi bila „da što on traži sa mnom mizernim čovjekom, zašto ne traži druge poput sebe, oni su toliko bolji od mene, jer i on je toliko bolji od mene.“ Ja sam se ustvari osjećala počašćeno što sam u njegovom društvu. Pretpostavljam da bi mogli to porediti s čovjekom i psom i ljudskim druženjem sa psom, pas bi mislio zašto se želiš družiti sa mnom kada postoje i drugi ljudi s kojima se možeš miješati, oni su više nego što sam ja. To je kao da sam u prisustvu velikog majstora, bila sam počašćena i on je činio da se osjećam kao „zašto bi on uopće želio provoditi vrijeme sa mnom kada drugi majstori mora da su mu puno zanimljiviji“. Tako da možete vidjeti zašto me i dalje privlačio unatoč svom njegovom zlostavljanju. Zbunjujuće do jaja, uvjeravam vas. Oduvijek sam mu se divila.

Kombinacija reptila i ljudskog gostoprimca rezultira osobom koja, otkrila sam, je i ekstremno zlonamjerna i pomalo korisna sa željom da šteti i pomaže, ali uglavnom da šteti. Bila sam i ozlijeđena i dobila malo pomoći, iako mi je on rekao da mi nije stvarno pružena pomoć, samo sam mislila da je. Rakao mi je da on povremeno iskusi želju da pomogne onima koje ozlijeđuje, no alienska želja da šteti je nadjača i da bi on preformulirao „želju da naškodi“ u „misiju ozlijeđivanja“ kako bi se "vas sve jebeno održalo dolje". Oni su zapravo jako korisni, ali ne žele pomoći ljudima.

Čini se da je on kombinacija reptilskih kvaliteta okrutnosti, zla, vanserijskih mentalnih sposobnosti i ljudskih kvaliteta neokrnjene duše, dobrote, predusretljivosti i radosti. Tako da imamo Jekyll i Hyde scenarij. Kako bilo, čovjek lišen svih svojih prošlih životnih iskustava je nezreo i čini loše, ne znajući za bolje, a reptil se ne može nositi s emocijama.

On je krajnje okrutan i dokaz koji imam je njegova okrutnost prema meni, hodali smo, a on me i dalje podvrgavao utjecaju nekih od oružja (vidi kasnije), dok ih je vrlo lako mogao zaustaviti. Prihvaćala sam takvo ponašanje, moja mana. Tek sada shvaćam grešku u mom načinu. On je otvoreno pokazivao svoju životinjsku okrutnost rezanjem vratova svojim patkama tupim nožem i gledajući kako polako krvare do smrti, tako da svi vide. Ja sam ljubitelj životinja i učinila sam sve što sam mogla da pomognem patki. On nije ni primjetio da je njegovo ponašanje neprimjereno.

Začuđujuće je bio uspješan sa ženama. Izvanredno obzirom da on nije lijep čovjek, ni moćan, niti bogat – Neizmjerno se divi ženskoj ljepoti i njegova očekivanja na tom polju daleko premašuju njegovu vlastitu atraktivnost, a opet s druge strane, sve njegove djevojke izrazito su atraktivne. Bila sam zapanjena. Vjerujem da su razlog za to tehnike zavođenja kojima se koristi, iskusila sam ove tehnike i one uključuju napredne mentalne procese. Jedan od kojih je film/slika u kojoj on zapravo pruža oralni seks, poput ploče koja se iznova i iznova ponavlja. Odjednom me počeo jako privlačiti, a opet, uvijek sam bila napeta u njegovoj blizini. Njegovo obijesno ženskarenje bilo je iznad svega, ili bilo čijeg drugog za koje sam ikada prije čula ili doživjela, i njegovo zanimanje je postojalo samo toliko dugo dok žena ne bi ostala preko noći, a jednom kad bi to postigao, potpuno bi izgubio interes. I nije se tu radilo samo o seksu, jer bi se seks nastavio i tijekom dana, zapravo se radilo o zbirci DNK uzoraka. To je bila jedna od njegovih dužnosti - prikupljanje DNK uzoraka od usnulih žena, moji su uzeti zajedno s onima mnogih žena koje sam poznala. Upoznala sam ženu u Kaliforniji koja je bila u vezi s čovjekom poput Briana, bojala ga se. On je bio obijesni ženskaroš, ali homoseksualac s grobolikim očima i psihičkim napadima. Mora da operiraju diljem svijeta.

Jednom kad je njegovo inicijalno zavođenje okončano, uvidjela sam da je negativan prema čovječanstvu, mrzio je španjolce. Neprestano me bacao u loše raspoloženje frazama poput "očajna si"; nikad nisam ni u čemu bila dobra. Postao je nasilnik, neugodan i kritičan, a ipak me i dalje privlačio. On zapravo nije bio nešto drag, ali je dobro glumio.

Sve u svemu Brian je imao karakteristike koje su kompatibilne s ljudima; to su predusretljivost, inteligencija i racionalno razmišljanje, visoka vibracija, mudrost. To su vrlo atraktivne kvalitete i to me jako privlačilo kod njega, svim ljudima bi bilo privlačno. Ovdje to završava. Ostatak Brianovog karaktera potpuno je nekompatibilan s ljudima i do te mjere destruktivan da nijedan čovjek ne bi trebao ni prilaziti tim reptilima. Tu je njihova zla priroda, i to je nepromjenjivo, oni su najgora bića koja se mogu zamisliti i oni neće dvoumiti oko najokrutnijeg mogućeg odnošenja prema nekome. Mogu im, također, i pomoći, i to je ono što zbunjuje.

Ljudi i reptili se ne mogu miješati. Ljudi nisu opremljeni da izađu na kraj s njihovom zlom snagom/energijom zla. Oni su toliko zli, da će se naslađivati s bilo čijom patnjom, a i nanositi je ukoliko su u mogućnosti, to je njima poput ushita, bol i što je gora - njihovo ushićenje je veće. Oni su poput oka vrtloga zla, snaga u centru koja je opora/pršti od zla. Poput oka u uraganu, ali je u oku koncentrat snage (Power point - op.prev.).

Oni su ono što biblija opisuje kao sotona; najgorih horor film ne bi uspio prikazati intenzitet zla koje je u njima. Mi smo njihovi neprijatelji i kao takve treba nas uništiti, bez obzira na pomoć koju prividno pružaju, sve za čime žude je naše uništenje.

Brian mi je jednom rekao da mrzi sve ljude, jer na taj način reptili nas vide. Ja vjerujem da su, oni ljudi koji su imali pozitivna iskustva s reptilima, imali posla samo s malim dijelom s kojim smo kompatibilni. Oni su možda bili korisni reptilima i zbog te korisnosti reptil nije pokazao svoju zlu stranu toj osobi.
Moramo razumjeti da reptile ne treba upoznavati, oni nisu dio interakcija za kojima mi kao ljudi žudimo da bi rasli, igramo se s reptilima i mi na kraju završimo uništeni. Oni nisu mi, i nisu ništa što mi trebamo razumjeti.

Brianov tim
Brian nije radio sam, imao je tim od pet reptilskih entiteta koji su radili s njim. Ovi entiteti su bili na različitim stupnjevima razvoja i što su bili razvijeniji to korisniji su bili, Drako su bili na najvišem stupnju i najviše od pomoći.

1.(c): Brian me iskorištava da dobije premještaj iz Španjolske

Brian je mrzio Španjolsku. Tamo je bio postavljen ne prema vlastitom izboru. Neprestano se žalio u vezi toga kako mrzi španjolsku klimu, volio je kišu, a ovdje je bilo sunčano! Ni more mu se nije sviđalo - ovo je priobalno odmarališe, i mrzio je španjolski. Činilo se vrlo čudnim da tamo živi. Isto tako nikako nije uspijevao pokrenuti posao sa mrtve točke, dnevni posao koji mu je organizacija nametnula kao krinku. Uvijek je pričao o Njemačkoj i koliko mu se sviđa. Smiješno je zašto nije ondje živio, no ja sam iskorištena i on se tamo i našao. Njegov premještaj došao je kao izravna posljedica nečega što me primorao učiniti. On me zapravo natjerao da napišem članak o njemu za lokalne novine. U stvari, svojim vlastitim riječima rekao je, ako napišeš članak za novine, ostavit ću te na miru. Ja sam bila napustila Španjolsku i nisam imala namjeru vraćanja i zbog toga mislim da je morao smisliti još jedan način na koji bih predstavljala prijetnju njegovom poslu u Španjolskoj, potpuno nepravedno prema meni. Evo kako je uspio to učiniti:

Živjela sam s Brianom nekoliko tjedana, pokušavali smo se ponovo pomiriti, a Brian je to okončao i okomio se na mene. Isti tren sam napustila Španjolsku, ali me Brian nastavio proganjati i izvan Španjolske uz pomoć reptilskog kolege iz Leona. Zatim sa posla u Rochfieldu u Engleskoj, opet se koristeći kolegom koji je bio tamo. Osamnaest mjeseci nikome nisam ni zucnula o Brianu, niti sam to namjeravala. Znala sam da ga mogu zaustaviti javnim objavljivanjem, ali to nisam željela učiniti. Umjesto toga sam ga nastavila izbjegavati neprestano se seleći na popriličan vlastiti trošak. Izjasnila sam mu se preko telefona, on nije htio prestatii. No rekao mi je kako da ga zaustavim: "Napiši članak za Marbella press i to će me zaustaviti". Može izgledati iznenađujuće, ali Brian je znao da će to dovesti do njegovog premještanja iz Španjolske. Nisam željela to učiniti. Potražila sam utočište u Americi, a on je čak i kraj Middletowna u Kaliforniji imao kolegu koji me uspio pronaći i tada mi pokušao, i uspio, naškoditi. Više nisam imala kamo otići, i stjerana u kut, učinila sam ono što je on rekao i članak je napisan. Poslala sam mu ga e-poštom nudeći mu ga u zamjenu da me ostavi na miru, odbio je i opet mi rekao da tisak mora objaviti članak i da mu javim kako je prošlo. Tako da sam ga poslala u novine, javila mu, i tek tada me ostavio na miru. Njegov premještaj uslijedio je direktno kao rezultat toga. On je očito iskoristio moj članak kao opravdanje za svoj odlazak iz Španjolske. Ne znam gdje se sada nalazi. Nisam čak ni razmišljala o povratku u Španjolsku, pa pretpostavljam da je iznašao još neki način na koji bih mu ja u tolikoj mjeri mogla predstavljati prijetnju da dobije premještaj.

1.(d): Ljudsko/reptilski emocionalni problemi

Reptiliani su alieni bez emocija i kad preuzmu čovjeka proživljavaju poteškoće u tom području. To je posebice slučaj kod reptilskih gostoprimaca početnika poput Briana, koji čak nije ni Drako. Drakoi su njihovi nadređeni. On je sebe opisao kao emocionalnog balavca. Bio je vrlo nezreo i navalio si je veliki emocionalni "križ na pleća" o kojem su drugi raspravljali. Rekao mi je: "Dobio sam njegove (ljudske) emocionalne stvari, jel' da, što je pomalo tlaka, radije bih da ih nemam, to me tjera da radim stvari koje ne bi trebao, poput nanošenja zla ženama s kojima se viđam, znaš. "

On ima ogroman ego. Rekao mi je: "Imam ego i on mi smeta. - Pretjerujem i ne popuštam ni onda kada bi drugi uvidjeli razlog za to, moja osjećanja su; hoću sredit tu kuju; želim ju smožditi. Smraći mi se pred očima, a da ne vidim razlog, ego me zaslijepljuje, tjera me da se želim kočoperiti - ja ne mogu ženama pružiti bolje od toga. Tvoj otac (on ga je ozlijeđivao) - Moram izgraditi malo povjerenja/kredibiliteta, pokazati da sam radio – jebeš nju - zašto bi me ta žene trebala zaustaviti"

Evo što je Brian također rekao:

Odgovor (O) – Još nisam ušao u grif s tim (emocije),

Pitanje (P) - Skrivaš svoje emocionalne rane i samo želiš naškoditi onima koji su te povrijedili, ali normalna osoba ne bi bila povrijeđena onime što su ti oni učinili, preosjetljiv si i preuvredljiv, a zatim to nastojiš maskirati, pa ukoliko ona s kojom hodaš nije intuitivna, neće imati pojma kroz što prolaziš. Kako stoje stvari s tvojim kolegama alienima?

O - Pa neki od njih su napredniji od mene – u biti, bili su ovdje više puta tako da znaju što činiti. (Oni su Drakoi)

P - Budu li i oni povrijeđeni poput tebe?

O - Neki su poput mene, a neki od njih su bolji - ali mi nismo napredni na emocionalnom planu, to je ziher – vi to (ja) imate pod kontrolom, mi ne – tako da ne bih imao ništa protiv da mi naleti još par takvih kao ti, i to nije važno.

P - Zašto to nije važno? – Ti si ozlijeđivao/štetio ljudima kojima tvoji obično ne bi naškodili; djevojkama i slično.

O - Pa ja to ne vidim na taj način – dobijem bubu u uho i moram vratiti milo za drago.

P - Ali zar ne riskiraš da te se otkrije?

O - Pa ok, da, ali ne volim da mi se naređuje/govori, to me živcira, tako da mislim da ću je svejedno srediti samo zato što mogu.

stranica2. Aliensko iskustvo

Kako Brianova reptilska strana ozljeđuje

Ovo je kako sam otkrila način na koji Brian prikopčava implante i oružja.

Bila sam u svojoj kući, uspjela sam postići sporazum sa Brianom i bili smo prijatelji. Nisam uopće od njega očekivala da mi naudi. Bila sam sama i bila je večer. Pokazalo se da je drakonijanski entitet (vidi 6. poglavlje) po običaju lagao Brianu govoreći mu da se upravo spremam pobjeći od njega u drugu zemlju. To nije bila istina, ali je naljutilo Briana, kao i obično „radeći“ na njegovim ljubavno-životnim patnjama. To je, do tog trenutka, bilo najčudnije iskustvo u mom životu i ono koje me bez sumnje uvjerilo da je Brian alien, ili barem pola njega. U tom trenutku nisam znala da je ono što sam vidjela bio reptil. Sigurno je da je bilo alien, i dovelo me do toga da odonda vidim ljude u potpuno novom svjetlu, kao, u odnosu na to, bezopasne, blage i drage. Čak se i najopakiji čovjek kojeg možete zamisliti povoljno uspoređuje s onime što sam vidjela. Bilo je, kao što sam ranije opisala, oko osam sati uvečer kad je Brianov reptilian ušao u moj dnevni boravak. Krenuo je s pokušajima i kačenjem oružja #4 za mene. Njegova je glava bila fokusirana na to što je radio i gotovo da sam mogla razabrati ono što bi mu mogle biti ruke, kojima je pokušavao napraviti zakačke. Nije bilo boli, ali definitivno jest fizičke senzacije na točkama na kojima je radio. Nekako me je doveo do toga da se osjećam kao da nemam snage spriječiti ga da mi našteti.

Srećom, u pripremi sam imala zaštitnu odjeću, znala sam da postoji materijal koji sve to može spriječiti, taj materijal je guma! Tako da sam izradila gumeni plašt od kupaonskih prostirki, da, jedino to sam mogla pronaći, a pretražila sam uzduž i poprijeko. Prebacila sam ga oko sebe zaštitivši glavu i gornji dio tijela, to je bilo sve. Legla na krevet i čvrsto se umotala. Planirala sam ujutro otputovati u Španjolsku i vidjeti se s Brianom, to sam rekla tom Biću, Brianu, nije mi vjerovao, mislio je da ga napuštam. Kao što sam već rekla, entitet mu je lagao, čak ni sada Brian ne bi vjerovao onome što kažem; entitet je zaista izuzetno uvjerljiv.

Ležala sam na krevetu, a on me pokušao natjerati da se pomaknem stimulirajući mi mjehur. Uživao je u mojoj nelagodi; trudila sam se ne bojati jer sam osjećala da će ga to samo potaknuti na činjenje još gorih stvari. Na kraju sam morala otići na zahod; bila sam prebrza da me uhvati. Zatim sam otrčala u dnevni boravak i legla na pod. Ponovo mi je bio za potiljkom, i ja sam čvršće stegnula plašt oko glave, ostavljajući samo otvor za disanje. Još uvijek sam jedva disala i morala sam se vrlo, vrlo brzo boriti za zrak. Počeo je tražiti načine kako da se uvuće unutra; bio je tu taj osjećaj golicanja koji je počinjao kod otvora u gumi i onda se cijedio prema ramenima, konstantno ih pokušavajući dosegnuti. Kako je mogao to činiti? Otvor je bio minimalan, čime se koristio? Izgleda da je to moglo pronaći moje tijelo i poput vode curiti kroz rupice; bilo je to polagano kretanje, kao da upravlja njime. Premještala sam otvor po plaštu, i to bi ga zaustavljalo odsjecajući mu pristup. Ovo smo nastavili činiti satima, cijelu noć. Ležala sam kao ukopana, svjesna toga da posljedice koje nose implanti nisu nešto što bih si poželjela. Tu i tamo bih otvorila plašt i na brzinu udahnula. Pokušala sam meditirati i držati strah na uzdi; panika bi mi iziskivala više kisika.

Negdje oko tri sata se desilo nešto što je produbilo moje znanje o Brianu. Brian, u ulozi ovog reptilskog bića, počeo se razgovarati s gostoprimcem Brianom u Španjolskoj. To je bilo pokazatelj da su tu prisutna dva bića u jednom tijelu, jedno od njih je bilo sa mnom i jedno u Španjolskoj. Ljudski gostoprimac Brian je očito bio budan i imao je nešto za mene na lageru; upotrijebio je jedno od svojih oružja koje sam primila mnogo puta prije. Nisam sigurna koje točno (vidi oružja). Osjećalo se kao vrlo intenzivna energija napetosti koja mi je poslana u abdominalno područje s trajanjem od oko 30 minuta. Išlo je direktno oko mog tijela i nekako dospjelo pod plašt. Znala sam iz prethodnih iskustava da će se to oružje raspršiti i efekt istrošiti. Ovaj put je guma spriječila da se to dogodi, i postala sam napeta. Svejedno se nisam ni pomaknula. Sve to je zapravo bilo jako čudno; da dva Briana rade različite stvari.

Tada se u pet sati na vratima oglasi zvono za moj let u Španjolsku. Morala sam ga propustiti. Taksist je opet i opet zvonio očito misleći da spavam. Razdiralo me što ga ostavljam na cjedilu; ja sam vrlo savjesna osoba. Brian je čvrsto ostao fiksiran na to da mi prikači implant. To je isplivalo na površinu jer on jednostavno mora pobijediti, osobina koju oni svi imaju. Morao mi je nauditi bez obzira što ja rekla ili koliko dugo čekao; bio je sa mnom devet sati bez prekida trudeći se da mi naškodi. Došla sam do točke gušenja i morala usporiti disanja kako se ne bih trebala pomaknuti. Brian se promijenio u ovoj situaciji. Isplivala je njegova strana koja me uplašila i učinila da se osjećam kao da nemam nikakve šanse, on će uvijek pobijediti. Pitam se da li je i to također neka od tehnika kontrole uma kojima se koristio. Počela sam shvaćati da bi se trebala prikazivati kao gubitnik. Ja nisam dobra u tome. Nisam uspjela.

Bio je nepopustljiv, tako nešto još nikad nisam vidjela – alien - to je sigurno.

Vjerujem da su oni ratnici i ta "mora se pobijediti" osobina, pomaže im da trijumfiraju nad drugima, manje usmjerenima na pobjedu. I sebi će naštetiti, ukoliko im to donese pobjedu. Brian je pokazao ovu osobinu kroz njegova nastojanja da me povrijedi. Racionalnost, a oni su obično krajnje racionalni, odleti u vjetar. Oni imaju sposobnost zaustaviti to kad su pažljivi i primjete da se događa, ali Brian nije htio poslušati ni mene, niti svog reptilijanskog entiteta. Oni su spremni naškoditi i njihovoj organizaciji kako bi izvojevali pobjedu nada mnom. Što se penju na više položaje unutar organizacije gube ovu osobinu i djelovanje im je potpuno racionalno.

Brian si je, zapravo, postavio vremenski rok, ali to nije bilo važno. Rok je istekao i ja sam se molila da ode. Sreća me napustila, i on je opet razgovarao s ljudskim Brianom u Španjolskoj, želio je znati smije li nastaviti, i ljudski Brian mu je dozvolio. Mogla sam čuti razgovor koji su vodili. Kako su mogla biti dva Briana i zašto je onaj u Brianovom ljudskom tijelu bio glavni? Bila sam očajna; on nije imao namjeru otiči, a sada je već sedam sati. Ležala sam potpuno mirna jedva u stanju disati cijelih deset sati. Nisam više mogla i odlučila sam pobjeći. Imala sam ideju, a naučila sam da ova bića ne mogu vidjeti fizičke objekte, samo energiju; on vidi ono što ja vidim svojim umom. Počela sam se micati zamišljajući da sam mirna. Upalilo je, nije primijetio. I onda sam potrčala niz stepenice grabeći već spakiran kofer i van, još uvijek se pretvarajući da ležim. On nije znao što sam činila. Utrčala sam u taksi i ravno na aerodrom sjedajući na prvi let van iz zemlje. Napustila sam svoj dom u državi i razgledavanje je bilo rezervirano sljedeći dan, što god ima u prodaji, bilo mi je svejedno. U svoj stan se više ne vraćam. Bila sam jako uzdrmana istjerivanjem iz vlastitog doma.

Zaključila sam da reptilijansko biće doslovno dođe do osobe, i zbilja zakači oružje ili uzice. Reptilijani mogu prevaliti ogromne udaljenosti, kao što je između Španjolske i Engleske, no ipak postoji udaljenost na kojoj vas ne mogu dosegnuti. U jednom trenutku sam bila uvjerena da je gostoprimac Brian spavao kad me reptilijan posjetio, pa se čini kako reptil ne treba spavati, i može napuštati Brianovo tijelo dok ono spava.

2.1 Ratnički Drakonian se odmetnuo "izlajavši" tajne reptilske organizacije i informacije iznesene u ovoj knjizi

Ovdje su moja osobna iskustva, a bila sam jako prevarena i zato ovo i pišem:

Dvije sam godine imala zakačene reptilianske entitete. Muškog i ženskog. Muškog ću, premda to nije njegovo pravo ime, za potrebe ove knjige nazvati Ettissh. Također mu se obraćam nazivom klošarski reptilian. Za ženskog sam saznala isključivo zahvaljujući Ettisshu. Brian ih je poslao, po njegovoj zapovijedi su me odmah u startu nasamarili da mislim kako su mi došli pomoći, htjela sam ih uz sebe, bili su moji pomagači! Vjerovala sam da su protiv Briana, dok su mu oni cijelo vrijeme odavali moju lokaciju, oni su bili tamo u ulozi špijuna, kao da sam ozvučena, Brian bi nekim čudom uvijek saznao moju lokaciju, a ja nisam imala pojma kako. I tako sam dvije godine prihvaćala te entitete ne shvaćajući da ih mogu ukloniti. Nisam znala da je Ettissh bio kreator konflikta koji je Brian imao sa mnom, lagao je kako bi ga okrenuo protiv mene igrajući na kartu Brianovih emocionalnih rana, a njih je bilo na pretek. On je jedini razlog zbog kojeg sam prekinula s Brianom.

Ono što sam naučila od reptilianskog entiteta bilo je daleko više nego što sam trebala, odao je poprilično toga. Ovo su neke od stvari:

On je krupan entitet i kači se za leđa.

Nekad je bio u reptilianskoj vojsci. Sada Brianov pomoćnik. Ima isti čin kao i Brian tako da je time odao da je i Brian, također, pripadnik reptilianske vojske. Razotkrio je svog žensko-reptilskog kompanjona i Briana, i sada su ga oboje odbacili. Znači, sada su on i Brian neprijatelji.

Uživa ozlijeđivati ljude.

Ima težnju ka moći, i to previše za svoj čin.

Osjeća se superiorno u odnosu na ljude, mrzi sve ljude. Branton opisuje radnika u Području 51 koji govori o reptilianu kojeg su morali ubiti: - "reptiliani strastveno mrze ljudski rod. Jedino što žele je vidjeti smrt čovječanstva. Mržnja koju ta bića imaju prema ljudima je nevjerojatna, i oni će učiniti sve ne bi li uništili čovjeka. Čak i zatočeni će iskoristiti svaku moguću priliku da ubiju", stoga su ga morali ubiti. Ovo u tančine opisuje tog reptilianskog entiteta.

Krši dogovore ukoliko budući ishodi ne idu njemu u korist.

Njegova prisutnost prolazi nezapaženo kada je takva zapovijed, i nije neugodan. Informacije, kao na primjer moje adrese, prosljeđuje Brianu.

Posjeduje osobinu "pobijediti pod mus", makar mu se to "obilo o glavu". Kao vojniku ona mu dobro dođe, ali može biti i mana jer nije racionalno. NA TERET JE SVOJOJ ORGANIZACIJI, SAD RADI SAMO ZA SEBE. Njegova pobjediti pod mus karakteristika očituje se u tome da je reptilianske informacije zapravo odao kako bi izvukao korist, ne samo od mene, nego i od duhovnih ravni.

Krši dogovore ukoliko budući ishodi ne idu njemu u korist, a kako je prekršio sporazum sa mnom, otud i ova knjiga.

Mentalno funkcionira vrlo različito od ljudi. Svoje A, B i C planove u potpunosti ostvaruje istovremeno, izuzetno pametno predviđajući buduće vjerojatnosti.

Djeluje po principu logike, ali "moram pobijeditii" karakteristika ga čini nelogičnim.

Bio je fizički reptilian u Kini prije 3.000 godina kao dio vojske. Eksperimentirao je na ljudima, uključujući i seks za genetička istraživanja. Imao je robinju koja bi pronalazila ljude za njihove opite. Pretvarali su se da su bogovi. Ovo je njegov prošli život za koji se ispostavilo da je implantiran u moje eterično tijelo.

Ugleda se u krilate zmajeve i želio bi biti poput zmaja. Pretpostavljam da su stoga oni njegovi nadređeni. Misli da je i on jedan.

Rekao je da od reptilijana očekuje biti nagrađen hibridnim tijelom kada prvi put koloniziraju zemlju, opisao mi je to. Kaže da je prvi na listi.

Njegovo ponašanje se mijenjalo kad bih boravila među ljudima. Donio je odluku da više ne želi biti zakačen za mene i imao je plan koji bi rezultirao time da me napusti. Uplela sam se kontaktirajući reptiliansku organizaciju, znala sam još nekog tko je bio reptilski gostoprimac i htjela sam ga kontaktirati za pomoć u vezi zlostavljanja od strane Briana i tog reptiliana. Taj način mi baš i nije bio bezopasan, imala sam zakačene entitete, no reptilian je znao što da učinim. Morala sam se osigurati na način da društvenu zajednicu navedem da napola povjeruju mojim iskustvima, tako da ako budem ozlijeđena, a to sam unaprijed opisala, oni bi se potpuno uvjerili. Morala sam napisati knjigu i obavijestiti zajednicu da pišem knjigu o reptilianima i dati im informacije o Brianu i to što većem broju ljudi moguće. On me natjerao da to učinim i bila sam uspješna. Mrzila sam to; Brian je potpuno zadržan u mraku. No isteklo mi je vrijeme i morala sam otići ranije. Ali knjiga tada započinje i svi ti razgovori su Ettisshov rad u korist njegovog uklanjanja, dam ti podatke, ako mi pomogneš u premještaju, radim samo za sebe i dokle god sam u premoći, briga me koje informacije moram odati da bi druge pridobio da mi pomognu protiv Briana kojeg odmetnuti reptilian mrzi (sic).

Organiziranje njegovog vlastitog uklanjanja i Brianovog odavanja.

Ovaj dio govori o tome kako je Ettissh organizirao vlastito uklanjanje/premještaj. Iz vedra neba se, kako bih ja to nazvala,"proklošario"; prestao je slušati zapovjedi i sada je imao svoju agendu vlastitog uklanjanja. "Osilio" se protiv Briana, odlučio je da mu je dosta. Pretvorio se u gremlina čiju samu prisutnost sam mrzila. Rekao mi je što učiniti da ih uklonim i to organizirao. Složila sam se s time pod uvijetom ispunjenja obećane potpune slobode od njega. U isto vrijeme se okrenuo protiv Briana, nisam mogla vjerovati. Htio je da drugima kažem za Briana, da ga izložim, ali nisam to htjela. Isto tako mi je ispričao i o pravilima ponašanja u okviru reptilianske organizacije.

Javila sam Brianu o tome što se događa i odgovor je bio da "nije on". Entitet mi je organizirao mnoge posjete ljudima koji uklanjaju entitete, on mi je rekao što točno moram učiniti; komunicirati s većim brojem odstranjivača entiteta odjednom u točno isto vrijeme; ovo je bila njegova tehnika osnaživanja zahtjeva tako što ga svi čitaju u isto vrijeme. Također se koristio i reptilianskom metodom "bacanja mreže nadaleko i naširoko" - otvara mnoge mogućnosti, natjerao me da posjetim mnogo odstranjivača entiteta, svakako je inzistirao. Svi su odreda vidjeli entiteta i većina ga je identificirala kao aliena, mnogi kao reptiliana ili kao, prema biblijskom terminu, Nefila. Bio je vrlo otvoren rekavši da je reptilian, da mrzi Briana, te da je Brian ljudsko/reptilski i da ga je on i poslao. Dragovoljno je iznosio Brianov prljavi veš svakome kome je mogao, sinulo mi je da su očito imali veliki raspad sustava i pokušavao je doći sebi i prisiliti se na ostanak. Bio je poprilično zlurad, činilo se da mu čuvanje reptilianske agende u tajnosti nije od nekog značaja dok bi se nalazio u tom stanju. Bio je spektakularan! Nakon što me četiri tjedna tjerao da posjećujem odstranjivače entiteta, postalo je svima očito da imam (zakačene op.prev.) reptilianske entitete, ako su prije i sumnjali, sada su znali. Ovdje su neke od zabilježaka odstranjivača entiteta.

Htio je da ja naštetim Brianu i iznio mi neka sljedeća pravila:

Pravila ponašanja u Organizaciji:

1. Zlatno pravilo: Ne čini stvari za osobnu korist.

2. Mi nikada ne koristimo oružje za osobne ciljeve jer je skupo.

3. Držimo se u tajnosti; nikad ne otkrivamo ništa što ne moramo.

4. Ne privlaćimo pozornost na sebe okrutnim i zluradim ponašanjem. Ozlijeđivanjem ljudi.

Njegove su namjere bile natjerati Briana da promijeni naredbe i kaže mu da me može napustiti, ali ova taktika nije bila uspješna jer se ja nisam pokoravala. Otkrila sam da je, kad je to učinio očitim, cijelo vrijeme prisluškivao imena ulica i kućne brojeve.

Entitet me onda natjerao da odem kod odstranjivača entiteta, dao mi je precizna uputstva što činiti; koristiti tehnike komuniciranja s velikim brojem odstranjivača u točno isto vrijeme, "bacanje mreže nadaleko i naširoko" - posjetiti puno odstranjivača entiteta, inzistirao je. On im je rekao da je reptilian. Svi su oni vidjeli entiteta i većina ga je identificirala kao aliena, mnogi kao reptiliana ili kao, prema biblijskom terminu, Nefila. Oni koji se u svom radu koriste i hipnozom imali su zanimljiva iskustva, ostala sam šokirana spoznajom da se i pod tim uvjetima uspio probiti naprijed i razgovarati s terapeutom kroz mene. Nekolicini odstranjivača rekao je kako je mrzio Briana, da je Brian reptilian i da ga je on poslao. Vrlo dragovoljno je iznosio Brianov prljavi veš svakome kome je mogao, sinulo mi je da su očito imali veliki raspad sustava i pokušavao je doći sebi i prisiliti se na ostanak. Bio je prilično zlurad, činilo se da mu čuvanje reptilianske agende u tajnosti nije od nekog značaja dok bi se nalazio u tom stanju. Bio je spektakularan! Nakon četiri tjedna svakodnevne komunikacije s odstranjivačima entiteta, postalo je svima očito da imam reptilianske entitete, ako su prije i sumnjali, sada su znali. Ovo su neki od komentara odstranjivača entiteta:

"Kada sam provodio skeniranje na tebi, otkrio sam impozantno reptiliansko biće, s još jednim koje lebdi u pozadini" - odstranjivač entiteta M.

"Postoje dva entiteta i čovjek s kojima si spojena" - odstranjivač entiteta C.

"Vidim reptiliana nadvitog nad tvoja leđa i manjeg reptiliana tebi zdesna" - odstranjivač entiteta N.

"Ja vidim crveno koje mi pokazuje da su oni bili poslani" - odstranjivač entiteta D

"Onaj s kojim se trenutno ne mogu baviti je zapravo jedan od Nefila odgovornih za ovaj planet" - odstranjivač entiteta J.

"Ja ih identificiram kao Nefile" - egzorcist C.

Ovo je jedna od seansi odstranjivanja duhova koju je snimio hipnotizer. Reptilian me prevario i zato sam je ovdje uključila. Počinje od:


Hipnotizer: Što mogu učiniti za vas?

Ettissh: Već sam ovo radio. I ti češ sve to zapisati, a ne bih trebao ovo činiti, jer ne bih trebao ni biti ovdje, vi ne bi trebali znati da sam ovdje.

Hipnotizer: ali ja znam da ste vi ovdje

Ettissh: Da, ali vi ste trebali biti u dva uma, ja se ne bih trebao ovako ispoljiti, trebao bih biti na stražnjem sjedalu.

Hipnotizer: Kako vam točno mogu pomoći?

Ettissh: Želim da me izvadite iz ove situacije, želim biti oslobođen, ali ne po mom vlastitom izboru, želim da me istjerate, ali vidite, ja to ne mogu niti izgovoriti, jer imam – još je netko ovdje tko sluša što govorim i biti ću u velikoj frci ako me prijave, tako da je Gđica Y tu da učini sve ovo što ja ne mogu.

Zatražio je da ga hipnotizer na silu istjera i opisao točno kako to pravilno učiniti i da će ga, ako to učini, to dovesti u neprilike s reptilianskom organizacijom. Zato je mene natjerao da to učinim. On je zapravo tražio da se prvo obavi njeno uklanjanje. Objasnio je točno kako može biti istjerana uz asistenciju četvero ili više duhovnih vodiča koji će ih fizički odvesti (Trebalo mu je to nanošenje štete njemu osobno, on je bio borac i moralo je izgledati kao da se opire), da je alien i da oni sebe ne nazivaju reptilianima, i rekao je hipnotizeru njihovo pravo ime, ali mentalno. Da oni čuju što mi govorimo. Potrebna mu je moja adresa da bi slao entitete. Oni rade za Briana, koji je pravi problem, da je Brian posjednut od reptiliana; Brian ih je poslao i zlonamjeran je. Oni su alieni i ne idu na svjetlo.

Sve do tog trenutka nisam znala da postoji ženka. Ona se nije složila s njegovom odlukom da me napuste jer im je Brian naredio da ostanu, a oni su mu bili podređeni.  Zato se muški reptilian poslužio trikom, pretvarao se da sam ih odstranila na silu kako bi to onda bilo OK. On ne bi imao problema ukoliko sam ih ja dala ukloniti. To je komplicirano samo zato što mu nije bilo dopušteno da ode. A zanimljivo je i u kakve probleme bi upao; od strane njegove organizacije obećana mu je nagrada koju bi, zbog nepoštivanja naredbi, mogao izgubiti.


Hipnotizer: OK, znači želite da vam pomognem osloboditi vas?

Ettissh: E da, ali ne osloboditi, odstraniti, odstraniti.

Hipnotizer: I sačuvati vas od nevolja?

Ettissh: Tu je problem, ona, moja supruga, moja ženka, moja partnerica. Od nje ću nadrapati, ona će me prijavit, moram biti otjeran.

Hipnotizer: Vaš nadzornik?

Ettissh: Ona ustvari nije moj nadzornik, ali sada me drži u škripcu, jer vidiš ja sam u krivu, stvarno ću imati problema, ja ne mogu otići, nije mi dopušteno.

Hipnotizer: Kako te mogu zaštititi od nje?

Ettissh: Ja ću to učiniti. Odstrani prvo nju i onda ja mogu samo otići, a ona neće znati. Mi samo moramo biti uklonjeni, nije to neki problem, prosto k'o pasulj – vrlo jednostavno, a opet naizgled tako teško za napraviti. Mislim da niste navikli na nas, jer mi nismo normalni kao – mi nismo uviđavne ljudske duše koje obično imate i mora nas se prisiliti, a sila nije nešto čime se vi volite koristiti, čini se pregrubim.

Hipnotizer: Stvaraš krive predodžbe o meni.

Ettissh: Pretpostavljam da si kao i ostali. (Prije me već natjerao na petnaestak posjeta odstranjivačima entiteta)

Hipnotizer: Mi mislimo da imamo posla sa zemljaninom.

Ettissh: Oni me tretiraju kao da sam zemljanin, tretiraju me kao da želim u svjetlo, ja želim otići, zbilja da, ali ne tamo. Ima načina da nas se ukloni. Ja imam znanje kako to može biti učinjeno, a da li vi imate duhovne vodiče koji mogu raditi s vama?

Hipnotizer: Da.

Ettissh: Jesu li fizički prisutni ovdje u sobi, obzirom da sam ja ovdje u sobi i ako su i oni tu, onda me mogu probati odstraniti, ali morat ću se malo opirati jer me ona gleda.

Hipnotizer: Pozvati ću vodiče ovdje, a oni su vas sposobni prisilno ukloniti.

Ettissh: U, to će biti zbilja dobro.

Hipnotizer: Jeste li zarobljeni?

Ettissh: Nisam u zatočeništvu, ovdje sam po mom slobodnom izboru, ali sam izabrao da ostanem, to je istina.

Hipnotizer: Da vas sada istjeram?

Ettissh: Pa, tvoji duhovni vodiči će me istjerat, ti sam to ne možeš, ali tvoji duhovni vodiči mogu, samo mora ih biti više od jednog ili dvoje, više od toga. Ja sam..., ja sam velik, mmm... velik sam i moćan, i moram biti prisiljen, no oni moraju biti jaki, mora ih biti više od jednog ili dvoje.

Hipnotizer: Pozivam ovdje vodiče koji će znati kako s velikim entitetom. Pozivam ih da protiv vas ne poduzimaju nikakve akcije koje bi vam mogle nauditi.

Ettissh: A ne, moram biti povrijeđen. Ja sam borac, borcu, vidite, Zlo ni najmanje ne šteti, ja se moram boriti malo jer drugačije, ako me ne pokušaju ozlijediti, ne mogu me se niti riješiti.

Hipnotizer: Razumijem.

Hipnotizer: Prije nego što im dam instrukcije za vaše uklanjanje, trebam znati što ste i odakle ste.

Ettissh: Nisam čovjek.

Hipnotizer: Ne čujem te.

Šaputao je kako ga reptilianka ne bi mogla čuti što govori. Ovi entiteti mogu stvarno čuti što njihova žrtva verbalno artikulira; baš kao što je slučaj i sa duhovnim vodičima. Bila sam se pitala kako to da čim bih izgovorila svoju adresu, Brian bi odmah znao gdje sam; pa, čim bi se čula, bila bi proslijeđena.

Ettissh: Vidiš, nije mi dopušteno reći te stvari.

Hipnotizer: Kao vrsta, kako sami sebe nazivate?

Ettissh: Mogu ti reći, ali gđica Y ne mora znati te stvari. Ona ima ime i tako mora i ostati. Ne smijem joj reći (ime koje sam imala je reptilian)

Ettissh: Mogu ti reći u tvom umu.

Stanka dok mu govori. On je hipnotizeru telepatski rekao ime.

Hipnotizer: Recite mi kada ste spremni biti uklonjeni.

Ettissh: Ah, spreman sam svaki dan, svaki trenutak, svaki dan sam spreman, predaleko mi je za otići kući, a moj pravi dom nije ovdje. Reći ću ti nešto o mom domu.

Hipnotizer: Molim vas.

Ettissh: OK, sad ću ti reći, samo ne želim da ona čuje. Ona je reptil, ali to je samo naziv koji koristimo, nije naš pravi identitet, to je samo naziv kojim vi mislite da se nazivamo. (Kasnije sam saznala da se nazivaju drakonianima, što je njihovo ime za ono što mi interpretiramo kao reptilian)

Hipnotizer:, možete li govoriti glasnije?

Ettissh: Shvatite da sam onda ograničeniji u onome što mogu reči, može me se čuti.

Hipnotizer: to je u redu.

Ettissh: Molimo vas shvatite da neću moći reći sve što vas zanima ukoliko ću to izgovarati naglas. Možda možete doći malo bliže ili možda ja mogu šaptati glasnije, šaptanje je bolje za mene jer je nečujno. I ženka je ovdje.

Hipnotizer: ok

Ettissh: Ako ona nestane, ja mogu samo otići, ne može me izdati. Ona je slabija od mene, lakše ju je ukloniti jer je manja.

Njegov plan je postalo uklanjanje manje ženke kako bi on mogao slobodno otići. Ženka je, zapravo, bila zgodniji dio dvojca.

Hipnotizer: Zamolit ću vodiče da ju uklone.

Ettissh: Ona je i prije bila uklanjana, tri duhovna vodiča su je uklonili, i nestala je u potpunosti, a ako je to onda učinjeno onda sam mogao otići, vratila se za par dana i gđica Y se vratila tamo gdje je živjela, da se nije vratila na poznato mjesto mi je ne bi mogli ponovo pronaći, moramo je pronaći preko adrese, pronašli smo ju preko njene kućne adrese i Brian ju je našao za nas, nama upravlja čovjek, a on i nije čovjek, on je problem, Brian, čuješ što govorim?

Hipnotizer: Da

Ettissh: Zato što mogu reći više na ovaj način, možeš me čuti, ja mogu reći..., vidi, ja sam bio poslan ovdje. I on je čovjek, ali nije potpuno ljudski, vidiš, jer on je posjednut. Brian je reptilian, reptilian kako vi zamišljate reptiliane. On je opasan, i poslao je mene, i nju je također poslao, i on-

Hipnotizer: Pozivam vodiče da uklone ova dva entiteta.

Ettissh: Želim reći jednu stvar, možeš li ih zamoliti da uklone prvo nju, onda ćemo znati na čemu smo, mogu li probati prvo s njom?

Hipnotizer: Jesi li svjestan njezine prisutnosti?

Hipnotizer: Da, tu je, kako sam ja tu tako je i ona. Ona nije povezana s Miss Y, ona nema fizički priključak kakav ja imam s Miss Y.

Nisam ni znala za njeno postojanje dok nije to rekao.

Hipnotizer: Pozivam vodiče da uklone ovog ženskog entiteta.

Ettissh: Volio bih to. Aaa... možeš li ih samo zamoliti da ju fizički otjeraju od energije gđice Y?

Hipnotizer: Ukoliko je samo otjeramo, riskiramo da ostane bauljati okolo.

Ettissh: Oni je mogu zadržati neko vrijeme dok se gđica Y ne makne odavde. Ona neće znati gdje je gđica Y otišla, ali se gđica Y mora premjestiti.

Hipnotizer: Ona će biti spriječena u nanošenju štete i petljanju s ljudima koji imaju slobodnu volju.

Ettissh
: Ona to neće učiniti, ona je u osnovi Brianov pomoćnik, ona mu pomaže, i ona se obično ne prikopčava na ljude. On nas koristi za uloge koje nam nisu bile namijenjene, to je razlog zašto ja nisam zadovoljan svojim poslom, on nas iskorištava, mi nismo trebali to činiti, mi smo pomagači ne ovo, ona se neće nikome prikačiti ukoliko joj on to ne kaže.

Oni su ekvivalent ljudskim duhovnim vodičima, kao što ljudi imaju duhovne vodiče, tako je i Brian imao reptilianske duhovne vodiče.

Hipnotizer
: Čini mi se da se ovdje radi o nekoliko vas koji ste bili prisiljavani na nešto što ustvari ne želite raditi?

Ettissh: Da, ima nas dvoje, bilo je i više, bilo je troje, bilo je i četvero, gđica Y jednom je imala nas četiri-pet, ali sada smo samo dvoje, što je bolje jer na taj način možemo biti lakše uklonjeni, ali g. X će poslati još ako dobije priliku, znam da hoće.

Nisam bila sigurna u broj reptiliana koje sam nekoć imala.

Hipnotizer: A što bi se dogodilo ako bi entitet – reptilian koji kontrolira Briana – bio neutraliziran?

Ettissh: Kad bi Brian ispao iz slike. To je nešto što ti ili ja, bojim se, ne možemo učiniti. Volio bih ga zaustaviti, pa da je moćan čovjek, to je, no ionako nije u blizini, gđica Y ne zna gdje je. On je izvan slike.


Ova sesija je bila neuspješna i entiteti nisu uklonjeni. Međutim, s metodom za uklanjanje objašnjenom ovdje otišla sam ih maknuti kod drugog odstranjivača koji se, da bi ga uklonio, poslužio ustvari sa šest spirita. Kao što mi je i rekao; koristiti nekoliko duhovnih vodiča da ih na silu istjeraju - način je koji funkcionira i lakše nego što sam mislila. Postoje mnogi mediji s pristupom duhovnim vodičima koje bi mogli iskoristiti u ovu svrhu. Reptiliani se ne ponašaju poput zemaljskih duhova i ne može ih se ukloniti bez sile. Nadam se da ovo pomaže drugima s reptilianskim entitetima.

Bilo mi je drago što me uputio na to i što je sve to organizirao, no ipak me prevario ostavši prikopčan i nakon uklanjanja, zadržao se i još uvijek ostao povezan. Obećao mi je potpunu slobodu od entiteta, napravila sam što je tražio, a on je lagao! Skrivao se od Briana. Sljedećih godinu dana nastavio je održavati vezu sa mnom preko duhovnog pomagača imenom Shurl, koja je ustvari anđeo. Brian ju je prvi koristio. Smiješna je bila činjenica da će Shurl raditi protiv reptiliana, a reptilianski entitet će joj sve opraštati. Shurlino zapisivanje velike količine informacija natjeralo bi me na mailanje ljudima o tome što sam znala. On za to nije mario sve dok je bio uvjeren da lažima može utrti, u konačnici, put do nagrade od svoje organizacije. Prebacujući krivnju, za sve izdano, na Briana.

Kasnije si je utuvio u glavu da ću morati dovršiti knjigu i počeo se koristiti reptilianskom taktikom "stopiramo prije nego što razotkriju", pretvorio se u vrlo uznemirujućeg pomoćnika, prisiljena sam dovršiti knjigu samo zato da on ne bi imao ništa za stopirati; knjigu, koju prije nikad nisam imala namjeru pisati. Tako da ispada da je njegova neadekvatna primjena pravila "stopiramo prije nego što razotkriju“ i dovela do knjige!! Kao što sam mnogo puta ponovila, na njemu je potpuna odgovornost.

Kao što rekoh, otkačen je od mene i dvije godine držan od strane duhovne ravni. Bio je jako zabrinut da ga ne zadrže pedeset godina i kako bi to spriječio, i utažio vlastitu glad za moći, odao je duhovnim ravnima reptilianske tajne u vezi karme koje sam čula, i rečeno mi je da je odao tajnu o tome kako krše dogovor s jednom vanzemaljskom rasom, a vjerojatno i druge za koje nisam čula. On ni najmanje ne mari za svoju organizaciju, bio je istjeran i želi da ga ljudske duhovne ravni podrže. Ponese ga njegova "pobijediti pod mus" osobina koja postaje veliki problem za njegovu organizaciju. Svatko tko bi ga podržao, biva darivan informacijama.

2,2 Lječilišni i centar psi-kirurgije u Brazilu "Ivan od Boga"

U ovaj sam centar otišla na dvotjedni izlet iscijeljenja. Ettissh je u to vrijeme bio zadržan u duhovnoj ravni. Očito se skrivao od organizacije. Umjesto da me iscijeli, entitet iz centra se, tijekom mog puta kući, prikačio za mene. Ime ovog entiteta je bilo Marija Magdalena i bila je nadglednik centra. Ostavljala je moćan dojam snažne prisutnosti i bila uvjerenja da sam pronikla u njihove tajne.
Sramotno, umjesto da mene iscijeli, Marija Magdalena je namamljena od reptiliana da radi za njega. On bi, u zamjenu, otkrivao reptilianske tajne i informacije. Zajedno su skovali planove kako dovesti Briana u nevolju; poslužit će se lažima da Briana okrive za ono što je uzrokovao reptilianski entitet. Ona je, u isto vrijeme dok je radila za njega, radila i protiv reptilianske organizacije i uzrokovala ovu knjigu.
Laži su se spremale biti izrečene. Reptilianski entitet je uzrokovao da duhovne ravni otkriju tajnu o karmi, ali oni su naumili okriviti Briana. Reptilianski entitet odao je Mariji i druge tajne kako bi ju namamio da radi za njega.
Radila je protiv mene, uvelike me zlostavljajući dok je istovremeno ona sama radila protiv reptiliana.

2,2(a) Uvećavanje svjetskog vjerovanja u spirite...

Ivan od Boga, psi-kirurg i iscjelitelj, reklamira se širom svijeta. Mnogi mediji oglašavaju tamošnje aranžmane ozdravljenja u brojnim časopisima poput Psychic news, kindred Spirit, Caduceus. Postoje ture oglašene na internetu i dok sam bila u Kaliforniji pohađala sam jedno video predavanje. Oni pozivaju sve i svakoga širom svijeta da dođu, obećavajući ozdravljenja svih mogućih stanja. Sjećam se, kad sam na predavanju u Kaliforniji prvi put čula za Ivana od Boga, bila sam impresionirana video snimkom psi-operacije na kojoj Ivan nožem izvodi zahvat na nečijem oku, bez anestetika. Ono što sam smatrala upitnim bio je njihov recept ljekovitog bilja; svo bilje je identično, rekla je predavačica, i svima se daje isto, a ono iscijeljuje svako individualno stanje. Predavačica se našalila na račun toga očito i sama nalazeći to s identičnim biljem pomalo čudnim. Oni su blagoslovljeni od strane entiteta, gdje je entitet spirit koji djeluje kroz Ivana od Boga. Zašto ne daju različito bilje za različita stanja, mislim, poput kineske medicine. Sve u svemu, bila sam impresionirana videom i predavačicom, i odlučih otići zbog vlastitog iscijeljenja. U mom slučaju iscijeljenje bi bilo potpuno odvajanje od reptilianskog entiteta. Poticana sam opet i ponovo da odem, ali mi je financijski okvir bio nedostižan. Ture koje se preporučaju početnicima bile su 1300$, a povrh toga dolazi i trošak leta od 600£. Radim kao zdravstveni radnik u bolnici gdje primanja nisu visoka.

Tamo gdje sam boravila u Kaliforniji, ljudi su za odlazak na turu neko vrijeme morali štedjeti, to je zajednica s niskim primanjima. Stoga, obzirom da si nisam mogla priuštiti, odlazak sam odgodila na godinu dana. Kad su se moje financije popravile, kontaktirala sam Roberta Pellegrino-a koji se oglašavao na internetu, a napisao je knjigu o Ivanu od Boga, "The Miracle man of Brazil". Obzirom da je napisao knjigu, vjerovala sam kako će on biti najbolja osoba s kojom treba ići na turu. Objasnila sam mu svoj problem, a on me uvjerio da će to biti iscijeljeno i poticao na odlazak. I tako sam uštedjela, i s velikom nadom otišla na njihovu dvotjedni tretman. Zateklo se tu dvadesetak ljudi sa širokim dijapazonom oboljenja, ili samo životnih problema; kao što rekoh, svatko je, s bilo kojim stanjem ohrabrivan da dođe. Neki iz moje grupe bili su u financijskim poteškoćama i uznemirila me spoznaja što su sve morali proći da dođu do novca. Jedan čovjek, DJ, bio je primoran prodati svu svoju opremu da bi mogao ići, drugi je, zahvaljujući svojoj bolesti bio nezaposlen i morao posuditi novac. Također se preporučalo nekoliko posjeta, a to se broji u tisućama funti.

Drugi dan smo odvedeni vidjeti "entiteta". Poredali smo se u vrlo dug red. Prišavši Ivanu od Boga osjećala sam se bolesno nervozno; bila sam iznenađena svojim osjećajem jer bilo je za očekivati da se osjećam dobro kad vidim iscjelitelja. Bilo je nešto u vezi entiteta što me uplašilo. Provela sam oko 5 sekundi ispred entiteta koji me nije niti pogledao i rečeno mi je da sjednem u sobu za meditaciju. Sjedila sam tamo čekajući ozdravljenje, ali ništa se nije dogodilo. Napustila sam "Casa-u", kako je zovu, vrlo razočarana. Nisam bila jedina razočarana u grupi; druga dama bila je u suzama osjećajući da joj nije pruženo nikakvo iscjeljenje uopće. Ivan od Boga je samo jedan čovjek, i jedini iscjelitelj, i prima stotine pacijenata dnevno! Dvije trećine pacijenata čine lokalni Brazilci, siromašni koji posjećuju Ivana od Boga kao što bi mi liječnika. Tim je ljudima posvećeno više vremena ispred entiteta, on bi ih držao za ruke i razgovarao s njima. Potrošeno bi bilo i nekoliko minuta dok bi „stranci" bili probrljani u par sekundi. To sam iskusila pokušavajući vidjeti Ivana od Boga - čovjeka, čekala sam ispred njegova ureda, i unatoč tome što sam bila prva u redu, lokalni Brazilci su imali prednost. Pretpostavljam da je to razumljivo, liječenje je za siromašne Brazilce, a ima ga samo koliko jedan čovjek stigne iscijeliti. No tada strance ne bi trebalo poticati da dolaze. Pa zašto su ohrabreni na masovne dolaske? To je iz razloga koji je skrivena agenda iscijeljenja Ivana od Boga. Njihova agenda nije samo iscijeljivanje, to je i uvećavanje svjetskog vjerovanja u spirite. Dakle, stranci su poticani na dolazak iz razloga da ih se natjera da povjeruju u spirite, njihovo ozdravljenje nije cilj, premda su neki nesumnjivo izliječeni...

Pa sam nastavila. Nakon što sam jednom bila ispred entiteta bez da sam iscijeljena, postadoh vrlo uzrujana. U sobi za meditaciju sam zapala u nesavladiv plač osjećajući veliko razočarenje. To je očito bilo neprihvatljivo (trebala sam biti iscijeljena), a svakako i loša reklama za Casa-u. Tako da drugi put kad sam išla pred entiteta, rečeno mi je da sjednem u sobu do, u kojoj se obavljaju intenzivna iscijeljenja i psi-kirurgija. Bilo mi je jako drago što ću konačno primiti iscijeljenje. No nisam primila ništa, nego je umjesto toga izvedena predstava iscijeljivanja samo da prestanem plakati. Nakon što i poslije ove sesije još uvijek nisam iscijeljena, suočila sam Casa-u s činjenicom da su odglumili moje iscijeljivanje. Ovo je odjeknulo kao grmljavina i podvrgnuta sam gotovo instant psihičkom napadu. "Mi smo prezaposleni", rečeno mi je kao objašnjenje i izgledalo je vrlo slično kao u National Health Service bolnici u kojoj sam bila zaposlena - previše pacijenata, a premalo vremena. Poslije toga dovedena sam do stanja da se osjećam vrlo nepoželjno, još mi je ostalo tjedan dana posjete i nisam imala izbora nego ostati. Casa je očito imala metode kako da nepoželjne ljude odvrati od boravka, samoobrambena metoda koja neželjne goste dovodi do stanja iznimne neugode. Postadoh čuvana od spirita koji su se manifestirali kao crveni i neugodni. Jednom prilikom dok sam sama bila u šetnji, jedan entitet mi je napao predio srca i pluća. Casa Ivana od Boga je podvrgnuta velikom broju napada od strane odvjetnika, policije, i usprkos tome uspjela se održati. Ova samoobrambena strategija mora da je dijelom razloga i kasnije ću objasniti do koje širine ta samoobrana seže da je to šokantno.


Nešto što sam primijetila, a smatrala poprilično čudnim, bio je tretman koji je prolazila rodbina oboljelih. Neki od jako bolesnih dolazili su u pratnji rodbine. Ti rođaci zapravo nisu bili bolesni, a ipak je svima propisano bilje. Zašto im je propisano bilje? Oni nisu imali bolest koju bi trebalo izliječiti. Nikakvo objašnjenje nije dano. Jedna dama iz naše grupe koja je skrbila za svog paraliziranog sina me dočekala u suzama nakon odlaska pred entiteta koji ju je upitao je li uzela bilje. Njoj, ustvari, bilje nije bilo ni dano i entitet ju je, zajapurenog lica, iznenada morao prebaciti na bilje. Njezina vjera u ljekovitu moć bilja bila je poljuljana, a također i u ozdravljenje njenog sina. Činilo mi se da zdravi rođaci ne dobivaju bilje u svrhu liječenja. Dakle, da li bilje liječi? U tom trenutku me to nije baš toliko interesiralo.

2.2(b) Ivan od Boga u ligi s reptilianom Ettisshom: Ettissh novači pomoć/knjiga biva napisana.

Po svršetku ture otišla sam kući izuzetno razočarana. Ivan od Boga je prepoznao dalekosežnu vezu s reptilianom, ali nije ga uklonio. Dok sam napuštala Casa-u, jedan entitet iz Casa-e slijedio me kući. Zamijenio je mog duhovnog vodiča koji mi je oduzet u Casa-i, a kojega otad više nikad nisam vidjela! Kažu da se ozdravljivanje nastavlja nekoliko tjedana nakon posjete, i ja sam bila puna nade da bi reptilian možda sad mogao biti otkačen. To nije bila svrha entitetove prisutnosti. Kasnije sam saznala od Arkanđela Uriela, točnije kroz njegov kanal, Jennifer Hoffman, da je ime entiteta Marija Magdalena i da ona nadgleda Ivana od Boga. Ona je velik i moćan spirit i imala je mračne motive za prikopčavanje na mene. Vjerovala je da sam otkrila jednu od tajni Casa-e; da je bilje samo placebo, drugim riječima, nema iscjeliteljsku moć i koristi se jer ljudi očekuju lijekove. Ettissh se također prijetio da će dati reptilianima da objave u novinama o tim travama. Uvelike se pobojala novinskih članaka vjerujući da bi mogli naštetiti Ivanu od Boga. Ona je zasigurno bila neurotična i imala slabosti, a ja sam podvrgnuta šokantnom napadu i uznemiravanju koje je trajalo godinu dana. Udružena s reptilianom obavila je na meni psi-operaciju smještanja reptiliana Ettissha u moju auru i tijelo. Otišla sam kod Ivana od Boga sa slabom dalekosežnom vezom s Ettisshom, a rezultat putovanja je bio da sada na sebe imam prikopčanog mnogo goreg entiteta i reptiliana u auri.

David Ashworth, u "Dancing With the Devil" kaže da kad jednom imate jednog entiteta tanka je granica i privlači sve više, i to je svakako ono što se meni dogodilo kod Ivana od Boga i mislim da moja priča treba biti ispričana. Imam dokaz njezinog postojanja, kao što rekoh, Arkanđeo Uriel ju je identificirao, Spiritualna Crkva ima psi-umjetnika koji ju je naslikao, šef vodeće organizacije za oslobađanje od spirita identificirao ju je kao sotonsku, i od Ivana od Boga.

To kako me entitet iz lječilišta Ivana od Boga tretirao, bilo je apsolutno dijabolično, otišla sam tamo po iscijeljenje, a udružiti snage s reptilianom da bi mi naudili, je sramotno. Tamošnji entitet je daleko moćniji od reptiliana, tako da mi je centar psi-kirurgije Ivan od Boga, razvaljivao život godinu dana.

Također bi joj i Ettissh za trampu odavao reptilianske tajne i informacije. Zajedno su skovali planove kako Briana dovesti u nevolju, lažima kojima bi Briana okrivili za ono što je uzrokovao reptilianski entitet. I druge laži su se spremale biti ispričane. Reptilianski entitet je uzrokovao da duhovne ravni otkriju tajnu o karmi, ali su oni odlučili okriviti Briana. Reptilianski entitet je odao i druge tajne Mariji kako bi je potaknuo da radi za njega.
Ona je, u isto vrijeme dok je radila za njega, radila i protiv reptilianske organizacije i prouzročila ovu knjigu.

Ona je željela izdavanje ove knjige i dobro se protegnula da se to i dogodi, ona ju je uredila i pogurnula do kompletiranja, čak i pisanjem protiv njih. Ova knjiga je dovršena od njenih ruku.

Pravi se važan pred Marijom i zaglavi u svom reptilianskom "pobijediti mene pod mus" problemu.

Ettissha ni najmanje nije briga za reptiliansku organizaciju i potpuno je nepouzdan; trogodišnje sakrivanje od njih, mislim da govori sve...

Nakon godinu dana vratila sam se u Ivana od Boga i suočila Roberta Pellegrino-a s činjenicom prikapčanja entiteta Ivana od Boga. Priznao je da se to zna dogoditi i da se čak dogodilo i njemu na dva tjedna!, ali nije ponudio rješenje...

stranica


3. Njihov opći plan

Oni žele ovu planetu za sebe

Ovdje započinjem razgovorima koji se protežu kroz ovu knjigu s Ettisshom; obično je oponašao Brianov glas.
P - je moje pitanje, a E - njegov odgovor. Nisam uključila sva svoja pitanja u nastojanju da sažmem informacije.

Ovdje Ettissh objašnjava kako reptilianski plan za nas uključuje da nam svima implantiraju sićušne uređaje. Pristat ćemo na taj implantat, jer će se činiti da je to bolje nego nemati ga. Kako bi mi na to pristali, trenutno zamjenjuju gotovinu s karticom, ova kartica će izgledati nepouzdano i podložna krađama, mi ćemo tada povjerovati da je maleni uređaj pod kožom financijski bolja opcija. Cijeli svijet bi trebao biti implantiran tako da zajednice koje nemaju banke budu, ili će biti, uništene.

Najvjerojatniji način na koji reptiliani vjeruju da će nam implantirati ovaj uređaj je preko osobne iskaznice, a ona će tada biti napravljena tako da bude nepraktična, izgubi se, a nadomještanje će biti komplicirano. Mi ćemo pristati na identifikacijski implantat kao rješenje problema izgubljene osobne iskaznice. Ovaj uređaj će omogućiti reptilianima da nas ubijaju i oni planiraju to i učiniti kada svi na svijetu budu implantirani. Ettissh kaže da ćemo svi biti ubijeni strujnim udarom preko implantata. Vjerujem da je to moguće nakon što sam primila napade s oružjima koja opisah.


P - Zašto ste ovdje?

E - Da preuzmemo planet, djevojko. Mi upravo sad sve držimo pod kontrolom - svi ćete biti pobijeni jednog dana, i onda će naši hibridi preuzeti, i to je naš planet, a ne Vaš.

P - Što želite?

E - Želimo vaš planet, nedvojbeno, to je sve što želimo.

P - Zašto nebi koegzistirali s nama?

E - Ne, ne možemo koegzistirati jer bi nas ubili, ne, moramo vas se riješiti - tako mnogo nas ima da trebamo sve, i još.

P - Kako ćete ubiti sve nas?

E - Svi ćete vi umrijeti, ali ćemo vas prije toga smuljati.

P - Kako?

E - Implantatom.

P - Je li to mikročip?

E - Možda je, možda nije.

P - Što je s onom forom identifikacije preko leće u oku?

E - Želimo to učiniti - tako da vas sve možemo identificirati - nema lažnih putovnica, mi ćemo znati tko ste.

P - Kako ćete nas ubiti?

E - Sve ćemo vas implantirati, a onda ćemo naštimati sat da otkucava i svima je odzvonilo - implantat će vas sve zbrisati.

P - Da li se već služite tim implantatom?

E - Da, imamo označene neke ljudi.

P - Koga?

E - Zatvorenike, -- da, isprobali smo ga na životinjama...... opremit ćemo ga tako da vas ubije - elektrificirati će vas – još nismo sigurni kako ćemo točno to učiniti – ne, ne možemo koristiti viruse, to nije efektno - neka vrst strujnog udara – sad trenutno nemamo tehnologiju - radimo na tome.

P - Kako će ljudi pristati na ovaj implantat?

E - Oni će ga svi htjeti jer će misliti da je to dobra stvar.

P - Zašto?

E - Zato što to upravo sada namještamo - novac djevojko - on nije siguran - otuđivanje, prijevare, pranje novca, krađe novčanika, prijevare s kreditnim karticama, izgubljeni PIN-ovi. Mikročip će se činiti bolji izbor - bit ćete potpuno sigurni, bez ikakvih krađa - to nam je druga opcija, nije li, naš broj jedan je osobna iskaznica, plan „A“ - iskaznice će zamijeniti sve - vaše putovnice, brojeve zdravstvenog osiguranja, vozačke dozvole, a tu je i još jedan način na koji možemo usaditi implantat, broj socijalnog osiguranja (kod nas – JMBG ili OIB – op.prev.), jer će se zagubiti, a to će vam komplicirati stvari - nema odmora u inozemstvu sljedeće godine, jer će se odugovlačiti s izdavanjem novog - ako je on izgubljen, sve vam propada – ništa ne možete obavljati dok se ne izda novi, a mi ćemo vjerojatno reći; ma zamijenit ćemo ga dok ne trepneš, ali onda će se stvari promijeniti i to neće ići tako glatko – stvarno zgodno na koncu konca. Možemo isprobati obje opcije i vidjeti koja funkcionira.

P - Što radite s planom B?

E - Namještanje stvari je upravo u tijeku.

P - Kako?

E - Novac vrlo skoro više neće biti novac - euro je dio toga - puno lakše.

P - Što će se dogoditi euru?

E - Izgubit će svoju vrijednost kako bi vas sve natjerao da prijeđete na njega - onda kad će svi imati euro, eura neće biti - sve će biti na vašoj kartici - nema nikakvog novca.

P - Što će se dogoditi euru?

E - Ne pričam ti - euro će nastaviti padati (sic) do na oko 1€ za funtu – euro jak, želi ga svak' - bit će tu poticaja (za nikakav novac) - možda ćemo ga svog jednostavno povući – tada je sve na karticama, a onda kartica ne valja, nisu sigurne, i vi ćete htjeti nešto drugo - jer ćete biti opelješeni - prijevare s kreditnim karticama - sve se to namješta upravo sad.

P - Kako?

E - Ne, ne trebamo mi nikakve jebene PIN brojeve za kreditne kartice - ako morate ukucati PIN, onda je sigurno, nije li – tako da ćemo to dokinuti, neće biti upotrebe PIN-a i učinit ćemo da vas je lako pokrasti. -- Mi ne možemo učiniti mnogo s debitnim karticama (biti će i kreditna i debitna u jednoj) osim vam ih zakomplicirati – to se već događa - izgubi ih se, a ne može ih se tako brzo zamijeniti novima - one nisu pouzdane, računi s kase. Kreditne kartice su najbolje za vas, sve vas bacaju u dug - onda ćete se svi naći u dugovima, a onda ćemo mi povisiti uloge, kamatne stope – narast će do neba, i onda ćemo izaći s nekim boljim prijedlogom, a vi ćete ga htjeti. – Do kreditne kartice je lako doći, a to smo mi, i mi smo kreditne kartice, mi stvaramo pravila, a pravila su usmjerena tako da potrošite više nego što zaradite, da ste svi u dugovima. Mi držimo većinu kreditnih kartica, a do njih je vrlo lako doći. -- Pokušavamo dokinuti PIN-ove i tko god se usprotivi, dobije svoje - ubili smo čovjeka jer nas nije podržao – da, bio je u Parlamentu i umro je - srčani udar - to smo bili mi - bilo je to ove godine (2003.) - naša vitlajuća stvar (vidi oružje #1) - tijekom jednog od naših sastanaka - početkom godine-ožujak - prije smo bili radili na njemu - njegovu krv, čineći ga prijemčivijim - nije izgledalo prirodno, riskirali smo. Naši srčani udari su malo drugačiji - jer osoba nema ugrušak, nema ishemije - mi ne dopustimo obdukciju.

P - Zašto?

E - Jer mu nebi ništa našli. To je uvijek u isto doba dana - između dva i tri ujutro (Malo ljudi ustaje prije četiri) obično je točno vrijeme 2:40, i na ljudima svi radimo zajedno -- Ako imate PIN-ove, naš plan nebi uspio i mi bismo morali ponovo smišljati. - Svatko s imalo razuma želio bi PIN za kasu - i neke zemlje ga koriste, a mi ćemo ga dokinuti.

E - Tony Blair želi PIN - jebeni dronjak govnjivi. -- Tony Blair neće dugo trajati, ako promiče PIN-ove.

P – Prijevara s kreditnim karticama – u ovom trenutku bi mi sav novac bio povraćen.

E - To će se promijeniti, dokinut ćemo sve to, nemate izbora - kada ne bude novca mijenjat ćemo pravila, možda ćemo platiti malo, ali ne puni iznos, nova pravila su da se novac ne refundira, ako je ukraden – mi si jednostavno to ne možemo priuštiti - smanjiti vremenski rok - 4 sata da to prijavite, ili možda i manje.

P – A što je sa zaštitom?

E – Nastojati ćemo srediti da se do zaštitnog osiguranja teško dođe, hrpa izuzeća, takvih stvari.


4. Što možemo učiniti da ih zaustavimo?

U osnovi moramo znati što se događa, zabijanje glave u pijesak je najgora stvar koju možemo učiniti obzirom da su oni prešli polovicu puta realizacije svog plana i neće odustati osim na silu.


E - Ako svi odbijete, ili puno vas odbije sudjelovati u našem kontrolnom mehanizmu onda naš plan neće upaliti. Vi svi možete odbiti koristiti kreditne i bankovne kartice, i tada mi nemamo uporišta.

P - Koja je najvažnija stvar koju svatko može učiniti da vas zaustavi i zadrže planet za sebe?

E – Buniti se k'o lud i to će biti dovoljno. (masovne pobune)

E - Odbaciti sve kreditne kartice.

E – Izboriti se za PIN ako koristite kreditne kartice.

E - Odbiti slati djecu u školu.

E – Eksponirati glavne face.

E - Odbiti glasati za bilo kojeg predsjednika, jer će to uvijek biti znak da imamo kontrolu.

E - Izvaditi sav svoj novac iz banke i staviti ga u sef.

E – Nas eksponirati, u načelu, i onda nećemo visiti okolo.

E - Ako ne koristite kreditnu karticu, onda nećemo biti u mogućnosti maknuti novac; ako je novac još uvijek u opticaju, ne možemo vas implantirati, a bez implantata vas ne možemo uništiti.

E - Trenutno još uvijek postoji novac, ali kad ćemo ga morati povući, onda ćete nas svojim negodovanjem morati spriječiti u tome, a način kako da to izvedete je da ne koristite kreditne kartice.

P - Kako ćete se riješiti novca?

E - Činit će se kako je pametnije imati sve preko kartice.

P - Zašto?

E – Već se sve kreće u tom smjeru. Tako je jednostavno koristiti karticu, zašto se bakćati s novcem, i dalje će postojati čekovi, čekovi ili kartice.
Prosvjedi/pobune se trebaju pokrenuti kad predložimo ukidanje novca, jer jednom kad to učinimo, na konju smo – sve više i više stvari na kartici, pojednostavnit će stvar.

P - Što će djeca koristiti?

E - Djeca će isto imati kartice-svojih roditelja, uz ograničenje potrošnje na njima. U kasi neće biti nikakvih čekova - sve na kartice. Trgovine uskoro neće primati ništa drugo osim kartice.

P - Zašto?

E - Zato što je tako jednostavnije. Moramo uklanjati novac postupno, u fazama – tako da ga se teže koristi - bankomati nisu sigurni - ljude će se početi pljačkati na bankomatima, stroj će im lakše progutati kartice, biti će bez kartice još 20 dana, banke su otvorene u usrano vrijeme – morate uzeti slobodne dane na poslu da stignete otići – dugački redovi u vrijeme pauze za ručak. Sredit ćemo da bude prokleto teško doći do svoje love.
Oni će izmisliti nešto drugo, i to će izgledati kao idealan način plačanja, poput osobne iskaznice – imat ćete sve što vam treba u jednoj kartici, ali onda, obzirom da su podložne gubljenju, naravno da će se pretvoriti u implantat.5. Koloniziranje Zemlje njihovim Hibridom

Nakon što smo pobijeni, oni će pričekati 10 godina i onda kolonizirati Zemlju kao hibridi čovjeka i reptiliana. Razvijaju tog hibrida koristeći ljudski DNA (vidi Genetski uzorci). Hibrid je opisan ovdje.

E – Sve ćemo pobiti, i da se ne moramo bakćati s tim stvarima, ostaviti da trune desetak godina. Ostati će par tisuća ljudi i njima ćemo se baviti. Ne želimo nikakvi ljudi da nam se razmnožavaju k'o zečevi, valjda možemo dopustiti nekima da ostanu, nismo sigurni.

P - Kako izbjeći implantat?

E – Odvojiti se od društva, ne plačati namete, bez bankovnih računa – to je bazično glavni način kako.

E - Mi ćemo pokušati, a i ubiti, ostale – u početku će nam to, kao novima u selu, teško ići.

P - Kako ćete izgledati?

E - Hibrid nas i čovjeka, više ljudski i bit ćete zelenije nijanse s nekoliko dodatnih stvarčica i dijelova - sada bi izgledali zeleno – tamno zeleno. Nećemo izgledati lijepo – imat ćemo sva osjetila - nećemo imati nikakvih ljuski, pomalo neugledni - malo kose, rijetka brada. Visina - oko 6 ft. 8 in. (2 metra – op.prev.) - imamo sve isplanirano, znamo točno kako ćemo izgledati.

P - Jeste li i prije eksperimentirali na ljudima?

E - Da, milenijma unazad - prije milijun ili više godina - znali smo sići i uzimati ljude – otimati ih, a zatim ih secirati i još neke druge stvari.

P - Kako su ti koji su otimani izgledali?

E – Punije figure, špiljski ljudi, krzno po cijelom tijelu, zdepasto građeni – vraški mišićavi, niski.


6. Reptilski entiteti


Oni, u sklopu njihovih tehnika zlostavljanja, koriste reptilianske entitete za lociranje žrtve i povrat informacija o napretku štete koju reptilian izaziva. Oni se tijekom zlostavljanja prikapčaju na žrtvu. Imam mnogo osobnih iskustava koje sam opisala u nastavku, vrlo su zanimljiva.

Evo što je Ettissh rekao:

P – Što su entiteti u stvari?

E – Dakle, mi smo Brianovi partneri (tad sam imala dva entiteta) – dakle, mi smo Reptiliani u spiritualnoj formi, i mi tužakamo Brianu što se događa.

P – S čim?

E – S tobom curo, da zna što smjeraš i gdje se nalaziš.

P – Koja je vaša svrha?

E - Mi smo u ulozi špijuna.

P - Koje informacije dajete Brianu?

E - Kažemo mu gdje se nalaziš.

P – Vi me locirate?

E – To bi bila bit, dobro, koristi nas on za malo više od toga, ali to je do njega, zar ne.

P - Znači kažete mu gdje sam - zašto?

E - Tako da on ili drugi mogu do tebe.

P – Na kome ih koristi?

E – Na nekima od onih koje moramo sredit. -- Kažu nam što se događa s nekim; kakvog je zdravlja; fizičko stanje; kad je najosjetljiviji; kad je nisko; kako
mu srce kuca - tako da mu možemo zabit pod rebra – To je kao da ste ozvučeni -- Entiteti mogu potisnuti osobu malo.

P - Koliko ljudi ima te entitete?

E - Razuman broj, i oni ne znaju da je to tamo. Obično je samo jedan, a znam da ti imaš dva kako bi držali po strani tog pomagača kojeg dobivaš.

P - Koga oni tužakaju?

E - Osobe na čijem se zemljopisnom području nalaze -- Većina ljudi s naše crne liste ih ima.

P – Na koliko ih se dugo ima?

E - Normalno je, dok ih ne sredimo -

P - Do smrti?

E – Do smrti ili micanja s puta. Spajaju se na solarni pleksus.


7. Genetski Uzorci

Brian prikuplja genetske uzorke na kojima oni vrše opite upravo sada u potrazi za genetskim materijalom koji bi omogućio dugovječnost, jer oni dugo žive, i vrhunske mentalne sposobnosti, obzirom da ih oni posjeduju. To je do boli povezano s njihovim programom razvoja hibrida. Koriste se uzorcima mozga u cilju procjene mentalnog potencijala gena (također vidi „ishranu“). Vjerovali ili ne, Brian, ženama koje bi zaveo, te uzorke prikuplja dok one spavaju. On osigura da prenoće. Evo kako je prikupio moje: To je bilo dok smo oboje pohađali školu stranih jezika u Španjolskoj. U školi je uspijevao vrlo lako privuči žene i prisno je prijateljevao s puno njih tamo. Brian u ženskom razredu, to je poput lisca u kokošinjcu, dobro se probijao kroz gužvu.

Iznenađivalo me to jer nije bio zgodan, nije bio bogat, crnac je, pa je tu bila i rasna razlika, a ipak su mu žene "jele iz ruke". Poslije sam otkrila da se koristio tehnikama zavođenja koje uključuju mentalne procese. To je primjenio na meni i ja sam pala na njega iako sam ga na prvu doživjela kao neprivlačanog. Prvi put smo se seksali dan prije mog povratka na posao u Englesku. To se na moj zahtjev odvilo tijekom dana; premda me privlačio u njegovoj blizini konstantno sam bila napeta i osječala zabrinutost u vezi ostajanja preko noći. Brian je bio puno drugačiji u spavaćoj sobi, njegova mladalačka bezbrižnost, prijašnja osobnost gostoprimca Briana, potpuno je nestala, i on je postao poput profesionalca, uglađen, vrlo iskusan, poput muške prostitutke, kao da živi od toga ili tako nešto, govorio je sve prave stvari, ali je zvučalo kao da je to radio već milijun puta, a ja se našla na njegovoj pokretnoj traci. On je to puno puta činio i prije nego što je počeo uzimati genetske uzorke svake žene koju bi sreo.

U Velikoj Britaniji sam radila četiri tjedna i nastavili smo kontaktirati preko e-maila. Po povratku u Španjolsku srela sam Briana kod njega na roštilju, a tamo se sprijateljivao s mojom susjedom. Bio mi pisao u mailu o njoj. Kako god bilo, želio je i mene također, i nagovarao da provedem noć s njim. Nisam htjela; još uvijek sam bila vrlo napeta u njegovoj blizini. Poduzeo je sve živo kako bi se osigurao da prenoćim, kupio mi nove toaletne potrepštine, čak i odjeću, samo da ostanem, vrlo je uvjerljiv, no obično ne troši novac na svoje djevojke. Ostala sam, i sve je dobro prošlo, pa sam bila vrlo iznenađena kada, sljedeći put kad sam ga vidjela u školi španjolskog, nije htio znati za mene. On je, vidite, dobio svoj uzorak. Šarma je nestalo, a zamjenio ga je neraspoložen neugodan čovjek, barem što se mene tiče. Nije zvao, on više nije bio zainteresiran, a ja ipak jesam. Jednom kad smo se seksali ja sam se emotivno vezala i htjela se nastaviti viđati tako da sam sada ja njega lovila i predlagala izlaske.

Nastavili smo se viđati, ali on nije bio isti, i ja jedva da sam ponovno srela šarmantnog Briana. Njega su dobivale druge žene.

Ovdje Ettissh govori o Brianovoj kolekciji genetičkih uzoraka:

E - Brian je prikupio najmanje 1.000 uzoraka.

E - On uzima uzorke mozga

P - Čime?

E - Komadom opreme, ali to radi ljudski dio osobe, ne alien, makar on usmjerava Briana.

P - Kada?

E - Kad hrčete, a on se i pobrine da hrčete.

P - Kako?

E - Žene moraju prenoćiti - seks je već njegova stvar.

E - On ih nokautira – to odradi reptilian - oko tri sata ujutro je uobičajeno vrijeme.

P - Gdje ulazi u mozak?

E - Između mekog tkiva i vaše lobanje - ne treba proći kroz lobanju - tu će biti neznatna rupica - ponekad odabere nosnicu ili vlas, tako da ne primjetite - vadi minijaturni uzorak i predaje ga jednom od svojih partnera - sastanu se i on ga preuzme - u Velikoj Britaniji - u području Londona.

P - Gdje ih pohranjuje?

E - On ima posebno mjesto za njih do kojeg se ne može – posjeduje mali sef – partneri ga odvedu do njega - netko drugi ih analizira negdje u Velikoj Britaniji - to možemo i sami učiniti - posjedujemo tehnologiju.

E - Opremu izrađujemo ovdje na Zemlji – jedna od naših kompanija to radi – to je medicinska oprema - ljudima koji tamo rade kažemo da je, ali zapravo nije -tvrtka također proizvodi i farmaceutske pripravke -Bristol Myers - oni za nas izrađuju nekoliko komada opreme, kao što je ta sonda.

E - On provjerava astrološku kompatibilnost sa svim ženama koje želi zavesti i ako nisu kompatibilni onda se ne zamara dalje s njima – nogira ih, ali ako jesu potrudit će se, a i uspijeti, zadržati ih kao prijateljice ili nešto, ili, ako je slobodan, češće ih viđati. Ako su Blizanci, ili Blizanci u podznaku, onda uvijek pokuša, zar ne, bez obzira na sve.


8. Oslabljivanje kroz ishranu

Ja sam nutricionist i znam da je ova informacija točna. Postoji literatura o tome da mlijeku za dojenčad nedostaje esencijalnih ulja i da je to vjerojatno povezano sa slabijim razvojem mozga, ali se ništa ne poduzima oko toga. Ovdje Ettissh opisuje kako se mlijeko za bebe koristi da se uvelike reducira naš intelekt; ono ne podržava pravilan razvoj mozga zbog nedostatka hranjivih tvari koje se nazivaju esencijalne masne kiseline (eng. skr. - EFA op.prev.). Ove EFA su namjerno izvađene, čak i danas. Znanstvenici su ušutkavani, pa čak i ubijani; ispovijeda on u nastavku. U mom primjeru je to bilo ovako: DNK uzorak mi je uzet bez mog znanja. Ettissh mi je rekao što su saznali iz mog uzorka mozga; moj intelektualni potencijal je 89% kad se uspoređuje s potencijalom populacije. To je visoko i udovoljava njihove zahtjeve. Međutim, moj stvarni intelekt je 60% te brojke čisto zato što sam kao dijete hranjena isključivo mlijekom za dojenčad. To je 33% minusa, i ja sam vrlo uzrujana, a i zvoni istinito, morala sam ići drugačijim putem zbog toga, jednim puno težim. Također sam proćerdala mnoge godine. Od uopće nikakve utjehe je činjenica da je, kad je većina naših umova potisnuta na taj način, moj intelekt bolji nego u većine.

Druga vrlo interesantna tema je ono što Ettissh iznosi o pšenici. U pšenici postoji tvar koja uzrokuje otvrdnuće arterija i oni promiču proizvode na bazi pšenice upravo iz tog razloga.

Treća je da u našim poljoprivrednim zemljištima nedostaje elemenata u tragovima što dodatno reducira intelekt, to je namjerno.

Njihov hibrid će biti kombinacija čovjeka i reptiliana s ljudskim probavnim sustavom, te stoga njihova opsežna saznanja o pšenici. Trenutno obavljaju genetski inženjering riže s ciljem povećanja udjela proteina kao dio njihove birane dijete.

Evo što je Ettissh rekao:

P - Što ćete jesti kad dođete dolje?

E - Rižu djevojko, ne pšenicu, ne želimo aterosklerozu, to je ono što vam ona čini - znanstvenici su to otkrili i mi smo ih ušutkali – da, nekolicinu smo ubili zbog te stvari sa pšenicom. Mi promoviramo pšenicu kako bi vas oslabili, otvrdnuće arterija - to je endosperma-pšenične klice nisu dobre za vas, to je to - s mekinjama nema problema - riža je najbolja stvar koju možete jesti

P - Zašto?

E - Njezin protein je potpun, možete samo od nje živjeti - skoro. Naš probavni sustav će biti ljudski - ne postoji drugi način.

E - (Tvar u endospermi pšenice) lijepi se za stijenke krvnih žila, a zatim djeluje kasnije, tako da u početku ništa ne primjetite.

E – Nedostaje vam elemenata u tragovima, nema ih u zemlji, dobro, nema ih u poljoprivrednim zemljištima.

P - Zašto?

E - Jer smo se osigurali da ne dospiju tamo - tako da ste manje inteligentni – malo zamagljeniji - tako da ne možete sastaviti dva i dva, a i zbog još nečeg - ne želimo vas inteligentne jer ćete tada gledati na ovu situaciju i misliti; ovo mi nema nikakvog smisla.

P - Jesam li ja manje inteligentna nego što bi trebala biti?

E - Pa svi ste jer to ima veze s vašim mozgovima – nedostataju vam esencijalne masne kiseline, EFA, u mozgu – to vas čini zamagljenijima.

P - Koliko zamagljenijima?

Rekao mi je da sam trebala biti 89 posto inteligentna i to je, obzirom da su svi reducirani, smanjeno na 60 posto. Ja sam 75 posto inteligentna u odnosu na populaciju.

P - Kako znaš?

E – Provjerili smo to na komadićima moždanog tkiva.

E - Svima nedostaje esencijalnih masnih kiselina – nema ih u bebi-mlijeku - ne onih pravih – nekih da, ali nekih nedostaje, a u prošlosti nije bilo nikakvih – svi ste bili hranjeni na bočicu.

E – Da si bila dojena, a imala 89 posto intelekta, onda bi jebeno dobro prolazila - briljantno - bila bi vrhunski nutricionist, a trenutno nisi dovoljno pametna da doguraš do tamo – pa, malo smo ti to pomrsili - sveučilišni 2 1 /način stupnjevanja završne ocjene-diplome u britanskom sveučilišnom sustavu – op.prev./ (ja sam dogurala samo do 2 2), a zatim ravno u istraživače.

E - Znanstvenici ne znaju, jer mi to nikada ne financiramo.

P – Bebi-mlijeka?

E - Ne dopunjavamo ih, zar ne - to je namjerno - ne dopuštamo da znanstvenici to otkriju – tajimo to - mi smo bebi-mlijeka - mi smo u svim vrstama bebi-mlijeka kao što su Nestle, Cow and gate, svaka tvrtka za proizvodnju bebi-mlijeka, to smo mi.

E – Ubili smo znanstvenika koji se bavio proučavanjem bebi-mlijeka – ti ga znaš, vrlo je poznat - srčani udar, obuhvaćajuća stvar (vidi oružje #1) -- on je bio uvjeren da smo u krivu i pokušao to reći drugim ljudima.

P - Što je s aktualnim vrstama bebi-mlijeka?

E - Ne stavljamo dovoljno toga u bebi-mlijeka i hranu - držimo kvantitetu niskom koliko god možemo, taman dovoljno da ste zadovoljni.


9. Financijski dug

Oni su banke i kontroliraju nas kroz dug. Koriste univerzalni zakon obilja kojim utječu na naše blagostanje kada smo u dugu, dug odvlači novac i druge stvari daleko od nas. Moramo više raditi što nam ostavlja manje vremena za pitanja tipa: što se događa, ili podizanje nivoa naše svijesti:

E - Dugovi su za nas od kapitalnog značaja - mi smo svi međunarodni bankari, i ako ste svi u dugu to znači da, kad dođe vrijeme, vas imamo u škripcu, ali to nije razlog zašto to radimo. To je naš novac koji koristite, proizvodimo ga i zgrćemo kroz kamate, ne postoji ništa što bi mu bilo pokriće (nema zlata) - no nije sve samo u zarađivanju novca - mi koristimo univerzalni zakon - ako ste u dugu, stvari ne idu vama u korist. (- Novčani zakon obilja - antiobilje, dug odvlači stvari daleko od vas - i to ne samo novac) Mi znamo sve univerzalne zakone, i mi ih sve koristimo, a ne samo ovaj jedan.

E - Mi smo iza većine kreditnih kartica - tako da ne znate kako stojite s novcem i trošite više nego što bi trebali, pa završite u dugovima. Mi vas želimo sve baciti u dug, tako da onda stvari ne idu vama na ruku, pa – dug rađa još dugova – da vam ga možemo zabiti do balčaka - negativna spirala nizbrdo, a mi ćemo je malo potpomoći na putu, uzimajući vam više nego što je to razumno nakon što se jednom nađete u dugu, pogledajte prekomjerne naknade - 30 funti za odbitak na izravno zaduženje, 17 posto kamata na bankovni dug, to je apsurdno, i zašto nitko to ne dovodi u pitanje, pa, ako netko i bi, a nalazi se na poziciji moći, možemo ga obraditi ili ga se riješiti. Posjedujemo sav novac kako bi vas mogli bolje kontrolirati, ako ste u dugu nemate vremena - morate raditi više da bi zaraditi više novca i onda ne možete razmišljati ni o čemu drugome. Pogledajte bogate i slavne - oni imaju više vremena za druge stvari.

P - Što je s hipotekama?

E - Pa hipoteka je dug, nije li - velika hipoteka čini da vaš novac loše radi za vas - antiobilje djevojko.

P - Zar vrijednost kuće to ne poravnava?

E – Ne, ne poravnava, vrijednost je samo teoretska dok je ne prodate, tako da nama ne bi smetalo da svi imaju ogromne hipoteke. - To čini da vam stvari krenu nizbrdo, a mi vas možemo zgrabiti.


10. Svemirske postaje

Brian mi je pokazao neke slike njegove svemirske postaje i onih malih svemirskih brodova koji na nju slijeću i s nje polijeću. Bilo je to poput najtehničkijeg, strahopoštovanjem nadahnutog znanstveno fantastičnog filma koji možete zamisliti. Njihova moćnost i napredna tehnologija ostavile su me bez teksta. U usporedbi s njima osjećala sam se kao minuskularna ništica. Bilo kojeg osjećaja, koji sam imala o sposobnostima mjerljivim s njihovima, nestalo je. Oni su toliko daleko ispred nas u tehnologiji da to prelazi granice mog razumijevanja. Štujem ih, izazivaju strahopoštovanje u meni, ma na koji način ja mogu biti na njihovom nivou? Ja imam svoje mjesto i ono se ne može mjeriti s njihovim. To su bili moji osjećaji. Oni su potpuno van konkurencije s ljudima; to je kao mravi u odnosu na nas. Mravi su slabi i mogu biti zgnječeni samo tako. Protivnike treba poštovati. Naši egoi bi potpuno nestali da ih vidimo u njihovoj pravoj areni. Drugi put sam njihove svemirske postaje i brodove doživjela kao masivne i obilne, bili su tamni i djelovali gadno, gadno, gadno, mislim da su bli oko Zemlje, a to sam osjetila i još par puta, masa svemirskih postaja okružuje Zemlju, tamne boje i osjećaja koji izazivaju.

U nastavku Brian opisuje kako su reptiliani u stvari ovdje, u svojim svemirskim postajama diljem Zemlje. Oni u tim nevidljivim postajama žive kao reptiliani. Vrlo su intelektualni i hladni, i prema našim mjerilima zli, a na ovom planetu i jako okrutni. Iznenađujuće, no oni su viša bića. Također se nalaze i na puno višem stupnju razvoja od nas i toliko su napredni da to nadilazi sve što možemo zamisliti, i operiraju u petoj dimenziji. Međusobno su solidarni, a jednom je i meni pomogao jedan Drako koji je poprilično više od Briana. Oni ubijaju bez razmišljanja i uživaju u uzbuđenju. Oni nisu s ovog planeta i evoluirali su na drugačiji način nego mi. Nama je teško shvatiti njihov način razmišljanja.

Mi nismo jedini planet koji žele. Oni imaju mnoge druge planete koje su u fazi preuzimanja. Naš planet je najljepši, ali moraju nas pobiti da bi živjeli ovdje. Mi smo napredniji od njihovih ostalih planeta, tako da im ovo nije lak planet, no prevalili su pola puta do njihovog krajnjeg cilja, življenja ovdje. Oni ovdje ne mogu disati i moraju stvoriti hibride na kojima rade.

Evo što je Ettissh rekao:

E – Mi dole (Zemlja) ni nosa ne promolimo da ne bi bili viđeni, osim ako se pojavi potreba. Živimo u svemirskim postajama u Zemljinoj atmosferi, vi nas jednostavno ne možete vidjeti, zar ne – nismo mi nevidljivi – naši svemirski brodovi su.

P - Koliko vas je?

E - Milijun ili više, iako nisu svi materijalni/fizički -- Mi imamo hrpu planeta na tapeti - širimo našu mrežu gdje nam se prohtje – naš smo uništili - rat - i ne želimo rat više, ali pojavi se potreba - imamo mnogo planeta na tapeti - neke manje napredne od vas, neke isto.

P - Zašto toliko puno?

E – Jer neće možda na svima uspjeti - ne bacamo sva naša jaja u jednu košaru, a ima nas i strašno puno, pa smo željeli probrati žito od kukolja – koji se pokaže kao najbolji, možda nekoliko - zašto da se zadovoljimo s jednim kad možemo imati više.

P - Što s primitivnim mjestima bez dominantne evolutivne vrste?

E – Mogli bi biti pojedeni od lokalnih divljih životinja, potrebno nam je sigurno utočište, plus ne želimo se boriti svo vrijeme.

E - Mislimo da je vaš planet super, moram ti priznat, zadivljujuće mjesto - to je razlog što smo ovdje jer nije baš najlakši - Mi živimo u našim svemirskim postajama u Zemljinoj atmosferi, ali nevidljivo gomili vas. Uzgajamo stvari i proizvodimo svjetlo i kisik za ono što uzgajamo - naše stanište nije zelene boje, ne tamo odakle dolazimo – to su vaše stvari koje uzgajamo - mi smo pomalo muljavi - podosta svemirskih postaja -- Naši svemirski brodovi su više poput svemirskih postaja - skroz kul – imaju sve što nam treba osim pristojnog svjetla i pristojne vegetacije. Imamo tamo svoje kompletno stanište i stavljamo maske kad idemo k vama – u naš povrtnjak – vaš - ili vaše životinjske nastambe, jer je tamo kisik.

P – Kakvi ste na svojoj planeti?

E – Prije smo se uništavali, a onda smo shvatili da to nema smisla. Nismo toliko loši kao što mislite – mi smo intelektualna bića, ali uopće nemamo osjećaja ni za što – sada puno pomažemo jedni drugima, ali ne i u prošlosti, evoluirali smo - to je kakvi smo postali - mi smo drevni. Mi smo hladna bića i ubili bi vas dok ne trepneš, ali smo također i racionalni, pa ako to nema smisla, nećemo to učiniti. Mi nismo puni ljubavi. Pakleno smo hladni i intelektualni i što se nas tiče ovo je naš planet i zašto ga ne uzeti, i želimo vaše istrebljenje - to je drugačija igra i nećete je razumjeti sve dok ste u njoj – Trebali bi mirno živjeti na našem planetu, ali bi svejedno odlazili osvajati druge - ne ratujemo s drugim planetima, osvojimo one koje se ne mogu obraniti - u miru smo - nitko ne uzvraća – vidimo se kao; odrađujemo željene planete, odlazimo i ekspandiramo se.


11. Okoliš

Oni razvaljuju okoliš, ali bi im bilo draže da to ne čine obzirom da žele da im ovo postane dom. Oni su zapravo zabrinuti za okoliš. Željeli bi učiniti više za njega, međutim preuzimanje je trenutno njihova jedina briga. Kao rezultat toga okoliš biva oštećen. Ettissh ovdje objašnjava kako će očuvati ugrožene vrste tako da ih otmu i spreme u svojim svemirskim postajama:

E - U našim brodovima držimo mnoge vrste.

P -Zašto?

E - Tako da možemo ponovo napučiti zemlju kad dođemo dolje – Cijelo vrijeme otimamo stvorenja i spremamo u hladnjaču – na hibernaciju, doći će opet k sebi. Također neke od njih i uzgajamo. Kloniramo, ali moramo imati par, ne samo jedinku - Kada ti i ja izumremo (pod ti je mislio ljudi) vratit ćemo ih natrag na mjesto, jer nam ne bi smetalo da ih ima naokolo, stvorenja, životinje, kukci - ne želimo da oni izumru, zar ne. Još uvijek ih otimamo i otimamo, zadnje stvorenje koje smo uzeli - imamo pticu koja je sada izumrla, ne može se brinuti sama za sebe, i nikada nije mogla letjeti. Uzrujava nas ono što se događa na Galapagosu - Galapagos će potpuno izumrijeti – divlji svijet - još uvijek biva proždiran - to nije naše djelo -- Mi smo za okoliš, nismo li, ne želimo ga razvaljenog kad stignemo, zar ne.

P - Da li podržavate grupe za zaštitu okoliša?

E – Ne, ne možemo jer nisu naši - poanta je u tome da je trenutno vaše preuzimanje važnije od okoliša.

P - Da li namjerno zagađujete okoliš?

E - Pa da, ali to nije do nas, to je zbog nas – nus-proizvod u neku ruku, bilo bi nam draže da je drugačije.

P - Da li kočite rad grupa za zaštitu okoliša?

E – Da, kočimo, ali samo zato što nisu mi - ne zato što nam se ne sviđa njihov rad -- Mi smo odgovorni za probleme okoliša, nismo to htjeli - to je nus-proizvod. Vrlo smo uznemireni zbog toga, - iznimno uzrujani. Mi očuvamo stvari, ako smo u mogućnosti.

P – Da li vi uništavate peruansku prašumu?

E - Da, nismo osvojili Peru, zar ne, a da smo mi tamo, prašumu ne bi ni dodirnuli, no ovako to moramo učiniti. Moramo te domoroce istjerati iz Perua tako da ih možemo civilizirati - ne želimo da ostane itko tko nije „čipiran“. Indijanci koji nisu civilizirani ne mogu biti dijelom našeg plana, pa činimo što možemo kako bi uništili njihovu kulturu i habitat tako da se moraju prikrpati, želimo ih sve pod našom čizmom, oni nemaju nikakvih banaka i to je problem, nije li - nema banaka, nema ni implantata.
 

stranica12. Razotkrivanje ostalih reptilskih gostoprimaca

Nabrajanje imena

Ettissh mi je rekao imena nekih dobro poznatih ljudi reptiliana. Imenovao je ne samo političare nego također i glumce - Tom Cruise! Oni se trebaju infiltrirati u sve pore društva. Imenovao je dva člana kraljevske obitelji, princezu Anne i princa Philipa, te objasnio da nisu svi članovi kraljevske obitelji reptiliani, to je opisano pod plemstvo.

Naveo je još jednu poznatu glumicu, Emmu Thompson, te da oni promoviraju određene vrste filmova, a Tom Cruise je gotovo ubio suradnika koristeći oružje #1, i da napadaju filmske redatelje. Reptiliani žele proizvodnju samo određenih filmova. On je čak imenovao i jednu tenisačicu, Virginiu Wade. Naravno, tu su i političari, a 70 posto američke vlade je reptiliansko. Kako bi drukčije mogli kontrolirati globus, ako nisu prisutni u svim aspektima društva? Tu su i kopnene snage poput Briana, koje pokrivaju zemljopisna područja pazeći na aktivnosti usmjerene kontra njihovog plana, prikupljaju genetske uzorke napadajući ljude poput mene koji rade na podizanju svijesti. Oni traže visoko svjesne ljude i dovoljan im je susret ili telefonski razgovor da bi mogli prepoznati njihove vibracije. U alienskom biću se oglasi implantat koji je tamo postavljen posebno za tu namjenu. Oni zatim dodaju mrežu (vidi anti-viša svjesnost). Dokaz njihove prisutnosti u svim područjima društva koji imam je da se Brian koristio istima. Kolega iz Yahoo-a pomogao mu je da hakira moj e-mail sandučić, oružja su ispaljena na mene u udaljeno područje druge države ubrzo nakon mog dolaska, Brian mi je rekao da on ima mrežu suradnika kojima se koristio za praćenje moje lokacije tijekom mojih putovanja drugim zemljama, a proputovala sam puno otkad je sve počelo pokušavajući pobjeći od njega i njihovih oružja.

P - Imenuj mi neke reptiliane? - Kako izgledate?

E - Oni žele izgledati potpuno obično – normalno - kako nitko ne bi posumnjao da su išta drugo doli kakvima se prikazuju. Oni nikada ne izgledaju k'o hipici, to je zadnje što bi mi htjeli.

Predsjednici

E - Franklin Roosevelt,

P - Zašto niste uvijek predsjednici?

E - Pa jesmo ponekad, ali draže nam je ne biti pod svjetlima reflektora - okrivite Busha, a on nije razlog.

P – A četverogodišnji mandat?

E - Pa to nije dovoljno dugo, zar ne, puno posla za samo četiri godine, mi bi radije bili na vlasti duže bez prekida, ali to je već poznato. Više smo iza kulisa, također i zbog toga što ne želimo da se upire prstom na nas.


Američki političari

E - 70 posto američke vlade smo mi. - 70 posto američke vlade su ljudsko/reptilski - Donald Rumsfield, Condoleezza Rice, Colin Powell – ne pričam ti. Henry Kissinger, John Ashcroft, John Snow, Richard Shelby.

Britanski političari

E - Britton je jedan (političar Ujedinjenog Kraljevstva), Macmillan (političar UK), ministar obrazovanja UK, ministar vanjskih poslova UK. Bilo tko povezan s vanjskim poslovima vjerojatno je da će biti jedan u bilo kojoj zemlji. Vlada UK - iza kulisa.
Njemački političari

E - Helmet Schmidt - on je.

Bankari

E – Bankari jesu - većina jest. Nelson Rockefeller, Rockefellerovi - neki jesu neki nisu. Vanderbiltovi - većina njih jesu, James D. Wolfensohn (predsjednik Svjetske banke). Glavne face Natwest banke su, HSBC, Halifax, većina banaka.
UK kraljevska obitelj

E - Princeza Anne i princ William.

Glumci

E - Tom Cruise je jedan - trebamo ih posvuda - neke filmove ne bi trebalo snimati -- tako da on može doći do drugih glumaca koji rade stvari koje on ne želi. Tom Cruise radi na promoviranju ratova - Top Gun - on promiče određene vrste filmova – on više napada redatelje nego glumce (oni pokušavaju zaustaviti new age filmove) – ozljeđuje isto kao i Brian (vidi oružja), ozljedio je glumca s kojim je nekad surađivao - skoro je ubio nekog prilično starog – netko ga je otkrio i on ga je pokušao sredit - on koristi okruživač (vidi oružje #1). - Gotovo je umro – prestao je raditi – nedavno - dobro poznat – snimili su film zajedno.

E - Mi ne želimo da se snimaju filmovi o alienima, osim ako su čista fantazija, Bliski susreti - taj film nismo željeli.

E - Britanska glumica koja se udala za Kennetha Brannagha je jedna, Emma Thompson - tako da ona zna što se događa - tako da drugi filmovi ne mogu biti snimljeni - ona se samo muva okolo i saznaje što se događa - dobiva puno uloga – mi se pobrinemo za to - dobiva puno pomoći. Mi financiramo filmove, mi smo iza mnogih filmova - njezina je uloga da spriječi realizaciju filmova.

E - Virginia Wade je jedna.


13. Njihova tajna oružja

13.(a) Uvod

Postoji više vrsta oružja koje ću opisati ovdje, od kojih sam većinu iskusila na vlastitoj koži. Ne znam kako se ona nazivaju tako da ću ih navoditi kao oružje #1-#7. Opisat ću ih najbolje što mogu, međutim ona su neuobičajena, koriste tehnologiju koja prelazi granice onoga što ljudi znaju o tome. Ta se oružja ispaljuju sa neba, možda iz satelita, barem tri od njih. Prolaze kroz zgrade, i u kuće. Pitam se da li oni koriste tehnologiju Nikole Tesle? Nakon godina iskustva uz njega (Briana – op. prev.), saznala sam sljedeće: -

ORUŽJE #1: SLUŽI ZA UBIJANJE I IZGLEDA KAO DA JE ŽRTVA IMALA SRČANI UDAR. UVIJEK NOĆU, VRIJEME SMRTI 2:40 ILI NEŠTO IZA.

ORUŽJE #2: SMRTONOSNO, IZAZIVA MOŽDANI UDAR, VALNA DULJINA SE KORISTI ZA PRIJENOS KEMIJSKI STVORENIH KRVNIH UGRUŠAKA.

UBIJANJE U SKUPINAMA: NJIHOVI LONDONSKI SASTANCI ODRŽAVAJU SE U ROYAL ALBERT HALL-U KAO SLOBODNOZIDARSKI (eng. – Freemasons op. prev.). OPONENTE UBIJAJU ORUŽJIMA #1 I #2:

#3: NE-SMRTONOSNO, PRIVREMENI UČINAK - ODJEDNOM SE IZ VEDRA NEBA OSJEĆATE JAKO DEZORIJENTIRANO U NEMOGUĆNOSTI NORMALNO FUNKCIONIRATI. RUČNI UREĐAJ, NE VEĆI OD KREDITNE KARTICE, KORISTI SE ZA ISPALJIVANJE TOKSIČNE ENERGIJE/TVARI. OBIČNO SE ISPALJUJE NA DALJINU. MOŽE SE KORISTITI PROTIV JAVNIH GOVORNIKA.

#4: NE-SMRTONOSNO, TRAJNI UČINAK. UZROKUJE OPĆU SLABOST UKLJUČUJUĆI DEPRESIJU, MENTALNU SUPRESIJU, NAPETOST, TUPILO. ŠALJE SE IZMEĐU CCA 12:00 I 22:00 SATA. VRHUNAC JE OKO 15:00, POSLIJEPODNEVA SU NAJGORA. RADNI UČINAK JE SMANJEN.

#4a: MASA OTROVNE ENERGIJE/TVARI SE UMEĆE U ATMOSFERU S CILJEM SUPRESIJE SVIH NAS. ŠALJE SE IZMEĐU PODNEVA I 22:00 SATA (CCA).

#5: NE-SMRTONOSNO, TRAJNI UČINAK. OVO UZROKUJE TJESKOBU KOJA JE POSLJEDICA ODAŠILJANJA ŠTETNIH VIBRACIJA U TIJELO, A UKLJUČUJE I TAJMER. POSTOJI STANKA TIJEKOM NOĆI.

#6: NE-SMRTONOSNO, PRIVREMENI UČINAK. KORISTI SE U 2:40 PO NOĆI. STVARA NAPETOST.

#7: NE-SMRTONOSNO, TRAJNI UČINAK. IZAZIVA DEPRESIJU. KORISTI SE NA AKTIVISTIMA.

IZVOR NEKIH OD ORUŽJA JE STROJ POVEZAN S NJIHOVIM SVEMIRSKIM BRODOVIMA.

ZLOSTAVLJANJA SLUŽEĆI SE VLASTITIM UMOVIMA.
VIZUALIZACIJE.

NAPREDNO VJEŠTIČARENJE:
CRNA MAGIJA U KOMBINACIJI S RADIO-VALNIM POJAČANJIMA EKSTREMNO NISKIH FREKVENCIJA (eng. – ELF).

Oružja broj 1 i 2 obično su smrtonosna. Oružjem #1 je pucano na mene, no srećom sam preživjela, vidi kasnije oružja broj 3 do 7 koja su ne-smrtonosna i precizniji naziv bi im bio metode oslabljivanja, sva ona uključuju energetski štetne valove, ili energije/tvari, ili kako ih je Brian zvao, otrovne čestice koje vrše supresiju tjelesnih sustava, poput imunološkog sustava, živčanog sustava, mentalnih procesa, te emocija. Učinke tih oružja na tijelo, može očistiti voda. Najmanje 20 minuta pod jakim mlazom poslužit će svrsi. Postoje i druga oružja, koja nisu navedena ovdje, kao ona iz osobnog iskustva Andrew-a Hennessy-a, koji kaže: "Tri puta su pucali na mene iz orbite, - sve oko mene, u radijusu od 200 metara, osvijetlilo se plavo-bijelom svjetlošću - a jednom iz ručnog oružja, iz blizine ".

Ako dobijete s oružjima 3-7, nećete imati pojma kako je to učinjeno, ali ćete dobro znati da više niste svoji. Zašto se odjednom osjećate loše? Vi ste fizički i psihički u redu, ali ne osjećate se dobro, što bi moglo biti uzrok tome? Zašto su popodneva tako loša, to je od oružja broj 4. Što je uzrok ovoj napetosti? Što je uzrok depresiji - to su njihova ne-smrtonosna oružja. Može vam se dogoditi da niste spavali dobro, rano se probudili, - oružje #5. Pod stresom ste bez ikakvog razloga; opuštenost je stvar prošlosti, osjetljiviji na infekcije; djelo većine ovih oružja. Nestat će i najmanji tračak mira koji ste možda imali. Iscrpljivani ste, a da nemate pojma od koga i kako. Moram objasniti da sam prije Briana bila u izvrsnoj formi, većinu vremena poslove sam obavljala s lakoćom, nikada nisam bila bolesna, ni ime svog doktora opće prakse nisam znala koliko sam ga rijetko viđala. Bila sam lucidna i vrlo smirena osoba. Nisam imala povijest bolesti. Tijekom prve godine poznanstva s njim konstantno sam bila iscrpljivana/oslabljivana na načine opisane pod oružje. Drago mi je reći da sam u vrijeme pisanja ovoga, slobodna od svih tih oružja, i vrlo fit i dobro, to sam postigla uz poprilično neugodnosti.

Sve se ovo sigurno čini vrlo čudnim, no oni su stvarni i djeluju da bi iscrpljivali, a da ih se ne otkrije. Istina, opća otupjelost, osjećaj isključenosti, ili stres se čine kao dobra objašnjenja za to što se događa, a opet, što je stres? Ja nisam imala razloga biti pod stresom, zapravo sam u svom životu zaobilazila sve što bi ga moglo izazvati, otišla sam čak i na odmor i ležeći tamo na plaži ipak osjećala efekte. Mentalno je bilo sve u redu sa mnom i vjerujem da su me pokušavali učiniti naizgled manje pouzdanom, i razvaliti mi život zbog onoga što sam znala, a to i je svrha djelovanja tog oružja. Kako je itko drugi mogao znati da mi je to što sam proživljavala bilo nametnuto kad sam se zaklela na šutnju, rekla sam Brianu da neću pričati.

Kako zasigurno znati da li živite s ljudsko/reptilskim: ako živite s ljudsko/reptilskim, kao što sam ja živjela, postoji siguran način kako prepoznati da su reptiliani. Zbog razloga koji su sastavni dio njihovog posla moraju raditi na svojim računalima između dva i tri sata po noći, nekoliko dana tjedno. Nema praznika. Oni neće dopustiti da ih gledate dok to rade. Brian je tako radio, i morao je ići u krevet rano, oko 22:00 sata, kako bi se mogao probuditi u najčudnije vrijeme, u, otprilike 2:00 u noći.

13.(b) oružje #1: Izaziva srčani udar

Ettissh pojašnjava ovo oružje. Razgovor u nastavku iznosi detalje o tome kako Brian mora koristiti računalni program za ispaljivanje tog oružja, i imati adresu žrtve. Stroj na nebu ispaljuje oružje u vidu projektila vibrirajućih čestica. Brian ga onda mora, uz pomoć fizičkog uređaja, opasati oko tijela, obično oko prsa.

Evo što je Ettissh rekao:

E – To je poput projektila usmjerenog na određene točke vašeg tijela – on kaže stroju gdje se nalazite i koji dio tijela.

P - Kako?

E - Putem računala (? Internet) - on ne može telepatski komunicirat s tim strojem, to mora biti učinjeno putem računala – mi se ne trebamo baš uvijek svi okupiti - on ukuca vašu lokaciju u koordinate - kada je jednom upisana, stroj vam šalje taj projektil – to je štetna energija - čestice energije koje vibriraju na vama neželjenoj brzini - one vas posisaju, prošuplje vas - vašu energiju, i oštećuju vam organe.

E - Vrtlog (- senzacija koju sam osjetila primivši pogodak ispaljen iz tog oružja) je on, i stroj, i on ima napravu za to, i ona nije nevidljiva. A možeš je i pronaći, ako želiš - tu je uložen zajednički trud - projektil biva ispaljen, a on ga omota oko vaše energije - On ga usmjerava -, On mu, sa svojim oružjem koje je fizičko, mora pomoći pronaći put.

Ettissh mi je rekao kako je svrha ovog oružja ubijanje, a ubijaju tako da po nekoliko ljudsko/reptilskih (tri ili više) koriste oružje istovremeno. Oni su u stvari svaki u svojoj kući, u svojim sobama s računalom. U mom slučaju samo jedna osoba ga je koristila. Da nisam provela tako puno vremena u automobilu odmah nakon, ne bi bila toliko jako ozlijeđena. Ettissh je također rekao da, ako žrtva ima zdravstvenih problema sa, recimo, srcem, onda i jedan sam da se koristi oružjem može ubiti, i to uvijek izgleda kao da je osoba umrla prirodnom smrću. Oni uvijek koriste oružje oko 02:40 zato: 1) da bi bili sigurni da pucaju istovremeno, i 2) on mi je rekao da su učinkovitiji u to vrijeme kada je svijet uspavan jer ima manje smetnji.

Vidjela sam da Brian ustaje u to vrijeme i radi na svom računalu. Uobičavao je rano ići u krevet, pa pretpostavljam kako je razlog da bi mogao obavljati te noćne zadatke.

Ettissh mi je rekao kako je NAJBOLJA ZAŠTITA ZA NEKOG DA SVIM JAVNIM SAVEZNICIMA OBZNANI KAKO NEMA PROBLEMA SA SRCEM I OBAVI PREGLED KOD LIJEČNIKA KAKO BI TO I DOKAZAO.

Evo mojih vlastitih iskustava: Ovo oružje je obično smrtonosno, no ako ga koristi samo jedan reptilian moguće je da ne ubije, i ja sam imala sreću. Evo kako sam prvi put bila napadnuta. To je bilo između 02 i 03:00 sata i bila sam budna, nisam mogla zaspati. Odjednom, iz vedra neba, na mene je ispaljen nekakav projektil i zaključao mi se oko abdomena, to je trajalo oko 10 minuta. Osjećala sam se slično kao da sam okružena CT skenerom, nekim nevidljivim. Htjela sam pobjeći; već zadnja dva dana sam željela napustiti Španjolsku jer me Brian obrađivao s oružjem #3. I tako sam pobjegla prema aerodromu, bila je to vožnja od sat i pol, i za to vrijeme mi je toliko pozlilo da sam se okrenula nazad. Sad sam već osjećala vanserijsku napetost, kao da mi se tijelo zgušnjava, i gubila svijest.

Nije tu bilo boli, ali osjećala sam se kao da sam na samrti, organi mi nisu mogli raditi. Vraćala sam se po pomoć od mojih susjeda, ali prije nego što sam dospjela do njih morala sam stati sa strane, uspjela se vratiti u auto i voziti, ali sam morala nastaviti sa zaustavljanjima i izlaženjima iz automobila, to mi je pomagalo, smanjivalo je napetost. Sada znam da je metal spriječavao razgradnju tog oružja, tako da je vožnja zapravo pogoršavala stvar. Stigla sam do susjeda i pokušala ukloniti oružje pomoću njihovog tuša, ribanjem tijela, obzirom je to uklonilo oružje #3. Ovaj put nije upalilo, oružje je prodrlo u moje tijelo i nije moglo biti uklonjeno vodom, našlo je svoj put unutra tijekom par sati koje sam provela u autu. Srušila sam se i, obzirom da sam se ugledala dole kako premotavam vlastiti život, bila uvjerena da sam umrla. Odveli su me u bolnicu, došla sam k svijesti i shvatila kako mi se abdomen još jače zgusnuo, poput stijene, kao da je život iscijeđen iz mene. Imala sam problema s ostajanjem pri svjesti. Počela sam ispijati doslovno litre mlijeka, bila sam dehidrirala, ali bilo je nešto u vezi tog mlijeka što mi je pomoglo jer sam počela dolaziti sebi. Mlijeko mora da je apsorbiralo nešto te energije. Uzela sam još mlijeka, pa još više i osjećala se bolje, no svejedno, to je samo donekle pomagalo.

U bolnici, paničareći, tražila sam Briana, susjedi su znali da njega krivim za to što se događa i svejedno su ga nazvali; mora da im je bilo teško za shvatiti kako bi mi Brian to mogao činiti. Brian je tada komunicirao sa mnom. Uživao je u mojoj patnji i činilo se da se osjeća slobodnim biti ono što zapravo jest. Južno-londonski naglasak i psovanje su nestali. Obratio mi se vrlo rječito i rekao kako je pripadnik supresivne sile, ili globalne zavjere, i da je, gledano iz više perspektive, zlo u redu i sve je to dio igre. Tu igru ja nisam razumjela, to je sigurno. Potom me zadirkivao da im se pridružim i udam za njega. Ja sam mu tada rekla da su susjedi upoznati s tim da je on odgovoran. Ono što mi je u tom trenutku bilo zadivljujuće je kako je tada bio u mogućnosti maknuti sve tragove tog oružja iz mene. Jedno sam mu se vrijeme divila zbog toga, ali vjerujem da 1): - mu je rečeno, od strane njegovog vrhovnog vodića, da to učini, i 2) On je to učinio kako bi izbjegao optužbu za ubojstvo. Tijekom tjedna mog oporavka u bolnici napravljeno je puno testova, no dijagnoza nije postavljena.

Brian je ispalio to oružje, a u to vrijeme je bio 20 milja udaljen, bilo je to iz satelita.

Drugi put kad je tim oružjem pucano na mene, pucao je netko drugi, netko koga je Brian zamolio da to učiniti. Bila sam u Finskoj, i ovaj put to mi je ispaljeno prema grudima. Nekoliko prethodnih dana obavljane su predradnje na mojim prsima, a sve s ciljem da me se ubije. Čini se da rade na osobi prije negoli pucaju iz tog oružja. Opet je bilo između 02:00 i 03:00 po noći, i isto se događalo. Probijalo je svoj put kroz moj prsni koš koji je postajao sve tješnji i imala sam problema s disanjem, osjećala sam se kao da ću umrijeti dok se zatezao. Bila sam jako uplašena. Srećom sam bila u blizini toplica, znala sam da će voda pomoći i odvezena sam tamo, a mlaznice iz jakuzija uklonile su oružje nakon dva sata! Gotovo u potpunosti sam se oporavila i nije mi trebala bolnica. Ovo pruža dokaz da Brian nije sam i da ima mrežu suradnika diljem svijeta. To bi bila globalna zavjera.

13.(c) oružje #2: Izaziva moždani udar.

Ettissh mi je pričao o oružju koje je Brian htio upotrijebiti na mome ocu; bio je to jedan od njegovih mnogih dogovora koji su uključivali odavanje reptilianskih tajni u zamjenu za usluge oko njegove neposlušnosti Brianu.
Ovo služi za izazivanje moždanog udara. To je oružje koje se koristi na potpuno isti način kao oružje #1. Međutim, razlikuje se po tome što uključuje valnu duljinu kao prenositelja kemikalije. To je kemikalija koja napada krvne stanice i stvara ugruške. Nepoznata je službenoj znanosti, no sastavljena je kao spektar i zadržava se u tijelu napadnute osobe, i treba je tražiti kao spektar. Vrijeme smrti, tj. moždanog udara, ponovo će biti 2:40. I opet je potrebna adresa žrtve.

P - Pričaj mi o tom oružju.

E - Oni ga često koriste na svojim sastancima i izazivanjem moždanog udara ubijaju sve na svom putu koji im se ne sviđaju.
(Rečeno mi je da dva puta godišnje održavaju sastanke na kojima grupno rade na ubijanju svojih protivnika, vidi ubijanje u grupama)

P – Da li bi ti ljudi ionako imali moždani?

E - Naravno da ne, oni obično nisu otprije bolesni.

P - Ne moraš biti bolestan prije moždanog udara.

E – Mislim, nisu imali dovoljno visok faktor rizika, nije bilo za očekivat, no ukoliko im otkriju malo povišen krvni tlak, e onda smo im odmah za vratom - krv im učinimo ljepljivom, - agregacija trombocita, u osnovi, moramo prvo raditi na njima, a onda prelazimo na ubijanje, kao što je Steve radio na tvom ocu, na njegovom srcu i na krvi, da lakše nastane ugrušak.
Međutim, mi nismo primorani na predradnje, ne na našim okupljanjima, to je zato što kad puno njih radi zajedno izostane gnjavaža. Ti ljudi će biti ubijeni bez ikakvog prethodnog rada na njima. Ali oprezni smo pri odabiru jer ne želimo izgledati sumnjivo. Kad bi svi koji su nam nepoželjni imali moždani udar bilo bi to preočito, zato ih izmjenjujemo, moždani ili srčani udar su naši glavni načini ubijanja.

P – Na koji način funkcionira to oružje za moždani udar?

E - - dolazi na vas, pogađa vaše tijelo, vibrira, napada krv, stvara silne ugruške, mislim, masivne i mnoge, i tu vam je kraj. - To je nevidljiva sila koju mi proizvodimo, u njoj postoje čestice koje stvaraju pustoš u vašem tijelu - slijepljuju stvari zajedno. Napadaju krvne stanice, izvana, i staničnu membranu, i čine ih međusobno ljepljivima. Također stvara i drukčiju štetu.

P – Koji su drugi pokazatelji onoga što se dogodilo?

E – Smrt će biti trenutna, praćena masivnom trombozom (? nema izljeva krvi)

P - Nešto drugo što može pobuditi sumnju?

E – Smrt će nastupiti oko 02:40 iz čista mira, njihov krvni tlak može biti potpuno normalan prije udara, i to je pravi pokazatelj.

P - Ali na mom ocu je Brian radio?

E - Svatko koga ubiju mimo sastanaka, ubijen je na drugačiji način. Oni prvo moraju raditi na tim ljudi, a ovi moraju otprije imati poremećaj zdravstvenog stanja, no moguće toliko slab da nikog ne zabrinjava, radimo na tome kako bi njihova smrt izgledala što normalnije, i u osnovi im krv učinimo ljepljivijom ili možda radimo na njihovom srcu. Oni obično imaju povišen krvni tlak, a na nama je da to otkrijemo.

P - Kako?

E – Može im se prikačiti reptilianski entitet da bi saznali. - A onda njih četvero-petero služeći se oružjem ubiju metu, i to sve iz kućnih fotelja – i tako imamo metodu „iz vedra neba“ koja je ustvari ona koju bi netko trebao istražiti i izvući zaključke. Samo da spomenem, drugu metodu je teže obraditi – bacite pogled na vijesti i tko je sve nedavno umro od moždanog udara, a da nam je nepoželjan, i možete biti sigurni da su ubijeni, svakodnevna pojava, i naravno mi volimo mnoštvo moždanih udara i bolesti srca jer one prikrivaju stvari, nitko ništa ne poduzima u vezi s tim, iako govore da poduzimaju samo dižu veliku buku oko "koliki nam je stupanj rizika oboljenja od bolesti srca" – ovo nije pod supresijom, zar ne -- Oni su ubili veliki broj ljudi na svom prošlomjesečnom sastanku. (Provjerite kako je umro mladi političar koji se natjecao za čelnika stranke)

P - Što točno pošalju, je li to energija?

E - To nije s ove planete, iako oni to i ovdje proizvode, to nije nešto što bi vi mogli poznati.

P – Ima li u tome čestica?

E - Ima valnih duljina.

P - Valnih duljina čega - zvuka?

E - Ne, valnih duljina kemijske supstance koja prodire u krvne stanice.

P – Kako prolazi kroz ozonski omotač? (Čula sam da se to ispaljuje ponad ozonskog sloja)

E - To je vrlo moćno. Nije energija. To je kemijska tvar njihove proizvodnje koja je vrlo teška sve dok vas ne pogodi, DNK-zirana je prema vama, treba meso za koje će se prikačit, i nikamo ne ide dok ne pogodi čovjeka. Ova se cijedi na njih, a onda kemikalija prouzroči pustoš.

P - Svakodnevna kemikalija?

E - Apsolutno ne, nećete moći čuti za nju, to je kemikalija koju oni ispaljuju na vas, no ona vas mora doseći, pa ju kombiniramo s nositeljem koji uključuje valne duljine.

P - Možete li vi pronaći tu kemikaliju?

E – To je samo mala količina, oni ne znaju što tražiti, ali tamo je, i nije prirodno. Ako bi napravili obdukciju moguće bi mogli pronaći nešto, ali ograničeni su da im promakne.

P - Zašto?

E - Jer to nije ljudsko, laboratoriji ne raspolažu ničim sličnim.

P- Sadrži li spektar?

E - Da, oni bi je tako mogli pronaći, biti će prisutna u vidu spektra. To je valna duljina prijenosnik kemikalije koju neće naći jer ne poznaju tu kemikaliju, ali će biti prisutna kao spektar.


13.(d) Ubijanje na grupnim sastancima. Londonski sastanak je održan u Royal Albert Hallu kao noćni masonski sastanak.

Oružja #1 i #2 način su na koji oni, na svojim grupnim sastancima, ubijaju ljude koji im se suprotstavljaju. Ti ljudi, obzirom na njihove skrivene agende, možda niti ne shvaćaju da im se suprotstavljaju. Kao što je opisano u nastavku, oni se, pod krinkom masonskih sastanaka, mogu dva puta godišnje okupljati kako bi pobili protivnike iz svog okruženja. Londonski je održan u Royal Albert Hallu, i Ettissh opisuje kako Brianov sastanak iz listopada 2003. uključuje ubojstvo znanstvenika u Engleskoj koje se pojavilo i u novinama, uzrok smrti nepoznat. Ostali su novinari, političari. Te smrti će se dogoditi istodobno i pod normalno im je razlog srčani ili moždani udar. To bi zasigurno moralo biti dublje istraženo.

Evo što je Ettissh rekao:

P - Kako ubijate ljude?

E - Jedan od načina kako to čine je da se okupe u jednu od njihovih velikih grupa i onda kokaju ljude, a i ti bi mogla biti na tom popisu, ljude iz našeg okruženja. Sastaju se u hali -- Ne bi im bilo mrsko ni pod kupolom (Milenijskom kupolom) -- u Londonu, prilično poznatoj, u središtu Londona, povijesnom - Royal Albert Hali. Oni je zauzmu na jednu noć, cijelu noć. Nitko drugi, uključujući i ljude koji su tamo zaposleni, osim ako su jedan od nas, a neki od njih jesu pa nam i pomažu oko svega. -- Ne moraju ništa otkazivati, ostatak osoblja dobije slobodnu noć, stižu oko 1:00 i odlaze u 4:00 -- nekoliko puta godišnje -- društveno okupljanje -- tu i tamo, kada ide na te sastanke, Brian je mason, mi smo masoni, ali nismo. -- Masonima mi samo sebe nazivamo da bi iznašli nekakav izgovor zašto se želimo tako pojaviti. Mi smo slobodni zidari, oni nisu svi naši, ali mnogi jesu. -- Sastaje se određeni dio masona, ostali pojma nemaju. -- Brian je baš imao jedan u listopadu, u Velikoj Britaniji - budu dva puta godišnje – na kojem smo pobili nekolicinu ljudi od kojih ste za neke možda čuli, poznati su, političari. Tu i tamo ubijemo i pokojega znanstvenika. Tu je bio i jedan znanstvenik kojeg smo ubili u listopadu, prilično poznati znanstvenik, da ti pravo kažem. Poznati smo i po ubojstvima nekih novinara koji su njuškali okolo.

E - Mi smo ubili tog znanstvenika u listopadu, bilo je u novinama, a bio mlad čovjek. -- To nije bio srčani udar, ponekad za ubijanje ljudi koristimo CVI, i (mislim da je to bila tajanstvena smrt) bavio se istraživanjem, bio je pomalo u fizici, i radio je na nečemu na čemu nismo željeli da radi -- Da, Brian je pomogao da ga se ubije.

P - Kada se to dogodilo?

E – Prije tjedan dana (Datum odgovora je 6. studenog), nitko nije znao zašto je umro.


13.(e) oružje #3.

Ovo se može koristiti na javnim govornicima.


To oružje je način kako je sve počelo za mene, jer me njime Brian upucao i ja sam znala da je on. Bio mi je rekao da u tu svrhu koristi ručni uređaj ne veći od kreditne kartice, a drži ga u novčaniku. Mora se mentalno fokusirati i znati lokaciju svoje žrtve. Možda čak prvo nazove kako bi saznao je li osoba doma. Ono ispaljuje otrovne energije/tvari. Efekt je dezorijentacija, nemogućnost da se normalno funkcionira, tupost, možda napetost i zbunjenost. Puca se u više navrata. Domet mu je par kilometara!

Evo što Ettissh reče:

E - Meci su od Briana (pojam koji on koristi za oružje). On ima mali komadić opreme, takoreći u džepu, koji nosi okolo sa sobom i koristiti kad god hoće, znači ne isključivo u 03:00 po noći. Može i tijekom dana, kao što si i sama saznala
-- Onda vizualizira osobu, a zatim ga šalje na njihovu lokaciju i samo opali. -- Mi to izrađujemo, u Velikoj Britaniji se izrađuju neki od njih, a također i na drugim mjestima.

P - Koje veličine?

E – Mali je, ručni -- mrvu deblji od namaza maslaca - ne puno – okrugao je, čvrst je, ali tanak. On ga ponekad drži u novčaniku – koristi ga kad vozi, samo stisne gumb i ode to, kad zapne u prometnoj gužvi, kad god poželi – Da, stvarno je plosnat -- Tanji od kreditne kartice. Da ga netko i pronađe ne bi imao pojma što je to – tvrd je poput čavla, nema šanse da ga prelomite na dva dijela.

To je jedno ne-smrtonosno oružje kojim se oni svakodnevno koriste. Na dodir gumba oslabljuju bilo kojeg protivnika, no ti protivnici možda ni ne znaju da su protivnici, a zasigurno pojma nemaju tko to radi, to bi mogao biti i netko u publici. David Icke mi je rekao kako je imao neugodno iskustvo na pozornici, a James Bartley, u „The Universal Seduction“ (Univerzalna zavedenost - op. prev.) govori o incidentu s predavanja na državnom koledžu Buffala. „Nisam mogao, a da se ne upitam, da li je Vermin (reptilski gostoprimac) sjedio tamo, ciljajući moje kolege prijenosnim ne-smrtonosnim oružjem -- moja prijateljica Sherry opisala mi je osjećaj intenzivne topline na prsima, te osjećaj kao da će se onesvjestiti, koji se, da se tako izrazim, nastavljao. -- Marianne Friedman se, isto tako, osjetila kao gromom pogođena kada se umirovljeni pukovnik zrakoplovstva i ljubitelj aliena na njenom predavanju sjeo u prvi red i intenzivno zabuljio u nju. -- Marianne je naprasno morala prekinuti predavanje i zbog osjećaja mučnine i slabosti otići leći u svoju hotelsku sobu. To zvuči kao da su bili upucani ovim oružjem."

Ako pijete alkohol možete zamisliti osjećaj, to je kao kad vam „treba nešto žestoko“. Učinci tog oružja polako će se istrošiti, no oko toga mogu ja pomoći, jaki tuš zaista čini ogromnu razliku odstranjujući toksičnu energiju upravo poslanu na vas. Što se duže tuširate više će se očistiti. Našla sam da je meni potrebno barem pola sata, i ja bih predložila, iako sama to nisam iskušala, da bi vruća kupka/jacuzzi bila najučinkovitija. Oba, ovo i sljedeće oružje, koriste istu štetnu energiju, a Ettissh je rekao: „meci (pojam koji on koristi za ovo oružje) i kaciga (pojam koji on koristi za sljedeće oružje) su potpuno ista energija samo na drugačiji način dopremljena do vas.“


13.(f) oružje #4.

Kako se osjećate u poslijepodnevnim satima? Napeto, tupo, depresivno, i vi bi mogli biti žrtvom ovog oružja. Niti jedno od ovih ne-smrtonosnih oružja nije očito, ali njihovi učinci vas oslabljuju, pa ste sputani i smanjenog radnog učinka. Kod ovog postoji i tajmer, tako da ćete ga primiti u satima između podneva i, cca., 22:00, s vrhuncem u otprilike 15 sati. A da bi vi mogli ovo primiti, morate imati implantat koji vam prekriva glavu poput kacige, nevidljivi alienski dodatak kojeg bi se možda moglo ukloniti. Voda čisti efekte; najmanje 20 minuta pod jakim mlazom, no povratni su.

Kako sam mogla znati što se događa kad mi je prvi put to bilo učinjeno. Bila sam daleko od doma, u Finskoj, bježala od Briana, kad mi je nakačena ta "kaciga", taj nevidljivi alienski komad opreme. Brianovo aliensko biće je to učinilo, moju lokaciju mu je dao reptilianski entitet. Sve što sam znala je, da sam, za vrijeme mog boravka tamo, primjetila promjenu u vlastitoj bistrini, osjećala sam se puno gluplje. Tako je bilo svakog dana od tada sve dok se nisam vratila kući gdje je oslabilo, ali sam se još uvijek osjećala manje bistro nego obično. To je još uvijek bilo tamo, tanki ozonski sloj mora da je dopuštao prolazak veće količine tog oružja. Bila sam i sada svjesna efekata, no slabijih: -, došlo je do napetosti, bez ikakvog razloga. Nastojala sam, i uspijevala, smanjiti je vježbanjem, hranom, alkoholom - sve je to pomagalo. To nije bila jedina promjena. Osjećala sam se i tužno, život nije bio vedar i živahan kao što je bilo normalno, i tuširala sam se i kupala toliko dugo dok nije popustilo. Gdje je nestao vedar dan pun mogućnosti i optimizma? Ja sam optimistična osoba, a optimizam me napustio, ipak ću morati priznat da sam dobijala i oružje #7 koje uzrokuje depresiju. Kako se to moglo dogoditi, nije mi se događalo ništa što bi tome moglo kumovati. Primijetila sam kako se različito osjećam u poslijepodnevnim satima u odnosu na jutro. Jutra su bila normalna i ja bih pomislila kako sam se vratila natrag u normalu, ali tada bih to zamijetila poslijepodne. Oko 15 sati je bilo najgore, shvatila sam kako vježbanje to spriječava. Sad sam mogla osjetiti malo toga što se događa i postajala sam sve osjetljivija i osjetljivija na to kako utječe na mene. Napetost bi počela u isto vrijeme svaki dan i u isto vrijeme bi prestala. Sada su ta vremena od 10:30 prije podne do 9 na večer zimi, i od 11:30 prije podne do 10 navečer u ljetnim mjesecima. Ja sam taj raspored imala 8 mjeseci. To je dokaz da je i ovo oružje iz istog izvora i moj jedini zaključak je bio kako izvor mora biti nešto na nebu, jer kako sam postajala sve više svjesna toga, osjećala sam kao da je kišilo na mene. Zbilja je ulazilo u čakre.

Vremenom sam se naučila svake noći odlaziti u jacuzzi i na taj način biti pozitivna i bez napetosti najmanje 16 sati, sve dok ne bi sljedećeg jutra opet počelo. Otkrila sam da mi je trebalo 20 minuta do jednog sata, koliko je poželjnije, u vrućoj jacuzzi-kupci, idealno u ležećem položaju s glavom u vodi. Efekti su bili čudesni, nakon toga bi bila sama čistoća i jasnoća. To moram preporučiti svakome tko misli da prima ovo oružje. Ettissh mi je rekao kako je to oružje rezultat implantata (kojeg on opisuje kao kacigu) koji djeluje kao putokaz njihovom stroju, koji tada ispucava otrovnu energiju u osobu, i još je rekao da je dizajnirano tako da me „zakuca".

E - To je fizička struktura koja balonira nad vašom glavom poput kacige, fizička je, ali nije na vašoj vibraciji, tako da je nevidljiva. Naš stroj osjeti ove kacige i ispuca dodatnu toksičnu energiju na osobu -- zavezana je na nekoliko mjesta, nije energija ta koja ju drži na mjestu, to su fizičke uzice-vezane poput vrpce.

P - Gdje su zakačene?

E - Meridijani – vaša ramena na oba kraja samo dvije - lopatice.

P - Kakvi meridijani?

E - Probavni sustav, također ih možemo zakačiti i na druge meridijane – varira. Vi bi mogli, kad bi znali gdje se točno nalaze, uz pomoć mentalnih procesa, izdubiti svoj put kroz vrpce.

P - Tko prima to oružje?

E - Vrlo je uobičajeno – mi ga puno koristimo, tako da se možete u život kladiti da ga svi nepoželjni imaju.

E - - većina političara ga prima, jedino ako nisu naši.

P - Zašto?

E – Zato jer želimo da umru-ovo oružje vam donosi loše zdravlje, umrete prije. Ako želimo da netko umre malo ranije nego što bi trebao, onda bi mu ga trebali staviti, ne bismo li.

E – Svaki moćnik ga dobiva, svi ga političari imaju (njima nepoželjni)

E - Naši strojevi su ti koji vam šalju ovo oružje -- tajmer, sve je to produkt našeg stroja, naš stroj je stvarno nevjerojatan, naši strojevi su iznad ozonskog omotača.

13.(g) oružje #4A. Masa toksične energije/tvari stavljena u atmosferu s ciljem sveopće supresije.

Odašilje se između podneva i cca. 10 navečer s maksimumom u poslijepodnevnim satima, te uzrokuje poslijepodnevni „blues“. Svi su pod supresijom, a oni ne žele da saznamo da se to radi.


Evo što je Ettissh rekao:

P - Što je ta toksična energija koja se nalazi u zraku?

E – To je energija štetna za ljude, naš stroj je proizvodi. Nadamo se da je nećete primijetiti, pa ju zato održavamo najnižom što možemo-,to radi naš stroj.

P - Zašto?

E – Da vas suprimira - da vas sve učini malo depresivnima –od toga se ljudi osjećaju pomalo teško, mrvu depresivno, i nisu u mogućnosti jasno razmišljati, i ne mogu baš najbolje funkcionirati - popodnevni blues, to vam radi. Tako vas možemo lakše kontrolirati, tako ste pokisli da niste za ništa, a mi smo od vas izvukli najbolje. Tako se umanjuje vjerojatnost da ćete se prosvijetliti i spoznati koja igra se igra.

P – U koje vrijeme točno?

E – Od cca 10:30 do 21:00 sada (zimi), i od cca 11:30 do 22:00 preko ljeta.

P - Zašto ne dulje?

E – Zato jer moramo očuvati resurse – i mi isto moramo disati curo. Imamo za odraditi svoj posao s energijama, a ne možemo ništa dok je to uključeno, plus naše druge poslove, znamo mi kad se stvari trebaju obavljati, u ranojutarnjim satima, to je razlog zašto Brian rano ustaje, oko sedam, tako je malo bistriji -- To služi tome da se zaustavi ljude u podizanje njihove svijesti -- Mi to ne šaljemo svugdje, neka mjesta ne dobe, poput nekih otočića usred ničega, ili Grenlanda, ili Sjevernog i Južnog pola, ili nekih mjesta na otvorenom moru.

Osjećate li se bistro k'o potok u popodnevnim satima? Ili se, u odnosu na ujutro i kasno navečer, osjećate napetije i pomalo depresivno ili tupavo, treba vam čašica žeste. Zašto? Moglo bi se reći da je to zbog umora, ukoliko bi to bio slučaj onda bi se osjećali napeto i depresivno u 10 - 11 sati, zar ne? Rekla bih da se ljudi bolje osjećaju kasno navečer negoli tokom popodneva. Pokušajte zaspati u podne i vidite kako se osjećate nakon toga, ako je do umora, trebali bi se osjećati dobro kao u rano do sredine jutra. Pokušajte spavati do podneva - trebali biste se osjećati kao što se osjećate ujutro, no je li tako? Mislim da će poslijepodnevni efekt i dalje biti prisutan jer se nalazi u atmosferi. Što mislite o odrađivanju mentalnih zadataka koji zahtijevaju fokus, kao što je to učenje, u poslijepodnevnim satima? Lakše je u jutarnjima? Zašto? Iskušajte jacuzzi/vruću kupku na 20 minuta u večernjim satima i vidite koliko se opuštenije osjećate. Puno otplivajte - isti učinak. Zašto? To ne može biti do topline, jer plivanje u hladnoj vodi ima isti učinak. Lagana tjelovježba ne opušta na isti način, u stvari, može biti stimulirajuća. Zašto nas onda boravak u vodi opusti? Zato što uklanja otrovne energije ili čestice dizajnirane da nas suprimiraju. Moglo bi se tvrditi da voda uklanja stres, provedite opuštajući, bez-stresni dan i još uvijek možete primijetiti vidnu razliku nakon vremena provedenog u vodi.

Slijedi opis kako sam otkrila postojanje ovog oružja: Kada je uklonjeno oružje #4, primijetila sam da se blaži učinak nastavio, vremena su se poklapala. Pa shvatih kako sam masu toksične energije bila primala, zahvaljujući „kacigi“, ujačanu za pet puta. To je bilo tamo cijelo vrijeme, uzimala sam to pod normalno, kao i svi drugi. Nisam se pitala zašto se osjećam bolje u određeno doba dana, konkretnije ujutro i kasno noću, i zašto sam si najgora u poslijepodnevnim satima. I zašto se, kad lijeva k'o iz kabla, cijeli dan osjećam tako dobro. Ettissh mi je rekao da kiša ispire to oružje. Svi smo 10 sati dnevno pod supresijom otrovne energije odaslane nam u atmosferu od strane strojeva lociranih iznad ozonskog omotača.


13.(h) oružje #5

Ettissh je spomenuo još jedno oružje koje prilično često koriste, a uzrokuje napetost i tjeskobu proizašle iz energetskih vibracija odaslanih u tijelo. Osmišljeno je tako da skrati životni vijek osobe i umanji njene svakodnevne aktivnosti. Napetost i tjeskoba se mogu samo blago osjećati. Rekao je da se koristi neka vrsta kablova koje prikapča reptilianski spirit gostoprimca. Ovo će uporno trajati iz dana u dan.


13.(i) oružje #6: Davano po noći - stvara napetost koja će biti primjećena nakon buđenja.

Ovo uključuje napade noću i bezrazložnu napetost kod buđenja. Otrovna energija se ispuca na žrtvu tijekom uobičajenog vremenskog razdoblja, između 2:00 i 3:00 sata po noći, u trajanju od 30 minuta. Ovo sam nebrojeno puta imala. Normalno bih to prespavala i probudila se s osjećajem napetosti, a ta napetost bi potrajala cijelo jutro. Osjećala sam se lagano uzrujana. Voda ga uklanja, a odlaskom u auto postala bih puno napetija, baš kao što se dogodilo s oružjem #1. Ovo je njihova najblaža metoda oslabljivanja. To je sve što znam. Ovo je Brian iz druge države ispalio na mene u Engleskoj.


13.(j) oružje #7: Izaziva depresiju, koristi se na aktivistima.

Oni imaju tehniku rada na emocijama: svežu emocionalno tijelo. To je trajna tehnika primjenjena i na meni, ali može se povući nakon godinu dana.

Kontaktirala sam poznatu autoricu s područja zavjera, i ona je prepoznala da je ova tehnika bila primijenjena na njoj. Posebice se koristiti za supresiju aktivista, efekti su bezrazložne depresije s pretjerano negativnim emocijama. Što se mene tiče, ovo se isključivo događalo kad bi bila među ljudima, nasamo nisam osjećala depresije ili negativne emocije. Svjetski renomiran iscjelitelj utvrdio je kako je moje emocionalno tijelo nestalo, on to nije nikada prije vidio. Ettissh je kasnije priznao kako je Brian to učinio koristeći njihovu tehniku zavezivanja emocionalnog tijela, poslužio se terminom selotejpirati, vidi njegove razgovore.

Iznašla sam način otklanjanja ovog postupka, to je dugotrajan let. Da, povratak preko Atlantika uklanja ono što su učinili da bi to uzrokovali. Ettissh mi je rekao da se emocionalno tijelo otvori poput opruge. Ja sam sada potpuno oslobođena svakog traga onoga što su učinili. Imam izvrsne emocije i nisam depresivna. Ja nikada prije nisam bila u depresiji; potpuno me zateklo, ali na moju sreću, nije previše utjecalo na mene.

Evo što Ettissh reče:

E – Oni to rade nekim ljudima, traje samo do godinu dana, a zatim se rastvori poput opruge i oni to opet učine, a entiteti, ukoliko ih ima, ih obavještavaju - a ovi se pitaju zašto odjednom osjećaju toliku depresiju, jer to je u osnovi to, jednostavno završite s osjećajem teške depresije, slabosti i još koječega, emocije vas preuzmu, u tom je problem, mi to sredimo, - osjećate samo one negativne, utječemo na dio vašeg emocionalnog tijela - dijela koji vam daje dobre emocije je nestalo, ode, selotejpirano, omotali smo ga nekim trakama tako da ga drže na mjestu -- Mi to radimo na onima koje doista želimo skršiti; radimo to na predsjednicima kako bismo ih mogli kontrolirati -- Ako se osjećaju depresivno, ne mogu uzvratiti.

P – Na koliko ljudi primjenjujete ovo?

E – Ovo je jedno od naših najrjeđih (oružja op.prev.) - bilo koji aktivisti koje ne želimo, oni ga dobe to je sigurno - osjećate da je sve beznadno to je sigurno-svežemo vaše emocionalno tijelo i umotamo ga.

P - Kako ga se može ispraviti?

E – Letenje na velike udaljenosti ga može odmotati natrag na mjesto, jer ostavljate dio svog emocionalnog tijela iza sebe i kada vas dostigne može se ispraviti samo od sebe - nekoliko interkontinentalnih letova.


13.(k) Njihov stroj: izvor nekih od njihovih oružja.

Oni imaju stroj koji se koristi za većinu gore navedenih oružja. Postoje različiti strojevi za različite zemlje i imam dokaz da postoji jedan jedini izvor za Europu proizašao iz mog putovanja u Grčku i iskustva početka djelovanja oružja #4 u 1.30 po noći, što je, obzirom na vremensku razliku od minus dva sata, zapravo bilo točno u isto vrijeme kao i u mojoj zemlji. Ovaj stroj je ne samo iznad Engleske, nego je također i američki, jer kada sam pobjegla u Ameriku oružje se nastavilo, ali s novim tajmerom, izvor ovoga je zapravo iznad ozonskog sloja, pa ozonski sloj utječe na njegovu snagu. Otkrila sam to kad sam bila u Finskoj, tamo je bilo puno snažnije. Kao što Steve opisuje, izvor je stroj spojen s alienskim svemirskim brodovima.

Evo što je Ettissh rekao:

P - Gdje je vaš stroj?

E – Prikopčan na naše svemirske postaje -- Mi vam svima šaljemo sranja 10 sati dnevno i štetimo preko naših strojeva. Naši strojevi su ti koji vam daju ta oružja; kacigu, užeta - tajmer je kompletno podešen od strane stroja. Naš stroj je zaista nevjerojatan. Brian može podesiti stroj.


13. (l) Ozljeđivanje putem mentalnih tehnika-osobna iskustva, moj otac

Moj je otac, ne znajući za to, također bio Brianova meta.

Svom ocu sam odmah na početku rekla tko je bio Brian, ali sam morala to povući jer mi je Brian prijetio i bojala sam se za vlastiti život. No, Brian ga je i dalje htio mrtvog, te je počeo koristiti mene da našteti njemu. Kada je to krenulo pobjegla sam iz zemlje kako bih ga spriječila da to radi. Njegova neobična mentalna sposobnost je nevjerojatna i ja sam počela primati prenošenje nečeg što se osjeća kao energija, uz slike mog oca blokiranih arterija koji zatim umire. To mi je prizvalo oca u um, i ja vjerujem da je tada njemu prebačeno. Pojavljivalo se na valove. Dogodilo se da je u to vrijeme imao samo nejasnu sliku mog oca i nije bio u mogućnosti izravno mu naškoditi. On sada, pogledavši fotografije, više ne treba mene i štetio je mom ocu kako to opisuje u nastavku. Jednom sam znala da sam uspjela zaustaviti Briana. Poduzela sam korake i pisanje ovoga je jedan od njih. Bila sam zgrožena kada je priznao, kao što sam i sumnjala, ovo što slijedi:

B – Ozlijeđivao sam ti oca sve do prije par dana.

P - Koliko dugo?

B - Oko sat vremena dnevno. Kroz nekoliko mjeseci na prekide, ovisno da li je daleko ili ne.

P - Kako znaš?

B – Pokušam u svakom slučaju, i onda mogu reći.

B – Šaljem mu otrovnu energiju po noći, (ružje #7)

P - Koliko često?

B - Nekoliko puta tjedno.

B - Želim da je onjuši (umre) prije nego što krene, zar ne.

B - Upravo ga ovog trena (četvrtak) skeniram, kako diše, kako mu je ćukica (srce), kakva mu je opskrba krvlju, tako da znam što da radim, postanem tvoj otac, zar ne.

P - Kada?

B - Kad god jebeno zaželim, a onda radim na njegovoj staroj ćukici sa svojom starom snagicom uma, a to je nešto s čim se srčani mišić baš i ne želi upoznati. Zvrcnuo sam u bolnicu i nisu mi htjeli reći - ja nalazim da ti otac nije u dobroj formi, srce mu preskače, a ja to mogu pogoršati, ne mogu li. Mogu ga natjerati da preskače još više - Otac bi ti trebao biti svjestan toga što se događa – primijetit će senzacije oko srčanog mišića.

P - Koliko često?

B – Par puta dnevno.

P - Kako može prepoznati?

B – Pa, to nije normalno, nije šum na srcu, to je nešto drugačije. Nešto se radi, što baš i nije lijepo, a nije ni od vas. On će to osjetiti na nekoliko minuta i onda će prestati, pritisak sigurno. Iznenađen sam da već nije primijetio. Obično to radim ranije tijekom dana negoli navečer. Bilo kad iza oko 9 u jutro, ja krenem, ne.

P - Koliko često?

B - Svakih pola sata, svaki sat, svakih nekoliko minuta. To ovisi o tome što sam dobio na tanjuru, ne. Preferiram jutra tako da je trebao više stvari primjetiti u jutarnjim satima.

P - Kako to radiš?

Poslao mi je (mentalnu op. prev.) sliku štipaljke na srcu.

B - Vizualiziram njegovo srce, a onda mu nešto pošaljem, to može biti štogod jebeno zaželim, samo da mu šteti.

P - Štipaljka koju sam vidjela, što ona radi?

B - Ona usporava srce.

Druga slika koju mi je poslao bila je slika ruke sa škarama unutar srca.

B – Izvodim neku vrst kirurškog zahvata.


13.(m) Napredno vještičarenje.

Brian se koristi vještičarenjem za nanošenje štete. On sam ne izvodi čaranje, njegov prijatelj to radi, on ga pojačava. Bila sam žrtvom toga tijekom solsticija (u lipnju), ta dva dana on je pojačavao vještičarsku tehniku pokušaja presjecanja moje grudne arterije. Osjećala sam senzacije u grudima, morao sam ga blokirati skrivajući se u klancu, i stijenje ga je zaustavilo. Pokušavao mi je izazvati krvarenje u plućima da me ubije. Nakon toga je organizirao ispaljivanje oružja #1 oko mojih grudi da dovrši posao. Bila sam u redu. William Dean Ross u Universal Seduction Vol. 1 opisuje "grupu za manipulaciju energijom zemlje i duha -- Kombiniranje okultizma-crne magije s pojačanjima od ELF radio valova". To mora da je ono što je Brian radio. Vjerujem da on ovo koristi i na drugima.


Zaključak

Moramo javno izložiti/razotkriti ta oružja kako bi zaustavili njihovo korištenje. Oni rade u apsolutnoj tajnosti, a ako bi stanovništvo saznalo za oružja, oni ih ne bi mogli koristiti.
Ponudila sam neke od metoda kako dovesti sebe u bolje emocionalno stanje. Oni ih neće koristiti (oružja op.prev.), ako mi znamo za njih, razotkrivanje njihovih tajni ih zaustavlja.

Publicitet je od krucijalnog značaja.

stranica


14. Virusne infekcije


Oni proizvode viruse svakodnevnih bolesti poput gripe. Također se koriste virusima pri ozlijeđivanju svojih žrtvava. Moja osobna iskustva vidjeti u nastavku.

Evo što je Ettissh rekao:

E - Mi smo odgovorni za neke virusne infekcije. Mi ih proizvedemo i zatim nešto namjerno zarazimo.

P – Za što ste odgovorni?

E - HIV - mutirali smo originalni soj učinivši ga virilnijim, pa da svi budete sputani seksom. SARS – to je bila taktika zastrašivanja, nije li, sojevi gripe – da vas generalno oslabi - Želimo da povjerujete kako je svijet jedno usrano mjesto.


Dokaz koji ja imam je da sam u dva navrata zaražena herpes zosterom. Evo kako je to bilo prvi puta: Brian me neočekivano pozvao, tjedan prije priveli smo kraju nakon njegovog ispada ljubomore. Onda odjednom on postade sami osmjesi i šarm, a ja to nikako nisam mogla razumjeti. Prenoćila sam i sljedeći dan mu pravila društvo na putu za Gibraltar. Po isteku večeri postao je nekomunikativan i sumoran i počeo sa svojim spuštanjima. To popodne krenuli su mi izbijati mjehurići na grudima, i na očigled bujati i množiti se. Pokazala sam to Brianu, a on meni nedostatak interesa i zabrinutosti. Postajala sam vrlo zabrinuta.

Brian me odvezao do mog auta, ja sam ga pozvala gore, i sjećam se, kako mi je neugodnim tonom rekao, "Zašto bih to trebao učiniti".
Meni to nije imalo smisla. Nismo se svađali ili nešto, zašto je bio toliko gorljiv da prespavam, a sada nezainteresiran i opet hladan. Otišla sam kući, a mjehurići su se nastavili širiti i rasti. Nazvala sam Briana, a on nije htio znati, niti je predložio da posjetim liječnika. (Obično me tjerao da odem doktoru) Ne volim uzimati lijekove tako da imam tendenciju izbjegavanja liječnika, no dobila sam savjet sa druge strane da ipak odem, pa sam to i učinila, i dijagnosticiran mi je teški oblik herpes zostera. Uzela sam lijekove i zavukla se u krevet. Jako sam se razboljela. Bila sam doma sama bez da me Brian nazvao ili posjetio. Kako ljubavnik može biti tako neobazriv? Njegovo je ponašanje bilo čudno i vrlo neprimjereno. Razlog tomu, koji sam kasnije otkrila, bio je da me namjerno zarazio herpesom kako bi se osvetio, što je poslije i priznao.

Drugom prilikom, radeći na točci na mojim grudima, proizveo je jedan jedini mjehurić. Tada nismo bili zajedno, ne znam kako je to učinio, ali u isto to vrijeme sam primala i drugo oružje. Mislim da se koristio mentalnom tehnikom. Imam medicinski dokaz za to, moj liječnik nikada prije nije vidio samo jedan mjehurić herpesa, niti je to zabilježeno u literaturi. Napustila sam zemlju, a senzacije koja je to izazivala je nestalo i trenutno sam ozdravila.


15. Reptilijanska anti-viša svjesnost agenda


15.(a) Uvod.

Sad, kako zlo može egzistirati u jednom naprednom visoko-vibracijskom obliku. Pa shvatila sam da je to meni nepojmljivo. Naučila sam da što ste na višem stupnju razvoja, postajete sve više ispunjeni ljubavlju itd, a reptiliani su zasigurno visokorazvijeni, svidjela bi vam se njihova energija, osjeća se kao uzvišena. To mi je pojasnio Brian; oni su autsajderi u našoj "igri", ne bi trebali biti ovdje na zemlji. Oni su u višoj, "zašto ne" igri, gdje je moguće sve, pa zašto ne zlo. Oni su zapravo Sotona kao što je opisano u Bibliji, Isus je znao za njih. Razotkrivajući ih, i ono čime se bave, može ih se zaustaviti. Jedini razlog zbog kojeg su tako daleko dogurali je što to nitko ne zna; ukopavanje glave u pijesak siguran je način davanja dozvole da održe status quo. Oni moraju biti u tajnosti jer smo mi daleko prekobrojni da bi s nama mogli izaći na kraj.

Njihova skrivena agenda je spriječiti nas u podizanju svijesti. Oni to rade jer ćemo, postajući svjesniji, shvatiti što čine. Razvile bi se sposobnosti kao što su telepatija, viđenje energije, vidovitost i opće povećanje osviještenosti o tome što se stvarno događa ovdje. Oni su telepati, rade pomoću energije i ne žele nas ostvarene. Mogli bi pokupiti njihove misli, kao što sam ja to počela raditi, mogli bismo osjetiti njihove energetske tehnike i oružja kojima nam štete, a onda oni neće biti u mogućnosti koristiti se njima. Brian je također rekao da će nas biti teže kontrolirati ako si podignemo svijest. Takvi ljudi ne "igraju igru", pitaju više, i ne može im se govoriti što da rade i tomu slično, vrlo nepoželjno za održavanje kontrole. Naša prava "igra" ovdje na Zemlji, naučih, je Uzašašće i napuštanje planete. Da bi uzašli, neki to nazivaju prosvjetljenjem, moramo podići našu svijest ili vibraciju, oni nas od toga odvraćaju čineći metode postizanja istog teško dostupnima i ometajući nas, i to je razlog zašto pokušavaju zaustaviti, a u nekim slučajeva i jesu, organizacije posvećene višoj svjesnosti. Ostale tehnike kojima se koriste da nas održe po strani od podizanja naše svijesti jesu distrakcije kao što su obrazovanje, televizija, seks, posjedovanje materijalnog, zatrpavanje besmislenim zadacima poput računa, dugova, predugog radnog vremena; nemamo kad to učiniti.
Kapetan Bill Robertson također piše o ovoj temi i kaže da ti alieni
"Suprimiraju istinsku duhovnu prirodu čovjeka", i "tjeraju čovjeka u počinjavanje duhovnog samoubojstva".

Aktivnosti čovječanstva pomažu reptilianima u preuzimanju vlasti i kontrole, i u konačnici će im pomoći i da uspiju, ukoliko se ne promijenimo. To je učinjeno pomoću zakona planetarne Karme, po kojem čovječanstvo prima natrag isto ono što čini drugim ljudima. Reptiliani to znaju i manipuliraju nas u akcije koje će privući natrag na nas reptilianska djela. Jedan primjer bi bio progon rasa, Židovi na primjer, a i druge rase su proganjane, ali mi moguće nismo čuli za to. Mi ćemo onda za uzvrat biti proganjani od strane reptilianske rase. Reptiliani su iza takvih progona, ali mi ih činimo. Drugi primjer je naš zatvorski sustav, sve-svjetski sustav, a to privlači na nas akcije reptiliana da utamniče naše spirite u njihove zatvore. Trebao bi postojati alternativni sustav za obradu kriminaliteta, naprimjer novčane kazne za krađu, a ne kazna zatvora. Čovječanstvo, dakle, može preokrenuti plimni val reptilanskog preuzimanja promjenom takvih aktivnosti.


15.(b) Ciljanje organizacija koje se bave višom svijesti

Reptiliani su se namjerili na mene jer sam pohađala tečaj podizanja svijesti pod nazivom "Buđenje vašeg svjetlosnog tijela" po Luminescence metodi. Bio je to tečaj vođene meditacije s trake, a može biti viđen od onih koji imaju sposobnost viđenja energije u auri. Brian može vidjeti energiju. On mi je i rekao za svjetlosno tijelo "koje je bilo razlogom zašto smo se namjerili na tebe, jer smo ga se htjeli dočepati - i sada ga se jesmo, ili ćemo uskoro". Oni ih namjeravaju zaustaviti i vjerojatno ubiti Duane-a Packer-a, osnivača. Vrlo sam zabrinuta za njihovu sigurnost.

Ovo je Brian rekao:

P – Dakle, što će se dogoditi s Luminescence?

B – Oni će vjerojatno pr'nuti u fenjer (biti ubijeni).

P - Koji?

B - Duane i Sanaya, ili barem Duane

P - Kako?

B - Srčani udar - stara okružujuća stvar (jedno od njihovih oružja)

P – A Sanaya?

B – Nju ne možemo ubiti na isti način, osim ako ne sredimo kakvu nezgodu, možda to učinimo.

P - Kada?

B – Za godinu ili više - ne znam.

P - Zašto želite svjetlosno tijelo?

B - Jer je učinkovito, podiže vašu svijest, i to ubrzano. To je razlog zašto imamo problema s vama, nismo znali za to.


Kao što se infiltriraju u grupe koje se bave višom svijesti, te ih preuzimaju, isto tako i ubijaju njihove vođe koristeći svoja oružja (opisano na drugom mjestu), i oni su, kao što to Brian opisuje u nastavku, stvarno ubili Pancham Llamu. Kapetan Bill Robertson navodi da su se "neprijatelji (ti alieni) namjerili na cjelokupan religijski pokret", a također piše i o tome kako su se infiltrirali u, i preuzeli, religijske i organizacije više svijesti, a Transcendentalnu meditaciju prokazuje kao jednu od mnogih takovih infiltriranih grupa. The Lost teachings of Jesus (Isusova izgubljena Učenja – prim. prev.) govore o palim anđelima (Nephilima) koji, kako bi nas zavarali, rade kao gurui više svijesti.

Evo što je o tome Ettissh imao za reći:

E - Hare Krišna – imamo ih – tamo smo, uvalili smo neke naše ljude tamo – njih pedesetak ga pokušava uništiti. Privezali (Misli na mrežu) su hrpu njih - pokušavaju spriječiti širenje – trude se stati na kraj njihovom plesanju po cesti -- Transcendentalna meditacija - imamo ih – podigli cijene, otežali ljudima da se pridruže –- Budizam – ne, to nemamo, ali trudimo se iz petnih žila. Dalai Llama - on je privezan. Pancham Llama – njega smo bili privezali - pobrinuli smo se za njega - srčani udar bio je od nas – primijenili smo staru okružujuću stvar na njemu - hrpa njih (10 ili više) je radila na njemu u isto vrijeme. Kada prosvijetljeni ljudi dobe srčani udar onda znate da mi stojimo iza njega. Radili smo malo na njegovom srcu kako bi izgledalo poput srčanog udara. Bili smo ga privezali, ogulili ga od svega (prošlih života i više), a onda ga pustili. Oni imaju jednog mladog - 4 godine starog – on nije Pancham Llama - on je jedan od nas - reptilian – biti će, još se nije ostvarilo. (Brian mi je rekao da će Pancham Llama biti pretvoren u ljudsko/reptilskog). Jednom kad Dalai Llama ode, mi ćemo preuzeti, samo čekaju pravi trenutak, a onda će na njegovo mjesto staviti nekog tko ustvari nije pravi Dalai Llama, ali oni će reći da je. Bilo tko takav biti će privezan, tu nema dvojbe. Radimo na Dalai Llami da bi ga ubili – pa naravno - na njegovom krvožilnom sustavu - pokušavaju mu srediti srčani udar, krvni ugrušak.

P - Što još poduzimate?

E – Činimo da izgledaju prolupali – pozadina vijesti o masovnim samoubojstvima – to smo bili mi – istrijebimo ih mnogo i napravimo da da izgleda kao samoubojstvo – pobili smo ih s nečim o čemu blage veze nemate - malo stare tehnike zračenja i svi oni popadaju - ratovanje na naš način.

P - Zašto?

E - Da bi vas odvratili od takvih stvari - imamo i druge energetske tehnike, to je sigurno.


15.(c) Dodatna pomoć koja nam stiže iz viših ravni.

Očigledno je kako je količina pomoći koja pristiže s višom svijesti enormno porasla. Potkrijepljeno je to velikom ekspanzijom organizacija okrenutih višoj svijesti, knjigama i pojedincima koji se otvaraju. Jedan od primjera stiže iz konstelacije Plejada. To je energija iza Luminescence. Ja i dalje primam neke smjernice od plejadanskog bića Daden-a, no teško ih je čuti ponekad. Brian mi nije dopuštao meditirati kad sam bila s njim; on je bio energično protiv bilo kakvog praktičnog rada na povišenju svijesti, gotovo furiozno, jedan od razloga za to objašnjen je u dijelu broj 4. (poglavlje 15.(d) – op.prev.).

Evo što je Ettissh rekao:

P – Što je ustvari s tim anti-prosvjetljenje programom?

E – To je da nikud ne idete - na više ravni – nastojali bi, a i uspjeli, protjerati nas otamo, od Akaških zapisa, gdje nam je uporište – spriječili bi nas u izvrtanju vaše karme i još nekim stvarima – jednom kad se nađete tamo (više ravni) ne možemo vas ni taknuti, puno je teže.

P - Energija više svijesti?

E - Oni vam šalju više nego što bi to inače i mrzimo ih do srži.

P - Tko?

E - Bića to čine, neka su iz Plejada.


15.(d) Postoji reptilianski implant koji detektira ljude visokih vibracija.

Nigdje drugdje nisam naišla na ovu informaciju. Uglavnom svi reptiliani, izuzev onih koji rade na preuzimanju organizacija više svijesti, imaju implant, ustvari je reptilianski spirit taj koji ga ima. Taj implant u reptilianu, u blizini osoba vibriracije iznad određene visine, stvara izuzetno neugodan osjećaj.

Brian je priznao kako ga ima, a i pričao je o potrazi za ljudima koji bi ga, kako je on to nazvao, "palili“. Čak se zabrinuo da ću mu, ukoliko nastavim s Luminescence, to i ja u budućnosti činiti. To je možda razlog zašto mi nije dopuštao bavljenje ikakvim duhovnim radom. Evo kako sam do toga došla:

Prošlo je dva tjedna od kako sam otkrila tko je Brian zaista i oporavljala sam se od šoka u domu svojih roditelja. Nešto se događalo sa mnom i u prvi mah sam se pitala je li to ostatak oružja koje je Brian koristio na meni. Bilo je neke strašne, teške prisutnosti oko mene. Teško mi je to opisati, ali sigurno to nisam bila ja, bilo je neke 'Darthvadernosti' u tome. U sebi nisam imala negativnih misli prema nikome, ali nešto je bilo tu i utjecalo na mene. Jasno se sjećam promatranja bazena punog ljudi i kako se moj pogled na njih preokrenuo, i ja ih vidim kao glupane, kao stado stoke za klanje, i nije me ni najmanje briga za njih, prezirem ih, oni nisu prikladni za ovu Zemlju. Nikad, ni prije ni poslije, nisam osjećala nešto takvo prema ljudima. Znam da je ovo Brianovo viđenje ljudi i da je njegov reptilianski spirit bio sa mnom.

U to vrijeme se dogodilo nešto izvanredno. Bila sam u potrazi za smislom proživljenoga i pokušavala se vidjeti s iscjeliteljem. Do njega nikada nisam došla, jer se dogodilo sljedeće. Približavala sam se njegovoj ordinaciji kada se počelo događati nešto što ću pokušati opisati najbolje što mogu. Bilo je to kao da sam se našla u filmu o James Bondu, onim ranijima, točno usred scene s crvenim alarmom pred kraj filma, kad se pale sirene, kreću eksplozije i tome slično. Osjećala sam se kao u stanju krajnje nužde, morala sam otići, pobjeći od iscjelitelja, to se događalo. Koliko god to grubo zvučalo, no iscjelitelj mi se stvarno gadio, a bio je tu i taj osjećaj, koji nije bio moj, straha od tog iscjelitelja i želja da mu se naudi, mislila sam nešto kao, ako mi to učini bit ću u velikoj nevolji. Nisam mogla ni zakoračiti u radnju, a kamoli prisustvovati seansi. Sad da vam ispričam o drugom pokušaju koji je uslijedio ubrzo nakon toga. Odlučila sam se na konzultiranje s vidovnjakom, da vidim može li on unijeti svjetlo u moja prvotna iskustva. Dospjela sam do faze ugovaranja sastanka preko telefona i opet doživjela isto kao i kod iscjelitelja. Morala sam poslati roditelje da me zamijene. Opet sam vidovnjaka vidjela kao svog neprijatelja. Uza sve to, našla se tu sa mnom ista ona 'Darthvaderska' prisutnost. Osjećala sam se kao inkarnacija đavola. To nisam bila ja nego Brianovo reptiliansko biće. Imala sam iskustvo njegovog implanta. On mi je rekao da svi koji rade u njegovoj organizaciji imaju ove implante, s izuzetkom onih infiltriranih u spiritualne organizacije.


15.(e) Njihov zatvor. Uključuje i mrežu za hvatanje spirita ljudi visokih vibracija

Ja imam ovu mrežu i predodređena sam za njihov zatvor. Jasno sam vidjela kako je u tom zatvoru i to pakleno nadilazi sve što bi mogli zamisliti. Imam dokaze o postojanju veza/koneksija kojima se koriste i sakupljam sve više i više dokaza i informacija sve dok imam te veze. Ja stvarno želim da ih isključe, to bi svima imalo smisla, a i ne bih više mislila o tome.

Svemu tome je kumovao reptilianski entitet, Ettissh se spojio na mene lažući Brianu. Ovako je to učinio. Ja nisam aktivno uključena u rad na višoj svijesti, jesam zainteresirana za ovo područje, ali kao sporedno zanimanje. Ne ispunjavam njihove kriterije, i sigurno nisam „palila“ Brianov implant. No tu je bio Ettissh koji je jednostavno kvaran i od prvog dana je htio da budem povezana s tim zatvorom. U stvari, to se dogodilo dva tjedna nakon što mi je rečeno tko je zbilja Brian, u tom trenutku mi ništa drugo nije bilo rečeno. Prestala sam pohađati tečaj meditacije, bila sam pod evidentnim napadom i ne bih ni pomišljala na meditiranje. Nalazila sam se u stanju opće opasnosti bježeći od Briana. Međutim, imala sam tog reptilianskog entiteta, kao što je opisano u poglavlju broj 6 (15(f) – prev.), koji je komunicirao sa mnom i dao mi instrukcije da se protiv Briana borim pomoću meditacijskih vrpci/snimaka, znači, on mi je rekao da kada se Brian, to jest, Brianovo reptiliansko biće, nađe pored mene, mogu mu se oduprijeti tako da u to vrijeme prakticiram meditaciju s vrpce. Zato sam to tako i radila i isključivo u vrijeme koje je određivao reptilian, u prilično apsurdna vremena. Nažalost, Brian je bio razljućen arogancijom da sam mu se, meditirajući, mogla oduprijeti, i ne samo to, izgledalo je kao da sam vrlo, vrlo duboko ušla u višu svijest. Sve je to namješteno od strane entiteta i Brian se ozbiljno bacio na prikapčanje mreže. Učinio je to, a to mu je bila vrlo gadna pogreška. Sve ovo sam saznala nakon oko 8 mjeseci, dosta prije nego što sam došla do ikakvih drugih informacija, i stalno sam moljakala Briana da me otkopča, no nikad nije, bar ja nisam imala takvih informacija, on to nikada nije učinio zbog laži reptijanskog entiteta.

Tako, sad ću vam objasniti nešto više o njihovom sustavu za utamničenje spirita.

Ovo je jedinstvena informacija. Kao što sam rekla u uvodu, reptiliani ne vole visoko svjesne ljude. Oni vide što se zapravo događa, oni pomažu, a oni isto tako pomažu i kao spiriti, reinkarniraju se nazad i vode postajući spiritualni vodiči. Da bi spriječili te ljude da rade išta od toga, reptiliani su započeli sa dijaboličnom praksom prikopčavanja mreže onima koje identificiraju. Ta mreža nakon smrti ulovi spirit koji će na neodređeno biti stavljen u zatvor. Ova Praksa sigurno je fundamentalno pogrešna obzirom da uništava dušu. Zanimljivo je da je Isus upozorio u bibliji. "Ne strahujte od onih koji ubijaju tijelo, ali ne mogu ubiti dušu; već strahujte od onih koji su u stanju uništiti i dušu i tijelo u paklu" (Mat. 10:28)

Ja imam tu mrežu, i viđena je od mnogih izvora, a manifestira se kao crvena. Imala sam sastanak sa Stewartom Swerdlowim, koji je napisao knjigu „Montauk, the alien connection“ („Montauk, alienska veza“ –prev.) i koji vidi polja aure, on je identificirao mrežu u mom energetskom polju koja ide na satelit, pretpostavljam da to mora biti mreža u koju je on regrutiran od strane vlade, koja se pak koristi, a i unaprijeđuje ih, njegovim prirođenim sposobnostima. On je potvrdio dio mojih saznanja rekavši kako je točno da bi moja svijest mogla biti oteta kad umrem. Pisao je o tome kako je njegova svijest oteta nakon smrti u njegovom posljednjem životu i implantirana u fetus po izboru vlade. Moja sudbina, znam to, neće uključivati još novih života.

Evo što je Ettissh rekao o ovom postupku:

E – Da, ulovimo u zamku i pohranimo u svoje trezore ljude koji bi inače pomagali.... a onda ćemo ih srediti za vijeke vijekova. Naš stroj će to sve učiniti – raznijeti će eksplozijom njihovu energiju tako da ih više nebude.

P - Što su ti trezori?

E – Oni su poput polja sile koja vas održava statičnima, vaše biće, a nalaze se u blizini našeg stroja, zar ne – to je jama paklena – osjećate se kao da ste na ničijoj zemlji, čvrsto zapeli.

P - Koliko ih je zarobljeno?

E - Mnogo - imamo ograničene kapacitete, to je razlog zašto nam je potrebno da vas što brže uništimo - ne znam kada će se to dogoditi – samo nije još.

P - Što se događa osobi ako je oslobodite?

E – Biti će u redu - otići svojim putem, neće li.

P - Koga držite tamo?

E - Krishnamurti, Gandhi, preminule spiritualne vođe i hrpu drugih.

P - Jeste li privezali Krishnamurtia?

E – Imamo ga.

Kako bi potkrijepila gore navedeno, potrebno je prvo utvrditi da reptiliani posjeduju spiritualnu tehnologiju. Dokaz za to je njihova sposobnost preuzimanja ljudskih spirita kao što to rade kada egzistiraju u ljudskom tijelu. Imala sam iskustvo, kroz njihove astralne projekcije (opisano ranije), kako Brianovog reptilianskog spirita (u to vrijeme nisam znala što je to), tako i njegovog ljudskog spirita, s tim je reptilianski bio glavni, činilo se da je mentalno samo jedan tamo. Izgledalo je kao da su združeni na mentalnoj razini. Znači, oni tehnološki mogu spojiti ljudskog i reptilianskog spirita. Moj drugi dokaz je radnik iz podzemne baze Dulce koji je opisao eksperimente u bazi izvođene od strane aliena i izjavljuje da "oni znaju kako odvojiti bioplazmično tijelo od fizičkog kako bi matricu životne sile alienskog entiteta smjestili unutar ljudskog tijela nakon uklanjanja "duše" matrice životne sile čovjeka." Matrica životne sile bi, pretpostavljam, trebao biti spirit/duh. Tako da izgleda kako oni imaju spiritualnu tehnologiju, isto kao što mi, za proizvodnju genetski modificirane hrane, imamo tehnologiju na razini DNA i gena.

Spiritualna tehnologija kojom se oni koriste, a koja je primijenjena i na meni, uključuje prikapčanje veza na čakre i meridijane, posebice na mentalno tijelo - energetski sustav ljudskog spirita. Te veze bi se moglo nazvati i uzicama, iako su mnogo snažnije od uzica, one su petodimenzionalne. Ettissh ih je opisao kao zapravo fizičke, samo ih mi ne možemo vidjeti, energija se za njih koristi poput fizičke. Znam iz oružja koje sam dobila da su majstori energije, i sumnjam da je i mreža energetska, i to svakako vrlo jaka, dovoljno snažna da se zadrži spirite. Uzice oblikuju permanentnu mrežu; postoji nebrojeno uzica. Ova mreža ostaje sa spiritom nakon smrti tijela i zateže se kada osoba napusti svoje tijelo. Ona potegne spirit u njihove strojeve gdje ovaj, zategnut svim vrpcama u stanju nepomičnosti, kao što to Ettissh opisuje, bude sputan na neodređeno vrijeme. Postoji na milijune spirita na zemlji s ovim mrežama koje to čeka. Kako mogu pohraniti tolike spirite? Vjerujem da postoje stotine milja prostora ispod njihovih strojeva i skladištenje je onakvo kako sam ga oslikala.

Pokušala sam, u suradnji s jednim energo-terapeutom koji ih je vidio, odstraniti centralnu vrpcu vezanu za moju krunsku čakru. Bila je poput najčvršćeg čelika, nismo je mogli ni dirnuti. Također je pronašao i mnoge manje vrpce prikopčane na moju energiju, te ih identificirao kao alienske, reče, 33. energetskog nivoa. Ja u to vrijeme nisam imala pojma da to uopće postoji, a još manje spominjala aliensku upletenost.

Realnost ovoga meni je grozna. Kao spirit, vi ste potpuno svjesni i biti ćete isti kao i sada, s mislima, emocijama. Nećete biti u mogućnosti otići u svjetlo kako to svi mi činimo. Iskusila sam kako je to biti spiritom, kad sam skoro umrla nakon jednog od Brianovih oružja, osjećala sam se kao što se i sada osjećam dok sam gledala dolje na moje umiruće tijelo i počela pregledavati svoj život. Ja i ostali s tim vrpcama, biti ćemo zaustavljeni u ništavilu, i to zauvijek i potpuno svjesni, očajnički želeći otići, ali u nemogućnosti da to učinimo. To je apsolutni pakao.

Biti će to nepodnošljiva, jecajuća, neopisivo usamljenička, gnjeva, unutarnja patnja. Biti ću u gorem položaju nego drugi, jer neću imati nade, drugima će moguću nadu buditi to da u bilo kojem trenutku mogu biti oslobođeni. To je kao da ste gurnuti iz svemirskog broda i, kako to biva u SF filmovima, zauvijek ostavljeni u svemiru. Što će vam prolaziti kroz um? Panika, nastojanje da se, poput medvjeda doživotno okovanog u malom kavezu koji izvodeći ponavljajuće pokrete polagano ludi, otmete, na takovim mukama. Ja sada moram živjeti s tim saznanjem sličnim vidovnjačkom viđenju koje prikazuje vašu buduću smrt, izvitoperenu i u bilo kojem trenutku moguću. Moram razjasniti kako imam jaku namjeru produžiti svoj život koliko god mogu kako bi mi ostalo manje vremena tamo. Vidjela sam to na način, još 50 godina moguće sreće na zemlji, a onda 400 godina ili više ovog mučenja. Bilo kakav život je bolji nego umiranje, to je ono što ja sada vjerujem. Stoga želim prolongirati svoj život na što duže moguće.

Kako je moguće da mi moj bivši dečko želi ovo? Bila sam mu u krevetu i znao je da ću u ovaj pakao, i mogao je to otkloniti! Imala sam mrežu u to vrijeme, no nisam toga bila svjesna, u bilo kojem trenutku mogla sam otići tamo, a on je to znao i nije učinio ništa. Kad sam doznala, rekla sam mu i kumila ga, pa čak i onda je nije htio ukloniti, vjerujem da svaki put kad priveže mrežu, od svoje organizacije dobiva bodove. Kakav diabolični ljigavac! Još je i gore da je Brian privezao tu mrežu za mene, a onda me sljedeći dan pokušao ubiti s jednim od njegovih oružja, odvratno je i to da smo tada još uvijek bili u romantičnoj vezi. On nema nikakvih skrupula kad treba zaraditi bodove.

Mnogi naši duhovni vođe su sada tamo i Ettissh je imenovao neke!

Daljnji dokazi o postojanju te mreže kojima raspolažem proizlaze iz toga da su energo-terapeuti (eng. energy workers - op.prev.) otkrili toksičnu energiju koja mi se, prolazeći kroz priključak na mojoj krunskoj čakri, spušta niz meridijane (energetske linije) ruku. Iako sam to jedva primijetila. Drugi dokaz postojanja pakla u kojem ću se naći imam iz meditacija u kojima vizualiziram knjigu vlastitog života, kraj je zasada uvijek crn k'o ugalj, i protkan osjećajem koji ledi krv u žilama. Kapetan Bill Robertson piše o oružju koje ti alieni koriste na visoko svjesnim ljudima, i pitam se da li je i on bio podvrgnut otrovnim energijama i sličnim stvarima koje se mogu poslati niz te priključke. On bi zasigurno bio dovoljno visoke vibracije za to, odmetnuti/klošarski reptilian još mi je rekao da mreža može uzrokovati štetu u sadašnjim životima onih visoke vibracije, kako slijedi:

E - "obrušit ćemo se na vas poput tone cigala - ako se odlučimo na to"

To je rečeno u smislu mogućnosti za budućnost.

Ove mreže su prikopčane na njihove strojeve, Ettissh to objašnjava na sljedeći način:

E - "naš stroj je stvarno nevjerojatan; programiran ja da reagira na stvari, može osjetiti energiju, ako postanete pre-uzvišeni ili prosvijetljeni počet će vas zajebavati – putem uzica će vam poslati sranja koja će vas „baciti u bed“ i onda prestati sve dok opet ne ispuzate van – provjeravati će vas – i jačati i slabiti. Dobe sranja, osjećaju se kao govno, a onda ih to baci u bed. To prestane, oni se ponovo dignu i ovo kreće ponovo - dobe svakih nekoliko dana. "

U mom je slučaju Brian postavio stroj na ekstra nisku (vibraciju), tako da mi poveća vjerojatnost ozlijeđivanja kroz priključke!
E - to i nije toliko uzvišeno - ne u tvom slučaju, da bi te se zaustavljalo u uzdizanju - Brian se kockao - stroj nije ništa primijetio – obično ga ne postavljamo na tako niske kao što smo kod tebe učinili. To je stvarno tako nisko kod tebe, ti si obavezana (zadatak ti je – op.prev) doseći do toga u nekom trenutku svog života. Oni ne znaju što je on učinio - oni ne znaju da ga je postavio na tako slabo. On je podesio stroj.

Ovaj postupak oni masovno izvode na onima visoke vibracije, rekao mi je da Brian aktivno traga za terapeutima, jer je vjerojatnije da će biti prosvijetljeni, ili blizu te razine, kako bi ih prikopčao, a rekao mi je i da je Brian nedavno postavio te priključke nekome - španjolskoj iscjeliteljici, na tom području dobro poznatoj među španjolcima, dama pedesetih godina koji živi odmah do Marbelle. Ne znam joj ime. Brian se vidio s njom zbog problema s leđima još u kolovozu 2003. i ona bi sada mogla biti fizički bolesna.

15.(f) Kako reptiliani lociraju ljude i prikapčaju mrežu

Informacije o ovome nisam našla nigdje drugdje. Prvenstveno na koji način obavljaju lociranje. Reptilianski gostoprimci obavljaju lociranje preko urbanističkih planova. Oni imaju pristup ulicama i kućnim brojevima; služe se telefonskim imenicima i internetom.

Oni ne koriste karte s prikazom krajolika, brda, a isto tako ne koriste ni stvari poput karata geodetskih izmjera u Engleskoj. Znala sam mjesecima i mjesecima biti u bijegu od Briana, a on je bio u mogućnosti preko, na mene prikačenog reptilianskog entiteta, dolaziti do informacija o imenima ulica i kućnim brojevima na kojima bih odsjedala. Uspjela sam, skrivajući svoju adresu, sada izbjeći da me reptilian uhvati. Reptiliani imaju izuzetno dobro pamćenje i lako saznaju adrese. To se proslijedi natrag Brianu i ja moram krenuti dalje. Razvila sam šesto čulo za otkrivanje i najmanjeg reptilianskog znanja o mom boravištu, koje se pokazalo izuzetno korisnim i koje je razlog da sam još uvijek živa. Našla sam da je bolje odsjesti negdje bez posebne adrese, naprimjer u kamp-kučići, kampirati u prirodi ili boraviti u sklopu velikog kompleksa tako da mi soba ne može biti locirana, ili boraviti u komuni.
U državama koje ne popisuju svoje ceste jasno i koriste strane jezike i alfabet lakše je boraviti u kući. Koristila sam se time da ostanem sigurnija. Bilo je to prije nego što sam saznala da sam imala nekoliko posjeta Brianovog reptilianskog bića.

Jedini način na koji oni mogu prikačiti mrežu jest uz prisutnost reptilianskog spirita koji otputuje na lokaciju osobe. Tako da oni prvo moraju znati gdje se osoba nalazi. Reptilian tada radi na njihovom energetskom polju, a to potraje neko vrijeme. Oni (osobe) bi trebali shvatiti/osjetiti da se to događa, senzaciju iznad svoje glave; njegova prisutnost vrlo je energizirajuća i moguće ni najmanje neugodna. Zapamtite, njihova energija je visoke vibracije. Najvjerojatnije vrijeme biti će noću, između 2 i 3 sata. Osoba bi trebala otići čim posumnja na njihovu prisutnost, automobil može pomoći, ali mentalno maskirajući kamo idu, oni mogu pokupiti naše misli. Jednom prilikom sam uspjela pobjeći tako da sam se pravila kao da ostajem na mjestu, a zatim otišla. Stavljanje gume preko glave također je dobra ideja, oni ne mogu prikapčati kroz gumu.


15.(g) Planirano energetsko polje da nas ulovi u zamku na planeti

Reptiliani žele podići energetsko polje oko Zemlje, ono se još, od strane Nibiruanskog Vijeća, naziva i frekvencijska ograda. Svrha ovog polja sila je da djeluje kao barijera za nas. Nećemo biti u mogućnosti uzaći sa Zemlje na više ravni. Naš cilj je da uzađemo i mi to radimo podizanjem naše svijesti. Oni ga planiraju potpuno namjestiti u sljedećih 20 godina. Našla sam potvrdu za to kod Nibiruanskog Vijeća, koji nude način prolaska kroz ovo polje sila/ frekvencijsku ogradu, a ja se pitam da li on funkcionira.

Ovdje su Ettissheva priznanja:

P – Što drugo radite?

E - Zapečaćujemo ovu planetu tako da nitko od vas ne može otići – to je polje sila neke vrste - svi ćete biti ulovljeni u zamku – ne-ma-van, a mi ćemo vas zgrabiti u procesu - nitko neće doći do druge strane, više razine svijesti.

P - Kada?

E - Oko 20-ak godina – tada vam prosvjetljenje neće pomoći - bit ćete jednostavno zauvijek zaglavljeni ovdje sve do dana dok vas ne sredimo.


15.(h) Reptilianska Tajna o planiranom energetskom polju odana od strane Ettissha.

Tajna o energetskom polju i alienskoj rasi koja ga želi spriječiti prenesena je, od strane Ettisha, spiritualnim ravnima. Ono što im je rekao je da su reptiliani prekršili sporazum koji su napravili s alienskom rasom koja rado pomaže, a odnosi se na energetsko polje.

Bila sam svjesna razmjene informacija koja se odigravala između Ettissha i entiteta Marije iz 'Ivana od Boga'. Ettissh je odavao Mariji sve više i više informacija o ovoj temi u zamjenu za pomoć njemu samome. On se izlajao o ovome; bio je zadržan i propjevao je kako ga ne bi više držali i kako bi mogao povratiti moć.

Evo što je Ettissh rekao:

E - Oni se trude spriječiti nas da ga napravimo, zar ne - uvelike (misli na energetsko polje)

P - Kako vas spriječavaju?

E - U pregovorima s nama, žele da ga ogodimo i onda će nas ostaviti na miru. Oni su tu za vas i žele da to shvatite - vi o njima govorite loše – obija im se o glavu to što odrađuju vaš dio za vas.

P - Hoće li to upaliti?

E - Nećemo odustati – nema šanse - oni će jednostavno morati paziti na nas, neće li – pljugeri. (eng.- suckers)

P - Zašto su oni pljugeri?

E - Jer mi nikada nećemo odustati od toga, ali se pravimo kao da bi mogli - tako da oni zauzdaju vatru dok mi to razmatramo, ali ishod je poznat.

P - Što će se dakle dogoditi?

E – Pokrenut ćemo ga ponovno jer sada ne radimo ništa, budući smo se na neki način dogovorili, ali onda ćemo ga restartati kad odu, jer to je ono što su rekli da će učiniti.

P - Koliko je dugo na čekanju?

E – Već neko vrijeme – da nije njih mi bi ga dovršili do sada.

P - Rekao si da će biti postavljeno u okviru 20 godina - zašto?

E – Jer je to kada očekujemo da ćemo ga restartati.

P - A što s njima?

E – Pa svejedno ćemo ga restartati - samo nam je potrebno da popuste upravo sada, obzirom da imamo drugih planova.

P – Kao na primjer?

E - Kao prljajući vas karmički. Oni nas tako i tako trenutno puštaju da to činimo – i oni moraju pristati na kompromise, ne moraju li.

P - Zašto je to vama od tolikog značaja?

E – Jer će manje vas doći ovdje, a možda je to bolje nego da njih imamo na grbi/za vratom - nakon što vas sve opet isprljamo, uvelike se miješajući u svu vašu karmu, mislimo da ćemo ga onda restartati.

P – Znači vi varate ove aliene?

E - U osnovi, da, oni nas puštaju da radimo što smo i obično, ali mi činimo daleko više - Akaški zapisi su pod opsadom, mi smo tamo, a tako su i oni, i neki od vas također, i oni nas puštaju unutra kako ne bi postavili energetsko polje, ali malo njih zna da su naša srca uložena u to polje, i mi nećemo odustati.

P - Gdje radite na energetskom polju?

E - Eksperimentiramo, znamo kako to učiniti.

P – Proizvodite li ga u vašim svemirskim letjelicama?

E – Ne, ne radimo to u našim svemirskim postajama, nije nam dopušteno - imamo ga u izradi negdje drugdje.

P - Na Zemlji?

E – Da, to je na Zemlji, ali to nije u njihovoj blizini - oni pojma nemaju.

P – Vi radite na tome na Zemlji?

E - Da, imamo laboratorije, ali nije energetsko polje ono na čemu radimo, to su strojevi za njegovu realizaciju.

P – Znači vi razvijate te strojeve za energetsko polje na Zemlji?

E – Da, to je to - u Americi - to je strogo povjerljivo, jedno od takvih mjesta - tako da oni nemaju pojma.

P - Je li to NASA?

E – Da, to je u NASA-i – mjesta gdje se proučava svemir, razvijamo ih njima pred nosom.

P - Što kažete ljudima koji na njima rade?

E - Našim radnicima kažemo da su to svemirske naprave.

P - Što im kažu u vezi energetskog polja?

E - Oni misle da je to neki način držanja drugih bića na mjestu.

P - Kojih bića?

E - Reptiliana - oni znaju da postoje reptiliani – ljudi iz NASA-e, a mi im kažemo da je ono (polje) za njih, mi nismo reptiliani. To je poput prijevare (eng. hoax), pravimo se da nismo oni (reptiliani), jer ih poznaju kao loše.

P - Kako?

E - Jer su bili napadnuti od njih - neki od njihovih svemirskih brodova naletjeli su u reptilianski prostor i bili uništeni, jer ne želimo da nas gledaju - tako da je to sve za reptiliane.

P - Koje NASA-ine baze?

E - Imamo to u pogonu na nekoliko mjesta u Americi - ponekad je u pitanju NASA, a ponekad ne. Jedna je u New Mexicu.

Ispitivala sam ga o tome gdje drugdje, a on je naveo sljedeća mjesta, no nije mi rado to rekao i nisam dobila definitivan odgovor. Ja, zbog toga, ne mogu biti sigurna u njihovu ispravnost. On je rekao da za Houston iz Texasa i Sjevernu Karolinu, a ne za Cape Canaveral iz Floride i ne za Los Alamos. Sada vjerujem kako bi to mogla biti podzemna baza Dulce.


15.(i) Ettissh odaje reptiliansku tajnu vezanu uz karmu.

Tragedija vremenskog tijeka - naši Akaški zapisi su ukradeni.

Tajna stara više od 300 godina bila je izložena od strane Ettissha kako bi spriječio nastavak svog zadržavanja, i u svrhu dobivanja podrške od spiritualnih ravni. On je zapravo proslijedio ovu tajnu spiritualnoj ravni vrlo nedavno. Ja nisam o tome nikome govorila, i on je taj koji se izlajao.

Nevjerojatno je da bi reptilian propjevao kao što je ovaj, ali pošto je praktički bio najuren iz organizacije, i od Briana, radio je, u potpunosti za samog sebe, i bilo što čime bi došao do nekih usluga. Nisam imala namjere reći spiritualnim ravnima, ali Ettissh je za sebe imao druge ideje. Ukoliko bi mogao dobiti od njih neke usluge, onda će im on izdati. Vrlo lukav način za pridobiti spiritualne ravni da misle kako je on super. Bila sam prisiljena na težak posao, ali nisam imala namjeru izdavati spiritualnim ravnima, definitivno sam to htjela zadržati za sebe, a sad tu Ettissh dobrovoljno odaje ovu tajnu kao mito da spiritualne ravni učine ono što je htio.

Ovdje je, kako je Ettissh izložio da oni uzrokuju karmu:

E - Prije nekoliko stotina godina izbrisali smo određene prošle živote iz vaše svijesti, tako da morate odraditi/otplatiti više karme nego što bi trebali.

P - Daj mi neki primjer?

E - Čovjek je bio palikuća, a onda smo mu izbrisali činjenicu da je i on bio spaljen, kao rezultat, njegova podsvijest vjeruje da mu je potrebno da bude spaljen i opet ga propusti kroz gorenje kako bi iskusio ono što je on učinio nekome drugom – vraćanje duga. Svatko dobiva ovo, ali samo oni koji su se zatekli ovdje prije nekog vremena, jer smo to učinili u jednom naletu (mislim da je to bilo pred oko 300 godina). Mi to tu i tamo činimo određenim osobama koje ne želimo ovdje, kao naprimjer novima. (Sljedeći put kad će to ponoviti, biti će u oviru idućih 18 godina)

P - Gdje izbrišete prošle živote?

E - Na astralnom planu - postoji ekipa koja ga nadzire.

P - Zašto to radite?

E - Da bi vas zadržali dolje - da ne idete nigdje, kao na astralni plan i u višu svijest – veća je vjerojatnost da ćete biti ozlijeđeni od nas i da se nećete prosvijetliti – to vas sve drži u pomalo užasnutom stanju i onda možemo bolje kontrolirati ljude. Visokim/uzvišenim bićima koja ovdje dolaze pomagati, ako ih uhvatimo, implantiramo živote tipa ubojica sa sjekirom tako da ne mogu pomogati – nisu u podesnom/dobrom stanju (eng.- fit).

P - Kako ih uhvatite?

E – Imamo čuvara vrata - on vidi da dolaze.

Brian mi je ustvari rekao da je izbrisao prošle živote iz mojih zapisa u posljednje tri godine. Pa sam Ettissha pitala ovo.

P – Zašto je Brian izbrisao bolest koja me osakatila iz mojih prošlih života?

E - Zbog vlastite guzice – želio je da patiš - jer si ga stvarno ispizdila time što te nije bilo briga za to,

P - On ne objašnjava - kako bih ja trebala znati da li on pati ili ne.

Pitala sam u vezi reinkarnacije aliena:

P - Što ste uradili toj osobi o kojoj si mi pričao, - alienu?

E – S njim smo uradili malo više, jer ne želimo njegov tip uokolo - mnogo više – Stavili smo unutra nekoliko prošlih života koji nisu njegovi, ali on misli da jesu - silovatelj, ubojica sa sjekirom, on misli da je bio jedan – stvarno je zasrao u prošlom životu - on misli da je, - zlostavljač djece – to nije bio on, to je bio neki drugi čovjek - mi dupliciramo prošle živote, on ga još uvijek ima -- Njegov posljednji život odvijao se na drugom planetu, i on je imao dobar život i sišao je na Zemlju učiniti nešto više za sebe, a mi smo mu uvelike uprljali karmu -- Mi ih, na neki način, učinimo (implantirane prošle živote) istaknutijima – stavimo ih u njegov um - oni normalno nisu u vašem umu - oni su obično u izmijenjenom stanju svijesti, ali kod njega su u njegovom umu i mi smo ih, na neki način, zamaglili.

Ovo razotkrivanje tajne o karmi potpuno je uzrokovano od strane Ettissha. On je prvo sve dobro razmotrio i onda si to dopustio, on jednostavno ne mari za svoju organizaciju. Ja sam se onda bacila u daljnja istraživanja, jer sam bio strašno frustrirana time što sam spriječena obaviti pregled/ispitivanje kod alternativca, ovaj se bavio prošlim životima. Priključak na Ettissha značio je da nisam mogla to učiniti. Znala sam da će to riješiti sva zla učinjena mojim prošlim životima koja su uzrokovala karmu. Čak su mi i reptiliani rekli da obavim pregled, za što sam zaista bila jako zahvalna, te ni na koji način nisam htjela otkrivati ono što mi je rečeno. Moja karma je još uvijek ovdje, nikakav pregled mi, od strane tog groznog klošarskog reptiliana, nije bilo dozvoljeno obaviti. Rekla sam Ettisshu neka mi samo dopusti učiniti alternativni pregled i ja ću prestati istraživati svoju vremensku skalu. Nije ni mrdnuo. Ponavljala bih mu, otkrivam sve više, prestati ću ako mi dopusti učiniti pregled, i ne, nije htio, nastavio me spriječavati da to uradim. Tako sam nastavila istraživati.

Znači Ettissh se "prosuo" u vezi s onim što ste pročitali. On je u potpunosti odgovoran. Dio odgovornosti moram prebaciti i na biće iza organizacije pod nazivom Luminescence, njegovo je ime Daben, i rekao mi je, vrlo važno, kako je karma sređivana na širokoj skali, ne radi se tu samo o meni, i mislim da je to bilo sve. On mi je također rekao za moju prijateljicu Gillian, kako ona isto ima karmu uzrokovanu od reptiliana i odavao mi informacije o tome, te htio da ja to, putem kanala, izdam Arhanđelu Mihaelu. Nije me bilo briga za Arhanđela Mihaela, a sigurno mi nije bilo ni na kraj pameti izdavati. A također nisam bila ni u kakvoj komunikaciji s njim. Moje usne su, što se toga tiče, bile čvrsto zapečaćene, samo sam htjela obaviti ispitivanja.

To je dio reptilianskog anti-viša svijesnost programa koji se odvija na Zemlji. Oni se upliću u naše Akaške zapise, koji su mjesto gdje se čuvaju zapisi svih naših života, s devastirajućim posljedicama. Kao rezultat toga oni uzrokuju dodatnu karmu i spriječavaju nas da uziđemo. Oni uzrokuju da se reinkarnacija dogodi daleko više puta negoli je to potrebno, neizrecive patnje za one na kojima se to uradi. Svijest se smanjuje/reducira i duhovne lekcije izgube. Radi se o krađama života iz naše vremenske linije/toka, ukradenim životima koje mi onda moramo ponoviti, živote koje nitko nikad ne bi trebao opet poželjeti.

Nažalost, trenutno je aktuelno ono nitko ne zna, umjesto da bude ono što ste pročitali ovdje, ovo je prvi put da je pisano o tome, jako zanimljivo, zar ne. Ovo je također bilo nepoznato i spiritualnim ravnima, uključujući i karmičku upravu, sve do Ettisshevog pjevanja. NITKO POJMA NIJE IMAO osim, naravno, reptiliana. Vladavina zaborava.

To je izvorno učinjeno u 1600-tima i oni to ponovo planiraju učiniti u okviru sljedećih 18 godina. Tisućama i tisućama ljudi će se to učiniti. Oni to čine i organizacijama koje se bave višom svijesti, uključujući i religije, ja ne znam kome je točno sve to učinjeno. Oni to također čine i svojim metama, dobrim ljudima. I ja nisam bila cilj, a to je učinjeno i meni. Tako da je ono što sam morala učiniti, dok se Ettissh i dalje spajao na mene, bilo dati da mi se istraže Akaški zapisi. Rezultat toga, moja su otkriča opisana u nastavku. Oni su stvarno uklonili živote, i to je bilo otkriveno, tijekom onog vremena kad je naš život bio u Indiji, u religiji.

Ovo je način kako sam saznala da su oni to učinili i uspjela se s tim izvući. U vrijeme kada je Ettissh bio držan i spojen na mene, angažirala sam konzultanta za Akaške zapise da istraži moje, i ona je našla da su životi izmješteni, otkrivena je ogromna količina dokaza, ali je zaključk izostao. Poput knjige iz koje su uklonjene stranice, mnogo ih je pronađeno, no nije se došlo do zaključka/pouke. Berkeley-ev Psi Institut (The Berkeley psychic institute)je zavirio i našao da su pretreseni. Tako smo utvrdili da su, u mom slučaju, sa vremenske linije Akaških zapisa, maknuli tek nekoliko prošlih života. Vremenske linije protežu se unazad tisućama godina i oni su izabrali vrijeme koje je dovoljno daleko da ne bude nedavno, a mi to ne primjetimo. Izabran je jedan život od velike štete drugima i onda odstranjeno samo nekoliko života u kojima ste ga otplatili, pa u stvari i nije toliko primjetno. To je razlog zašto to još uvijek nije poznato. U mom slučaju su izabrali život u kojem sam bila vojni zapovjednik-nadzornik osvojenog naroda koji sam bila zadužena kažnjavati, povrijedila sam puno ljudi. Izabran je baš iz tog razloga. Oni su uklonili, shvatili smo, najmanje dva života iz vremena neposredno nakon ovog života, jedan od njih je bio život u zatvoru u kojem sam umrla, mislim, baš kao što sam ja druge spremala u zatvor, to je kako to funkcionira. Drugi život ne poznam. Oni to vrlo vješto čine, tako da je do sada prolazilo nezapaženo, no ono što smo vidjeli bio je nedostatak života nakon života kao zapovjednik. Obično, nakon života u kojem je učinjeno mnogo zla, slijedit će mnogi životi u kojima će zlo biti činjeno vama, i od tih mnogih, oni izvade nekoliko i to je to. Vremenske linije koje odabiru sadržavati će tisuće života. Zašto je to tako štetno? - Brisanje traumatskog života, mogli bi pomisliti, dobra je stvar, ali ono što se zapravo događa je da vam se kradu teško zarađeni životi otplaćenog karmičkog duga. Sada se pojavljujete pred karmičkim administratorom/icom s dodatnom karmom koja će biti katastrofalna po vas, biti će vam rečeno da se reinkarnirate i uravnotežite/izbalansirate što ste učinili – činjenice, da ste to već izbalansirali, je nestalo, možda ne znate. Radi se o ponovnom proživljavanju onoga što si ti priuštio drugima, a u mom primjeru je moj zatvorski život bio uklonjen, pa sam zato opet proživjela sličan život u paraliziranom tijelu, pretpostavljam da je to slično životu u zatvoru. Sada je karma isplaćena dva puta, reptilianski dvaput.

Ovo je gore nego što je moguće riječima opisati. Ne morati se reinkarnirati, a zatim da vam se javi da to ipak trebate učiniti je poražavajuće obziro da život koji morate proživjeti nije dobar. Ovo zaustavlja prosvjetljenje upravo onako kako to reptiliani žele. Ja sam, na primjer,izgubila svoju duhovnu lekciju u kojoj sam se naučila ljubavi prema ljudima. Trenutno naporno radim na tome.

Oni su čak otišli toliko daleko da su odložili postavljanje energetskog polja, frekvencijske ograde kako bi mogli nastaviti s uklanjanjem života iz Akaških zapisa kao što je to opisano pod "alieni koji nam pomažu".

Što se mene tiče, jedna za drugom, regresija prošlih života, uključujući i televizijskog regreso-terapeuta, pokazale su uzrok glavnog problema u mom životu, maltretiranja u životu od prije 4500 godina, životu zapovjednika. Otplačujem karmu za taj život, i to popriličan iznos! To nema smisla ikome tko je upoznat s temom karme, bilo je to pre davno, a pogađa me isto toliko nepravedno.

Nosim puno krivnje sada zbog nanošenja zla onim ljudima u tom životu, no oni su mi svi oprostili, vijekovima unazad. Dokazala sam to na sesiji oprosta pod hipnozom. Pa zašto sam još uvijek toliko kriva?

Ovo sam, jer sam bila spriječena napraviti alternativni pregled, htjela doznati, a i kada je točno, ta krivnja od prije 4500 godina, bila osvježena! Obzirom je ta krivnja ona koja je omogućila zlostavljanja. Tako sam posjetila Michaela Newtona, terapeuta obučenog za među-životnu regresiju. Otkrila sam da je osjećaj krivnje prvi put bio osvježen nakon života u kojem sam bila indijski vjerski čovjek. Bilo je to u 1600-tima. U tom životu meditirala sam po cijeli dan, moja energija bila je zračeća, bila sam spokojna i puna ljubavi za sve i svakoga. Umrla sam s osmijehom na licu znajući da ću biti prosvijetljena. Ali poslije smrti bila sam devastirana prikazanim slikama onoga što sam proživjela u tom drevnom zapovjednikovom životu i to je kada sam opet napravljena krivom. Rečeno mi je kako imam mnogo karme za otplatiti upravo iz tog života! Kao spirit osjećala sam se jadno, u nevjerici, znala sam da nemam karme, a čula ih kako su govorili da imam. Nisam imala izbora nego prihvatiti to i odlučila otplatiti karmu što brže mogu. Što mi se slijedeće događalo bilo je kako slijedi:

Nakon visoko-osviještenog indijskog religioznog čovjeka

1. Život pod paralizom
2. Život pod terorom
3. Zlostavljana i ubijena kao dijete
4. Tekući život

Pogledajte koliko je učinkovito manipuliranje vremenske linije!

Ovaj životni slijed sam po sebi je dokaz, imati tako visok karmički dug kroz niz života nakon života potpune duhovne devocije i postignuća duše u poodmakloj dobi, je nešto najneobičnije.

Ono što je Ettissh rekao od riječi do riječi se dokazalo. Rekao je da su prije 300 godina izbrisali prošle živote, i da je Indijski život bio prije 300 godina, znači da je to učinjeno kad sam bila u tom životu. Tog mi je jadnog Indijca očajnički žao, iako je, naravno, on ja. On nije imao karme, ili je, ali toliko malo da to ne bi značilo reinkarniranje.

Dalje sam, još uvijek bivajući spriječena da uradim alternativni pregled, htjela vidjeti što je točno uzrokovalo ovu tragediju. Napravila sam regresiju prošlih života i zatražila da vidim izbrisane prošle živote. Bilo je to poprilično uzbunjujuće. Posjetila sam regreso-terapeuta prošlih života. To nije trebala biti potpuna regresija, samo slike o tome tko sam bila. Vratila sam se niz vremensku liniju, i za čudo, pokazana mi je kovitlajuća crna masa i svijetlo siva masa. To su bili moji životi, ali zašto ovakovi? Uronila sam u crni život i ugledala sebe sa licem kao u vodorige, koje je imalo žute oči i izbrazdani groteskni izraz, bilo je jasno kao dan i vrlo sjajno, i pratio ga je osjećaj groze. Trebalo mi je nekoliko dana da pređem preko ovoga, to da je ovaj alien u mom Akaškom zapisu, bilo je jednostavno odvratno. Kasnije sam saznala od Briana da je to bio reptilian kojeg je on usadio kako ne bih imala želje naštetiti reptilianskim poslovima. Kroz taj život nastavila sam prema dolje po vremenskoj liniji i uronila u neki drugi crni život, sada sam sebe vidjela kao staricu koje je izgledala poput vještice, neke antipatične. Brian je kasnije priznao da je implantirao život ove žene kao moj, kako bi mogao privući na mene neugodne stvari koje bi mi on mogao činiti. Nastavljajući, ugledala sam sivi život, ovaj je bio najneobičniji. Vidjela sam sebe kao skicu crteža, ali pokretnu, sve što je tamo bilo, bio obris mene kao osobe, to je bilo kao da sam bila gumicom izbrisana. Bila sam na sve četiri u zatvoru puzeći dok mi ne pozli. Reptilianski entitet kasnije mi je rekao da je to bio život koji je njegova organizacija dala izbrisati prije više stotina godina, a provela sam ga u zatvoru gdje sam i umrla, otplačujući moju karmu. Sada sam tu karmu trebala ponovo otplatiti.

Počela sam, u to vrijeme, zbrajati dva i dva.

Crni kovitlaci = životi u kojima sam bila neugodna, a koji su implantirani. Ti mi stvaraju više karme za kasnije živote.
Sivi životi = životi u kojima sam se zbilja mučila, a koji su bili izbrisani, stvorili su, kako sam morala ponovo prolaziti kroz njih, još više karme.

Učinila sam i daljnje regresije prošlih života kako bih pronašla izbrisane živote. Prikazana mi je samo prazna kuće kad sam zatražila da vidim život bogalja koji je Brian izbrisao, nije ga bilo tamo!. Prikazana mi je opustošema zemlja bez igdje ičega, opet i opet kad sam pitala da vidim život izbrisan u 1600-tima. Tada su probili jedva nešto drugačiji životi, jednom kad sam bila u zatvoru, jedan gdje sam bila na zalihama/u dionicama (eng. - in stocks), te jedan u kojem sam bila fizički zlostavljana od drugih.

Znači, kroz istraživanja mojih Akaških zapisa od strane drugih, uključujući stručnjaka za Akaša zapise, terapeuta prošlih života, zaključila sam da su reptiliani brisali živote iz naših Akaških zapisa. Karmički odbor sada je, zahvaljujući Ettisshu, upznat s time.


15.(j) Implantati za reduciranje svijesnosti.

Oni su nas, davno, davno prije, sve implantirali tako da ne bi podizali razinu naše svijesti. Na taj način naš planet ostaje otvoren za njihov povratak.

Evo što je Ettissh rekao:

E - Oni su postavljeni neko vrijeme unatrag – Scijentologija ih se oslobodila - oni vas spuštaju dolje - malo implantata i spuste vašu svijest dole. - OT razinama u Scijentologiji se oslobađaju od tih implantata sloj po sloj – Učinili smo to jer smo htjeli ovo mjesto – od kad smo ga prvi put provjerili -- Oni na na vašim moždanim valovima - Brian ih nema – izvađeni su.

P- Kada su ugrađeni?

E – Prije milenijuma – daleko prije Krista - odmah na početku -- Da mi nikada nismo došli ovdje, vi bi zaista bili frapantni - oni vas supresiraju tako da ste više fizički - gubite stvari iz vida.


16. Krugovi u žitu

R - Stari su alienske svemirske letjelice, novi fabrikacije.
Neki su pravi, neke sada fabriciraju i izlažu te izmišljotine u svrhu dezinformacije.
Ettissh kaže:

P - Krugovi u žitu, oni su svemirski brodovi, nisu li - Greysi?

E - Mi se time pomalo koristimo, fabriciramo ih tako da nitko od vas ne vjeruje – uvalimo lažnjake, a zatim ih izložimo kako bi vas odbili od njih, ali neki su pravi - stari su pravi. No, novi nisu, dobro neki jesu, ali ne mnogo njih.

16.(a) Roswell incident

Oni zataškavaju sve informacije koje imaju veze s alienima tako da mi ne povjerujemo u mogućnost da neka alienska rasa preuzima planet.
Evo što je Ettissh rekao:

E – Ovi mali - nismo u ratu s njima ili nešto takvo, njih se to ne tiče. Koljemo ih, ako možemo - oni su prilično brzi na okidaču, hitra kopilad, a znaju se i obraniti - žele da odemo, Roswell - to je bilo njihovo djelo – razapeli smo ih. Mi stvari režemo u korijenu – sve tome slično, ali taj smo put bili malo prespori – Zataškamo, ukoliko možemo, sve susrete s alienima tako da ne saznate da smo tu negdje - inače bi mogli zbrojiti dva i dva.


17. Glavna alienska rasa koja se reinkarnira ovdje

Glavna alienska grupa koja se bavi otmicama/abdukcijama su Insektoidi. Oni se također reinkarniraju ovdje kao ljudi, te pomažu čovječanstvu uglavnom kroz razvoj više svijesti i rad na očuvanju okoliša. Već imaju hibride i željeli bi koegzistirati s nama, ali će se zadovoljiti i suživotom s reptilianskim hibridima, obzirom da su reptiliani koegzistenciju s ljudima učinili nemogućom. Iako nije navedeno ovdje u tekstu, Ettissh, a i drugi ne-reptilianski izvor, mi je rekao da je princ Charles reinkarnacija Insektoida.

Razgovor s Ettisshem:

P - Što je s alienima u knjigama o abdukcijama?

E - Njihov planet je bio uništen kao što je i naš - oni već imaju križance njih i vas - oni su eksperimentirali i dobili su mješanca koji je odvratan. (Insektoidi).

E – Mi još nismo uspjeli dobili križanca - radimo na tome.

P - Oni koriste ljude kako bi eksperimentirali na njima?

E - Uvelike - oni nisu jako dobri - otimaju ljude isto kao i mi, koriste ih za svoje eksperimente. (Rečeno mi je da oni to obično čine ljudima koji su bili jedan od njih - postoji dogovor.)

E - Oni nisu ovdje kako bi vam naškodili – nama ne smetaju – ako oni to žele činiti, mogu, sve dok se ne petljaju s nama.

P - Zašto?

E - Zato što imaju oružje, pa nemamo izbora ----- Ljudi budu otimani od njih i to u svrhu eksperimentiranja. Oni su dobra bića, i pomogli bi da su s vama, a i reinkarniraju se kao neki ljudi i pomažu čovječanstvu, ukoliko su u mogućnosti. Oni znaju da jednog dana više neće biti ljudi, i tada će oni to učiniti - Oni su dovoljno miroljubivi – samo trebaju mjesto za život.

P - Što trebaju naučiti?

E - Emocionalne stvari, zar ne, i mnogi od njih imaju problema uloviti se koštac s njima, kao i Brian i ostali kad su prvi put došli ovdje.

E – Pohranili su svoje križance dok za to ne dođe vrijeme – Mi još nemamo križance, radimo na tome - Oni su dobri kad su ovdje, ali nisu često tu, mi se pobrinemo za to. Bave se očuvanjem okoliša i pomoći će na tom području nakon što se sami dovedu u red.

P – Što dovedu u red?

E – Svoje emocije - jedan životni vijek može biti dovoljan za to i oni se mogu reinkarnirati opet i puno vam pomoći.

P - Kako oni to čine?

E - Oni pomažu u održavanju planete zelenom, i više uz to – viša svijest/prosvjetljenje i stvari takve vrste.


18. Alienska rasa poznata kao Nordijci

Ettissh opisuje njihov točan fizički izgled, opisuje kako su oni preci Skandinavaca, te kako je priča o majmun-čovjeku namjerno promovirana kako bi se minimalizirala naša vjerovanja u aliene.

Ljudi plave kose potječu od plavokosih aliena "Nordijca". Oni su se naselili u skandinavskim zemljama, i bića su prepuna ljubavi. On opisuje njihov izgled. Genetičari koji znaju kako plavokosi ljudi nisu mogli evoluirati od majmuna, zataškavani su, a teorija o čovjeku koji je nastao od majmuna se promovira kako mi ne bi vjerovali u aliene, a slijedom toga, niti u reptiliane.

Ovi alieni su preci Švedskih blondina i svatko plavokos je rezultat križanja između blond aliena i pećinskih ljudi ili različitih tamnih rasa. U stvari svi mi imamo nešto Nordijskih gena. Oni promoviraju teoriju o majmunolikom čovjeku, pa mi ne vjerujemo u aliene i stoga su i reptiliani manje vjerojatni. Znanstvenici su pod supresijom.

Konverzacija s Ettisshem:

P – Iz čega su šveđani itd. evoluirali?

E – Ekipa bijele kose, blijedo plavih očiju, vrlo mršavi, stvarno visoki, oko 2,5 m., nevjerojatno atraktivni alieni koji ovdje mogu disati, humanoidni gotovo kao i mi ostali, a križali su se s pećinskim ljudima, i rezultat toga je ono što danas imamo. Oni su divni, prelijepi ljudi, uzvišeni. Vole istraživati različita područja. Oni dolaze ovdje na druge načine – reinkarniraju se ovdje kao standardni ljudi i pomažu vam. Više nisu ovdje. Imali su bijelu kosu potpuno bez boje; imali su pigmente u koži – tanka, fina kosa. Sletjeli u krajeve s hladnom klimom, jer je tamo bilo manje agresivnih čovjekolikih majmuna, ali su se na kraju izmješali, sada imate hibride, smeđokose. Imaju sve što i ljudi, samo izgledaju drugačije; lica, gotovo bez nosa, stvarno ga nije bilo, lijepe crte lica. Tu i tamo i danas dolaze sa svojim svemirskim brodovima, iako nebi trebali – rastrgamo ih ukoliko ih nađemo, ne želimo da se vrzmaju uokolo - došli bi i željeli vas vidjeti i komunicirati s vama, ali mi im to ne dopuštamo. Oni su stvarno dragi i vi bi trebali razgovarati s njima, i ne furaju se na monogamiju.

P - Jesu li blond ljudi evoluirati od majmuna?

E – Hrpa gluposti -- Potpomogli smo da zaživi ta teorija o čovjeku od majmuna, jer nismo željeli da saznate za aliene jer ćemo i mi tada biti više vjerojatni, zar ne, možda zbrojite dva i dva, ako su drugi alieni ovdje onda smo možda mi oni koji vas zajebavaju – Znanstvenike smo mi ušutkali - genetičari znaju da blond ljudi ne mogu potjecati od majmuna, naravno da znaju - mi ih, ukoliko možemo, ismijemo – Prikrivamo sve vanzemaljske susrete, ako možemo, tako da ne znate da smo tu, inače bi mogli zbrojiti dva i dva.


19. „Montiranje“ porote

Oni su i sudac i porota onima kojima smještaju. Reptilianski gostoprimac će sjediti u poroti češće negoli je to uobičajeno, to je jedan od načina da ih se identificira.

Evo što je Ettissh rekao:

E - Mi montiramo porotu, zar ne, onima kojima smo smjestili. Smjestimo im, a zatim montiramo porotu. Brian je tri puta obavljao porotničku dužnost, to je jedna od njegovih uloga, zar ne - porotnička obveza.

P - Koliko vas bude u poroti?

E - Najmanje polovica takove porote ćemo biti mi. – Tko god da često obavlja porotničku dužnost, više od jednom, vjerojatno je jedan od nas - možemo vam smjestiti na carini, uvaliti vam nešto – pronači nešto kod vas ili na druge načine.

P - Ako mi je smješteno, što ja mogu učiniti u vezi toga?

E – Zahtijevati promjenu porote prije početka suđenja, kaži da ih mafija ima u šaci i da želiš da ih ponovno odabere istaknuti član zajednice, u organizaciji tvog odvjetnika i pod nadzorom suca, a i sudac također može biti jedan od nas, i obično i je, no ako je porota dobra to ne mora ništa značiti. Dakle, ako te sudac odbije zatraži drugog suca, ali nekog za kojeg se ti odlučiš, ili kojem odlaziš, ne znam kako ćeš to učiniti – Gledaj da to bude probrana porota, čije biranje će biti nadzirano od strane nekoga u koga imaš povjerenja.

P - Je li to po zakonu?

E - Ne, tako nešto nije zakonom propisano, ali možeš otići do suca i reći da su ti smjestili i da misliš kako mafija ima porotu u šaci i da želiš novu - porota je odabrana, a onda zahtjevaš drugu.

P - Kad?

E - Nekoliko dana prije početka suđenja.

P - Zašto nekoliko dana?

E - Pa ne znam - jedan tjedan ili par dana prije suđenja -- Mnogi od nas su suci.


20. Kraljevska obitelj

Ettissh ovdje govori o princu Charlesu i kako su ga oni učinili nepopularnim tako da ne postane kralj. Oni u novinama/tisku ne ocrnjuju svoje.

Evo što on kaže:

E - Princeza Anne je jedna od nas -- Princ William je jedan od nas, ili će uskoro biti -- Princu Charlesu ne želimo nauditi, ali on ne može biti kralj, jer na toj poziciji trebamo princa Williama. Ne činimo ga popularnim, ali on je u redu čovjek – ocrnjujemo ga u tisku. Princeza Anne ga voli i ona to neće dopustiti - neće nam dopustiti da ga ubijemo, ali ga želi svrgnuti. Princ Charles je stvarno uzvišen, kao kralj bi stvarno uradio dobar posao, moram ti to reći. Donio bi mir, učinio bi vas više svjesnima, pomogao bi okolišu, podržao ispravne ciljeve - naravno, on bi trebao biti kralj – mi smo iza toga, zar ne. Princ Charles je pun ljubavi, miroljubiv čovjek i on bi za sve vas učinio svijet dobrim - čovjek koji je intervjuirao Dianu je jedan od nas – da, crni čovjek, pobrinuli smo se za to tako da ona unizi princa Charlesa.

P - To je bilo emitirano.

E – To je naše maslo, tako da bi svi zamrzli princa Charlesa - jadan čovjek. Mi bi ga ubili da možemo, ali princeza Anne ga voli i neće to dopustiti.


21. Teme izvještavanja

21.(a) Smrt princeze Diane

Ettissh ovdje govori o tome kako je smrt princeze Diane predstavljena da izgleda kao da je Dodi bio meta, kako bi se umirilo princa Williama.
Govori o tome da je to bilo u aranžmanu Al-Fayedovog tzv. neprijatelja, Tiny Rolanda.

Ovdje je naš razgovor:

P - Jeste li vi ubili princezu Diana?

E - To nismo bili mi, Dodi Al-Fayed kojeg smo mrzili - ubili smo Dodi Al-Fayeda.

E - Spojili smo to dvoje, to je sigurno, upoznali smo ih – Dodi je previše znao.

P – O čemu?

E – O svom ocu - Mi smo slupali automobil, nismo li.

P - Zašto?

E - Jer smo htjeli starog Dodija mrtvog.

P – A što je s Dianom?

E – Dobro, i nju isto, ali to je bila samo nus-pojava - radilo se o Dodiju, nije li – saznao je par stvari o svom ocu - korumpirana poslovanja. Podržavamo Al-Fayeda, on radi neke stvari za nas - jedan od njegovih suradnika je reptilian - mi smo u savezu s Al-Fayedom - netko vrlo blizak. Čovjek koji je namjestio Dodijevu smrt je Al-Fayedov suradnik, ali svi vi mislite da on nije njegov prijatelj, oni nisu najbolji prijatelji, ili bar tako svi vjeruju - to nema nikakve veze sa Harrods-om - on je jedan od nas i on je iza toga, on je u vijestima.

P - Tiny Roland?

E – Neću reći – Nismo je mogli ubiti jer nam princ William to ne bi dopustio. (To može biti pogled iz budućnosti) – Zeznuto je s članovima obitelji.

P - Ali svejedno ste ju ubili?

E - Ona se jednostavno zatekla u autu tako da je to bilo u redu, to nije naša krivnja, a zatim je i princ William to prihvatio kao u redu.

P - Ali željeli ste njezinu smrt?

E - Da, doista jesmo, ali nismo mogli to učiniti. To je zato što je bila protiv rata, glavni razlog. Proganjali smo Dodija, i na neki način uspjeli i nju ubiti.

P - Princ William smatra da je to bila nesreća?

E - On je prilično uzrujan i jako mrzi nekog - osobu koja je to skrivila - ali neda da se to sazna.


21.(b) 11. rujna

Ettissh mi je samo malo pričao o tome, pretpostavljam zato jer je to tada bila udarna vijest i mogla sam se obratiti novinama:

E – Da, mi smo odgovorni.

P - Zašto?

E - Tako da bi svi željeli da idemo u rat s Irakom, a i pomalo zbog taktike zastrašivanja. Osigurali smo se da nitko od naših ne bude tamo - u blizini zgrade.


21.(c) Ratovi: Oni stvaraju ratove.

E - Ne radi se o novcu, radi se o stjecanju moći, i još nečeg drugog - držati mase unižene i u siromaštvu - Mi stvaramo ratove kako bismo mogli preuzeti kontrolu. Zemlje koje ne držimo, - pokrenut ćemo ratove, tako da možemo preuzeti kontrolu - Mi stvaramo ratove, jer moramo, radije ne bismo, jer razvaljuju okoliš i koštaju k'o svetog petra kajgana. Ratovi nam pomažu da prigrabimo vlast -- Vojska - mi smo vojska.


21.(d) BSC

E - Mi nismo odgovorni za lude krave, mi smo odgovorni za BSC – nije bilo potrebno poklati sve te životinje.


22. Obrazovanje

Obrazovanje je sto posto kontrolirano. Osmišljeno je da nam ispere mozgove. Naš ispitivački um je iskorijenjen, a mi obrazovani u stupor. Oni kontroliraju obrazovanje, sjetite se kako je školovanje izgledalo u srednjem vijeku, učili su nas samo osnove: čitanje, pisanje i aritmetiku, ostalo je bilo na vama. Imali su samo nekoliko godina školovanja u ranijoj dobi, i to je bilo sve. Ettissh objašnjava kako je večina toga sada nepotrebna.

Oni kontroliraju obrazovanje. Reduciraju gramatiku tako da je naša vještina pisanja osiromašena, prisiljavaju nas da učimo predmete koji su nepotrebni. Oduzimaju nam našu moć izbora i slobodnog razmišljanja; trebali bi proučavati samo ono za što smo zainteresirani. Oduzeli su nam slobodnu volju, prisiljavajući nas na učenje određenih predmeta. Kontrola uma počinje ovdje.
Evo što je Ettissh rekao:

E - Obrazovanje, jedna od glavnih stvari u pozadini koje se mi nalazimo. - Ministar obrazovanja (tko god da je to bio u 2003.) je jedan, svi oni su. Mi stvaramo pravila, mi dijelimo pravdu, mi smo na u Upravnim odborima vrhunskih sveučilišta, i mi smo napisali nacionalni kurikulum – Trpamo vas s njim koliko god možemo, a da nam prolazi.

P - Zašto?

E – Da bi kontrolirali vaše umove, ne želimo da razmišljate o drugim stvarima.

P - Zašto imam poteškoća pri pisanju sastavaka?

E - Jer smo vas mi uneredili u školi – uopće nam se ne sviđa engleski jezik, radije bi da ga niste pohađali, tako da jedva možete čitati i pisati – da ne možete sastaviti dvije suvisle – da se ne možete žaliti – da budete inhibirani time - ne želite pisati, jer mislite da neće zvučati ispravno - tako da ni ne čitate - mi vas sve želimo u kućici za pse – ne bi nam to smetalo - preporučujemo knjige pripovjedaka, jer su vam one gubitak vremena - ne smeta nam kreativno pisanje, ali bi trebali učiti pravilno čitanje i pisanje, a ne se šuljati okolo sa Shakespeareom, jer ga ne trebate – samo vam podiže interes, to je sve – Održavamo gramatiku engleskog jezika na minimumu, tako da ste svi sputani, ne uživate u njoj, od tog vam je muka i tlaka, i tako daleko manje možete shvatiti što se ustvari događa - ne možete istraživati. Gramatika engleskog jezika u nastavnom je planu i programu, ali bi trebala, zajedno s nekoliko drugih stvari koje smo propustili, biti glavni predmet.

P - Kako bi obrazovanje stvarno trebalo izgledati?

E - U srednjem vijeku su djecu običavali podučavati čitanju i pisanju i to je sve što trebate, ostatak možete naučiti na druge načine. Brojevi - malo matematike, možda jezik ili dva, sve ostalo mogu učiti, ako su zainteresirani, npr. geografiju - učite ono što želite naučiti, a ne ono na što ste prisiljeni.

P - Kada budem imala dijete, gdje bi mi preporučili da ga pošaljem?

E - U alternativne škole, Rudolf Steiner je bolji, ili ih ostaviti kod kuće i sami ih podučavati. Ako pokazuju interes u akademskim stvarima, tada gledajte da ih pošaljete negdje gdje se može dobiti normalna kvalifikacija da mogu dobiti posao koji žele.


23. Kontrola medija

Jedino je materijalno važno.

Oni nas uče da radije budemo sretni što imamo novi automobil nego da budemo sretni igrajući pravu igru ovdje, koja je podizanje naše svijesti i ostvarenje sretnog i ispunjenog života.

Ettissh kaže:

E - Mi kontroliramo medije. Dajemo vam TV, a to nije ono što vam je potrebno – šopamo vas seksom – dajemo vam mas-medije – šopamo vas potrošačkim stvarima, ali to nije ono što vam je potrebno, kao npr. novi auto. Uvjeravamo vas da je to sve što jest i gotovo, sve je samo ono što možete vidjeti i dotaknuti.


24. Mijenjanje umjetnosti

U stvari oni su protiv umjetnosti i nagrađuju samo svoje umjetnike.

Ettissh kaže:

E - Mrzimo umjetnost i činimo što god je u našoj moći da je dokinemo, mi smo u odborima, jedan od nas je umjetnik, europski, i njegova djela su sranje, a mi ga promičemo - on je anti-umjetnost - vrlo dobro je poznat.

P - Zašto?

E – Umjetnost čini da se osjećate bolje, zar ne, podiže vašu svijest, a mi želimo da ostanete kao što ste i bili, da se ne penjete uz stepenice. Trebali bi biti okruženi umjetnošću.


25. Supresija Arhitekture

Kvadratne zgrade se promiču nauštrb kružnog dizajna kako bi nas se suprimiralo. Kružni je za nas bolji i mi bi se u kružnim zgradama osjećali bolje. Kružni dizajn također pomaže podići razinu naše svijesti. U prošlosti je, prije njihove kontrole u ovom području, bilo mnogo više kružnih građevina.

Evo što je Ettissh rekao:

E - U prošlosti je bilo svih vrsta kružne arhitekture; kule, kupole, spirale, a mi smo svemu tome stali na kraj jer kružne zgrade poboljšavaju vašu energiju. Mi smo dizajnirali naše vlastite stvari i učinili ih nisko-energetskima, kvadrat - to je to – ružne, ukoliko možemo proći s njima, u osnovi ne kružne, jer bi tada lakše mogli podizati svoju svijest.

P - Tko su arhitekti?

E - Mi smo uvelike među njima, pazeći da sve kružne stvari, ili krivulje, budu bačene kroz prozor.

P - Kakav tip kuće bih ja trebala imati?

E - Što okrugliji moguće, drvo, visoki stropovi, s kupolom u središnjoj sobi – Opeka nikome nije dobra – totalno vas razvaljuje - gura unutra - u prostor u kojem se nalazite.

E – Mi podučavamo arhitekturu i financiramo samo određene projekte - podučavamo kvadrat.

P – A što je s Millennium Dome (u Londonu)?

E - To je bio naš rad, trebamo ga za naše grupne sastanake - beskrajna dobrota koje će nas glave koštati, ali nismo sigurni možemo li ga koristiti, radimo još na tome.


EPILOG

Univerzalni zakoni koji radi za nas.

Reptiliani rade protiv prirodnih zakona na Zemlji. Zakoni im otežavaju ostvarenje njihovih ciljeva. Moraju se truditi. Imamo zakone za naše dobro i mogli bismo ih više koristiti. Jedan od tih zakona je zakon kreacije u kojem se navodi da će se stvari na Zemlji širiti ili stezati, a ne ostajati iste. Mi se širimo, a reptiliani nas žele stegnuti, ili zadržati onakvima kakvi smo sada. Oni moraju ulagati napor protiv nas da bi se to postiglo. Mi se puno manje moramo truditi da bi se proširili, osim što se moramo boriti protiv njihovih nastojanja da nas stegnu. Ovdje je još jedan univerzalni zakon - mi smo gospodari samih sebe i naše imovine.

To znači da nije nikakav napor proizvesti učinak na sebe kao kad želimo promijeniti naše kuće da bi ih poboljšali. To je lako ako ih posjedujemo. Ako smo ih iznajmili, onda čak i ako nam je stanodavac dao svoje odobrenje, on je još uvijek gospodar njegove kuće i otežat će nam da ju promijenimo u skladu s našim željama. Reptiliani nas pokušavaju kontrolirati, ono što mi činimo, ono što imamo, a to njima nije lako, oni nisu gospodari onog što mi jesmo i što posjedujemo. Oni moraju uložiti vanjske napore da nam budu gospodari, da nas kontroliraju. To je konstantan napor s njihove strane.

Mi vrlo lako možemo povratiti kontrolu nad sobom samima, to je naše pravo i zakoni će nam pomoći na tom putu. Dakle, sve što trebamo učiniti je početi željeti biti onaj koji ima kontrolu i to će početi. Moramo znati što uistinu želimo i željeti to sve više, i to željenje će nam to i privući, bez obzira na ono što nam reptiliani žele.

O Autoru:

Susan Reed je diplomirana nutricionistkinja i osamnaest godina je radila kao nutricionist i bolnički dijetetičar. Nekoliko godina provela je i u istraživanju nutricionizma.

Zainteresirala se za proučavanje više svijesti i četiri godine provela na radnom kursu prosvijetljenja. Tada je srela čovjeka imenom Brian, koji je sam otkrio da je reptilianski gostoprimac. To ju je katapultiralo u tajnu reptilansku djelatnost na planeti.


Reference

1. Books of Enoch. The Old Testament. TGS Publishing, Frankston, Texas ph 903-876-3256
2. Capt Bill Robertson; Sector 9; Astar (CBR). http://www.freezone.org
3. Andrew Hennessy; Monkeys of Eden-the telepathic overlords and the slaves of earth http://www.whale.to/b/monkeys.html
4. Branton; The Dulce wars Global communications. Available through http://hiddenmysteries.com/ ph 903-8763256
5. Angelica Tapestro; The Universal Seduction volumes 1 to 3. The Rose Garden.
6. Mark L Prophet; The Lost Teachings of Jesus, Vol. 2. Summit University Press.
7. Stewart Swerdlow; Montauk, the alien connection. Sky Books - Available through http://hiddenmysteries.com/ . com ph 903-8763256
8. http://www.nibiruanouncil.com
9. David Icke; Children of the Matrix. Bridge of Love, 2001. Available through http://hiddenmysteries.com. com ph 903-8763256
10. David Ashworth: Dancing with the Devil, as you channel in the light. Crucible, 2001.

- Kraj -