Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

NATO vojni otpad iskrcava u JadranNe samo u 'posebne zone' nego i u blizini obale!
 
NATO-ovi avioni bombe i rakete izbacuju u Jadransko more, i to ne samo u posebne zone, ve─ç i u blizini obale, najnovije je ┼íokantno otkri─çe koje ─çe sigurno uznemiriti Hrvate. To rezultira zastra┼íuje velikom koncentracijom otrovnih kemikalija, a s obzirom da su bombe podlo┼żne mijenama morske struje, radi se o pokretnom arsenalu smrti.

Talijanski novinar Gianni Lannes tvrdi da NATO i talijanske vlasti la┼żu kada govore da je u Jadranu nazna─Źeno ┼íest posebnih zona gdje se vojni avioni u povratku s vojnih misija osloba─Ĺaju bombi i raketa koje nisu iskori┼ítene tijekom misije. Prema informacijama do kojih je do┼íao tijekom istrage, takvih zona je 24, a one se ne nalaze samo u me─Ĺunarodnim vodama, nego i unutar dr┼żavnog prostora, kako s talijanske tako i s hrvatske strane, prenosi Glas Istre.

Zone za vojni otpad prostiru se od Trsta, odnosno sjevernog Jadrana, pa sve do juga, do Santa Maria di Leuce, grada pred Otrantskim vratima.

"Na dnu pred obalom Pesara, pedesetak milja od istarske obale, nalazi se ogromni arsenal bombi iz Drugog svjetskog rata i iz vojne misije NATO-a iz 1999., prilikom bombardiranja Srbije. Koncentracija iperita, fosfora i ostalih otrovnih kemikalija je zastra┼íuju─ça, a bombe su podlo┼żne mijenama morske struje, radi se o pokretnom arsenalu smrti."

"Nedavno je du┼ż talijanske obale zabilje┼żen masovni pomor kornja─Źa i delfina, a u talijanskoj dr┼żavnoj agenciji Icram, koja prati tu pojavu, navode da su na tijelima uginulih ┼żivotinja prona─Ĺene opekline i duboke rane", ispri─Źao je Lannes kojem iuskoro izlazi i knjiga u kojoj, ka┼że, otkriva zastra┼íuju─çe podatke o iznimno velikom broju slu─Źajeva tumora kod novoro─Ĺene djece.


Izvor: Jutarnji List