Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Donosioci Svitanja 22. poglavlje


Poglavlje XXII - Galakticki Plimni Val Svjetlosti


Svjesnost se budi medju masama na ovoj planeti. Suma svih dogadjaja koji se ubrzavaju i razvijaju se uliva u svaciju realnost. Ovi dogadjaji su kordinirani i dizajnirani da vas kolektivno dovedu, kao vrstu do ove nove oktave izrazavanja svjetlosti.

Ova infuzija galaktickog vala svjetlosti dolazi iz buducnosti kroz portale koji otvarate na Zemlji ako pratite i ponesete sebe putovanjem i pricom koju smo mi podijeli sa vama.

Mase se bude.

Vi vidite njih oko vas i osjecate buku i grmljenje svjesnosti, unutrasnja Zemlja se mijenja, sto ce uistinu oznaciti otvaranje prolaza za cijelu civilizaciju.

Sa ogromnom podrskom od strane nasih ucitelja, mi smo prezentirali informacije ovoj planeti za koje mi osjecamo da uskladjuju nase namjere i ujedinjavaju nase energije. Mi osjecamo da smo mi u ovom vremenu dali jasnu poruku, inspirativnu poruku koja nosi valove istine.

To je poruka da izazove, da probudi i pozove dio Sebe koji je skriven i koji je lezao uspavan. Mi osjecamo da je material koji smo podijelili sa vama kroz ovu knjigu, da probudi u vama ono sto vi vec znate. On je tu da vam donese shvatanje o razlicitim verzijama vase iluzorne realnosti koja vam je prodata i da shvatite koja vasa uloga u tome moze biti.

Mi smo stimulirali svakoga od vas sa provokativnim porukama za razmisljanje. Nasa namjera je bila da pomjerimo svakoga od vas iz mjesta, a ne da se osjecate lose.

Vi mozete sebe dovesti u neugodno stanje, mi vas podrzavamo da nadjete utjehu. Mi vas takodje podrzavamo da se popnete nekoliko planinskih nivoa svjesnosti unutar sebe, da odete na novo mjesto utjehe i da pronadjete doline vjecne mladosti, vjecne vitalnosti i neprestanog izrazavanja kreativnosti. Tamo cete vi naci nove vidike svjesnosti i galakticki Val Svjetlosti iz buducnosti. Nasa je namjera u prenosenju ove finalne poruke u poglavlju 22, finalnom poglavlju, da iskoristimo vibraciju broja 22, kljucnog broja.

Ovaj broj je povezan sa utiskivanjem i prenosenjem u ovu verziju fizicke realnosti jednog kljucnog ucenja - poruke koja sadrzi jednu sifru. Poruka nije samo u nacinu na koji su rijeci povezane zajedno: tu su slojevi informacija skriveni u sustavu i razotkrivanju ove knjige. Ideje su prezentirane, javljaju se konflikti, predlozena su rjesenja i inspiracija probija svoj put, vodeci vas uvijek do krajnje predanosti da inspirisete sebe.

Mi osjecamo da cete vi imati koristi od ove orkestracije koje smo mi uzrokovali iza kulisa. Postoji process razumijevanja koji ova knjiga prezentuje. Tamo gdje izgleda da je bio kaos i konfuzija i tamo gdje izgleda da su se stvari rasule, to rasulo je stvorilo svoj vlastiti red. Ovaj red je sumiran u ovoj konacnoj poruci pod brojem 22.

U ovoj finalnoj poruci mi govorimo dusama i srcima svakoga od vas.

Mi od vas trazimo da cujete poziv, da ga prepoznate i da iskoracite naprijed kao clan Obitelji Svjetlosti. Imajte snage u svim danima koji zivite na ovoj planeti da zivite tu svjetlost i da je podijelite sa svima koje susrecete.

Ovo ne znaci da propovijedate ili prodajete tu svjetlost.

To znaci da zivite Svjetlost za koju znate da vi jeste, da otkrijete u jednostavnosti svog bica svrhu vase egzistencije, da se rascvjetate s tim i pre-zasadite ovo mjesto koje je Planeta Zemlja u njegovom najdubljem vremenu prijelaza.

Proces pomjeranja u vise oktave razumijevanja - ovo povezivanje dimenzija i kreiranje novih teritorija ce voditi svakog kroz novo shvatanje smrti. Vasa svjetlost ce biti trazena. Vasa svjetlost predstavlja ono sto vi znate.

Ova knjiga ima mnogo nacina, kroz dizajn i kroz kodove koje vi niste mogli prepoznati, da vas podsjeti u ovim finalnim stranicama da vi znate to sve o cemu mi govorimo i da je to sve unutar vas.

Sad je vrijeme za vas da podijelite otkrica i cuda funkcioniranja ovog "fizickog vozila", vaseg tijela u ovim vremenima promjena i prijelaza koje ukljucuju smrt svijeta kakvog vi znate. Gdje god je smrt, tamo je uvijek i rodjenje, nesto umre, nesto novo se rodi.

Dok se ova planeta pomjera blize tim danima velikih promjena, svatko od vas ce biti pozvan da bude i da se dokaze kao stup svjetlosti. Vi cete pokazati put u vrijeme kad ljudi budu ocajni zato sto stari nacini vise nisu rjesenje, oni se vise ne uklapaju i ne odgovaraju. Mi smo sugerisali u ovoj knjizi da svjetlost donosi dosta ovog kaosa na planeti. Dakle, tokom tih vremena, vasi talenti ce biti potrebni.

Vi ne mozete da bjezite i da se sakrijete, vi ste potrebni da se probijete kroz drustvo i da doneste alternativne nacine postojanja.
Vi ste potrebni da podijelite svoja uvjerenja u kreiranju realnosti vasim mislima i da pokazete drugima kako ovo radi kroz izlijecivanje i kreiranje novih ideala civilizacija i kooperacija.

Kako dani pocnu da se razmotavaju, objaviti ce se stara prorocanstva, kao da postaju ziva. Ova stara prorocanstva bice mnogo raznobojnija i imace njihove vlastite verzije kad budu ucili ovu planetu njihove najvece lekcije.

Kako evoluirate, vi cete nositi dalje to sto znate, vi cete to dijeliti i zivjeti to.

Vi postajete veci Nositelj ili veci Izraz Svjetla. Kroz ovaj process, vi cete vidjeti, da cete u nekoliko sljedecih godina vi biti katapultirani brzinom vecom od brzine svjetla sa tim sto vi znate. Mogucnosti, talenti i informacije koje ce doci do vas su jednostavno unutar vas.

Mi cemo vas podsjetiti da postoji Galakticki plimni Val Svjetlosti iz buducnosti koji dolazi k vasoj planeti i da ce se ovo ukrstavanje osjecati masovno u godini 1993. Bice kao da cijela planeta ima jednostrani porast svjesnosti.

Val treba da bude gigantski da bi djelovao na sve mase koje su zakljucane u kontroli frekvencije.

Vi, Obitelj Svjetlosti, koji ste ovdje u milionima, koji stvarate mjesto u vasim tijelima za ovaj galakticki val, vi cete omoguciti da se svjetlost probije kroz prvi sloj svjetlosnog tijela masovno za sve. Svjetlosno tijelo je tijelo koje drzi kompletnu transformaciju za vrste. Ono ce biti u mogucnosti da organizuje realnosti kroz pomjeranje svjesnosti uz namjeru od jednog pogleda do drugog, poput okretanja stanica na televizoru.

Svjetlosno tijelo ce sadrzavati sve ove kodirane informacije i biti u stanju da sve ove kodirane informacije prevede voljom.Ono ce komunicirati unutar dimenzije i interdimenzionalno.

Sjetite se, materija je jednostavno svjetlost koja je zarobljena.

Kako gradite svoje svjetlosno tijelo, vi dozvoljavate da se molekularna struktura reorganizuje i da se oslobode spone koje vas drze za odredjene aspekte materijalnosti tako da vase duhovno razumijavanje moze biti vise u skladu sa vasim svakodnevnim zivotom.

Izgradnja svjetlosnog tijela je omogucavanje manje zarobljene materije da se manifestira i dozvoli svjetlu koje je slobodnije u izrazavanju i trazenju svog vlastitog izvora, da postanete ko vi jeste u stvari, tako da niste previse cvrsti.

Kad podignete svoj nivo vibracija, vi postajete svjetlosno tijelo. Vi cete bukvalno primjetiti promjene u tijelu. Vase tijelo ce postati vitalnije, mladje, vise hranjeno u vasem vlastitom bicu i definitivno procesor velikog broja informacija. Postace super-bice. Gradjenje svjetlosnog tijela ukljucuje postajanje super-bica.

Pomjeranje trajanja stanicnog tijela kroz pomladjivanje i produzivanje celijskog zivota se ponovo vraca u modu. Ovo je dio kreiranja svjetlosnog tijela, tijela koji nije tako gusto, koje nije samo-unistavajuce, koje se samo stvara i koje se samo puni. To je ono za cime vi tezite. Vi biste bili vase svjetlosno tijelo i vi biste to osjecali, da vas logicki Um nije toliko zabrinut oko toga da li je to moguce i da vam drustvo ne govori da je to nemoguce.

Mi ne mozemo dovoljno da naglasimo da vi treba da prestanete slusati drustvo. Ovo ce biti jedna od najtezih stvari za vas da uradite i jedan od vasih najvecih prijeloma koji cete ostvariti. Vi imate vase drustveno JA i vase duhovno JA i vi morate odluciti koji je za vas svetiji.

Koji je za vas izvor autoriteta?

Dozvolite da vase intuitivno Ja postane vas autoritet.

Dozvolite svom intuitivnom JA da bude zastavnicar za vase iskustvo, iskustvo koje nitko drugi nece cijeniti. Vase isustvo potice od zadatka za kojeg znate, iako ga se ne sjecate uvijek.

Ako pristupite prema svemu sto znate sa stavom da postoji Bozanski red i Bozanski smisao, bez da VAS Ego to uvijek razumije, vi cete se pomjerati kroz realnosti vrlo brzo.

Bice dosta razlicitih nacina za osjecanje ovog galaktickog vala svjetlosti. Definitivno, on ce katapultirati svakoga u vecu verziju njihovih najvecih mogucnosti. Ovo, je naravno izbor svake osobe.

Nase finalne rijeci ukljucuju zahvalnost svakome od vas koji prepozna izvor svjetlosti koji je dio vaseg identiteta i koji vas je naveo da procitate ovu knjigu i da slijedite tihi sapat koji odzvanja niz zlatne spirale kroz koridore vaseg vlastitog bica.

Mi vas postujemo, mi vas poznajemo i cijenimo vasu vrijednost i mi smo ovdje da vam pomognemo.

Mi smo svi ovdje kao Obitelj Svjetlosti da donesemo taj izbor i tu slobodu da napreduju ponovo na ovoj planeti, da ih dovedemo na ovo mjesto gdje ce sjati kao dio Zive Biblioteke, kao jedna nova Zvijezda, nova Svjetlost na horizontu mnogih svjesnih osjecajnih svjetova.

Mi cekamo u buducnosti da vasa proslost sretne i presijece nasu sadasnjost i da podigne citavo Postojanje na jednu novu oktavu, do najvece oktave Postojanja.

Nase je veliko zadovoljstvo da u ovom procesu imamo vasu pomoć.

------------------

Kraj


Prijevod: Tina