Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Donosioci Svitanja 21. poglavlje


Poglavlje XXI - Vasa Obaveza i Vasa Posveta da evoluirate u 3. denzitetuIz naseg kuta gledanja, vi svi imate znanje, vi samo treba da aktivirate vasu memoriju unutar vaseg bica. Mi smo primjetili da neki od vas, iz vaseg kuta poimanja vape za pomoci i govore: “Mi trebamo pomoc i navodjenje.” Hajde da onda predlozimo put kojim definitivno mozete ici - formulu koja ce djelovati.

Ta formula je krajnje jednostavna. Na vama je, da u svakom momentu i svakog dana, iznova i iznova postavite sa jasnocom to sto zelite da iskusite.

Mozda to sto zelite pada u kategoriju nemoguceg prema necijim drugim ogranicenjima ili prema necijim drugim limitacijama.
Sa osjecajem da zasluzujete i sa milosti prema sebi, otkrijte unutar sebe ono sto vas cini sretnim. Ono sto cini da se osjecate lako, da se osjecate povezani i da se osjecate zivi. Sta je to sto vi zelite, a sto ce istovremeno donijeti mir na planeti, dok ste vi zaokupirani vasim vlastitim bicem?

Sta god da su ove stvari, pocnite da ih zelite. Pozovite ih sebi govoreci: “Namjeravam da iskusim harmonican nacin zivota. Namjeravam da iskusim zdravlje i energiju koja ce me voditi u kreativne dozivljaje. Namjeravam da sam situiran i da hrana, krov nad glavom i sve stvari koje su mi potrebne da iskusim zivot meni budu dane u velikoj kolicini i da ja tu kolicinu proslijedjujem i dijelim s drugima."

Ovo nisu ideje koje ste vi bili uceni da mislite. Dva do tri puta dnevno posvetite mali dio vaseg vremena tome da vam postane jasno sto zelite. Svaki dan otvorite energije u svom tijelu i iznad vaseg tijela pozivajuci frekvenciju svijetla. Zamislite zraku svjetlosti koja prolazi kroz 12 cakri, sedam unutar vaseg tijela i 5 van vaseg tijela. Ove cakre su informacioni centri ili vorteksi koji kad se aktiviraju pocinju da osciluju. Kad oni osciluju, oni kreiraju pokrete unutar vaseg tijela koji aktiviraju svjetloscu kodirana vlakna da se povezu i formiraju 12 evoluirajucih spirala u tijelu.

Vrlo je vazno za svakoga tko zeli da bude u kompletnoj harmoniji sa svojim fizickim bicem da praktikuje redovno neki vid dubokog disanja. Ovo je program gdje je udah vrlo vazan, kisik se unosi u tijelo i desava se oksidacija.

Sljedeca aktivnost koju preporucujemo za one koji zele da povecaju energetske vibracije u tijelu je okretanje. Pomjerajte se sa lijeve na desnu stranu, okrecuci se okolo i fokusirajuci pogled na palac, brojeci i okretajuci se. Mi predlazemo da se vi okrecete 33 puta najmanje jednom dnevno. Vi mozete da dostignete 33 okretaja veoma sporo. Ako ste u mogucnosti da dostignete 33 okretaja, tri puta dnevno, tako da se okrecete 99 puta dnevno, vidjecemo koliko cete dugo ostati na ovoj planeti ili barem u ovoj dimenziji.

Kad zavrsite okretanje, bez obzira koliko ste obrtaja napravili, stavite svoje dlanove zajedno ispred grudi. Spojite ih, drzeci svoje oci otvorene i balansirajte sa stopalama razmaknutim u nivou ramena tako da se osjecate usidreni, a da jos osjecate okretanje u isto vrijeme. Ovo jako ubrzava okretanje cakri unutar vaseg tijela, sto znacajno ubrzava nivo na kome vi mozete primiti i interpretirati informacije.

Dakle, metode koje se koriste su namjera, disanje, svjelost i okretanje.

Dodati cemo jos nesto. Posto ste vi elektronska bica koja mijenjaju svoju frekvenciju velikom brzinom, mi predlazemo da pijete dosta vode, svjeze vode, ciste vode. Voda se ponasa kao provodnik. Ona odrzava vas system otvorenim i provodljivim.

Ima jos mnogo drugih stvari koje mozete nauciti. Naucite da imate iskustvo sa promjenjenim stanjima svijesti, a da se ne osjecate da nemate kontrolu.

Razvijate ta stanja i koristite ta stanja da prikupite informacije, da promjenite moguce vjerojatnosti, da se krecete na koridorima vremena i da promijenite svoje vlastite zivote. Onda izadjite iz njih sa postovanjem prema znanju kako da svojom voljom koristite ta promjenjena stanja.

Kad naucite ovo, ubrzanje ce biti apsolutno fenomenalno. Kad bude mnogo svjesnosti na planeti koje imaju takve mogucnosti, cijeli netvork koji organizuje i prati ljudsku svjesnost se mijenja. Vise energije ce doci na planetu zato sto ce tu biti oni koji mogu da je prihvate i drze.

Svatko moze da nauci da prihvati i postuje ovu energiju, zato sto ona mora da bude smjestena u vas. To je poput izvora nafte. Kakva bi bila korist od izvora nafte ako su neiskorisceni i ako se rasipaju na sve strane. Jako malo, one bi samo kreirale nered.
Ali , kada vi dobijete Zemljina blaga kao sto su izvori nafte ili izvori prirodnog gasa ili vodopadi i kombinujete ih sa svojom voljom, vi kreirate svrhu ili oblik usmjeravanja energije. Onda se onima koji usmjeravaju ove prirodne resurse energije dogadja izobilje i bogatstvo. Najvazniji aspekt ovog cijelog procesa usmjeravanja i skladistenja energije je da se vrednuje Zemlja i njeno iskustvo prije svega.

Vama je u ovo doba dan jedan nevjerovatan prirodni resurs, a vi trebate da se na njega prikljucite i da ga usmjerite. Tada cete vi biti veoma bogate individue u podrucju dostupnosti i ovladavanja.

Mnogi od vas zele dostici vislje nivoe realnosti i ostati tamo, zaboravljajuci da je vas zadatak ovdje i na Zemlji. Vi morate nauciti da ostanete uzemljeni. Potreba da ostanete uzemljeni je nesto sto mnogi od vas ne razumiju. Vi cete ubrzo otkriti da ako se pomjerite u vise i vise vibracije i ako nemate stvari koje ce vas prizemljiti i spojiti svjetove u jedno, vi mozete imati teskoca sa nervnim sistemom.

Kad se frekvencija promjeni i vise svjetla dodje u tijelo, tipicno "ljudsko vozilo" pocinje da prima mnogo vise informacija.
Ponekad vi osjecate veliku dosadu zivjeci u ovom svijetu i zelite samo biti na nivou primanja informacija i zaboraviti ono sto vi smatrate zemaljski zivot. Ako niste uzemljeni vi necete biti u stanju da prihvatite, integrirate i koristite informacije.
To moze jednostavno prepuniti vas system i vi necete biti u stanju da to sto primate prevedete i da ostanete mirni.

Vi morate biti u stanju balansirati mnogo svijetova u isto vrijeme. Kako cete ovo uraditi?

Namjerom, praktikovanjem i odlukom.

Uzemljavanje dozvoljava svjetovima da se stope i dozvoljava vama da pristupite mnogim svjetovima. To vam dozvoljava da osjecate energetske talase i da preusmjerite ove energetske talase na ono mjesto i onda kad vam to treba da postanete superhumano bice.

Dobar nacin da se prizemljite ja da odete napolje i da sjedite na zemlji. Idite i sjedite u prirodi. Stojite i sjedite pored drveta neko vrijeme. Sjedite na suncu i citajte knjigu dok vas sunce obasjava ili idite na plivanje ili stavite vase noge u vodu. Ovo su elementi. Ovo su elementi stvaraju zemlju tako da ih mozete osjecati.

Kad budete napredovali i kad se vasa cijela populacija pomjeri blize stapljanju dimenzija, vas nervni system ce morati moci prevesti sve ove informacije koje ce promjeniti vase shvatanje ovog svijeta. Ovo vrijeme dolazi. Prosle godine, informacije koje vi znate vec godinama postale su javne.

Mnogo vise ljudi koji nisu bili zainteresovani za bica na drugim planetama ili za licno napredovanje postali su zainteresovani ili barem svjesni ovih stvari. Oni su svjesni da postoji rastuci napredak. I da se nesto mijenja u svijetu ne samo u Americi.

Sada postoji konflikt u energijama, koji vi mozete nazvati ili okrsaj ili velika bitka. Bitka ce postojati zato sto je ovo borba cija ce frekvencija prevladati svijetom i tko ce posjedovati, manipulirati i obucavati vasu frekvenciju.

Tko ste vi kao frekvencija prerusena u ljudski oblik i koji je vas specifican posao koji treba da odradite u ovo vrijeme?

Od neophodne je potrebe da znate tko ste vi i sta vi radite kad to radite.

Kako vi postajete vise interdimenzionalni i multidimenzionalni i kako se frekvencija mijenja i energija ubrzava, vase tijelo prolazi kroz drasticne promjene i nervni sistem - prenosioc informacija mora s time da izadje na kraj.

Vi morate da naucite da rukujete sa vise realnosti u isto vrijeme, da shvatite sto to radite i da prevede tu informaciju planeti Zemlji.

Vi ne biste bili ovdje da nije bilo vazno da vi uzemljite informacije i energiju u Zemlju. Dakle, kad god se osjetite elektrizirani ili napunjeni energijom, shvatite da ste vi u promjenjenom stanju svijesti. Shvatite takodje koliko mnogo promjenjenih stanja svijesti postoje i da morate usmjeriti sebe da budete provodnik poput velikog cjevovoda.

Kad znate da ste u promjenjenom stanju svijsti i da su vam date informacije, energija ozdravljenja ili uzdizanje - ponasajte se kao cjevovod. Napunite se energijom i postanite svjesni da ste u multidimenzionalnom izrazu. Registrirajte to ali ne analizirajte.
Samo dozvolite energiji da se filtrira kroz vas u Zemlju i to ce sve imati mnogo vise smisla kasnije.

Vi mozete otkriti vase emocionalno tijelo tako sto cete reci da vjerujete da se emocijama moze vjerovati. Izjasnite se da vi vjerujete da su emocije dobre, da su sigurne, da vas one mogu odvesti negdje, da su one od znacaja i da one nisu samo smetnja ili izvor nesporazuma.

Svaki put kad se emocije oslobode u vama pogledajte sta one rade za vas ili vama. Kad se vi svadjate sa vasim djetetom i vase dijete vristi na vas i poslije se osjecate lose i placete pogledajte u svoje emocije. Sta emocije rade za vas? Kad god imate emocionalne reakcije vi pristupate informacijama od razlicitih realnosti. Pronadjite tu frekvenciju i zadrzite je.

Postoji univerzalno vjerovanje da su emocije ne mogu kontrolirati. To nije tacno. Vi mozete kontrolirati emocije i vi ne morate izgubiti kontrolu. Emocije mogu biti frekvencije unutar vas kroz koje vi osjecate dubinu i srz vaseg bica.

Iako, netko moze gledati u vas i misliti da se sa vama nista ne desava. To ne znaci da ih vi blokirate, to jednostavno znaci da ste vi odredili nacin da osjecate emociju i da se ne osjecate lose ili dobro oko toga nego jednostavno da shvatite da vi to osjecate.

Pogledajte sta mozete uraditi sa emocijom.

Gdje vas one vode? Koji je sljedeci korak? Razdvojite se od tog dogadjaja koji je donio emociju. To ce nekima od vas pomoci.

Tjelesno vjezbanje ce vam pomoci da osjetite olaksanje. Vi koristite misice i tkivo kao oklop da pokrije vas kostur. Ovo tkivo je postalo kompaktno i duboko zakopano i cuva ono sto je u kosturu da izadje na povrsinu. Vi zelite da dobijete pristup informacijama koje su u kostima, zato sto su kosti mjesto gdje su sacuvane price, dok se blokade drze u tkivu. Vi morate da idete kroz sve ove slojeve da bi nasli istinu unutar vaseg tijela.

Vas nacrt ili plan zbog kojeg ste dosli na ovu planetu i sto da postignete pocinje da bude nadrazen kako mu se priblizavate. Ovo je kao igra koju ste igrali kao djeca, vi bi ste krili nesto i kad bi netko dosao blizu vi biste rekli “toplo”. Vase tijelo postaje nadrazeno kad vas nacrt pocinje da preuzima komandu i odvede vas van vaseg logickog uma u iskustvo. To je zato sto se vi pocinjete poklapati sa vasom svrhom.

Vase tijelo, ne vas um, uzima unutra informacije. Ako dozvolite vasim emocijama da imaju mnogo slobodniju vladavinu, vi cete imati vece zadovoljavajuce iskustvo nego kada kritikujete vase emocije ili kad ne razumijete kroz sto prolazite ili kad pokusate da ih kontrolirate.

Vama trebaju vase emocije.Mi ne mozemo dovoljno to da naglasimo. Neki od vas su ponosni sto nemaju emocije. To vise nece moci da funkcionira jer cete shvatiti da ce vas ono na sto ste ponosni – unistiti.

Vi mozete osjecati da ste sa svojim roditeljima razrijesili sve stvari. Bilo bi mnogo tacnije reci da ste imali vise razumijevanja nego sto je bilo moguce u dato vrijeme.

Kad iskusite neki vid tjelesnog vjezbanja ili rada sa kristalima ili kad kreirate pomak k visim niovima, vi cete vidjeti mnogo cjelovitiju sliku. Informacije su sacuvane i zapisane u kamenu. Informacije su takodje zapisane u kostima. To je zasto je znacajno da se radi na kosturu, zato sto to drzi mnoga vasa iskustva tokom zivota. Neka stvari izadju napolje i ne morate kritikovati sebe sto ste mislili da ste zavrsili sa nekim dogadjajima u zivotu. Recite, “Ovo je divno. Ima jos mnogo ovdje, volim to." Iskoristite ovo iskustvo, kao da otkrivate rudnik zlata, kao da otkrivate da ste vi ponovo rodjeni kao bogatas.

Sve kroz sta vi prolazite je ono za sto ste vi odlucili da kroz to prodjete. Vi ne znate koliko vi stvari cistite. Vi otvarate puteve svjesnosti ne samo za vas nego za cijelu planetu. Dobra stvar je sto ovo sto sada cistite je laksi slucaj. Neke stvari koje ce doci poslije su mnogo bizarnije, ali vi cete biti toliko iskusni, da to nece praviti neku razliku. Sve se desava u pravo vrijeme.

Sadasnja promjena je evolucija priljucivanja unutarnih podataka u vanjske podatke.

Ciscenje koje se odvija je pristupanje svim emocionalnim tijelima od kojih ste vi bili uplaseni da ih koristite. Vi morate pristupiti svom emocionalnom tijelu da bi pristupili spiritualnom.

Kao sto smo rekli, mentalno i fizicko tijelo idu ruku pod ruku, dok emocionalno i spiritualno tijelo idu ruku pod ruku. Vi morate pristupiti nefizickom svijetu kroz vase emocije, zato sto je spiritualno tijelo nefizicko, a vi ste zatvoreni u fizickoj realnosti.

Ljudska bica teze tome da vole njihove drame toliko da se izgube u procesu prerade. Prerada moze postati njihov nacin zivota. Ovo nije korisno. Nije bas “cool” da uvijek preradjujete i govorite ljudima “Nemoj me zvati, ja preradjujem, duboko sam u mojim stvarima, ne mogu da pronadjem izlaz iz ovoga.”

Da, vasa licna drama treba da se ispita. Da, vasa licna drama je kao banket za hranjenje samog sebe. Ali, jedite hranu i idite sa svojim zivotom i napravite sebi drugi banket. Nemojte se drzati ovih dragulja vase proslosti i biti uplaseni ako razrijesite probleme, vi onda necete imati ista drugo uzbudjujuce u vasim zivotima.Bilo bi dobro preradjivati u malim koracima.

Ljudski tijelo se razvija i mijenja. Ono moze vjerovati da su mu potrebne odgovarajuce kombinacije hranjivih materija zato sto ste tako uceni. Idealno bi bilo da u ovom momentu zaboravite sto ste ucili. Slusajte vase tijelo i neka vam vase tijelo kaze sto ono zeli.
Mi pretpostavljamo da su mnogi od vas promjenili ukus za stvari koje volite jesti. Vi se ne osjecate ugodno da jedete sto ste prije jeli, zato sto vibracije odredredjene hrane nisu kompatibilne sa vama.

U mesnoj industriji, kao sto znate, krave, svinje i zivad nisu hranjena hrana. Oni zive u malom prostoru i mnogi od njih nikada ne vide svjetlost dana.

Mnogi od njih su jedni na drugima zato sto zive u malim redovima metalnih kutija. To je kako se one uzgajaju. Oni se hrane steroidima i antibioticima. Oni se ne uzgajaju sa ljubavlju. Kad ih vode na ubijanje, takodje se ne ubijaju sa ljubavlju. Tako da vi uzimate i probavljate sve ove vibracije.

Sjetite se da sve stvari postoje kao vibracija.

Zivotinje su postavljene na planetu da budu vasi prijatelji, da zive na zemlji, da vas hrane i da vam pruze zastitu ako je moguce. Ovo je trebalo da bude radjeno sa ljubavlju. Ako zivite na farmi igajite svoje sopstvene pilice ili svinje i hranite ih i kada dodje vrijeme da zavrse zivot, ako radite to sa ljubavlju i suosjecanjem, to je u redu. Vi date kvalitet zivota njima i onda se zivotinje recikliraju i daju kvalitet zivota vama. Ovo bi bilo idealno. Ovo je bila realnost za dugo vrijeme na ovoj planeti. Ovo vise nije realnost.

Budite svjesni vibracije unutar svih stvari.

Neka vase tijelo govori sto zeli. Dozvolite sebi da budete voljni da se mjenjate, zato sto ce se vase tijelo dok pokusava da poveca frekvenciju i gradi svjetlosno tijelo odvojiti od odredjene hrane. Izrazite namjeru da zelite da promjenite vase prehrambene navike i izrazite namjeru da stvari dodju vama.

Mi naglasavamo iznova i iznova da ste vi mnogo vise od fizickih bica. Vi postojite u mnogim realnostima i vi imate veliki broj vodica.
Dakle, svatko od vas mora postati mnogo jasniji u svojim namjerama. Ono sto zelite - iskazite i recite: “Ja zelim da napredujem, ja zelim da promijenim nacin ishrane. Zelim da imam veci stepen intuicije.“

Budite JASNI u toime sta namjeravate.

Rijeci:”JA NAMJERAVAM” imaju neopisivu moc.

Istinito zdravlje bi se sastojalo od 12 kompletno mutiranih i evoluiranih spirala unutar vaseg tijela, koje bi aktivirale pun kapacitet mozga. Bit ce potrebno vremena da se svih 12 spirala kompletno aktivira, iako one mogu biti ukljucene. Neki od vas ih osjecaju kao ukljucene ali ne i aktivirane. Kad su one u aktivaciji, cijeli mozak je ukljucen i vi ste genije. Vi znate sve, vi imate telepatiju i vi ste vlasnik Zivuce Biblioteke. Vi imate kartu da pristupite bilo kom tipu informacija sacuvane bilo gdje na planeti.

Ako tezite icemu, mi vas molimo da postanete besprijekoran Cuvar Frekvencije. Drzite unutar sebe znanje i informacije najveceg reda, reda bezgranicnog bica. Stvorite tu frekvenciju, da bude dostupna svuda oko vas - jednostavno zivjeci je, setajuci se ulicama, kupujuci i odmarajuci se navecer na vasim jastucima, znajuci tko ste vi.

Doci ce vrijeme kad necete vise morati traziti informacije van sebe. U to vrijeme, mi i drugi kao mi ce doci da vas aktiviraju, da vas skupe zajedno i grupiraju da bi vi mogli reflektirati jedno drugo i elektromagnetski napajati jedno drugo.

Kad mi radimo sa vama, mi kreiramo iskre svjetlosti koje dozvoljavaju otvaranje. Kad se ta otvaranja dese unutar vas, vi vibrirate takvom frekvencijom, da uticete na sve okolo vas. Kad god se desi da nesto “klikne” sa nekim drugim od vas, vi odasiljate frekvenciju raspoznavanja i drugi ljudi je pokupe.

To je kako raste grupni um.

Ovo se dogadja bez vaseg racionalnog razumijevanja ili potrebe da to jasno shvatite, zato sto se to dogadja elektromagnetski unutar tijela. Vasa energija raste upravo onoliko koliko vi mozete da izdrzite.

Svatko mora aktivirati multidimenzionalnost u sebi. Jedan dio sebe donosi odluku i kaze:“U redu, ja zelim da idem u multidimenzionalno iskustvo. Sta ja zelim da radim?“

Prvo mora da se stvori zelja. Zelja je spoznaja koja vas dovodi u taj trenutak. Onda morate odluciti sto zelite sa tom zeljom. VI je mozete sutra vec zaboraviti.

Da bi strukturirali tu zelju i demonstrirali da ste doista ozbiljni, ucestvujte u dogadjajima, akcijama, ritualima i ceremonijama koje ce pokazati vasu ozbiljnu namjeru. Onda zivite na takav nacin da saljete signal da vi to doista zelite. Ovo moze biti kao zivuca i hodajuca molitva. Crkva uci ljude da se mole i da mole odredjene Bogove za ono sto oni zele ili za oprostaj. Mi predlazemo zivucu molitvu, jedan proces u kojim svaki vas trenutak ima znacenje i vodi vas na osnovu vaseg ponasanja i vase koncentracije na ono sto zelite k onome za sto se molite.

Ziva molitva ukljucuje vrlo svjesnu namjeru u vezi predmeta u vasoj realnosti: imajuci oltar, imajuci svete stvari i nemajuci nista u vasoj realnosti sto nema znacenje za vas. Mi znamo da prijedlog da nemate nista u vasoj realnosti sto nema znacenje za vas stvara zemljotres u nekima od vas. Ali koliko vas se suocava sa stvarima koje ne zelite u vasim zivotima, da li je to kaput koji je nosen posljednjih 15 godina, koji ima nekoliko rupa od moljaca ispod ramena ili partner koga ste vodali okolo za 35 godina koji ima vise od nekoliko rupa od moljaca.

Izazov je da se oslobodite od svega u vasem zivotu sto nema znacenje za vas, da, ovo je od esencijalne vaznosti.

Postavljanje oltara je dobar okvir za aktiviranje rituala. Ritual budi celularnu memoriju i podsjeca vas na stara ucenja koja su sacuvana unutar vas. To dovodi ta ucenja u vasu aktivnu memoriju. Ritual ce vas staviti u SADA i odvesti vas iz JEDNOG prosirenog i produzenog SADA do DRUGOG uz postovanje aspekata Majke Zemlje koji imaju licno znacenje. Vi kreirate licno znacenje sami za sebe. Sve stvari postaju neko bice zato sto je je neko odlucio da ih energetizira. Sve moze biti energetizirano.

To ovisi o snazi individualnog uma da aktivira volju i da je koristi da transformira realnost.

Nema nikoga na planeti Zemlji u ovo vrijeme tko nije podstaknut impulsom da napreduje. Nitko bez tog impulsa nije dosao ovdje.
Svi portali koji su se otvorili i nacrti koji su postavljeni za ovo vrijeme bili su uvjetovani radom u pravcu samo-motivisanja, samo-ekspanzije i rapidne evolucije.

SAMA OVA KNJIGA je process i aktivator. Kodovi su sakriveni u ovoj knjizi.

Mi vas ohrabrujemo da se ponasate u skladu sa impulsima koji vam sapucu u uho govoreci: “Vi ste dio Obitelji Svjetlosti i Zemlja je Zivuca Biblioteka.”

Mi cemo vas izazivati i pomagati govoreci da za ovo postoje mnoge nagrade.

Cak i kad mi ne garantiramo da ce izazov ikada prestati, postoji jedan nivo nadmoci koji cete vi postici.

Ucite da citate simbole i pratite impulse do najveceg moguceg zakljucka. Biti multidimenzionalan, znaci otvoriti kanale, okrenuti pozive razlicitim frekvencijama i onda primiti transmisiju znanja.

Nema dovoljno rijeci u trenutnom rijecniku da se opisu osjecaji nefizickog realiteta. “Spirit” o kojem mi pricamo obuhvata mnogo ideja. U biti, on se svodi na sve ono sto nije fizicko ili unutar trece dimenzije.

Vi mozete uporediti ovaj izazov sa skokom na trampolinu i skakanjem do jednog TAKO visokog skoka, nakon kojeg vi vise nikada necete dodirnuti trampolin ponovo. Vi skacete i skacete i onda odete za zlatom koje ce vas poslati u podrucje Duhovnog Svijeta.
Vi se time ne gubite, ne unistavate i vase molekule nisu rasprsene. Ovo je jednostavno skok koji su svi stari samani praktikovali na Zemlji i odrzavali kao potencijalni nacin povezivanja inteligentnih formi i pomaganja evolucije ljudske rase.

Multidimenzionalnost je za nas nacin zivota. Mi smo shvatili da je dio izazova kao ucitelja je da prenesemo nas nacin zivota u sisteme koji evoluiraju.

Da vas smirimo, to je proces prema kojem se vi krecete, (ukoliko se u medjuvremenu ne pozdravite sa planetom) iako to kako cete ga vi dozivjeti zavisi od vas samih.

Mi zelimo da vi odete do ruba litice, da iskoraknete naprijed i da stojite u vazduhu ispred ruba litice.

Mi zelimo da vi budete tamo vani.

Mi zelimo da vi prepoznate odmetnika u vama: onog koji zna i koji ce razbiti nasiroko ovu realnost i uspostaviti jedan potpuno novi obrazac svjesnosti.

Ovo nece biti uradjeno od jednog svjetskog vodje, ovo ce biti uradjeno od vas masovno, jer - mase su za to spremne.

U ovo vrijeme, Cuvari Svjetlosti su na ovoj planeti u milionima. Sve sto trebate je da evoluirate sebe.

Vas rad je u ovo vrijeme veoma intezivno povezan sa samim sobom, sa vasim fizickim tijelom.

Vase unutarnje ja (Self) dozvoljava da igrate ovu igru u ovo vrijeme. Volite sebe, postujte se, slavite se i vodite brigu o sebi, govorite dobro o sebi i namjeravajte da vase unutarnje ja (Self) funkcionira sa optimalnim kapacitetom.

Ovo je sve sto vi trebate raditi, da bi bili otvoreni za povezivanje sa Vasom Obitelji Svjetlosti.

Onda budite spremni da saznate koga je Svjetlo vec srelo, sa kim ce vas Svjetlo upoznati i tko sve Svjetlo zapravo je.

Ljubav je ono sto dozivljavate kad odete iza svjetlosti. Vi trebate svjetlost, koje je informacija, da bi pristupili ovoj ljubavi.
Bez frekvencije informacije, frekvencija ljubavi je pogresno interpretirana.

Ako frekvencija ljubavi dodje prva, bez frekvencije svjetlosti, vi mislite da je ljubav izvan vas, umjesto da ste TO VI SAMI. Onda radite ono sto su ljudi vjekovima radili na ovoj planeti: vi obozavate i idolizirate i mislite da je ljubav NEGDJE VANI, a ne da je TU UNUTRA.

Mi smo odlucili da dodjemo na ovu planetu i da djelujemo prvo sa svjetlom informirajuci vas, snazeci vas i potpaljujuci vas nacrt u skladu s informacijama sadrzanim u njemu.

Sada kad ste informirani i kad razumijete sto ce se tokom multidimenionalne infuzije svjetlosti desavati sa vasim identitetom, vi cete poceti dozivljavati frekvenciju ljubavi koja ce dozvoliti da svoju ljubav prosirite na druge verzije svog multidimenzionalnog Ja i kreirate masovno ozdravljenje svjesnosti na mnogim nivoima.

Iskustva koje cete vi imati u ovim realitetima aktivnosti mogu biti jako snazna. Oni ce vas promijeniti neopisivo i vi cete hodati unaokolo sa smijeskom od uha do uha drugima i drugi ce se pitati:sto se to s vama dogadja?

Vi cete se ovako osjecati zato sto cete biti u frekvenciji ekstaze. Vi cete biti u vibraciji povezanosti i svatko i sve sto budete privlacili sebi ce biti dio te vibracije. Sve sto nije u rezonanciji sa ovom frekvencijom nece moci doci ni blizu vas. Zapravo, kad vi vibrirate na visljim frekvencijama, sve sto nije u tim frekvencijama vas nece cak ni vidjeti.

Kad vi operirate u frekvenciji informacija spojenih sa kreacijom i ljubavi, vi cete biti postavljeni da radite – da sirite tu frekvenciju - ne da vi to radite za druge, nego dozvoljavajuci drugima da osjecaju vasu frekvenciju kad dodju u kontakt sa vama.

Vi svi ste od neprocjenjive vrijednosti, znate li to?

Oni od vas koji ovladaju ovim stvarima, a nema razloga da vi svi ne ovladate, bice vrlo trazeni ovih dana.

Vi cete biti gledani kao superiorno bice. Bilo kako bilo, ne radi se o tome da se vi odvojite od ostatka populacije. Vase je mjesto u populaciji i da ih ucite i da im pokazete kako i oni mogu uciniti istu stvar.

Frekvencije se trebaju dati slobodno i trebaju biti dijeljene slobodno tako da svatko otkrije za sebe sto moze.

To je nacin na koji ce ova planeta evoluirati.