Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Donosioci Svitanja 20. poglavlje


Poglavlje XX - Seksualnost - Most ka Visim Nivoima SvjesnostiKad je vasa Biblioteka bila unistena i razbacana i DNA rastrgana tako da su ostala samo dva lanca sa veoma malo informacija i memorije, seksualnost je ostavljena netaknuta u fizickom tijelu.

To je zadrzano kao forma reprodukcije, naravno i kao forma za bica da ostanu u kontaktu sa svojom esencijom i da se manifestiraju u zivot. Duboku u mehanizmu seksualnosti je frekvencija koja moze da se dostigne, frekvencija za kojom zude i koja je pogresno interpretirana od mnogih ljudi. To se zove orgazam.

Orgazam je izgubio svoju originalnu svrhu. Vase tijelo je zaboravilo kosmicki orgazam za koji je bilo sposobno zato sto je vas drustvo ucilo hiljadu i hiljadu godina kako je seksualnost losa. Vi ste bili uceni ovo da bi bili kontrolirani i da bi vas onemogucili da trazite slobodu kroz seksualnost. Seksualnost vas konektuje sa frekvencijom ekstaze koja vas konektuje sa Bozanskim izvorom i informacijama.

Seksualnosti je dato lose ime na ovoj planeti i to lose ime je sacuvano u vasoj stanicnoj memoriji. To nije samo iz ovog zivota, to je iz hiljadama godina varanja i pogresnog interpretiranja.Veoma je vazno da se ocistite od negativne predstave o seksualnosti, a isto tako da iskusite i isprobate kako iskoristiti seksualnu energiju i seksualno izrazavanje u vasoj visedimenzionalnoj prirodi.

Seksualni dijelovi tijela su avenije zadovoljstva koji kreiraju frekvencije koje stimulisu i lijece tijelo i potencijalno vode do spoznaje svog viseg spiritualnog dijela. Seksualnost je pogresno shvacena na ovoj planeti, kad se razmjeni izmedju dvije osobe, veoma rijetko je namjera da se sa tim konektuje spiritualnost. Seksualnost podize spiritualnost koja je slobodna i koja vidi sebe kao kreatora. Mada, veoma rijetko je seksualnost upotrebljavana kao most da vas odvede do viseg nivoa svjesnosti.

Mi smo pricali sa velikim brojem individua koji su unijele svjetlost u svoj zivot. Nakon nalazenja odgovarajuceg partnera u monogamnoj situaciji, oni su bili u stanju da dostignu veoma visoke stupnjeve postojanja. Monogamija je u vecini slucajeva najbolje za vas zbog vasih vibracija. Kad imate mnogo partnera, vi naginjete da budete manje iskreni i da skrivate ko ste, vi djelite malo tamo, malo ovamo i svuda rasipate svoje sjeme. Najbolje je biti sa jednom osobom, ali to ne znaci sa istom osobom zauvijek. Budite vjerni i otvoreni i djelite sa osobom sa kojom ste i idite najdalje sto mozete sa njom. Ako to bude cio zivot onda je to divno. Ako ne bude i ako dodjete u situaciju kada vise ne komunicirate i sluzite jedno drugom ili osjecate da veza nece moci da ostvari pomak, prekinute tu vezu i nadjite partnera koji ce odgovarati vasoj vibraciji.

Kada ste u vezi “jedan prema jedan”, vi onda formirate povjerenje. Vecina vas ima teskocu vjerovanja sebi zato sto nemate u sebi uzor za vjerovanje. Vi mozete da naucite da vjerujete u vezi, zato sto veza djeluje kao ogledalo vas pokazujuci vam sto vi ne mozete vidjeti sa vaseg stanovista. To ce vam pokazati vase unutarnja ja kroz vase spoljasnje ja ili djelovanje kad otvorite komunikaciju u seksualnosti i duboku intimnost i kad prestanete koristiti seksulanost kao odvracanje paznje od bliskosti.

Mnogi od vas su koristili seksulanost za odvracanje paznje od bliskosti i nacin da izbjegnu intimnost radije nego da je izgrade. Umjesto da istrazite jedno drugo intimno i spiritualno vi ste ugasili center za osjecanja, stavili oklop i imate plitak, genitalni seks zato sto je jako zastrasujuce i previse intenzivno da idete u dubinu cijelog tijela i osjetite punu duhovnu konekciju. Ponekad vruc sex je divan ali mi kazemo da ima mnogo vise od toga. Ima mnogo, mnogo vise od toga i niko vas ne zadrzava od toga sem vas samih i vasih vjerovanja i strahova da skinete sve maske i zidove.

Mnogi vasi strahovi su bazairani na onome sto ste vi kreirali za sebe i sta ste uradili drugima u svom seksualnom zivotu.Vasa seksualna istorija utice na svaki dio vase duse pa sve sto muci vasu dusu se manifestuje i objavljuje kroz tijelo. Vi ne zelite da vidite ovo ponekad jer je previse bolno i sto to osudjujete kao lose. Prestanite osudjivati i postanite neutralni za sve sto ste uradili bez obzira sta god otkrijete, bez obzira koliko je to lose bilo, bez obzira koliko tesko izgleda i bez obzira koliko nasilja je ukljuceno. Shvatite da je vasa svrha bila da prikupite informacije i shvatite sebe.

Seksualnost je frekvencija. Ona predstavlja ono sto nije uzeto od vas, iako je vasa istorija, memorija i identitet uzet i razbijen. Nacin na koji ste vi ostali netaknuti sa mogucnosti da otkrijete tko ste bili je kroz seksualno iskustvo.Naravno, vi niste nikada uceni ovome. Mi cemo morati da pogodimo crkvu sa ovim, pa izvinite vi koji ste clanovi crkve. Crkva je postala organiziran posao da kontrolise religiju i spiritualni napredak i da kreira poslove, hijerarhiju i klubove.Veoma su rijetke crkve koje su imale ideju davanja informacija ljudima. Vi ne mislite o religiji kao necemu sto vas informise, zar ne? Svaka religija koja daje informacije je religija koja operira na vibraciji istine.

Spiritualni realiteti su mjesta postojanja od kojih je ljudsko tijelo odvojeno. Zato sto je seksualnost bila jedna od mogucnosti da se vrati ta memorija ili da se konektuje sa spiritualnim dijelom sebe i spiritualnim kreatorom ili da se nadje put ka duhovnim relanostima koja su zakljucana za vas, crkve su smislile da promovisu seksualnost za produzavanje vrste.One su ucile da je jedini razlog za seksualnost da se proizvedu nova ljudska bica.

Seksualnost je promovisana kao nesto jako lose. Zenama je bilo receno da je seksualnost nesto sto one moraju da podnesu da bi sluzile muskarce i da one nemaju kontrolu oko procesa radjanja. Zene su vjerovale ovo, pa cak i do danasnjeg dana vi vjerujete da nemate kontrolu oko tog dijela svog tijela. Vi trebate da shvatite da jedino vi odlucujete hocete li roditi dijete ili ne. Ovo nije toliko komplikovana stvar kao sto ste mislili.Odluka i namjera je to sto donosi iskustvo vasem bicu. Vi kontrolirate hocete li imati bebu ili ne. Da je zena imala ovu mogucnost posljednjih hiljadu godina i da je mogla da istrazi njen seksualni zivot bez straha da ce imati bebu, mozda bi zena i muskarac otkrili da su mnogo slobodniji nego sto im je bilo receno.

Otkrice visih frekvencija seksualnosti dolazi iz ljubavnog iskustva. Nema nikakve veze sa relacijom ili da li si heteroseksualan ili homoseksulan. To ima jedino veze sa cinjenicom da dva ljudska bica daju zadovoljstvo jedno drugom na nacin koji moze da otvori frekvencije svjesnosti. Vi ste pokupili previse ideja sta je odgovarajuce a sta nije odgovarajuce kroz seksualno ispoljavanje.

Ljubav je esencija koja treba da se kreira u svim relacijama. Ako volite i postujete nekoga, nema veze koja je kompozicija vase kompaktnosti. Ono sto je vazno je vibracija ljubavi i kako dozivjeti tu ljubav, koja bi u idealnom slucaju bila najbolje izgradjena u integraciji muskarca i zene i napravila “twin flame” (moze se prevesti: vatra koja je identicna ili duplirana spajanjem dviju energija).

Idealno, seksualnost se ispoljava kroz osjecanja. Treca i cetvrta cakra konektuju vas sa emocionalnim i suosjecajnim dijelom vas sto vas opet konektuje sa vasim dusevnim bicem. Spiritualno bice je dio vas koje je multidimenzionalno i kroz koje vi postojite u vise formi istovremeno. Vas posao, zadatak i duznost je da postanete svjesni svih ovih realnosti u identitetu koji ste vi. Kada ste svjesni, mozete pristupiti razlicitim frekvencijama, sjetiti se ko ste i promjeniti vibraciju ovog Univerzuma.

Mi volimo da pricamo o seksualnosti zato sto je ona misteriozna na ovoj planeti. Odredjene misticne skole su cuvale znanje o koristenju potencijala seksualnosti u tajnosti. Vi ste elektromagnetna bica i kada se susretnete sa drugim bicem vi spajate vase elektromagnetne frekvencije zajedno. Kada su vase frekvencije u tonu i spojene frekvencijom ljubavi nevjerovatne stvari mogu da se dese.

Hiljadama godina unazad kada je drustvo bilo vise matrijarhalnog karaktera u odredjenim krajevima planete, energija boginja je dolazila na zemlju i manifestovala se kroz neke osobe. Zena je shvatila njenu snagu, njenu intuiciju, njen osjecajni centar, njenu konekciju i njenu zelju da kreira zivot. Ona je takodje shvatala da ona ne mora nikada da ostane trudna ako to nije bila njena zelja da se desi.

Da bi patrijarhalno drustvo doslo u punu snagu i da bi zemlja promjenila nivo svjesnosti, zenska energija je morala da se unazadi. Dakle, zenska snaga, energija i shvatanje seksualnosti je potisnuto. U moderno vrijeme, zadnjih dvije hiljade godina, na ovoj planeti doslo se do vjerovanja da su zene vjerovale da one nemaju kontrolu kada mogu imati djecu, da je seksualnost losa i bolesna i uceno je da sex moze biti vodjen samo unutar bracnih prava itd. Sve ovo je bio samo marketinski program.

Neke od danasnjih marketing programa pokusavaju da kreiraju jos veci strah od seksualnosti i ispoljavanja sekslualnosti kroz promociju straha od Side, herpesa i mnogih drugih stvari. Vi procitate ove stvari u novinama i postajete uplaseni od vlastitig ispoljavanja, uplaseni od vlastite intuicije i uplaseni od vase licne radosti. Da li razumijete?

Prije nego sto je DNA bila preuredjena, nacin na koji su su mnogi dostigli vise realnosti i bili u mogucnosti da dostignu frkevencije van ove planete je bilo kroz elektromagnetnu vezu ljubavi. Oni su kreirali nesto poput raketnog iskustva koje ih je podiglo u druge sisteme realnosti. Ovo je jedna od najcuvanijih tajni na ovoj planeti.

Mnogi od tih sa kojim smo pricali su imali apsolutno duboko iskustvo seksualnosti.Mi bi zeljeli da ukazemo da mi ne radimo razlike ili kritikujemo sa kime ste u vezi i savjetujemo da vi isto napustite takvu vrstu kritikovanja isto. To je stari program. Mi pricamo o dva bica koja su se spojila na bilo koji nacin koji je odgovarajuci njima da se spoje i kreiraju ljubav, zato sto ona dijele ljubav.

Kada integritet i ljubav nedostaje u spajanju ljudskih tijela, tada ljudska bica ne misle dobro njihovom iskustvu. To kreira razne vrste losih posljedica u fizickom tijelu.

Vi ste ostavljeni sa frekvencijom isustva orgazma da bi mogli da se sjetite svog viseg identiteta. Kada se ova energija ili istorija o sebi oslobodi i vi otkrijete tko ste, vi cete ujediniti mnoga tijela svog visedimenzionalnog postojanja u svojoj fizickoj formi. Da bi dobili potpun efekt ovog ujedinjenja , dozvolite da se dvanest spirala uklope u vase tijelo i dozvolite da se svjetloscu kodirana vlakna (filaments) prerasporede. Ovaj process je povezan sa mentalnim tijelom koje je naravno povezano sa fizickim tijelom. Emocionalno tijelo, koje je konektovano sa spiritualnim tijelom je tijelo koga bi svako zelio preskociti. Vi kazete “Ja zelim da napredujem. Ja zelim rapidnu akceleraciju, ali ja ne zelim da idem kroz osjecajni centar da bi to uradio.

Vi ste konektirani sa vasim multidimenzionalnim bicima kroz svoja osjecanja i u vasim osjecanjima je mjesto gdje ste vi primarno zakoceni. Shvatite da vase “stvari” dolaze sa razlogom (ono sto se izlijeva iz vasih osjecanja, na to se misli). Mnogi od vas bi najradije da zapalite neke “stvari” i bacite u smece kao nesto jako ruzno i sto nije dio vas.Ove nagomilane “stvari” su tamne sjenke vaseg postojanja koje ne volite i ne zelite da prihvatite o sebi.

Mi shvatamo da ponekad, kad nesto dodje na povrsinu, vi registrujete to i kazete “Ja mrzim ovaj dio sebe, i ja bih najradije zavrsio sa tim i stavio ispod tepiha i zaboravio da postoji. “Ja sam zavrsio sa ovom stvari .” U stvari vase “stvari” i vasi problemi su riznica blaga vaseg zivota. To je kako vi ucite.

Vi ste se slozili da mutirate, da vase tijelo napunite sa svjetloscu i da rodite Obitelj Svjetlosti na ovoj planeti. Posto je Svjetlost informacija vi morate da se suocite sa svim stvarima koje sakrivate od sebe. Seksualnost je primarni problem posto je to tajni dio vas dio od koga se skrivate. Drustvo vam je reklo “Ovo je dobro, ovo je lose, vi treba da radite to i to. Ko vam je dao te zakone. Ko vam je zapravo dao i jedan od zakona.

Vi se osjecate zatoceni zato sto ne mozete citati simbole jezika koji govorite sami sebi. Mnogi od vas vole vase price zato sto vam privlace paznju. Ako nemate pricu, ko ce pricati sa vama. Posmatrajte svoje tijelo i vidite sta vas to uci. U idealnom slucaju, vi cete izlijeciti rane i kreirati mjesto vece komfornosti i radosti kad naucite da boravite kompletnije u vasem tijelu i kad budete imali novu identifikaciju vase seksualnosti.

Seksualnost je kljuc. To su vrata ka vecim realnostima svjesnosti. Kad predefinirate sebe i kada svjetlosno kodirani elementi vama daju novu definicju vas samih, vi cete promjeniti i ko ste vi seksualno. Seksualnost se mora podici za sve vas i mi mozemo reci iz iskustva to je dio od koga se najvise plasite u ovo vrijeme. Vi vam garantujemo bice mnogo strasnijih dijelova kasnije.

Ako ste zapeli na ideji ljubavi i ne mozete shvatiti sta se desava sa tim, vas problem je da vi trazite ljubav van sebe. Vi trazite nekoga drugog da da znacenje vasem zivotu i da vas ocijeni. Ako nemate tu osobu vi postajete ljuti i osjecate se bezvrijedni. To je model sa kojim ste odrasli, sto su vam vasi roditelji i drustvo pokazalo. Mi smo vam rekli mnogo puta da najvaznija stvar je da volite sebe i postujete Zemlju. Ali vi to zaboravljate iI trazite sljedecu vezu da vas napravi kompletnim.

Vi se osjecate da ste bez veze manje znacajan i prihvacen sugradjanin. Onda se osjecate usamljenim. Vi morate da naucite da budete sami. Samoca je jednostavno samo stanje svijesti. Vi niste nikada, nikada sami.Vi imate veliki broj entiteta oko vas. Ako prestanete zaliti sami sebe, vi cete shvatiti da ima toliko informacija koje vam se salju da cete zeljeti da budete sami da bi mogli da primite kontakt.

Kad volite sebe i prestanete komplicirati sa potrebom da vas neko voli, vi ste u stanju da prihvatite ono sto neko drugi nudi. Vazno je da vi cijenite sami sebe tako da se ne zadovoljite nekom zamaskiranom ljubavlju. Ako odlucite da trazite partnera ili da vibrirate sa nekim i kada ne dobijete to sto ste trazili ne zalite se i ne trazite da se osoba promjeni onako kako vama dogovoara. Ako ste postavili vrijednosti za sebe i niste ih kreirali, onda jednostavno promjenite realnost i nastavite sami dok ne sretnete nekoga ko ce reflektirati vase vrijednosti. Za svo vrijeme, vibrirajte u ljubavi ka sebi, postujte sebe i shvatite da je ovo put o sopstvenom otkrivanju u vezi prema drugima. Nije samo oko muzeva i zena. Putovanje je i oko postovanja vaseg fizickog tijela i originalnosti vaseg bica kad dotaknete zivote mnogih drugih. Dozvolite da radite na sebi i da napredujete.

Vi se svi plasite da budete intimni sa sobom i da ostanete sami sa sobom. Jednom kad razvijete intimnost, tisinu, ljubav prema sebi i kontrolu vase energije, tada ce te zeljeti da podijelite aspekt vase intimnosti sa nekim drugim.

Seksualnost moze da bude vrlo konfuzna u ovo vrijeme jer vi povecavate i ucite o vasoj frekvenciji. Kad spojite tijela pa cak i kada zagrlite jedno drugo vi izmjenjujute frekvenciju. Kad imate seksualno iskustvo, dolazi do hormonskog oslobadjanja unutar vaseg tijela. Hormoni bude odredjene energije unutar celija i desava se prenosenje esencije jedne osobe u esenciju druge osobe. Zato kad imate seksualno iskustvo sa nekim ne mozete osloboditi njegovu ili njenu energiju iz svog sistema. Iako ne zelite da budete sa tom osobom, seksualno iskustvo ostaje sa vama jer ste imali elektomagnetsku izmjenu energija.

Vi prolazite kroz modulaciju frekvencije i ucite kako da povecate svoju frekvenciju do mjesta stabilnih (pouzdanih) informacija, ljubavi prema sebi i intimnosti prema sebi. Zato, moze biti jako konfuzno a ponekad i zastrasujuce da uzmete ovu osjetljivu cinjenicu koju ucite o sebi i spojite sa nekim drugim. Sto god postajete svjesniji sve vise ste u kontroli vaseg tijela, gdje da ga ukljucite, gdje da ga postavite a pogotovo sa kime da se mjesate seksualno.

Ako ce seksualno izrazavanje podrzati vase vlastito razvijanje, vi cete automatski kreirati to iskustvo i biti spremni za to.Shvatite da tokom procesa vlastitog razvijanja veoma cesto naici period seksualne neaktivnosti. Ako se spajate sa nekim i kemijski izmjenjujete sa nekim ko vam se ne dopada vi uzimate njihovo smece jer razmjenjujete energije intimno.

Ponekad cete biti sklonjeni od takve razmjene. Mozda cete misliti “O moj boze sta se desava, Da li starim Da li se hladim? To nije slucaj. Vi mozete da naucite da koristite energije koje ce vas seksualno stimulisati bez da je razmjenjujete sa nekim drugim. Umjesto da postajete kaoticni i “ludi”, vi mozete da istrazite te energije kroz praktikovanje umjetnosti masturbacije, znajuci da je potpuno dozvoljeno i u redu to raditi. Ili mozete da jednostavno posmatrate seksualnu uzbudjenost i odlucite sta cete uraditi sa njom. Mozete reci “ Dobro, Ja ne namjeravam da reagujem na ovo. Hajde da vidim gdje ce ova energija otici.” Uzmite energiju i dozvolite da se penje uz vase tijelo i iskoristite je u drugim dijelovima.

Vi morate doci do tacke gdje morate obozavati i voljeti sebe kao da drzite sebe kao malu bebu u vlastitim rukama, znajuci da cete uraditi najbolje za sebe. Mnogi od vas odvracaju sami sebi paznju od sebe. Nadjite mjesto mira i tisine gdje mozete naci odgovore. Vi ne mozete naci odgovore okrecuci telefon citav dan i raspitujuci se okolo kod drugih. Ako to pokusate, to znaci da trazite odgovore van sebe. Kad naucite kako da se okrenete ka unutra za odgovore, vase unutrasnje Ja (self) ce poceti da prica. Obicno vi ne mozete cuti jer ste zarobljeni u modelu ponasanja da vi znate da se trebate promjeniti ali ne zelite da se promjenite jer ne znate tko cete biti poslije.

Iskreno, vi ste uplaseni sebe. Ovo je vrlo karakteristicna stvar. Vi ste uplaseni da niste kompletni, ali vi zelite jako da budete kompletni. Zato vi kazete “Ja sam kompletan, Ja sam suveren, Meni treba netko drugi. Meni se dopada netko. Oh, ne, Ja ne mogu da gledam, Ja se previse plasim, meni nitko ne treba, meni netko treba. “

I tako idete napriijed. I nazad. Naucite da smirite vas Um. Naucite da budete u kontroli vase energije. Sta to znaci? To znaci da gdje god ste, posmatrate sebe, u kakvoj vam je pozi tijelo, kako koristite ruke, da li se ponavljate iznova i iznova, da li pricate ili cutite. Naucite da se promatrate bez da se optuzujete. Naucite da gledate i da se samokorigujete kroz saznanje kakvi bi zeljeti da budete a ne kakvi ste sada. Naucite da smirite um.

Frekvencija se prenosi sa osobe na osobu u slucaju da postoji ljubavna konekcija. Ljubavna konekcija ne znaci da cete se vi naslanjati jedno na drugo vjecno. To jednostavno znaci da ste vi u vezi sve dok vi osjecate da je veza odgovarajuca, dok postujete jedno drugo i dok se energije razmjenjuju i dozvoljavate da energije teku kroz otvorene kanale.Kad ne volite jedan drugog i kad niste povezani nema razmjene, kanali se ne otvore. To ne znaci da vi ne mozete imati dobar sex nego jednostavno da kanali nisu otvoreni.

Kako se elektricni impuls povecava sve vise i vise, ograzmicko isustvo se podize do vecih visina zato sto nervni sistem moze da podnese vece frekvencije. Nervni sistem ce odrediti kako vi ispoljavate sebe i kako se osjecate. Ako imate lose razvijen nervni system, vase seksualno iskustvo ce biti limitirano zato sto nervni sistem prenosi elektricne signale. Ograzmicko iskustvo doprinosi ozdravljenju i prociscenju fizickog tijela. Vremenom, necete biti u stanju da budete sa nekim ko ne vibriira na istom naponu kao i vi. Jednostavno necete se slagati jedan sa drugim. To bi bilo da pokusate da stavite stopalo broj 9 u cipelu broj 2. Necete se slagati jer necete biti u stanju da se stopite vibracijski.

Vi cete na kraju shvatiti znacaj hranjenja vibracija kad se pocete povezivati seksualno. Povezivanje seksualno je samo jedan od nacina od spajanja sa ljudima koji se krecu istom ili kompatibilnom naponu. Vasa realnost je veoma interesantna zato sto imate mnogo znakova u vasem svijetu. Kad idete u stranu zemlju vasi elektricni uredjaji ne rade. Oni ne funkcioniraju i treba vam adapter. Bilo bi veoma stresno kad bi se morali adaptirati na vibraciju u seksualnom odnosu koja nije vasa. To bi bilo jako stresno. Potrosili bi svu energiju da kreirate adapter. Tada bi sebe uskratili i ne bi si dali dozvolu da idete dalje.

Sezdesete su oznacile otvaranje ere seksulanog istrazivanja. U jednom momentu se model promjenio. Mnogo energije koja je bila na planeti u to vrijeme se pomijesalo sa eksprimentisanjem uzimanja droga i drugih opijajucih supstanci sto je dovelo do kracije novog modela koji vas je odvojio od predhodne generacije. Ogranicenja su se momentalno promjenila.Vi ste se odvojili od generacije koja je vjerovala u rat i niste se osjecali generacijom koja je svoju seksualnu ekspresiju izrazavala u mraku sa vjerovatno mnogo odjece na sebi. Vi ste prekinuli jedan model na mnogo nacina i postavili nove trendove i kreirali nove vidove postojanja. Bilo je prekrasno. “Oh, moj Boze, slobodan sex i ljubav i pokazivanje tijela”, rekli ste.

Sada je vrijeme za jednu novu revoluciju kroz koju ce te postati vibraciono povezani za osobu. Vise nece biti odvracanja paznje od seksualnosti i pretvaranja da ste vi seksualno slobodni i da mozete to da ispoljavate. To je jednostavno tjelesni aerobik u zoni seksualnosti. Mi zelimo da vi udjete u aerobik vibracije duha. Dubina dvoje ljudi koji se povezuju na ovaj nacin je ono sto vama treba i za cim ceznete. Ako ste uplaseni od toga to je zato sto nemate jos uzor za to. Vi si morate stvoriti jedan uzor. Vi morate vjerovati da ce kosmicka energija donijeti novi pomak vezano sa vasim zeljama i da ce vas odvesti na sljedeci korak u razumijevanju sebe.

Vi cete se sjetiti sa jasnom cistocom vase ekspresije seksulanosti u razlicitm manipulacijama kroz realnosti-kada ste bili i zena i muskarac i kada ste istrazili seksualnost u svakom aspektu. Potrebna je hrabrost da uradite to. Ako ima i jedna oblast u kojoj vi optuzujete sebe i u kojoj je planeta uradila veliko optuzivanje je sex.Vi imate neke konacne ideje sta je u seksu dozvoljeno a sta ne. Dakle, mnogi od vas bi bili sokirani da se sjete sta su sve radili sa njihovom seksualnoscu.

Shvatite da na ovoj planeti, seksualnost je uvijek bila veza sa visim frekvencijama. Iako je mnogo informacija unisteno i razbacano po tijelu, potencijal da kreirate zivot, podsjeca vas da kompletno shvatite, ko ste vi u sustini vaseg bica i u sredistu onoga sto jeste. Seksualna vibracija je vasa veza sa kosmickim identitetom, ali je cijeli koncept kompletno pogresno prihvacen i izgubljen. Mi jednostavno kazemo da postoji veca prica i da je mnogo interesantnija, nego sto se iko usudio da povjeruje. Postoje oni koji nisu zeljeli da vi budete u tonu sa tim frekvencijama zbog straha gdje su vas te frekvencije mogle odvesti u zone oslobodjenja gdje ste mogli poceti povezivati stvari.

Seksualnost je ostavljena kao frekvencija da vi plovite po njoj kroz nervni system i konektujete sa visim Umom izlazeci van tijela. Ako ste znali da je ovo izlaz napolje , tko bi vas mogao kontrolirati I manipulirati. Populacija se mora ocistiti od negativne kontonacije i osudjivanja koje je obojilo vase seksualno iskustvo kroz vremena.Vi morate se izmiriti sa seksom da bi ste integrirali frekvencije i identitet. Stvari su bile manipulisane i postavljene su limitacije tako da bi se istina o seksualnosti sakrila od vas. Vama je bilo receno da vi mozete stvoriti novi zivot i imati orgazam, ali vam nije receno da mozete otvoriti vece frekvencije sa tim. Vi mozete sa tim doci u kontakt i koristiti to kao metodu za sjecanje o tome tko ste vi i da promjenite vibracijksu frekvenciju vaseg tijela.
U nekoliko sljedecih godina, vasa ekspresija seksualnosti ce imati jednu potpuno novu dimenziju. Vi cete se promjeniti i napredovati, imajuci u vidu da imate partnera ko je voljan da podje istim pravcem i da je otvoren.

Ali ako ste sa nekim ko hoce da se igra odbijanja ili izbjegavanja, vi necete stici nigdje.