Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Donosioci Svitanja 19. poglavlje


Poglavlje XIX - Rasplamsajte unutarnji Plamen


Planeta tezi da uspostavi balans u sebi. Buduci je “Sebstvo” (self) jedan sklop, sastavljen od svih stvari, izvjesna harmonicna vibracija je ta koja balansira sva vasa vanzemaljska, multidimenzionalna, muska i zenska Sebstva. (selves)

Vi ste nevjerovatno kompletna i citava bica, sto vi sada pocinjate i shvacati. Dozvolite sebi da se rascvjetate i da postanete ova potpuna cjelovitost. Nitko vas u tome ne prijeci, osim vas samih. Ako vi dozvolite ovo ispunjenje i zavrsetak, vas ocekuju takvi vidici i perspektive, koji su potpuno izvan dosega vase maste.

Vi upravo otkrivate da vi trebate vase emocionalno tijelo i da vi trebate OBOJE, vasu zenstvenost i vasu muzevnost. Vi trebate sve vase talente, da bi prezivjeli i da bi shvatili sto se upravo razotkriva i razvija na planeti.

Molimo vas, shvatite OZBILJNOST vremena u kojem zivite. Kao sto mi provodimo vrijeme sa svakim od vas, tako cete vi po redu biti testirani i kad dodje pravo vrijeme - postavljeni da ucite mnoge druge.

Kroz osjecaj, vi mozete otkriti puno vise, jer vi tezite tome da u vama nesto razrijesite i da u vama nesto upotpunite.

Da pokazete sebi koliko ste ne-cjeloviti, vi ste stvorili situaciju neopisive razdvojenosti, koja vam izgleda kao da je izvan vas. Vama se cini kao da vasa drama ima nekakve veze sa vrlo mocnim covjekom protiv vrlo mocne zene. Koje od to dvoje ce biti zrtva? Tko je u pravu, a tko u krivu? Sto nam ova vjecna drama zapravo hoce reci? Kakvo je ovo vanjsko ogledalo koje reflektira ono sto se desava u vama unutra?

Kad vi pristupate multidimenzionalnosti, vi morate stopiti “muskost” i “zenskost”. Vi necete prestati kod razdvojenosti il borbe imejdu muskaraca i zena koja se vodi vec tisucama godina. Tko stvara ovu razdvojenost izmedju muskaraca i zena? To su Bogovi Stvaratelji, koji su za vas ovaj obrazac postavili i pokrenuli ove frekvencije, iz drugih ugla gledista. Ova prica razdvojenosti im je jako dobro sluzila, upravo zbog kaosa i unistenja koje je stvorila.

Muska vibracija je dosla na moc u zadnjih 5 000 godina. Da bi polako shvatili, tko su oni, oni su se kompletno i totalno razdvojili od svega sto je prije toga bilo na moci: matrijahalni pokret i zene.

Zene djeluju tradicionalno kroz podrucja intuicije i osjecaja. Muskarci su takodjer bili nositelji intuicije i osjecaja, nebrojeno puno puta, ali u ovoj najnovijoj razdvojenosti, oni u sebi nisu uzeli osjecaje.

Doslo je do ogromnog raskola i muskarci i zene na ovoj planeti su upali u ogroman konflikt. Zasto se ovo desilo? Pa, to je bila zamka. Postavljeno je kao zamka od Bogova Stvaratelja koji su preuzeli planet i invadirali ovu realnost – tako se hraneci, odrazavajuci se na zivotu, funkcionirajuci i prehranjujuci sebe emocionalnim kaosom, previranjima i metezem.

Ovaj planet je vec bio potcinjen svim mogucim vrstama planova i aktiviteta, orkestriranih da bi stvorili cim vise emocionalnog kaosa i meteza. Cim je vise ljudi involvirano u ove aktivitete, tim veci je i potencijal emocionalnog kaosa i previranja. Bogovi Stvaratelji su iniciirali ove aktivitete da bi vam “smjestili” da vi radite jedni protiv drugih.

Da bi vi razbili ovaj sistem, kao sto i je vas zadatak, vi morate promjeniti mnoge razdvajajuce strukture koje su postavljene. Bilo kakva separacija koja postoji, bilo to izmedju muskarca i zene, crnca ili bijelca, Orijentalca i Kavkasca – vi to morate promjeniti.

Vi ste kao clan Obitelji Svjetla dosli na planetu s namjerom da postavili sebe u arhetipicne situacije. Kao sto smo mi rekli, vi ste to uradili, da bi shvatili mase i da bi preobratili (transmutirali) energiju za njih, tako da tu energiju kao prvo transmutirate u SEBI. Jednom kad postignete izljecenje ili povezanost, vi to preuzimate na sebe i ne iscijeljujete samo sebe, vi iscijeljujete VRSTU i MASOVNU PSIHU.

Odvojite se od vasih licnih drama i shvatite kako je sve simbolicno. Pogledajte sebe kao zensko bice, tragajuci za svojim identitetom i primjetite kako se cini da vam muski identitet konstantno suprotstavlja. Vi morate otkriti kako da unutar sebe dovedete ove identitete jedno ka drugom.

Kada se ovo spajanje dogodi unutar vas, ono ce se automatski dalje nastaviti i izvan vas. Vase putovanje po ovom planetu sadrzi u sebi i zadatak da iscijelite dominaciju muskog nad zenskim. Vi ne morate to sto radite i sto vam se desava uzeti osobno i nositi to kao teret, kao da se tice licno vas. To se ne tice licno vas, to je univerzalno.

Svatko od vas u sebi nosi energije, da bi ih razrijesio u sklopu vaseg kolektivnog iskustva. Kao clanovi Obitelji Svjetla, vi, SVATKO od vas imate svoje reinkarnacijske bomboncice – stvari koje vas najvise personificiraju i stvari koje vi smatrate stimulirajucima. Zbog toga ste vi svi razliciti.

Kao clan Obitelji Svjetla, vi se morate razgranati ili razdijeliti da bi shvatili sto to znaci biti covjek. Vi morate prekriti kompletan spektar iskustava, tako da mozete razumijeti na stanicnom nivou koliko mora biti transmutirano, koliko duboko ide taj osjecaj nemoci i bespomocnosti i koliko je energija Boginje izgubljena i sakrivena od svjesnosti vrste.

Sjetite se, vi ste bica koja ste frekvencijski zadrzana u vasem napretku i vas zadatak je da dovedete ljudska bica na poziciju gdje su oni balansirani da mogu SVJESNO UBRZATI svoju evoluciju. Kad ste zaustavljeni u evoluciji manipulacijom frekvencije i manipulacijom DNA, tu onda postoji samo jedna frekvencija koja se moze odasiljati. Tu dolazi do borbe sa samim sobom i stvari se cine razdvojenije. Cim vi postajete cjelovitiji, vi vise ne razdvajate stvari na takav nacin, vi vidite da su sve stvari samo dio iskustva. Nekad se vi toliko izgubite u tom iskustvu bivanja covjekom, tako da zaboravite zasto ste dosli ovamo.

Kao clan Obitelji Svjetla, vi ste dosli ovamo da se transmutirate za vrstu. Cim se vi vise i vise odvajate od vasih drama i cim vise postajete emocionlano nevezani, vi se necete vise osjecati uhvaceno i necete se vise osjecati kao njihove zrtve. Vi cete razumijeti da vi imate posla sa energetskim kolektivom. Tako da, kolektivno gledajuci, cim spoznate to u sebi, moci cete odasiljati jednu novu vibraciju, sa kojom ce harmonizirati i zene i muskarci.

Svaki put, kad vi osjecate da ste napravili pomak, vi i jeste napravili pomak. Nemojte omalovazavati korake koje ste poduzeli. Vi ponekad omalovazavate sebe, kad pogledate na vase ponasanje i osudjujete sebe i druge kao lose. Pogledajte radje kako vi mozete profitirati od svega.

Konflikt, koji prevladava, je zapravo konflikt izmedju muskog i zenskog u vama. VI niste otkrili kako da stopite muske i zenske dijelove sebe i oko vas su milioni sa istim konfliktom unutar sebe.Budite milostivi i velikodusni prema sebi. Dok vi izgradjujete kooperaciju izmedju vasih muskih i zenskih dijelova unutar sebe, vi cete biti u stanju da razvijete kooperacije i da radite jedni s drugima na planeti i kooperacije da radite sa bicima koji ce doci iz svemira, koji su svi dijelovi VAS.

Vi svi morate postati vas vlastiti vladar. Dok se vi mjenjate, vi trebate jedno mjesto za sebe u kojem mozete djelovati, bez da se osjecate obavezni prema nekom drugom. U isto vrijeme, vi ne mozete traziti nesto od nekog drugog, bez da njemu dozvolite da ima isto pravo. Vi redefinirate na mnoge nacine cijeli koncept veza i kooperacije. Veza je kooperacija. To je dogovorena kooperacija frekevencija ili stapljanje frekvencijske modulacije.

Mnogi od vasih starih nacina, na koje ste se ophodili jedni prema drugima ce postati jako iritantni jer vi otkrivate frekvenciju slobode. Vas zadatak je da vucete tu frekvenciju slobode na planetu. Naravno, vi cete je prvo vuci u vas vlastiti zivot, u obitelj i vase veze. Idealno, vi cete nauciti kako da budete slobodni, a ipak vezani u velikom broju veza, relacija, kontakata i poznanstava u zivotu.

Na nesrecu, na ovom planetu, jedna veza podrazumijeva vlasnistvo. Kad se muskarac i zena vjencaju, mladenkin otac daje tradicionalno mladenku. Drugim rijecima, ta muska figura mora “predati” kcer. Kod vas postoje nevjerovatno puno ocekivanja na onog drugog, kako da se ponasa unutar te veze.

Razjasnite sami sebi sto vi zapravo smatrate pod “vezom” i to ce olaksati na duge staze mnoge stvari. Kao sto ne postoji vlasnistvo u roditeljstvu, tako ne postoji niti vlasnistvo u jednoj vezi. Vi stojite jedno s drugim u vezi, kad vi razmjenjujete energiju naprijed i natrag. Idealno, u svim tim vezama i relacijama postoji komunikacija.

Muska vibracija je predala svoju moc, upravo kao i zenska. Oni je predaju vladama koje kazu: “Hej, odi i ugrozi svoj zivot! Odi i bori se za nas i pucaj za nas! Ako budes ranjen, mi cemo se malo pobrinut za tebe u bolnici i dat’ cemo ti nesto malo novca. Ma sto ima veze, samo ti ‘ajde!”, i muskarci to slusaju. Taj lanac poslusnosti i predavanja moci jedne individue je tako kompletan.

Vi otvarate vase osjecajne centre. Muskarci teze tome da imaju vece blokove u njihovim osjecajnim centrima nego zene. Energija je u muskarcu jednostavno zaglavljena, jer se kretala od prve chakre, ka drugoj i tu je stala. Osjecajni centar u muskoj vibraciji nije aktiviran. Ovo je dio eksperimenta koje se desava vec zadnjih 4000 ili 5000 godina. Zenska energija, koja osjeca i donosi zivot na planetu i reprezentira kreativnost se premjestila u podredjenu poziciju, da bi muska vibracija imala mogucnost da vodi svijet bez osjecaja.

Mi zelimo da vi dobijete malo siru sliku. Mi promatramo kretanje svjesnosti. Zenska svjesnost, koja je nositelj magije i intuitivnosti, slozila se da preda to znacenje zenstvenosti, ne samo zenstvenosti – fizicki, nego svjesnosti o tome tko su zene. Mnoge urodjenicke kulture koje su zivjele na Zemlji i koje su znale stvari o zivotu su bile vrlo “zenske”.

Sjetite se, zena dovodi literarno zivot na planetu, jer zivot dolazi iz zenskog tijela. Zena nosi stoga osjecaje, jer ne moze se na planetu donositi zivot i ne osjecati nista, osim ako se ne priljucite patrijarhalnom pokretu koji kreira droge da vas omamljuju i otupljuju na osjecaje. Ako vi ne osjecate zivot, vi ne cijenite zivot. Ako vi osjecate zivot i sudjelujete u kreaciji i donosenju zivota, vi vise cijenite zivot, jer vi znate nesto o njemu.

Patrijarhalni pokret je sebe u zadnjih 5000 godina odmaknuo od procesa poradjanja, tako da se je mogao posvetiti eksperimentiranju sa ratovima i konstantnom unistavanju covjecanstva. Energija je namjerno blokirana u muskarcu. Kao sto smo mi rekli, muska energija je vrlo zaglavila. Mi ne pokazujemo s prstom ni na koga. Ali mi kazemo, da je generalno gledajuci energija muskog roda na planeti vrlo zaglavljena u podrucju druge chakre - u genitalnom podrucju.

Zene, vi ste zaglavljene u podrucju vrata, jer vi ste se slozile prije 4000 ili 5000 godina da zasutite o magiji i intuiciji i o tome sto ste vi reprezentirale i znale o tome kao jedan dio “blizanske vatre”. ( twin flame)

Ta “blizanska vatra” je “musko” i “zensko” koje egzistira u JEDNOM tijelu, bez obzira jeste li vi muskarac ili zena.

Patrijarhalno drustvo je bilo vodjeno od muskog aspekta “Sebstva” (self), koje ste vi svi bili. Vi ste svi eksperimentirali sa svjesnosti i ucili sami sebe o tome sto za vas najbolje funkcionira, kao pripremu za ovo vrijeme, kad ce se taj plamen – “blizanska vatra” razbuktati u vasem tijelu.

U ovo vrijeme, blizanska vatra nije trazena kao partner izvan vas, nego vi morate shvatiti da mora doci do integracije vaseg muskog i vaseg zenskog dijela sebe u vama samima i kao zrelost svega onoga sto ste vi do sada uradili.

Nakon sto ste integrirali muske i zenske dijelove unutar sebe i aktivirali vasu vlastitu blizansku vatru, onda kad vi budete trazili partnera, vi cete traziti nekog ko je KOMPLETAN, ne samo nekog koji bi u vama ispunio potrebu i manjak koje vi do sada niste spoznali, niste sami sebi priznali i niste SAMI SEBI ispunili.

Tokom ovih perioda promjena, zene ce morati da otvore njihova grla i da daju sebi dozvoli da govore. A muskarci, vas izazov u razumijevanju zena i drugih muskaraca je da pocnete da osjecate i da dozvolite i integrirate vase osjecaje u seksualnosti u vasim vezama.

Mnogi muskarci sada imaju teskoca sa zenama. Zene izludjuju muskarce. To je istina.

Ono sto vam mi sugeriramo – za musku vibraciju, a takodjer i za zensku koja radi na muskom aspektu sebe je da se vi trebate “pomaknuti u osjecaj” dok dijelite vasu seksualnost. Pomaknite se u emocionalnost stvari, radije nego da dozivljavate mehanicku seksualnost i stimulaciju fizickog tijela.

Postoji i emocionalna stimulacija kojoj treba emocionalna predanost i emocionalno povjerenje. Elektromagnetski gledajuci, ovakava emocionalna stimulacija ce u vama otvoriti jednu frekvenciju. Ova frekvencija, koju reprezentira seksualnost vas podsjeca na vase bozansko porijeklo.

Muskarci su zatvorili njihov osjecajni centar, da bi iskusili vladanje na planeti. Muskarac je bio u stanju da zapocne rat i da ubija i da dominira na planeti, jer je on zatvorio svoj osjecajni centar. Zena se slozila da zatvori svoj centar za govor, tako da bi muskarac imao priliku da iskusi kako je biti odgovoran za jedan sistem.

Sve ovo dolazi sada do jedne tocke stabilizacije i izjednacavanja. Zena je pocela otvarati svoje grlo prije nekih 30 godina i pocela je koristi priliku da govori kad je to “doslo u modu”. Problem je da su mnoge zene zavrsile tako sto su zatvorile njihove osjecajne centre, cim su otvorile njihove centre za govor. Tako su postale iste kao i muskarci. Ali, potreban je balans.

Sada zena osjeca potrebu da probudi zenski princip u sebi. Ona je u zenskom tijelu i ovladala je koristenjem muske vibracije u sebi. Ona je otisla u svijet i osjeca se mocno. Ona moze setati po ulicama, bez vela na njenom licu, ona moze odluciti da li se zeli ili ne zeli vjencati. Ona je njeno vlastito vlasnistvo. Ona je u ovoj zemlji odgovorna za njene vlastite odluke. Ona je pocela da se “omeksava” i da budi onaj dio sebe koji je hrani i koji joj donosi zivot. Dok upotpunjava sebe sa svojim muskim i zenskim dijelovima sebe i kad dozvoljava sebi da iskusi evoluiranju DNA, ona odasilje ovu frekvenciju. Ova frekvecnija ce na planeti postati dominirajuca.

Neophodno je potrebno da muskarci otvore njihove osjecajne centre. To je slijedeci korak kroz koji muskarci moraju proci da bi uspostavili balans sa zenama. Ovo ce se za muskarce desiti jako brzo. Ovo nece biti 30ogodisnji proces, jer muskarci se sada u ovo vrijeme u njihovoj populaciji krecu ka globalnoj zbunjenosti. Muskarci shvacaju da se njima ne svidja ono sto se desava u svijetu i oni dovode autoritete u pitanje.

U jednoj tocci, ove frekvencije ce postati dominirajuce. Onda, na primjer, ce se desiti da jedan muskarac eksperimentira na zivotinjama u laboratoriju i da se njegov osjecajni centar trenutno i kompletno otvori. On ce osjetiti svu bol koju osjeca ta zivotinja i sve ono sto je on radio postaje odvratan izvor gadjenja i gnusanja. On ce se okrenut i izaci iz laboratorija i vise se nikad nece vratiti, jer ce biti potresen. Ovo ce se desiti muskoj vibraciji. Mi smo rekli da ce se muska vibracija transformirati u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Mi vam necemo reci zasto i kako, jer ce neki od vas to smatrati strahovitim. Pa ipak, mi cemo reci da cim valovi nastave dolaziti, doci ce do nezaustavljivog jednostranog rasta svijesti u populaciji. U jednom odredjenom momentu ce muskarci biti u najzescoj bitci da vladaju svojim osjecajima, jer osjecajni centar ce biti aktiviran. To ce se desiti ili polako ili ce se otvorit eksplozivno u jednom trenu.

Zene ce u isto vrijeme biti pogodjene otvaranjem njihove srcane chakre, tako da mogu suosjecati sa muskarcima, kad vide da njihovi muskarci osjecaju. MI ovdje govorimo o masovnim dogadjajima iniciiranih valovima Svjetla koji ce aktivirati ljude.

Zenska energija koja osjeca i povezuje zivot sa zivotom se budi u svima. Zene moraju redefinirati njihove ideje o zenstvenosti i snazi. One moraju otkriti kako je to biti jak kao zena, kao sto muskarci moraju otkriti kako je biti ranjiv kao muskarac. Koji je aspekt muskarca umiljat kad je on ranjiv? Koji je aspekt zene umiljat kad je ona osnazena od same sebe, kad je ona zenska verzija snage i moci, a ne muska verzija.

Zene su nosile oko svojih energetskih polja tvrdi oklop, one su se time stitile. Sada, one ce razviti istinsku emocionalnu snagu. Tvrdi vanjski oklp ce nestati, a svjetlosno tijelo ce zraciti iz srca. Boginje i Bogovi se slazu i rade sa tom energijom. Zakljuceno je da se drama razvjie na ovaj nacin.

Stare price su zakopane i zatrpane, price o magiji zenskog, stvralackog, onoga sto je u stanju da poradja, onog sto je u stanju da drzi u sebi misteriju krvi – zivotne snage – i one koje je u stanju da taj zivot donese natrag na Zemlju. Gdje su price o Boginji - onoj koja voli, osjeca i hrani? Muska populacija je takodjer imala u sebi energiju Boginje i imala je potebu za njom.

Da bi se vasu planetu u zadnjih nekoliko tisuca godina bolje kontroliralo, vama su dani svi moguci mitovi o vanzemaljcima. Oni su osnovali sve vase religijske institucije. Mi smo vam rekli da ste vi jedan eksperiment. U odredjena vremena, eksperiment je bio udizuc i pun ljubavi, ali u nedavnim vremenima taj eksperiment se preobratio u nevjerojatan trulez.

VI, kao clanovi Obitelji Svjetla, vi ste dosli da bi ponovo invadirali ovaj planet i ponovo dovukli svjetlost na planetu, tako da u ovu glupost od separacije i rata vise nikada ne bude bilo vjerovano. Muskarac i zena su bili kreirani da jedno drugo nadopunjuju, a ne da stoje jedno drugom nasuprot.

Sjetite se: osjecaj je emocija.Emocija je KLJUC da odete sa ovog planeta, EMOCIJA JE KLJUC da otkrijete vase multidimenzionalne dijelove sebe, da ih iscijelite i da postanete jedno.

Emocija je kljuc za aktiviranje Zemlje kao zivuce Biblioteke, kroz sto ce biti aktivirano i od unistenja sacuvano jedno vrijedno podrucje egzistencije. Sa muskarcima i partrijarhalnim drustvom na celu odgovornosti za ovu planetu i sa zenama u podzemlju, cak niti u zaledju, separacija je bila glavna tema i osjecaji su jednostavno bili baceni na stranu, bili su oznaceni kao losi i nisu bili pozeljni. Vi ste postali automati, koji su igrali one uloge koje su vam dane da bi vas drzalo odvojenima.

Tako da vi nemate nikakvu kolekciju snaznih i mocnih zena da se na njih ugledate. VI nemate nista u smislu primjera koji vam moze sluziti kao uzor snazne i mocne zenstvenosti. Tako da muskarci teze da budu muzevni, a zene teze tome da se osnaze i opunomoce kroz jednu musku vibraciju, jer vi nemate nikakvu jasnu sliku jedne snazne i mocne zene.

ALI, vi si morate sami stvoriti takvu sliku. Pocnite tako sto cete shvatiti bogatstvo energije koju zenska verzija sebe ima, koju intuiciju, prijemcljivost, kreativnost, suosjecanje i prehranjivanje. Vi upravo otkrivate koje je tu bogatstvo identiteta prisutno, koje je dugo vremena bilo diskreditirano. Ako ste vi zena, vi ste zivuca forma ove esencije. Muskarci moraju tek otkriti njihovi formu Boginje untar njih samih, gdje Boginja unutar njih susrece Boga.

Iz istog razloga je i pogled na muskost poremecen. VI jednostavno nemate primjera jednog jakog, snaznog, a osjecajuceg muskaraca. Drustvo je obiljezilo muskarce koji osjecaju kao slabice. Ali, sada, muskarci pocinju promatrati njihove emocije i govoriti: “Hej, ja ovo osjecam” i znaju da su oni i dalje muskarci. Tako da muskarci i zene oboje stvaraju njihove uzore za snagu i moc i integrirane verzije muzevnosti i zenstvenosti. Ovi modeli dolaze sada i oni dolaze jako brzo. Vrijeme razdvojenosti je gotovo.

Kao sto smo vam mi rekli, vi ne trazite izvan sebe partnera vase blizanske vatre. Ono sto vi trazite je integracija zenske i muske esencije unutar vas samih. Ove dvije esencije cine jednu cjelinu.

Cijeli ljudi teze tome da se povezu sa drugim cijelim ljudima u vezama koje su bazirane na povjerenju, zudnji i izboru. Veze nisu vise bazirane na: « Trebam te u mom zivotu da me upotpunis i da mi das vrijednost. » Vi postajete kompletni u sebi samima i radite s nekim drugim tko je takodjer kompletan u sebi i tko nudi da otkrijete jedan kompletno novi teritorij za istrazivanja.

Kad vi u sebi spojite ta dva plamena, vi prepoznajte intuitivni, senzitivni dio Boginje u vama koji donosi zivot, kao sto prepoznajete i dio koji je snazan, mocan, racionalan i intelektualan. Jedan dio koji je jako prizemljen, a jedan koji je jako spiritualan.

Kad vi stopite te energije zajedno u sebi samima, za vas ce biti od primarne vaznosti da nadjete nekog tko u sebi ima iste kvalitete. Vama jednstavno nece odgovarati netko ko nije integriran i citav.

Vi cete automatski sebi privuci ljude koji su cjeloviti i to ce se desavati bez po muke.

Vi cete biti u stanju da se povezete i “zakacite” jedno za drugo iz zudnje i iz prepoznavanja, a ne iz nuzde.

Vi cete dostici nesto na sto niste do sada nikada ni pomisljali u niti jendoj vezi prije toga i vi cete vasoj vezi dati jednu sasvim nov obraz, jednu povezanost, jednu totalno novu definiciju. Vi cete postati vas vlastiti uzor za ovu novu vrstu veze. Mnogi od vas ce otkriti da je institucije braka beznacajna. Jednostavno nece odgovarati onome sto vi znate i onome kako vi zelite da zivite

Buduci da se vi svi nalazite na putu da integrirate vase polaritete, doci ce uvijek nanovo do poteskoca i do teskih tema. Dobro dosli u teska vremena, jer ona mogu biti vas najveci ucitelj. Ostanite fokusirani na vas vlastiti razvoj, vas put i vas samih, a ne na to sto drugi rade.

Pozovite vase unutranje i musko i zensko i pocnite dijalog izmedju njih, tako da oni mogu raditi u partnerstvu i harmoniji. Dajte sami sebi jako puno ljubavi i ohrabrenja. Dogovorite sastanak sami sa sobom i recite si : “Hej, volim, te. Ti si prekrasan, ti si predivan, ti si jednostavno broj 1, ti si najbolji na svijetu!”

Kad vi sami sebi ukazete cast da ste dostojni i da zasluzujete vasu vlastitu ljubav, kao da ste neki kralj ili kraljica kojem se iskazuju najvise pocasti, tada se SVE MJENJA.

Snaga i integracija postaju vasi, jer vi VJERUJETE U SEBE i VI VOLITE TO TKO STE VI.

KAD VI POCNETE da VJERUJETE U SEBE i da VOLITE SEBE, sve se MJENJA, sve pocima ici onako kako vi to zelite.

Najteze za najveci broj vas je da pocnete vjerovati da vi zasluzujete ljubav i da se posvetite tome da to pocnete vjerovati i prakticirati. Nitko drugi vas nikada ne mora voljeti. VI niste ovdje da bi isli unaokolo i skupljali ljubav od drugih ljudi, te da bi tako uvjerili sebe da ste vi toga vrijedni.

VI STE OVDJE da vi ovladali jednim jako teskim zadatkom u jednom tamnom sistemu koji vam daje jako malo stimulacije i jako malo informacija o tome kako stvari zbilja stoje i o stvarnoj istini.

Vi ste tu da uradite nemoguce.

Ako se posvetite tome da volite sami sebe i ako stavite ovu posvetu na prvo mjesto od cega cete poceti svaki dan, sve ostalo se desava samo po sebi.

Vi postajete cijeli i kompletni. Onda ste spremni za jednu duboku vezu sa nekim drugim tko je takodjer cjelovit i kompletan, a ta vas veza moze odvesti u neistrazena podrucja.