Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2006-08-25

25.08.2006. Laura, Ark, Perceval, Andromeda, Mr. Scott, Guest:SD, Atriedes, Alana, Galahad


P:  Pozdrav?

O:  Iznad duge.

P:  Koga imamo sa nama večeras?

O:  Ronnjia.

P:  I kroz kuda prenosite?

O:  Kasiopeja/Lav.

P:  Na što se odnosi “iznad duge”?

O:  Kraj svijeta/4. denzitet.

P:  (Perceval) Da li to znači da je kraj svijeta blizu?

O:  Ponegdje!

P:  (Perceval) U redu. {iskrivljenim prizvukom} Odnosi se na vremenske petlje. (Laura) Prvo pitanje koje sam htjela pitati... {Andromedi} Pa, bolje ti pitaj. (Andromeda) Kako će se situacija sa bakom odvijati? Hoće li ona biti u redu?

O:  Vrlo vjerojatno.

P:  (Laura) To nije bilo baš neko specifično pitanje. (Andromeda) U redu. Pa, hoće li se ona potpuno oporaviti?

O:  Ne baš vjerojatno.

P:  (Andromeda) Hoće li joj biti dobro da bi mogla stići ovamo?

O:  Odmah sada? Ne.

P:  (Andromeda) Da li je dobra ideja da je se dovede ovamo?

O:  Trenutno ne.

P:  (Laura) Dakle, kućna njega ili da bude sa mojim bratom i njegovom ženom?

O:  To je težak izbor, ali ona će trebati njegu koju uobičajena kućna okolina ne može pružiti.

P:  (Laura) Hoće li ikad opet moći govoriti?

O:  Minimalno.

P:  (Laura) Da li je ona potpuno svjesna i prisebna u svojem umu?

O:  Većinom, izgubila je nešto kapaciteta.

P:  (Laura) U redu. (Andromeda) Imate li kakav savjet koji bi nam mogli dati u vezi kako da se nosimo sa situacijom, u generalnom pogledu?

O:  Neka vaši razvoji odluče.

P:  {Laura i Andromeda diskutiraju da li pitati u vezi A*****} (Perceval) Voljela bih znati što uzrokuje Andromedine bolove u leđima, kao i plućima?

O:  Većinom stres.

P:  (Andromeda) Hoće li posjeta osteopata pomoći? To većinom ima veze sa... nečim fizičkim? (Perceval) Ne, to je stres.

O:  Meditacija je rješenje u ovom slučaju.

P:  (Perceval) Meditiranje... (Galahad) Meditiranje na ono što vam čini stres. (Laura) Nemoj pitati što nju čini stresnom, uh, Galahad, nemamo cijeli dan za to. (Galahad) Ne, ne, ne. To nije... Perceval je rekla da bi trebala znati o čemu da meditira. Pa sam rekao da na ono od čega je potaknut stres. (Perceval) OK. Morat ćeš zapamtiti... (Laura) U redu. Iduće? (Atriedes) Dobro. Postavit ću ja pitanje. Kod kineskih pokreta u energiji, postoji ih 5. Budisti imaju malu razliku kod toga. Koji su od njih točni ili su oba kriva? (Laura) To su 2 pitanja, i nisu baš dosta specifična. Razbij ta pitanja na pojedinačna i konkretna. (Atriedes) Prema Kinezima, postoji 5 pokreta energije. Da li je to točno?

O:  Dovoljno blizu.

P:  (Atriedes) Da li je opis dodanih 2 meridijana korupcija tog znanja, ili ima svrhu njegovog poboljšanja?

O:  Korupcija, dodali su elemente iz drugog područja.

P:  (Atriedes) Kad netko nekog udari na određeno mjesto na tijelu (pressure point, prim. prev.) i obori ga, što uzrokuje da ta osoba izgubi svijest?

O:  Šok centralnog nervnog sistema.

P:  Dakle, to nema uopće ništa sa točkama pritiska (tih točaka na tijelu)?

O:  Nema.

P:  Ali da li to ima veze sa kruženjem tih 5 energija?

O:  Ima.

P:  (Laura) U redu. Idemo dalje s nekim pitanjima ovdje. (Ark) Možda bih ja postavio. Pitat ću neka pitanja. U nevolji sam. Dakle, moje pitanje je: u nevolji sam radi toga što nisam siguran što bih iduće trebao učiniti, a vidim tri mogućnosti. Prva mogućnost je da nastavim raditi na tim kvantnim skokovima kod kojih sam već otkrio nekoliko puteva da ne napravim svjetleću kuglu. Ništa ne mogu. Niti jedna od ideja koju imam ne radi. Ne vidim neki način da to rješim, ali mogu nastaviti s ovim što bi napravili svjetlosne kugle. Ali to možda nije ispravan način. Dakle, iduća opcija, opcija B, je prebaciti se na stari projekt vala, ali ako to učinim, imao bih dodatnih pitanja. I opcija C je učiniti nešto potpuno drugačije.

O:  Možda će val voditi do odgovora na opciju broj 1.

P:  (Ark) Želio bih nastaviti. Ako će val voditi do opcije jedan, pretpostavimo možda, ali onda kad ću početi misliti na val, tako da mislim da sam prvobitno mislio da će val voditi na opciju jedan, možda dobijem ideju da bi val mogao voditi do nove teorije o gravitaciji, što nije u opciji broj jedan. Da li je ovo moje drugo razmišljanje također točno?

O:  Da i da.

P:  (Ark) U redu. Vidjet ćemo. (Gost SD) Imam 2 izbora. Da li da samo ostanem i budem na miru s time ili da tražim neku financijsku korist?

O:  Možeš zaraditi tako da si mudar kao zmija.

P:  (Gost SD) Postoji li tamo neki specifični neprijatelj kojeg bi se trebao paziti?

O:  Inicijali C.H.

P:  (Laura) Da li znaš nekog s tim inicijalima? (Gost SD) Moj šef se zove D****, pokraj njega je njegov...{Gost SD se nikog ne može sjetiti... razmišlja} Ah! Nisam rekao “u banci”. (Perceval) Dobiješ odgovor na ono pitanje na koje postaviš. Tvoje pitanje nije bilo specifično. Ako nisi konkretan, onda je to vrlo široko... (Gost SD) OK. Da li bi trebao težiti napuštanju banke do kraja Septembra?

O:  Možda... ali neobični razvoj može kasniti.

P:  (Gost SD) Postoji li vrijeme do kojeg bi trebao definitivno trebao biti u Francuskoj?

O:  April, datum za pasti mrtav.

P:  (Galahad) "Datum za pasti mrtav". Bože! (Perceval) To je značajan odgovor. (Galahad) Da li se "pasti mrtav" primijenjuje na (gosta SD) ili je ovo više općenito?

O:  Općenito.

P:  (Mr. Scott) Oh, izvrsno! (Alana) Što znači "datum za pasti mrtav"? (Perceval) Kako zvuči? Datum da netko ili nešto padne mrtvo.

O:  Čekaj i vidi.

P:  (Andromeda) Oni to uvijek vole reći! (Perceval) To je njihov omiljeni odgovor. (smijeh) (gost SD) Jesam li ja ovdje od koristi ili čekam...

O:  Prozor mogućnosti je dan, razvoj događaja je tu blizu, to pitanje će se riješiti samo po sebi.

P:  (Laura) Oni nam nisu dati ništa, zar ne? (Gost SD) Samo da budem vrlo, vrlo mudar. (Laura) Da. Mislim da jednostavno žele reći da budeš otvoren prema svim mogućnostima. (Perceval) Ali do kraja godine bi trebao znati da li ćeš se seliti negdje. (Galahad) Kad govorite o razvoju događaja za Gosta SD, da li je to specifično za njega ili nešto više općenito?

O:  Gosta SD.

P:  (Mr. Scott) Onda imamo datum u Aprilu za pasti mrtav, što vrijedi za sve. (Galahad) Ali rekli su da postoji razvoj događaja ubrzo. (Mr. Scott) Oh, da. (Atriedes) Toliko, momče. {smijeh}

O:  NIkad ne podcjenjujte planove poludjele žene.

P:  (Svi) Ooh! (Gost SD) M****?

O:  To bi bilo kao da ti kažemo.

{Gost SD-ova naknadna pitanja, izbrisano radi privatnosti}

P:  {smijeh} (Perceval) To je zakon univerzuma. (Galahad) Jesmo li svi bili tamo ili ne? (Laura) Oh, čovječe. Iduće pitanje. Još netko nešto želi pitati? (Alana) Nemam pojma. Imala sam toliko pitanja za pitati, ali su sva ona općenita. Ne mogu formirati nešto specifično u svojoj glavi. (Atriedes) Ja mogu. Jesu li ludi oni momci koji su rekli da je I Ching povezan sa DNA?

O:  Maštoviti su.

P:  (Laura) Jesmo li htjeli pitati nešto? (Gost SD) Islam. (Laura) Pa da, to je to. (Galahad) I o stvarima u vezi 02.09.? (Laura) Oh, pa da. Što bi trebali učiniti? (Galahad) Jesmo li točni kod kalkulacija da je to 02.09.?

O:  Da.

P:  (Atriedes) Jesmo li u pravu kod kalkulacija da će zlo doći kroz portal? {smijeh} (Perceval) Što će se dogoditi 02.09.? Mislim, osim...

O:  Pokušajte povezati čakre.

P:  (Perceval) Tko, mi? (Mr. Scott) Karaoke!

O:  Nije loša ideja.

P:  {smijeh} (Perceval) Dobro. Dakle, svi ćemo... (Atriedes) Neka posebna pjesma koja je najprovodljiva? (Perceval) John Lennonov “Imagine”. (Alana) Na to sam i ja mislila. (Atriedes) Da li bi mi samo trebali malo prodrmati pozornicu? (Perceval) Vrag je sišao u Georgiji. (Atriedes) Pa da! Wooly Bully! (All) Ne! (Perceval) Možete li zamisliti što bi to moglo privući?

O:  Malo meditacije neće štetiti.

P:  (Perceval) Kao mi svi, taj dan?

O:  Da.

P:  (Perceval) U psihomantiumu?

O:  Ne. Izvan njega.

P:  (Andromeda) Što je sa okretanjem?

O:  Da.

P:  (Perceval) Neko posebno mjesto? Mislim, da li bi to trebalo raditi na travi?

O:  Iza kuće na tlu koje je iznad podzemnih voda.

P:  (Andromeda) Suprotno od kazaljki na satu ili u smjeru kazaljki na satu?

O:  Različiti udari... Onako kako odgovara svakom posebno.

P:  (Mr. Scott) Što čini zadnje dvorište ispod kojeg je voda? (Perceval) Tamo gdje su struje podzemnih voda. (Laura) Imamo tu podzemnu struju koja izvire kroz grotlo i teče u vrtno jezerce. (Mr. Scott) Dakle, svi ćemo tamo sjesti i meditirati i nadati se da nas susjedi neće gledati. (Perceval) I okretati se, okretati, okretati. (Galahad) Okretati i meditirati. (Perceval) Okretati i meditirati? Mi ćemo biti kao oni monasi koji se samo okreću?

O:  Vatra bi bila lijepa. Koristite maslinovo ulje.

P:  {smijeh} (Galahad) Koristite Izraelsko maslinovo ulje! (Perceval) To je savršen način za korištenje maslinovog ulja! Imat ćemo vatru i spalit ćemo zlo. Ono će biti pretvoreno u vatru. Uzet ćemo to njihovo maslinovo ulje koje je bilo nepošteno stečeno, kroz proljevanje krvi, i spalit ćemo ga na vatrici. (Ark) Da li bi prvo trebali učvrstiti spomenik na postolje, tako da bude uspravan? (Andromeda) Trebali bi ga skinuti.

O:  Dobra ideja.

P:  (Perceval) Namjestiti ju uspravno? (Ark) Pa da. (Galahad) Učvrstiti sv. Teresu. (Mr. Scott) To je projekt za odraditi sutra. (Perceval) Svi mi ćemo izaći tamo i učvrstiti taj kip. (Laura) Vraški je težak! (Perceval) Sve što trebamo je traktor i uže. (Mr. Scott) Taj traktor čak ne može niti na najmanju uzbrdicu! (Perceval) Dugačko uže, znate. (Laura) Možda možemo pitati susjeda da dođe sa svojim velikim traktorom. Reći mu da želimo... (Perceval) Ne, moći ćemo i mi to učiniti. (Galahad) Pa da. “Što radiš, susjede?” (Perceval) Dakle, samo ćemo izaći van i imati zabavu, malenu meditaciju i okretanje. (Galahad) I vatru. (Perceval) Spalit ćemo nešto maslinovog ulja. Znate, hukati i zavijati. (Andromeda) Da li bi bilo od pomoći uključiti još i druge ljude u to, da se stvar učini na svjetskoj razini?

O:  Da.

P:  (Gost SD) Da li bi ja trebao raditi nešto u Singapuru?

O:  Apsolutno. Ali nemoj reći M*** zašto to radiš.

P:  (Gost SD) Što bih trebao učiniti i gdje bi to trebao učiniti?

O:  Roštilj?

P:  (Gost SD) Roštilj? (Perceval) To je simbolizam. Vatra i što činiš za nju. Nećeš reći M**** i kakav je to uljen u vatri. (Gost SD) Gdje?

O:  Okreći se sa K****... Vani tamo u parku u prirodi. Roštilj je samo smicalica za vatru.

P:  (Laura) Postoji li tamo u prirodi park gdje to mogu raditi? (Gost SD) Postoji tamo park na istočnoj obali. (Laura) Ima li tamo puno ljudi? (Perceval) Možeš tamo poći u šetnju. Možeš reći “K***, zavrtimo e malo”. (Laura) Imaš li balkon na kojem bi to mogao raditi? (Gost SD) Ne. (Perceval) Ne, oni mogu ići u park. (Gost SD) Istočni park uz obalu. (Laura) Dakle, pođi na šetnju i učini nešto okretanja. Znaš, okrećeš se i padneš na pijesak. (Gost SD) Da li bi još netko drugi trebao biti samnom i K***?

O:  Ne baš.

P:  (Andromeda) Što je sa muzikom? Da li bi tu trabala biti neka muzika? (Mr. Scott) Pink Floyd?

O:  Keltska je uvijek dobra. Imate li svirača?

P:  (Perceval) Imamo li svirača? (Galahad) Michael Collins? (Laura) Napisala sam mu opako pismo danas. (Galahad) Da? (Laura) Pa da. Slušala sam taj intervju i samo sam mu rekla da bi se trebao sramiti. (Gost SD) Što je sa sviračem? (Laura) Uzmi mali portabl radio i slušaj neku dobru muziku sa gajdama. Kako zoveš te smješne gajde? (Perceval) Uilleann gajde. (Gost SD) Poput Riverdancea. (Laura) Pa da. (Gost SD) U koje doba dana bih to trebao učiniti?

O:  22.41 h.

P:  (Gost SD) 22.41 h. (Laura) Greenwich vrijeme. (Galahad) Dakle, za tebe će to biti u nedjelju. (Gost SD) Pa da! U pet ujutro! {smijeh} (Laura) Bit će 5 sati ujutro? pet ujutro u nedjelju? (Gost SD) 22.41 h je Greenwich vrijeme, pa dodaš 8 sati. Dakle, to je 6:41 h ujutro u nedjelju. I trebao bih izaći van sa K*** u nedjelju ujutro u 6:41 h?! {smijeh} (Laura) Bože! (Galahad) Ti kampiraš. (Atriedes) Pođi na kampiranje tu noć. (Galahad) Uzmi K*** i kampirajte tu noć. (Alana) Ima li tamo mjesta za kampiranje u Singapuru? (Gost SD) Ima, možeš. (Mr. Scott) To je savršeno... i tako ćeš. Onda M*** neće željeti ići na kampiranje. (Perceval) Što je prirodnije od toga da otac i sin idu kampirati? (Laura) I upalite vatru i skuhate slaninu ujutro. Zbilja rano. (Perceval) Dignete se rano. (Gost SD) Prije nego sunce izađe! (Laura) I radite te vježbe jer su one poput... kako se zovu one u kojima plešete okolo? (Atriedes) Tai chi. (Laura) Tai chi! To je vježbanje tai chi-ja. (Gost SD) Kako god, svejedno! (Perceval) Kažeš K**** da se trebate dići i gledati izlazak sunca. (Laura) I mi ćemo se pripremiti za gledanje sunca kako izlazi tako da radimo taj tai chi. Okretat ćemo se. (Mr. Scott) I imate roštilj. (Laura) Za to vrijeme vi ćete ispeći slaninu na roštilju. (Gost SD) Dakle to je scenarij. K*** i ja se vrtimo po parku istočne obale u Singapuru u 6:41 h u nedjelju 03.09. po Singapurskom vremenu. Hoću li biti negdje blizu onome što namjeravamo?

O:  Vrlo blizu!

P:  {smijeh} (Atriedes) To je ozbiljni izazov! (Perceval) Rekli su da će to biti luda vožnja. Ali nisu rekli detalje! (Laura) Da ovo ovako kažemo: bit će luda vožnja ako ne učinite ništa. (Gost SD) Da, u redu. (Laura) Ako napravimo nekoliko čudnih stvari poput ove, bit će manje luda vožnja. (Gost SD) Da li bi trebao nešto potražiti? Ili napraviti, kao ovo? Koliko dugo to treba ovo raditi? (Laura) Što? (Gost SD) Okretati se na plaži sa K*** prije izlaska sunca!?

O:  33 puta.

P:  (Gost SD) Držanje za ruke, okretanje? Ili individualno? (Laura) Individualni okreti. Želiš li znati kako se okretati? (Gost SD) Ovako ruke staviti? {stavlja ruke ravno ispružene} (Laura) Koja ruka ide gore? Mislim da lijeva ide prema gore, dlan prema gore, a desna dlan prema dolje. (Andromeda) Ipak, prema osobnom izboru. (Laura) Ne, to ostaje isto. A ja se vrtim u desno, prema kazaljkama na satu, i ono što radiš je da držiš pogled na svojoj ruci. Gledaš svoju ruku. (Perceval) Kad gledaš svoju ruku, to ti sprečava da ti se zavrti u glavi. (Laura) Da, jer držiš svoj pogled... (Galahad) I onda kad si gotov, skupiš svoje dlanove skupa poput ovog, u predjelu pluća, i stisneš ih skupa vrlo vrlo jako i to te opet još više centrira protiv vrtnje u glavi. (Laura) Pa uvijek sam uživala samo kad poslije toga padnem dolje i plutam u vodi. (Andromeda) Ili na travnjaku. (Laura) Uvijek radim svoje okretanje u bazenu. (Perceval) Vidjet ćeš da je to lako. Bit ćeš na kampiranju sa svojim sinom, ustat ćeš se u cik zore i napraviti ovu zabavnu stvar. Možeš reći, “K***, znaš te Sufije, monahe koji se ovako okreću?” Ne dajem ti odgovor. Kažem samo da će nas svih 10 biti ovdje dolje iza, vjerojatno u blatu! I možda će susjedi opako zuriti što to radimo, a možda i ljudi koji rade u polju! (Laura) Moramo otići dolje i odabrati naše mjesto, očistiti ga i pripremiti, sagraditi mjesto za vatru, i sve. (Gost SD) Da li bi trebao kampirati sa K***?

O:  Zašto ne, to djeluje!

P:  (Laura) Sve djeluje. (Perceval) Ti radiš ono što djeluje. (Laura) Dakle, zašto se tvoj želudac tako jako bućka? (Gost SD) Moram se suočiti sa stvarnošću. Mislio sam da ću moći pronaći lijep, jednostavan način da to prođem.

O:  Samovažnost te uhvati svaki put.

P:  (Perceval) To je zbilja teško. {osobna diskusija izbrisana} (Gost SD) OK. Zvuči kao da ostajem, ne selim u Francusku, već u Veliku Britaniju. U kojem mjesecu trebam transportirati stvari?

O:  Novembar.

P:  (Gost SD) Koje druge pripreme bih trebao izvesti?

O:  Pronađi prijatelje, ljude s utjecajem, vladaj svojom samovažnošću, napravi rekapitulaciju.

P:  (Alana) Što je rekapitulacija? (Gost SD) Pogled na svoj život. (Galahad) Ideš natrag kroz svoj život i promatraš sebe. (Laura) Bez milosti ili samosažaljenja. (Perceval) Onda dobiješ realnu procjenu sebe. (Alana) Da li je bolje napraviti rekapitulaciju svu od jednom, ili bolje to napraviti sporije, manjim koracima?

O:  Nemoguće je napraviti sve odjednom, jedino ukoliko je tvoja namjera napustiti tijelo.

P:  (Alana) Hvala vam. (Perceval) Umrla bi od šoka. (Gost SD) Postoje li neke posebne stvari na koje bi se trebao fokusirati?

O:  Pretpostavke i iluzije, koje projiciraš.

P:  (Laura) Pretpostavke i projekcije da drugi ljudi osjećaju na isti način kao i ti. S time se svi suočavamo. Ovo je teška lekcija. (Gost SD) Dakle, ono što oni govore je to da sam se bacio u juhu i trebam pronaći načine na koje sam se bacio u nju u prošlosti i pronaći način na koji bi se iskoprcao van. (Laura) Pa da. (Gost SD) OK. Prva stvar je pristupiti situaciji i razumjeti da se trebam odvojiti iz nje. To je prva stvar. Saznanje o tome. Druga stvar je da trebam razumjeti kako sam dospio u tu situaciju jer će mi to saznanje dati trag kako bi se mogao izvući iz nje. (Alana) Možeš li vidjeti situaciju izvana? (Andromeda) Vrijeme je ove godine zbilja nekako čdno. Hoće li se još pogoršati?

O:  Očekujte snijeg ranije.

P:  (Perceval) To je ono što govorim! Kažem vam! Iz ljeta ćemo ravno u zimu! (Andromeda) Ne!!! (Perceval) 3. Septembra! Ne, 2. Septembra - snijeg. (Alana) Ne, ja ću biti u avionu! hoću li imati siguran put kući?

O:  Da.

P:  (Perceval) Mi ćemo plesati po snijegu, okretati se u snijegu. (Laura) Ne mislim da će snijeg baš tako rano! (Galahad) Mi ćemo ga kreirati. {privatni razgovori maknuti} {smijeh} (Alana) Da li bi se trebala iseliti iz {moje države u kojoj živim}?

O:  Prije ili kasnije.

P:  (Perceval) Možeš se odlučiti seliti prije, ili možeš biti prisiljena kasnije. (Laura) Recimo “Laku noć, Gracie”. Moja ruka se umorila. Još nešto što bi zbilja trebali pitati? (Mr. Scott) Laku noć, Gracie.

O:  Laku noć.


Kraj sesije