Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2002-02-23


23.02.2002. Ark, Laura, BT, RO, VG, J&MNP: (L) Pozdrav.

O: Da. Pozdrav.

P: (L) I koga imamo sa nama večeras?

O: Fiilia.

P: (L) I kroz kuda prenosite?

O: Da. Cassiopaea.

P: (L) Oni nisu navikli da imamo mnogo ljudi. U redu, tko želi početi? ( tišina u grupi ) Onda ću ja! Da li imaš pitanje? (B) Da li postoji ikakva veza u imenima koja završavaju sa "A" ili zvuče kao "A", kao što je bilo diskutirano na e-grupi? (L) Veza sa čime? (B) Sa vjerodostojnosti izvora. (L) Ah!!

O: Blizu, stvara frekvenciju.

P: (B) Da li je manjak toga pokazatelj nečega?

O: Može biti indikacija prelomljene energije.

P: (V) Huh.(B) Neki od ljudi sa liste su napravili indikacije da sesije koje su bile najtočnije, da su bile dane većinom sa "imenima" koja završavaju na "a" ili završavaju u kombinaciji sa vokalima koji daju "A" prizvuk na engleskom. U isto vrijeme, neke od sesija koje su bile prilično netočne uključujući i one sa Frankovim prisustvom, to nisu imale. (L) U redu, pitaj svoje pitanje V. (V) Da li je D.G. koji me zvao 01.12. u stvari moj bivši muž kojeg nisam vidjela 22 godine?

O: Da.

P: (V) Vauuu!

O: Provjeri zdravstveno stanje!

P: (V) On ima zdravstvenih problema?

O: Da.

P: (L) Pa, zašto bi te inače zvao? (V) Da li ovo zdravstveno stanje može imati neke genetske posljedice za mojeg sina?

O: Ne.

P: (V) Znači, on se osjeća vrlo loše zbog toga što nas je ostavio prije 22 godine. Ne pitam, to je samo...

O: Ne.

P: (V) Zašto me to ne iznenađuje ( smijeh )! Pa, trebamo li mi...

O: Plačljivac.

P: (V) To je plačljivac? Ja? (L) Ne. Ti si pitala u vezi njega. (V) Oh. Zdravstveno stanje... njegovo zdravstveno stanje? Ja sam još uvijek pod utiskom da je to zaista on, da je on zvao. Bit ću iskrena, ja sam ovdje u sobi sa potpunim strancima koji me ne poznaju, ali moj muž me ostavio sa sinom kada je bio star samo par mjeseci i nije bilo nikakve podrške od njega od tada, niti nikakve financijske podrške. Uistinu sam se borila sama sa sobom od 1.12. Nikad nisam nazvala njegov broj, niti je bilo nekakvih poruka. Dio mene je uistinu želio da ga dovedem pred građanski sud i...

O: Gubljenje vremena.

P: (V) Ok. Da li se oženio drugi put?

O: Ne.

P: (V) Nikad nije podnio zahtjev za razvod?

O: Ne.

P: (J) Ti si još uvijek vjenčana sa njim. (V) Nikada se nisam razvela, jer sam shvatila da je to bila moja sigurnosna klauzula, jer ako sam bila udana, nisam to mogla napraviti ponovo.

O: Ispuni život uživanjem zbog njegovog odsustva.

P: (V) Ok. (L) Moglo je biti i mnogo gore. (V) Oh, znam, Bože! Zna dobri Gospod Bog, to je bila samo borba, nije bio udarac čekićem u glavu...

O: Opusti se i raduj se.

P: (V) Da li on umire?

O: Još ne. ( Eksplozija smijeha u sobi )

P: (J) Mogu li pitati svoje pitanje? (L) Samo, naprijed. (DN) Da li knjiga "Saveznici čovječanstva" ( The Allies of Humanity ) može poslužiti kao pomoć u daljnjem učenju?

O: Sve je od vrijednosti, ako se proučava sa otvorenim umom i ispravnom perspektivom.

P: (L) Možeš li biti malo jasniji? Najteža stvar je smisliti pitanje. (V) Pa, čitajući sadržaj na stranicama knjige, izgleda kao da oni pokušavaju definirati mnogo stvari, što je Bog, što je... (DG) Spiritualno.

O: Ili iz njihove perspektive.

P: (V) Odakle dolaze ove informacije?

O: Kanalizirane.

P: (V) Od strane koga? (JN) Od strane Marshall Summersa. (V) Ali tko su ti koji su se kanalizirali kroz Marshalla Summersa? (JN) Saveznici čovječanstva. (V) Ne shvaćaš što želim pitati. To su imena koja su oni dali sebi. Ja želim znati: koja su oni vrsta izvora?

O: 4. denzitet.

P: (V) OPS ili OPD?

O: OPD prevladavaju.

P: (V) Pa, to je super.

O: Imajte na umu da perspektiva OPD-a iz 4. denziteta ima tendenciju odstraniti izvjesne faktore zbog izbora frekvencijskog područja. Ovo znači da lekcijski profil OPD 4. denziteta povećava energiju udruživanjem u mreže koje ne uključuju konstantne kontakte sa OPS silama i tako je njihova perspektiva osnovana na pozitivnom OPD iskustvu.

P: (R) Znači oni mogu izabrati područja kao frekvencije gdje nemaju kontakte sa OPS silama, jer OPS sile nisu na istoj frekvenciji. (L) U 4. denzitetu, oni koji su diplomirali da bi mogli biti tamo, rade na povećanju OPD frekvencija, dakle onoga što su već izabrali, a nemaju probleme izabiranja polariteta. To tamo tako funkcionira, izbor je napravljen i to je završeno. (R) Vraćamo se natrag na pitanje sa kojim ste započeli priču o Saveznicama iz 4. denziteta; "sve je vrijedno ako se ispituje sa otvorenim umom i odgovarajućom perspektivom". Iz naše perspektive, bilo koja pomoć koju bi mi mogli dobiti iz četvrtog denziteta OPD uključuje činjenicu, da moramo imati na umu, da oni ne moraju imati posla sa stvarima sa kojima mi imamo. (L) Točno. (R) Znači, bilo koja pomoć koju dobijemo od njih, mi ćemo joj morati dodati ekstra kontekst… (L) ...naše realnosti.

O: Prvo, dolazi svjesnost o izboru, a nakon toga dolazi izbor. Zatim povećavanje energije da bi se položio ispit. Problem 3. denziteta je identificirati što izabrati, budući da je toliko puno toga skriveno od vas.

P: (R) Ovo ide direktno na diskusiju koju smo imali u grupi prije nekoliko nedjelja, mislim da postoji mnogo mogućnosti, ali ako ti neznaš ništa o tome, onda nećeš izabrati. Kako možeš izabrati ako neznaš ništa o tome? (B) Izbor mora biti napravljen prije nego što počneš razmišljati da od toga imaš koristi. (L) Da. Ako neznaš da postoji mogućnost izbora, nemožeš izabrati, ako je sve… (R) To izgleda kao zlatna ribica u mutnoj vodi. (L) Da, mislim ti učiš postojati u takvom okruženju i prilagođavaš se tome i neznaš kako je kada je drugačije. Ok, sljedeće.(R) Mogu li pitati neke osobne stvari? To je u vezi moje, već sada, bivše djevojke. Malo sam zabrinut zbog nje, jer se ona zaista boji mraka i ne želi pričati o tome i ja sam jako znatiželjan koji je razlog za to.

O: Kad ti osjećaji postanu slabiji, ona će pričati o tome.

P: (JN) Da li je to pristojan način da bi rekli da to nisu vaša posla?

O: Možda je uzrok briga za to.

P: (V) Ona je kreirala svoju vlastitu tamu? Ona je ovjekovječila svoj vlastiti strah. (J) Strah od nepozntaog. (R) Da. Oh, da. Apsolutno. (V) Ona to radi sebi. Drugim riječima, možda to nema veze sa tim što je bila zaključana u mračnom ormaru kad je bila mala. (R) U stvari, to je ono što ona kaže. (V) Oh, ( smijeh )! (R) Tako je rekla. Ja joj nisam vjerovao. To izgleda kao takva krajnost. (V) Da li si upoznao njene roditelje? (R) Naravno. (L) Da li bi oni to uradili? (R) Ne, ne, njen mlađi brat ju je zaključao. (JN) Da, ja sam htio reći da to zvuči kao nešto što bi napravio mlađi brat. (V) Moj brat je također navikao raditi neke blesave stvari meni ( smije se ). (R) Ok, on ju je zatvorio u kupatilo, zatvorio vrata i ugasio svjetlo izvana, a ja sam bio znatiželjan da li je to bilo stvarno… (V) Da, ali postoji nešto više od toga. (R) Izgleda da ovo govori da ona to pojačava, ona ističe to sama sebi i od tada to postaje njen stvarni problem. (L) Pa to je zgodna stvar da dobije suosjećanje. (J) Ona vjeruje u to iz nekih razloga. (V) Drama, drama, drama. Vrlo dramatično. To uzrokuje da budeš dramatičan prema njoj, zar ne? (R) Pa, ne, to je samo, pa da, uvijek sam morao… (J) Ti si morao ostaviti upaljena svjetla. (R) Točno.

O: Shakespeare je rekao: Galama i ljutnja ne označavaju ništa.

P: (L) Mislim da mi trebali provjeriti kompletan citat da vidimo što je on sve pokušao reći. Nisam osoba koja voli Shakespeare-a. (V) Iz kojeg dijela je ovaj citat? (L) Samo želim da vi svi znate da ja nisam ljubitelj Shakespeare-a .. ( smijeh)! (V) Možete li nam reći iz kojeg Shakespeare-ovog djela je ovo, da možemo ići dalje?

O: Oluja.

( To je ustvari iz Macbeta )


Van, van, kratka svijećo!
Život je hodajuća sjenka, siromašan igrač
Koji se šepuri u svoje vrijeme na pozornici
I onda se više ne čuje ništa; to je priča
Ispričana od idiota, puna galame i ljutnje,
Koje ne označavaju ništa.

Oluja sadrži sljedeće:
Mi smo takvi
Kao snovi što su napravljeni; i naš mali život
je okružen snovima.

( Što sadržava slično značenje, ali drugim riječima. Očigledno, Kasiopejci nisu Shakespeare-ovi obožavatelji )

P: (R) U redu. Mislim da sam završio sa ovim, zadovoljan sam odgovorima. (V) Ja bih pitala ako nitko drugi nije spreman za pitanja. Dva puta u posljednjih, možda, tri-četiri godine, jednom u USF i jednom u mom stanu - hodala sam i iznenada se okruženje totalno izmijenilo i izgledalo je kao da sam ja osoba od svjetla. Možete li mi reći što je to bilo?

O: Curenje iz 4. denziteta. Spomenuli smo prije da ćete se morati naviknuti na to.

P: (V) Pa, to nije "navikavanje na to". To je bilo samo dvaput i bilo je veličanstveno. Mislim da je to bilo jedno iskustvo. Mogu reći da sam sada "iskusna". ( smijeh ) (L) A ne Jimmy Hendrix! (V) Da li postoji bilo kakav način kako bih ovo ponovila? To je bilo tako spontano.

O: OPS rade takve stvari.

P: (V) Rade što? (L) Traže da izazovu takvo iskustvo samo za sebe. (R) Kroz matricu, tehnologiju, rituale, drogu, što već. (JN) Što si pušila u to vrijeme? ( smijeh ) (V) Da, u pravu si. Da li tu postoji pozitivan ili negativan aspekt u tome?

O: Ne, ukoliko nisi iskusna! ( Laura se smije )

P: (L) Osjetila sam da će to doći i bilo je to jako smiješno! (V) Dok sam bila u izmjenjenom stanju, da li sam izgledala isto drugim ljudima oko sebe?

O: Da.

P: (R) Vidiš, to je samo pogled iz jedne osobne perspektive.

O: Percepcija je povezana sa svjesnosti. Ostali su povezani sa svojom svjesnosti o tebi i svemu drugom.

P: (V) Dok mi se ovo dešavalo, da li se to također dešavalo i drugima u mojoj bliskoj okolini?

O: Ne. Vjerovatno ne. Ti još nisi shvatila kako je rijetka povećana svjesnost.

P: (JN) Što ju aktivira?

O: Frekvencijska omotnica se stanjila zbog ponovljenog stvaranja otiska Violete u njenoj okolini.

P: (V) U redu, koja frekvencijska omotnica omotava vašu vrstu? (R) U stvari, frekvencijska omotnica ( pita Arka ) nije to što smo mi radili sa valom stvarajući kompjuterski program? (A) Frekvencijska omotnica je nešto slično tome.

O: Vaša svjesnost održava frekvenciju u skladu sa svime u vašoj okolini. Kada postoje fluktuacije (mijenjanje određenih pojava) u povezivanju frekvencija između tebe i tvoga okruženja ili tebe i drugih, fluktuacije stvaraju diskontinuitete.

P: (R) Ok, to ima smisla. (L) Ima? (V) Ok, onda mi reci. (R) OK. To je kao rezonanca. Ako okolina ima određenu frekvenciju… hmmm.(V) Pitali smo u vezi frekvencijske omotnice i što je to? (R) To je od Violete ( ljubičasto ). A ljubičasto je visoka energija, zar ne? Spektar boja, točno? ( grupa se vraća na prethodni C’s odgovor… ) (R) Da, to je kvantni skok. (Grupa) Daaa! (R) Jer vi ste na jednom nivou, osim ako se nešto strano ne desi, to je tamo gdje si. (L) Drugim riječima, ti emitiraš energiju, druga osoba emitira energiju i energija se razmjenjuje između tebe i okoline i između tebe i osobe iz tvoje okoline, i tvoja okolina je održavana i omotnica energije je sačuvana oko tebe. Ali ako postoji... što? Fluktuacije? (R) Ah! "Vaša svjesnost održava frekvenciju u skladu sa svime u vašoj okolini". Zato, ako tvoja okolina ima frekvenciju koja dozvoljava veću frekvenciju, mislim, ona uvijek ima nižu, ali u nekim slučajevima može dozvoliti i višu. (L) Oni govore o postojanju fluktuacija u okolini. Ako je netko ili nešto u tvojoj okolini…. (A) Ali pitanje je: koje osobine okoline možemo opisati u vezi sa... (L) Pa, oni govore da su fluktuacije u Violeti. (R) U skladu sa okolinom. (L) I u skladu sa ljudima koji su u toj okolini. Drugim riječima, nešto se slama i ti nisi više frekvencijski povezana sa ljudima u svojoj okolini na isti način; postoji fluktuacija. Kako se ono zove kad dodaš puno energije nečemu? To postaje nestabilno. Tvoja konstrukcija realiteta je nestabilna. To je ono što bih ja rekla. (R) Ti imaš veću kuglicu, koja može stati u veću rupu, ako se desi da tu postoji veća rupa.(L) Točno.

O: Veselje! Vi ste prerasli svoje cipele.

P: (L) Cipele vam više ne odgovaraju! Trebate nove cipele!

O: Baza: cipele!

P: (V) Ok. Perspektiva je pojam koji se spominje često i zato pitam u vezi toga. Mi svi živimo u istom svijetu, ali još uvijek promatramo različito našu okolinu i ono što se dešava oko nas. Jednom prije pet godina, bila sam sa jednom psihički osjetljivom ženom, takoreći, ženom koja se zvala P. i koja je tvrdila da u njenom svijetu tropska prašuma nije uništena...

O: OPS nastoje davati takve izjave zbog poricanja upravo opisanih principa.

P: (V) Sjedili smo tamo i ja sam se žalila kako ljudi loše postupaju sa Zemljom, ( to je bilo kada sam studirala ekologiju ) i ona je samo inzistirala da je u njenom svijetu prašuma u redu. Ja sam samo sjedila i gledala u nju i nisam mogla vjerovati da je sve ono što je ona govorila - bila istina. I pomislila sam: "Ok, da li ova žena putuje naprijed i nazad kroz realitete ili između realiteta ili u čemu je stvar ovdje?

O: Ona se odrekla bilo kakvog odgovora… sposobnosti.

P: (V) Pa znate da sam ja prestala tamo ići i viđati ove ljude neko duže vrijeme ( smijeh ).

O: Dobar plan! Čekaj da oni dođu tebi!

P: (V) Ne znam ništa o životu psihički osjetljive osobe. (L) Ja mislim da je to bila šala. (V) Oh, da, jer sam pomislila "nema šanse da to radim"! (R) Ali stvar je u tome, kad je ta žena rekla "u mojem svijetu sa prašumom je sve u redu" to znači da je ona već stvorila zaključak... (V) Da, ona je tada bila netko tko je na boljem mjestu od mene. (L) Pa, to je bilo također zaključivanje nasuprot mudrosti univerzuma. To poništava razumijevanje da ukoliko prašuma umire, možda postoji razlog za to. (R) Da. Sve su to lekcije. (V) Pa znaš, to je bilo interesantno, jer sam pričala o geološkom pravcu u to vrijeme i mi smo predlagali da idemo na duhovno putovanje u Južnu Floridu i to je obustavljeno zbog orkana. Ali prije toga, ta žena mi je rekla da me ona može vidjeti kako idem tamo, i prateći njene preporuke za izlječenje - svi mrtvi koralji bi se vratili u život.

O: Kada univerzum bude spreman vratiti koralje, možeš se kladiti da će biti vraćeni.

P: (V) Pa mislila sam da je to bila prilično visoka naredba za mene, da se brinem o tome. Da se vratim natrag do osobne percepcije…

O: Frekvencijske omotnice su realiteti, međutim oni su u "orkestar u skladu", što podrazumijeva scenarij na nekom nivou. Neki članovi orkestra ne sviraju dobro. Neki ne sviraju u ispravnom tonalitetu. Neki nisu u skladu. Drugi očekuju da netko drugi do njih odsvira njihov dio.

P: (R) Što stvara mnogo više smisla da se u 4. denzitetu OPS i OPD ne vole miješati, jer ako bi to radili, svirali bi potpuno nesinhronizirano.(L) Vrlo loša muzika. (V) Da li je moja frekvencijska ovojnica moja svjesnost, izraz moje svjesnosti? (R) Ne, frekvencijske ovojnice su realiteti. (V) Ok, znači ja sam realitet unutar sebe? (JN) Ti si kraljica svojeg realiteta. (L) Ali tvoj realitet je dio jednog orkestra što znači da emitira zvuk, ti proizvodiš zvuk, ti sviraš svoj dio; bilo da ti to radiš dobro ili ne. (R) Ali čak i ako ti to radiš dobro… (L) Oni oko tebe možda ne rade. (R) Upravo tako. Pa, to je također jedan od razloga zašto je treći denzitet tako slab denzitet, jer postoji mnogo otkazivanja. Mislim, ako staviš mnogo ljudi iz trećeg denziteta, koji su OPS orijentirani, na jedno mjesto i staviš OPD ljude na drugo mjesto, fizički, nebi bilo mnogo otkazivanja. Tako ti nebi trebao toliko individualne svjesnosti viših frekvencija jer bi tada imao orkestar. (V) Zato jer bi bili sakupljeni zajedno i bili u harmoniji. (L) Možeš imati orkestar. Ok, jedno brzo pitanje; da li će se nešto dogoditi u 2003. godini kao npr. pojavljivanje planete Nibiru ili Planete X ili nešto drugo od nekog posebnog značaja?

O: Otkrijte!

P: (L) Oni nam neće dati znak. (R) Mogu li nastaviti u vezi prošle teme? Dakle, u vezi frekvencijske ovojnicei i vezivanju percepcije za svjesnost pitao se sam da li je to povezano sa kreiranjem kanala. Kasiopejci su rekli da vi kreirate kanal ovdje? (L) Aha. (R) Ok, može li biti slučaj da postoji frekvencijska rezonancija, svih onih koji su ovdje zajedno sa tobom, i zbog te rezonance čini to jednostavnijim, jer ona smanjuje količinu energije iz okoline potrebne da se napravi...

O: Orkestar je sposoban proizvesti veću glasnoću kad je u skladu.

P: (R) Točno. Pa, da li je ovo koncept, da li je ova rečenica koja kaže " Orkestar je sposoban proizvesti veću glasnoću kad je u skladu "- da li je to ono što ste mislili kada ste govorili o stvaranju kanala?

O: Blizu. Frekvencijska ovojnica ima mnogo primjena.

P: (R) Možete li opisati neke od tih primjena? Da li je to previše neodređno? (V) To zvuči prilično određeno. (R) Da, ali ako to ima mnogo aplikacija i takav kanal bi mogao imati mnogo aplikacija, jednu od njih, pretpostavljam, mi sada koristimo.

O: Jedan primijer: Joshua i "Zidovi Jericho-a".

P: (R) Naravno. Oni su koristili kanal, što znači rezonaciju orkestra ljudi i srušili "Zidove Jericha".

O: Više manje, iako to nije bio Jericho.

P: (R) Ok, ali princip je isti. (V) Budući da koristite metaforu orkestra, koja vrsta instrumenta je svatko od nas?

O: Violette želi biti flauta; RO: Francuski Rog, Laura - Harfa; BT-Truba; JN-Klavir; MN-Kontrabas; Ark-Violina.

P: (V) Hvala vam, ovo je bilo zabavno. (R) Imam pitanje. Ako nisu bili zidovi od Jericho-a, onda čiji su bili zidovi?

O: Tražite događaje u vezi Atlantide u korijenju mitova.

P: (R) Ok, shvatio sam vas. ( Laura pjeva: Joschua vodi bitku za Jericho ) (R) Ok, posljednje pitanje je bilo u vezi kompjuterskog programa na kojem smo radili. ( Ark, RO i eksperti za Javu su proveli prošli tjedan radeći na kreiranju ovog programa, baziranog na "Schrödingerovoj jednadžbi" i Arkovoj općoj teoriji kvantnih događaja. ( Event Enhanced Quantum Theory Program ). On simulira grafički razmještaj, smetnje i mogućnost kolapsa kvantnih valova. Da li su grafičke činjenice koje smo vidjeli u programu, stvarne ili su prouzrokovane numeričkim problemima ili greškama u programu?

O: To je više kao numerička uzvišenost.

P: (A) Što, što? (L) Ja mislim da je "uzvišenost" neko ugodno otkriće, iz priče o zemlji uzvišenosti. ( Serendipa ) (R) Ok, znači to je nešto što bi mi trebali istražiti ili se fokusirati na druge stvari?

O: Apsolutno. Sjetite se "prstena benzena ". Prvo je viđena ideja strukture, onda su došla objašnjenja - kada je aplikacija našla primjenu.

P: (R) Ako bi mogli vidjeti neke aplikacije toga, onda bi to omogućilo da se vratimo konstruiranju toga i otkrijemo uzroke. Sada to samo gledamo i pitamo se: što je to? Čemu to služi? Ali ako možemo vidjeti neke primjene... (A) Pa vidimo jednu aplikaciju, screensaver. ( smijeh ). (R) Mislim možda bi trebali pronaći neke interesnatnije aplikacije, ali to je dobar princip, da ako pronađemo primjeu, to bi nas moglo odvesti nazad do toga što je to. (A) Da. To je istina. Pa možete li nam pomoći, koja je aplikacija, dajte nam nekakve smjerove.

O: Mislite o Benzenovom "prstenu".

P: (R) Da li se to samo koristi u kemiji? Ili je to korišteno i u matematici? Da li znate priču vezanu za Benzenolov prsten? (R) Ne. Samo sam čuo za to u kemiji. (M) Priča o tome je priča o dečku koji je to otkrio i primjenjivao u kemiji, sanjao je zmiju koja je grizla svoj rep i uvijala se unaokolo i tako je to dodao benzenovoj molekularnoj strukturi koja ima i duple i jednostruke veze. (R) Pa, to bi trebalo značiti da smo mi na pravom putu, pokušavajući vidjeti ima li nečega u tome. (L) Možda je ključna riječ "prsten". (A) Ne, vidiš, ono što je misteriozno, činjenica je da se te stvari formiraju, ok, to je tajna struktura, numeričke greške, kruženje, znaš za sve vrste ovih činjenica. Ali činjenica je da oni izgledaju kao trodimenzionalne spirale, iako su kreirane u jednoj dimenziji, nemam objašnjenje za to. Čak nemam ni ideju kako objasniti zašto bi oni ikada kreirali ove spirale? Od kuda ove ekstra dimenzije dolaze? Nemam pojma. (MN) Ne postoji još aplikacija ukoliko ti ne možeš to objasniti.

O: Prsten.

P: (R) Da, jer je to krug. To je ono što je rečeno i prije. To je kao petlja. (L) Dozvolite mi da pitam ovo; ti možeš micati to naprijed i nazad, između dvije barijere, zar ne? Možeš li napraviti da se krajevi spoje? (R) Da. Ali se onda ništa ne dešava, jer se to tada samo kreće, kreće i kreće, to je samo početno stanje izlaska van i ulaska u drugo. Ništa se ne dešava, jedina stvar... (M) Val se ne mijenja. (R) Točno. Znači to se samo dešava kada to mora reagirati sa barijerom. (L) Aha. (R) To je jedino vrijeme kada se to dešava, jer to je ono što uzrokuje... (B) Može li barijera predstavljati denzitet? (R) U stvari, može, pa da zapravo...

O: Dupli krug.

P: (R) Dupli krug, da, točno. (MN) Dupla spirala? (R) Da. Jer je njeno kruženje... zato kad ti gledaš sa trećeg denziteta dio toga nije spirala, to je konus ( stožac ). (A) Da. (R) Zbog toga se kreće tako spiralno i ako povećaš rezoluciju, onda će to biti savršen stožac koji se miče ovako, u isto vrijeme se miče ovako ( demonstrira rukama ) i to se miče ovako zbog balansa, jer mora biti raspored jednake količine energije na svakoj strani. (V) To se gradi samo od sebe? (R) Da, stvar je kao, ako ti imaš paket energije koji ide kao ovo i susreće granicu, svaki se može preklopiti upravo tako, uslijed vlastitog pritiska i onda se vratiti nazad. Ili, tu se može upotrijebiti ekstra dimenzija i može se namotati. Kao, ako ti imaš konopac i napraviš ovako, to neće biti samo u jednoj točki. Mislim da je ista stvar ovdje. Ali kako saznati? Trebamo imati neki algoritam za treću dimenziju za njegovo uvijanje. (A) Ahaaa. (V) Što ako se uistinu dogodi nešto tamo, što vi ne vidite? Kao što smo govorili na početku sesije ovdje: da ne možeš znati to što ne možeš znati, jer ne možeš vidjeti, jer je to skriveno iza vela? Što je sa mogućnostima da postoji još nešto što se dešava tamo, što treba biti otkriveno? (R) I ja mislim da to izgleda kao jedini razlog, što se to manifestiralo jer je val udario u neku prepreku. Tako treća dimenzija, to je uvijek bilo tamo kao mogućnost, ali se nije manifestiralo dok val nije udario u prepreku. Dakle, prepreka je kreirala dopunsku dimenziju. To je bilo oduvijek tamo, ali se nije manifestiralo dok se prepreka nije našla valu na putu.

O: Svjesni usmjerivači energije.

P: (R) Upravo tako. Zato što je val pogodio neku prepreku, ako se to prati mehanički, to se prelomilo jer takvo je pravilo. Ali, ako imaš svijest koja ima interakciju sa energijom, onda ona može reći "Hej, pogledaj, to je mnogo efikasnije ako se ne uviješ, mnogo je efikasnije ako upotrebiš ovu ekstra dimenziju. Jer onda postoji manji pritisak u valu ako koristiš ekstra dimenziju". Ali ti trebaš tu vrstu svijesti da kaže: "Hej pogledaj, postoji ova ekstra dimenzija koju ti možeš upotrijebiti". I mora ti reći kako da to upotrebiš jer to mora odabrati pravac preklapanja. (B) Ako naša svijest definira parametre trećeg denziteta, mogu li barijere na svakoj strani vala predstavljati barijere izvan parametara trećeg denziteta, koji uzrokuju kontinuirano skakanje nazad, naprijed? I možda ono može raditi nešto drugo u različitim denzitetima, koji nemaju ove barijere?

O: Frekvencijska rezonantna ovojnica.

P: (R) Upravo tako, to u potpunosti ima smisla. Znači frekvencijske rezonantne ovojnice su realiteti. I naš program pokazuje da jedino vrijeme kada se interesantne stvari događaju je – onda kada val udari u prepreku. I tada se jedino manifestira ekstra dimenzija ako netko pomogne valu da izabere način na koji će se početi prelamati u tu ekstra dimenziju. Tako da ako su denziteti frekvencijske rezonantne ovojnice koje postoje kao prepreke, taj val energije može rezonirati sa time unutar, da zapravo... to ima smisla. (JN) Što ako je prepreka nivo svjesti? (R) Da, točno. Svjesni usmjerivači energije i više svjesnosti koju ti imaš ti daje veću mogućnost upravljanja energijom. (JN) Manja smetnja. (R) Da, ali ti možeš odabrati ovo… (V) Ti kažeš da vjeruješ u nešto jer je takvo pravilo, ali… (R) Da, jer su ovo što vidiš - parametri, veća svjesnost koju imaš, više vidiš, više možeš otkriti, onda i možeš znati dimenziju u koju možeš pobjeći. Ti imaš kutiju, kažeš da je zatvorena, i ne možemo izaći iz nje. Ali ako imaš veću svjesnost, možeš reći, "pa, postoji neka druga dimenzija, izvan kutije, koju možemo koristiti". Ima li to smisla?

O: Idete u pravom smijeru...

P: (R) Što je naravno, šaljivo jer oni pričaju o svjesnosti kao usmjerivanju energije i kažu da mi idemo u pravom smjeru. Znači mi smo svjesno usmjerili energiju prema pravoj frekvencijski rezonantnoj ovojnici. (L) Drago mi je što znaš o čemu pričaš. (JN) Sad, nemoj da neko lizne tu omotnicu i zatvori ju! (R) Ok, pa to ima smisla. Znači bazni koncept za ponavljanje je da su denziteti frekvencijski rezonantne ovojnice, isto kao što su barijere u našem programu barijere. Imamo modelirane denzitete na kompjuteru. Denziteti su ovojnice. Frekvencijski Rezonantne Ovojnice. Ti imaš energiju koja preskače nazad i naprijed i bez svjesnog usmjerenja energije, ona neće upotrijebiti ništa više od puteva koji su očigledni - standardni. Ali kako si ti počeo usmjeravati energiju, ti je možeš usmjeriti na takav način da ona prevaziđe ovojnicu. (J) Misliš van ovojnice. (R) Upravo tako, jer ti ponovo definiraš ovojnicu. Ti pronalaziš veće i veće otvore.

O: Prosti brojevi pokazuju vrata.

P: (R) To je savršeno. Znači u simulaciji, izgleda da će spirala uvijek biti prosti brojevi. Mi imamo 3, 5, 7, 11, 19 - mislim da smo to vidjeli. (A) 2 je također prosti broj ( smijeh ) (V) Ali ne 13? (R) Mislim da smo vidjeli 13. To ovisi o tome koje parametre postaviš. Mislim da možemo otkriti podosta bilo kojih prostih brojeva, ovisno o vrijednosti. (A) Ja ne vjerujem to. (R) Ne vjeruje u to. (A) Ne. To je pretpostavka. (R) Da li je broj očitih spirala uvijek prosti broj?

O: Ark nije u pravu kod iznosa.

P: (A) Jesam. Pokazat ću vam. (B) Da li to znači da je on blizu? (R) Ne možeš biti blizu. Ili su prosti brojevi ili nisu. (A) Što su oni rekli, da nisam u pravu? Ok, pokazat ću vam. (L) Kako ćeš im pokazati? (A) Napravit ćemo jedan eksperiment i dokazat ćemo da to nisu prosti brojevi. I Kasiopejci će se morati odreći ( smijeh ). Ali postoji mnogo drugih načina u kojima prosti brojevi mogu ući u ovu igru i vjerojatno ulaze u ovi igru i bit će vrlo interesantno ovo otkriti.

O: Otkrijte, svakako.

P: (L) Pa to je neka igra riječima - otkrijte "svakako" - djelovanjem. (R) Mi smo na vrlo interesantnom putu ovdje, zato što upravo određujemo što je denzitet. To je frekvencijski rezonantna ovojnica. (A) Pitanje je - frekvencija čega?

O: Da, onih u orkestru.

P: (L) Znači to je radi sporazuma? (A) Što je dogovoreno sporazumom? (L) Da budeš u orkestru, frekvencijski rezonantne ovojnice. (B) Ne mora biti, ali da sviraš u okviru tih parametara. (L) Tko će odabrati što će se svirati?

O: Ah! Postoji dodirivanje!

P: (B) To znači da iznad nas postoji nešto za hvatanje. Zbog toga su oni zainteresantni da kroz nas uzemlje izvjesnu frekvencijsku rezonancu, tako da OPS to ne učini.

O: Ne, vi ne odabirete što ćete svirati na ovom nivou. Ali vi u budućnosti - da. Pitanje je: Koliko dobro svirate i možete li svirati istinito, čak iako drugi to ne rade?

P: (M) Ovo je drugi put da su to rekli. (R) Da, ok, to znači da mi radimo sada na sastavljanju orkestra prije koncerta i podešavamo instrumente. (L) Da li ste ikada sjedili u koncertnoj dvorani kada su se oni spremali, zagrijavali? (J) To je kaos. (L) Da. (R) Ali poslije malo vremena to se počinje usaglašavati. Ali to je ono o čenu se i ovdje radi, kompletna "Kasiopejska komunikacija". Još nismo počeli svirati. Mi se samo uštimavamo. (L) Da. (JN) Znači ako naš stupanj svijesti kreira barijere tamo gdje val ide i kako se ponaša, možemo li… (R) Ne, ne, ne. Ispričavam se zbog prekidanja. Naš nivo svijesti ne stvara barijere, on je samo svjestan barijera. Mogu to vidjeti, ok. Znači ovdje je ono što ja sviram. Ali ako svjesnost raste, onda možeš vidjeti  mnoštvo barijera. "Ok, želim svirati sa ovom većom. Mogu svirati sa ovim manjim ako to želim, ali imam takvu svijest da vidim druge barijere, koje su više." (L) Mislim da je to koncept kojeg mi sada teško shvaćamo, upotrebom ove analogije izradom muzičkog izbora, više-manje. Mi, na nekom nivou, mi u budućnosti, izabrali smo koji instrument sviramo, koji dio sviramo. I sada: opcije koje sada zapravo imamo su: koliko dobro sviramo, koliko glasno sviramo, koliko smo u skladu sa drugima; vježbamo li, možemo li ostati u skladu, možemo li napraviti neke od ovih stvari? I čak i ako pronađemo sebe sjedeći pored nekog idiota koji ne može pratiti sklad i čiji je instrument upropašten, možemo li i dalje nastaviti svirati istinito? Jer iako ostatak orkestra slušan sa distance zvuči potpuno melodično, to što mi sjedimo pored nekog čovjeka koji nezna svirati, može nas odvesti sa našeg pravca, moguće je da budemo zbunjeni, ispadnemo iz kolosjeka i onda zbunimo i čovjeka koji sjedi s druge strane nas, vodeći tako do potpunog kaosa. (R) Radi se o fokusu. (L) Da, postajem umorna. (A) Još uvijek imam pitanje: ostala nam je diskusija u vezi ovog kompjuterskog modeliranja, da li to može biti od pomoći ili se treba usavršavati ili može predvoditi nečemu; sve ove spirale i barijere; sve su one u vezi toga, standardne su, još uvijek nema događaja, nema dektektora. Moja ideja je bila da su detektori ti koji stvaraju događaje koji stvaraju valne kolapse. Do sada, u kompletnim našim simulacijama, nema kolapsa i skokova. I još uvijek govorimo o svijesti, iako postoji ovaj drugi koncept da svjesnost uzrokuje kolabriranje vala. Ok. Dakle, tu vidim kontradiktornost i neznam kako izaći iz te kontradiktornosti. Ne postoje kolapsi, a ipak, postoji ohrabrenje da ono što mi imamo, odnosi se na...

O: Muzika je na stranici puno prije sviranja.

P: (R) Znači, kada orkestar počne svirati, ti imaš muzičke note, vremensko usklađivanje. Upravo tako. Znači to je ista muzika. Ti možeš svirati i svirati iz početka. Ali razlika je u tome koliko dobro orkestar svira i koliko dobro je usklađen. Ok, jedan smisao može biti takav da…

O: FRO ( Frekvencijski rezonantna ovojnica ) su note na stranici. To je selekcija. "Sviranje" stvara "događaje". FRO.

P: (R) Znači, kada započneš, ti imaš mali orkestar, ti sviraš jednostavne note. (L) Kao u prvom denzitetu. (R) Upravo tako. Kako postaješ sve bolji u sviranju, ti dobijaš sve veći orkestar, ti dobijaš više instrumenata, moraš biti oprezniji da svi budu usklađeni jer inače... (L) I ti dobijaš više nota. (R) Ali sviranje stvara događaje. Jedna je stvar da imaš orkestar, druga je da bude usklađen. (L) U redu, hajde da mislimo o ovoj FRO ideji i ovoj aplikaciji toga i onda vratimo to natrag u Violetino originalno pitanje u vezi toga: FRO proizilazi i održava se u skladu sa okolinom i ostalima. (R) Pa, to je također povezano sa percepcijom kroz svijesnost, zar ne? (L) Ok. ( V čita iz bilješki ). "Vaša svjesnost održava frekvencijski izraz u koncertu sa svime u vašoj okolini. Kada postoje fluktuacije u povezivanju sa drugima, fluktuacije kreiraju diskontinuitet." (R) Znači diskontinuitet bi bio kvantni skok, na primjer, da ili ne?

O: Da.

P: (R) Ali ovo zahtijeva da imaš orkestar koji je dobro usklađen. Jer ako ti nemaš dobru usklađenost, to nije prava rezonancija. (V) Znači orkestar ne svira muziku 4. denziteta. (R) Upravo tako. Zato ti imaš koncertnu halu, publika je tu, imaš note, ali orkestar nije usklađen i ti dobijaš lošu muziku. Ako orkestar nije usklađen, što je vrlo bitno...

O: Pjevaj "Laku noć moje dame", da?

P: (L) Ima li netko neka drugačija pitanja? (R) Da. Imam jedno koje apsolutno nema veze sa ovim svim. (R) To je vezano za djevojku sa kojom sam komunicirao na internetu. Pitam se da li ona radi sve te ( blesave manipulacije ) sama ili joj neko pomaže?

O: FRV robot. Ti ćeš ih susretati sve više u vremenu koje dolazi.

P (L) FRV- Frekvencijski rezonantna vibracija. (R) Pitanje je još uvijek: da li to ona radi sama ili je kontrolirana od strane nekoga? (L) Pa, FRV roboti su kontrolirana bića. Oni mogu download-ati agenta u bilo koga i u bilo koje vrijeme. (V) Dozvolite brzo pitanje, tko je bio čovjek u trgovini 12.02. koji me promatrao i pratio?

O: Upozorenje!!!!

P: (J) Što je radio? (B) Da, što se desilo? (V) Netko me pratio, ali zašto?

O: Sjeti se, diskontinuiteti se dešavaju kada frekvencije nisu više u skladu.

P: (R) Znači sve dok nisi u skladu, nemožeš ostati na određenom mjestu. (J) Nemoj ići u prodavaonicu. (R) Ne. Ti si izašao iz usklađenosti sa... čime?

O: Tko sve sudjeluje u tvojem realitetu?

P: (V) Govorite o nekome iz moje kuće?

O: Da!

P: Čekajte, čekajte, čekajte. Da li je to poput onoga o čemu sam pričala Lauri, kad je filmski projektor zabrljao sekvencu filma i prouzročio grešku u sekvenci, i bio uzrok toga?

O: Recimo samo da je dijapozitiv ( slika ) zapeo.

P: (L) U redu, recimo laku noć. ( svi govore laku noć i hvala )

O: Doviđenja.