Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2001-12-19


19.12.2001. Ark, Laura, BT


P: (L) Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: (L) Koga imamo sa nama večeras?

O: Giollia.

P: (L) Kroz kuda prenosite?

O: Cassiopaea.

P: (A) Prvo pitanje, želim znati zašto se server u Amsterdamu stalno ruši ( kvari se )?

O: Napad kroz vlasnika.

P: (A) Kroz vlasnika?

O: Ne svjesno.

P: (A) Da li bi bilo dobro izabrati neki drugi server?

O: Da.

P: (A) Da li bi bilo dobro izabrati server u Kanadi?

O: To je na vama za odlučiti.

P: (L) Zašto ne izložiš listu od svojih 10 najboljih izbora i pitaj koji je bolji od drugog? (A) Da. Sada se dvoumimo izmedju servera u Kanadi i u Hong Kongu. A neznam koji je bolji u smislu suzbijanja i prevencije budućih napada.

O: Napadi će doći u bilo kojem slučaju, tako da izaberite na osnovu instinkta u vezi općenitih mogućnosti servera.

P: (A) Uvjerljivo, zar ne? (L) Pa izaberi onog koji se čini najbolji. (A) Ok. (L) Čini se da je to prvo što trebamo. Nekog tko je spreman, voljan i sposoban popraviti stvari kad se pokvare i držati ga online. (A) Ok. (B) Ili da ga ne poželi isključiti na prvi znak panike. (A) Da. (L) Ok, iduće. (A) Što je bio razlog ili mehanizam za nedavno rastapljanje?

O: Akcija čišćenja.

P: (B) Da li je to osobno vaše čišćenje ili akcija čišćenja za grupu?

O: Oboje će profitirati.

P: (L) Gledajući dinamiku u zadnjih par mjeseci, shvatili smo da smo bili izloženi velikoj grupi agenata koji su pokušavali da: a) infiltriraju b) preuzmu c) unište d) diskreditiraju.

O: Prva tri i zadnji su improvizirani plan b.

P: (L) Dakle, nisu htjeli uništiti, jer su htjeli iskoristiti. (A) Aha. (L) Da li je Terri svjestan agent?

O: Da.

P: (L) Da li je JoJo Doyle?

O: Ne.

P: (L) Da li je Olga AKA Athena AKA Starwind?

O: Ne.

P: (L) Da li je Vincent?

O: Ne.

P: (L) Dakle, Terri je jedini svjestan agent. (A) Stvarno, svi ostali su lutke. (L) Hm, to je stvarno interesantno. Što se desilo sa M**?

O: Otet i sada pati od PTSD.

P: (L) Znači, to što smo ga udaljili iz grupe je bila prava stvar?

O: Apsolutno!

P: (L) Da je Terri i svjestan agent u ovome svemu,…pa (A) Koliko mogu vidjeti, sljedeća osoba koja će biti aktivirana i maknuta iz grupe je B***. Tko je ona?

O: Programirani čovjek, kao i svi drugi. U njenom slučaju mnogo manje, manje je povodljiva promjenama. Vi tako nešto morate "dobiti", da bi to shvatili.

P: (L) Dok ne "dobiješ", ne shvaćaš. (A) U vezi koga govore to? (L) Ljudi generalno. (B) U njenom slučaju je mnogo manje, manje je povodljiva promjenama (L) Ona to ne može shvatiti. Dok ne shvati koncept...(B) Pa, program je drži dalje od toga da shvati koncept. (A) Da li sam u pravu kada mislim da bi trebali zatvoriti grupu? Zatvoriti je za javnost?

O: Da, ali sa modifikacijama u vezi sudjelovanja kao što smo prije naglasili.

P: (A) Kakve modifikacije? (B) Misle li na modifikacije o kojima ste razgovarali ranije večeras? (L) Mislim da da. (A) Kakve modifikacije? (B) Smanjiti osobno učešće na tako visokom nivou. Neka drugi sudjeluju više u grupnom radu.

O: Da.

P: (A) Da smanjimo učešće? (L) Da, osobno sudjelovanje. (A) Oh. U redu, prije dva dana radili smo I Ching i odgovori su rekli da nebi više trebali opraštati i zaboravljati kriminalcima, što ja objašnjavam da nebi trebali više trošiti vrijeme na VB, nego da se prebacimo na druge stvari kako dolaze. (L) Drugima riječima, da ne djelujemo prema njemu više direktno. (A) Da, da ga više uopće ni ne istražujemo i da ništa ne stavljamo na web-stranice u vezi s njim tako da...

O: Da.

P: (L) Da li bi trebali skinuti sa web stranica stvari koje imamo o njemu?

O: Bolje ne postaviti takav presudan slučaj.

P: (A) Mislim da nemamo pitanja o *?*, to ide samo po sebi, i to je jedna vrlo interesantna avantura komunicirati s njim i vidjeti što će se dogoditi, zar ne? Ja ne vidim opasnost osim što kada *? * dođe na vidjelo, morat ćemo odlučiti što učiniti i tu će se tražiti neka akcija od nas. To nije tako hitno, dakle to možemo preskočiti, mislim. (L) Želimo znati da li je pogodna stvar za nas imati neki samobrambeni predmet, kao na primjer pištolj?

O: Ne nužno, jer niti jedan od vas ga nebi mogao ionako upotrijebiti.

P: (B) Zapper? (L) Aha, a pastirski štap?

O: Možda. Ili papreni sprej.

P: (L) Da li smo u bilo kakvoj vrsti fizičke opasnosti? (A) Uvijek.

O: Da, ali znanje štiti.

P: (L) Mislim, da li bi ti mogao upucati nekoga? (A) Misliš sa pištoljem? Ne. (L) Ni ja. Mislim, što bi radili s njim, vucarali ga unaokolo? Ako bi imali onaj kad opališ, pa mala zastavica izađe van i kaže Bang! ( smijeh ). (A) NE, mi nismo u stanju nositi ga jer bi bilo tko lako mogao nas isprovocirati da ga iskoristimo, a onda se nebi oporavili. (L) Da. To bi nas ubilo. (B) To bi sigurno poremetilo stvari. (L) To je blago rečeno. (B) Da li je D** zapravo vidjela neki procjep u nebu kao što je mislila?

O: Dosta je takvih stvari u zadnje vrijeme, ha?

P: (L) Da li je to ono što oni rade sa svim ovim chemtrailsima - ostavljaju neku supstancu na nebu, koja ima neki elektromagnetski efekt ili nešto što održava ovu iluziju na mjestu?

O: Blizu.

P: (L) Da li ima neku vrstu kemijskog efekta na naše mozgove ili na našu fiziologiju, također?

O: Da.

P: (A) Ne razumijem. Da li su te stvari u chemtrailsima koje neko stvalja gore da bi radile …što? (B) Održavaju iluziju matrice? (L) Aha. Ok. Skoro sam gotova sa knjigom Noah, koliko je važna ta knjiga?

O: Ekstremno!!!

P: (L) Da li smo našli pravu izdavačku kuću?

O: Dovoljno dobru.

P: (L) Kako će se razvijati stvar sa Grace? ( Amazing Grace )

O: Velika Gracie! Laku noć Gracie.

Kraj sesije