Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2001-10-09


09.10.2001. Ark i LauraP: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga imamo sa nama večeras ?

O: Leijooa.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Cassiopaea.

( fali dio sa trake )

O: Slušaj Arka.

P: Dobro, vidite, imao sam ideju. Želio sam potvrdu da je moja ideja, da je prijeko potrebno učiniti nešto i izaći iz ove petlje, vidjeti to izvana, promjeniti način, učiniti nešto aktivno... (L) Moram završiti knjigu... (A) Ti ne završavaš knjigu jer si uključena u mnoge stvari. (L) Ja sam vrlo blizu kraja. (A) Vrlo dobro, što smo učinili danas? (L) Dobro, danas nisam radila na tome.. (A) Aaaah! Možda će odlazak van i dalje od pisaćeg stola, možda jednom tjedno, ako se radi nešto izvan ove kutije - pomoći. (L) U redu.

O: Da.

P: (L) Želim znati što je bio izvor ovog strašnog osjećaja kojeg sam imala prije dvije noći. Bilo je tako strašan, nisam mogla podnijeti. Ležala sam budna do četiri sata i nisam to mogla podnijeti.

O: Zdravlju je narušeno zastojem.

P: (L) Vi ne odgovarate na moje pitanje. (A) (smije se) (L) Pa što će biti rezultat ovog bombardiranja Afganistana?

O: Duge laži.

P: (L) Moj brat je upotrebljavao taj izraz u vezi sa hard diskovima. Nisam sigurna što su značile. Mislim da znači skidanje nečega, oguljavanje nečega. Oguljene laži?

O: Da.

P: Hočemo li imati još više terorističkih napada u SAD-u?

O: Vjerojatnije je sada u Floridi.

P: Da li bi trebali prodati kuću i seliti se?

O: Ne još.

P: Vi ste govorili da ćemo se mi preseliti u Francusku u 2003. Hoće li taj odlazak biti u ranim mjesecima 2003.?

O: Uskoro način postaje jasniji.

P: Postoji li nešto tamo vani što radi iza scene i pomaže nam?

O: Najvjerojatnije.

P: Da li bih trebala skinuti Amazing Grace sa neta? Vrlo je osobno. Ali postoji tako mnogo ljudi kojima to pomaže. Ali na kraju svih ovih aktivnosti od Vincenta, pitam se nebi li je trebala samo izbrisati? Oni uzmu najjednostavniju istinu i okretnu je u takvu nakaznost - kao što je unutar njih... (A) Da li bih trebao obratiti pažnju i možda urediti ove stranice?

O: Da.

P: (L) K * * je uredila puno toga. Ali ona traži jednu stvar, ja tražim drugu. Što ti je još na pameti što te neće pustiti da spavaš? Pitaj. (L) Što je bilo uzrok tom uzrujavanju od kojeg nisam mogla spavati? Da li sam bila psihički napadnuta od ovih ludih ljudi?

O: Da.

P: Ako grupa djeluje protiv ovih luđaka, hoće li to podići štit?

O: Da.

P: U izvjesnom smislu, znate da znam što trebamo učiniti. Mi trebamo držati fokus i demonstrirati da možemo doseći cilj. Pomoć od viših sila dođe samo onima koji mogu garantirati uspjeh. Pomoć ne ide onima koji nisu u stanju nastaviti kada postane teško i koji ne daju takvo jamstvo. Više sile traže one koji mogu dati ovu garanciju. Samo ako smo apsolutno određeni da dosegnemo cilj, pomoć će doći. Mi ćemo učiniti da pomoć dođe sa našom odlučnosti. (L) Postoje li bilo koji tragovi koje trebamo tražiti kada susretnemo druge ljude koje ne znamo, a koji bi nam pomogli izbjeći ljude kao Vincent? Ne želim više ikada imati posla sa takvom bijesnom osobom. Osim očiglednog: provjeriti ljude, što sam trebala učiniti u ovom slučaju.

O: Ne.

P: (A) Imao sam ideju kvantnih fraktala. Imao sam ovu ideju i to me odvraća malo na druge stvari, trebao bih potrošiti nekoliko dana na to i stvoriti web-stranicu i kalkulirati sa kvantnim fraktalima. To me odvraća od drugih stvari. A meni se sviđa ta tema. Možete li mi pomoći? Da li je to prava stvar za učiniti ili bih je trebao odbiti?

O: Dobra ideja je učiniti ono što te uzbuđuje.

P: (A) Također me uzbuđuje tražiti druge ideje koje bi me uzbudile. Dakle jedna stvar je da me ovo uzbuđuje, ali mogle bi biti i drugih ideja i ako radim na ovoj, ove druge ideje će izaći iz mog fokusa. Dakle, uzimajući u obzir činjenicu da želimo napraviti velik proboj, kakav je pravi način?

O: Riemann i Pauli.

P: (L) Što?! Što Pauli ima s tim? (A) Dobro, Pauli ima ovu vezu: danas sam razmišljao o Pauli-ju, zato što je netko na istraživačkoj grupi govorio o Diracovim operaterima na Riemannianovoj mnogostrukosti ( http://en.wikipedia.org/wiki/Riemannian_manifold ) i pomislio sam: oh! Pauli je napisao taj dokument, dakle čak sam i ispitao knjigu od Paulija...

O: Da.

P: (L) Dobro, ako ništa drugo, tu je telepatija! (Smijeh) (A) O, moj Bože! Dobro, u redu, dakle vi ste govorili Riemann i Pauli, ili sam ja govorio Riemann i Pauli...

O: Odbaci znakove izgubljene u svemiru.

P: Pa to je bizarno. "Izgubljeni u svemiru" je bio TV show.

O: Operateri povezuju Riemanna sa Paulijem.

P: (L) Što je operater? (A) Dirac operateri. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Dirac_operator ) Odbaci znakove: znači li to prijeći na metričke koji su degenerirani?

O: Generirani znači lokalni operateri ne vode u pravom smjeru.

P: Dobro, imamo smiješno obilježje ovdje, zbog ove komunikacije, zato što ono što sam ja mislio, to je bio stručan izraz "metrički degeneriran", ne generira i dio ovdje počinje sa "generira" koji moguće ima značenje, ali ne odgovora mojem pitanju. Ono se odnosi djelomično na izvjestan dio riječi koju sam upotrijebio sa drugačijim značenjem. Dakle, volio bih znati o mojem pitanju o metričkim koji su degnerirani, da li je ovo ekvivalentno sa odbacivanjem znakova?

O: Iz znakova vi dobijete Riemanna.

P: (L) Huh? (A) Da, tu su znakovi. Vidiš, plus ili minus, mi dobijemo Riemanna. Da su tu samo plusevi ili samo minusi. Mi to nazivamo pseudo-Riemann, ako se tu nalaze nekoliko pluseva i nekoliko minusa. A kada tu ima i nekoliko nula koje nisu niti plusevi niti minusi, to zovemo degeneriran. Tako da je to istina, sa znakovima dobijemo Riemanna. Ali pitanje je: ako odbacimo znakove, da li je to isto kao da ih zamijenimo sa nulama, ili tu postoji razlika? Da li je to isto?

O: Slušati simfoniju nije isto što i radio.

P: (A) Ok, to je novi koncept za mene. Možete li mi pomoći u vezi tih odbaciavanja znakova?

O: Riemann radio.

P: (L) Druga opcija mora biti simfonija. Odbaciti znakove?

O: 6 znakova.

P: (A) Dobro, jednom davno, govorili smo o znakovima, i došli smo do zaključka da bi u ovom šesterokutu trebalo biti četiri plusa i dva minusa. To je ono što mi pada na pamet kada razmišljam o šest znakova. Ali što se tiče ispuštanja znakova? Morat ću razmisliti o ovom Riemann-u i Pauli-u.

O: Put će biti pojašnjen.

P: Dobro. (L) Postoji li stvarno programiranje uma kao MKULTRA ili Puharich ili što god?

O: Da.

P: Da li je Terri Burns umno programirana?

O: Djelomično.

P: Postoji li još nešto čega se nismo sjetili, a što bi trebali znati ili učiniti ili pitati?

O: Ne sada. Slatki snovi!