Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2001-08-07


07.08.2001.  Laura, Ark


P: Pozdrav, halo, halo. Da li je netko tamo?

O: Pozdrav.

P: Ti bi trebao gledati, da vidiš kako se to radi. (A) Hoću. Imaš li neko ime? Reci nam svoje ime.

O: Daohha.

P: Da li si ikada imao svoje tijelo?

O: Ne.

P: Zbog čega si tu?

O: Cassiopaea.

P: Da li si ti biće 6. denziteta koje prenosi kroz Kasiopeju?

O: Da.

P: Htjela bih istaknuti da je 6 dana prošlo i da novac nije došao, zapravo, naš svijet je katastrofa. Zapravo, naš svijet nije katastrofalan. Mnogo je čišće nego prije, ali mi smo još uvijek suočeni sa mnogim problemima, kao na primjer kojim smjerom da idemo i što da napravimo sljedeće.

O: Novać će doći.

P: Ok. Što je bilo iza… koje sile su bile iza Vincentove akcije? Da li su to jednostavno bile manipulacije iz 4. denziteta?

O: Blizu.

P: Da li iza toga stoji neki Satanistički kult?

O: Ne.

P: Da li je on bio u biti ispunjen sa duhovnim privicima, kao što sam to vidjela za vrijeme sesije sa ogledalom?

O: Da.

P: Što je bio izvor njegovih privjesaka?

O: Rituali.

P: Ok. Koja je bila motivacija iza toga, da me tjera da otkrijem gdje je pokopan "gral"? Da li je to bila njegova želja da to otkrije?

O: Da.

P: Da li je bio programiran pitati sva ta pitanja ili da to traži?

O: Da.

P: Kakve su mogle biti posljedice da je uspio iz mene iscjediti taj odgovor?

O: Tvoja smrt.

P: Sranj… da li je on uopće bio pa i najmanje svjesan te mogućnosti?

O: Da.

P: Izgleda da on ipak nije bio dovoljno svjesan toga da u to stvarno povjeruje. On još uvijek misli da je ovo igra.

O: Da.

P: On zbilja ne razumije koliko je ovo ozbiljno, i da ako dođeš preblizu toj tajni, umireš.

O: Da. A toga niste još skroz svjesni niti vi.

P: I zato vi, dečki, ne odgovarate na mnoga pitanja?

O: Da.

P: Pa, to je dovoljno dobar razlog, da nas održite na životu. Tko mu je davao naređenja? (A) Tko je iza ... Znamo da je bio programiran, 4. denzitet? (L) Budući da je bio programiran, i da je to bila informacija koju je htio doznati, da li je na osnovu toga istina da ni 4D OPS ili ne znaju gdje je zavjetni kovčeg ( gral ) ili ne znaju kako otkriti ovu tajnu?

O: Da.

P: I oni su jako radoznali, pa bi to otkrili... u biti oni su NAJRADOZNALIJI ?

O: Da.

P: Pitala bih neka pitanja jednog člana grupe. On čita neki materijal koji ukazuje da je ovaj planet rasplodno tlo za vanzemaljce, za njihov životni ciklus koji je kao kod reptila ili kojih god, koje može imitirati nešto, kao na primjer bogomoljku. Također, on aludira na prijedlog da je podzemlje Zemlje otprilike nešto kao spavajuća faza za ženke i mužjak je taj koji se vraća na kraju svake epohe i da je fokus ovoga velika piramida, i da ako se mi premjestimo u OPD, on to ne kaže direktno, ali kaže da mnogo patnje i terora može biti izbjegnuto, jer će muški zmaj vratiti se i umrijeti za svoju ljubav, za svoju žensku djevu. U redu. Da li je Zemlja rasplodno tlo za neku vrstu vanzemaljaca kao što je ukazano u ovoj knjizi?

O: Ne.

P: Hmm. Dakle, ovo je taj dečko izmislio, i izgleda kao da je iz njegovih najcrnjih noćnih mora. Dakle, mi bi stvarno trebali zaboraviti ovo i odmoriti se pošteno, ha?

O: Da.

P: Kakv je izvor ovakve vrste materijala, mislim, koja vrsta energije je iza toga?

O: OPS signal kontrole uma.

P: U koju svrhu je dizajniran?

O: Da stigne do onih koji su programirani da bi ga primili.

P: Ako neki od tih programiranih signala izlaze van ...mislim, pretpostavljam, da neki od njih dolaze i iz 3 denziteta, točno?

O: Da.

P: Da li oni zapravo imaju neko mjesto na Zemlji, gdje ovi dečki čitaju neke čudne knjige znanstvene fantasike i ludih teorija, i premažu to nekom vrstom vražjeg veselja, i onda to kompjuterom konvertiraju u neku vrstu programskog koda koji se onda šalje u ljudske glave, a oni sjede za to vrijeme i padaju na pod od smijeha? Mislim, da li je tako nešto moguće, da se tako nešto dešava, u smislu tajnih eksperimentiranja kontrole uma?

O: Da.

P: Pa to je bolesno! (A) Zašto? Nebi li i ti to radila kad bi imala mogućnost? (L) Ako bih imala opremu i mogućnosti i da sam toliko bolesna? AKO BI bila toliko bolesna, naravno. Mislim, uzmi romane HP Lovecrafta, prebaci ih u programski signal i pošalji ih na ljude: i ljudi će ti reći: "Oh, moj Bože, vanzemaljci su mi rekli,…. isto je onako kako je to rekao i HP Lovecraft. Oh, moj Bože!" Možeš li si ti to zamisliti? (A) I to radi. (L) Sigurno da radi, zar ne? (A) I vidimo da nam ovaj dečko, RC, priča o nekoj e-grupi, i ona je... Pa mislim, da je ono što nam on priča istina, oni imaju te sposobnosti ( odnosi se na signal kontrole uma koji se primjenjuje u rock muzici, rock koncertima, itd. ) (L) Da. (A) Induciraju ova stanja, i onda će tu jednog dana biti masovno programiranje! (L) Da. (A) I to će doći prilično brzo. (L) Tko su Ofaničke inteligencije, kao što ih Vincent razumije, one koje on zaziva sa svojih 30 poziva u eter?

O: 4D OPS.

P: Hmmm, da. Nedavno smo imali veliki napad od strane jedne organizacije Židova koji su tvrdili da smo mi antisemtiski nastrojeni jer ne vjerujemo u njihovu religiju, ali vjerujemo da su oni specijalni, što je bilo neko čudno izvijanje cijele stvari. Hmm,.. da li je ovo nešto od čega bi jednostavno trebali odustati, mislim, znam da vi normalno ne dajete savjete oko toga, ali znajte, razmišljala sam o tome da samo skinem materijal sa web-stranica i ostavim samo taj jedan članak. To sam mislila, i željela bih znati da li će moja budućnost izgledati svjetlije ako to napravim.

O: Da.

P: Mislim, znam da je to hrabro i sve to, ali nije nužno. Što je rečeno, rečno je na stranicama. (A) Imao sam drugu ideju, koju sam provjeravao, možemo staviti dvije ili tri stranice na internet, ali možemo ih staviti na drugi prostor, koji nije povezan sa Kasiopejom u bilo kojem smislu. I vi možete uvijek čitati stranice, ići tamo, vratiti se na ove stranice, to bi nam dalo pravnu prednost, tako da ako se netko odluči napasti, to nebi bilo na Kasiopejske web-stranice. (L) Aha, pa da, mislim da je diskrecija na ovom stupnju vjerojatno bolja od junaštva.

O: Dobra ideja.

P: Pa, stvar je bila u tome, stavila sam... da bi pomogla zbog mog dubokog suosjećanja sa Židovima.

O: Židovi će ionako biti uništeni.

P: (L) Pa to baš nije lijepo! Znači, bolje je da skinem sve sa stranica i pustim to, pustim ih neka se peku u svojem vlastitom sosu, i rade svoje gluposti, unište sebe; jer tu svejedno ionako nitko ništa nemože učiniti? (A) Točno. (L) Mislim, tu nema smisla i nema nikave koristi za nas niti za njih i ne postoji ništa što možemo učiniti.

O: Da.

P: Pa, bilo kako bilo, to je prilično depresivno. ( Arku ) Imaš li ti nekih pitanja o tome na čemu ti radiš, koje si htio pitati? Mislim, mi bi trebali postavljati pitanja kako bi uspostavili bolji kanal. (A) Ok, što ćemo napraviti... nemam pitanja danas. Nisam napravio svoju domaću zadaću u vezi pitanja. Bili smo zauzeti sa drugim stvarima. U redu, trebat ćemo nastaviti neki drugi put. (L) Pa da, trebam raditi.

O: Da. Korijen je jak zbog prijašnjeg rasta i usklađivanja.

P: Ok. I odgovorili smo na pitanje od B., sad se ne mogu sjetiti niti jedne druge posebne stvari. I mislim da ću otići na internet i skinuti tu stranicu, odmah sad. Čitavu tu stvar o Židovima.

O: Da.

P: Onda dobro. Hvala puno. I ako vi imate nešto za reći što bi mi trebali znati ili bilo kakva pitanja koja smo trebali pitati, a nismo pitali,... (A) Da. (L) Ako je važno, molimo, recite nam.

O: Držite se.

Kraj sesije.