Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2001-03-17


Nakon mnogih mjeseci interakcije s Vincentom Bridgesom ( http://www.cassiopaea.com/archive/most.htm ), tokom kojih je on polako i brižljivo pleo svoju mrežu laži pokušavajući me uvjeriti da je on "super-hipnoterapeut" i da sam ja trebala "otključati" tajne sakrivene u svojoj podsvijesti, napokon smo se dogovorili, uključujući i plaćanje njegove karte za let do nas, da nas posjeti i izvede nekoliko sesija hipnoze na meni nebi li "poništili" moguće negativno programiranje za koje je on bio uvjeren da je bilo stavljeno u mene prilikom "nacističko-sotonske obredne zloupotrebe." ( http://www.cassiopaea.com/archive/most1a.htm ) Emailovi s ovim prijedlozima i dokaz postupne i rastuće prijevare koju je planirao i izvršio na nama i našoj e-grupi će biti u potpunosti otkriveni uskoro, ali za sada će biti jednostavnije da se samo držimo detalja koji se vežu za sadašnju stvar: sesija sa ogledalom.

Bridges je došao u naš dom u ožujku 2001. Nakon što je učinio nekoliko hipnoza na meni kao subjektom, (Ark je bio prisutan cijelo vrijeme, dakle nije bilo nikakvih gluposti ) učinili smo par hipnotičkih sesija, tokom kojih nije bilo niti jednog dokaza sotonske zloupotrebe, seksualnog zlostavljanja ili bilo koje druge slične aktivnosti. Nakon toga smo odlučili pokušati sesiju sa Kasiopejcima i Vincentom prisutnim. Ovdje je rezultat prvog pokušaja:17.03.2001. Ark, Laura, Vincent Bridges

Rekonstrukcija iz zabilješki


P: Da li je netko tu?

O: Da.

P: Kako se zoveš?

O: Oxajil.

P: Da li je to tvoje ime?

O: Da.

P: Da li prenosiš kroz Kasiopeju?

O: Da.

P: Da li imaš neku poruku za nas?

O: Otvori druga vrata.

P: Što znači vrata?

O: Gledaj u ogledalo sada, Laura.

P: Da li to znači da trebamo korisititi ogledalo za komunikaciju?

O: Da.

P: Da li postoji išta što Vincent može napraviti da bi pomogao ovom procesu?

O: Neodređeno.

P: (V) Ako bi napravio nešto svojom slobodnom voljom, da li bi to pomoglo komunikaciji?

O: Radi na Lauri.

P: ( V ) Znači li to da smo trebali raditi na Lauri prije sesije, kao što je Ark predložio?

O: Slušaj Arka.

P: (V) Znači zeznuli smo stvar kad nismo prije poslušali Arka?

O: Ne. Slušaj Arka.

P: Nešto što je Ark rekao danas?

O: Da.

P: (V) Možete li nam dati neku ključnu riječ o radu na Lauri?

O: Broj 5.

P: (V) Što 5 ima sa bilo čime?

O: Laura. Slušaj Arka.

P: (L) Pitanje za moju kćer: da li je mačkica, Sweetheart, koja je umrla, u redu?

O: Da.

P: Da li je u mačjem raju?

O: Ne.

P: Da li se reinkarnirala?

O: M. Da. ( Mačkica? )

P: (V) Natrag na broj 5. Kakve to veze ima?

O: Otvori druga vrata.

P: (V) Vrata kao ogledalo?

O: Otvori sada.

P: (V) Vi smislite da bi trebali probati sesiju sa ogledalom sada?

O: Da.

P: (V) Da li to ima veze sa onim što mi je rečeno 1987.?

O: Da. Više.

P: Možemo li dobiti neki drugi trag?

O: L V...

P: Ne razumijemo.

O: Znanje štiti.

P: Ali što je sa ovim L  V?

O: Proces L V. Izvor.

P: (V) Da li to znači da će proces deprogramiranja voditi ka izvoru?

O: L V I 3 5 Ark.

P: ( Zbunjenost u vezi zadnjeg "traga" )

O: L 5 I 3 za više. Ogledalo.

P: (V) Tako ćemo saznati više putem ogledala?

O: Da. Doviđenja.

Kraj sesije.

U retrospektivi se lako vidi, posebno za one koji su čitali "Avanture sa Kasiopejom" ( http://www.cassiopaea.com/cassiopaea/adventureindex.htm ), da su Kasiopejci bili vrlo određeni da pogledam u ogledalo i vidim nešto i da nisu bili vrlo sretni da komuniciraju sa Vincentom uz ploču. Mi smo onda napravili sesiju sa ogledalom koja je poduža i jos nije zapisana ( napravljene transkripte od te sesije, zapis riječi snimljenih na kazeti ), ali veliki dio se sastojao od Vincenta koji pokušava usmjeriti mene "da vidim" "zavjetni kovčeg" ili "sveti Gral." On je bio ekstremno nestrpljiv da ja lociram ovaj objekt u prostoru/vremenu.

Jedna stvar u radu sa ogledalom je ta da sam se uistinu iznenadila, kad sam vidjela pod kojom je Vincent očiglednom stravom u prisutnosti ulaznih vrata prema višim dimenzijama. Ark je kasnije opisao njegovo ponašanje kao sasvim bizarno. Kad sam percipirala sebe kako letim kroz tunel, da bi se pojavila u svjetlu druge stvarnosti, Vincent je doslovno bacao ruke pred lice, radio je znakove i geste i pokušavao spriječiti ono što je mislio da su bili strašni stvorovi koji će iskočiti iz ogledala i "zgrabiti ga".

Ja sam vidjela takve kreature, ali sam i napomenula da ih samo trebaš pogledati i svjetlo duše projicirano kroz oči je prouzrokovalo da pobjegnu u strahu. Tada uopće nisam primjetila da je to kod mene funkcioniralo, ali kod Bridgesa nije. Budući da je Bridges bio toliko preplašen radom sa ogledalom ( a cijelo vrijeme je tvrdio da je "ekspert" i da sam ja bila u strašnoj opasnosti bez njegovih rituala i vođenja ), mi smo odlučili probati ponovo sa pločom drugi dan.

Pogledajte slijedeću sesiju po redu.