Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2000-09-09


09.09.2000.

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: Koga imamo sa nama večeras?

O: Larria.

P: Kroz kuda prenosite?

O: Cassiopaea.

P: (A) Što se tiče mog izračunavanja o dolasku skupine kometa, uzevši u obzir sve podatake koji su dani, došao sam do zaključka da ne postoji način da se prilagode podaci, ukoliko ne pretpostavim da se vrijeme orbite skupine kometa mijenja tokom posljednjih 300000 godina. Morao sam pretpostaviti da se smanjuje. Da li je ovaj zaključak točan?

O: Period između posjeta implikatora je smanjen.

P: (L) Što je implikator?

O: Posjetitelj.

P: (L) Što je posjetitelj?

O: Možda bi bolji bio dijalog sa Arkadiuszom.

P: (L) Ok. Šutjet ću.(A) Tko je implikator? Posjetitelj?

O: Tamna.

P: (L) Oh, tamna zvijezda. (A) Ok, dozvolite mi da ponovo pitam. Nisam spreman voditi diskusiju o tamnoj zvijezdi. Moje izračunavanje ima veze sa skupinom kometa koja je neovisni posjetitelj, kako ja to shvaćam. Što je sa periodom posjete te skupine kometa? To je također smanjeno?

O: Podudara se.

P: (A) Podudara se sa periodom tamne zvijezde?

O: Smanjivanje orbitalne ravnine.

P: (A) Podudara se sa smanjivanjem orbitalne ravnine. Da li je smanjivanje orbitalne ravnine isto što i smanjivanje orbite?

O: Blizu.

P: (A) Uzimajući u obzir smanjenje perioda, došao sam do zaključka na osnovu svih tih podataka, da će posjeta skupine kometa najvjerojatnije doći sredinom 2009. godine, sa mogućnošću variranja prije ili kasnije u prosjeku od 6 mjeseci. Što znači, doći će 2009. godine. Da li su ova sva izračunavanja točna?

O: Dobro ti ide.

P: (A) Da li će skupina kometa doći 2009. godine?

O: Suzdržavamo se ovdje…

P: (A) Završio sam sa ovim. (L) Imam ovu informaciju koju mi je netko poslao. Ona govori o tome da Palestinski pobunjenici imaju 3 nuklearne bombe veličine kofera, ali malog kapaciteta. Dalje se kaže da su Palestinske vođe primorani udariti na Izrael zbog ucjene. Vremenski period koji je kritičan je treći tjedan u septembru. Pretpostavljam da su mislili ovog septembra. Zatim se kaže, ukoliko se ovo desi, Izrael će uzvratiti udarac bez milosti. Ostale Arapske nacije će se skupiti da bi napale Izrael u posljednjem tjednu oktobra. Dozvolite mi prvo da pitam da li Palestinski pobunjenici imaju nuklerane bombe?

O: Ne stoje Palestinici iza ovog pokušaja.

P: Tko stoji iza ovoga?

O: Složeno, ali ima tu Perzijskih utjecaja.

P: (L) Oh, Iranci. Da li su oni planirali iskoristiti takvu prijetnju kako bi ucjenili Izrael?

O: To neće uspjeti ako je i takav pokušaj napravljen.

P: (L) Ako im nebi uspjelo ucjeniti ih, da li bi oni iskoristili ove nuklerane bombe?

O: Ne. Razmisli o tome: nuklerane bombe u Izraelu uključuju i Palestince također, budući da su oni u biti isto!

P: (L) Da ne spominjem Iran, Irak, Siriju, Saudijsku Arabiju i ostale zemlje koje tu pripadaju. Jedna od stvari koje su rečene ovoj informaciji je ta da se pretpostavlja da bi Amerika bila „ometena“ prije ovog napada ( što znači da bi to trebalo biti uskoro ovdje ), korištenjem nukleranih bombi u našoj zemlji. Da li oni planiraju iskoristiti nuklearne bombe u našoj zemlji?

O: Kako se to postiže?

P: Pa, mislim da je ideja, da teroristi prokrijumčare ove bombe nekako i postave ih i buuum! To je to!

O: To zvuči jako lagano!

P: (L) Pa... Svejedno, rekli su da sada postoji oko sedam ovih nukleranih bombi u vlasništvu Palestinskih pobunjenika ili gerilskih grupa u Sjedinjenim državama. Oni su to donijeli preko južne granice sa Mexicom. Još se dalje navodi, da je najveća vjerojatnost da će biti pogođeni gradovi New York, San Francisco i ostali. Kompletna stvar, pretpostavlja se, podupirana je od strane konzorcija „regresivnih vanzemaljaca“ ( štogod to značilo ) koje čine 19 rasa iz sazvježđa Orion zajedno sa Draconima i Sirijancima. Pa to zvuči uvjerljivo, moram priznati!

O: Jako dobra izmišljotina!

P: (L) Pa da. Gdje su oni došli do ovih stvari? (A) Ali, vidiš, izgleda da neka vrsta zavjerenika ima ove bombe. Mnogo vrsta zavjerenika može znati za ovu činjenicu i nekako to procuri van, oni raspravljaju o tome i bore se tko će bolje iskoristiti ove bombe. Najbolja korist iz ove situacije, kako ja mogu vidjeti, je da ucjenjuju vladu kako bi dobili novac. Oni moraju pokušati ucjeniti vladu SAD ili Izraela. Ali ucjena neće uspjeti, a kada ne uspije, onda će prva stvar biti da iskoriste jednu od tih bombi, tako da će sljedeći pokušaj ucjene „uspjeti“! Ovo je vjerojatniji scenarij.

O: Ne. Tko će platiti? I za što i kome? Vaš svijet ne funkcionira na taj način.

P: (L) Pa, obzirom na nevjerojatne sposobnosti nadgledanja SAD vlade, da ne spominjemo mogućnosti vanzemaljske tehnologije, teško je vjerovati da će bilo koja grupa doći tako daleko u tom planu. Ne samo to, jer postoji već Jedna Svjetska Vlada i sve nacije su već pod kontrolom ljudsko / vanzemaljskog Konzorcija, oni sigurno neće ići okolo rušiti ono što je njihovo. Tako, svaka informacija ovakve vrste je jednostavno dezinformacija, projektirana da zbuni, sruši i poremeti. Da li je ovo točno?

O: Blizu. I svatko može kupiti „slabo“ oružje od Rusa, ali da li bi to uspjelo i kakvi su efekti?

P: (L) Pa, jako dobro pitanje! Druga napomena je bila predviđanje da će New York biti žrtvovan 1999. godine ( što se očito nije dogodilo ) u terorističkom aktu nuklerane eksplozije. Neke od istih priča ovdje navedenih. Ali kako bilo, ovo je navodno bilo spriječeno od „dobrih vanzemaljaca“, za koje se pretpostavlja da su u vezi sa ovim izvorom. Tvrdi se da se ova užasna predviđanja nisu desila zbog „intervencija Andromeđana“. Tu se govori o tome da je San Francisco meta da bi se istaklo da je San Andreas bio greška i da su ove katastrofe projektirane da bi dovele do socijalnih i ekonomskih nereda koji bi rezultirali većom kontrolom na nacionalnom nivou. Sada, na stranu činjenica da je to vrlo pogodno da se prvo napravi strašno predviđanje i onda kada se ono ne dogodi, da se kaže da su naši „dobri momci“ spasili sve, to izgleda kao da oni izbjegavaju reći da apsolutno nema potrebe da se desi nešto slično ovome da bi se postavila „nacionalna kontrola“. U slučaju da nisu primjetili; mi smo potpuno kontrolirani i nadzirani i više nema svrhe u „sastavljanju„ nečega što nije polomljeno. Ali kolika je vjerojatnost da se bilo koja od ovih stvari dogodi? Da se ove grozne stvari izbjegnu i ove „intervencije“?

O: Molim te Laura, dosta sa ovim fantazijama!

P: (L) Pa, dobro.Toliko o tome! To je također i moj pogled na to, ali budući da su neki ljudi poslali ova pitanja, mislila sam ih postaviti! Drugi čitatelj želi pitati neka pitanja o svojem istraživanju u astrologiji. Pitanje je: "Možete li dati broj u postocima, predstavljajući stupanj uticaja ili slaganja astroloških faktora, govoreći o kompletnom sistemu svih mogućih uticaja putem simbola i sudbine pojedinca?

O: Variira s obzirom na pretpostavljene misli primatelja.

P: (L) Znači, to može biti veliki uticaj za nekog tko vjeruje u to ili da nema uticaj za nekoga tko ne vjeruje u to? Da li je to moguće, da ako ne vjeruješ, nema uticaja? Ili….

O: Ne.

P: (L) Znači čak i ako vjeruješ da nema uticaja to će imati nekog uticaja?

O: Da.

P: (L) Za nekoga tko je u potpunosti skeptičan, koji bi bio postotak uticaja?

O: Nemoguće mjeriti ovako.

P: (L) Možete li mi dati neke tragove u vezi s tim?

O: Krivo si to shvatila.

P: (B) Da li je razlog taj, što ne možete dati postotak, što i pod takvim okolnostima taj postotak je promjenjiv?

O: Da.

P: (L) Ako je to promjenjivo, postoji li postotak u globalnom ili generalnom smislu riječi?

O: Mi smo prije govorili o iluziji.

P: (L) Da li je astroloija u općem smislu lažna pretpostavka?

O: Astrologija je stepenica prema višem znanju.

P: (L) Koja je najkorisnija primjena astrološkog koncepta u današnje vrijeme?

O: Izdavački rad koji će drugi entiteti iz 3D kupovati i plaćati novcima za to!

P: (L) Pa, prilično cinično! Sad, ovaj dečko je usavršio nešto što zove „Prirodni Sistem Kuća“. On pita: "Da li je Prirodni Sistem Kuća bolja procjena problema kuća u astrologiji, u usporedbi sa drugim poznatim sistemima? Da li je njegova ideja bolja nego što je negdje drugdje?

O: Ako ona može uvjeriti dovoljno drugih.

P: (L) Da li postoji nešto u 4. denzitetu što je ekvivalent astrologiji trećeg denziteta?

O: Tamo to nije potrebno.

P: (L) Ok, idemo dalje. Imamo čovjeka koji je napisao dokument koji kaže: "Da se napravi vjerodostojno međuzvjezdano putovanje, kreirana je NASA. Apollo svemirski program podmeće ideju da čovjek može putovati i hodati po mjesecu. Svaka Apollo misija bila je pažljivo vježbana i kasnije snimana u ogromnom zvučnom studiju u vrhunskom tajnom mjestu za testiranje Komisije za atomsku energiju u pustinji Nevada i u osiguranom i zaštićenom zvučnom Walt Disney studiju u kojem je bila ogromna imitacija Mjeseca. Da li je točno da je Apollo misija bila snimana kako je opisano ovdje?

O: Ne.

P: (L) Da li su Apollo misije išle u svemir kako smo mi uistinu mislili da jesu?

O: Da.

P: (L) On dalje piše „Sva imena, misije, iscrtavanje mjesta i događaja na Apollo svemirskom programu su pokazatelji okultnih metafora, rituala i simboličnosti tajne religije Iluminata. Najprovidnija je bila podvala eksplozije u svemirskom brodu Apollo 13 nazvan „Aquarius“ u 1:13 u aprilu 1970. godine, što je bila metafora za predstavljanje ceremonije smrti, postavljanje mrtvačkog sanduka, komunikacija sa duhovnim svijetom i pružanje tajnog znanja kandidatima, početak ponovnog rođenja i rađanje Phoenixa, novo doba vodenjaka iz grupe „lavlja šapa“, itd... Da li je ovo bio značajan događaj, da li je to bilo promišljeno ili slučajno?

O: Možda podudarnost.

P: (L) Ako postoji neka slučajnost u primjeni ovih principa, da li to nagovještava fundamentalni sinhronicitet ili nelocirani realitet jedinstva?

O: Ove ideje prezentirane večeras su zabavne, ako ništa drugo!

P: (L) Pa, uvijek kažem da vi možete otkriti okultne znakove čak i kada čovjek baca papir po livadi, ako se dovoljno potrudite! Međutim, on piše dalje da: "Ogromno zračenje iz sudara u pojasu Van Allen, sunčevo zračenje, kosmičko zračenje, sunčevi bljeskovi, kontrole temperature i mnogi drugi problemi povezani sa svemirskim putovanjem sprečavaju žive organizme napuštanje atmosfere na našem poznatom stupnju tehnologije. Bilo koji inteligentni student visoke škole sa osnovama fizike može dokazati podvalu NASE o Apollovom sletanju na Mjesec. Ako sumnjate u ovo, molimo da objasnite kako astronauti hodaju po površini mjeseca, obučeni u svemirsko odjelo, koje na sunčevoj svjetlosti upija minimum 265 stupnjeva topline, okruženo vakumom. I ne uzimajući u obzir efekte kosmičke radijacije, solarnih bljeskova, mikro-meteorita, itd." Komentar molim?

O: Bez komentara!

P: (A) Na spisku koji sam ja potpisao, bile su vijesti o brazilskom fizičaru, D’Aquin-u, koji je radio na eksperimentu anti-gravitacije. Pratio sam njegov rad i istina je da je on fizičar, ali ono što on piše za mene nema smisla. Konačno, objavio je članak u kojem opisuje određene efekte koje je dobio, a kada sam to pročitao, meni je izgledalo kao prevara. Opis nije bio stvaran antigravitacijski efekt. Međutim, NASA je nagradila ovog momka sa 600 000 dolara vrijednom istraživačkom dozvolom da nastavi svoje istraživanje. Pitanje je: da li je on zaista uspio u stvaranju anti-gravitacije?

O: On je uspješan u stvaranju crvene sardine.

P: (L) Znači, ako mi proizvedemo crvenu sardinu, oni će nama također dati novac?

O: Plaćanje je samo za zbunjivanje. Možda ćete dobiti nagradu, ali ne možete iskoristiti novac za ukrašavanje!

P: (L) Imamo problem u našoj grupi. Postojala je jedna stvar prije nekoliko tjedana, gdje je jedan član bio u strašnim financijskim problemima. On je shvatio pravilo da se mora tražiti pomoć. Bio je beskućnik, nije imao posao, nije imao auto i bio je prilično odbačen od svoje porodice. Naravno, mi znamo da se takva situacija može desiti kada postoji napad ili jednostavo zato što je osoba korisnik ili manipulator, a njegova familija i prijatelji znaju za to. Znamo da ljudi mogu dopustiti sebi i dozvoliti si ovakvu vrstu napada u mnogim slučajevima. Međutim, shvatila sam, da ako je dečko pokušavao proširiti svoje znanje i ako je tražio pomoć, treba ju dobiti. On je pitao da li mu trenutno možemo financijski pomoći i mi smo u potpunosti skupili iznos i poslali mu. On je bio sposoban obnoviti stanarinu, dobiti posao noćnog čuvara i stabilizirati se, ili je samo tako izgledalo. Ali, onda kao moderator web-grupe, počeo je postati neke postove koja sigurno nisu bila pozitivna refeleksija Cassiopaeanskog websajta, u najmanju ruku rečeno, iako uopće nemam ništa protiv toga da svatko piše ono što misli. U tom slučaju, on je ipak bio upozoren kao moderator na izvjesno ponašanje i ograničenja zato što je bio postavljen kao primjer ili držatelj stabilnosti grupe. Postojala su neka pitanja o kojima je pisao, o masovnom ubijanju koje bi mogla biti dokaz nestabilnosti za grupu, koje bi onda moglo voditi natrag prema Kasiopejcima i NAMA. Znajući kako ovakve stvari, ako ostanu bez nadzora, mogu iznenada vratiti se i pogoditi te ravno u lice, ja sam to razjasnila sa grupom, javno, da ovo nije bio odraz našeg rada. Mi smo ga smjenili kao moderatora. Krajnji rezultat toga je bio da je mala grupa počela pričati o tome i Linda je shvatila da je ovo bila VELIKA lekcija  za sve nas i ako to nismo „shvatili“ sada, mi ćemo to sve morati shvaćati opet i opet. Velika lekcija u njenom umu je ta da smo mi pomagali ovom momku, a pomažući njemu mi smo narušili njegovu slobodu, zato što on nije zapravo „pitao“ za pomoć i to je otvorilo vrata kroz koja možemo svi biti napadnuti. Grupa je bila potpuno podijeljena u vezi sa ovim. Tu su bili oni koji nisu očekivali nikakve promjene u njegovom ponašanju i oni koji su mislili da davanje NIJE bila greška. Linda i njeno društvo, Carla i Alisa, koje su se u popunosti slagale sa njom, rekle su da smo mi napravili veliku grešku jer smo dali bilo što ovom mladiću, Phillipu. Upravo tada, buknuli su problemi u životima brojnih članova grupe. Linda je dobila veliku zubobolju i to je bilo obilježje energetskog problema u ovoj epizodi „davanja“. I naravno, nitko nije imao nikakav problem, sve dok ta ideja da bi to mogao biti problem - nije izrečena. Ipak, između tih zubobolja Linda je pisala opet i ponovo i njeni su zubi prestali boljeti! Onda je ona meni pisala privatno i nabrojala jasne napade u koje smo svi uključeni: Sara je imala problem sa stopalima, Polly je imala problem sa crijevima, moje pisanje, odmah nakon što se to desilo, bilo je loše, Ingrid i Adam su bili potišteni i tako dalje. Naravno, pitanje je bilo, čak i kad je Phillip pitao, da li je on zaista pitao?! Njoj je bila potvrda, da kad je to izrekla - da je njoj zubobolja nestala. Činjenica je, ipak, da nitko nije imao nikakav problem, dok nije rečeno ili inzistirano, da je ovo bila velika lekcija i da smo mi svi uprskali sa davanjem! Mi smo trebali natjerati ovog mladića da puzi na koljenima ili da pita opet i opet ili što već. Sada je ovo situacija za ova pitanja. Prije nego što počnete imati li nekakav komentar, uopće, o davanju u budućnosti?

O: Bolje pažljivo ispitajte prije davanja.

P: (L) Pa, da. Mi smo ispitali koliko smo mogli. Možda ne dovoljno kako bi trebalo, ali uključujući da se radi o maloj sumi novca, to nije vrijedno velike priče ovdje. Ali opet, prije nego što je e-mail bio postan koji kaže da smo imali lekciju zbog Phillipovog ponašanja na email-listi, osobni problemi različitih članova su se pojavili. Moj je osjećaj, da ako mi dajemo bez obaveza, ako mi ne mislimo da će to njega „spasiti“, naša namjera je bila da pokažemo princip. Ali moje pitanje je: da li je Linda u pravu u vezi toga da mi nismo trebali uopće ništa davati?

O: Kada netko daje, bolje je da ne očekuje ništa za uzvrat.

P: (L) I nisam. Ja čak ni kasnije nisam bila uzrujana zbog tog momka, osim te manje ili veće smirenosti kod pisanja e-maila, u kojem je smjenjen kao moderator. I napravila sam to jednostavno kao preventivnu mjeru zbog ranijih iskustava. I ne mislim da su Polly ili Sara ili Barry ili bilo tko drugi imali neka druga očekivanja. Ali jasno je, da od kada je ona nagovijestila da smo mi napravili grešku što smo „ga spasili“, što je bila posljednja misao u mojoj glavi, to je bila prva stvar na njenom umu. Ona je imala osjećaj da je naš cilj bio da ga spasimo i ona je morala biti povezana sa ishodom čak i ako je rekla da nije. Ona je imala jaku nit pričvršćenu njenom davanju.

O: Da.

P: (L) Ona je meni pisala o fizičkim manifestacijama koje su svi dobili, od Sarinih stopala do Pollyjinih crijeva. Ona je napisala da je „P bila bijesna jer je netko rekao da je to bilo pogrešno“ i da je ona to nijekala i da je to bio uzrok njenog problema sa crijevima. Linda je pročitala ovo kao trag potpuno ignorirajući da je ovo bio znak za već postojeće Polly-ino stanje i da ako je taj znak bio uopće povezan sa nečim, bio je više povezan sa njenim problemom nego Phillipom ili pomaganjem njemu. Onda je Sarin problem sa stopalima povezan sa činjenicom da je napisala Lindi da „ona odbija ići tamo“, a ne sa konfliktom sa Phillipom. Naravno ja sam postala svjesna da je Linda manje ili više pisala drugima na listi, pokušavajući uvjeriti ih da je ona bila u pravu, jer ja nisam potvrdila da smo „mi napravili grešku“. U stvari, mislim da je ta cijela stvar bila sitnica ali je to jasno bila velika stvar za Lindu. Ona je očekivala ishod, a nitko drugi nije. Ona je dobila ovu groznu zubobolju koja je trajala, dok nije izbacila na sve nas koliko smo bili loši što smo pomagali Phillipu i kako su se strašne posljedice mogle dogoditi da se nismo „pritegnuli“ i „shvatili“.

O: Zubobolja je nebitna, ali srčani udar nije.

P: (L) Znači, imala je srčani udar koji se manifestirao kao zubobolja?

O: Blizu.

P: (L) Pa, zašto se zubobolja završila nakon što je „rekla što je imala“, takoreći?

O: Ona je bila napunjena negativnom energijom. To se uvijek tako riješava za „izbacivača“, ali ne nužno za „onoga na koga se izbacuje“.

P: (L) Shvaćam. Pa, stvar je u tome, da je moj osjećaj, iz mog vlastitog iskustva, kada se desi neka pojava izvan tebe, to reflektira nešto iz tvog osobnog života. Ti si u procesu davanja ili radiš na svom osobnom putu ili tražiš ljubav, ali je ne dobijaš. Da li je to refleksija njene lekcije?

O: Reflektivnost može biti prisutna, ali lekcije za pojedinca su za pojedinca.

P: (L) Generalno, da li smo mi narušili Phillipovu slobodu time što smo mu poslali novac?

O: Ne.

P: (L) Da li smo prekinuli njegovu lekciju? Ili smo mi postali bogatiji za lekciju?

O: Bliže ovom drugom.

P: (L) Pa, zašto je Polly imala ovu upalu? Da li je to je ishod Lindinog „izbacivanja“?

O: Ne.

P: (L) Pošto me već prije pitala da pitam, koji je razlog problema sa crijevima?

O: Polly ima još lekcija, da nauči smirivanje ljutnje, a uz to i prilagođavanje fizičkog stanja.

P: (L) Kako ona može raditi dalje na sebi i istraživati ovo?

O: Gnojna rana iz pretodnih iskustava.

P: (L) Koji bi bio najbolji prikaz da izađe na kraj sa ovim?

O: Praštanje pomaže, pogotovo kada su oni kojih se tiče sada u 5. denzitetu.

P: (L) Može li se razgovarati sa njom o nečemu što bi bilo riješenje?

O: Teško, ali nije nemoguće.

P: (L) Govoreći o negativnoj energiji, odakle je negativna energija došla koju Linda drži? Da li je ona povezana sa Phillipovim davanjem?

O: Phillip nije povezan sa njenim stanjem.

P: (L) Znači vi kažete da postoji velika stvar koja se dešava Lindi i da je ovaj incident koji se dogodio bila samo prikladna stvar da se okrivi za njeno stanje? Da li je ova negativna energija došla iz njenog neshvaćanja? Da li je to došlo izvan nje, ili je netko projicirao to u nju? Da li su to pojačane emocije u njoj? Da li je to njeno iščekivanje ili iluzija?

O: Nešto od ovog navedenog i još toga.

P: Vratimo se nazad na Polly, uputite je u pravcu za oslobađanje od ovoga dok radi na svojim problemima.

O: Crijeva.

P: (L) Pa, voljela bih imati nekakve naznake koje bi mi pomogle proći kroz ovakve oluje. To sigurno nije dobro za grupu, takvo pretjerivanje u emocijama.

O: Znanje štiti.

P: (L) Radim li ja nekakve greške u vođenju ovog problema? Da li bi trebala rješiti to?

O: Naravno! Kada ti nebi radila greške, to bi onda bio problem!

P: (L) Ne razumijem što to znači. Sve dok radim greške, u redu sam?

O: Ukoliko nebi željela brzo preći na viši denzitet jednostrano!

P: (L) Što to znači? Pretpostavljam, ako ne radiš greške, prestaješ učiti...

O: Zato što si ti završila sve svoje lekcije... “Vrijeme je krenuti dalje“.

P: (L) Postoji li nešto što bi pomoglo Lindi u svemu ovome? Što ona treba vidjeti, ako uopće treba?

O: Ona to neće vidjeti dok se ne prestane boriti.

P: (L) Poznajući nju, ona je tako tvrdoglava, ona to neće prestati dok ne padne na leđa, bukvalno ili simbolično. Ok, idemo dalje. Ova Toltečka knjiga kaže da je 13.06.1994. bio pun mjesec, navodno tog dana Zemlja je ušla u novu eru, itd. Da li je ovaj pun mjesec bio značajan kao što ovaj čovjek, Theun Mares, nagovještava?

O: Ne.

P: (L) Da li je to vrijeme da se ljudi odluče na koju stranu će ići? OPS ili OPD? Da li je to velika stvar koja se dešava u ovo vrijeme?

O: Ne.

P: (L) Koja je najvažnija stvar za ljudsku rasu na koju bi se trebalo fokusirati prije prijelaza na 4.denzitet?

O: Nema takvih stvari.

P: (L) Ne razumijem to.(A) Ne postoje takve najvažnije stvari. Ma kako bile važne, pojedincu su važne, to je različito kod svakoga.

O: Točno, hvala puno Ark!!!

P: (B) Uvijek čujem zvukove u ušima kada vozim kroz Louisianu, čuo sam jasan „zveckajući“ zvuk. Postoji li neko značenje toga?

O: Možeš čuti mnogo stvari na taj način, ako si povećao psihičku osjetljivost.

P: (L) Trebao bi pitati o srčanim i plućnim smetnjama o kojima si pričao maloprije. (B) Neznam što bih pitao.

O: Pusti Barryija da pita što želi pitati, molim te.

P: (B) Nisam htio zbrkati sesiju sa osobnim pitanjima. Postoji li nešto drugo što bih trebao raditi, drugačije od rutinskih stvari, da bi poboljšao zdravlje pluća i sistema cirkulacije?

O: Dijeta. Povećati ishranu povrćem.

P: (B) Postoji li korist od kelacije ( povezivanja željeza u tijelu ) ili peroksida možda?

O: Kelacija ima prednost od operacije. Peroksid: samo vanjska upotreba, ne unutrašnja.

P: (L) Pretpostavljam da možeš to staviti u bocu sa sprejem i pošpricati svuda poslije kupanja. (B) Postoje li neki specijalni pravac ili pažnja kojeg trebamo biti svjesni kod ulaganja u investicijski fond ili u nekom općem smislu?

O: Na putu ste.

P: (L) Sad, imali smo neke goste danas koji su bili Scientolozi, kako sam otkrila. Da li su oni ovdje da bi nas špijunirali?

O: Možda u osobnom smislu.

P: (L) Da li je Ron Hubbard istraživao u pravom smjeru u pomaganju ljudima, da postanu slobodni od strane kontrolnog sistema na planeti?

O: Zamjena, do određenog stupnja.

P: (L) Znači, to je samo zamjena jednog kontrolnog sistema za drugi?

O: Nešto slično tome.

P: (L) Pa, Jack W. kaže da kada Scientologija radi sa ljudima, skidaju ih sa droga, alkohola, oni prestaju tući svoje žene i djecu i postaju produktivni ljudi. Da li je to istina? Oni prestaju biti vezani i postaju bolji u svakom pogledu? Može li se to smatrati pozitivno?

O: Naravno.

P: (L) Koja je loša strana te stvari?

O: Smanjivanje individualnog otkrivanja.

P: (L) Sad, prema Scientologiji, jedna grupa vanzemaljaca se iskrcala u vulkan prije 70 milijuna godina i eksplodirala i od tada je počela ljudska rasa, ili slično. Da li je ijedan dio ovoga točan? Ovo je „početni događaj“ koji mora biti ultimativno odslušan. Može li ovo biti porijeklo čovjeka - pad čovjeka u materiju?

O: Prepušteno svakome da zaključi za sebe.

P: (L) Zašto je Scientologija tako šutljiva? To je nešto za što ne marim, iako to mogu razumjeti.

O: Zašto je Masonski hram tako šutljiv?

P: (L) Da li je Scientologija stvarno toliko agresivno destruktivna prema ljudima koji iznose sve te stvari protiv njih, kao što je opisano?

O: Ne.
P: (L) Da li je Ron Hubbard dobio svoje informacije plagiranjem drugih ljudskih radova?

O: Previše uopćeno.

P: (L) Da li je Ron Hubbard sudjelovao u seksualnim magijskim obredima sa Jack Parsons-om i Alister Crowely-om?

O: Možda.

P: (L) Da li je izveo neke od svojih informacija ili učenja iz tih magijskih seksualnih obreda?

O: Možda.

P: (L) Da li je L. Ron Hubbard bio greenbaumiran?

O: Možda.

P: (L) Može li seksualni magijski obred biti izvor točnih uvida?

O: Može biti, ali može biti i sve drugo. Uvid je otvoren prema individualnim osobinama.

P: (L) Koje su bile okolnosti oko L. Ron Hubbard-a kad je umro? On je uistinu poludio ili se odao drogama?

O: Laura, ovo je nevjerojatno nebitno!

P: Postoji li neki uvid u općenitom smislu koju osoba može steći studirajući Scientologiju i proces revizije ( vraćanja, kako je u knjizi objašnjeno )? Da li  je to koristan put?

O: Što smo mi upravo rekli?!?

P: (L) Ok, shvatila sam. Postoji li još nešto što bi trebali proći, a nismo? Postoji li nešto još iza kuta, čega trebamo biti svjesni? Neka stvar na koju trebamo obratiti pažnju? Ako postoji, molimo ukažite.

O: Pa, specificiranje nije običaj večeras.

P: (L) Morala sam sve ove stvari pitati za druge ljude. Upravo sam došla na web-stranice i to su bila njihova pitanja.

O: Ne treba pitati o onome o čemu već znaš, molim te, nemoj više o Andromeđanima!

P: (L) Znam: Te stvari su tako patetične, ali ljudi su tako zaraženi ovim stvarima

O: Pa?! To nije tvoja lekcija, zašto nas ispituješ? Oni će vjerovati u ono što žele vjerovati.

P: (L) Pa, da li će vanzemaljci sletiti ove godine? Hoćemo li imati glavni NLO udar? Hoće li doći veliki sunčev bljesak koji će ispeći planetu?

O: Laura, znaš ti bolje!

P: (L) Samo sam se šalila...

O: Odgovor: da, ne, da, da, ne, da.

P: (L) Sada se vi šalite! Dali ste 6 odgovora na tri pitanja!

O: Laku noć!