Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2000-06-24


24.06.2000. Ark, Laura, Frank, Barry, JM.

 


P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: Koga imamo sa nama večeras?

O: Morrah.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Cassiopaea.

P: (J) Neznam koliko je korisno pitati o poslovnom planu, ali imam više općenito pitanje: Na koji način najbolje mogu pomoći Lauri i Arku u njihovoj potrazi?

O: "Potraga" je univerzalna. Mi bi trebali pojasniti to tako da dodamo da ona nije ograničena samo na Arka i Lauru.

P: (J) Da li je stvaranje konstrukcije sada važno?

O: Želimo uputiti na to, da smo savjetovali protiv ograničenja, pa ipak, izbori su uključeni unutar vašeg područja.

P: (L) Hoćete reći da ste vi prethodno savjetovali protivljenje ograničenju, ali unutar područja strukture, izbori su nešto što mi možemo napraviti bez savjeta?

O: Ne.

P: (A) Mislim da znam. Prethodno su savjetovali protiv ograničenja i mi smo trebali nastupiti otvoreno. Ali u otvorenosti postoje izbori i neki od ovih izbora su unutar područja, da se stvori plan. Pa, pitanje je: koji su to izbori?

O: Hajde da pokušamo drugi pristup; ograničenje sadrži očekivanje. Put kojim idete nije korporacija. Ipak, ako vi želite direktnije učiti lekcije vezane za ovu činjenicu, tko smo mi da vam stojimo na putu u vašim izborima?!

P: (L) Da li to znači da moramo postupati 100% po instinktu, intuiciji? (A) Odmah?

O: Možda, pregled vašeg puta do sada, dat će vam odgovor na to pitanje. Da li se nešto interesantno dešavalo do sada?!?

P: (L) Mislim da nebi trebali očekivati dobre stvari, već napad?

O: Napad se ne očekuje, to je svjesnost, draga moja!

P: (L) Znači, svjesnost o tome da se može desiti u svakom momentu, bez da to očekuješ?

O: Svjesnost o tome da to postoji.

P: (L) Ok, u vezi objavljivanja knjige, promocije, mi smo još u potrazi za financijskom strukturom da bi platili račune za nju i platili sve troškove. Da li je to….

O: Mi smo ti rekli da će to sve biti omogućeno. Naravno mi smo bili u krivu, zar ne?

P: (L) Ne, niste bili u krivu.

O: Sjećaš li se "starih dana".?

P: (L) Da.

O: Oni su financijski usporedivi sa percipiranom sadašnjicom, točno?

P: (L) Pogrešno. Shvaćam. Drugim riječima, trebam imati povjerenja!

O: Vi ste vođeni na prag unosnih financijskih izvora. Pretpostavljamo da imate "hladna stopala". Možda će prijelaz ovog praga ta stopala malo ugrijati!?!

P: (L) Mislite knjiga, kao izraz unosnog financijskog izvora? Samo to napravimo?

O:  Ne govorimo o knjizi, draga moja!

P: (L) Ne govorite o knjizi? (B) Možda oni govore o stvarima općenito, a ne...

O: Ne.

P: (L) O čemu onda govorite!?

O:  Dajemo vam 20 pogađanja!

P: (J) "Vi ste bili vođeni..." Tko je to "vi"? Laura. (L) Kome govorite?

O: Svima.

P: (L) Oh. Oni govore o svima nama. (A) I ne o knjizi.

O: Knjiga je ok, ali to ne predstavlja trenutni financijski potencijal.

P: (L) Sada postajete uistinu misteriozni. O čemu vi pričate? (B) Da li se oni pozivaju na posljednju sesiju kada su dali neke tragove o akcijama i tržištu, da se prate i istražuju?

O: Odlično Barry! Osvojio si nagradu!

P: (B) Sjetite se poslednje sesije kada ste pričali o tržištu i ti si počela pitti se hoće li tržište nastaviti postojati, a oni su rekli da se usredotočiš na tehnologiju i bio-tehnologiju. Oni su rekli da počneš istraživati. (L) Da li ste htjeli natuknuti da će se dogoditi veliki bum na tržištu i da ako mi to uzmemo sad, možemo profitirati poslije?

O: Ako "uđete u to" bilo kada, bit će vam bolje, pod uvjetom da ste razboriti i istrajni na tome.

P: (L) Pa, samo ste rekli "trenutni financijski potencijal". To ne zvuči kao trenutni financijski izvor za mene.

O: Svako penjanje počinje prvim korakom.

P: (L) Kakve veze to ima sa našom trenutnom brigom koja glasi: učiniti materijal dostupan cijelom svijetu?

O: Sve će sjesti na svoje mjesto.

P: (L) Vi to stalno ponavljate!

O: Zašto vam nedostaje povjerenje? Zar vaše iskustvo nije nikakav vodič? Ili vi možda više volite povratak vašim prethodnim životima?

P: (L) Bilo što drugo u vezi ovoga?

O: Oh, ima toga puno, ali razumijemo ako ste nestrpljivi.

P: (L) Vi ste rekli "tehnologija" i "biotehnologija". Da li je to još put kojim trebamo ići ili bi nešto mogli dodati na to?

O: Nije samo "tehnologija" i "biotehnologija", nego različiti igrači unutar. Strpljivo istraživanje, kombinirano sa onima koji imaju "osjećaj" za to - omogućava dobijanje ključa.

P: (B) Tražite li brzo uspinjanje, npr. jedne osobe, a ne kompanije?

O:  Ili, ili.

P: (A) Ne razumijem nešto. Kada pričamo o dionicama, jedina stvar koju možete napraviti je da kupite dionice, investirate, a onda nemate realnih financija, jer ako počneš prodavati, plaćaš poreze i to nema smisla. Nama je upravo rečeno da ćemo investirati na dug period dok to, takoreći ne postane manje oporezivo, kada budemo stariji od 59 ili slično, zar ne? Tako da mi to nije jasno.

O: Kanal napada vas izbacuje iz kolosjeka!!!

P: (F) Netko vam je rekao, da ako prodajete, morate platiti poreze? (L) Oh, da! (F) Da li mislite da morate platiti kao porez svaki cent koji ste dobili? (J) Jedina solucija je da napravite puno novca, tako da je bi plaćanje poreza uvijek bilo manje od dobitka i tebi još uvijek ostane veliki profit! (F) Da, ti plaćaš porez, ali ti još uvijek imaš još mnogo onog što ti je preostalo. (J) Da, zamisli što bi se dogodilo da si kupio Microsoft u početku! Mogao bih naći sljedeći Microsoft! (L) Ok, dajte nam trag za sljedeći Microsoft. (B) Mislim da oni daju trag u vezi osobe koju trebaš tražiti.

O: Strpljivo istražujte; umrežavajte se. Kombinirajte energije.

P: (L) Znači, oni govore da mi svi trebamo istraživati, povezivati se i kombinirati energije. (B) Pitam se da li misle "strpljivo" u medicinskom smislu kao "pacijent"? ( patient = pacijent = strpljiv, prim. prev. )

O: Oh, oboje.

P: (B) Pa, imamo trag sada. Znači, to nije samo strpljenje u vremenskom smislu...

O: Potruditi ćemo se posljednji put da bi pomogli: "ako tražite neobrađen dijamant", kako ćete ga tražiti???

P: (B) Kopat ću zemlju u okolini poznatog dijamantskog rudnika! (L) Da. Kopati u blatu!

O: Pa, da li ćeš kopati lopatom po zemlji grčevito?

P: Ne, kopat ću pažljivo!

O: I kako znaš da se nalazi rudnik dijamanata u okolini?

P: (L) Možda postoji znak koji pokazuje: "Rudnik dijamanata"! Ili je to možda područje koje je ograđeno ogradom, koje je odvojeno od ostatka područja! (B) Ili ćeš ga potražiti?

O: Pogodak! Barry obara s nogu noćas!

P: (L) Želim samo da vi momci znate da sjedimo noćas ovdje zbog knjige! Kažete li da to nije važno?

O: Knjiga je dobra, ali sve treba biti na svojem mjestu.

P: (L) Pa, mi moramo zaraditi novac, da bi izdali knjigu. (B) Najgora stvar koju možeš napraviti, kad pokušavaš napraviti bilo što, je to da imaš manjak kapitala. (J) Da. (B) Iako, ove ideje ovdje nisu o profitu, ne možemo ništa zbilja napraviti bez kapitala. Mislim da je to problem koji Kasiopejci pokušavaju ovdje riješiti. Sada, što je sa kompanijom koja kombinira "strpljivo" i "istraživanje" na drugačiji način; možda neka internet firma koja istražuje pomoću interneta, kako sam za to nedavno čuo? (L) Da li je Barry na nečemu ovdje? Da li je ovo vrsta "neobrađenog dijamanta" kojeg bi mi trebali tražiti?

O: To bi moglo biti dobro, ali možda nebi trebali pokušavati otkrivati dizajn kutijice s blagom, dok ne otvorimo vrata.

P: (L) Koju vrstu kapitala vi predlažete kao početni kapital, da bi se postiglo...

O: Ne možemo vas voditi dalje naprijed u tom smjeru, žao nam je!

P: (J) Rekli ste Lauri da ode na internet i tako je pronašla Arka. Kakav bi adekvatan dobitak bio u mom slučaju? (L) Dobro pitanje!!!

O: Mora da se šalite!

P: (L) Ne, ne šali se. Ozbiljan je. Ali bila sam na internetu jer sam bila zainteresirana za svoje istraživanje. Bio je to dio moje misije. Mislim da je moj fokus bio ono što je otvorilo prava vrata za mene. Nisam imala ideju niti očekivanje - NIŠTA. Možda, ako vi tražite, vi BLOKIRATE ono što bi trebali imati u svojem životu? Možda zauvijek.

O: Da!

P: (L) Pa JM misli da je Ivey bila ta posebna!

O: On je to očekivao. Do sada trebamo znati da je to malo razočaravajuće.

P: (L) Mislim da trebaš jednostavno odustati. Ja jesam. Ja sam bila fokusirana na stvar, na samo jednu stvar: potraga za istinom. I, pojavilo se da se je Ark isto tako fokusirao i to nas je spojilo. (B) Da, to je kao sastajanje. Obučeš se i odeš u kafić i sjediš tamo sam cijelu noć. Onda, promijeniš metodu, obučeš sve prljavo i odeš u bar da se osvježiš i upoznaš nekog! (L) Ok, sad moja pitanja. LS, iz grada Karinya, ima malu anketu o Lizardima na svojoj web sstranici. Pitao je ljude da li misle da je ta priča istinita ili ne i imaju li komentare. Jedna osoba je napisala: Izgleda kao istina, kao i Wave serija. Molila bih prijedloge u vezi zaštite. Postoji tako mnogo točnih informacija ovdje da su moje oči krvave posljednja tri dana, dok prerađujem svoju omiljenu stranicu: Kasiopejske transkripte... predivna pomoć! Hvala vam što šrite to znanje na internetu". To je sve ok i dobro, ali onda je druga osoba napisala: "Priča je istinita, ali neki dijelovi podataka nisu istiniti za našu vremensku liniju. U našoj vremenskoj liniji nisu svi podaci potpuno točni kao oni primljeni od Kasiopejaca. Mi ćemo susresti 10 planet ( Nibiru ), koji je umjetno navođen, a ne grupu kometa. Reptoidi djeluju iz astralnog / 4. denziteta ali "denzitet" je samo relativan i spoznaja o samo 7 denziteta je zbunjujuća. Nisu svi Reptoidi ili Graysi na OPS nivou i stvari nisu tako jednostavne kako priča o tome kaže. Mislim da će ovo pomoći ljudima da bolje razumiju ovu dramu!" I naravno, potiče se da posjetitelji posjete Nibirske web stranice gdje mogu saznati pravu istinu o denzitetima, itd. Sad, htjela bih znati, da li se nešto promijenilo, kao što se to ovdje spominje? Da li pričamo o "staroj vremenskoj liniji" kao što je naznačeno ovdje?

O:  Ne.

P: (L) Postoji li deseta planeta, Nibiru, u našoj trenutnoj vremenskoj liniji, prirodno?

O: Ako želite to tako nazvati, da.

P: (L) Da li je ta deseta planeta, koju neki žele zvati Nibiru, umjetno usmjerena planeta?

O:  Kada ti pitaš ova pitanja Laura, već se osjeti da imaš neke uvide.

P: (L) Pa, naravno. Znam da su reptoidi i Graysi OPS i da su oni 4. denzitet, što podrazumijeva shvaćanje da su oni više polarizirani u OPS mod, što podrazumijeva i veći nivo odvratnosti i da neki od njih postoje i kao OPD, ali to je tako rijetko da nije vrijedno spomena. Također sam dovoljno istraživala o nivoima denzitetima i izvan kanaliziranih izvora, i tu je puno toga dano, govoreći povijesno i matematički...

O: Graysi i Reptoidi su OPS, a i VI ste također. Zato i mi pretpostavljemo da to znači da netko, negdje, promatra i treće-denzitetsku ljudsku rasu isto kao "loše momke".

P: (L) Oh, pa da. Žohari, posebno. Što se njih tiče, ja sam Sveti Bog ...ili Đavo! Čitatelj piše: "Laura, pohvaljujem te za tvoju viziju, srdačnost i hrabrost... Pročitala sam većinu materijala sa velikim interesom. To mi se čini u redu, ali imam nekoliko pitanja: Ne mogu povezati ideju našeg zarobljavanja ili namamljivanja ( u smislu naših osjećaja ili osjetilnosti ) u fizičko stanje sa idejom da smo mi napredovali kroz biljno i životinjsko stanje". Ovo je dobro pitanje. To pokazuje da je energija kreacije napredovala kroz vegetativni i životinjski svijet, da životinje mogu preći u treći denzitet i postati ljudi, kao što i ljudi mogu napredovati u 4.denzitet. Kako da usaglasimo ovo sa idejom da su ljudske duše uhvaćene u trećedenzitetska tijela iz četvrtog denziteta, od strane Lizzarda? Da li govorimo o dvije različite funkcije? Dvije različite grupe?

O: Ljudi nisu bili zarobljeni od "Lizarda".

P: (B) Mi smo voluntirali! (L) Pa, oni su rekli da su Lizardi čekali pravu matricu duše da bi "ušla". Tako, mi smo bili prava matrica duše i mi smo stupili u ova genetsko-dizajnirana tijela, koja su kreirali Lizardi. To je ono što ste rekli. Pa, kako da usuglasimo ulaženje u ova tijela trećeg denziteta sa duševnom evolucijom kroz stanja vegetativnog i životinjskog svijeta?

O: Ako pogledate bolje materijal, nije rečeno da je vaš stupanj svijesti trenutno predstavljen kao ljudi i mnogi drugi koji su "ušli" u nešto drugo, već samo u FIZIKALNOST.

P: (F) Možda su pojedinačne svijesti ušle u različite fizičke forme. Neki mogu "ući" u ljude izlazeći iz šišmiša, a neki mogu napraviti drugačije. (B) Ti nemožeš pomiješati niti jednu vrstu evolucijskog sistema. To je jedna tekuća i konkurentna stvar. (F) Mi biramo fizička iskustva u mnogim oblicima, možda je to istovremeno, a ne linearnom progresijom, ali budući da mi percipiramo vrijeme ovako kako percipiramo, čini nam se da je to progresivno. Možemo biti sve vrste stvari u različitim realitetima .(L) Tako da se to odnosi na ideju "simultanih izlazaka?" Pola Svega je izabralo da "zaspi" kao materija, a druge "jedinke" ili grupe su odlučile interagirati se sa materijom tako da ju "informiraju" sa životom svih mogućih oblika, manje ili više, simultano? Tako da imamo duše koje se kreću sporo kroz materiju ciklusom dugih valova, krećući se kroz denzitete eonima i duše koje su odlučile ubrzati stvari, ulazeći direktno u tijela i mjenjajući ih. Pa, meni se čini da je to nekakvo kršenje slobodne volje energije tih tijela i rasta njihove svjesnosti kroz ciklus dugih valova. Da je u tome OPS, iako se to tada nije shvatilo kao takvo. I takav akt bi mogao imati velike posljedice u onom smislu u kojem ste vi to nazvali "debalans baziran na želji". Vraća nas natrag na priču o Rasipničkom Sinu. Tako da imamo kompleksnu ideju o dušama i njihovoj evoluciji na više načina.

O: Da.

P: (L) I na kraju, to je jedna bezvremenska masovna podjela i izlazak, koji je bio, jest i biti će?

O: Da.

P: (L) Postoje neka pitanja koja su bila pitana u vezi toga, koja vrsta ljudske rase je nastala u Lyri: mislim da je Lyra konstelacija, a ne planeta, ali ova osoba navodi: kompletna ljudska rasa dolazi sa Lyre."

O: Ne.

P: (L) Pa, postoji mnogo informacija u ovoj liniji. Billy Meier to tvrdi. Ova osoba kaže "Ljudska rasa nije u originalu postojala na Lyri; došla je iz neke druge galaksije, ali prvo je počela evoluirati u našoj galaksiji u Lyra sistemu."

O: Bliže.

P: (L) Prativši Andromeđane Alexa Coliera, "postoji oko 135 milijardi ljudskih bića u 8 galaksija blizu naše. Postoje također i druge rase. Mnoge od tih rasa imale su mnoge konflikte sa ljudskom rasom i ti konflikti se nastavljaju, ali dešavaju se stvari koje znatno olakšavaju taj problem..."

O: Vaša trenutna fizička forma je bila fino podešena za vašu sadašnju lokaciju kroz napredan biogenetski inžinjering. To je jedan tekući proces koji se odvija.

P: (L) Navodi se ovdje: "Mnogi članovi vanzemaljskih rasa žive prosječno od 1000 do 1500 godina." Vi ste nam već rekli da su takve godine slučaj u četvrtom denzitetu. Ali ovdje se dalje navodi: "Andromeđani žive prosječno oko 2007 godina. Oni ne gledaju na vrijeme na isti način kao mi. Oni kažu da je naš univerzum, koji se sastoji od svega što znamo i ne znamo, hologram star oko 21 trilijun godina. Oni kažu da je sva materija u našem univerzumu izašla iz crnih rupa i da se ispod svake galaksije nalaze crne rupe odakle sve dolazi." Da li je sve u našoj galaksiji došlo iz crne rupe? Da li je centar...

O: Vau! Čekajte malo! Izraz "godina" je 3D koncept zemaljske varijante.

P: (L) Znači drugim riječima, cijela stvar je smiješna?

O: Ne, nije cijela stvar smiješna. Nešto bi moglo biti, ali ne sve.

P: (L) Pa, ovdje ima jedna interesantna stvar: prema Andromeđanima, specifičan zvuk i frekvencija boje se počela emitirati iz svih crnih rupa u poznatom univerzumu od datuma 23.03.1994. g., ta energija i frekvencija kreira holografske otiske kroz sve dimenzijske nivoe, od kojih, kako su oni rekli, ima 11 denziteta za kreiranje. Ova nova holografska kreacija je postala 12 denzitet. Oni kažu da ovaj novi holografski otisak ima jednu frekvenciju. Ova frekvencija vuče gore sve dimenzionalne nivoe koji tu spadaju. Kažu da će do decembra 2013-te 3. denzitet, kakvog ga mi znamo, prestati postojati. Implodirat će u sebe, sve će se urušiti. Oni na 11. nivou idu na 12 nivo. Pretpostavljamo da ćemo ići na 4. a onda na peti nivo. Iz Andromeđanske perspektive, 4.denzitet je svijest. To je mjesto gdje je cijela rasa telepatski povezana, jedni sa drugima. Oni su svjesni jedni drugih, osjećaju jedni druge, svi su kao jedan um, odvojene individue, ali opet jedno. Peti denzitet su bića, percipirana iz trećeg denziteta kao svjetlost. To je ono što oni kažu da će se nama desiti u decembru 2013, bazirano na njihovoj znanosti". Alex Collier me pitao: "Da li ja to znam ispravno? Znat ću, kad i vi saznate, a do sada nisu bili u krivu." Pa...

O: Bez komentara.

P: (L) Niste nam rekli da li su se ove stvari sa zvukom i bojom iz crne rupe uistinu dogodile?

O:  To je na vama da odlučite.

P: (L) Pa, prema Andromeđanima i Carli McCarty - Ra kanal, planeta koja je postala pojas asteroida je bila Maldek, a ne Kantek.

O: Ali tko ju tako zove?

P: (L) Očito NE oni koji su na njoj prebivali.Vi mi momci dajete teške zadatke večeras.

O:  Ne, ti nama daješ teške zadatke.

P: (L) Sada, ( prikazuje metal u obliku zvijezde ) JM ima ovdje jedan pribor i on maše s tim oko mojih stopala i čini se da bol iz mojih gležnjeva nestaje. Možete li mi reći kako se to dešava?

O: To je interesantan mali pribor!

P: (L) Kako on čini da bol nestane? Testirala sam to, jednu nogu jedan dan, a drugu nogu drugi dan. Da li bilo koji drugi komad metala čini isto?

O: Ako je ispravno postavljen.

P: (L) Osoba ili pribor?

O: Oboje.

P: (L) Izgleda da radi. (A) Da li je oblik važan da bi to radilo ili neki drugi oblik može omogućiti da to radi na isti način?

O: Oblik pomaže.

P: (L) Što je sa simbolima ugraviranim u to ? Da li oni pomažu?

O:  Možda.

P: (L) A što je sa metalom od koga je napravljen?

O:  Možda.

P: (L) Dakle, oblik je najznačajnija stvar. (B) A što je sa namjerom osobe koja to koristi?

O:  Da.

P: (L) Što bih vi predložili kao ispravno pitanje, koje bi me usmjerilo na pravi smjer?

O: Samo pusti da teče, draga moja!

P: (L) Željela bih znati da li je Solomonov hram isto kao i Stonehenge, ili je Solomonov hram isto što i Piramida? Očigledno Solomonov hram u Izraelu nije postojao sve do nakon Babilonskog zatočeništva Židova, nakon čega je Židovima bila propagirana njihova cjelokupna povijest, da bi se stvorio nacionalistički osjećaj, da ih se odvuče da bi otišli kući i zapravo sagradili hram. Ili je tu nešto drugo, potpuno različito?

O: Barem je jedno od ovog gore.

P: Pa to je sjajno! Ili je kao Stonehenge ili kao Velika piramida ili nešto sasvim drugo! To ostavlja sve kao opciju!

O: I to je to, zar ne? Ostavi sve kao opciju!

P: (B) Sredinom sedamdesetih, sradio am kao pomoćnik Kalifornijskog zavoda za farme izvan Barkeleya i bio sam smatran članom nastale tajne organizacije CFO-ova ( Chief Financial Officer - šef financija ) firme. Što ili tko su oni? I da li moje odbijanje poziva ima bilo kakve veze sa opozivom mog putovanja?

O:  To je vjerovatno dobro da si odbio, osim ako uživaš u tome da budeš lutka na navijanje. Organizacija je bila povezana sa financijskim konzorcijem po imenu "Zebulon".

P: (L) Pa, to je ime iz Biblije. (J) Ja bih samo volio znati što se desilo kada sam bio u Milwaukee-ju. Bio sam u hotelskoj sobi, ležao u krevetu, postavljao pitanja i nešto se dodgodilo. Tko je to bio, tko je govorio? Imao sam rekorder sa kazetom. Tražio sam da se Kasiopejci jave i volio bih znati tko je to bio?

O: 4.denzitetski kapetan ( skipper, prim. prev. )?

P: (L) Što je to "kapetan "?

O: Netko tko traži međudenzitetsku komunikaciju.

P: (L) I, što se desilo tamo? Ne shvaćam to. Hoćete reći da je JM kapetan?

O: Ne.

P: (L) To biće koje je razgovaralo sa njim je "kapetan"?

O: Da.

P: (L) Da li je to bilo biće OPS ili OPD?

O: OPS.

P: (L) Možete li objasniti zašto je tako, da kada OPS bića komuniciraju, da mogu proizvesti tako blagonaklone, tople osjećaje? Nema li u nama neka vrsta instinkta koja bi pomogla da prepoznamo ovakve stvari?

O:  Neka vrsta "male crvenkapice".

P: (L) Mislite, mi smo kao neka vrsta "male crvenkapice", i oni su se obukli kao baka. (B) I mi vidimo baku ( interna šala koju će shvatiti moji prijatelji, kad ovo pročitaju, iz Itzhak Benton-a, "From atom to cosmos" dokumentarca... ) zato što je to ono što mi ŽELIMO vidjeti. (J) Da, i ako želimo vidjeti Kasiopejce, oni će se obući kao oni! (L) Kako bi to "mala crvenkapa" mogla otkriti? Ona to nije otkrila dok vuk nije skočio i ulovio je. Da! I on je već bio pojeo baku! Do trenutka, kad je vuk skočio iz kreveta da bi ju pojeo, mala crvenakpica je bila u "mraku", iako je vidjela nešto što ju je zbunilo! Znate: velike oči i sve to...

O:  Ona to provjeri kod Kasiopejaca na ploči za kanaliziranje.

P: (L) Rekli ste da komunicirate sa drugim ljudima na planeti. Da, mi smo bili jedini koji koriste ploču za kanaliziranje koja omogućava izvjesnu jasnoću informacija i izvjesnu objektivnost koju kao takvu nebi mogli inače postići...

O: Da.

P: (L) Sa koliko drugih ljudi komunicirate na planeti?

O: Varira, oko 50.

P: (L) To nije veliki broj. Kada obično komuniciramo, znam da metoda s pločom i grupom imaju ujedno svoje prednosti, ali i ograničenja. Dakle, kada vi komunicirate sa drugima, kakav je općenito oblik ili način?

O: Pojedinačno kanaliziranje.

P: (L) Da li ovi ljudi kanaliziraju u transu; dobivaju li to u svoje glave dok hodaju ulicom; ili su u stanju meditacije; ili to zapisuju i dijele?

O: Sve gore navedeno.

P: (L) Znaju li oni da su to Kasiopejci?

O: Većinom ne.

P: (B) Da li je to zbog njihovih vlastitih percepcija?

O:  Djelomično.

P: (L) Pa, ako oni neznaju da su to Kasiopejci i to je dio njihove percepcije, da li njihova percepcija također, do izvjesne granice, na neki način utječe na materijal, tako da ga mi ni nebi mogli prepoznati?

O: Blizu.

P: (L) JM je imao nevjerovatno iskustvo u vlaku za Tajland i on je to PREPOZNAO kao da dolazi sa Kasiopeje. Da li ste vi momci to njemu dali malo podešavanje?

O: Da.

P: (L) Da li bi bilo pogodno za nas da potražimo ove druge?

O: Ako bude trebalo, naći će oni vas.

P: (B) Jedne noći, još u 50-tima, otišla sam spavati sa specifičnim mislima i sljedeće jutro sam se probudila sa istim mislima, baš tamo gdje sam stala. (L) Kao da cijela noć nije protekla.

O: Astralno putovanje.

P: (B) Da li je to isto kao i kad sam vidjela svjetlost?

O:  Ne.

P: (L) Što je to bilo? (B) To je bilo klasično iskustvo blisko smrti.

O:  Da. Barry je imao neka divlja iskustva koja potpuno ne otkriva, povezana sa ovime.

P: (L) Da li si ti bio divlja osoba tada? (B) Vjerovatno. (L) Hmmm. (B) Što to ne otkrivam?

O: Spletkarenje u tom vremenu.

P: (L) Da li si bio u nekoj borbi ili nešto? (B) Bio sam prilično miran tada. (L) Neznam na koje pojedinačne stvari oni upućuju; da li je to bilo viđenje svjetlosti ili astralno putovanje? Što?

O: Upućuje na punokrvnost.

P: (L) Da li si imao više od ova dva iskustva? (B) Oh, mnogo više. Oni spadaju pod opće psihičke stvari. Osjećao sam tada da je moja umješanost eksperimentalna i trebala je biti svrhovita i ja sam, u neku ruku, prestao.

O: Energije su se izgrađivale.

P: (L) Koje vrste energije?

A: Mnoge.

P: (L) Pa, neki od ljudi na mail listi su imali zastrašujuće snove. Carolini je ukraden novčanik, imala je san da su je orobili i takve stvari. Stvari u Carolininim snovima su se odnosile na to, da su joj ukradene živežne namirnice, a nekoliko dana kasnije bila je u trgovini i ukraden joj je novčanik. Napisala je i sve nam je rekla o tom snu i karakteristikama tog incidenta. Mi smo to analizirali, ali smo u neku ruku, nešto propustili. Možete li nam objasniti vezu sa Carolininim snom o krađi namirnica sa krađom njenog novčanika? Da li je ovo jedan oblik napada ili slučajnost? (A) Postoji i treća mogućnost: da je imala taj san i onda je privukla taj događaj...

O: Upozorenje. San je bio upozorenje dolazećeg događaja.

P: (L) Da li su, ovaj san te događaj nakon sna, oboje upozorenja o opasnosti zbog knjige koju ona sad piše?

A: Ne.

P: (L) Znači, taj događaj nije na nikakav način povezan sa njenom knjigom ili ljudima oko nje?

O: Napad.

P: (L) Vi kažete da je san upozoravao na događaj, a događaj je bio napad. Da li bi ona bila u mogućnosti da smanji stupanj napada, ako prekine veze sa ljudima koji su povezani sa tom crkvom?

O: Ona mora naučiti svoje lekcije. Što je značajnije, odnos sa tim ljudima ili potraga. Kada je ovo dvoje u konfliktu, mnogi izaberu da ne vide vezu između toga!!!!!

P: (L) Ok. Postoje li bilo koja druga pitanja koja trebamo pitati sada?

O:  To je na vama.

P: (J) Prije nekoliko sedmica sam ležao na krevetu pokraj svoje kćerke i u isto vrijeme sam bio u nekom drugom realitetu. U drugom realitetu se iz moje glave protegla neka vrsta žice i kada se to prelomilo, moji zubi su počeli trnuti. Zapitao sam se što je to, zbog toga što to nije bilo u ovom realitetu. Moja polusestra je bila u tom drugom realitetu i ja sam joj rekao da pogleda u tu žicu i da zapamti, jer je to vrlo važno. Što je to bilo?

O: Psihička vježba koja se često uključuje, prirodno.

P: (L) Što? (J) Ne razumijem. (A) Tko je bio često uključen u nju?

O: Onaj koji to proživljava.

P: (L) Hoćete reći da inače JM radi ovu vrstu stvari često, ali on samo nezna da to radi?

O: Zna malo.

P: (L) Što je bila priroda žice koja je izašla iz njegove glave?

O: Vizualizacija.

P: (L) Vizualizacija čega?

O: Žice.

P: (L) Što ova žica predstavlja?

O: Skrenuli ste sa puta.

P: (L) Da li je to bila stvarna žica u drugom realitetu ili je to bila psihička žica?

O: Oboje.

P: (L) S tim što ju je on izvukao, što je JM postignuo?

O: Prepoznavanje sposobnosti.

P: (J) Pa da! Ovo je prvi put da sam bio SVJESTAN toga!

O: Rutina osobnog testiranja.

P: (L) Što ga je stimuliralo da odjednom postane svjestan toga ili da može održati svjesnost o tome?

O: Nije stvar u tome što se desilo. On je vježbao takve stvari često, više zbog iskustva samog po sebi.

P: (L) Kako je došlo do toga da je prvi puta bio svjestan toga? Kažete da je on to često radio, ali nije bio svjestan da je to radio.

O: Da, on je bio svjestan.

P: (J) Pa da, ja sam bio svjestan te dvojne svjesnosti, ali nikada nisam bio u potpunosti svjestan! Bio sam budan i uspavan u isto vrijeme. To je bio prvi put, da sam iskusio nešto tako duboko.

O: Postoji uvijek prvi put za sve.

P: (L) Pa, mi smo mislili da smo imali nešto interesantno za pričati o knjizi... ali vi momci niste ulazili u to. (A) Pa, postoji pitanje: neprofitabilno ili lišeno slobode?

O: Nešto slično lišenju slobode je bliže cilju.

P: (L) Ok, još nešto za neke teme o kojima smo pričali?

O: Ne. Laku noć.