Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2000-02-05


05.02.2000.

 

P: Pozdrav

O: Pozdrav.

P: Koga imamo s nama večeras?

O: Tiannih.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Cassiopaea.

P: Ok, imamo jedam problemčić ovdje. Htjela bih pitati jedno pitanje bez straha da se shvati kao previše OPS.

O: To je OPS, ali neka bude.

P: Postoje li velike promjene u stavu Tom French-a u zadnje vrijeme?

O: Ne.

P: Da li je T. oduvijek mislio da sam ja malo luda?

O: Da.

P: Kako je uspio prikriti to od mene? Mislim, osjetila sam interes i mentalno učešće. Kako je sačuvao ovu fasadu?

O: Interes u svojem zadatku.

P: Što je njegov zadatak, kako on to vidi?

O: Ti.

P: Pa , kako me on vidi?

O: Fascinantna žena.

P: Zašto nije napisao tako u svom članku, a ne kako je on napisao - da misli da sam ja luda?

O: On tebe ne vidi kao „ludu“ u doslovnom smislu. Štoviše, on tebe vidi kao divlju, ekscentričnu, koja  koristi ekscentričnost kao način preživljavanja, što je zajedničko kod svih ljudi. Potreban je širi pogled. Gospodin F. te stvarno voli Laura. Ne bi bilo potpuno neispravno da se kaže da je imao neki pohotan interes u jedno vrijeme. Ali takvo je stanje te duše. On ti ne želi ništa nažao. Ali je opet pogrešno shvatio dubinu tvoga bića, pokušavajući da ga etiketira. Ali to još do kraja nije uspio razumjeti. Njegovo područje ne sadrži toliko dubine kao tvoje. Pokušaj shvatiti, koncept 6-tog denziteta svjetlosnih bića je njemu stra, kao tebi profesionalno hrvanje.

P: (F) Ali to povlači pitanje: Koliko je njemu poznato profesionalno hrvanje? (L) Pretpostavljam da on radi na promjenama o kojima smo pričali. Da li je to slučaj?

O: Do neke mjere.

P: Postoje li bilo koje druge promjene koje bi trebali tražiti da napravi?

O: Možda male.

P: Koji je najvjerojatniji ishod članka sa promjenama koje su napravljene i kakav će izaći, s obzirom na sadašnje mogućnosti?

O: Cvijeće i bodeži. Slava i neslava. Ali Laura, F. i Arkaduizs....Takvo je područje u kojem vi sada bivate.. Ako ne možete podnijeti toplinu, izađite iz kuhinje, ali ako napustite kuhinju, propustit ćete miris. U stvari, oni koji imaju predispozicije za pozitivnu reakciju, reagirati će pozitivno, bez obzira na sadržaj i obratno.

P: Pretpostavljam da to je to, i to je tako. Kako će cure reagirati na ove stvari. Zabrinuta sam za A. da se nebi uznemirila.

O: A. je manje ranjiva u ovo vrijeme. Može vidjeti bilo koji „upitni“ sadržaj kao jednostavno opravdanje već postojećih negativnih osjećaja prema tebi. Drugim riječima, ona će to iskazati, rađe nego zadržati.

P: Kakva će biti L.-ova reakcija kad sazna da sam mislila da je on robot?

O: Ti bi trebala oštro djelovati.

P: Da li će ovo imati pozitivne ili negativne efekte na Tomovu karijeru, osim njegovog djelovanja na nas?

O: Više pozitivne.

P: Postoji li bilo što važno, što bi mi trebali pokušati promijeniti, uz ono što već jesmo? Postoji li nešto bitno što se može promijeniti, a što još nismo vidjeli?

O: Pa, kasno je za još revizija. Ipak, ovo može poslužiti za privlačenje daljnjih vanjskih interesa.

P: Članak za privlačenje daljnjih vanjskih interesa?

O: Da, TV , vijesti, autora, objavljivača, itd. Zapamti „Saint Petersburg Times“ ima vrlo posjećene web stranice, također...

P: Pa zašto se osjećamo, kao da čekamo da nam giljotina padne na glavu?

O: Giljotina će promašiti, ako se povuče glava.

P: U vrijeme prije T. i Ch. razvoda, sanjala sam san da su se oni razveli i to je bio jasan predosjećaj da će se oni razvesti. Ali na kraju u snu, Ch. je promijenila mišljenje. Međutim, izgleda da je T. taj koji je promijenio mišljenje i Ch. se pita zašto?

O: Sva poglavlja te priče još nisu napisana.

P: T. ima novu djevojku, M. Sumnjamo da je njegova nova djevojka poslana da bi mu smjestila, da ima neku vrstu utjecaja na njega. Da li ovo viđenje približno točno?

O: Približno.

P: Što M. želi od T.?

O: Nije sigurno.

P: Što M. zaista misli o T.?

O: Nije sigurno.

P: Postoji li bilo što što nam možete reći o M. i T.?

O: Ona nemože reći, niti mi. Mi bi mogli objasniti što T. traži od nje, ali ćemo upotrebiti vašu popularnu rečenicu: „ne želite znati niti se upuštati u to“.

P: Pa što bi trebao biti Ch.-in pravac sada..?

O: Strpljivost. Uljudnost je obično najbolja opcija.

P: Što je sa Santilijevim poslom? Imaju li oni strojeve koji proizvode besplatnu energiju ili u najmanju ruku, više energije izlazi van, nego što ulazi unutra?

O: Ne.

P: Da li su oni protiv ideje da netko dođe i da to vidi, zato što bi ta osoba mogla otkriti da su njihove tvrdnje precijenjene? Upotrebljavaju li ove tvrdnje kao mamac da bi dobili državna sredstva?

O: Neće dobiti državna sredstva. Ovi ljudi nisu svjesni da je „ vlada“ potpuno svjesna kako proizvesti „besplatnu „ energiju“. Iako, neki privatni izvor, Evropski, bi mogao biti zainteresiran.

P: Jesu li oni pokušavali privući sredstva prevarom?

O: Više nespretnošću, nego obmanom.

P: Vrlo je tužno da je Santili uvučen u krug takvim ljudima! (F) Nije li oduvijek bio? (L) On je pod uticajem pogrešnih ljudi! I mislim da mi uopće ne želimo imati išta s njim.(A) Kada smo pričali o Kaluza Kleinu, vi ste spomenuli Nijemce koji „istražuju petlje cilindra“ u vezi putovanja kroz vrijeme. Neznam što to znači, ali mislim da se odnosi na ekstra dimenziju, hipersvemir. Mi smo jednom pitali i rekli ste da je cilindar dvostruka petlja. Onda ste rekli da bi trebali razmisliti o istinskom značenju ove rečenice. Sada neznam kako razmišljati o istinskom značenju, ali znam kako raditi matematiku.Pa sam onda nacrtao tri slike:
-Prva je pravi cilindar
-Druga je.. poput cilindra unutar cilindra
-Treća je kao torus ( krug ).
Laura je rekla da nije niti jedno od toga, da bi trebalo imati jednu stranu kao mobiusovu vrpcu – gdje nema niti desno niti lijevo. Pa, ovo može biti opcija 4, nešto slično Kleinovoj boci ili opciji 5, nešto kao iskrivljeni krug. Da li je 1, 2, 3, 4, 5? Ili 6, ništa od spomenutog? Ili neki od ovih?

O: Izbor 3.

P: 3 je krug. (L) Što je petlja cilindra? Da, postoji jedna petlja i onda postoji druga petlja. Jedna petlja je ono što mi zovemo - cilkličko vrijeme.

O: Vremenski ciklus.

P: Što je druga petlja?

O: Obuhvaćena, ali ne i sveobuhvatna.

P: Pretpostavljam da to znači da je to obuhvaćena, ali ne i cijelokupna stvar. Pokriva dio toga, ali to nije cijela stvar.Što to znači?

O: Da.

P: Čekaj, pitala sam što je druga petlja. Druga petlja je obuhvaćena, ali nije sveobuhvatna?

O: Zapamti, imate cikluse, ali to nužno ne znači kružno. Treća dimenzija je prikaz omče, traži šesterokut za više. Geometrijska teorija daje ključne odgovore. Pogledaj zvjezdane prozore. Osmerokut, šesterokut, peterokut.

P: Jesu li to različiti nivoi denziteta?

O: Ne, ali su povezani. Geometrija te vodi u to, algebra te „oslobađa“.

P: To je zanimljivo. Postoji web-stranica Tony Smith-a, i kada god sam tražila ključnu riječ koja se pojavi tu, sve vodi ravno na Tony Smith. On tamo ima sve. (L) Ali, zna li on što radi? (A) Pa, on to sve tamo ima. Sada radi na novoj teoriji gravitacije. (L) Ali ako on zna nešto, hoće li još šetati unaokolo? Još nešto?

O: Ne, za sada ne. Laku noć.