Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1999-09-25


25.09.1999.

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: Koga imamo sa nama večeras?

O: Klorhn.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Cassiopaea.

P: Htjela bih se dotaknuti nekih tema.Očito, postoji jako puno špekulacija na raznim mjestima po internetu o raznoraznim "nepogodama". Bila je to kometa Lee prije par mjeseci; onda je Nostradamusova izjava napravila općtu paniku; sad zvone i druga zvona za uzbunu. Smatra se da je za katastrofe na planeti odgovoran prolazak komete Lee kroz Sunčev sistem. Razne špekulacije navode da će asteroidi ili druga tijela slična kometama uzrokovati velike katastrofe zbog njihove interakcije sa Suncem i ostalim tijelima u Sunčevom sistemu. Internet je postao veliki forum za prognoze sudnjeg dana. Stranica za stranicom čeka koban pad nekog nebeskog tijela na Zemlju. Mislim, ostalo nam je još samo par dana, prema jednoj stranici! Znam da smo se bavili ovakvim izjavama i ranije, ali histerija u grupama se povećava, stvara se, razmnožava se, prenosi i potiče preko interneta. Možete li komentirati, molim vas?

O: Normalno, ne "komentiramo" ne-traženja, ali samo da kažemo da se mnogi drže "proroka sudnjeg dana" kao sredstva da se oslobode svoje vlastite frustracije. Tj. "Samo čekaj, Henry Higgins, samo čekaj!!"

P: Na jednoj stranici, jedna osoba čita dio zapisa objavljenog na našoj stranici, gdje ste vi u toj sesiji tražili da zamijenimo plancetu, jer je na staroj bio kamen zalijepljen superljepilom. Ova osoba je na to pretpostavila čudnu interpretaciju ovog zahtjeva za novu planchetu, kao da je to bila neka tajna, šifrirana poruka samoj njoj! To je za nju bila simboličnost "topljenja ugljika planete zemlje," stoga slijedi "devolucija" ljudske rase! Morala sam svima objasniti da je ovo bio jednostavno običan zahtjev za drugu ploču jer je prva bila "izvan sinhronizacije." Ali da li je tu bilo nekog skrivenog značenja u ovom zahtijevu za drugu ploču?

O: Očigledno je da je ona "fruit loop" ( "udarena" ). Ali, voćne okruglice (f ruit loops ) su slatke ako su pune kemikalija i praznih kalorija.

P: Njena slijedeća tema je smanjenje planete... ali već smo imali diskusiju o tome ranije, tako da ne trebamo počinjati.

O: Ne trebamo.

P: Onda, bilo je napomena da će Kasiopejci očigledno iskoristiti sav naš "nektar" i preuzeti sve naše leševe! Imate li takve planove?

O: Što ti misliš?

P: Pa, vi imate tako laku egzistenciju, zašto bi uopće htjeli biti ovdje? Mislim, ovaj treći denzitet egzistencije je visoko precijenjen! I ovo tijelo koje imam je ionako prilično beskorisno za mnoge stvari u ovom trenutku! Ne mogu ni zamisliti da ga netko drugi želi koristiti!

O: Mi služimo druge.

P: Služite li ih na tanjuru sa sosom od mente? (smijeh)

O: Stvarno, Laura!

P: OK, to je, naravno, odgovor na koji često dođemo. Neki ljudi su jednostavno odlučili krivo informirati javnost!

O: I tako to ide...

P: Sad, tako je puno čudnih stvari koje se dešavaju! Desio se zemljotres u Turskoj; desio se i na Taiwanu; desili su se razni uragani; užarene kugle u Turskoj; čudne radarske nepravilnosti, kako ih zovu. Činjenica je, da se ovakva jedna stvar koja kruži, pojavila na našem radaru kada je tropska oluja krenula našim putem. Možete li nam reći što je ovo iza svega ovoga...

O: Pa, prije svega, istina je da neka nebeska tijela prolijeću Sunčevim sistemom, poput nekih kometa i doista imaju električne interakcije sa Suncem i drugim planetama. Ovo jest uzrok povećanja prirodnih katastrofa, ali to nije ništa novo.

P: Tu je i teorija Paul La Violette-a, da dolazi val od eksplozija iz jezgra galaksije, i to se krije iza ovog povećanja aktivnosti.

O: Takvi valovi postoje.

P: Jesu li ti valovi dio kataklizmičkih duplih katastrofa koje su predviđene da su na "na putu?"

O: Tko kaže?

P: Pa, Paul La Violette i Vincent Bridges, i Jay Weidner, na primjer.

O: Vi još niste u mogućnosti predviđati takve stvari.

P: (A) Nismo u stanju da predvidimo mnogo stvari. Vi ste stanju da predvidite bolje nego mi.

O: Možda je tako, ali mi to radimo, oh tako diskretno.

P: Kad ste dali informaciju, prije par sedmica o "Buuum! Krc!" događaju, postavila sam je na stranicu i objasnila da stvarno ne postoji način da se to tako točno interpretira. Naravno, bile su tu smjele interpretacije od drugih. Da li bi mogli razjasniti "Buuum! Krc!" napomenu?

O: Takođe smo rekli da se "razvedrite".

P: Hoćete reći da ste se šalili?

O: Možda.

P: Kad kažete da smo trebali "razvedriti se", upućivali ste na naše frekvencije?

O: Pa, važno je da se ne brine previše o nečemu što je nepromjenjivo i trivijalno u velikom pogledu. Ako će se površina trećeg denziteta, tamo gdje je područje vaše lokacije, uskoro rastaviti na dva dijela, zašto vam je to važno, ili bolje zašto vas toliko plaši? Trebali biste se već polako pomicati preko granica 3D OPS načina razmišljanja.

P: Što je onda uopće poanta ovog razgovora sa vama, momci?

O: Da li očekujete da ćete prestati razgovarati sa nama, nakon što pređete tranziciju?

P: Pa, mislim da to zavisi od mjesta gdje pređemo. Hoćemo li napraviti ogromno prelaženje u peti denzitet...

O: Gdje god išla, komunikacija će biti još kraća i sažetija. Sad, čak iako "se ništa ne desi", koliko dugo očekuješ da ćeš ostati u sadašnjem obliku? Možeš li se sjetiti "prije 35 godina?" Pa??

P: Pa razmišljam! Tad sam bila samo dijete. Da, mogu se sjetiti.

O: Kako "daleko" ti to izgleda?

P: Ponekad se čini kao vječnost...

O: Ne.

P: Na drugi način, čini se kao jučerašnji dan.

O: Da.

P: Zavisi samo od toga kakve sam volje.

O: Ne dugo, ha?

P: Pa, ne poboljšavate mi raspoloženje! Ne želim govoriti ljudima takve stvari, da oni trebaju vidjeti sebe samo kao duše i da je fizičko tijelo samo odjeća koje se izliže i baci. Nemogu to podnijeti kad su suočeni sa mogućom patnjom koja slijedi. Postat će histerični!

O: Možda i hoće. Možda i trebaju. Možda trebaju naučiti nešto. Ništa ne traje vječno i hvala nebesima da je tako!

P: Pričali ste o svemirskim borbama i preživljavanju u kozmosu i da pojedinci,bića i rase dolaze iz ovog ili onog smjera da bi glumili u ovoj kozmičkoj drami...

O: To je dio energije koja održava svu egzistenciju, kao što ste i svi vi.

P: Također ste govorili da postoje "dobri momci" i "loši momci."

O: Iz odabrane perspektive.

P: Da li to znači da ti "pozitivci" i "negativci" biraju preuzeti te uloge u korist te kozmičke drame?

O: Da, donekle. To također znači i da ste ribama i žoharima, i drugima, vi "loši momci". Subjektivnost vlada u OPS-u!

P: Imate li što protiv da nekako nazovemo ove grupe? Rekli ste da postoji Orion Federacija i Orionska Unija. Federacija bi trebala biti OPD, a Unija bi trebala biti OPS. Ima li neka grupa da se zove "Markab Konfederacija," kao što je jedna osoba pitala?

O: Ova pozornica je tako velika da tu ima svake "grupa", koju god možeš zamisliti! I, ako ih zamisliš, tamo su.

P: Nagovještavali ste u jednom trenutku da ćemo doći u kontakt, ili interakciju, sa bićem OPD iz četvrtog denziteta koje bi nam pomoglo na neki način.

O: Da, da li postaješ nestrpljiva?

P: Pa... da.

O: Onda bi trebalo da znaš ovo: nećeš ući, ili doći u kontakt sa njima dok stvari ne postanu vrlo "interesantne." Kad god to bilo.

P: Pa, želim vratiti se svim ovim stvarima koje su u Sunčevom sistemu. Radoznala sam oko ovih letećih stvari. Asteroidi, komete, užarene lopte, meteori i stvari koje izgledaju kao izmjenjivanje meteora i svemirskog broda; svi su zapaženi nedavno, kontinuirano. Sve vrste aktivnosti se dešavaju. Bilo je također i komentara o zvijezdi Eta Carinae koja je postala aktivna na vrlo neobičan način. Je li ovo neka vrsta prijetnje ili tako nešto?

O: Prijetnje ujedinjavaju mentalnu svjesnost.

P: Vidim! Hoće li Eta Carinae eksplodirati, prijeći u "supernovu?"

O: Hoće, ali pitanje je kada.

P: Da li ima još nešto što bi nam mogli reći o tim dolazećim kometama? Viđeni su objekti koji su letjeli u Sunce; prekomjerna je aktivnost Sunca u posljednje vrijeme, što je periodično, ali ekstremno visoko ako se uzme u obzir normalan period. Nešto o mogućem blizancu Sunca?

O: Mnogo se toga dešava, da. Ali je to perodično ( ciklički ). Nećemo ponavljati. Prošlost, ako je pažljivo i točno predstavljena, sadrži sve odgovore za vas. Kako mislite da to rade proroci?

P: Kako?

O: Ne.

P: Dobro sad, Vincent Bridges i Jay Weidner i njihova knjiga o cikličkom križu iz Hendaya, govore o ciklusima prošlosti i budućnosti, vjekovima svijeta i tako dalje. Kažu da je Fulcanelli dodao dio drugom izdanju knjige koja je izdata 1957, i da je taj dio o tom križu iz Hendaya. Ovaj dio bi trebao odati svu tajnu. Kaže da ovo kruženje predstavlja dupli križ, duplu katastrofu i kaže u šifri da je "život sačuvan u jednom prostoru" u vrijeme ove duple katastrofe. Možete li nam interpretirati Fulcanelli-jevu svrhu ubacivanja ovog dijela u knjigu u tom određenom periodu vremena?

O: Nema potrebe.

P: Zašto?

O: Najbolji ste bili u otkrivanju vaših tragova.

P: Skoro sam imala osjećaj da je razlog što je ovaj dio dodat 1957., toliko usklađen sa nekim odlučujućim događajima mom životu u to vrijeme, da bi to mogla biti poruka za mene osobno! Zvuči suludo. Da li bi to moglo biti moguće?

O: Ako to kao tako želiš shvatiti.

P: Moglo bi biti mnogo objašnjenja. Sad, imamo dopisnika koji je napisao i postavio pitanje. Rekao je da je zabilježio da postoji promocija Hoagland-ove ideje o 19.5 stupnju tetraedarske konfiguracije s jedne strane i druge ideje koja se tiče paralelograma i 18 stupnjeva. Pa, koja je razlika između 19.5 stupnjeva Hoagland-a, i 18 stupnjeva koju ste vi iznjeli? Pričamo li tu o dvije različite stvari?

O: Pa, ako izračunaš, vidjet ćeš da se položaj 18 fino uklapa sa devetnaest. Možda je 19.5 određen za privremeno klizanje kore planete, u nekom slučaju "oznaka" ?!

P: (A) Ali, u geometriji, ovaj položaj 19.5 je ono šta dobiješ kad pokušaš staviti tetraedron u sferu. Tako je to Hoagland dobio, ne zbog promatranja.

O: Ok, to je također u redu.

P: Kako da to niste znali?

O: Mi smo prvi ukazali na to.

P: Jeste li zato stavili "oznaku" u navodnike? Da je 19.5 tamo gdje se dodiruju? To je točka kontakta. Je li to?

O: Tragovi, draga, tragovi i vječna potreba da se ne ograniči slobodna volja.

P: Ali, ako ovi tetraedri ubace u sferu i dodiruju sferu u točki 19.5, kako su povezani sa ovim efektima koji se, kako ste rekli, manifestiraju na 18 stpnjeva?

O: Da li 1.5 paše u 90? Da li 90 paše u 180? Da li 180 paše u 360? Zapitajte se, "što to znači?"

P: Neznamo.(A) Stvar je u tome da kut o kojem je Hoagland pričao, nije 19.5, to je približno točki, nečega, nečega, nečega... Tako da, ako je samo 19.5, to je razlika između 19.5 i 18 – to je 1.5, koji, u ovom slučaju, nije točno 1.5, to je jedna točka nečega što ne odgovara ničemu što mi znamo.

O: Opseg.

P: (A) Da. 360 stupnjeva. Da li je opseg bitan?

O: Da, bitan je.

P: (A) Pa, možemo li ga izračunati za ove dvije kružnice i on će se razlikovati za neki broj i taj broj će opet uklapati se u jednu od ovih kružnica, i stvar je u tome da to treba odgovarati tako da je to cijeli broj...

O: Da.

P: (A) Ali, bit će onda više kuteva. Neće biti samo 18 i 19.5...

O: Da, sve što je Hoagland napravio je to da je iznio točke na kojima se magnetske linije križaju koristeći model tetraedra.

P: Ako se križaju u toj točki...

O: Ali pitanje je kako je tetraedralni model povezan sa trans-dimenzionalnim prostorom?

Q Kako je tetraedralni model povezan sa trans-dimenzionalnim prostorom?

O: Ključ koji otvara vrata.

P: Govoreći o ključu koji otvara vrata: postoji informacija da je gigantski kompjuter instaliran u Zemlju, da ga je stavila rasa Reptila i obnavljanje tog kompjutora je jedan od razloga za njihovu trenutnu ili dolazeću "invaziju". Da li se konfiguracija tetraedra u Zemlji povezuje sa nekim gigantskim vanzemaljskim kompjuterom?

O: Ne.

P: Da li je neki vanzemaljski kompjuter zakopan u zemlji?

O: Ništa takvo.

P: Nazad do tetraedra. Kako je to ključ u trans-dimenzionlnom prostoru? Da li ga nekako aktivira? Da li postavljate neke vrste naprava na te točke?

O: Ne. Magnetizam.

P: Da li treba aktivirati magnetizam, ili je to prirodni magnetizam?

O: Prirodni.

P: Da li mu se treba nešto napraviti ili nešto sa njim?

O: Treba???

P: Da li je korisno nešto s njim napraviti?

O: Može biti.

P: U kojem smislu?

O: Putovanje između dimenzija.

P: Da li to itko u sadašnjosti to koristi u ovom smislu?

O: Zemljani OPS trećeg denziteta ne.

P: To ukazuje da OPS četvrti denzitet to radi. Može li netko konstruirati prikladan model tetraedra u sferi, magnetizirati ga i otvori portal?

O: Da.

P: Da li bi to zahtjevalo dosta električne struje?

O: Da.

P: Da li postoji način da se putuje između dimenzija u vremenski prostor ili štogod, koristeći vrlo malo struje, kao takve?

O: To nije bit, rekli smo vam prije da su sve sfere kozimičkog porijekla prozori.

P: Idemo polako na drugi smjer. Razmišljao sam o prirodi naše realnosti i mislio sam da ispod ove postoji četvrti denzitet slično Kaluza-Klein teoriji. Jesam li u pravu do sada? Idem li kod ovog negdje?

O: Nastavi.

P: U Redu. I, ispod te realnosti četvrtog denziteta, postoji eterička realnost, i ta eterička realnost se sastoji od petog denziteta. U redu? Ispod realnosti petog denziteta, postoji realnost šestog denziteta koji pokušavam objasniti u terminima geometrije.Ta geometrija je bitna, neophodna stvar u idejama, prirodi ili aspektima koncepta koji dolaze u naš materijalni svijet; da je geometrija esencijalna priroda stvari. Da li sam blizu? Ali, iznad ove geometrije, iz čega geometrija nastaje? Znam da ćete reći nešto kao "jedan," ili "sedmi denzitet," ali bih stvarno volio imati koncept jer nemogu dalje od ovoga. Čak iako je nedovoljno, iz čega proizlazi geometrija koja se izražava kao gravitacija?

O: Nisi u sinhronizaciji.

P: Šta će me uvesti u "sinhronizaciju?"

O: Nema "ispod."

P: U redu. Kad nema "ispod," koji termin bi bio odgovarajuća zamjena?

O: Okolo.

P: Što je oko ove geometrije?

O: Za tebe da nastaviš.

P: Možete mi dati savjet?

O: Upravo jesmo.

P: Da li je sigurno reći da je to "umetnuto?"

O: Ne, ne, ne. Još uvijek razmišljaš u terminima ograničenog dometa. Kada netko ode tamo u svemir, ne postoji više iznad, preko, gore, dolje, lijevo, desno, ispod itd. Postoji samo okolo. U smislu sfera.

P: Svaka točka je centar?

O: Bliže.

P: Nazad do tetraedrona, ove točke gdje tetraedar dodiruje sferu, i to su linije magnetnog spajanja; kako se ove linije prikazuju na ovoj sferi; da li proističu iz točki spajanja kao paukova mreža? Ili se spajaju iz centra prema vanjštini sfere? Jesu li naslonjene na sferu kao rešetke zemljopisne dužine i širine?

O: Bliže zadnjem.

P: Pa, kad kažete da su linije spajanja, da li to znači da se linija zemljopisne dužine i linija zemljopisne širine, tako reći, spajaju u ovim točkama?

O: Misli višedimezionalno. Bez ravnog papira molim.

P: U redu, hajdemo u drugom pravcu sad i pokušajmo pokriti ova pitanja. Htjela bih pitati što su sve ove sferne konfiguracije koje se pokazuju na radarima posvuda u posljednje vrijeme? Stvarno je skandalozno to što se dešava toliko često i nitko to ne objašnjava.

O: Ostanite spremni za još. A za sad, laku noć.